brak logo

Refresco Poland Sp. z o.o. (KENTPOL)

Kęty

Opinie o Refresco Poland Sp. z o.o. (KENTPOL)

Oko szatana 2016-12-07 20:14:51
Zagłada refresco
Oko szatana 2016-12-07 20:18:44
Kolejny audyt siwa babcia znowu trzęsła pupą a za nią jej troll Alfons z łysą pałą?
Oko szatana 2016-12-07 20:25:21
Dość że jeszcze troll i mamut nie napisali kaizena na zamontowanie windy do swojej chatki na drzewie tak aby gruby nie musiał się spinać po schodkach bo od siedzenia i jedzenia im tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rosną
Oko szatana 2016-12-07 20:40:54
Jak kur.. się urodził to kanarkiem nie umrze oko szatana widzi wszystko co się dzieje w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oko patrzy cały czas co dwaj kmiecie z zywca robią?
Oko szatana 2016-12-07 20:50:16
Kolejne zmiany w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znowu brygadzisci liża pały swoim bosom za niedługo też będą im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rosnąć jak tym na górze ? Siwa babcia chodzi tak ubrana żeby się jej skuks przestraszył co taka stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam robi dość to tępe to stare?
Oko szatana 2016-12-07 21:02:27
A ten wielki mamut tylko chodzi po hali z giwera na ryju myśląc że coś zdziałać.
Brygadziści też siebie warć wszyscy myślą że coś umią tak naprawdę są tępi włoża gdzieś ręce to odrazu spierd... maszynę i jeszcze te kur.. awansować ,Kotłownia jest to każdego po kolei spierd... do pieca.
A mechanicy stoją pod tą maszyną jak tępe ciul..
chudy 2016-12-08 01:21:25
Ale pojechałeś z tymi pajacami i tą staruchą, ale niestety taka jest prawda. Oni ciągną zakład na dno. Ale tak cwanie to robią że góra tego nie widzi. Duży góral trzyma za mordę tego swojego giermka, kręci nim jak chce, a ten mało ruchawy misiek robo co on chce. Tylko że miodzio spija owcopas, a opier..l misiu. Ale nastały czasy.
Oko szatana 2016-12-08 04:45:12
Mmut i troll siedzą w swej norce jak dwa pedały a brygadziści ciągną im tylko pały dość że jeszcze siwa kur.... tam nie dołączy byłby trójkącie?
chudy 2016-12-08 08:58:01
Siwa starucha nie jest k...ą, bo kto by to tknął. Ona podobno nawet sama mieszka. No cóż taki potwór nie znajdzie partnera. Ale dajcie jej już spokój, ona już swoje zrobiła żeby zakład szedł na dno. Teraz trzeba się skupić i zacząć informować inspekcję pracy, inspekcje sanitarną, UDT, Straż pożarną o wszystkich dziadostwach i przekrętach jakie robią kierownik produkcji ze swoim giermkiem, a "góra" o tym wie tylko też to popiera. Kolorowe i świecące tablice to przykrywa syfu jaki oni robią. Ja już dzisiaj wykonam telefon do inspekcji pracy i wskażę im na co mają zwrócić uwagę, a jak przyjadą to już na miejscu potwierdzę im do protokołu co będzie trzeba. I to nie z ukrycia tylko z otwartą przyłbicą.
Optymizm 2016-12-08 11:48:25
Do pracy kochani, do pracy!!! Nie dajcie się tym, którzy w życiu nic nie osiągnęli! narzekaniu mówimy stanowcze nie!!! Niezadowolonych będziemy wyświetlać na naszych tablicach. Zastanówcie się jak możecie poprawić swoją wydajność i efektywność. To dzięki wam mamy piękne premie na święta. Marudy nic nie dostali i dlatego są tacy nieszczęśliwi. Działać, działać, działać!!! Szybciutko!!!
chudy 2016-12-08 12:13:08
Co chcesz pajacu wyświetlać,swoje wielkie dupsko, bo tyle osiągnąłeś. Po wizycie inspekcji trochę ci te tablice przygasną.
chudy 2016-12-08 12:17:26
Wyświetlać to sobie możesz film dzieciom, o ile je masz. Kontrole ci wszystko wyświetlą. Do "miłego"? dla ciebie spotkania w czasie kontroli.
Rudy 102 2016-12-08 15:17:03
Pewnie jego dzieci też są takie tępe jak on sam
Polska Wersja 2016-12-08 15:21:07
Z tabletem trzeba się urodzić oni też mają talent ale do rozpierd....?
