brak logo

stalgast

Radom

Opinie o stalgast

Robcio 2017-02-28 05:16
Puknięy już wiele zlego zrobił a i tak jest na wierzchu to jest dopiero majstersztyk tak samo jak ten od kontroli gender jeżeli chodzi o jakość nic poza obiadkami i fajkami no i ksiądz proboszcz guru bezproduktywnosci
7
Bałagan na warsztacie 2017-02-28 18:59
Ta Wikary to farciarz, nic nie robi pieniążki zarabia, nadymany Herman (niech modli się bo dzięki violce wpełzł na stołek władzy bo dalej był by nikim, a teraz jest nikim z kierownikiem na umowie) No i Krzysiek spacerowicz, co on tu jeszcze robi, z violką się nie zabrał?
2
Zabuzona osobowość 2017-03-01 15:11
ja wiem czy farciarz !? Nie chciałabym zamienić się z nim na życia:)
1
pablo 2017-03-03 05:10
No i co pukafka powiesz od dłuższego czasu chciałeś się pozbyć Stasia mówiłeś to nieraz nawet pracownicy słyszeli zacierales ręce już z dwa lata temu że idzie na emeryturę kiedys ciebie odstrzelą za to wszystko
6
Bałagan na warsztacie 2017-03-03 16:17
Po torach do celu, ale jest akcja jest reakcja. Przyjdzie i dla niego dzień rozliczenia.
3
PIS 2017-03-10 00:07
obietnice bez pokrycia i sterowanie ludźmi obiecując im rzeczy które nigdy nie nastąpia. Poco każdemu na osobności obiecywać gruszki na wierzbie widać że wyznawca partii PO.
4
Lotto mi to 2017-03-10 07:52
z tego co się orientuje to pisowcow jest ok 40% więc programistów zostałeś przeglosowany.
3
christofet 2017-03-19 20:32
Nie ma co pisać współpracownicy ten człowiek nie ma poprostu kręgosłupa moralnego i tyle w temacie pukafki kombinuje od kilku lat i nic z tego nie wynika poza non-stop zmianami zmian itd
13
Wsi 2017-03-21 14:40
Spokojnie sobotami się nadrobi ewentualnie ilość detali w partii się zmniejszy i będziemy robić 6 a nawet 7
4
Ludzie wszystko widzą 2017-03-26 21:24
Wikarenko ale nawet jak pykafkos niema w firmie to i tak kamery działają. Więc poco ten cyrk? He he
6
Agnieszka 2017-03-31 11:32
Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy stalgast?
3
Bałagan na warsztacie 2017-03-31 15:36
Papier toaletowy, woda, kuchenka mikrofalowa ale ona tylko dla biura.
5
Trumpf 2017-04-02 09:18
Ja jak pracowałem dostałem też długopis i marker , ale łatwo nie było. ..
7
Al Bundy 2017-04-02 19:43
Zapomnieliscie o najważniejszym beneficie czyli przerwa śniadaniowa pod okiem kamer i co jakiś czas coś rzadkiego w firmie:)
1
Benek 2017-04-06 19:11
Tragedia, nie polecam pracy w tej firmie. Jesli macie inne oferty to sie nie zastanawiajcie
5
lary 2017-04-07 18:45
Firma totalnie zeszła na psy ludzie dopiero przeglądają na oczy jak stąd odchodzą i idą gdzie indziej brawo pukafka więcej zrób se kierowników to będzie ci jeszcze lżej
4
pitero 2017-04-08 21:56
Przecież pukafka wie że na stanowiskach kierowniczych nie może byc nikt kto skonczyl lepsza szkołę bo nie może byc nikt kto by był ponad nim ponad jego wiedza dlatego od kilku, kilkunastu miesiecy stanowiska są obsadzone prostymi ludźmi z wykształceniem jak on - podobno on wykształceniem też nie grzeszy a po drugie ludźmi którzy są mu potrzebni bo umieją jedno bardzo dobrze donosić mu
4
M 2017-04-10 14:18
Jak czytam co miernoty z produkcji tu wypisuja to az przykro ze nadal jestescie zatrudnieni. Pan Kukawka to jest czlowiek z wizja I ambicjami I niejednego z was (a w sumie wiekszosc) wyciagnal z biedy I nauczyl zawodu bo byscie z glodu zeszli. Ale taka jest wdziecznosc ludzka. Poczytajcie madrze ksiazki o zarzadzaniu - to zrozumiecie jak ciezko jest stworzyc dobry system jakosci. Ale gdzies trzeba zaczac. I krok po kroku widac ze w Stalgascie jest coraz lepiej. A ze ludzie odpadaja? Odpadaja Ci co sa nauczeni bylejakosci I nie radza sobie w coraz lepiej zorganizowanym srodowisku. Zostaja profesjonalisci I ludzie ktorzy cos soba prezentuja. Proponuje zamiast obrazac ludzi w internecine to sie wziasc do pracy nad soba I to ostro.
