Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-01 12:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie na temat kierownikow lady?wedlug mnie nic nie robia prócz pilnowania dat a kase biora wieksza cała robote i tak robi kierownik sklepu!wedlug mnie to stanowisko powinni zlikwidować.
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2016-02-01 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-02-01 12:22:55]:
...dokładnie po co to stanowisko dat to i POS pilnuje
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-01 13:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale musicie mieć naprawdę wredne te kierowniczki ze im tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rąbieciw albo jesteście zazdrosni6ppD
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-01 13:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum ma być o pracy a nie o kierowniczkach
zdjecie uzytkownika
ewka - 2016-02-01 20:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-02-01 12:22:55]:
U nas kierowniczka lady zapierdziela na stoisku i to bardzo dużo,zastępczyni kierowniczki jest tez super i robi więcej niz niejeden pracownik.Czego juz nie można powiedzieć o kierowniczce
zdjecie uzytkownika
miły Pan - 2016-02-02 11:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2016-02-01 13:22:58]:
a dlaczego by nie pisać o kierownikach ...niech się dowiedzą regionalni jakich ludzi mają pod swoimi skrzydełkami w końcu to forum opinie eko o pracodawcach czyli kierownik - pracodawca:) oczywiście nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora.
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-02-02 14:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miły Pan - 2016-02-02 11:52:06]:
Święta racja,kierownik to pracodawca......oczywiście nie wszyscy są tacy sami,ale u mojej koleżanki kierownik nie potrafi zamawiać kolektorem,nie wyśle żadnego załącznika,meile od niedawna czyta ze zrozumieniem,gdyby nie jego zastępca to by ciężko było.....dodam tylko,że na stanowisku pracuje ponad 15 lat.....ubaw po pachy...........
zdjecie uzytkownika
zuza - 2016-02-02 15:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż ja trochę napiszę dobrego o mojej szefowej z R1 Nie ma rzeczy której by nie zrobiła.sama odbiera towar sprawdzi cały a to mało razem z nami rozwozi na półki ceny także rozkłada.Chodzi na dwie zmiany obsługa klienta i mycie podłogi ma w jednym paluszku!biuro ma ogarnięte wciągu 1godziny.I takich ludzi za takie poświęcenie chcą zwolnić.Ale my wszystkie pójdziemy z nią .Pozdrawiam wszystkich super kierowników
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-02-02 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem stałym klientem sklepu Eko w Przemkowie i zastanawiam się z kąd p. kierownik bierze te pracownice mówie tu szczególnie o jednej bardzo nie przyjemnej p.Ani na którą tylko spojrze i chece mi się wyjść ze sklepu ja chyba to załatwie z p. regionakną bo po prostu tak się nie da tylko jak ktoś na forum by napisłał jakiś kontakt do Przemkowa do regionalnej.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-02 18:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2016-02-02 15:13:29]:
Masz super kierowniczkę z tego co piszesz u nas tragedia...towar owszem sprawdzi czasami wyłoży ale podłgi nie umyje chodzi tylko na rano,na kasę nie siądzie ,na masarnie nie podejdzie,stara rura tylko sie mądrzy,jak by nie jej zastępca to by ja dawno wywalili martwi sie tylko o swój tyłek ,kłamie przed regionalna i zwala winę na kogoś chociaż sama zle robi.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-02-02 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2016-02-02 15:13:29]:
GRATULUJE SUPER KIEROWNIKA!WSTAWCIE SIE DZIEWCZYNY BO TAKI KIEROWNIK TO SKARB.TEZ JESZCZE NIEDAWNO PRACOWALAM W TEJ FIRMIE I TEZ R1 NIESTETY MOJA KIEROWNICZKA TO LEN SMIERDZACY Z BIURA NIE WYCHODZIŁA WIECZNIE KLEPALA PRZEZ TEL NIGDY ALE TO NIGDY NIE SPRAWDZILA ZADNEJ DOSTAWY W BIURZE TEZ NIE BARDZO JEJ SZLO BO WIECZNIE PYTALA SIE O WSZYSTKO STARYCH PRACOWNIC A MY MLODE TYLKO SIE SMIALYSMY,NIGDY NIE WIDZIALAM ZEBY ZAMIATALA LUB MYLA PODLOGE!ZA TO FAJKA I Z PIEC KAW DZIENNIE TO NORMA. A JA CZASEM NAWET PRZERWY NIE MIALAM.
zdjecie uzytkownika
MRX - 2016-02-03 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę aplikujcie na stanowisko kierownika skoro wszyscy jesteście tacy mądrzy. Wtedy pokażecie jak to jest być dobrym kierownikiem. Tak jak piszecie: będziecie mogły myć podłogę, siedzieć na kasie, iść na masarnie, przyjąć towar...
