brak logo

AM Biuro Serwis

Buk

Opinie o AM Biuro Serwis

były pracownik 2015-09-04 06:24:00
ta firma to definicja absolutnego wyzysku.
-wypłaty nie na czas
-szefostwo stosuje mobbing
-wypłaty się nie zgadzają
-pracujesz od 8-19. Zapomnij o zapłacie za nadgodziny
-robisz wszystko za wszystkich
-szefostwo wiecznie nie zadowolone i generalnie - psychiczna atmosfera pracy
-oszukują państwo na podatkach ale tym wkrótce zajmą się odpowiednie instytucje :)
Dotychczasowy pracownik 2015-09-18 00:00:30
Nieźle musiałeś -musiałaś narozrabiać i nasciemniac pisząc taka opinie ja pracuje tam od wielu lat i nie potwierdzam twoich opini często pracują same nygusy którym ciagle jest mało i takie opinie wystawiają a sami od siebie nic dać nie potrafią i do tego nie miła atmosferę wprowadzają ale na szczęście takie osoby sie zwalnia niestety tak idą na chorobowe i dalej ściemniają
2
Były kierowca 2015-09-18 23:06:32
Były pracowniku nie zgadzam się z Twoimi zarzutami,też tam pracowałem i mile wspominam ten czas.Szefostwo to młodzi i wyrozumiali ludzie ,traktują pracowników po partnersku,wyplata zawsze na czas a jeśli zabraknie Ci do 'pierwszego ; to możesz liczyc ze Szef poratuje prywatną pożyczką.Pracownicy pomagają sobie wzajemnie,bo o to chodzi w małych firmach aby stanowić zgrany kolektyw a nie robic sobie 'pod górkę'- pracowac trzeba wszędzie a nie tylko narzekać nie dając z siebie nic.Jesli zostałeś zwolniony to widocznie się na tobie poznali,a to ze po pracy nie chciałeś wracać od razu do domu tylko ściemniałeś rodzince ze pracowałeś do 19 to twoja sprawa.Widocznie w domu też nie chciało się pracować.
ciekawe 2015-09-23 11:14:40
Ciekawe kto wreszcie zdecydował się napisać źle o tej firmie? Chyba ktoś przełamał tabu. Ale niestety ma racje.
Myślę, że we wszystkich prywatnych firmach jest tak samo. Lepiej iść na produkcję i pracować przez 8 godzin niż nie wiedzieć, o której wróci się do domu. Atmosfera w tej firmie daje wiele do życzenia. Mobbing.
Dobrze piszą tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] długoletni pracownik , który robi wszystko żeby utrzymać stołek bo nic innego mu nie pozostało. Nawet wiem kto...
ciekawe 2015-09-23 11:18:46
A PRACOWNICY SAMI SIĘ ZWALNIAJĄ, BO NIKT KTO SZANUJE SIĘ NIE ZOSTANIE TAM DŁUGO....
ciekawe 2015-09-23 11:25:42
Jeszcze dodam , że dobre opinie wystawią sami szefowie są do tego zdolni więc uważajcie
Adam 2015-09-24 15:10:18
cała prawda o AM Biuro w Buku... jest tam taka pracowniczka, która często płacze, bo daje z siebie 120%, ogarnia wszystko za kolegów, którzy często sobie siedzą i z niej szydzą. Szefostwo oczywiście nie reaguje bo "to nie ich sprawa" ale jak coś jest nie tak to właśnie cała agresja nadpobudliwej szefowej jest wyładowana na niej. Jeśli ktoś zamierza się tam zatrudnić i zostać kozłem ofiarnym, bo właśnie tak traktowane są tam nowe osoby to gratuluje odwagi. 10 zł netto i brak jakichkolwiek dodatków socjalnych sprawia, że to miejsce pracy jest odpowiednie tylko dla osób o silnych nerwach. Jednak chore ambicje szefowej sprawią, że taka osoba zostanie potraktowana jako wróg nr 1 i wkrótce zwolniona. W ten sposób zostają w tym miejscu pracy zaakceptowane wyłącznie lizusy i myślę, że żadna osoba, która ma chociaż trochę poczucia wartości podziękuje firmie AM Biuro za współprace.
