brak logo

VORWERK AUTOTEC POLSKA

Brodnica

Opinie o VORWERK AUTOTEC POLSKA

A 2015-01-23 10:50:20
Witam!Wkurza mnie jak piszecie opinie o firmie o której w ogóle nie macie pojęcia. Ja pracowałam tam 2 lata. Jest ciężko ale nie zawsze. Wszystko zależy co danego dnia masz robić. Ale ciężka praca zbliża ludzi i pomagają sobie na wzajem.Zarobki nie są najgorsze. I nie pozwolę mówić że pracują tam ludzie nie wykształceni. Pracują tam ludzie po studiach, byłe pielęgniarki. Dziewczyna z magistrem na maszynie. Po prostu każdy kto chce pracować za normalne pieniądze a w swoim zawodzie nie może znalezć pracy. Więc nie oceniajcie jak sami nie spróbujecie. Ze względów zdrowotnych zmieniłam pracę w wcale nie mam lepiej...
4
martin2550 2015-01-29 10:54:30
witam a jakie dziwne układziki pan Adam.S i pani Anna.K zatrzymania przymykanie oka praca na jedną zmianę wzamian za spólne chwile i firma na to nic pracownismiech
2
robocik 2015-02-05 18:37:25
Vorwerk to świetna firma. Nikt nigdy nie okazał mi tyle szacunku i wyrozumiałości co współpracownicy jak i przełożeni.Idąc do pracy czuje że chcę tam iść. Bywają gorsze chwilę ale to normalne.Zdziwi pewnie wielu ten wpis.Ale takie są moje odczucia choć każdy niektóre rzeczy odbiera inaczej i nie dla wszystkich praca tam to przyjemność. Nie stery wszystkim się nie dogodzi. Szczególnie dzięki jednej osobie ..;-)
Bruno44 2015-03-04 19:07:23
Na produkcji może i lekko nie ma, ale praca jest stała, przyzwoicie płatna (nie 1200zł) jest jakiś socjal. Spróbować możesz, nikt na siłe nikogo nie trzyma, jak Ci się nie spodoba to zmienisz prace. Te czasy gdy człowiek musiał trzymać się roboty już mineły. Rynek pracy trochę się poprawia i można sobie pozwolić na zmiane pracy. Tylko prywaciarze u których robisz po 12h twierdzą że u nich najlepiej... Próbuj nic nie stracisz.
Andy 2015-03-05 18:36:36
Witam. Gdzie i do kogo się zgłosić aby zatrudnić się w VORWERK AUTOTEC POLSKA w Brodnicy?
1
Kozak 2015-03-05 23:51:24
Pracujemy już kilka ładnych lat. Nie jest łatwo, ale można sie nauczyć i praca jest ok. Są różnice między zmianami, nie z każdym zmianowym można, ale praca stabilna i jak sie chce robić to zarobki i dodatki są ok (baza niska ale da sie wyrobić 40-50% premi, inne dodatki i premie). Dużo sie też zmienia na lepsze. Szkolą zmianowych i to tez pomaga. Pozdro K
2
Mr. Tom 2015-03-07 00:08:03
Ogólnie praca całkiem spoko, atmosfera dobra, kierownik bardzo ludzki i wyrozumiały także nie rozumiem tych co tak narzekają. W pracy się pracuje a nie odpoczywa. Nocki jak kto lubi. Mi to pasuje.
Początkująca 2015-03-09 07:35:01
A wiecie może czy na obecną chwilę przyjmują do pracy na obróbkę???