7
Miernoty z produkcji 2017-04-11 19:46
Wymień tych profesjonalistów :) Pewnie dostałeś/łaś podwyżkę no cóż każdy ma swoje zdanie a tak na marginesie o tym małym co rządzi w Polsce też niektórzy mówią dobrze hehe
14
Reklamacja 2017-04-13 16:30
jak ktoś chodzi i powtarza że jest tylko prostym inżynierem to coś w tym musi być.
Rda 2017-04-13 20:08
przerost formy nad treścią, co tu dużo gadać.
1
maazynier 2017-04-14 12:34
ahh ta anet** z magazynu..... co to byla za noc
1
Czy to też kłamstwo? Drogi "M" 2017-04-21 10:37
Niech tymi ambicjami się nie zadlawi. Słyszelismy że mówił oficjalnie przy prezesach że nikt jeszcze sam się nie zwolnił no może jedna osoba- aby czy napewno to prawda? Zacząć to trzeba od stawek akordowych i ich unormowania bo ludzie nadal będą się zwalniać i chodzić na zwolnienia. Poco te cyrki na prasach i obiecanki. Już raz tak było że zapierniczalismy i zarabialismy jakieś pieniądze to przyszedł wszechwiedzacy i oddał detale na durmy. Nikt taki głupi teraz nie będzie pracę trzeba szanować tak samo jak ludzi przy niej, drogi panie.
7
QM 2017-04-21 22:27
Widzicie nawet w Radomiu jest problem z uchodzcami.
6
Tragedia 2017-04-28 07:13
Napisze tylko, że nie polecam tego obozu pracy, dużo by tu wymieniać powodów, ale szkoda strzępić sobie języka
4
Krzychu, kadetem tera 2017-04-28 11:54
rzadkość odeszła to zaczęli wracać ludzie którzy się za jej czasów zwolnili lub ich zwolniła Ciekawe jak pukafkos odejdzie ile osób powróci na stare śmieci. Zauważcie że kadra kierownicza nie jest taka zła można się dogadać tylko że problem leży w tym że muszą wykonywać to co się w nocy przyśni wszechwiedzacemu. A jak ktoś niewie jakie są problemy i konsekwencje złych decyzji to właśnie tak jest. I pewnie zaraz ktoś powie że to kłamstwo? Zauważcie że zakład powoli wraca do tego co było na początku tylko z większa ilościa pracowników. Można by zacytować tekst piosenki panu turkafce,, czym więcej ciebie tym mniej,, tylko że na produkcji. Pozdrawiam tych co żyją nadzieja. Żebym miał wehikuł czasu to bym odmlodzil Pacusia żeby jeszcze popanowal.
2
king 2017-04-28 17:54
Możemy se mówić o rzadkości i innych wynalzkach w tej firmie ale perpetum mobile wynalazków to wszechwiedzacy panujacy purchawka wszystko co złe zaczyna się od niego to on z firmy o dobrym wizerunku zrobił firmę która ma taką a nie inną opinię jego dwulicowosc i manipulowanie jest żenujące zrobił bandę nawzajem się podp....się ludzi i dzięki temu spija śmietankę przed zarządem który nie wiem dlaczego ale tego nie widzi
3
Wielkie dzięki 2017-04-28 20:32
powiem tak jak był pacus to wszystko było jasne i klarowne a jak miał jakiś problem do kogoś to się nie witał z ta osoba z rana i już wtedy było wiadomo że trzeba coś poprawić, a teraz nie wiadomo co "wariatowi " po głowie chodzi, zwolnić najlepiej doświadczonych pracowników i zatrudnić nowych niech się uczą i tak w koło a może zakład podpisał z urzędem pracy jakaś umowę na szkolenia pracowników o których nie wiemy? Proponuje zacząć szukać pracy starym pracownikom bo widzicie co się dzieje.
2
Bratnia dusza 2017-04-28 23:16
Dużo osób pracuje bo musi i się boji zmian ale faktycznie facet przesadza, coś się ostatnio z nim dzieje, może niech na miesięczny urlop pójdzie! Prezesie wysłać go na urlop bo jest słabo.
3
pan Pikuś 2017-04-29 08:20
Urlop w przypadku pukafki nic nie pomoże on w swojej karierze zrazil do siebie rzesze ludzi jego cechy dwulicowosc brak szacunku do drugiej osoby błędnie podejmowane decyzje itd. Najlepsze to zwolnić go i niech zabierze z sobą bagaż tego co złe co ratowaniem swojej d..... zepsul wtedy zobaczyliśmy wszyscy jak wszystko by się zmieniło na plus
3
Prasy 2017-05-05 12:45
W tej firmie to tylko konstruktorzy maja dobrze i zarabiają krocie. Fachowcy hah:)
1
dżin 2017-05-09 21:16
Afuj z nim prawda i jeszcze raz prawda pisana na tym forum już nawet słychać nieraz od jego najblizszych piesków co o tym sądzą
1
Miernota nie firma 2017-05-10 13:03
Oczywiscie podzielam te negatywne opinie.
To prawda, ze ludzie pracuja tutaj bo musza zarabiac, a tutaj z zarobkami jest co raz gorzej, ciecia, ciecia i jeszcze raz ciecia, zmiana pracy nie boli, zycze odwagi
4
Miernota nie firma 2017-05-10 13:10
Nie polecam pracy na stanowisku spawacza, zarobki marne, w pracy nie ma prawdziwego spawania tylko przejezdzanie bez drutu 2-3 cm spoin. Niektorzy Starzy pracownicy mysla, ze sa bogami zawodu, a nawet prawdziwego migomatu nie widzieli a heftowanie tigiem bez druciku to nie spawanie. Jesli ktos chce sie cofac w rozwoju zawodowym to moze tam pracowac, ale jesli chce sie rozwijac to uciekac jak najdalej od stalgast, w Radomiu jest mnostwo firm w ktorych mozna dobrze zarobic, odradzam zdecydowanie
3
niezgoda 2017-05-10 21:00
co do marnych zarobków na stanowisku spawacza to nie masz racji bo marne nie są, jak sie nie chce robić to sie nie zarabia. co do spawaczy to rzeczywiście jest kilku, którzy naprawdę sa zdolni i mają pojęcie o zawodzie a pozostali nauczyli sie jedynie spawac ładnie i cienko i na tym koniec ładnie i cienko moze być ale czy bedzie trzymać? , w wiekszych firmach by przegrali na samych juz probkach

podsumowując, firma jaka jest taka jest, ale nie mozna mowic ze jest zle bo zle z kasa nie ma a wydaje mi sie ze tylko lenie zarabiaja najmniej bo jak sie robic nie chce to nie ma sie co dziwić ze licha wypłata
3
Prass 2017-05-23 07:26
Stalgast zaczynając tu pracę godzisz się na porażkę firma stanęła w miejscu np. z zarobkami jakieś dwa lata temu i rynek ją przegonił więc wybór należy do trudnych
11
Marek 2017-05-26 07:36
Witam, rozglądam się za praca i przeglądam różne takie miejsca i z opinii to chyba wasza firma ma najwięcej w Radomiu wpisów na goworku, o co chodzi?
