P.P.H.U. AWEX

Masłomiąca

Opinie o P.P.H.U. AWEX

pracodawca 2014-03-05 18:39
Ścieżka rozwoju zawodowego zależy wyłącznie od chęci pracownika. Pracodawca organizuje na własny koszt szereg kursów specjalistycznych, dla ułatwienia odbywają się w miejscu pracy. Uczestnictwo w nich jest dobrowolne (poza podstawowymi wymaganymi do wykonywania obowiązków na danym stanowisku).
Pracodawca ułatwia kształcenie, oraz rozpatruje wszelkie inicjatywy pracowników w tym zakresie.
15
info 2014-03-05 18:42
Jest to firma prywatna. Swoboda działalności gospodarczej gwarantuje możliwość zatrudniania dowolnych pracowników. Każdemu, w tym autorowi posta.
4
abba 2014-05-28 17:19
Chciałbym trafić do biura. Czy są obecnie jakieś rekrutacje? Jak atmosfera? Proszę o szybką odpowiedź
11
student 2014-07-06 19:09
Witam,
czy ktoś może coś powiedzieć jaka atmosfera i warunki pracy panują w dziale technicznym do obsługi zapytań ? czy opłaca się tam podejmować pracę jakie są szanse na przedłużenie umowy po okresie próbnym no i czy wypłata jest zawsze na czas ? z góry dzięki za wszelką pomoc
22
ks 2014-09-13 22:55
ja niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy w księgowości i co? potwierdzam że Ci ludzie są małostkowi, Pani zapewne g.księgowa dała mi kilka pytań z których nie wiadomo było o co chodzi, nawet dopytując o konkrety nie potrafiła wyjaśnić, zapewne spisała sobie z neta pytanka i odpowiedzi nie wiedząc jakiego przypadku dotyczą. porażka!!! dobrze że tam nie pracuje.hurraaaa
13
Paweł 2014-12-16 19:57
Hej, a czy ktoś ma doświadczenia z Awex, ale w relacji pracownik-pracodawca, bo z tego co widzę na forum przeważają opinie klientów, hurtowników i tym podobne, a to przecież forum z opiniami o pracodawcy. Jak oni traktuja pracowników, czy warto się nimi interesować w kwestii pracy? Pozdrawiam i z góry dziekuje za informacje.
klient 2014-12-17 22:40
Witam
Gorąco proszę o konkrety i bardziej szczegółowy opis .
5
Cynik 2014-12-24 21:42
Chciałbym bardzo podziękować Kierownictwu za wspaniałe życzenia, oraz za premię świąteczną. W firmie która tak dba o pracowników aż chce się pracować! Pozdrawiam.
9
Ktoś 2014-12-29 11:05
I tak oto zostały same pytania. A takie ciekawe było forum :). Szkoda, że to jedyny sposób firmy na poprawę wizerunku na rynku.
7
P.P.H.U. AWEX 2014-12-29 16:20 [pracodawca]
Informacje o aktualnych rekrutacjach znajdują się na stronie internetowej przedsiębiorstwa w zakładce firma/praca, podajemy adres:(usunięte przez administratora)
Wypłata zawsze zgodnie z regulaminem pracy, przelewem na konto.