Bruno44 2015-03-16 13:59:01
Koleżanki, widziałem że są aktualnie oferty pracy na OLX i na stronie PUP Brodnica. Także śmiało można aplikować, z tego co wiem to przez agencję zatrudnienia: Manpower, Job impulse. Pozdrawiam ;)
ewa 2015-03-23 13:56:32
napiszcie prosze jak tam naprawde jest bo rozne opinie o tym zakladzie
baltazar 2015-04-07 19:07:04
Działa to działa, nie działa to twoja wina, a jak nie twoja to czyjaś musi być. winny musi być :)
kama 2015-04-09 11:03:58
na obróbkę nie przyjmują jedynie uzbekistanów na operatorów../
alojzy 2015-04-27 19:00:44
Jutro jest spotkanie rekrutacyjne. 11:30 ul. Podgórna 100 Brodnica
Mila 2015-04-28 23:13:58
Dajcie spokój z tym Adecco...oni tam w ogóle nie interesują sie pracownikami...czy ta druga agencja, ja tam pracowałam przez Manpower i byłam bardzo zadowolona. Z resztą zmianowi w Vorwerku też wiedzą, że tam najlepiej pracować przez Manpower
Mila 2015-04-28 23:16:53
(usunięte przez administratora) tu jest ogłoszenie z manpower - oni tam są najbardziej znani i przez nich najłatwiej się dostać
rekrutacja 2015-05-12 09:09:49
wystarczy wysłać maila z cv na adres rekrutacja@vorwerk-automotive.pl - koniecznie z prawidłową klauzulą o przetwarzanie danych
Biceps 2015-08-05 07:37:48
Witam pracuje w tej firmie juz pare dobrych lat i smialo moge stwierdzic ze
praca jest calkiem spoko moze na poczatku wydawac sie wszystko trudne ale
wystarczy byc cierpliwym i wytrwalym. Poczatki jak to poczatki bywaja trudne
ale z czasem idzie wszystko ogarnac. Fakt jest w tym ze niektorzy obszarowi
sa uczuleni na nowych, ale wystarczy pokazac ze jest sie chetnym do pracy
i nie przejmowac sie tym ze cie zwyzywa bo cos zle zrobiles czy cos trzeba
mu wytlumaczyc ze nikt ci nie powiedzial ze to trzeba zrobic tak a nie inaczej.
Praca czasami sie trafi letka czasami ciezka, czesto wrzucaja nowego pracownika
na ciezszy artykul zeby poprostu sprawdzic czy sobie da rade, jezeli wiesz ze
nie dasz rady to porozmawiaj ze zmianowym zamiast rezygnowac moze wtedy da cie
na cos prostrzego a z czasem poradzisz sobie wszedzie. Fakt faktem normy sa
wysokie ale wystarczy wyrabiac sie z cyklu na cykl i bedzie to osiagalne.
Wiadomo zdarzaja sie bledy ale to przeciez normalne.
Jezeli chodzi o umowe to przez pol roku w agencji umowy sa przedluzane co miesiac
a gdy przechodzisz na firme dostajesz umowe na 2 lata.
Dlatego warto sprobowac Pozdrawiam :)
tomal 2015-09-10 21:26:30
Szukają od początku wakacji praktycznie. Zgłoś się do Manpower z Torunia. Oni tam najwięcej ludzi zatrudniają
ktoś 2015-11-22 12:39:30
Pawcowałem w tej firmie przez 6 lat praca na produkcji nie jest najgorsza wiadomo że za leżenie zaden nie płaci. co do Pracy na innych działach to juz nie jest tak kolorowo obowiązków i odpowiedzialnosci bardzo dużo a pieniadze marne. Jak przstsły odpowiadać mi zarobki i zaczołem walczyć o podwyżki to dopiero się zaczeło ciagłe jezdzenie po mnie przez przełożonych itp. ogólnie prace na produkcji polecam ale nie na innych działach. pozdrawiam
toja 2015-12-28 18:14:08
Pracuje w Vorweku ale w kurzetniku. Niejest zle ale kierownik niesprawiedliwy. Niewazny pracownik tylko ma byc zrobione i koniec. Pieniazki sa przyzwoite
VAP 2016-01-08 14:09:55
powiem tak. Rozmowe,przeprowadza koles z dziala rozwoju organizacji. Ze zmianowym. Jezeli chodzi o poziom trudnosci to chca odrzucic totalnych cepow nie umiacych pizac i czytac. Brakuje ludzi do pracy wiec przyjmuja ludzi ktorzy normqlnie nie nadawali by sie.
:D 2016-02-19 12:58:11
omijajcie wielkim łukiem vorwerk w kurzętniku,kierownik to pseudo kierownik, czlowiek nie ma o niczym pojecia,dziecko we mgle jak ktos to skomentowal,a trenerki pozal sie boze,jedna wszedzie weszy afery,druga niemila, a trzecia to skaranie boskie,prostak nie z tej ziemi,nawet nie umie sie poprawnie wyslawiac i wszystko to awansowalo z podrzednego robola,ogolnie zaklad przesycony obłudą i fałszem na szczęście juz tam nie pracuje, z mojego wpisu wynika,ze nie polecam tego miejsca
4
Madzia 2016-02-23 12:17:53
Rozmowy przeprowadza zmianowy,ja byłam u zmianowego Arka. Rozmowę prowadzi bardzo spokojnie i na wesoło, nie wprowadza napięcia. Nie wiem czy zawsze to stosuje ale większość mówiła że z nimi tez żartował. Moją koleżanke odrzucił ale powiedział jej to w taki sposób że wyszła uśmiechnięta. Polecam tą firmę i rekrutację z tym panem
Xxx 2016-02-24 05:18:35
Wrescie te grube małpy nie robią ,wszyscy są szczęśliwi wygadywali zawsze bzdury i oszukiwali w normach gadaja na trenerki a trenerki są kochane pisać każdy umnie i bzdury gadać :D
Xxx 2016-02-24 05:40:07
Kurzętnik vorwerk nasz kerownik kochany jest wspaniały dba o nas wszystkich jak ojciec
1
XYZ 2016-02-24 10:47:41
Widzę xxx że lubisz trzymac palec w d...... swoim przełożonym, żal!!!
