Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów

Pracowałeś w firmie Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-05-04 12:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-11-24 22:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-05-04 12:38:53]:
Zgadzam się z Adamem, również nie polecam
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-21 10:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojj na pewno nie polecam... W tej firmie pracują same beztalencia w biurze i poza nim... A japończycy? TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-19 21:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam jeśli to kogoś urazi , ale postawie pewne fakty:
1.Macie (usunięte przez administratora)i siedzieć cicho
2.Macie mało zarabiać bo ma się opłacać
3.Jesteście wymienni jak baterie w pilocie , (nie ty to inny.) takie podejście jest na porządku dziennym
zdjecie uzytkownika
trzystek - 2015-10-16 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wiecie, że tak jest w bardzo wielu firmach, ja nie wiem jak dokładnie jest w yagi, ale jeśli jest się wystarczająco asertywnym, a można, uwierzcie można, to jest wszystko w porządku i naprawdę dobrze się pracuje, nie ma lekko dzisiaj nigdzie i trzeba doceniać to co się ma i co ci oferują :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kkkrissss - 2016-02-17 09:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Yagi i te negatywne komenty sa kłamstwem byłem tam zwykłym robolem ale luz praca na nockach piwko kima na fajeczke mozna wychodzic kiedy sie chce przez wszystkie zmiany zarobki jak w kazdym zakladzie ale w wekendy seteczki sa wiec na co wy narzekacie sa gorsze zakłady
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2016-02-18 21:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam lubiałem pracować, praca dla prawdziwych facetów i pełno przystojniaków na kuźni, z niejednym by zaszalał. Polecam
zdjecie uzytkownika
Loeb - 2016-03-17 17:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego już tam nie pracujesz ?? Skoro jest tak wspaniale ? :)
zdjecie uzytkownika
trzystek - 2016-04-24 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w sumie ciekawe pytanie, ale czasem to sprawy niezwiązane z nami decydują o tym co robimy czy nie robimy, firma jest odpowiedzialna i dba o swoich pracowników i fajnie, że w sumie dobrze się tam pracuje, bo naprawdę można gorzej trafić i doceńcie co macie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yagi Poland Factory Sp. z o.o. Żarów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert