logo TIME SECURITY Sp. z o.o.

TIME SECURITY Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Były pracownik 2016-09-07 20:41
Dla emerytów chcących sobie dorobić to praca u nich to marzenie ale jak ktoś młody chce się u nich zatrudnić to nie polecam zarobki dla licencjonowanych pracowników ochrony rzędu 7-7,50 zł za godzine żeby jeszcze było śmieszniej ludzie bez licencji dostają u nich tyle samo a wymagania takie jak by się pilnowało Belwederu
2
koks 2017-04-01 11:41
Super firma dostajesz nowe ubrania a nie jak w innych firmach łachy ze śmietników .Dyrekcja kompetentna i super praca !
3
Kendis 2017-04-26 22:06
Najlepsza firma ochroniarska szacunek dla pracowników ubrania nowe bardzo przestrzeganie prawa pracy brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
Parzonka 2017-04-29 07:49
Super firma warto się przyjąć jak dla mnie ideał szacunek poważanie przełożonych polecam wszystkim !
2
Marek 2017-05-08 06:33
Twoja opinia została zgłoszona do Administratora gowork o udostępnienie i.p komputera jak zapłacisz zadośćuczynienie na chore dzieci 3000 zł to ci się odechce obrażać nikt nie jest anonimowy w internecie .
2
Wojciech 2017-05-10 17:13
Brawo Marek koniec z chamstwem w internecie popieram a firma jest super i warto pracować dla time security !
1
Embik 2017-05-24 20:16
Przyjąłem się do tej firmy rok temu i nie żałuję jest naprawdę uczciwa nareszcie jakaś normalność i stabilizacja !!! polecam !!
1
Nicola 2017-05-29 16:41
Time security z Katowic ul.Pukowca 15 to najlepsza firma ochroniarska w Polsce .Uczciwość ,profesjonalizm oraz godne warunki pracy .Mam tylko jedno małe zastrzeżenie więcej przyjmujcie niepełnosprawnych (to wam się opłaca gdyż macie dofinansowanie i niepełnosprawni są lepszymi pracownikami) a mniej zatrudniajcie dobrze sytuowanych emerytów !!!
1
PIECZYSTY WALDEK 2017-06-02 07:08
DOBRA FIRMA I WYPŁATY NA CZAS NIGDY NIE BRAKUJE GODZIN KONKRETNI ŻEBY WSZYSTKIE FIRMY OCHRONIARSKIE BYŁY W POLSCE TAKIE TO BYŁOBY SUPER - NICOLA MASZ RACJE JAK NAJMNIEJ EMERYTÓW Z DOBRYMI EMERYTURAMI W OCHRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kotek 2017-06-14 14:57
ochrona Time security dobra firma ale jesli o cos przyjdzie sie prosic to jest masakra trzeba sie prosic tysiace razy bardzo chwale bo godziny pracy stabilne i stabilna firma
Zostaw swoją opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.