1
mmm 2016-02-24 12:34:51
Żal to mi jest Was ze jesteście takimi prostaczkami.W końcu Mis masarni wypad zrobiła z tego zakładu. A co do kierownika i trenerem potwierdzam sa naprawdę super.
2
ja 2016-02-24 13:34:52
Uświadamiam Xxx że to co jest napisane jest karalne. Policja bez problemu znajdzie osobe która to napisała.
hhhhh 2016-02-24 14:32:30
Zgadzam się w 100%, banda złodziei. Co do kierownika do prawda. Zgadzam się z tym wszytkim i dlatego też już tam nie pracuje....mają człowika za nic
hsss 2016-02-24 14:34:52
Może można i wyciągną dużo ale w Brodnicy a nie w Kurzętniku, bo tu zabierają premie za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i agencje też pobierają różne rzeczy a człowiek zostaje jak zabłocki na mydle z najniższą krajową a czesem nawet nie, bo coś jeszcze odciągną ....żal
:):):) 2016-02-24 17:33:00
Vorwek Kurzętnik dobrze możecie pisać co chcecie bo każdy modry w pisaniu jest w oczy nic nie powie co mysleliscie ze przyjdziecie i będziecie oszukiwać bardzo dobrze że was złapano bo robicie parę miesięcy a najlepiej rządzić byście chcieli :)
### 2016-02-24 18:22:42
Tak nie powinno być .Obwiniacie ludzi bezpodstawnie ubliżacie osobom z którymi pracowaliśmy.Zachowujecie sie jak małe dzieci ,robicie wstyd dla całej firmy .Może czas odpuścic i przestać pisac takie głupoty.
??? 2016-02-24 18:47:58
Do tych poniżej którzy potrafią tylko obwiniać a tak naprawde chyba powinni sprawdzić w słowniku slowo "oszustwo " łatwo jest obrzucić kogoś obelgami bo tak przeciez jest najprościej. Ludzie swiata plotek i kłamstw. Nie wazne jest to Czy ktos udowodnił tym dziewczynom oszustwo ważne jest dla was to co mówią o tym inni. One tylko walczyly o sprawiedliwość a wy nigdy nie chcielibyście czuć sie jak one teraz. Nie pracują tam bo poprostu tego nie chca ,a nie ze je ktos wyrzucił. Czas najwyższy zakonczyc ta duskusje.
XYZ 2016-02-24 18:50:05
Dokładnie tak jak piszesz ### przez te chore i bezpodstawne obwinianie tych osób,które mimo waszej niewiedzy wcale nie są zwolnione cały Kurzętnik stał się pośmiewiskiem. Wstyd u nie których aż śmierdzi wazeliną !!!
obserwator 2016-02-24 20:50:50
To mówiłem ja Jarząbek
Abc 2016-02-25 09:38:32
Kieruje to kruszynek,po trzech miesiącach pracy oceniacie innych w tej firmie a same oszukiwalyscie i zachowalyscie sie jak kierowniczki,tylko wydaje mi się ze do takiej funkcji trzeba miec odrobine kultury i szacunku do drugiego człowieka, a WAM z pewnością tego brakuje
pracownik 2016-02-28 15:09:46
Witam, mam pytanie. Od kilku dni jestem zatrudniony w firmie Vorwerk w Brodnicy. Firma fajna, atmosfera wporządku. Lecz w pierwszy dzień trafiłem na dużą maszynę, gdzie pracuję się samemu, na wtryskarce jak i z tyłu na obróbce. Robiłem sam już w połowie pierwszego dnia. Ale ja tam nie daje rady, mieszczę się czasowo na styk, nie mam chwili czasu żeby usiąść, cały czas latanie od tyłu do przodu. Pytałem się trochę znajomych to oni mają lepiej, są tylko operatorami, jak sprawnie im pójdzie załadowanie to mają około 30 sekund do minuty przerwy, wiadomo mają wtedy obowiązek pomóc na obróbce tyłu jak będzie taka potrzeba, ale nie zawsze. I teraz do sedna sprawy. Czy kierownik nie będzie robił problemu odnośnie zmiany maszyny? Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz, pozdrawiam
4
ktoś 2016-02-28 17:36:21
Kolego na czyjej zmianie jesteś? Jeśli u dobrego zmianowego to napewno da się załatwić
1
Agata 2016-03-13 11:51:13
Potwierdzam opinie o tym zmianowym, byłam u tego pana na rekrutacji kilka dni temu. Szkoda tylko że nie mogłam iść do tego pana na zmianie ale obiecywał że inni też są fajni i nie mam czego się bać. Mam nadzieje że będzie możliwość zamiany zmiany.
