brak logo

Auto Watin S.J.

Jelonek

Opinie o Auto Watin S.J.

Dział Personalny AUTO WATIN S.J. 2011-05-11 15:59
Witam, bardzo zaniepokoiła nas powyższa opinia. Firma AUTO WATIN dokonała wewnętrznego rozeznania na temat takiej, bądź podobnej rozmowy rekrutacyjnej, i wg nas nic takiego nie miało miejsca.
Zawsze staramy się traktować Kandydatów z należytym szacunkiem i powagą, dlatego uważamy niniejszą ocenę za niesprawiedliwą.
Jest Pani/ Pan pewien, że był Pan na rozmowie w naszej firmie ?

Z poważaniem
Dział Personalny AUTO-WATIN S.J.
4
pracownik 2011-05-12 18:52
Kolego w firmie auto watin nie masz się szkolić, być wyszkolonym uprzejmym czy wyksztalconym. Grunt zebyś za dużo nie wymagał, nie kłapał dziobem i pracowal( usunięte przez administratora )
1
Były Pracownik 2011-11-04 21:33
Potwierdzam wcześniejsze wpisy absolutnie nie polecam ODRADZAM!!!( usunięte przez administratora ) zł NIE POLECAM!!!!!
Pracownik 2011-12-02 22:43
Widzę, że tutaj trafiają chyba sami zdesperowani byli lub obecni pracownicy chcący podnieść się na duchu. Pracuje tam już jakiś czas i nie zauważyłem żeby sie potwierdziło to co piszecie. Wszedzie trzeba pracować, a jak się nie chce nic robić to zapraszam na \"Kuronia\".
obserwator 2012-03-22 21:19
Z profilu działalności firmy można domyślić się, że mimo wszystko nie składa się ona jedynie z tak \"strasznego\" działu serwisu... To też dział sprzedaży części, salon, dział sprzedaży aut używanych, etc... Niejeden z was, który tak negatywnie wypowiada się o tej firmie zdobył w niej doświadczenie, dzięki czemu dziś może pracuje w innej \"lepszej\" firmie. Wszystko zależy od ludzi, a z opinii osób pracujących obecnie (przynajmniej w niektórych działach), wiem, że bardzo dużo się zmieniło, na lepsze... Więc zamiast rozpamiętywać stare czasy, niech ktoś w końcu napisze, jak jest naprawdę, bo od klientów firmy słychać dużo dobrego...
1
racja 2012-08-01 10:08
racja
qwerty 2012-08-30 18:07
Pracowac trzeba wszędzie! Chcący szuka sposobu a niechcący powodu. I to jakby tyle w temacie. Jeśli ktoś nie chce pracowac to wszędzie będzie mu źle, jeśli chce pracowac to ktoś to doceni. Mi się praca bardzo podoba, mam fajnego szefa. Pensja wiadomo, zawsze mogłaby byc większa ;) Mam też kilka pomysłów, obserwacji. Wiem co trzeba zrobic żeby firma Auto Watin więcej zarabiała. Może kiedyś uda mi się pogadac z Dyrektorem i przekazac sugestie.....
1
inny 2012-12-17 23:47
Pracuję ok 5 lat, podstawa minimalna + premia = da się wyżyć, umowa na czas określony na kilka lat z 2 tyg wypowiedzeniem (jak wszyscy), w ciągu ostatniego roku nastąpiło dosyć dużo pozytywnych zmian (nowe budynki salonu i serwisu, nowy dyr, nowy kier serwisu, restauracja z dofinansowaniem dla pracowników). Z pewnością jest lepiej. Czy polecam? Szukający problemów zawsze je znajdą...
2
Paweł 2013-07-01 08:04
długo nie było żadnej opinii, ale wiesz dlaczego?? bo już nie ma co komentować. dolina :(
1
Hania-Mania 2013-07-01 08:23
:(
Anonim 2013-08-31 03:15
Na jaką umowę zatrudniają?
2
nick 2014-03-15 23:37
słyszałem że zwalniają ludzi z długoletnim stażem w firmie ,to chyba dzieje się coś niedobrego ?
1
a 2014-05-15 18:57
a jeśli ci starzy pracownicy wykorzystali zaufanie pracodawców i działali na szkodę firmy poza tym nadal pracuje wielu pracowników z wieloletnim stażem i dlaczego ich się nie zwalnia ?
1
stach 2014-08-19 10:16
umowa o pracę z 2 tygodniowym wypowiedzeniem jak wszędzie, zarobki? to zależy bo jest system motywacyjny ktory daje mozliwosc zarobic znacznie wiecej niz w innych firmach ale trzeba robic, wiadomo. Firma wogule nastawiona jest na tych co chcą duzo zarabiać. Jak jesteś dobry to zarobisz, jak nie to do nas nie przychodz bo i tak odpadniesz ;)
daisy 2015-02-14 17:39
tak tylko moim zdaniem źle to zostało przedstawione. Chodzi mianowcie o fakt , że rzeczywiście będziesz zarabiał dobrze jeśli Twoje wyniki sprzedażowe będą równie dobre. Przy gorszym miesiącu albo pechu nie będziesz miał tej kasy niestety zbyt dużo. Tu się dopiero robi problem z tą "dużą kasą". Czytaj między wierszami
grzegorz 2016-01-02 14:43
to zalezy tylko i wylacznie od Ciebie, mozesz zarobic 3-4 tysiace ale tez 10 i wiecej, wynagrodzenie jest prawie liniowo zalezne od wyniku dzialu
1
grzegorz 2016-01-02 14:53
placa zalezy wylacznie od Ciebie , mozesz zarobic 3-4 tysiace jak rowniez dwa-trzy razy tyle , wynagrodzenie zalezy od wyniku dzialu , nie ma sufitu
1
staszek 2016-05-12 12:37
oczywiście że dobre opinie, firma jako autoryzowany dealer marki Ford. trzyma moim skromnym zdaniem naprawdę wyski poziom i ma wysokie wymagania jeśli chodzi o aktualnie prowadzone rekrutacje, ale warto próboewać moim zdaniem swoich sił w walce o pracę tutaj
2
Któryś pracownik 2016-12-22 17:17
System MOTYWACYJNY? Ciekawe. nie odczuwam tego w ogóle.
pracownik 2017-05-15 16:26
Pracuje tam około 6 miesięcy, jestem bardzo zadowolony z pracy jaką zaoferował mi Autowatin. Przeszedłem z firmy konkurencyjnej i opłacało mi się to. Miałem okazję się wykazać w firmie i czuje się doceniony. Polecam w 100%.
1
Zostaw swoją opinię o Auto Watin S.J. - Jelonek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Watin S.J.