brak logo

EKO Holding S. A.

Legnica

Opinie o EKO Holding S. A.

ptak 8 2016-08-17 10:41:51
szalona są te rotacja jakieś u w firmie - widzę że masowo szukaliście zastępców kierowników supermarketów i kierowników supermarketów - dlaczego takie wielkie nabory ?
Ona 2016-08-17 19:23:03
Widzisz ja jestem KS w jednym z sklepów EKO w regionie dolnośląskim i przypuszczam że ty ze swoim wykształceniem nie dorównujesz mi jak i innym KS do pięt.
Co do lizustwa to nie mierz wszystkich swoją miarką a będzie dobrze. Radzę tobie nie wchodz więcej ojcu do wanny bo później głupoty wypisujesz
1
Ultre 2016-08-17 19:37:15
Ja tam często odwiedzam sklepy EKO Holding S. A. i muszę uczciwie powiedzieć, że to jest naprawdę sprawa najwyższej wagi, ogólnie zawsze mi się podobało to jak działa obsługa, którą widać, która coś robi i jest pomocna
lila K 2016-08-17 20:21:53
Ojć..zabolało :) ? No tak "Prawda boli",ale tak jest i tego nie zmienisz.To nie tylko jedna opinia ale jedna z licznyh tutaj.I po co się ciskasz każdy ma prawo pisać to co zaobserwował podejmując pracę w tej firmie.Rozumie że jesteś jednym z KS ale po co obrażasz innych nie Tobie oceniać kto komu do pięt nie dorasta pracowałam w tej firmie kupę lat i to co napisałam to moje obserwacje..a to że już tam nie pracuję to moja wola a opinię zostawić może każdy.


