logo Rosiak i Syn Sp. z o.o.

Rosiak i Syn Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Rosiak i Syn Sp. z o.o.

anonim 2010-04-24 16:58:39
anonim - 2009-04-28 12:33:56

Dodaj opinie o Rosiak i Syn Sp. z o.o. - Szczecin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

Można starcic prace z dnia na dzien bez podania przyczyny okres wypowiedzenia to 2 tygodnie
Mechanik 2010-10-15 12:15:49
Niestey kierownictwo firmy nie ma bladego pojęcia o prowadzeniu jej. Wszystko załatwiane jest "na chwilę". Doproszenie się o cokolwiek graniczy z cudem- wieczne odwlekanie, oszczędności, cięcia... Na plus na pewno atmosfera pomiędzy niektórymi pracownikami. Na minus niestety poziom czystości, solidność niektórych mechaników.
rabotajec 2012-09-21 11:30:58
Nigdzie nie jest łatwo , Rosiak i Syn jest moim piątym zakładem pracy .
Kierownictwo jest ok - szczególnie po ostatniej zmianie kierownika nowy jest uważam lepszy . Dyrektor czasami się czepia , ale widocznie takie jego zadanie - uważam że też jest ok. z gorszymi miałem styczność - z naszym przynajmniej pogadać i przekonać można.
Polecam firmę jak najbardziej .
1
ramzes1 2014-05-29 14:13:59
Jak dla mnie to ta firma jest w ogóle nie kompetentna,dzwonię od trzech godzin i słyszę sekretarkę automatyczną,dwa razy odebrała recepcja,połączyła mnie,ale z sekretarką automatyczną!!!i tak pół dnia.Jak ten serwis fenkcjonuje skoro nie można się dodzwonić????
ramzes1 2014-05-29 14:14:49
Jak dla mnie to ta firma jest w ogóle nie kompetentna,dzwonię od trzech godzin i słyszę sekretarkę automatyczną,dwa razy odebrała recepcja,połączyła mnie,ale z sekretarką automatyczną!!!i tak pół dnia.Jak ten serwis fenkcjonuje skoro nie można się dodzwonić????
Zadowolony 2014-06-02 22:53:58
Wypłata wpływa na czas. To moge potwierdzic
1 2014-06-04 21:34:47
Czy ktoś z was serwisował auto w tym rok?Pytam dlatego że od tygodnia nie mogę się do dzwonić do tej firmy,w słuchawce słyszę tylko automatyczną sekretarkę.
zadowolony 2014-06-09 14:12:13
Co do kasy to zależy od ciebie.Jak pracujesz tak masz
1
pracownik 2014-09-03 23:47:57
Moze i starczy ale podatek 10% zabrali bez prawnie i mialo byc na rok i do tej pory nie odddali 10% z wynagrodzenia bez jakichkolwiek ustalen z urzędem skarbowym i pracownikami
pracus 2014-11-04 22:36:18
To nie polecam chyba ,że chcesz pracować 1,5 miesiąca w roku za darmo :) -10% z każdej wypłaty
pracus 2014-11-19 13:28:41
Nie ma zapisków w umowie tylko pan (usunięte przez administratora).wpadł na pomysł ,ze jest kryzys w Polsce i sobie postanowił ,ze każdemu z wyplaty jak leci z wynagrodzenia obetnie 10% minus czyli zarobisz strzelam 3 tys przelew i wykazane pieniądze po dziesięcinie na konto dostaniesz i ZUS-y na 2700 proste .
Trytka 2014-11-23 13:41:59
Wialem stamtąd pracując przez pewien czas kierownik na dziale części chciał mnie zajechać psychicznie nie wspominając juz o tym ze sam był mega niekompetentny w tym co mówił i czynił w oddziale w Komornikach.
mr.dick 2014-11-29 16:35:19
Nie polecam czysta amatorka nie słowni i nie kompetentni bynajmniej w Komornikach.
do masterq - 2014-12-11 21:22:16
Ale to oznacza że już nie będą ludzie okradani -10% i te pieniądze z 2 lat dostaną spowrotem ?
do masterq - 2014-12-11 21:22:17
Ale to oznacza że już nie będą ludzie okradani -10% i te pieniądze z 2 lat dostaną spowrotem ?
masterq 2014-12-29 20:37:49
Do Rezon
Ale jeśli ktoś oszukuje bezprawnie ponad 2 lata swoich pracowników to można liczyć ,że po iluś latach zniknie podatek 10% ? watpię.
szukający 2015-01-07 21:30:43
hmm to na pewno nie będe nawet się fatygował aby tam składać papiery bo z opinii nie ma sensu z tego co czytam
młody 2015-01-19 06:22:35
Zakład pracy ok.Zarobki też nie najgorsze.Atmosfera w pracy pomiędzy kierownictwem a pracownikami wręcz rodzinna.Firma godna polecenia
korniszon 2015-02-20 20:12:22
W firmie panuje burdel i bezprawie wynagrodzenie obcieli o 10% zaraz po swietach w 2012. wyglada to tak Kazdy pracownik ma umowe na zasadzie podstawa + premia uznaniowa( która jest tak naprawde jakimś procentem od wyniku w zaleznosci od stanowiska)i pieniadze sa zabiearne z premii. Pozatym w firmie bvrakuje pieniedzy na biezace wydatki tj czesci,nowe samochody. Pan prezes żyje w dziwnym swiecie i nie ma pojecia co sie dzieje w firmie. Pracownicy którzy sie staraja i sa konkretni w tym co robia nie sa docieniani . W firmie nie ma podwyzek . Ludzie którzy nie maja szacunku do pracy i nic nie potrafia dalej pracuja i sa głaskani przez kierownictwo ba sa tani? Jedni maja przerwe cały dzien inni przychodza do pracy jak chca jeszcze inni w ogole nie maja pojecia o motoryzacji .kierownictwo nie potrafi podjac zadnych dobrych decyzji zeby cos zmienic. pracownicy nie maja wyznaczonych konkretnych zadan.Potrafia tylko karaci płacic marny grosz niestety w firmie wiekszosc ludzi nie zarobi nawet sredniej krajowej. ludzie musza swiecic oczami przed klientami słuchac obelg
1
byly pracownik 2015-02-21 16:22:39
Do korniszon
Niestety muszę przyznać korniszonowi rację wszystko co napisał powyżej to prawda ludzie współczuje Wam z całego serca wiejcie stamtąd bo czasy niewolnictwa i cwaniactwa już dawno się skończyły.
Lama 2016-05-07 17:37:22
No szukali, szukali, ale, że znaleźli i wszystko w pracy jest spoko, to nie szukają teraz i narazie chyba szukać nie będą @wer. Też bym się zatrudnił, bo podobno dają umowę o pracę.
Zostaw swoją opinię o Rosiak i Syn Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rosiak i Syn Sp. z o.o.