brak logo

Laboratoria Natury Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Laboratoria Natury Sp. z o.o.

cierpliwosc 2015-06-28 12:19:20
cierpliwosc czasem popłaca :-) Miejmy nadzieję,że dni Roberta są policzone
bzdura 2015-07-09 07:53:19
szkolenia? śmiech :-)))))))) jeszcze kilka dni i wszystko się wyjasni.wyjdzie na jaw jakie wałki są robione w Laboratoria Natury
www 2015-07-19 22:50:32
"pod względem szkoleń, więc część ludzi może w tej sposób zostanie zreformowana." nawet propaganda towarzysza bieruta lepiej brzmiała SZKOLENIA! JA JA
reforma 2015-07-20 08:45:02
zanim nie zwolnią towarzysza Roberta to nie będzie lepiej. Ten człowiek pogrąża firmę LN. Trzeba będzie napisac do właścicieli co sie dzieje w Polsce
dobrze poinformowany 2015-07-29 13:29:29
Nie dajcie sie nabrac!!!! Firma ma straszne dlugi, kamowie kombinuja jak moga zeby byla wirtualna sprzedaz zeby zamydlic oczy Sylwuni
byly 2015-07-30 15:32:30
wpis od "agatki" to chyba głos dyrektorka Robercika
Była PM 2015-08-08 08:37:33
wiecie dlaczego firma ma gigantyczne problemy finansowe? Powód jest prosty-zarządza nią Robert który nie ma pojęcia jak się zarządza firmą,gdyż jest...(można się śmiać) ;-) nauczycielem ha ha ha Jest gburem i chamem, ale mam nadzieję,że jego dni są policzone. Dziwi mnie podejscie prezesowej sylwi.
jacek 2015-08-11 21:09:06
witam wszystkich. chciałem sie podzielic nowymi newsami...w zeszłym tygodniu odbyła sie rozprawa sądowa gdzie zeznawał Robert i Rafał.Na ich nieszczescie zeznawali pod przysięgą. Mam dowód o krzywoprzysięstwie. Pewnie jak działali w LN tak i w Sądzie. Mam nadzieję,że po złożeniu dowodów w Sądzie otrzymają to na co zasłuzyli-do 3 lat pozbawienia wolności.
nikt 2015-08-19 16:13:35
...yes of course...tylko mielesz ozorem
jacek 2015-08-19 21:50:57
Jedna sprawa już się odbyła w Bydgoszczy,kolejna wkrótce. Mam dowody,świadków,że to co powiedział Rafał i robert to kłamstwo,a zeznawali pod przysięgą-tak chciałem.
była pracownica 2015-08-24 20:55:26
Mam nadzieje,że Robercik dostanie za swoje. Opinia o firmie, że zwalnia ludzi będących na zwolnieniu lekarskim obiegła lotem błyskawicy. Wiem,że część aptek i sklepów zielarskich zrezygnowało z zakupów w LN. Firma kiedyś miała fajną opinię,a pod rządami Robercika straciła wiele,bardzo wiele.
Gość 2015-08-26 16:40:57
Trzeba było nie przyjmować wypowiedzenia na zwolnieniu lekarskim
jacek 2015-08-27 11:42:46
nie przyjąłem,nic nie podpisałem,więc oddałem sprawę do Sądu po tym gdy po 3 tyg otrzymałem świadectwo pracy gdzie zwolnienie uznali za ważne. Robert i Rafał kłamali pod przysiegą,więc złozyłem do Sądu pismo o krzywoprzysięstwie wręczając dowody.
jacek 2015-08-28 22:13:01
sorki,że nie napisze szczegółów,gdyż nie chciałbym żeby pozwani na rozprawie sądowej byli przygotowani na odparcie zarzutów :-) Będzie totalne zaskoczenie,gdyż nie spodziewają się moich dowodów.Dlatego chciałem żeby składali zeznania pod przysięgą wiedząc jakie są konsekwencje krzywoprzysiestwa. Powiem szczerze,że nie poznałem tak zimnego przełozonego jakim jest Robert P. Nauczyciel który udaje Dyrektora. Wiele słyszałem ..niestety złego o dyrektorze ds.sprzedaży.
