logo DELTA RUSZTOWANIA

DELTA RUSZTOWANIA

Warszawa

Opinie o DELTA RUSZTOWANIA

Andrzej 2013-12-17 10:23:20
Poproszę o kontakt w tej sprawie z działem sprzedaży(usunięte przez administratora) Dziękuję.
(usunięte przez administratora)
5
Robert K. 2015-05-27 09:09:29
Z firmą DELTA RUSZTOWANIA współpracuję od 7 lat, nigdy nie było niejasności, zawsze otrzymywałem towar 100% satysfakcjonujący, mało tego ekipa montująca godna polecenia i zawsze podchodząca profesjonalne do danego projektu.
Pozdrawiam Robert K.
2
Darek K 2015-05-28 07:51:24
Firma Delta godna polecenia oczywiście jak w każdej firmie był mały zgrzyt z działem handlowym, ale chłopaki z działu montażu nadrobili, generalnie firma na duży plus polecam!!!
1
Marek 2015-05-29 19:57:08
Ludzie!! Strona GOWORK służy do wyrażania opinii na temat pracodawcy, jaka atmosfera panuje w firmie, jakie możliwości rozwoju zapewnia ... a nie jako źródło do oceniania asortymentu, czy też jakości usług.
amino 2015-09-05 00:42:02
@Marek dzięki, że o tym wspomniałeś, bo ja właśnie szukam pracy i interesuje mnie właśnie zatrudnienie w delcie, dlatego bardzo proszę o obiektywne opinie jak naprawdę wygląda tam praca, czy wypłata dociera na czas i jak atmosfera w pracy, to jest ważne, jakby nie patrzeć... dajcie proszę znać, poza tym fajnie, że och kontrahenci są zadowoleni z usług :)
leon 2015-10-11 00:49:15
Przedstawiane przez ciebie argumenty chyba na pewno skutecznie przykonało tych, którzy się jeszcze wahali odnośnie pracy. Z własnego doświadczenia wiem, że warto poczytać opinie firm oceniających lokalny rynek - o ile takie opinie czy wyniki są udostępnione. W branży budowlanej warto zastanawiać się nad konkurencyjnością.
Marian 2015-11-04 19:59:27
Te opinie to raczej czarny pijar słabej konkurencji. Czego to Polak nie wymyśli dla osiągnięcia osobistych korzyści
Wacek 2015-11-04 20:41:04
Miałeś być asem ?
Wacek 2015-11-04 20:46:25
Poprzednie moje pytanie było oczywiście do Ciebie Leoś. Jakoś mi się zmylił adresat. Sorry (usunięte przez administratora)
bud 2015-12-30 13:36:25
też nie wiem co ma ocena klientów, do opinii o firmie jako o pracodawcy?? Nie polecam. Wyplata nieterminowa, szczególnie zimą, kiedy mało roboty. Atmosfera nienajgorsza.
ole 2016-02-29 15:15:20
Opinie o pracodawcy potrzebne na już jako monter rusztowań
Dziena
ole 2016-02-29 15:15:28
Opinie o pracodawcy potrzebne na już jako monter rusztowań
Dziena
wesoły Romek 2016-10-11 17:51:04
Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko przedstawiciela handlowego - śmiechu warta, bywałem na różnych rozmowach ale takiego szoku to jeszcze nie doznałem, kierownik który ze mną rozmawiał chyba nie miał zielonego pojęcia jak przeprowadza się taka rozmowę, sam musiałem zapytać o formę zatrudnienia, beneficyty, szkolenia i inne istotne informacje które to sam rekrutujący powinien wyjaśnić na wstępie, a nie osoba rekrutująca musiała się o to dopisywać. A jedyny plus przedstawiciel dostaje wolna rękę i sam wybiera, decyduje w jaki sposób pozyska nowych odbiorców.
Zostaw swoją opinię o DELTA RUSZTOWANIA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTA RUSZTOWANIA