P.P.H.U. AWEX

Masłomiąca

Opinie o P.P.H.U. AWEX

pracodawca 2014-03-05 18:39
Ścieżka rozwoju zawodowego zależy wyłącznie od chęci pracownika. Pracodawca organizuje na własny koszt szereg kursów specjalistycznych, dla ułatwienia odbywają się w miejscu pracy. Uczestnictwo w nich jest dobrowolne (poza podstawowymi wymaganymi do wykonywania obowiązków na danym stanowisku).
Pracodawca ułatwia kształcenie, oraz rozpatruje wszelkie inicjatywy pracowników w tym zakresie.
15
info 2014-03-05 18:42
Jest to firma prywatna. Swoboda działalności gospodarczej gwarantuje możliwość zatrudniania dowolnych pracowników. Każdemu, w tym autorowi posta.
3
abba 2014-05-28 17:19
Chciałbym trafić do biura. Czy są obecnie jakieś rekrutacje? Jak atmosfera? Proszę o szybką odpowiedź
9
student 2014-07-06 19:09
Witam,
czy ktoś może coś powiedzieć jaka atmosfera i warunki pracy panują w dziale technicznym do obsługi zapytań ? czy opłaca się tam podejmować pracę jakie są szanse na przedłużenie umowy po okresie próbnym no i czy wypłata jest zawsze na czas ? z góry dzięki za wszelką pomoc
21
ks 2014-09-13 22:55
ja niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy w księgowości i co? potwierdzam że Ci ludzie są małostkowi, Pani zapewne g.księgowa dała mi kilka pytań z których nie wiadomo było o co chodzi, nawet dopytując o konkrety nie potrafiła wyjaśnić, zapewne spisała sobie z neta pytanka i odpowiedzi nie wiedząc jakiego przypadku dotyczą. porażka!!! dobrze że tam nie pracuje.hurraaaa
13
Paweł 2014-12-16 19:57
Hej, a czy ktoś ma doświadczenia z Awex, ale w relacji pracownik-pracodawca, bo z tego co widzę na forum przeważają opinie klientów, hurtowników i tym podobne, a to przecież forum z opiniami o pracodawcy. Jak oni traktuja pracowników, czy warto się nimi interesować w kwestii pracy? Pozdrawiam i z góry dziekuje za informacje.
klient 2014-12-17 22:40
Witam
Gorąco proszę o konkrety i bardziej szczegółowy opis .
5
Cynik 2014-12-24 21:42
Chciałbym bardzo podziękować Kierownictwu za wspaniałe życzenia, oraz za premię świąteczną. W firmie która tak dba o pracowników aż chce się pracować! Pozdrawiam.
9
Ktoś 2014-12-29 11:05
I tak oto zostały same pytania. A takie ciekawe było forum :). Szkoda, że to jedyny sposób firmy na poprawę wizerunku na rynku.
7
P.P.H.U. AWEX 2014-12-29 16:20 [pracodawca]
Informacje o aktualnych rekrutacjach znajdują się na stronie internetowej przedsiębiorstwa w zakładce firma/praca, podajemy adres:(usunięte przez administratora)
Wypłata zawsze zgodnie z regulaminem pracy, przelewem na konto.