Możliwość zatrudnienia po okresie próbnym zależy od wyników pracy i zaangażowania.
1
odpowiedź 2015-01-05 17:01
Witam, Informacje na temat wynagrodzenia są przekazywane podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Pensje wypłacane są regularnie, bez opóźnień i bez zaległości. Pytania dotyczą posiadanych kwalifikacji, doświadczenia, ewentualnie kwestie techniczne, w odniesieniu do ewentualnego zakresu czynności.
4
PPHU 2015-01-16 14:38
Nowy rok nowe konto awex ?
6
kulon 2015-08-25 12:19
Co do warunków pracy na produkcji to nie jest ciężko. montaż jest prosty składanie kilku elementów w całość-takie puzzle.
kasa na koncie co miesiąc bez żadnych opóźnień a to ważne.Zawsze można dorobić jeżeli tylko ktoś ma ochotę nie ma z tym problemu. Jeżeli się pracuje sumiennie to i premię na premię dodatkową się załapie. kilka osób z produkcji poszło do biura wiec można coś więcej osiągnąć.
Normalna praca-chyba że ktoś lubi biedronki
milon 2015-11-26 19:24
Interesuje mnie praca na wtryskarkach mam doswiadczenie tylko jakie wynagrodzenie i jakie maszyny.
pracodawca 2015-11-27 08:13
Prosimy o złożenie dokumentów aplikacyjnych w siedzibie naszej firmy: Rafał Stanuch PPHU Awex, ul. Długa 39, 32-091 Masłomiąca. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostaną udzielone wszystkie odpowiedzi na zadanie pytania.
kupiec 2016-01-11 15:26
@holy, to fajnie, że Twój znajomy "znalazł swoje miejsce na ziemi" i jest z pracy zadowolony. Wydaje mi się jednak to zbyt małym bodźcem do wysyłania CV.
8
manag 2016-05-10 09:48
Witam, Panowie. Tak rzeczywiście - firma się rozwija i w Warszawie ponownie robi nabór, ponieważ rozszerza oddział o kolejny zespół. Obecnie wszyscy zainteresowani mogą składać na pracuj.pl aplikacje na stanowiska Specjalisty ds. Serwisu Oświetlenia Awaryjnego w trzech lokalizacjach: Kraków, Warszawa, Poznań (nowy oddział).
ja 2016-05-15 22:58
Czy na produkcji musisz robić nadgodziny i jak jest z wolnymi sobotami
ertgyh 2016-06-30 15:13
@minio a powiedz mi prosze gdzie taka oferte rpacy od nich wdziales? bo przyznam ze ja nic nie znajduje
tomato 2016-12-14 23:08
Jak wygląda praca w księgowości? Złożyłem tam ofertę, jaka jest atmosfera? jakie zarobki? jaki rozwój
tomato 2016-12-14 23:09
Jak wygląda praca w księgowości? Złożyłem tam ofertę, jaka jest atmosfera? jakie zarobki? jaki rozwój
viki 2016-12-29 20:04
ile zarabia sie na produkcji ale tak szczerze
5
Wax 2017-01-05 11:46
Słyszałem wiele dobrych opinii o firmie. Złożyłem swoje CV i czekam na spotkanie rekrutacyjne. Może ktoś mi powie jak to u was przebiega? Jakich zarobków mogę oczekiwać i w ogóle jaka jest atmosfera w pracy. Mam jeszcze zbyt małe doświadczenie w pracach.
2
Witold 2017-02-21 20:03
Nie mogę znaleźć żadnej nowej oferty a zależy mi na pracy bo firma jest dobra. Jeśli ktoś wie to proszę o info.
Pracownik 2017-02-22 16:27
Atmosfera w pracy SPOKO, ludzie pracują tam naprawdę fajni co do pracy to przy składaniu lamp trzeba naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przynajmniej praca siedząca za soboty płacą extra ; (usunięte przez administratora) ] 2 zmiany 6-14 i 14-22 (usunięte przez administratora) wadą jest stanie w kolejkach do WC a czas leci ;/ przerwa trwa 30min ogólnie spoko zależy na jaki dział trafisz więc będzie dobrze albo b. dobrze ;)
1
Waldi 2017-02-25 12:58
Cieszę się, że dostałam się do pracy w Awex-ie. Spoko firma , ludzie są kapitalni i taka fajna atmosfera panuje. Nie mogę również narzekać na zarobki bo są całkiem przyzwoite, choć wiadomo każdy chciałby mieć więcej.
Natalia 2017-03-22 10:37
Firma AWEX to najnowocześniejsze technologie i lider w branży. Myślę, że praca dla takiej firmy sprawia satysfakcję. Czasami czytam wpisy na forum i nie rozumiem po co to robić? Jeśli mi nie odpowiada praca to ja zmieniam.
2
Wax 2017-06-22 20:32
Opinie o firmie są tak podzielone, że nie wiadomo o co chodzi. Czepianie się wszystkiego jest po prostu nieuczciwe. Zawsze można znaleźć inną firmę i po problemie!
Czarek 2017-08-01 19:41
Cały czas pojawiają sie ogłoszenia w dziale serwisu.
Od jakis dwóch lat poszukują serwisantow, więc to daje do myślenia.
kadry 2017-08-04 11:22
Tak, firma się rozwija i zatrudnienie jest zwiększane we wszystkich działach.
Karolina 2017-08-09 09:51
@kadry to na pewno ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad zmianą pracy. A czy ktoś z osób śledzących wątek pracuje w P.P.H.U. AWEX właśnie jako serwisant? Co możecie powiedzieć o swojej pracy? Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do firmy?
Krzysztof 2017-08-15 06:44
@Karolina Ja swego czasu byłem wytypowany do pracy w serwisie w Poznaniu, niestety przyczyna losowa przekreśliła w tamtym momencie moją dyspozycyjność do delegacji (a to nieodzowna część większości serwisantów). Co zaś się tyczy tej firmy, miałem jeszcze w zeszłym miesiącu styczność z awex'owymi oprawami oświetlenia awaryjnego. Wiadomo, że to zupełnie inna specyfika takich urządzeń w porównaniu z oświetleniem podstawowym, niemniej jednak miałem porównanie w tym samym miejscu opraw: podstawowej firmy X i awaryjnej awexowej. Powiem szczerze, że choć produkty produkowane na podobnym poziomie technologicznym, to tak naprawdę tylko awex'owi można oddać hołd, że się przyłożył do tych opraw. Raz, że schludnie wykonane. Dwa, że w środku naprawdę rozsądnie rozplanowane i przygotowane do bezpiecznego montażu, aby nic z mocowań nie zetknęło się z wnętrzem i nie zwarło. Trzy, że ktokolwiek by nie chwycił załączonej instrukcji obsługi, połapie się w montażu bez pudła (a mało który producent daje szczegółową instrukcję). Naprawdę zadbano w tych awaryjkach, żeby nikt nie miał wątpliwości, że to nie są żadne no-name'y. Fajne oprawy, łatwe do nauki. Tak więc jak jest okazja pracy tutaj, to tylko łapać :) Rozmową na pewno nie ma co się stresować, bardzo przystępni ludzie.
Pracownik ze stażem 2017-08-15 19:27
Niestety nie uda się dogodzić wszystkim pracownikom. Osoby które świeżo przychodzą do firmy nie czują jej klimatu i nie są z nią związane. Patrzą na firmę przez pryzmat pieniędzy. Starsi pracownicy doceniają pozycje firmy w branży, jakość wykonywanych przedmiotów!!!!!
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. AWEX - Masłomiąca
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. AWEX