brak logo

Atut Rental Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Atut Rental Sp. z o.o.

Główek 2012-04-24 20:05
Pracują głównie ludziki z pod Działdowa.Szwagry,kuzyni, bracia ,siostry,ojcowie,matki.Podziwiam zarząd ,że się na to zdecydował.Dwóch braci (niby dyrektorzy) po zawodówkach.Można ich odróżnić (nogi krótkie korpus długi a drugi odwrotnie) ha ha ha.Jeżeli zobaczą ,że jesteś mądrzejszy od nich to twoje pomysły sprzedadzą do zarządu jako ich własne.Atmosfera plotkarska.Jest podział na ludzi z pod Działdowa i Warszawa,okolice.Ci drudzy dziękują i odchodzą z klientami.Szpiegostwo,podpieprzanie.
3
Ekwor 2013-09-19 11:47
Ja ogólnie nie polecam tej firmy. Słyszałem od pracowników, że teraz na Jana Kazimierza kierownikiem jest jakiś stary [usunięte przez moderatora] Koledzy mówili, że to taki fałszywy cwaniak z nieszczerym uśmieszkiem i [usunięte przez moderatora], a jak z Nim nie trzymasz, nie kombinujesz i nie oszukujesz, to jesteś gorszy i do "załatwienia". Prostackie i kiepskie podejscie do pracowników. Żenujące odzywki. Gość z kompleksami jakimiś na pewno. Firma, jak firma. W każdej są wady i zalety, ma wzloty oraz upadki, ale z całej Warszawy nie polecam z cała pewnością [usunięte przez moderatora].
2
XXXX ;-) XXXX 2013-09-23 14:21
Tak Panie [usunięte przez moderatora]. wy we dwóch wiecie to najlepiej znacie życie i oczerniacie człowieka na którego zawszę mogę liczyć i który jest za swoją załogą. Po prostu pewne rzeczy się wam ucięły i teraz bida.
Zawsze knuliście dręczyliście telefonami i smsami innych to nie miejcie teraz żalu że jeden z Was już nie pracuje. W pracy czasami trzeba się poświęcić a nie pracować od gwizdka do gwizdka i resztę mieć w d...e.
Ekipa na [usunięte przez moderatora] jest ok a w zasadzie dopiero teraz jest ok od momentu kiedy jeden z was poszedł sobie w [usunięte przez moderatora]
Mariusz 2014-09-23 12:22
Witam.
Szczerze podpisuję się pod wpisami powyżej oprócz tego kogoś XXXX bo widać, że to jeden z przydupasów Pana (usunięte przez administratora)Największe wałki kręcą właśnie Ci na wyższych stołkach i aby odsunąć od siebie podejrzenie manipulują zwykłymi pracownikami.Poza tym jeden ma coś na drugiego i ...... ręka rękę myje.Dziwi mnie fakt, że dyrekcja niczego nie widzi.
1
Bolek 2016-03-03 19:07
Proszę o informację bez ściemniania. Jakimi dokładnie samochodami Handlowcy się poruszają i ilu letnie.
2
Bolek 2016-03-04 12:22
Szanowna Pani @ Krystek;) pensja jest oczywista, to podstawa „najniższa krajowa” + prowizja, którą oczywiście sama sobie wyrobisz. Jest wiele czynników składających się na osiągnięcie targetów i nie zawsze masz na to wpływ i albo będziesz miała szczęście lub nie. Atmosfera tam zupełnie mnie nie interesuje, ponieważ idzie z góry i nie mamy na to żadnego wpływu, dlatego nie poszedłbym tam dla towarzystwa . Pies mi nie zdechł i nie szukam przyjaciela:) Jestem nauczony robić swoje i nie wnikam co rąbią inni. Ja jedynie wychodzę z założenia, że jak mam zarabiać tyle co w każdej firmie proponują , to chcę mieć chociaż satysfakcję z samochodu jakim się poruszam i tyle. Dlatego jest dla mnie istotne jakimi samochodami poruszają się Handlowcy:)
1234 2016-03-11 13:30
Bolek, w ATut Rental nie dostaniesz najniższej krajowej, premie są nakreślane czarno na białym, jasne i czytelne.
A auto, max 2 letnie, po co Ci nowy samochód skoro po Twojej wypowiedzi wynika że i tak je zaraz rozbijesz
1
J 2016-07-14 07:31
Polecam firmę, wypłaty na czas, fajna atmosfera, pakiet socjalny. Jeśli jest się uczciwym pracownikiem to i firma tę uczciwość i zaangażowanie wynagradza.
3
jand 2016-07-14 09:20
@xx ale tak łatwo się na to stanowisko nie dostaniesz bo musisz mieć uprawnienia: SEP, wózki widłowe, prawo jazdy kat. E.
pracownik 2016-11-20 13:45
Wynagrodzenie na czas, premie uzależnione od obrotu - nie tylko dla handlowców.
Praca wymaga zaangażowania , jeżeli wykonujesz swoje obowiązki i widać że się starasz na pewno zostaniesz doceniony - jeżeli na dany moment nie ma możliwości uznania finansowego to przynajmniej werbalnie. Na każdym stanowisku pracy jest bardzo dużo - jeżeli szukasz pracy gdzie będziesz mógł/mogła posiedzieć na fb,youtubie , ogarnąć prywatne sprawy itd to nie aplikuj.
Jak w każdej firmie są lepsze i gorsze chwile , ale nie ma tu mobbingu , straszenia zwolnieniami.
Solik 2017-01-22 17:32
Słyszałam o Atut same dobre opinie i jak czytam wasze wpisy to myślę, że dobrze zrobiłam składając cv. Jakie zarobki mogą zaproponować , chodzi o pracę w biurze?
Zostaw swoją opinię o Atut Rental Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atut Rental Sp. z o.o.