Możliwość zatrudnienia po okresie próbnym zależy od wyników pracy i zaangażowania.
1
odpowiedź 2015-01-05 17:01
Witam, Informacje na temat wynagrodzenia są przekazywane podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Pensje wypłacane są regularnie, bez opóźnień i bez zaległości. Pytania dotyczą posiadanych kwalifikacji, doświadczenia, ewentualnie kwestie techniczne, w odniesieniu do ewentualnego zakresu czynności.
4
PPHU 2015-01-16 14:38
Nowy rok nowe konto awex ?
6
kulon 2015-08-25 12:19
Co do warunków pracy na produkcji to nie jest ciężko. montaż jest prosty składanie kilku elementów w całość-takie puzzle.
kasa na koncie co miesiąc bez żadnych opóźnień a to ważne.Zawsze można dorobić jeżeli tylko ktoś ma ochotę nie ma z tym problemu. Jeżeli się pracuje sumiennie to i premię na premię dodatkową się załapie. kilka osób z produkcji poszło do biura wiec można coś więcej osiągnąć.
Normalna praca-chyba że ktoś lubi biedronki
milon 2015-11-26 19:24
Interesuje mnie praca na wtryskarkach mam doswiadczenie tylko jakie wynagrodzenie i jakie maszyny.
pracodawca 2015-11-27 08:13
Prosimy o złożenie dokumentów aplikacyjnych w siedzibie naszej firmy: Rafał Stanuch PPHU Awex, ul. Długa 39, 32-091 Masłomiąca. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostaną udzielone wszystkie odpowiedzi na zadanie pytania.
kupiec 2016-01-11 15:26
@holy, to fajnie, że Twój znajomy "znalazł swoje miejsce na ziemi" i jest z pracy zadowolony. Wydaje mi się jednak to zbyt małym bodźcem do wysyłania CV.
8
manag 2016-05-10 09:48
Witam, Panowie. Tak rzeczywiście - firma się rozwija i w Warszawie ponownie robi nabór, ponieważ rozszerza oddział o kolejny zespół. Obecnie wszyscy zainteresowani mogą składać na pracuj.pl aplikacje na stanowiska Specjalisty ds. Serwisu Oświetlenia Awaryjnego w trzech lokalizacjach: Kraków, Warszawa, Poznań (nowy oddział).
ja 2016-05-15 22:58
Czy na produkcji musisz robić nadgodziny i jak jest z wolnymi sobotami
ertgyh 2016-06-30 15:13
@minio a powiedz mi prosze gdzie taka oferte rpacy od nich wdziales? bo przyznam ze ja nic nie znajduje
tomato 2016-12-14 23:08
Jak wygląda praca w księgowości? Złożyłem tam ofertę, jaka jest atmosfera? jakie zarobki? jaki rozwój
tomato 2016-12-14 23:09
Jak wygląda praca w księgowości? Złożyłem tam ofertę, jaka jest atmosfera? jakie zarobki? jaki rozwój
viki 2016-12-29 20:04
ile zarabia sie na produkcji ale tak szczerze
5
Wax 2017-01-05 11:46
Słyszałem wiele dobrych opinii o firmie. Złożyłem swoje CV i czekam na spotkanie rekrutacyjne. Może ktoś mi powie jak to u was przebiega? Jakich zarobków mogę oczekiwać i w ogóle jaka jest atmosfera w pracy. Mam jeszcze zbyt małe doświadczenie w pracach.
2
Witold 2017-02-21 20:03
Nie mogę znaleźć żadnej nowej oferty a zależy mi na pracy bo firma jest dobra. Jeśli ktoś wie to proszę o info.
Pracownik 2017-02-22 16:27
Atmosfera w pracy SPOKO, ludzie pracują tam naprawdę fajni co do pracy to przy składaniu lamp trzeba naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przynajmniej praca siedząca za soboty płacą extra ; (usunięte przez administratora) ] 2 zmiany 6-14 i 14-22 (usunięte przez administratora) wadą jest stanie w kolejkach do WC a czas leci ;/ przerwa trwa 30min ogólnie spoko zależy na jaki dział trafisz więc będzie dobrze albo b. dobrze ;)
1
Waldi 2017-02-25 12:58
Cieszę się, że dostałam się do pracy w Awex-ie. Spoko firma , ludzie są kapitalni i taka fajna atmosfera panuje. Nie mogę również narzekać na zarobki bo są całkiem przyzwoite, choć wiadomo każdy chciałby mieć więcej.
Natalia 2017-03-22 10:37
Firma AWEX to najnowocześniejsze technologie i lider w branży. Myślę, że praca dla takiej firmy sprawia satysfakcję. Czasami czytam wpisy na forum i nie rozumiem po co to robić? Jeśli mi nie odpowiada praca to ja zmieniam.
1
Wax 2017-06-22 20:32
Opinie o firmie są tak podzielone, że nie wiadomo o co chodzi. Czepianie się wszystkiego jest po prostu nieuczciwe. Zawsze można znaleźć inną firmę i po problemie!
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. AWEX - Masłomiąca
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. AWEX