Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NOWY - 2014-10-12 13:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
odp.dla kamy
WIESZ U NAS JEST TAK SAMO,ALE KAŻDY BOI SIĘ ODEZWAĆ JAK REGIONALNA PRZYJEŻDZA,MOŻE W KOŃCU ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ ODWAŻNY CO????????????
zdjecie uzytkownika
złośnica - 2014-10-13 22:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciężko nie zgodzić się z tymi wszystkimi opiniami. Fakt, odbębnienie ośmiu godzin i pójście do domu, zjedzenie śniadania spokojnie, a nie w biegu to przykra ekowska rzeczywistość. Niby coś drga, coś się zmienia... ale słabo. Stare sprzęty, odgrzewane kotlety - lepiej wydać parę tys. na ciągłe naprawy lodówek i straty zamiast kupić nowe, to takie oczywiste. Najgorsze jest jednak milion akcji i promocji nakładających się na siebie. Sklep obrzucony kolorowymi osłonkami, karteczkami i stoperami - MASAKRA. Sami klienci nie widzą o co chodzi, tu jakieś urodziny, jakieś zwierzaki, wyprzedaż, najtaniej. Od strony pracowników wygląda to jeszcze gorzej bo przecież każdą akcję trzeba znać na pamięć, wszystkie produkty, regulaminy. Nie wolno też zapomnieć o tym co jest w promocji, ile co kosztuje. Od pracowników wymaga się pamięci doskonałej, a nie wspomniałam tu o kierownikach i ich zastępcach.

Eko konsekwentnie promuje cyrkowe zdobienie sklepu i zarzucanie śmieciami promocyjnymi całej jego powierzchni, pozbywa się też ludzi zaangażowanych, takich którzy wśród podwładnych na każdym szczeblu mają prawdziwy szacunek. Mam tu na myśli Pana Krzysztofa, któremu z całego serca życzę błyskotliwej i efektywnej kariery w spółce, która go doceni bardziej. Strzał w kolano.
zdjecie uzytkownika
małą - 2014-10-14 21:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w Eko już parę lat.Były czasy za Pana Gradeckiego gdzie pracowało się naprawdę dobrze.Nadeszły czasy Adventu i tutaj zaczęły się schody - teraz znowu nowy Zarząd - zobaczymy jak to będzie. Pracuję w sklepie gdzie całą załoga pracuje tak żeby było poukładane, ceny porobione, czysto ale i tak nie ma to odzwierciedlenia w np. premii .Ludzie zwalniają się bo za najniższą krajową nikt nie będzie pracował polecał produktów na aktywną i jeszcze się uśmiechał.Nowy Zarząd niech trochę się przyglądnie pracownikom w sklepach, kierownikom także bo zaiwaniają z nami na sklepie, wypełniają tabelki,robią zamówienia - a to przecież MY PRACOWNICY W WASZYCH SKLEPACH PRACUJEMY NA WAS - PREZESÓW - więc uszanujcie Nas i naszą pracę a wtedy wszyscy będziemy zadowoleni . Potrzebujemy dobrego słowa od Dor i KR A NIE TYLKO KRZYKÓW I NIEZADOWOLENIA.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-15 13:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z małą. Traktują nas jako zło konieczne. Spróbuj zadzwonić do biura i poprosić o przecenę towaru, który np. wychodzi z daty. Dowiesz się, że to nie ich problem. Kiedyś można było praktycznie wszystko załatwić z p. Szymkiem. Niestety jego też już nie ma... :(
zdjecie uzytkownika
AK - 2014-10-15 16:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do opinii powyżej, sama prawda. Powiedzcie mi kto pracuje w sylwestra i wigilie najdłużej....EKO! Bo tu są ludzie bez rodzin i którym nie należy się wieczór zabawy.Po co? Pytasz każdego dlaczego tak jest, to nie jego działka. Może tu moi drodzy dacie namiar na hu**, który odpowie, dlaczego zawsze te sklepy są najdłużej otwarte i dlaczego nie dostajemy grosza na Wielkanoc i 140 premii na Boże Narodzenie. Jesli czyta to ktoś, kto w Eko nie pracuje, to niech nie lituje sie nad nami....
