brak logo

Jedyny taki kebab w mieście s.c.

Płock

Opinie o Jedyny taki kebab w mieście s.c.

anonim 2011-01-07 15:48:58
wyz maysk, stanowczo nie polecam!!! praca za marne grosze, soboty za Bog zapłać- a nawet tego nie usłyszysz. niedziele handlowe w czyn spoleczny- masz i musisz robic. warunki-lepiej nie mowic. nie ma urlpu, kasy za urlop, bo i umowy o prace tez nie ma. jedyne co nabedziesz w tej firmie to DEPRESJA.
anonim 2011-08-04 12:08:24
a ile za godzinę tam płacą czy jakaś stała pensyjka jest
szyszkkaa 2011-08-09 13:59:07
1000 zł czyli mniej niż najniższa krajowa z wszystkimi sobotami
anonim 2012-01-09 11:50:00
ten kebeb znajduje sia krolewiecka 13 a nie na dworcowej ktos wklepal ten adres dla zmyly
do chcacej pracowac w jtkwm 2013-05-29 10:08:01
nie ma najnizszej krajowej-to po pierwsze, a po drugie-to kto ci powiedzial, ze sa przyjecia do pracy???
o 2013-10-06 18:03:06
Placa 1200 na jakies 4 raty nie ma mowy o dniu wolnym a jesli juz to do odrobienia syf kila i mogila mieso to naj tansze odpady zbite w smierdzac kule bulki tez wiele do zyczenia
kika 2013-10-08 10:41:32
kiepcia - 2013-10-07 21:39:03

A ile obecnie dziewczyn pracuje w kebabie na Królewieckiej? Duża rotacja między wami? Dzięki za informacje:)
4 aktualnie nie wiem co będzie jak 2 wrócą z urlopów wychowawczych. Rotacja była i zawsze będzie bo koleżanki nie potrafią się między sobą dogadać
rusalka 2014-04-14 18:06:46
nie dla zmyly natej ulicy jest zarejestrowana firma tam mieszkal jeden z szefow :0
saba 2014-09-18 10:45:04
A gdzie są wszystkie opinie ? Było dużo więcej, kto se w kulki leci?
paweł 2015-02-25 14:01:23
no ja też mam kolegów, któzy niemal non stop tam jedzą i zawsze mówią, ze jest super, że przyjda tam jeszcze raz. Czekam teraz jeszcze konkretnie na jakies oferty do pracy, bo mój kolega szuka i taka apraca kucharza w kebabie to coś dla niego, serio, też robi mega dobre kebeby dlatego chciałem sie czegoś o nich dowiedzieć.
Marta 2015-09-05 19:47:07
Co do kiły i mogiły... Zależy kto tam pracuje ;-) Czasem aż miło wejść, bo czysto i świeżo. Jak ktoś jest brudas, to i syf do pracy wnosi.
tomk 2016-05-14 20:45:35
no jakby szukali kogoś z wykształceniem gastronomicznym, to bym ich wyśmiał. W ogóle się dziwię, że szukali wśród Polaków, uważam, że do takich miejsc Polacy zwyczajnie nie pasują, nie oddają klimatu miejsca.
Zostaw swoją opinię o Jedyny taki kebab w mieście s.c. - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jedyny taki kebab w mieście s.c.