P.P.H.U. AWEX

Masłomiąca

Opinie o P.P.H.U. AWEX

pracodawca 2014-03-05 18:39:01
Ścieżka rozwoju zawodowego zależy wyłącznie od chęci pracownika. Pracodawca organizuje na własny koszt szereg kursów specjalistycznych, dla ułatwienia odbywają się w miejscu pracy. Uczestnictwo w nich jest dobrowolne (poza podstawowymi wymaganymi do wykonywania obowiązków na danym stanowisku).
Pracodawca ułatwia kształcenie, oraz rozpatruje wszelkie inicjatywy pracowników w tym zakresie.
13
info 2014-03-05 18:42:08
Jest to firma prywatna. Swoboda działalności gospodarczej gwarantuje możliwość zatrudniania dowolnych pracowników. Każdemu, w tym autorowi posta.
3
abba 2014-05-28 17:19:55
Chciałbym trafić do biura. Czy są obecnie jakieś rekrutacje? Jak atmosfera? Proszę o szybką odpowiedź
5
student 2014-07-06 19:09:57
Witam,
czy ktoś może coś powiedzieć jaka atmosfera i warunki pracy panują w dziale technicznym do obsługi zapytań ? czy opłaca się tam podejmować pracę jakie są szanse na przedłużenie umowy po okresie próbnym no i czy wypłata jest zawsze na czas ? z góry dzięki za wszelką pomoc
14
ks 2014-09-13 22:55:11
ja niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy w księgowości i co? potwierdzam że Ci ludzie są małostkowi, Pani zapewne g.księgowa dała mi kilka pytań z których nie wiadomo było o co chodzi, nawet dopytując o konkrety nie potrafiła wyjaśnić, zapewne spisała sobie z neta pytanka i odpowiedzi nie wiedząc jakiego przypadku dotyczą. porażka!!! dobrze że tam nie pracuje.hurraaaa
10
Paweł 2014-12-16 19:57:26
Hej, a czy ktoś ma doświadczenia z Awex, ale w relacji pracownik-pracodawca, bo z tego co widzę na forum przeważają opinie klientów, hurtowników i tym podobne, a to przecież forum z opiniami o pracodawcy. Jak oni traktuja pracowników, czy warto się nimi interesować w kwestii pracy? Pozdrawiam i z góry dziekuje za informacje.
klient 2014-12-17 22:40:32
Witam
Gorąco proszę o konkrety i bardziej szczegółowy opis .
5
Cynik 2014-12-24 21:42:17
Chciałbym bardzo podziękować Kierownictwu za wspaniałe życzenia, oraz za premię świąteczną. W firmie która tak dba o pracowników aż chce się pracować! Pozdrawiam.
6
Ktoś 2014-12-29 11:05:38
I tak oto zostały same pytania. A takie ciekawe było forum :). Szkoda, że to jedyny sposób firmy na poprawę wizerunku na rynku.
6
P.P.H.U. AWEX 2014-12-29 16:20:21 [pracodawca]
Informacje o aktualnych rekrutacjach znajdują się na stronie internetowej przedsiębiorstwa w zakładce firma/praca, podajemy adres:(usunięte przez administratora)
Wypłata zawsze zgodnie z regulaminem pracy, przelewem na konto.

Możliwość zatrudnienia po okresie próbnym zależy od wyników pracy i zaangażowania.
1
odpowiedź 2015-01-05 17:01:09
Witam, Informacje na temat wynagrodzenia są przekazywane podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Pensje wypłacane są regularnie, bez opóźnień i bez zaległości. Pytania dotyczą posiadanych kwalifikacji, doświadczenia, ewentualnie kwestie techniczne, w odniesieniu do ewentualnego zakresu czynności.
3
PPHU 2015-01-16 14:38:49
Nowy rok nowe konto awex ?
5
kulon 2015-08-25 12:19:05
Co do warunków pracy na produkcji to nie jest ciężko. montaż jest prosty składanie kilku elementów w całość-takie puzzle.
kasa na koncie co miesiąc bez żadnych opóźnień a to ważne.Zawsze można dorobić jeżeli tylko ktoś ma ochotę nie ma z tym problemu. Jeżeli się pracuje sumiennie to i premię na premię dodatkową się załapie. kilka osób z produkcji poszło do biura wiec można coś więcej osiągnąć.
Normalna praca-chyba że ktoś lubi biedronki
milon 2015-11-26 19:24:44
Interesuje mnie praca na wtryskarkach mam doswiadczenie tylko jakie wynagrodzenie i jakie maszyny.
pracodawca 2015-11-27 08:13:02
Prosimy o złożenie dokumentów aplikacyjnych w siedzibie naszej firmy: Rafał Stanuch PPHU Awex, ul. Długa 39, 32-091 Masłomiąca. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostaną udzielone wszystkie odpowiedzi na zadanie pytania.
kupiec 2016-01-11 15:26:27
@holy, to fajnie, że Twój znajomy "znalazł swoje miejsce na ziemi" i jest z pracy zadowolony. Wydaje mi się jednak to zbyt małym bodźcem do wysyłania CV.
3
manag 2016-05-10 09:48:04
Witam, Panowie. Tak rzeczywiście - firma się rozwija i w Warszawie ponownie robi nabór, ponieważ rozszerza oddział o kolejny zespół. Obecnie wszyscy zainteresowani mogą składać na pracuj.pl aplikacje na stanowiska Specjalisty ds. Serwisu Oświetlenia Awaryjnego w trzech lokalizacjach: Kraków, Warszawa, Poznań (nowy oddział).
ja 2016-05-15 22:58:04
Czy na produkcji musisz robić nadgodziny i jak jest z wolnymi sobotami
ertgyh 2016-06-30 15:13:23
@minio a powiedz mi prosze gdzie taka oferte rpacy od nich wdziales? bo przyznam ze ja nic nie znajduje
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. AWEX - Masłomiąca
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. AWEX