brak logo

PHU "GAMA" T.K. Szepietowscy Spółka Jawna

Wysokie Mazowieckie

Opinie o PHU "GAMA" T.K. Szepietowscy Spółka Jawna

asior 2015-02-09 20:20:24
porządna rodzinna firma z tradycjami. zarobki adekwatne do zaangażowania i wysiłku włożonego w swoje obowiązki.
3
Mediator 2015-06-28 10:19:28
Raczej to jest klan ewentualnie jak w Sycylii..
1
cnc maniak 2015-09-14 16:38:31
Proszę niech ktoś więcej napiszę o firmie Gama. Kusi ładną fabryką i atrakcyjną branżą. Wydaje się dobrym pracodawcą, jednak szukam opinii.
feto 2015-10-04 13:35:43
Jesli chodzi o prace to odradzam.bylem na rozmowie i zaoferowal mi 1100zl.smiech poprostu.no tak bo trzeba nowy model audi kupic...zahowuje sie jak by wszystkie rozumy pozjadal.a na koniec mi powiedzial ze na odczepne mi tak pow.piszo ze potrzebujo handlowca a na rozmowie mowi ze im menager potrzebny.jaj se robio z ludzi.brak szacunku.wysokie mnie manie o sobie.
23 2015-11-15 15:45:53
Typowa rodzinna firma.... myśli tylko o własnej (usunięte przez administratora)
3 2015-11-15 15:48:13
Umowy śmieciowe.... lub umowy o pracę z zarobkami najniższej krajowej - reszta do ręki.
Brak ładu... brak szacunku dla ludzi, którzy rzeczywiście pracują, a nie 10h ściemniają....... ps. i biorą za to dobra kasę.
1
3 2015-11-15 15:49:17
Ogólnie nie polecam....
Albo włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właścicielom, albo jesteś nikim.

BEZCZELNOŚĆ
kazio 2016-01-23 21:23:56
Każdy człowiek który idzie na rekrutacje powinien być szanowany.Jeśli brak szacunku to każdy kandydat powinien się tym samym odpłacić tym ala "prezesikom"!!!Zaczynali od niczego a tera myślo,że nie wiadomo kim są!hamy i tyle...
Huong 2016-02-11 00:55:21
Ogólnie bardzo dobra firma która pnie sie coraz dalej i dalej i życze wam by do sukcesu.Życze wam by poznał was zachód .Byłem zwyczajnym pracownikiem pracowałem około 3 lat .Tadeusz spoko bardzo inteligentny mający czasem swoje humorki :).Ogólnie nie ma na co narzekać jeśli jesteś spoko to i oni są wobec Ciebie spoko .przymykają oko na błedy ludzi (dają szanse) .Pracownicy spoko nie mówię o <powiem dla szefa> .<Biuro porażka ludzie tępi którzy pną sie na szczeblach kariery po trupach niestety szefostwo tego nie widzi .
3
gamaodzaraz 2016-02-12 15:37:16