2
pytanko 2016-08-17 20:32:03
Co z rekrutacjami dla nowych pracowników w tej chwili?
Ona 2016-08-17 21:12:43
Tak dla jasnośći zlewam to co tu wypisują.
Zaglądam tu tylko dlatego że lubię czasami poczytać dobry humor.
Tak na marginesie pochwal się swoim wykształceniem.
Malinka 2016-08-17 21:51:13
To, że pracuję w tej firmie za taką stawkę, a nie inną (moja sprawa za jaką), nie oznacza, że robię to bo lubię rządzić.... Nade wszystko cenię sobie satysfakcję z pracy jaką wykonuję. Lubię tę pracę i uwielbiam moje współpracownice, dobrze nam się razem pracuje i oto klucz do sukcesu. A kwestia godzin... Hmmm, jak ktoś nie potrafi być zorganizowany, to ma problem i zostaje po godzinach. Ja dodam, że oprócz pracy biurowej normalnie pracuję na sklepie, na kasie i nie wstydzę się tego. Nie mam problemu, żeby wyjść po 8h do domu. Moja załoga dodam, że też nie zostaje "po godzinach ".Po co mam iść do innego supermarketu za taką stawkę na kasjera ,skoro ta praca mnie zadowala??!! Przynajmniej chętnie do niej chodzę i to mi wystarcza.
1
ghjk 2016-08-17 22:00:59
@ Ona serio wykształcenie jest dla ciebie jakimś większym wyznacznikiem? no to współczuję bardzo :D
1
Olga 2016-08-17 22:26:21
Witam możesz mi napisać coś na temat dodatku motywacyjnego.np jaka kwota itp.
hh 2016-08-17 23:11:45
chetnie bym napisała cos na temat tego dodatku motywayjnego, ale niestety sama dopeiro chce sie zatrudnic i tez chciałąbym się dowiedzeć cos więcej w tym temacie.
Zibi 2016-08-18 08:54:03
Nam dali dodatek motywacyjny tylko na trzy miesiące ,konkretnie to przed wakacjami bo pracowników brakowało to zrobili żeby zatrzymać-tak wnioskuję.Ten dodatek to nic na dłuższą mete no chyba że przydłużą sam nie wiem ale to nie za wiele jakieś 120 zł do wypłaty-szału nie ma, jeśli pójdziesz na chorobowe to go nie dostaniesz nawet jesli to będzie tylko jeden dzień.Dobrze że coś dodali ale co z tego jak premii nie miałem to na to samo wyszło.Szkoda że tak Nas traktują tutaj dodają to tam zabiorą.
Nomst 2016-08-18 11:14:55
Z tego co ja wiem to Eko zatrudnia właśnie nową transzę ludzi, z tego co mi się wydaje to wartościowa firma
Ona 2016-08-18 16:54:22
Czytaj ze zrozumieniem.. :)
1
Malinka 2016-08-18 19:50:30
Dodatek motywacyjny jest w różnych stawkach. Od 100-200zl. My już mamy przedłużony do końca roku 2016.
56kjh 2016-08-18 20:56:29
@ Malinka to ten dodatek motywacyjny taki raczej skromny
Malinka 2016-08-18 21:13:49
No szału nie ma. Jednak jak doliczysz premie, to nie ma tragedii. Zawsze może być gorzej. Prawda jest taka, że nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Pracy na rynku jest mnóstwo, więc można przebierać w ofertach.
1
wino 2016-08-18 21:38:17
mnóstwo to jest i tej firmie, nie wiem jak w tym roku to aż podejrzanie mnóstwo rekrutacji i ogłoszeń było - skąd się takie nabory czy tam rekrutacje u was wzięły? 56 napisz konkretnie jaki ten dodatek motywacyjny ma być
zdziwieni 2016-08-18 22:06:41
Jaki dodatek? Komu się należy? My nic nie mamy.Od kiedy to
aaaaaa 2016-08-18 23:30:32
Ludzie czemu sie tak źrecie na tym forum???Eurocash was pogodzi... Nie po to was kupuje zeby płacić na pensje... Wydusi z was kazdą wydaną zlotowkę
1
Ada 2016-08-19 11:48:59
orientuje się kto gdzie szukać ofert pracy jak nie tu
Michau 2016-08-19 19:01:48
O. a ja dostałem przedłużenie dodatku motywacyjnego wraz z jego podwyżką jak i podwyżka pensji :))
Czyli wychodzi 2500Brutto + premia nie jest zle :)
ja 2016-08-19 20:38:10
100zl dodatku motywacyjnego za to ze nie chorujesz.
xx 2016-08-19 20:40:45
a kto powiedzial ze eurocach nas przejmie? chyba nie jestes w temacie:)
zdziwieni 2016-08-20 00:24:40
Od kiedy?
ja 2016-08-20 07:39:41
od 3 miesiecy.
Olga 2016-08-20 12:26:01
Na jakim stanowisku masz także stawkę?
adam 2016-08-20 12:55:57
bajki pisze,nie wierz w takie bujdy,
Wrrrrrrr!!! 2016-08-20 18:28:03
Może mieć taką stawkę(2500 brutto) na stanowisku kierownika sklepu, z tym że , pracujesz jakieś 320 godzin a zdarza się więcej nawet 500 (praktycznie nie ma Cię w domu)i masz netto ok. 1700zł
Z premią to bzdura_nigdy nie ma!!!
Sprzedawca 2016-08-20 19:39:47
