brak logo

Codar Security

Pyrzyce

Opinie o Codar Security

Adam 2014-03-20 18:29:05
To oszusci a nie firma. Zero totalne zero. Nie polecam nikomu pracy u nich. Co innego mówią i obiecują a poźniej co innego wychodzi w rozliczeniu.
2
Jurek 2014-05-02 20:11:14
Nie zgodzę się z tą opinią. Słuchaj uchem a nie brzuchem. Pracuję 7 lat i nie mam problemu z rozliczeniem! Umowa o pracę, wszystkie świadczenia. Nie ma już takich rzetelnych firm!!! Polecam tym którzy chcą pracować.
Andzia 2014-07-18 11:12:53
Jeżeli pracujesz tam już 7 lat to polecam prace w Redzikowie w Parku Wodnym koło Słupska,za godzinę nadliczbową dają 50 groszy bo są tak biedni,pół miesiąca pracy za 50 zł.,ja na szczęście już tak nie pracuje,a ci którzy tam pracują nadal najwidoczniej nie mają szacunku sami do siebie(usunięte przez administratora)
1
ja 2014-08-30 18:06:35
oszuści -dorabiają się na ludzkiej krzywdzie, kasiorę trzepią z dotacji za niepełnosprawność a ludziom płacą ochłapy - dno i wodorosty i 50 metrów mułu!!!!
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych :-)
1
tomek z gorzowa 2014-09-13 17:59:49
nawt dobtze,pracowalo sie mi
prometeusz 2014-12-11 22:42:44
potwierdzam,chamstwo w panstwie,to fakt w Redzikowie kolo Słupska placa niepelonsprawnym 50 gr.za godzine nadliczbowa,sa wyjatkowo biedna firma,do dzis nie moge sie z nimi rozliczyc,nawet dziady nie wiedza,ze za chorobowe sie placi,praca 24/24 ale jest ok,pluc swini w ryj to powie ,ze deszcz pada i tak maja gdzies te opinie
władek 2016-05-06 10:00:07
Pracowałem w wielu firmach z Codara odeszłem na emeryturę, nie mogę złego słowa powiedzieć. Umowa o pracę, pieniądze zawsze na czas a pracowałem 5 lat no nie spóźnić się z kasą przez tyle lat to oczymś świadczy. Byłem na zwolnieniu i mimo tego że uprzedziłem dużo wcześniej że to zwolnienie potrwa minimum 4 miesiące to nikt mnie nie zwolnił a miejsce na mnie czekało.Przemiłe Panie w biurze z szefową na czele. Polecam tą firmę. Jak zdrowie pozwoli to na pewno wrócę tylko do nich.
Adam 2016-06-22 14:54:02
Bardzo dobra firma i tyle :)
michał 2016-07-13 19:01:42
Skoro zatrudniaja niepełnoprawnych to tez ich dobra wola, z pewnoscia dostaja na nich pieniadze.
Zostaw swoją opinię o Codar Security - Pyrzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Codar Security