Jak tak czytam te wasze wpisy to aż mi się śmiać chce! Ciekawe która z was po awansie złapała by się za miotłę... Ja jestem kierownikiem i nie wstydzę się pozamiatać parkingu czy umyć sklepu, bo wyniosłem tą naukę z domu i po prostu lubię coś robić bo szybciej czas leci. Jestem nauczony ciężkiej pracy od małego, a innym kierownikom się nie dziwię, że tego nie robią ,bo wcale nie muszą! Skoro kierowniczka ma wykonywać Wasze obowiązki to zadajcie sobie pytanie ile razy wprowadziłyście faktury, zrobiłyście zamówienia, korekty,załatwiły sprawy kadrowe i wiele wiele więcej... Uwierzcie mi pracy w biurze jest naprawdę sporo. Jedni się uporają z tym w 3-4 godziny, a inni potrzebują na to 8 godzin. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Ancia - 2016-02-03 19:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MRX - 2016-02-03 18:03:10]:
Nareszcie konkretna wypowiedź!!!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-02-03 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lala od kiedy klient czyta forum Eko .Jak komuś przeszkadza jakaś osoba pracująca na sklepie to niech do niego nie przychodzi.Ludzie ogarnijcie się; Na forum to raczej pisze się o pracy w tej firmie a tu kierowników i pracowników się obraża .Jak już ktoś chce zgłosic żale to pisze się do firmy a nie na forum.Telefon i adres firmy powinien byc w każdym sklepie dostępny dla klienta;A i to nie jest czyjaś sprawa skąd kierownik bierze takie pracownice i regionalną straszyc.Żal mi tej osoby która sieje zamęt i bzdurami zajmuje się,widocznie ten ktoś nie ma co robic i wypisuje na pracowników .Wstyd Lala.
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-02-04 08:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MRX - 2016-02-03 18:03:10]:
a co jesli POS robi zamowienia, wprowadza faktury,WZ,RWKZ plus obsluga kasy,sprawdzic i rozladowac towar, wieczorem sprzata sklep , zamknac dzien i na koniec sklep co ty na to? i taki zwykly pracownik nie ma za to placone a wykonac musi!
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-02-04 09:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2016-02-03 20:47:50]:
Witam. widzę że jesteś od niedawna na forum bo tu piszą różni ludzie nie tylko pracownicy firmy eko ja śledzę to forum od dawna więc widzę. Ela czy byłaś choć raz w tym sklepie? Napewno nie ,a ja jestem tam codziennie i już wiele sytuacji widzałam ,ale najlepiej się wypowiadać jak się nie zna sprawy.Dziękuje za podpowiedz żeby nie bawić się w straszenie regionalną tylko odrazu do góry pisać masz racje tak zrobie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
NO - 2016-02-04 10:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KURDE ZWYKLY PRACOWNIK NIE MOZE ZAMYKAC SKLEPU !!!! CHYBA DOR O TYM NIE WIE BO KIEROWNIK LECIAL BY Z HUKIEM.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-04 10:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hm - 2016-02-04 08:07:22]:
zgadzam się w 100 procentach,idąc do pracy do eko jako POS musisz nauczyć się wszystkiego,jesteś zwykłym zamiataczem do wysokiego stanowiska bo przecież jak musisz robic za kierownika to jakiś awans sie należy,u mnie jest tak samo,mam nadzieję,że w koncu wywala nasza kierowniczkę......oh byśmy chyba szampana otworzyły z radości.....oczywiście po pracy......
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-02-04 10:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2016-02-04 10:06:35]:
tak to jest my zwykli pracownicy musimy umiec wszystko i robic za nich, bo musza miec wolne, my glupie jestesmy sciagane do pracy w dniu wolnym a dla takiego kierownika wziac miotle do lapy to hanba Kierownicy wstydzcie sie bo wy naszej pracy nie potraficie wykonac nawet w 30% jak was szanowac?a w razie jakiejs waszej wpadki nikt sie za wami nie wstawi!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-04 10:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza się
zdjecie uzytkownika
**** - 2016-02-04 11:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaaa - 2016-02-01 12:38:20]:
tu sie z wami zgodze że kierownik lady nic nie robi siedzi tylko w biurze z pania kierownik i pieprzą o dupie marynie nieraz i godzine a jak ma przyjechac regionalny to mało co nóg sobie nie połamią bo latają jak osrane a ja zwykła pracownica więcej robie na mięsie niz moja kierowniczka lady nie wiem za co bierze dodatek szefowej lady normalnie absurd pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-02-04 12:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [**** - 2016-02-04 11:53:57]:
Gwiazdo a widzialas co w tej ciagu godziny robil w biurze kierownik lady?moze robil zamowienie?rwkz?rozpiske lub zamowienie gazetkowe?widzicie co chcecie widziec!a wiesz jaki dodatek ma kierownik lady?50zl brutto!