I Ty jesteś KS? Czytaj czasami to co piszesz ni ładu ni składu "zlewam" ? to słownictwo KS? Wstyd widać ewidentny brak wykształcenia u Ciebie lepiej nic już nie pisz bo się pogrążasz PANI KIEROWNIK:)-PANIE KIEROWNIKU.
Nie chciałbym mieć takiego KS,który nie wie jak zredagować wypowiedź,dobrze że wszystkie pisma Pani kadrowa Tobie na ręce wysyła bo byś popłyną KS. Pozdrawiam wszystkie mądre i dobrze rządzące KS -ukłon.
2
Wrrrrrrr!!! 2016-08-20 20:25:07
Jakież Ty masz wykształcenie, że aż jesteś kierownikiem sklepu? Może marketing i zarządzanie -zaoczne? Ha haha!
werek 2016-08-20 21:13:22
Oby coś Ty Wrrrrr!!! to aż za dużo.Gdyby @Ona była po zarządzaniu to by bzdur nie wypisywała:) Rolnicze jak nic:P
xx 2016-08-21 10:05:11
co ty mi tu dziecko pokazujesz za link z marca? terazniejsze wiadomosci sobie wyszkaj a nie starocie.
hmm 2016-08-21 11:48:02
kierownik ma brutto 2500 i pracuje tylko 8h,wypisujesz bzdury!!!premia jest jesli sa zrobione cele.
1
jak 2016-08-21 11:52:55
a co wy sie tak czepiacie wyksztalcenia!doswiadczenie sie liczy ,staz ,chec do pracy i przede wszystkim odpowiedzialnosc.
1
kami 2016-08-21 11:55:21
a co wiecie teraz o rekrutacji na kierowców? jakiego mogę spodziewac się już na starcie wynagrodzenia?
Malinka 2016-08-21 16:05:55
Hmmm ma rację, ja też zarabiam 2500 brutto i pracuję normalnie po 8h. Nie wiem jakim cudem jest możliwe pracować po 500h????!!!! Już dawno bym zrezygnowała z takiej pracy. Premia jest co miesiąc, wystarczy zrealizować cele.
kasia 2016-08-21 17:31:02
A jakie są te cele @Malinka? Spokojnie są ludzie, którzy patrzą jeszcze racjonalnie nie każdy wierzy w te "nie polecam" bez wytłumaczenia
Malinka 2016-08-21 17:46:05
Cele są dla każdego sklepu indywidualnie dobrane. Fakt, nie zawsze uda się wszystkie zrealizować ale przeważnie jest to do zrobienia.
maniek 2016-08-21 18:36:44
no tylko ciekawe natomiast czy dla wszystkich sklepów jest równe wynagrodzenie czy zależnie od lokalizacji, chciałabym iść tam gdzie płacą więcej obecnie
MRX 2016-08-21 21:42:56
Wynagrodzenie różni się na sklepach , a czasem jest to nawet kilkaset zł...
tyle wiem 2016-08-21 22:25:51
jesli jest roznica to jakies 100,200zl na takich spokojnych sklepach tam gdzie obrot jest naprawde duzy moze byc wiecej lub jesli kierownik dojezdza do pracy wtedy dostaje na dojazd.
iwo 2016-08-22 13:59:37
to w takim razie które sklepy polecasz do nich do pracy żeby wynagrodzenie było jak najwyższe? z góry dzięx bo zamierzam szukać u was zatrudnienia wkrótce
Wrrrrrrr!!! 2016-08-26 19:33:29
To mnie zatkało z tym zwrotem za dojazd do pracy a jednocześnie bardzo ale to bardzo rozśmieszyło.
Wrrrrrrr!!! 2016-08-26 19:49:44
Dziecko drogie, czy wiesz, że wydanie opinii UOKIK może trwać bardzo długo, zwłaszcza w tak skomplikowanej sprawie jaką jest zakup Eko przez EuroCasch? Czy ty wiesz w ogóle na jakich zasadach działa Eurocasch?
Wrrrrrrr!!! 2016-08-26 20:23:36
Pewnie, że pracujesz po 8 godzin, tylko, że na papierku a naprawdę to pracuje się po 10, 12. Fakt premia jest, jeśli zrealizujesz cele a jest to niestety niemożliwe. Przepraszm jeśli Cię uraziłam, może masz taki wyjątkowy sklep, ale we wszystkich innych takie są realia.
Malinka 2016-08-27 17:06:47
Oczywiście raz na jakiś czas zdarzy mi się zostać 9h w pracy ale najczęściej tylko z powodu wizyty KR, gdy przyjeżdża przed 14. Wyjątkiem jest inwentura, kiedy niestety trzeba spędzić w pracy nawet kilkanaście godzin.
Widocznie mam wyjątkowy sklep bo cele nie są jakoś szczególnie wygórowane skoro można je zrealizować. Wiem, że dużo sklepów ma z tym problem i nie jest to dziwne.
3
MRX 2016-08-27 17:51:34
W pełni się z Tobą zgadzam :)
1
ddd 2016-08-28 22:55:05
zostawanie w pracy po godzinach tyle czasu jakoś nie jest moim marzeniem, więc zdecydowanie nie dla mnie
tyle wiem 2016-08-29 08:04:23
nie zwrotem !a dodatek do podstawy za dojazd! smiej sie ile chcesz:)
erty 2016-08-29 13:07:25
marzeniem nie ale przecież jeżeli takie nadgodizny były płatne to w sumie czemu by nie/ zawsze to przecież jakies dodatkowe pieniądze prawda? tylko wiem ze wlasnie sa firmy które za to nie placa ale to kwestia tego gdzie ma się zatrudneinie i na jakim stanowiksu
Zostaw swoją opinię o EKO Holding S. A. - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.