Gość 2015-08-29 09:46:35
to zależy, czy są stronami czy świadkami w sprawie, bo jeśli są oskarżonymi, to kłamanie jest prawem do obrony
jack 2015-08-29 11:24:40
A jaki był wynik sprawy która się odbyła?
Wygrałeś jak chciałeś ?
do jack 2015-08-29 22:30:54
podpuszałaś/eś i nie dowiedziałaś/eś się tego na co liczyłaś/eś :-) nikt nie każe Tobie tego czytać.Chciałbym przestrzeć potencjalnych pracowników przed działaniem firmy LN,gdzie zwalniają ludzi będących na zwolnieniu lekarskim,którzy muszą udowadniać swoją rację w Sądzie pozywając Laboratoria Natury.
Olaa 2015-08-30 13:05:50
Popieram inicjatywę pokrzywdzonego pracownika,który nagłaśnia tego typu działania firm i przełozonych, którzy widzą tylko swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie licząc się z swoim podwładnym. Tak to się zazwyczaj dzieje gdy ktoś kto ma kompleksy obejmuje stanowisko przełożonego. Też działam w branży farmaceutycznej i wiele widziałam,ale żeby zwolnić pracownika będącego na L4 to już chore. Mam nadzieję,że wygrasz z tymi bydlakami na drodze postępowania sądowego.Trzymam kciuki!!!
prawnik 2015-09-01 14:52:06
Witam Pani Jacku.Z tej strony mecenas z Bydgoszczy. Specjalizuję się w Prawie Pracy i zawodowo pomagam skrzywdzonym pracownikom przez pracodawców: uzyskiwanie ekwiwalentu za godziny nadliczbowe,zadośćuczynienie za stosowanie mobbingu, odszkodowań za niesłuszne wypowiedzenie z pracy itp. Jeśli zechciałby Pan żebym reprezentowała Pana w Sądzie to służę swoją osobą. Proszę o kontakt do Pana celem rozmowy. Pozdrawiam
jacek 2015-09-02 05:53:14
miło mi Pani mecenas. Proszę o kontakt jacekalichniewicz@wp.pl
sprawa sądowa nr 2 2015-09-14 13:19:03
no i poszło....ciekawe kogo tymn razem Sąd "zaprosi" z LN na rozprawę sądową:)
pracownik 2015-09-24 07:18:57
no to powiem,że grubo. w firmie sraczka. Właściciele dowiedzieli się,że pracownicy podali firmę do Sądu o bezprawne zwolnienie. Oczywiście wiemy,że taki rozgłos nie jest nikomu potrzebny. Nie chcę myśleć co będzie gdy firma otrzyma wyrok. Jak wiemy internet ma wielką moc a krąg farmacji jest hermetyczny i zapewne lotem błyskawicy konkurencja i przedstawiciele innych firm wykorzysta tę wiadomość w rozmowie z Klientami.Jak zapewne wszyscy wiemy czyja to sprawka...mamy cichą nadzieję,że po wyroku skazującym Laboratoria Natury ...ten Pan wyleci z firmy.
zainteresowany 2015-09-25 22:44:49
Witam, bardzo się cieszę iż te piękne forum istnieje. Jak już wiecie Pan R.P. w LN już pracuje. mamy przyjemność gościć zacnego Pana w naszych skromnych progach. Jak sami wiecie nasz rynek jest bardzo hermetyczny i jak sami piszecie informacje przedostają lotem błyskawicy. Obawiając się waszej historii i chcąc zapobiec powtórce z rozrywki chciałabym uchronić swój zespół przed podobną historią i w związku z tym proszę was czy bylibyście tak dobrzy aby podzielić się ze mną jakimiś twardymi dowodami na tego Pana?? jeżeli macie coś czym chcieli i moglibyście się podzielić to bardzo proszę o informacje.
