logo DELTA RUSZTOWANIA

DELTA RUSZTOWANIA

Warszawa

Opinie o DELTA RUSZTOWANIA

Andrzej 2013-12-17 10:23
Poproszę o kontakt w tej sprawie z działem sprzedaży(usunięte przez administratora) Dziękuję.
(usunięte przez administratora)
5
Robert K. 2015-05-27 09:09
Z firmą DELTA RUSZTOWANIA współpracuję od 7 lat, nigdy nie było niejasności, zawsze otrzymywałem towar 100% satysfakcjonujący, mało tego ekipa montująca godna polecenia i zawsze podchodząca profesjonalne do danego projektu.
Pozdrawiam Robert K.
2
Darek K 2015-05-28 07:51
Firma Delta godna polecenia oczywiście jak w każdej firmie był mały zgrzyt z działem handlowym, ale chłopaki z działu montażu nadrobili, generalnie firma na duży plus polecam!!!
1
Marek 2015-05-29 19:57
Ludzie!! Strona GOWORK służy do wyrażania opinii na temat pracodawcy, jaka atmosfera panuje w firmie, jakie możliwości rozwoju zapewnia ... a nie jako źródło do oceniania asortymentu, czy też jakości usług.
amino 2015-09-05 00:42
@Marek dzięki, że o tym wspomniałeś, bo ja właśnie szukam pracy i interesuje mnie właśnie zatrudnienie w delcie, dlatego bardzo proszę o obiektywne opinie jak naprawdę wygląda tam praca, czy wypłata dociera na czas i jak atmosfera w pracy, to jest ważne, jakby nie patrzeć... dajcie proszę znać, poza tym fajnie, że och kontrahenci są zadowoleni z usług :)
leon 2015-10-11 00:49
Przedstawiane przez ciebie argumenty chyba na pewno skutecznie przykonało tych, którzy się jeszcze wahali odnośnie pracy. Z własnego doświadczenia wiem, że warto poczytać opinie firm oceniających lokalny rynek - o ile takie opinie czy wyniki są udostępnione. W branży budowlanej warto zastanawiać się nad konkurencyjnością.
Marian 2015-11-04 19:59
Te opinie to raczej czarny pijar słabej konkurencji. Czego to Polak nie wymyśli dla osiągnięcia osobistych korzyści
Wacek 2015-11-04 20:41
Miałeś być asem ?
Wacek 2015-11-04 20:46
Poprzednie moje pytanie było oczywiście do Ciebie Leoś. Jakoś mi się zmylił adresat. Sorry (usunięte przez administratora)
bud 2015-12-30 13:36
też nie wiem co ma ocena klientów, do opinii o firmie jako o pracodawcy?? Nie polecam. Wyplata nieterminowa, szczególnie zimą, kiedy mało roboty. Atmosfera nienajgorsza.
ole 2016-02-29 15:15
Opinie o pracodawcy potrzebne na już jako monter rusztowań
Dziena
ole 2016-02-29 15:15
Opinie o pracodawcy potrzebne na już jako monter rusztowań
Dziena
Zostaw swoją opinię o DELTA RUSZTOWANIA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTA RUSZTOWANIA