zdjecie uzytkownika
MRX - 2016-02-04 17:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hm - 2016-02-04 08:07:22]:
Witam. Nie musi wykonywać tych obowiązków,ponieważ nie ma tego zapisanego w umowie. Oczywiście może to robić jeśli chce się czegoś nauczyć i np. ma ambicje i chce awansować...
zdjecie uzytkownika
TOMI - 2016-02-05 18:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2016-01-24 14:28:50]:
JAK się tyra po 190h to się ma :)
zdjecie uzytkownika
TOMI - 2016-02-05 18:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2016-01-24 19:56:47]:
JAK się tyra po 190h to się ma :) w każdej normalnej firmie traktuje się ludzi ,w miarę po równo
zdjecie uzytkownika
zenon - 2016-02-05 18:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jay ja okocha - 2016-01-25 15:13:57]:
o dostałem podwyżkę na 25 zł, zapraszam do nas praca w zimnym ,5c , po 10 h latem ,kar nie ma ,bo ludzie się nie mylą ,urlop 1o dni płatnych , chorobowe nie płacą więc nie chorujemy :),opłać zus ,podatki ,księgową , ile ci zostanie z tych 4000 tyś ?
zdjecie uzytkownika
efff - 2016-02-05 18:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jay ja okocha - 2016-01-25 15:13:57]:
na dostawach zwalniają ,:) a na wózki bierze się ludzi z wewnątrz :)
zdjecie uzytkownika
zenek - 2016-02-05 18:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o dostałem podwyżkę na 25 zł, zapraszam do nas praca w zimnym ,5c , po 10 h latem ,kar nie ma ,bo ludzie się nie mylą ,urlop 1o dni płatnych , chorobowe nie płacą więc nie chorujemy :),opłać zus ,podatki ,księgową , ile ci zostanie z tych 4000 tyś ?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2016-02-05 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co sie ostatnio w magazynie Eko pod Wrockiem dzieje to zenada. Roboty po pol miesiaca magazynierzy nie maja - oczywiscie nie "starzy z Legnicy" (im zawsze jakies dni wleca). Ludzi coraz wiecej ucieka, ale pewnie znajda sie inni naiwni skuszeni stawkami i fakturami po 4000. Szkoda tylko, ze nikt juz nie powie, ze tyle zarabiaja tylko ukladowcy z Legnicy co maja wrzucane najlepsze zamowienia na skaner.

Poki jeszcze cokolwiek sie kreci - mozna isc na godzinowe stanowiska, ale akord odradzam. Najwiekszy wyzysk jest wlasnie na pracownikach akordowych.

@zenek
I co z tego, ze 5C? Ciuchy ocieplane sa wiec temperatury sie nawet nie czuje. Roboty po 10h masz moze 2-3 miesiace w roku i to tylko niektore dni wiec juz tak nie placz, urlopu jest 12 dni, a nie 10. Niecale 4000 to jest podstawa, z premia wychodzi ponad 4500. Po oplatach zostaje ponad 3000 na reke, akordowcy (wozki stojace i cala robota recznie wykonywana) w tej chwili wyrabiaja po 2.5-3.5k faktury, a Wam za siedzenie na wozku tyle na reke zostaje i jeszcze smiesz cos gadac?
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2016-02-05 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mirek - 2016-02-05 18:45:40]:
nie posiadam ciepłych lumpów i nie jeżdżę wózkiem , o 4 rano wstaje wracam o 16 do domu , robiąc po 1o jestem w domu koło 17: 30 , .Poza tym zawsze ktoś narzeka ,że inni to mają lepiej .Ja ja i inni odwalili po 5 lat na kompletacji ,to dostali awans i sobie siedzą na wózkach lub są wyżej niż ty . Uważam że po ponad 10 latach w eko na działalności beż żadnego socjalu itp 3000 tyś ,mi się należ( o ile jest praca w miesiącu ) .
zdjecie uzytkownika
mirek - 2016-02-06 20:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZENEK - 2016-02-05 20:25:49]:
No i dniowka 250 to zle? Sam chetnie porobie dziesiatki za ten hajs. Ciuchy zawsze mozna samemu kupic, ale dziwne, ze nie dali.