Nie polecam pracy w tej firmie ! Bardzo duży bałagan w magazynie a poszukują pracownika biurowego który by odpowiadał za porządek w magazynie. Jeśli wydaje Ci się że znasz ogólne zasady gospodarki magazynowej i przy ogólnej znajomości programu Subiekt GT będziesz w stanie przyuczyć się do pracy to możesz się bardzo rozczarować. Duże prawdopodobieństwo, że jak wielu innych nie spełnisz oczekiwań pracodawcy i długo nie popracujesz
aparat22 2016-02-12 15:44:04
Rozmowa kwalifikacyjna wszystko jak najbardziej w porządku chociaż od razu dowiadujesz się że jesteś dla pracodawcy jedną z pozycji kosztowych. Później nie jest tak kolorowo. Radzę się poważnie zastanowić ....
sołtys 2016-04-06 19:49:28
w firmie brakuje porządku, jeszcze nigdy nic nie udało im się zrobić tak jak powinno być, wszędzie czegoś brakuje, co chwilę nowy system magazynowy bo każdy nie działa, ci którzy latają za szefem i szeptają na uchą zarabiają dobrze i się nie ubrudzą, a ludzie którzy angażują, starają się i robią wszystko tak aby było jak najlepiej są nie doceniani a wypłaty? to jest dopiero sajgon, pracownicy akordowi jeśli wypracują za duży akord to obcinają im kase i płaca za godziny pracy czyli za odbicie karty a nie za wypracowany akord, i różnie zależy od miesiaca są to odcinki rzędu 300zl-1000zl, akordu masz 250godzin (za dużo), a system odbijania kraty 210godzin o pasuje tutaj mniej wychodzi to i tak Ci płacimy. Oby ludzie którzy tam pracują dali radę się użerać i oba jak najszybciej udało im się znaleźć nowego pracodawce
1
Adam 2016-05-13 13:09:47
Miałem okazje pracować u Państwa Szepietowskich. Dla Tadeusza jestem pełen szacunku za to że stworzył i rozwinął tak swoją firmę, ale nie wróżę jej długiej przyszłości ze względu na zachowanie jego synów. Chłopaki wyślą że wszystkie rozumy pozjadali i nikogo nie szanują pomijając już nawet swoich pracowników, którzy tak naprawdę ciężko pracują na to żeby oni mogli się wozić tak jak ktoś już wcześniej napisał "nowymi modelami AUDI" lub wystawiać sobie domy. Znam człowieka który chciał swego czasu kupić u nich ciągnik Kubote na targach (miał nawet ze sobą pieniądze na zadatek), ale niestety gdy chciał porozmawiać z Robertem to usłyszał od niego, ze wszystko jest napisane na kartce w ciągniku i żeby mu du** nie zawracał (dosyć oryginalne podejście do klienta).
Sam przepracowałem 4 lata w tej firmie i nigdy tam nie było różowo, ale z tego co słyszę od znajomych którzy nadal tam pracują to z dnia na dzień jest coraz gorzej.