1
Łukasz Kowalik 2017-05-26 10:45
A ja wspominam dobrze, pracę w Stalgast. Gdybym nie dostał lepszej propozycji to bym pewnie pracował ciągle. Gorące pozdrowienia dla Brygady C, a szczególnie chłopaków z działu spawania, powodzenia :)
1
Małpa w zoo, kiwajaca głowa. 2017-05-26 13:38
o to chodzi że tam jest taki dyro który wychodzi na zebrania z pracownikami i mówi że mogą sobie opisać coś na goworku i tak to go nie rusza. Więc ludzie go słuchają i piszą a wiadomo jak ktoś mówi że nie rusza to znaczy że rusza. I dlatego tyle wpisów bo wiedzą że śledzi goworka na bieżąco. A tak na marginesie to gratuluję realizmu i przewidywalnosci ha ha żenua.
7
stary ale jary 2017-05-26 19:25
Przyjdź to znów będą nowe wpisy bo zobaczysz jak tu jest rzeczywiście i opiszesz tą sytuację ze dałeś zrobić się w ch..... ci co pracują już im się nie chce pisać hehehe
7
policeman 2017-05-26 19:38
Najwięcej wpisow w Radomiu - chociaż w jednym ten grajdołek jest najlepszy. Żenująca firma
8
:( 2017-05-26 22:23
Pewnie ze go rusza bo to prawda co tu jest napisane ja dałem/dałam się skusić by odejść z poprzedniej firmy i przyjść tu za parę złotych więcej i szczerze żałuję teraz jak mało czego w życiu pozdrawiam poprzedniego pracodawcę byłeś naprawdę w porownaniu z tym super a tutejszy dyro to jakieś nieporozumienie
16
Jarząbek 2017-06-02 18:16
Jestem pracownikiem z niedużym stażem w firmie ale jak dla mnie na +. Jedynym minusem są dość duże koneksje wśród pracowników produkcji co wpływa niekorzystnie na ludzi chcących pracować, bo niestety klany marudzą. Jeżeli chodzi o wypłacalność - zero problemów, pieniądze jak na Radom dobre. Pozdrawiam ludzi uczciwych w swojej pracy.
13
niemaruder 2017-06-23 10:57
Pieniądze rzeczywiście są dobre i zawsze na czas, ale atmosfera coraz gorsza. Jak to mówią ryba psuje się od głowy, każdy pod każdym kopie dołki, przypisuje sobie cudze zasługi i głosi wszem i wobec jaki to jest zapracowany, a przychodzi do pracy i wychodzi kiedy chce. z coraz większą niechęcią idzie się do pracy w Stalgaśćie
7
obiektywny 2017-06-24 07:11
Obiektywnie zgadza się jeżeli chodź o wypłacalność jest ok kasa średnia ale zawsze na czas i to jest ok druga strona medalu to szacunek dla pracowników z tym jest gorzej nawet najwyzsi w tej firmie potrafią bardzo źle wypowiadać się o pracownikach mówiąc zamiast imion lub nazwisk niecenzuralne obraźliwe słowa sciany mają uszy panowie prezesi i dyrektorzy wyścig szczurów w tej firmie to
normalka podpiepszanie i zdobywanie laurów za kogos to dla wielu praca w tej
firmie by sie utrzymac co do ryba psuje sie od glowy - to jest sedno sprawy puknięty przez wielu znienawidzony ale chyba o tym nie wie mysli ze kasa to wszystko alez nie atmosfera i odpowiednie podejscie do sprawy to jest to takze zastanowcie sie pukafki itp. nad sobą bo wybudujecie nową siedzibę firmy tylko czy tam będzie chciał ktoś pracować oprócz przydupasow typu karierowicze gendery itd.
11
Ks. 2017-06-27 16:05
Lepsze to niż stanie i patrzenie z którego nic nie wynika.
1
KAPUŚNIAK 2017-07-08 15:21
ODPALAMY !!
Beret_babki 2017-07-12 11:26
Widać poprawiło sie w stalgast bo nikt nic nie pisze ? Robota idzie, tylko kasy nie widać
1
Chwytak 2017-07-12 19:07
Kasa na mercedesy musi być dla rządzacych no i trzeba podtawic nową siedzibę hehe no i kamizelki utrzymać a wlasciwie ich nadmiar
9
okapek 2017-08-21 18:34
To co się dzieje w tej firmie i zarządzanie pukafki zostawiam bez komentarza szkoda pisać i gadać
3
Zostaw swoją opinię o stalgast - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stalgast