Ja nie mowie, ze sie nie nalezy - wlasne napisalem, ze nie ma powodow do narzekan za taka kase. Awans jak awans - ja sam nie chcialbym isc na wozek, lubie kompleteacje i fizycznie znacznie wiecej trzeba zrobic niz wozkowi, ale to co sie ostatnio dzieje to jawna kpina. Pracy nie ma dla nas - ostatnie tygodnie nocki potrafi nie byc ani jednej w tygodniu, a Ukraincow nadal zatrudniaja. Stawki obizone w zeszlym roku ze wzgledu na udogodnienia, ktore zniknely po miesiacu, kary dosrywane z 10ciokrotna moca - stawka zostala jaka byla. Progi do premii (z ktora nadal stawki sa mocno okrojone) mozliwe do osiagniecia jedynie dla wspomnianych wczesniej ukladowcow.
Powtarzam - Wy powinniscie tyle zarabiac, ale my tez znacznie wiecej niz to co ostatnio wychodzi.
zdjecie uzytkownika
eko opinia - 2016-02-08 10:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja powiem tyle ze cala ta legnica jest zgnila na godzinowkach nikt nie bierze się za robote nigdy na godzinowce nie maja czasu chodza na fajeczki co godzinke przerwy po 40 minut nawet jakby był najedzony jak swinia to i tak pojdzie na przerwę bo mu się należy placa to ide heeheh jednym słowem gamonie i nieroby a na zwrotach placa po 160 dniówki i przez cale 8 h nikt nic nie robi heheeh ale ptasior ma ptasiora w ryju to mu nie przeszkadza ze na magazynie na godzinowkach same nieroby co ciagna kase za damski hu........je..c legnickie gown.
zdjecie uzytkownika
ja okocha - 2016-02-09 10:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zenek i elfff po co kłamiecie tak przecież na magazynie suchym tez jest oklo 5 stopni bo nikt nie ogrzewa hali z oszczednosci nie slyszalem o zadnych zwolnieniach a po zusach i innych zostaje ci 4 tys na reke a co do twoich 10 h pracy to chyba liczysz razem z powrotem do twojej smierdzacej legnicy
zdjecie uzytkownika
NOWA - 2016-02-09 13:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MOGĘ TEGO CZYTAĆ.CO ZA BZDURY PISZECIE.OBRAŻACIE WSZYSTKICH KIEROWNIKÓW I KIEROWNICZKI SKLEPÓW.O WSZYSTKICH GADACIE ŻE SĄ ŹLI WSZYSTKICH MIERZYCIE JEDNĄ MIARĄ .PYTANIE DLACZEGO?????JA TEŻ JESTEM KIEROWNICZKĄ SKLEPU I NIE SIEDZĘ TYLKO W BIURZE ZA SWOJĄ PENSYJKĘ ,KTÓRA DOSTAJĘ CO MIESIĄC MOIM ZDANIEM ROBIĘ BARDZO DUŻO A MIANOWICIE;TEŻ SIEDZĘ NA KASIE ,STOJĘ NA MIĘSNYM SPRZĄTAM NA SKLEPIE I MAGAZYNIE.PRZED SKLEPEM I ZA SKLEPEM ,MYJĘ SZYBY W DRZWIACH WEJŚCIOWYCH ,OPRÓŻNIAM ŚMIETNIKI.PRZYJMUJE TOWAR ,ROZKŁADAM GO NA PÓŁKI ,ROBIĘ KADRY,CODZIENNIE DOKUMENTY .JEDNYM SŁOWEM MÓWIĄC ZAPIEPRZAM JAK NORMALNY PRACOWNIK.
BARDZO BOLI MNIE FAKT ŻE WSZYSTKICH OCENIACIE TAK SAMO ,A TO DUŻY BŁĄD .POMAGAM MOIM PRACOWNIKOM A WŁAŚCIWIE KOLEŻANKOM W PRACY JAK TYLKO MOGĘ I WCALE SIĘ TEGO NIE WSTYDZĘ.W PRACY SPĘDZAMY WIĘCEJ CZASU NIŻ W DOMU SZANUJMY SIĘ NA WZAJEM.JAK MY NIE STWORZYMY SOBIE FAJNEJ ATMOSFERY W PRACY (U MNIE W SKLEPIE TAKA WŁAŚNIE PANUJE) TO NIKT NAM JEJ NIE STWORZY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH KIEROWNIKÓW SKLEPÓW BO TO ŻE TRAFIAJĄ SIĘ LEWUSY I LENIE ŚMIERDZĄCE TO JA TEŻ O TYM WIEM.