młody 2016-05-13 13:13:51
głównym oczekiwaniem pracodawcy jest to żebyś za darmo po 12 h zasuwał, a spróbuj tylko wspomnieć coś o podwyżce to następnego dnia zakończysz karierę w tej firmie, w ten sposób już wielu chłopaków poleciało
Grucha 2016-05-13 13:35:00
muszę się z tobą zgodzić odnośnie ludzi pracujących w biurze, ale czego oczekiwać od głównego projektanta maszyn który jest magistrem biologii, lub pseudo kierownika który zajmuje sie ustawianiem całej roboty który jest stolarzem z wykształcenia.
Oni po prostu dają władzę nieodpowiednim ludziom, którzy jak im się nie spodoba to jak się do nich odezwałeś mogą cie zwolnić z dnia na dzień. A kto na tym cierpi? Firma bo traci dobrych i wartościowych pracowników.
Główne motto życiowe Marcina Sz. w stosunku do pracowników jest takie że nie ma ludzi nie zastąpionych. W pewnym sensie ma on racje, ale jeśli chodzi o ludzi z długoletnim stażem (pochylam się tu w stronę Krzysztofa który pracował z właścicielem firmy od samego początku, czyli ponad 20 lat) to warto schować swoje ambicje do kieszeni i czasem posłuchać opinii ludzi tych niżej postawionych bo to oni są wszędzie na montażach i to oni muszą rozwiązywać wszystkie problemy. To oni ciężko pracowali na wizerunek firmy, na markę jaką wyrobiła sobie GAMA, oraz na te ładne biuro w którym siedzi całe szefostwo.
1
Tomek 2016-05-15 06:29:09
Za towar tej jakości który oni oferują to te ceny są i tak o wiele za wysokie. Jedyną maszyną która im się udała są wozy paszowe, bo reszta to porażka. Ale wozy im projektował inny chłopak, nie ten który projektował pozostałe maszyny i może właśnie tu jest pies pogrzebany. Wszystkie ich maszyny wyglągają bardzo dobrze ale są nie dopracowane i stwarzają mnustwo problemów.
Darek 2016-06-25 14:07:29
Znam ta rodzine troche, ty moze naucz sie polskiego i moze cie zatrudnia, wiem ze to inteligentni ludzie wiec pewnie ci od niechcenie powiedzieli co piszesz bo po co im przyglup? oni juz nie potrzebuja ludzi do dnoju.
3
Darek 2016-06-25 14:34:07
Znam ta rodzine troche, ty moze naucz sie polskiego i moze cie zatrudnia, wiem ze to inteligentni ludzie wiec pewnie ci od niechcenie powiedzieli co piszesz bo po co im przyglup? oni juz nie potrzebuja ludzi do dnoju.
not_pennys_boat 2016-10-05 08:04:07
Wyznaję zasadę, że jaką sobie stworzysz atmosferę w miejscu pracy, taką będziesz miał/miała. Nie mogę się nadziwić złym opiniom na tej stronie, ale rozumiem że każdy w inny sposób odbiera pracodawcę i na pewno miał inne doświadczenia jeśli chodzi o kontakt z szefami. Wiem też, że nie zawsze chodzi o wyrażenie niezadowolenia na takich stronach, ale też o rozpętanie burzy. Dobrze, że nadal nie wszyscy wiedzą, że nawet zła reklama to ciągle reklama. Po raz pierwszy od bardzo dawna jestem w pracy, w której nie mam wrażenia, że skończę wylewem albo zawałem serca. Wszyscy są mili i pomocni. Zarobki są bardzo dobre, adekwatne do wykonywanej pracy i najważniejsze dla mnie - pochwała ze strony pracodawcy. Człowiek czuje się doceniany non-stop, a to jest moim zdaniem podstawa - brak motywacji to chyba najgorsze co może cię spotkać. Cieszy mnie to, że firma się rozwija, rusza z ekspansją do Europy - zarzutem nie może być, że są tu ciągłe zmiany, bo tylko krowa nie zmienia obyczajów. Chłopaki doskonale wiedzą, że aby firmę ruszyć trzeba się dostosować do zmian na rynku. Tak jak ktoś wspomniał już na tym forum, to są naprawdę inteligentni ludzie z głową na karku i jeśli ktoś miał z ich strony zły feedback to wierzę, że niebezpodstawnie. Tutaj nie ma sytuacji, że szef przychodzi do pracy o 10 i wychodzi o 11 - wszyscy ciężko pracują od rany do nocy. Nigdy też nie udało mi się usłyszeć, aby Robert w ten sposób odzywał się do klientów, no to jest już jakaś kompletna bzdura - tutaj każdy klient traktowany jest bardzo profesjonalnie, to mi się chyba najbardziej spodobało. Jeśli pojawia się jakiś problem z maszyną, oni się na tym uczą i bardzo szybko poprawiają - w ten sposób dochodzi się do perfekcji. Na pewno są jakieś minusy, ale nie udało mi się jeszcze ich odkryć. Natomiast nowe oferty pracy są zawsze dostępne na stronie internetowej. Proszę, miejcie na uwadze, że jeśli moja opinia jest inna niż wasza, to właśnie dlatego, że jest moja.
1
rolnik 2016-10-19 15:19:46
Firma dziad tandeciarze.Jak mają dożo zamówień biorą ludzi z pod sklepu i lepią rzemiosł , NIE POLECAM TEJ FIRMY
Jum 2016-10-19 21:06:48
W tym momencie to jest naprawdę w czym przebierać, kilka ogłoszeń poszło do gazet, wystarczy poczytać i będzie na pewno coś dobrego załatwione, ja się tam cieszę, że wszystko tutaj gra i grac będzie, polecam
Zostaw swoją opinię o PHU "GAMA" T.K. Szepietowscy Spółka Jawna - Wysokie Mazowieckie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU "GAMA" T.K. Szepietowscy Spółka Jawna