Bolo 2016-12-08 16:06:13
Jest jakaś przyszłość dla zakładu w Kentach
Czy to nie jest tak, że chcą przenieść całą produkcję do warszawki
Optymizm 2016-12-08 16:23:10
Kochani, nasz zakład osiąga wspaniałe wyniki! Mamy wspaniałą sprzedaż na święta!! Życzę wam, abyście przy wigilijnych stołach pomyśleli jak usprawnić waszą pracę, aby pracować jeszcze szybciej i wydajniej!!! Życzę wam cudownych prezentów, a w nowym roku- większej motywacji do pracy i abyście przynosili więcej zysków i radości. Pamiętajcie: szybka i sprawna załoga, to zadowoleni przełożeni i lepsze zyski. Nie dajcie się nudzie i rutynie! Liczę na was i waszą robotę!!!
Optymizm 2016-12-08 16:25:46
Kto nie z nami, ten do bani! hop, hop, hop!
rudy 102 2016-12-08 17:05:31
W tym zakładzie nie ma żadnej wydajności
rudy 102 2016-12-08 17:07:55
Macie takich zarządzających że żal dupę ściska
1
Optymizm 2016-12-08 17:15:50
W naszym zakładzie jest wspaniała wydajność!! Wydajność tworzą ludzie - pamiętajcie o tym!!! Wspaniali ludzie to wspaniała wydajność!!! Kochani, marudom mówimy stanowcze NIE !!!!!! Aby was lepiej zmotywować, powiem tylko, że właśnie wpłynęła premia kwartalna, sezonowa i ta świąteczna. Przy takich bonusach, też bym narzekał na wypłatę... No cóż kochani, do pracy!!!! Możecie więcej!!!
chudy 2016-12-08 17:22:56
Ale kręcisz pajacu. Hop, hop, hop. Komu liżesz teraz dupę, zarządowi? Hop, hop, hop. A nie lepiej zacząć już lizać dupę jakiemuś bacy w Milówce, albo Korbielowie.
Polska szlachta 2016-12-08 17:24:01
Mogło by być lepiej jakby tym zakładem nie zarządzała banda debili żerująca na ludzkiej cięzkiej pracy W tm kraju takich ludzi nie brakuje żerująca na innej osobie bo sam chu... umie robić
Polska szlachta 2016-12-08 17:25:45
pewnie babci liże cip..ko.?
Optymizm 2016-12-08 17:40:43
Kto nie z nami, ten maruda! Hop, hop, hop!!!Nie boimy się kontroli! Nie boimy się audytów!!! Szkoda życia, aby pić tanie wino!!! Do roboty kochani!! Dalej, żwawiej!!!!!
Nowy 2016-12-08 17:43:33
Są jakieś przyjęcia na produkcję do Kęt ?
rudy 102 2016-12-08 17:46:18
Lata świetności kętpol już miał teraz czarne chmury zawisły nad zakładem
isis 2016-12-08 17:51:15
Bać się trzeba zawsze wystarczy mały bład ludzki na ten zakład wszystko bym wniósł zero kotroli na bramach
Robol 2016-12-08 18:03:06
Ja słyszałem że mają zamknac zakład. Nie wiem ile jest w tym prawdy. Podobno mało opłacalne produkcja
rudy 102 2016-12-08 18:05:36
tanie wino to sami lejecie a potem pijecie banda lachocią...ów.
Optymizm 2016-12-08 18:06:15
Kochani, polecam tu pracę!! Żadnych czarnych chmur! Żadnego niebezpieczeństwa! Pracownicy bardzo się lubią i szanują, Jeśli uważasz, że za mało zarabiasz - zwróć się do przełożonego! Nikomu nie odmówiliśmy!!! Do 15.XII zbieramy prośby o podwyższenie zarobków. Jeśli uważasz, że zarabiasz zbyt mało, przyjdź, złóż wniosek, a my pomożemy!
Polska szlachta 2016-12-08 18:12:07
Praca w refresco to jest jedno wielkie gu...no wyzysk ludzi za marne grosze
isis 2016-12-08 18:17:11
Myślicie że was zakład jest bezbieczny to się grubo mylicie myślicie że zakład ogrodzony płotem w czymś wam pomoże
Robol 2016-12-08 18:30:53
Kobieta z hr się odezwała
Kochani ....
Polska Partia Robotnicza 2016-12-08 18:59:09
i co kur..a podnieciłeś się takim ścierwem
Biedny z refresco 2016-12-08 19:54:52
Te, Optymizm! Zmień zielarza! Stań na linii za najniższą krajową i wtedy będziemy oglądać twój sukces! Odwagi! Szybciutko na linie! A jak skończysz na linii, skoczysz na magazyn zgrzewki układać! No dalej! żwawiej!! A premie oddaj tym, co liczą każdy grosz! Szybciutko! Hop, hop, hop!
1
Żal 2016-12-08 20:04:22
Nienawidzę tej firmy. Jak może być dobrze jeśli jedni co nic nie robią zarabiają 20 tys, a ci co zapier....ją nie mają nawet 2 tys. Oby tym wszystkim pasożytom wszystko w chałupie pozdychało! Przeklinam Was!!!
