brak logo

Biotop

Wrocław

Opinie o Biotop

nina 2011-01-25 20:37:52
koszmar, nie polecam, szef jest strasznie niewychowany (lekko powiedziane)
2
En. 2013-02-28 22:58:26
Dzwoni się po firmach. Umowa zlecenie. Jak się nie uczysz na rękę około 1080.
1
kate 2015-02-13 19:31:30
rozmowa trwa godzinę, nic konkretnego - filmiki, zdjęcia, baza... ale nikt nie wspomina, że trzeba wykonywać połączenia telefoniczne
1
elo 2015-08-20 10:30:01
firma to totalne dno szef jest niepoważnym pajacem biuro na odludziu odradzam
2
luiza 2016-01-11 19:29:58
no, jeśli call center za najniższą krajową jest rozwijające to na prawdę gratuluję poczucia własnej wartości
1
sabina 2016-01-29 09:30:16
Akurat ja się załapałam "na posadkę" pracownika biurowego i powiem wam: żałujcie! Praca jest przyjemna (od poniedziałku do piątku), atmosfera miła, a zarobki są w porządku jeśli masz chociaż odrobinę rozumu i potrafisz zapracować na swoją premię:)
1
patrycja 2016-01-29 10:10:13
Z własnego doświadczenia wiem, że praca na stanowisku Pracownika Biurowego, to lukratywna posada, która gwarantuje godne zarobki i pozostawia dużo wolnego czasu, ze względu na wolne weekendy oraz ośmiogodzinny czas pracy, od 8-16. System premiowy jest dobrze skonstruowany i zadowalająco wpływa na efektywność zespołu, zapewniając ponadprzeciętne miesięczne wynagrodzenie. PS Biotop Biuro Inżynierii Środowiska jest organizatorem konferencji branżowych, to jest główny segment działalności firmy.
1
krysia 2016-02-17 08:24:58
@aloggon ??? Twój komentarz jest niezrozumiały. Teraz studenci dzielą się głównie na "dziennych" i "zaocznych". Dla tych, którzy studiują w weekendy idealną opcją jest praca w biurze, gdyż nie koliduje z zajęciami i nie trzeba pracować min. 2 weekendów (jak np. w galeriach handlowych itp). :)
ala 2016-02-28 15:33:13
Odradzam, szkoda czasu i zdrowia!
1
niemam 2016-03-02 11:41:48
nie polecam! warunki zatrudnienia, to jakas kpina... 1 400 zl na reke na um. zlecenie, a podczas rozmowy usiluje Ci facet udowodnić, ze na niczym sie nie znasz i ogolnie beda musieli nad Toba pracowac... z grzecznosci z facetem nie dyskutowalam, bo mi szkoda energii bylo, ale usilowal tak przekonywac do ich firmy oraz pracy, ze nie moglam mu przerwac zeby wyjsc i nie tracic czasu!!! facet widac ma jakis problem ze soba, a jak sie wchodzi do tego "call center", to czuc mega dziwny klimat oraz spięcie pracownikow... Dla ludzi ktorzy szukaja powaznej pracy, maja juz spore doswiadczenie zawodowe - nie polecam, szkoda czasu! Dla ludzi ktorzy dopiero rozpoczynaja swoja przygode na rynku pracy - polecam inne, lepsze firmy, a mozliwosci jest przeciez sporo!
1
ciekawa 2016-03-02 16:07:54
Witam,
@niemam ty dzisiaj byłeś/byłaś na rozmowie ? Takie warunki Ci przedstawiono ?
balon01 2016-03-03 08:24:35
@niemam może nie reprezentowałaś sobą zbyt wiele skoro bałaś się odezwać? Wydaje mi się, że zarobki są dostosowywane do umiejętności/ doświadczenia i tego co sobą reprezentujesz. Ja na Twoim miejscu jeśli bym nie był zainteresowany od razu bym podziękował i wyszedł - nie tracąc przy tym swojego czasu i potencjalnego pracodawcy.
Choroba XXI wieku ? - w konfrontacji z drugim człowiekiem nie potrafimy nic powiedzieć, a później swoje żale wylewamy w Internecie.
