Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-08-27 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agniecha - 2015-08-27 21:20:16]:
no widze ze wszedzie to samo jeden robi za dwoch i a drugi baki zbija,dziewczyny takie sytuacje zglasz sie do dyrektora i tylko to pomoze... albo wyzej:)
zdjecie uzytkownika
........... - 2015-08-28 10:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2015-08-27 22:52:24]:
Widzisz regionalni są tak zakręceni przez kierowników sklepow,którzy im oczy mydlą,że nawet jak ktoś kombinuje,robi różne machlojki i pracuje tylko wtedy jak mu na ręce patrzą to i tak go zrobia zastępcom kierownika jak w iłowej...
zdjecie uzytkownika
Agniecha - 2015-08-28 11:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę to Pani Bogusia jest pracowita,czasami mozna tylko usłyszeć,że idzie na masarnie żeby sobie tam odpocząć....Fajna ta praca w eko....Idziemy do pracy żeby sobie odpocząć....Muszę chyba sie tam zatrudnić....
zdjecie uzytkownika
eko - 2015-08-28 12:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiesz co piszesz ona zapiernicza za wszystkich a wiem bo z nią pracowałam co ty w ogóle opwiadasz
zdjecie uzytkownika
msw - 2015-08-28 13:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boguśka pracować pracuje ale robi dużo rzeczy chaotycznie....Fakt jest szybka ale ile rzeczy ląduje na magazynie to już swoją drogą.Zreszta większość by było szybciej pakuje z palety na magazyn a półki puste,...bo im sie po prostu nie chce.a Narcyza???Ona dopiero daje do myślenia.Pozjadała wszystkie rozumy.
zdjecie uzytkownika
brrrrr - 2015-08-28 18:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra Jakie z dziewczyny jesteście obrzydliwePo imieniu obgadywać na forum Koleżanki z pracy lub byłej pracy To jest okropneCzy wy wszystkie jesteście takie w porządku Chyba nie Skoro Obgadujecie Na forum i to bezczelnieJak to w pracy Raz lepiej raz gorzej jedna bardziej obrotna druga mniej Jedna pomaga Przy tej pracy druga pomaga przy tam tej pracyAle pewne Grono osób tego nie rozumie że w pracy To powinno Się Pomagać jedna drugiej a nie po kątach obgadywać a co gorsza na forum Na takim internetowym forum
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-28 19:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brrrrr - 2015-08-28 18:53:59]:
Pewnie najlepiej za kogos zapierniczać.a wypłata taka sama---co ty piszesz....Tak jedna ogarnia cały sklep dzień w dzień a druga stoi na kasie i gazetę czyta pod lada
zdjecie uzytkownika
Pogodny - 2015-08-28 20:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekawy, czy Ci którzy piszą tutaj te opinie, byliby w stanie powiedzieć je prosto w oczy tym dziewczynom? szczerze nie sądzę.. A obgadywanie po imieniu? ludzie szanujmy się..Poza tym nie oczekujmy od tych pań, niewiadomo czego, oni nie zarabiają w eko jakiś kokosów, a mają prawo być zmęczone po całym dniu pracy, zwłaszcza po wykładaniu towaru z magazynu, typu piwo czy napoje, bo to do lekkiej pracy nie należy, a to, że czasem zamienią ze sobą kilka słów, to nie jest żadna zbrodnia, one tam naprawdę nie podpierają śian, a że ktoś robi zakupy w czasie, w którym akurat któraś z pań przystanie na odpoczynek? w końcu nie jesteśmy maszynami.. a to, że się zaśmieją? nie róbmy z tego wielkiego halo.. A jeśli komuś coś się nie podoba, to niech zrezygnuję z zakupów w tej sieci sklepów i problem z głowy.. Osobiście jestem zadowolony z zakupów i z miłej obsługi w sklepie..