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-15 17:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WŁAŚNIE ,NIBY WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA,ALE TAK DLA WAS ZASUWAMY A NA ŚWIĘTA NIE DOŚĆ ZE NAJDŁUŻEJ PRACUJEMY TO JESZCZE TAKIE MARNE GROSZE DOSTAJEMY,WSTYDZCIE SIĘ PANOWIE DYREKTORZY!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
viki - 2014-10-18 20:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam w eko prawie 4 lata ale juz dłużej nie moglam wytrzymać, pracownicy są gnojeni niesamowicie , nigdy się nic nie robi , wiecznie pretensje , wyzwiska .Po tych kilku latach mojej pracy tak mi zrypali psychike ze ja nocami nie moglam spac a jak mialam isc do pracy to dostawalam drgawek ze strachu.Dla wszystkich przyszlych pracownikow OSTRZEZENIE PRACA W EKO-LEDI was doprowadzi do obledu.To jest jak praca w kolchozach, jak by mogli to jeszcze by was bili.
zdjecie uzytkownika
amstaff - 2014-10-18 21:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To wszystko jest prawda , chyba we wszystkich sklepach eko tak jest, gnojenie pracownikow przez kierownictwo i regionalnych to jest norma.Oni niech się zajma lepiej stoiskami miesnymi gdzie mieso przychodzi smierdzace - każą to myć i wciskać ludziom zeby tylko nie wyrzucać. Ochyda
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-19 12:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK A POTEM MÓWIĄ,ŻE TO NASZA WINA I DRĄ RYJE ŻE TRAIMY KIENTÓW BO NIE PILNUJEMY ŚWIEŻOŚI NA MIĘSNYM
zdjecie uzytkownika
eko - 2014-10-19 18:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Narzekacie i narzekacie a podejrzewam ze teraz moze byc lepiej, powrocil tamten zarzad, nasz dyrektor regionalny wymaga porzadku i ulepszenia sklepow wiec nie rozumiem stwierdzenia ze bedzie gorzej, moze wlasnie teraz zacznie to funkcjonowac i firma wybije sie na tyle by doceniac nas za prace jak np inne firmy chocby w godziwym socjalu i premiowaniu, a motywacja daje duzo.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-19 20:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZARZĄD BEDZIE SIĘ ZMIENIAŁ CO CHWILĘ WIEM TO NA PEWNO,JUŻ W STYCZNIU NA PEWNO BĘDZIE NOWY,WSPOMNICIE MOJE SŁOWA,LEPIEJ JUŻ NIE BĘDZIE,WIĘ JAK TYLKO BĘDZIE GDZIE TRZEBA SIĘ EWAKUOWAĆ Z LEDI,EKO CZY JAK TAM TO CHCECIE NAZYWAJCIE SOBIE,BO JAK RÓWNIEŻ KIEROWNCITWO SIĘ NIE ZMIENI NA NIEKTÓRYcH SKLEPAcH TO PRAcOWNIcY ZEŚWIRUJĄ
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-20 19:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polomarketowi wrócą???
zdjecie uzytkownika
optymista - 2014-10-20 22:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie z Polo Marketu już nie wrócą bo,mam nadzieję że za Swoje przekręty i nadużycia nikt nigdy ich nigdzie nie zatrudni.Trzymam kciuki za ludzi,którzy już dawno mogli postawić tą firmę na nogi ale klika z polo musiała nabić sobie kabzę.
Ludzie,przestańcie narzekać,trzeba wziąć się do pracy i będzie sukces.Kto chce pracować to wszędzie pracę znajdzie a leniuchy zawsze będą narzekać.
zdjecie uzytkownika
optymista - 2014-10-21 23:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem kierownikiem od kilku ładnych lat,mam świetną załogę.Ktoś kiedyś powiedział:jaki kierownik,taka załoga.Współczuję tym wszystkim "narzekaczom",którzy mają koszmarną pracę w eko.Jeśli stworzy się fajną atmosferę,pracuje się razem na sklepie,wymaga od innych tego co od siebie,to na prawdę nie chce się narzekać.A teraz to dopiero wszyscy dostaliśmy skrzydeł bo pracujemy dla Swojego prezesa.Pozdrawiam pesymistów.Uwierzcie,że Wasze zdanie jest bardzo ważne.Koniec narzekania.
zdjecie uzytkownika
swiežak - 2014-10-24 21:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nastapila jakas poprawa po zmianie zarzadu ?