Może wypowie się o warunkach zatrudnienia ktoś, kto tam aktualnie jest zatrudniony?
2
niemam 2016-03-03 11:50:37
@ciekawa tak bylam na rozmowie w tym tygodniu i takie warunki mi przedstawiono. @balon01 brawo za tak pochopną ocenę, nawet nie bede wdawac sie w bezsensowne dyskusje, bo szkoda mi czasu i energii... Wysluchalam do konca, bez przerywania, tylko i wylacznie z powodu grzecznosci oraz szacunku do drugiego czlowieka, jaki by on nie był. Nie jest to zadna choroba XXI, po to jest to forum zeby wyrazac swoja opinie i nie widze w tym nic zlego, sama zaluje ze nie zajrzalam tutaj przed spotkaniem. Rozmowa zakonczyla sie tym, ze to ja mam sie zastanowic czy chce dla nich pracowac, co akurat mnie nie dziwi, bo przy takich warunkach, pewnie ciezko jest znalezc dobrego pracownika.
1
nie-znajoma 2016-03-03 12:40:38
całkowicie zgadzam się z @niemam właśnie wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej. Szef jest gburem jakich mało, rozmowę prowadził ze mną i jeszcze z jedną kandydatką na to stanowisko. Dosłownie i jawnie porównywał nasze umiejętności. Następnie wszystkie krytykował i rozpoczął przepytywanie z zakresów nie zaznaczonych w ofercie np. języki, programowanie itp. nie ważne co się powiedziało wszystko krytykował. Podsumowując za najniższą krajową szukają: programisty, grafika, osoby zajmującej się bazami danych i dzwoniącej do klientów... na dodatek siedziba jest na końcu Wrocławia. Nie ma opcji, że się nauczysz bo oni potrzebują na TERAZ i MASZ już posiadać wszystkie te umiejętności... powodzenia
2
niemam 2016-03-04 18:16:13
@nie-znajoma mi na rozmowie też usiłował udowodnić, jak mało wiem i ile czasu oni będą musieli poświęcić na wdrożenie mnie oraz jaka to dla nich inwestycja jest... celowe zagranie - najpierw Cię poniża żeby później uzasadnić tak śmieszne wynagrodzenie oraz zatrudnienie na umowę zlecenie. Mi podczas spotkania tłumaczył jakieś banały, gdzie mówiłam, że takich rzeczy nie musi mi wyjaśnić, ale widać facet chciał się dowartościować. Nie wiem co miało na celu prowadzenie rozmów z dwoma kandydatami jednocześnie, nie świadczy to dobrze o firmie, brakuje profesjonalizmu oraz poważnego podejścia!
1
madonna 2016-06-10 23:31:18
Jejku, czytam te opinie i sa zajebiste i prawdziwe (-:
2
Qwerty 2016-06-30 23:07:20
Ale to oferta do Biotop Wrocław, firmy inżynierii środowiska, chyba nie wiesz o czym piszesz
Szukająca pracy 2016-07-08 10:03:41
Byłam na rozmowie, zaproponowali umowę zlecenie za 1380 zł, bo jak powiedział Pan, szkoda czasu na dokumentację dla pracownika na umowie o pracę i czasu na badania lekarskie czy szkolenie bhp. Powiedziano mi, że z premiami można zarobić ok 2500 netto. Nie satysfakcjonuje mnie umowa zlecenie, wiecie może jakie są szanse na umowę o pracę? Mam zamiar dziś zadzwonić i przygotowana negocjować warunki. Lokalizacja na końcu świata, biuro straszyło.
haha 2016-07-08 13:32:58
Szkolenia są u nich normalnie na porządku dziennym @Bartek, ale zobacz, że takiego specjalisty od marketingu nie szukali ostatnio. Szkoda, sam chętnie bym się do nich załapał, zwłaszcza, że posiadam doświadczenie. Nawet jeśli jest umowa zlecenia, to nic złego, bo składki są odkładane.
Zostaw swoją opinię o Biotop - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biotop