zdjecie uzytkownika
Nika - 2015-08-28 20:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-08-28 19:29:43]:
to co u Was nie ma kierownika bo u nas jak przychodzi zmiana do pracy to kierownik rozdziela pracę i kilka razy kontroluje jak idzie praca a jeżeli wychodzi do domu to też wydaje polecenia a na drugi dzień rozlicza z pracy jakie czytanie gazet, często nie ma kiedy zjeść zapraszamy do nas nauczymy pracy
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-28 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nika - 2015-08-28 20:16:19]:
wiesz Nika-ten Pan Pogodny to chyba Pan Andrzejek,który tak zaciekle broni czegoś o czym nie ma pojęcia.Praca owszem cięzka ale bez obrazy za darmo nie ma nic-tak te biedne dziewczyny w iłowej=jakoś ja pracuję robię i nie narzekam a i ściany nie podpieram bo za coś mi płacą.Co niektóre możecie wziąć do siebie to się pracy nauczą.Fajnie,że wasz kierownik rozdziela wszystkim pracę i potem ją sprawdza,przynajmniej każdy wie co robić i nikt na nikogo krzywo nie patrzy,
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-08-28 21:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nika - 2015-08-28 20:16:19]:
no to gratulacje masz kierownika z prawdziwego zdarzenia :)u as kierownik nie rozdziela pracy bo nie ma pojecia co jest do zrobienia po prostu robcie i tyle nigdy nie sprawdza bo niby co moge przysiądz na to co pisze,planogramy odmeldowane ze zrobione ale...niby jak to mozliwe jak kierownik nie potrafi planogramu wydrukowac!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-28 21:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja już dawno przestałam robić tam zakupy, i w ogóle dobrze że mają tam totka to chociaż jeszcze trochę klientów przychodzi bo dawno by ich zamkneli
zdjecie uzytkownika
Ada - 2015-08-29 09:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się z tymi opiniami do pracy idzie się pracować a nie obgadywać i śmiać się bez powodu. Jestem klientką iłowej co tam się porobiło szkoda mówić
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2015-08-29 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też popieram te wszystkie opinie-rzadko tam teraz zaglądam jedyne co to lotka puszczam,ponieważ na masarni to bałagan niesamowity,mieso stare,woła o pomste a popołudniami juz tam lepiej nie zaglądać bo w ladzie bałagan straszliwy-mieso często widziałam płukane pod zlewem.Ble aż się jeść odechciewa,a te wędliny...Oblepione jakimś nalotem a często aż sie klei a o ćwiartkach leżących w ladzie to już nie wspomnę,ale po co o to dbać lepiej urządzać sobie pogaduchy i już panie POGODNY niech pan takich bzdur nie wypisuje bo po to sie przychodzi do pracy żeby pracować a nie bąki zbijać,wszędzie jest ciężko nigdzie cię nie posadzą,może któraś z pań chciała by się zamienić na automat w hucie co?
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2015-08-29 13:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem do czego miało służyć to forum????Jedni drugim tyłek obmawiaja...Ale widocznie tak być musi żeby się coś zmieniło.....na lepsze,wiec moje drogie Panie niech wam da to coś do myślenia....
zdjecie uzytkownika
Pylka - 2015-08-29 14:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam ze marne te forum..rzygac się chce a fujjjj blllleeee....