ZBUKU 2016-04-07 10:01:57
Najlepiej skontaktować się z agencją najlepiej MANPOWER i z nimi się wszystko się załatwi
tom-ek 2016-04-21 13:13:34
Mozna podejsc bezposrednio do firmy - dzial personalny przy wejsciu po lewej.
pozdro
Paweł 2016-05-11 07:13:07
Tak masz rację ale z drugiej strony firma powinna jakoś zachęcić pracownika żeby chciał w niej robić a nie na początku robić mu pod górkę, żeby był zrezygnowany... Z tego co widziałem to tam co dzień ktoś nowy się zatrudnia i co dzień ktoś rezygnuje i szczerze? Wcale mnie to nie dziwi
5
jeszcze pracownik vorwerk 2016-05-25 20:30:06
Jeszcze trochę i w czerwonych portkach zmianowi będą sami pracować na maszynach, bo nie będzie komu.
3
stary pracownik 2016-05-25 21:09:26
A to jakiś wstyd pracować pracować na maszynie ? Sugerujesz , że obecna sytuacja to wina zmianowych ? Oni są takimi samymi pracownikami jak i Ty a winny jest cały zarząd który nie widzi problemu.
Pracownica 2016-08-06 19:40:30
Witam. Pracuje tam pare miesięcy i zgadzam sie ludzie sa leniwi i nie chce im sie. Tez mi trudno bylo na poczatku tez myślałam zeby sie zwolnic ale dalam rade bo chce pracować. Teraz juz jest spoko wszędzie gdzie mnie dadzą sie wyrabiam wiec jest spoko. Co do pieniążków to moglo by byc więcej ale jezeli komus naprawde zalezy to sobie weźmie nadgodziny i dorobi. Uważam ze praca jest spoko.
pracownica 2016-08-07 19:25:32
Okolo 1800 zl jezeli chodzisz na nadgodziny to mozna 3000 wyciagnac
Ściemiacz 2016-10-07 18:23:50
Witam!Jeżeli pracowałeś kilka lat w naszej firmie, to podaj art.które wykonywałeś w naszej firmie i na jakich maszynach?
wefg 2016-10-07 18:38:37
super że w tej firmie takie nadgodziny są jednak płatne bo ja znam takie w których niestety za cos takiego nie płacą
Zikos 2016-10-31 07:53:18
Witam. Na wstępie podkresle,ze pracuje w tej firmie przeszło 8 lat. Na początku nie było łatwo. Były lepsze i gorsze dni. Później gdy już potrafilem robić wszystko byłem bardziej doceniany. Gdy nie zrobiłem normy to dostawałem odpis. Obszarowi widzieli ze jak nie dam rady wyrobić normy to poprostu się nie da. Awarie itp. W skrócie widzieli ze się staram. A podnoszenie głosu czy nerwy można zrozumieć. Góra ich cisnie o wyniki to oni cisną ludzi. Bardzo się wypalają psychicznie. A kasa spoko. Przy długim miesiącu i dobrej wydajności 1900-2000 masz jak w banku. Nigdzie w regionie tyle nie płacą. Jak się wykarzesz to masz szansę na awans a co za tym idzie lepsza kasa i darmowe szkolenia np. wózek widłowy. A Co do tych którzy narzekali na pracę. Wszędzie trzeba pracować a w Vorwerk nie jest inaczej. Nie posadza na 8 godzin i dadzą kasę. Niestety taka jest prawda. Obibokowi nigdzie dobrze nie będzie. Pozdrawiam
miśka 2016-11-04 21:08:49
Popieram tez tam pracuje fakt ze tylko rok ale to prawda ze obibokowi wszędzie bedzie niedobrze i zawsze bedzie narzekal
Zostaw swoją opinię o VORWERK AUTOTEC POLSKA - Brodnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VORWERK AUTOTEC POLSKA