była pracownica 2015-09-26 08:34:36
Zdecydowanie odradzam tego pana!!!! Rozpieprzył firmę.Przez niego zwolniono wiele osób,pogrążył firmę przez krótki okres. Nie wywiązywał się z obietnic danych Klientom-apteki-sklepy zielarskie. Przez jego działanie wielu Klientów zrezygnowało z zakupów w LN. Teraz jak szczur ucieka udając,że jego to nie dotyczy!!! Żenujący człowiek, który widzi tylko swój czubek nosa. Doprowadził do tego,że pracownicy oddają sprawy do Sądu.
były PF 2015-09-27 21:03:12
potwierdzam. Unikajcie tego człowieka. Nauczyciel WF który udaje dyrektora. Najgorzej jak ktoś robi coś o czym nie ma pojęcia, a cierpią na tym inni i reputacja firmy. Popytajcie Klientów o opinie Laboratoria Natury od czasu kiedy dyrektorem został Robert P.
śmiech 2015-09-28 07:58:24
ja pierdziele! kto to pisał? oczywiscie najwięcej do powiedzenia maja osoby które nie mają pojęcia. Olka ogarnij się. Pewnie jestes młodą naiwną osobą. Ogłoszenia są celowo tak pisane żeby zachęcić do aplikowania.Pracuję nadal w LN i od dawna nie było ogłoszeń gdyż firma zwalnia ludzi,więc nie pieprz głupot.
ex pracownik 2015-10-18 23:26:04
ja pierdziele. Robercik trafił do firmy Egis. No to niech się firma boi, pewnie skończy jak LN.
Do Jacek 2015-10-25 13:16:15
zacząłeś pisać o tych sprawach w sądzie i jest tego jakiś wynik ?
z firmami to chyba tak łatwo się nie wygrywa...
1
jacek 2015-10-25 16:26:01
jakoś nie narzekam :-) sprawa w Sądzie z LN jest w toku :-) czekam na termin kolejnej rozprawy.
Jacek 2015-10-26 12:44:11
Spokojnie :-) sprawa jest w toku...czekam na termin rozprawy sadowej:-) dowody zebrane i swiadkowie gotowi :-)
do wert 2015-10-28 18:21:17
dziewczyno podjedź do kilku aptek,sklepów zielarskich i zapytaj o opinie o firmie. Wszyscy odchodzą od Laboratoria Natury na rzecz konkurencji. Firma nie wywiązuje się z umów z aptekami i sklepami zielarskimi. Jak wejdziesz do LN to zaczniesz pracę od tłumaczenia się u Klientów dlaczego firma nie wywiązuje sie z umów.
do wert 2015-10-28 20:40:12
farmaceuta - inżynier ?
może spróbuj może do marketingu :)
pf 2015-11-15 10:07:45
jesli pojawi sie ogłoszenie na przedstawiciela farmaceutycznego to zdecydowanie odradzam!!!! firma nie wywiązuje się z obietnic danych aptekarzom i sklepom zielarskim. Firma źle postrzegana przez klientów.
pracownik 2016-01-07 06:56:25
słyszałem,że Robert P. uciekł do firmy Egis.Już im współczuję. Doprowadził Laboratoria Natury do stanu upadku i uciekł do innej firmy jak szczur. Zal mi Pani prezes Sylwi,że jest taką naiwną kobietką.
była pracownica 2016-01-19 17:53:01
odradzam. Nie wierze,ze pojawią ogłoszenia że firma szuka ludzi do pracy.
obecna 2016-02-05 14:16:08
niestety firma nie bedzie zatrudniac ludzi,raczej zwalniac. Jesli nie wiemy o co chodzi-to chodzi o pieniadze. Z tym co napisała poprzedniczka o dyrektorku Robercie P. to prawda-namieszał i uciekł do innej firmy. Zal i tylko pani prezes,ze jest taka naiwna-chyba,ze tez ucieknie.