Neutralna 2015-09-24 17:30:31
Czytam i nie wierze,jak ktoś, kto pracuje w jakim kolwiek miejscu moze pisać takie opinie. Przecież zawsze można sie zwolnić I nie pracować, myśle ze zazwyczaj piszą w taki sposób osoby, które nie nadają sie do określonego typu pracy i wtedy trzeba szukać czegoś innego
do neutralna 2015-09-25 15:37:39
Ten kto pracuje to nie pisze bo się boi piszą ci ,którzy mieli kiedyś coś wspólnego z tą firmą i ostrzegają. Wszędzie trzeba pracować i dawać z siebie dużo ale pracownik nie jest śmieciem każdy ma swoją godność.
Neutralna 2015-09-25 17:52:03
Skoro sie boja to musza szukać innego miejsca pracy a nie siedzieć na forach i obrabiać innym skórę to sie nazywa głupota a ja właśnie byłam tam na rozmowie i podjęłam prace jestem bardzo zadowolona
do neutralna 2015-09-25 19:55:50
życzę dużo cierpliwości i zachowania godności...porozmawiamy za góra dwa miesiące
do neutralna 2015-09-25 20:01:30
życzę dużo cierpliwości i zachowania godności...porozmawiamy za góra dwa miesiące
Neutralna 2015-09-25 20:30:37
Dziękuje, ale nie jestem tego typu osoba żeby takie opinie wystawiać mam na tyle godności i szacunku dla siebie i innych ludzi
do neutralna 2015-09-25 22:13:52
Mam nadzieję chyba że jesteś szefową
do greta 2015-09-26 14:38:34
pierwszy tydzień bez umowy na próbę a potem najniższa krajowa plus premia od sprzedaży ale co najmniej trzy miesiące musisz poczekać na jakieś rezultaty jak ci dobrze pójdzie o ile wcześniej cię nie zwolnią bo nie przynosisz dochodu
do greta 2015-09-26 14:40:30
pierwszy tydzień bez umowy na próbę a potem najniższa krajowa plus premia od sprzedaży ale co najmniej trzy miesiące musisz poczekać na jakieś rezultaty jak ci dobrze pójdzie o ile wcześniej cię nie zwolnią bo nie przynosisz dochodu atmosfera na początku oki później poznajesz prawdziwe oblicze szefostwa
ja 3 2016-01-27 00:22:57
No nie wierze ....że ktoś może powiedzieć że jest tam ok..mega masakra...wszystkie negatywne opinie są niestety prawdą właściciel pan Mareczek notorycznie obraża swoich pracowników a jego żonka po każdej kłótni z mężusiem na nich właśnie wyładowuje swoją złość..Powiem tak najlepiej o wszystkim świadczą pojawiające się co chwile ogłoszenia o prace wciąż na te same stanowiska... to chyba daje do myślenia....
ja4 2016-03-09 14:40:33
Znowu ktoś komuś nadepnął na odcisk i obdarł z godności. Niestety to w tej firmie się nie zmieni nigdy, ludzie są traktowani jak śmieci..
Ja5 2016-03-17 19:11:11
To ale musieliście byc idiotami pracując tam albo śmieciami Haha a teraz wystawiacie takie opinie to jeszcze gorzej o was świadczy ...albo nie nadajecie sie do pracy...
ja 9 2016-03-19 20:49:41
Do pracy podejrzewam, że się nadają ale albo boją się o jutro , o los swojej rodziny, bo z czegoś trzeba żyć,dlatego zgadzają się na poniżanie , ale te wpisy świadczą o pracodawcy , najgorzej jak ktoś awansuje z chama na pana
ja 2001 2016-03-22 14:48:10
Taak obrażanie przez szefostwo nawet na forum
Obserwator 2016-03-25 20:31:23
Co za patologia w tym AM Biuro :/
4
weios 2016-05-12 20:33:30
Na magazynie @akon masz zarobki w granicach 2000 netto
Zostaw swoją opinię o AM Biuro Serwis - Buk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AM Biuro Serwis