zdjecie uzytkownika
nowy86 - 2014-10-26 11:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak się nazywa nowy prezes?
zdjecie uzytkownika
obladioblada - 2014-10-29 15:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zminy zmiany a ja się pytam czemu nie zmieniają kierowników? sklep we Wrocławiu wchodzę po dłuższej nieobecność a tam znow ta sama kierowniczka, znów niemiły wyraz twarzy ... współczuje tym biednym dziewczyną ( kasjerki)
zdjecie uzytkownika
ALABAMA - 2014-10-29 20:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZESTAŃCIE NARZEKAĆ . WRÓCIŁ ORILCZ, WROCIŁ KOZIAR.......... CZYLI STARA DOBRA ZAŁOGA. W EKO BYŁO ŻLE, JEST I BĘDZIE. ZAWSZE MACIE WYBÓR ... MOŻECIE IŚĆ DO BIEDRONKI. BONY NA ŚWIĘTA WYŻSZE, ZAROBKI WIĘKSZE, ............ CZAD. A JAK TO NIE WYPALI, ZAWSZE ZOSTAJE WŁASNA FIRMA :)Z TAKIM DOŚWIADCZENIEM ZAWODOWYM
GORZEJ BYĆ NIE MOŻE...DNO ZALICZYLIŚCIE. TERAZ TYLKO DO GÓRY.
zdjecie uzytkownika
KIEROWNIK - 2014-10-29 20:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obladioblada - 2014-10-29 15:56:32]:
A CO TY MYŚISZ ŻE KIEROWNIKIEM W EKO BYC TO KLUSKI JEŚĆ. NIE MACIE POJĘCIA CO PRZEŻYWA KIEROWNIK W TEJ FIRMIE. TO ON ZBIERA ZA WSZYSTKO I ZA WSZYSTKICH. STARA SIĘ OGARNĄĆ TO WSZYSTKO CZEGO OD NIEGO OCZAEKUJE CO CHWILE ZMIENIAJĄCY SIĘ ZARZĄD.PRACOWINIKN PO 8 GODZ. IDZIE DO DOMU I MA WYRĄBANE NA TO CO SIĘ DZIEJE.
ALE JWŚLI TEGO NIE ROZUMIECIE TO ZAWSZE MOŻECIE ZAJĄĆ JEGO MIEJSCE I NAPISZCIE TU NA FORUM JAK WAM SIĘ PRACUJE
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-30 08:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mam rozumiec ze jak tych 2-ch panów wróciło to bedzie lepiej? A czy mogłabym się dowiedziec czemu to bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
KIEROWNIK - 2014-10-30 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawska - 2014-10-30 08:16:48]:
NIE CHODZI KONKRETNIE O TYCH DWÓCH PANÓW.... JAK BYŚ NIE ZROZUMIAŁA ALUZJI. CHODZI O STARY SYSTEM ,PEWNE PRZYZWYCZAJENIA I STARE ZASADY. CZYLI STARE DOBRA CZASY JAK ZA P. GRADECKIEGO. A KONKRETNIEJ PRACOWNIK JEST NAJWAŻNIEJSZY........NADZIEJA UMIERA OSTATNIA WIĘC TEGO SIĘ TRZYMAJ.... TO MOŻE NIE OSZALEJESZ.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-10-31 00:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, a w ogóle są jakieś pozytywy co do pracy w tym przedsiębiorstwie ? Może wypłata jest nie najgorsza ( jakiego rzędu? ). atmosfera między pracownikami ? relacje na linii pracownik - przełożony ? ile godzin tygodniowo trzeba wypracować ? w jaie dni jest praca (tylko pon-pt czy też w weekendy)? Dzięki za inf :)
zdjecie uzytkownika
buuuuu - 2014-10-31 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-10-31 00:52:54]:
Aga nawet nie mysl o pracy w eko to zniszczy Cie psychicznie!!!
zdjecie uzytkownika
KIROWNIK - 2014-10-31 22:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-10-31 00:52:54]:
POZYTYWY SĄ ZAWSZE , ALE TYLKO DLA TYCH CO CHCĄ PRACOWAĆ.
PRACA JAK W KAŻDEJ SIECI .... RAZ JEST DOBRZE A RAZ ŻLE
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-10-31 23:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYĆ KIEROWNIKIEM TO PORAŻKA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x