zdjecie uzytkownika
hej-dej - 2016-02-09 17:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NOWA - 2016-02-09 13:13:01]:
Nikt tutaj nie obraża wszystkie kierowniczki i kierowników ,każdy dodaje swoje doświadczenia z takim a nie innym kierownikiem czytaj ze zrozumieniem...są tu złe i dobre opinie ...moja kierowniczka jest ok pracuje na kasie zastąpi na ladzie sprząta dokłada na półki i wsumie robi wszystko to co my a jakby tego było mało to zapierdziela w biurze ..i mnóstwo innych rzeczy..aha i dodam że kawkę też nam zaparzy również zastąpi na masarni gdy któraś z nas chce zjeść:)
zdjecie uzytkownika
Zastępca - 2016-02-09 18:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy będący tutaj zastępcy myśleli o napisaniu wniosku o podwyżkę w związku z noworocznym podniesieniem płacy minimalnej? Mamy tylko 100 zł więcej od POS-u.
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-02-09 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zastępca - 2016-02-09 18:29:55]:
zadnych podwyzek nie bedzie!
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-10 08:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zastępca - 2016-02-09 18:29:55]:
Mało ci.....za robotę się weż koleżanko a może awansujesz na kierowniczkę i będziesz miała potem 1770 netto
zdjecie uzytkownika
Zastępca - 2016-02-10 10:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2016-02-10 08:21:14]:
Nie pytałam kierowników tylko pracujących za nich zastępców.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-10 11:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zastępca - 2016-02-10 10:38:09]:
ZK MOZE POMYSLCIE O AWANSIE I TAK ROBICIE ZA KIEROWNIKOW WIEC ROZMAWIAJCIE Z KR LUB NAJLEPIEJ Z DOR POWIEDZCIE JAK SPRAWA STOI NIECH DOWIEDZA SIE PRAWDY!WOZ ALBO PRZEWOZ :)
zdjecie uzytkownika
Zastępca - 2016-02-10 12:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W naszym regionie nie potrzebują nowych kierowników, także trzeba czekać "na zwolnienie stanowiska kierowniczego".. Taką odpowiedź otrzymałam od regionalnej. KS mojego sklepu - nie do ruszenia.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-10 16:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kółko to samo kierowniczki nic nie robią zastępcy zapieprzają a co o zwykłych pracownikach .
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-02-10 21:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2016-02-10 16:13:07]:
no jak co...w sklepach EKO to kierownictwo pracuje zwykli pracownicy siedza na zapleczu i tylko pala fajki ,pija kawe i wisza na tef.tak w ogole to do pracy przaychodza jak im sie w domu nudzi.
zdjecie uzytkownika
haha2 - 2016-02-10 22:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-02-11 10:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NOWA - 2016-02-09 13:13:01]:
i święta racja !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-11 13:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zwykły pracownik nic nie robi tylko siedzi a kierownictwo przynieś wynieś pozamiataj tak że w niedzielę nie ma kto otworzyć sklepu i zamknąć i wtedy zwykły POS jest potrzebnym
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-11 13:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ale czy kierownik i zastępcy o tym wiedzą .Nie oni tylko razem piją kawkę a na forum narzekają jeden na drugiego.Bo przecież przy kawce narzekają jak to muszą wszystko robić sami i myśleć za wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-02-11 18:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy powinien pracowac czy to kierownik czy zastępca czy pracownik .Jak każdy będzie pilnował swojego stanowiska będzie ok.Po co narzekac oczerniac jeden drugiego .Pracujemy w jednej firmie to reprezentujmy ją w miarę dobrze.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-02-11 19:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem Eko piszę o moim byłym sklepie bo chodzę do niego po dziś dzień.Pracowało mi się tam super zgrana ekipa ale trochę mała kasa.Któregoś dnia wchodzę do sklepu o widzę dwie nowe panie .Jedna z pań wykrzykiwała na sklepie że ona tu miała być kierownikiem ale to jej nie ostatnie słowo.To jest przykre jak można rozwalać sklep .Mieszkam w małej miejscowości no cóż cała miejscowość huczy o tym jak to pani sobie wykrzykuje i pokazuje kto tu jest naj.Żal mi moich dziewczyn chyba każda z nich jest na tabletkach na uspokojenie.Bo przecież w takich warunkach nie da się pracować.
zdjecie uzytkownika
zastępca - 2016-02-11 19:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Proszę napiszcie ile zarabia w waszych sklepach zastepca kierownika mam takie dyskretne pytania???????????????????

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EKO Holding S. A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert