brak logo

Marimax

Warszawa

Opinie o Marimax

anonim 2009-04-28 11:06
Beznadziejny pracodawca
8
ktoś 2015-05-04 15:21
Praca w biurze od 7.30 d0 17.00 bez przerwy śniadaniowej, czasami uda się wypić herbatę w biegu. Codziennie pranie mózgu, wrzaski i wyzwiska, zajmuje się tym właścicielka firmy. Płacisz za każda pomyłkę niezależnie czy pracujesz 2 tyg. czy 2 m-ce. Duża rotacja pracowników. Odradzam każdemu komu zależy na zdrowiu. Płaca słabo, ale terminowo. Potwierdzam beznadziejny pracodawca.
11
Pracownik 2015-05-14 13:12
Praca 7.30 i zbrodnia jak wyjdziesz o 16-ej. Bo przecież "wszyscy pracujemy na nasz zysk"...który p. Prezes zgarnie a ty siedź frajerze do 19-ej(codziennie)za te same pieniądze. P. prezes kocha ploty, które potem wyciąga przy wszystkich, zero taktu i wyczucia... Potwierdzam, pranie mózgu, wyzwiska, darcie non-stop. Przy tym tempo pracy duże, nikt cię spokojnie nie nauczy, więc dla p. Prezes czysty zarobek, bo płacisz za pomyłki. Taka polityka firmy, średnio kandydat wytrzyma 2-3tyg i następny,po co? Wciska klientom towar, którego nie chcieli i zawsze się tłumaczy, że ktoś nowy fakturę wystawiał...Potworny człowiek...I tak nie da się tam pracować, szkoda zdrowia na próby...
14
Zenek 2015-05-17 19:06
Cała ta firma to lipa Państwowa Inspekcja Pracy powinna się nią zainteresować jak Pani prezes zatrudnia ludzi na czarno w magazynie lub karze zakładać im własną działalność gospodarczą a jak nie to zatrudnia emerytów tylko po to żeby nie płacić składek a przy tym traktuje ludzi jak śmieci.Ta firma to DNO!!!!!
12
prezeska:) 2015-05-17 21:41
Każe zakładać własną działalność, żeby nie płacić za zwolnienia, jak ktoś zajdzie w ciążę to zwalnia od razu, nie wolno brać więcej niż 1tydz urlopu na rok...to są właśnie w naszym kraju "Gazele biznesu" - wstyd! Kto nadaje te tytuły?
12
Oszukana 2015-06-05 08:07
Potwierdzam fatalna atmosfera pracy, ciągła nagonka,wrzaski i obrażanie ludzi. Pani Prezes codziennie podkreśla swoją wyższość nad resztą świata, buta i zadufanie a chamstwo nie do opisania. Totalny bałagan, oszczędności na wszystkim (1 szt. pieczątki na 5 pracowników),pracujesz na czarno lub samozatrudnienie.
12
lolka 2015-08-27 10:50
Może klienci to przeczytają i się odwrócą
5
zainteresowana 2015-09-20 14:49
@maxa podaj linki do tych opinii chwalących pracę w Marimaxie mi się jakoś nie udało ich znalezc
7
oszukana 2016-03-15 12:43
uwaga @maxa to Pani prezes która jak modliszka szuka swojej następnej ofiary
6
qaz 2016-05-13 13:04
Widocznie Pani prezes przejęła się opiniami, bo takiej magiery to ja przez całe życie nie spotkałam współczuje tym którzy muszą u niej pracować.
6
ups 2016-06-10 11:59
z wiarygodnych źródeł wiem, że nic się nie zmieniło
17
Bezrobotny 2016-10-03 22:54
Witam, pojawiła się oferta na stanowisko magazynier stawka 2600 netto, może ktoś napisać jak wygląda praca? Atmosfera? Jaka jest umowa?
Pozdrawiam
Bezrobotny 2016-10-03 23:54
Oferta jest na gazeta.praca.pl zarobki od 2600 netto tak było napisane, więc chcę to zweryfikować ;-)
qqq 2016-10-06 10:04
@bezrobotny przeczytaj wszystkie opinie od początku i wszystko wiadomo
2
2\ 2016-10-06 10:20
to w końcu jest sens wysyłać do nich obecnie cv czy nie?
Były pracownik 2016-10-27 20:48
Nie ma sensu, szkoda nerwów.
8
asd 2017-01-10 13:08
ZUS w tym roku zajmie się takimi oszustami jak marimax
7
Hanna 2017-03-02 16:15
Był ktoś z Was niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej do Marimax? Jak przebiegła? Zadowoleni? ;)
nowa 2017-04-21 18:54
Czy w tej firmie jest rzeczywiście tak źle jak opisujecie? Wysłałam CV i mam teraz spory dylemat czy iść na rozmowę?
Hanna 2017-04-24 15:28
@nowa, na jakie stanowisko aplikowałaś? Pamiętaj o tym, że warunki pracy, atmosfera itp. zależne są od obejmowanego stanowiska. Większość opinii jest również z ubiegłego roku. Może od tego czasu coś w firmie się zmieniło? Pamiętajmy również o tym, że wszystkie powyższe opinie są subiektywne.
Były pracownik 2017-05-03 12:55
Właśnie są subiektywne a jest ich dużo bardzo złych, atmosferę i warunki pracy tworzy właścicielka bardzo negatywna, zła osoba nastawiona na maksimum zysku przy minimum nakładów
4
Wera 2017-05-03 13:00
Pamiętaj że jest to samozatrudnienie a więc musisz sama płacić składki
3
miko 2017-05-25 13:00
Pracowałam tam 3 miesiące w tym samym okresie odchodziły dziewczyny z biura co tydzień. Jedyne czego można dorobić się w tej firmie to wrzodów na żołądku. "Pani Prezes" uważa wszystkich za śmieci, złodziei i kretynów. To moje najgorsze doświadczenie w życiu, a pracowałam w różnych miejscach. Warto poszukać dłużej i znaleźć pracę gdzie szanują człowieka. Pozdrawiam wszystkich szukających i stanowczo odradzam to miejsce.
3
Hanna 2017-05-25 13:16
@miko według Ciebie w firmie Marimax nie ma szacunku do pracownika. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób objawia się ten brak szacunku? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony firmy?
wawa 2017-05-30 13:38
podziwiam cię że wytrzymałaś 3 m-ce, ja ledwo dociągnęłam do końca 1-go i zwiałam gdzie pieprz rośnie, ostrzegam wszystkich to wszystko prawda co piszą tu ludzie
3
Zostaw swoją opinię o Marimax - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marimax