pf 2016-02-05 21:37:25
dobry zart z ogłoszeniem -))))))))) podaj link
sciema 2016-02-07 20:10:12
Oni maja zawsze na swojej stronie info ze mozesz zlozyc cv ale juz nie szukaja bo beda zwalniac. Nie wiele osob zostalo
farmacja 2016-02-10 07:51:28
Moze i branza ma sie dobrze ale duzo zalezy od szefostwa i kierownictwa ,a niestety w LN nie jest z tym najlepiej. Robert jak i Rafal ktorych juz nie ma w firmie wraz z prezesowa Sylwia doprowadzili firme niemal do upadku. Ale tak sie dzieje gdy firma nie szanuje swoich Klientow oklamujac ich i nie wywiazujac sie z umow. Caly czas twi w ich chorych glowach,ze maja monopol na Aloes.
plus 2016-02-11 05:49:32
przyjęcia będą... ale chyba tylko do marketingu :)
1
Rysiek 2016-03-16 20:37:36
Chłopaki z Norda to poskładają:)
Będzie dobrze.
Dyzma 2016-03-25 12:21:31
Z Norda ???? Z "Nordfarmu" a to niby czemu mają oni to poskładać ...????
była pracownica 2016-05-15 09:34:21
dajcie sobie spokój z pracą w Laboratoria. Masakryczna pani prezes,która ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swoich pracowników.Firma nie wywiązuje się z obietnic wobec aptek.Firma jest żle postrzegana w aptekach i sklepach zielarskich.Słyszałam,że były pracownik podał firmę do Sądu.
Roman 2016-05-24 22:46:18
Firma ma nowego właściciela,firmę Nord Farm.Mają dobrze działający dział sprzedaży.Potrzebą tylko trochę czasu aby wszystko wróciło na odpowiednie "tory".
2
Marek 2016-05-27 09:55:52
Obserwujcie co się stało z tą firmą i wyciągajcie wnioski jak dwóch idi.otów potrafi doprowadzić firmę do upadku. Jeden to niejaki Robert P. a druga specjalistka ds. wynajmu powierzchni sprzedażowej w galeriach szanowna jej wysokość jaśnie oświecona Sylwia. Jedni z większych amatorów w branży z jakimi miałem styczność.
2
pracownik 2016-05-28 09:54:17
potwierdzam Twoje słowa Marku. Tchórz Robert P uciekł do Egis, Sylwia nie ma pojęcia co robi,a może czego nie robi. Firma ma coraz gorsze opinie na rynku aptecznym. Kierownik Rafałek jeździł po Polsce i zwalniał ludzi,gdy sam został zwolniony :-) Wiem,że były przedstawiciel skierował sprawę przeciwko firmie do Sądu.
1
@ 2016-07-09 18:06:18
temat sprawy w sądzie był już dawno temu poruszany i nagle się urwał , tak więc sądzę ,że jak zwykle było to tylko pisanie jakiegoś frustrata , którego wywalili z pracy :)
były 2016-07-10 21:31:53
i tutaj sie myslisz człowieku. Posiadam zdjecie pozwu przeciwko Laboratoria Natury.
@ 2016-07-13 20:17:32
skoro masz zdjęcie pozwu to i zapewne masz zdjęcie wyroku ...
spodziewam się ,że rezultat nie był korzystny dla tego kolesia , cytuję poniżej:


Jacek 2015-10-26 12:44:11
Spokojnie :-) sprawa jest w toku...czekam na termin rozprawy sadowej:-) dowody zebrane i swiadkowie gotowi :-)
beza 2016-07-13 23:14:46
Wydaje mi się @fgc, że i tak nie ma szansy u nich na jakieś oferty pracy, ale najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich.
Zostaw swoją opinię o Laboratoria Natury Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratoria Natury Sp. z o.o.