3
dyzio 2016-12-08 20:39:09
Ha, ha, ha. Nikomu nie odmówili. Ale jaja, nie odmawiają błazny to sobie podwyżek. Pani z HR, a która to taka zadowolona?, chyba ta ruda, ale i jej los niepewny, koleżanka odeszła to kto ją pociągnie.
3
janosik 2016-12-09 07:45:41
No pewnie że są, pilnie potrzebni brygadziści z wykształceniem niepełnym podstawowym. Wynagrodzenie zależy od kablowania kierownikowi owcopasowi i jego tłustemu juhasowi.
Rudy 102 2016-12-09 09:09:54
Jak komuś pałe obciągnie to awansuje tak to się tam robi
Polska Wersja 2016-12-09 09:13:18
kablowanie w tym zakładzie jest na pierwszym miejscu .
Roky 2016-12-09 12:13:35
Wzięli by się do udciwej pracy bo to jest żenada co tam się wyprawia
Wilk 2016-12-09 12:20:18
Banda lewych rąk do pracy mówimy cały czas o zarządzie skur...ysynów oraz o tej starej siwej lesbie .
Tak czytam 2016-12-10 05:43:02
Nic to nie pomoże że będziecie wszystkich naokoło opluwać. Oni się z tego o śmieją w myśl zasady: napluj k...e w oczy, a ona i tak powie że to deszcz pada. Pracujmy, pomagajmy sobie, bądźmy przyjaźni, chwalmy zarząd i kierowników, mistrzów i brygadzistów. Może ci co tutaj wchodzą i czytają te negatywne opinie przejrzą na oczy i się zmienią. Niby tak źle a 2 listopada w Malinowym w Nowej Wsi to żeśmy im patrzyli w oczka i cieszyli się że po tym niby szkoleniu w błocie w Wieprzu, rzucili nam ochłap w postaci byle jakiego jedzenia ia i kuflu piwa. Tak że w podsumowani upływającego roku to w zakładzie było super. Jednego czego żal to ludzi z Nieszawy, smutne im zafundowano święta.
3
Tak czytam 2016-12-10 05:44:21
Nic to nie pomoże że będziecie wszystkich naokoło opluwać. Oni się z tego o śmieją w myśl zasady: napluj k...e w oczy, a ona i tak powie że to deszcz pada. Pracujmy, pomagajmy sobie, bądźmy przyjaźni, chwalmy zarząd i kierowników, mistrzów i brygadzistów. Może ci co tutaj wchodzą i czytają te negatywne opinie przejrzą na oczy i się zmienią. Niby tak źle a 2 listopada w Malinowym w Nowej Wsi to żeśmy im patrzyli w oczka i cieszyli się że po tym niby szkoleniu w błocie w Wieprzu, rzucili nam ochłap w postaci byle jakiego jedzenia ia i kuflu piwa. Tak że w podsumowani upływającego roku to w zakładzie było super. Jednego czego żal to ludzi z Nieszawy, smutne im zafundowano święta.
Optymista II 2016-12-10 13:46:48
No i co nowy, przychodzisz? To się pośpiesz bo duuuuuże stawki i podwyżki juhas zŻywca z giermkiem przyznają tylko do 15 grudnia.
Stary 2016-12-10 17:15:21
Ludzie z Nieszawy prawie wszyscy już gdzieś pracę znaleźli. Trudno w dzisiejszych czasach o dobrych pracowników i firmy same się do nich zgłaszają. Lepiej zaczynać od nowa niż gnic w firmie bez przyszłości. Święta owszem będą inne ale nie koniecznie gorsze. Pozdrawiam tych co jeszcze pracują w Refresco i życzę wytrwałości - ja już bym tam nie wrócił.
3
Alfonso 2016-12-10 17:23:37
Tak przychodzę
Ruda mi ciągła 2016-12-10 18:46:02
Idioci powyzej pokazuja klase spoleczna ludzi pracujacych w tym jebanym obozie.
Chujmiarek robi co chce bo ma na przeciwko takich idiotow jak was powyzej.
Wypisywac brednie na internetqch kazdy moze, ale na obozie kazdy przemyka jak mroweczka ze skulona glowka pajace jebqne.
Chuj wqm do dupy
1
optymistaII 2016-12-10 20:40:24
I też tak myślałem że Nieszawa zawsze sobie poradzi. Brawo, tak trzymać. Za to "warszawiaki" z emigu trzęsą gaciami że ich pozwalniają. A ja się pytam, to kto będzie pracował jak ich pozwalniają? Przestańcie nawijać bzdury.
optymistaII 2016-12-10 22:08:28
To ty masz nicka Nowy czy Alfonso? Bo jak Alfonso to się. super nadajesz.
Zostaw swoją opinię o Refresco Poland Sp. z o.o. (KENTPOL) - Kęty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Refresco Poland Sp. z o.o. (KENTPOL)