zdjecie uzytkownika
takinumer - 2015-08-29 20:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marne nie marne ale ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć o kierowniczce,która nie potrafi wydrukowac planogramu,o leniuchach .przekupkach,o czytaniu gazet w pracy,o tym jak jest wesoło na sklepie,zamiast pracować bąki zbijają....Fajnie fajnie komiks mozna napisać.A przecież to forum miało pomagać ludziom znalezć pracę>>>
zdjecie uzytkownika
Nika - 2015-08-29 21:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie ja pracuję muszę rozwalać kilka palet na zmianie,myć sklep i fejsować wieczorem sklep za taka sama kasę co panie w innych sklepach czytają gazety,plotują i mają wy.....a niby jedna firma
zdjecie uzytkownika
ekowiec - 2015-08-29 23:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za takie same pieniądze!!! A podwyżki zero. Najniższa średnia i czasami premią 50 zł. A robię wszystko a nawet więcej niż powinna.Inni czytają udają że robią i maja tyle samo.Nie wspomne że szlak mnie trafia jak przyjdzie nowy nic nie umie uczy się że pół roku i też ma tyle co my z paroletnim stażem. Sprawiedliwość
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 21:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Nick:* - 2015-08-30 21:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eko - 2015-08-28 12:13:03]:
Agniecha chodż do pracy ,tyraj i czasami stań na masarni żeby odpocząć.odpoczynek jest taki że nie musisz palet przenosić cały dzień.Masz chwilę żeby odsapnąć,bo człowiek nie koń żeby osiem godzin w biegu tyrać.Żal mi Ciebie i wszystkich co wypisują takie idiotyzmy.Ale pośmiac się można.pozdrawiam wszystkich pracowitych;)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-31 08:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick:* - 2015-08-30 21:12:27]:
Ktoś sie honorem uniósł ...
zdjecie uzytkownika
optymistka - 2015-08-31 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CIEKAWE CZY PAN DYREKTOR JEST DUMNY ZE SWOJEGO WYBORU?
MOŻE ODPOWIE NA PYTANIE....MOŻE....(BO DOR NIE MUSI BO JEST DOREM)
ZWOLNIŁ PRACOWNICĘ Z 15 LETNIM STAŻEM. MUSIAŁ? CZY CHCIAŁ?ODPOWIEDŹ MUSIAŁ ODPADA.
ODPOWIEDZ CHCIAŁ BO JEST WYŻEJ I POKAZAŁ NA CO GO STAĆ.
GŁOWA DO GÓRY PANI ILONO ŚWIAT NA EKO SIĘ NIE KOŃCZY.
Z PANI WIEDZĄ WYMIATA PANI WSZYSTKIE REGIONALNE JAKIE MIAŁAM.
ŻYCZĘ POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
KESZA - 2015-08-31 22:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goska - 2015-07-28 10:48:34]:
Gośka jestem zastępcą i każdą sobotę pracuję i co drugą niedzielę,poza tym w tygodniu ciągle pracuję na południe a kierowniczka na rano bo twierdzi że KR chce aby ona zawsze była rano.Pytam gdzie tu sprawiedliwość???Też mam rodzinę którą oglądam tylko wieczorem jeżeli nie śpią.Zastanawiam się czy nie porozmawiać o tym z regionalnym bo po prostu już nie daję rady.U nas na popołudniowej zmianie jest mnóstwo pracy,po prostu jest to już dla mnie wykańczające a pracować muszę.Lubię pracować i chcę...ale szacunek i sprawiedliwość u nas w Eko niestety nie gości :(
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 22:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-08-31 22:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie wszystko działa odwrotnie Najlepszych ludzi zwalniają.Najlepszą regionalną p.Ikonę po prostu to jest porażka
zdjecie uzytkownika
!!!!! - 2015-08-31 23:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [optymistka - 2015-08-31 21:44:31]:
Nawiązując do tematu. Pracowałem dla tej firmy dobre parę lat i wiem co w trawie piszczy. Regionalni i dyrektorzy z odzysku kilku spadochroniarzy to standard w LEDI, pisze LEDI bo gdy ja zaczynałem było coś co dumnie mogłem powiedzieć "EKO". Dzisiaj to tylko znajomości i układy. NIESTETY TO JEST PRAWDA. Niedługo po raz kolejny prawdopodobnie jesienią, dowiemy się że kolejny raz firma zostaje sprzedana przez nieudolność dowodzących. Znam tą Panią i jest jedną z lepszych którą znam. POWODZENIA!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie
alert