brak logo

Marimax

Warszawa

Opinie o Marimax

anonim 2009-04-28 11:06:50
Beznadziejny pracodawca
5
ktoś 2015-05-04 15:21:19
Praca w biurze od 7.30 d0 17.00 bez przerwy śniadaniowej, czasami uda się wypić herbatę w biegu. Codziennie pranie mózgu, wrzaski i wyzwiska, zajmuje się tym właścicielka firmy. Płacisz za każda pomyłkę niezależnie czy pracujesz 2 tyg. czy 2 m-ce. Duża rotacja pracowników. Odradzam każdemu komu zależy na zdrowiu. Płaca słabo, ale terminowo. Potwierdzam beznadziejny pracodawca.
7
Pracownik 2015-05-14 13:12:42
Praca 7.30 i zbrodnia jak wyjdziesz o 16-ej. Bo przecież "wszyscy pracujemy na nasz zysk"...który p. Prezes zgarnie a ty siedź frajerze do 19-ej(codziennie)za te same pieniądze. P. prezes kocha ploty, które potem wyciąga przy wszystkich, zero taktu i wyczucia... Potwierdzam, pranie mózgu, wyzwiska, darcie non-stop. Przy tym tempo pracy duże, nikt cię spokojnie nie nauczy, więc dla p. Prezes czysty zarobek, bo płacisz za pomyłki. Taka polityka firmy, średnio kandydat wytrzyma 2-3tyg i następny,po co? Wciska klientom towar, którego nie chcieli i zawsze się tłumaczy, że ktoś nowy fakturę wystawiał...Potworny człowiek...I tak nie da się tam pracować, szkoda zdrowia na próby...
10
Zenek 2015-05-17 19:06:59
Cała ta firma to lipa Państwowa Inspekcja Pracy powinna się nią zainteresować jak Pani prezes zatrudnia ludzi na czarno w magazynie lub karze zakładać im własną działalność gospodarczą a jak nie to zatrudnia emerytów tylko po to żeby nie płacić składek a przy tym traktuje ludzi jak śmieci.Ta firma to DNO!!!!!
8
prezeska:) 2015-05-17 21:41:57
Każe zakładać własną działalność, żeby nie płacić za zwolnienia, jak ktoś zajdzie w ciążę to zwalnia od razu, nie wolno brać więcej niż 1tydz urlopu na rok...to są właśnie w naszym kraju "Gazele biznesu" - wstyd! Kto nadaje te tytuły?
9
Oszukana 2015-06-05 08:07:52
Potwierdzam fatalna atmosfera pracy, ciągła nagonka,wrzaski i obrażanie ludzi. Pani Prezes codziennie podkreśla swoją wyższość nad resztą świata, buta i zadufanie a chamstwo nie do opisania. Totalny bałagan, oszczędności na wszystkim (1 szt. pieczątki na 5 pracowników),pracujesz na czarno lub samozatrudnienie.
8
lolka 2015-08-27 10:50:13
Może klienci to przeczytają i się odwrócą
4
zainteresowana 2015-09-20 14:49:12
@maxa podaj linki do tych opinii chwalących pracę w Marimaxie mi się jakoś nie udało ich znalezc
5
oszukana 2016-03-15 12:43:11
uwaga @maxa to Pani prezes która jak modliszka szuka swojej następnej ofiary
4
qaz 2016-05-13 13:04:57
Widocznie Pani prezes przejęła się opiniami, bo takiej magiery to ja przez całe życie nie spotkałam współczuje tym którzy muszą u niej pracować.
4
ups 2016-06-10 11:59:28
z wiarygodnych źródeł wiem, że nic się nie zmieniło
9
Bezrobotny 2016-10-03 22:54:27
Witam, pojawiła się oferta na stanowisko magazynier stawka 2600 netto, może ktoś napisać jak wygląda praca? Atmosfera? Jaka jest umowa?
Pozdrawiam
Bezrobotny 2016-10-03 23:54:00
Oferta jest na gazeta.praca.pl zarobki od 2600 netto tak było napisane, więc chcę to zweryfikować ;-)
qqq 2016-10-06 10:04:27
@bezrobotny przeczytaj wszystkie opinie od początku i wszystko wiadomo
1
2\ 2016-10-06 10:20:03
to w końcu jest sens wysyłać do nich obecnie cv czy nie?
Były pracownik 2016-10-27 20:48:04
Nie ma sensu, szkoda nerwów.
3
Zostaw swoją opinię o Marimax - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marimax