Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
andzia - 2015-01-21 20:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właściwie to masz rację abba (Na dobra opinie trzeba sobie zasłużyć )U mnie jest podobnie jak u was,kierowniczka klepie na ślepo,na kolektorze się nie zna,masarnie omija szerokim łukiem-nawet jak do toalety któraś pójdzie to ta się zaraz wydziera na pół sklepu-głupiego smalcu człowiekowi nawet nie poda,jak ułożysz warzywniak to zaraz leci bo jej się nie podoba,ostatnio był szef-zrobiłyśmy warzywniak-ten stanął patrzy a ta łapie za karton z bananami i mówi już go przekładam bo tu przecież nie pasuje-one się nigdy nie nauczą jak to ma stać-ten na to -Pani to zostawi jest w porządku -zrobił zdjęcie,ale ta oczywiście nas nie pochwaliła,po co?lepiej puścić wiązankę,że koszyki były nie odstawione tylko stały koło kasy jak szef przyjechał--bo musi się czegoś czepić przecież .Przeklęta ta praca jak nie ma się z kim normalnie dogadać********
zdjecie uzytkownika
MARTYNA - 2015-01-21 20:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś się orientuje jak skończyły się te zwolnienia w iłowej?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-22 08:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No dziewczyny nie pracują odeszły a jakie zastepczynie przyszły szkoda słów ha ha znam ten sklep bo jestem tam klientką ale nie długo .Wole zakupy w słoneczku masarnia Świerza i ogólnie przyjemniej
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-22 09:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Owszem dziewczyny się pozwalniały bo to eko to porażka,na nabiale wiecznie sprzedają po terminie-jak sie skończy data to i tak nie zabierają tylko zostawiają-a może ktoś kupi-jakaś ślepa biedna babcia a potem będzie się żle czuła i zwali wszystko na swój wiek.Na masarni jak trafisz akurat na świeży towar to fajnie,bo jak coś leży już 10 razy reanimowane w ladzie to tylko uciekać,dziewczyn brak -załoga jak postrach co niektórzy-wiem,każdy chce pracować ale sklep musi wyglądać,a on nie wygląda już z żadnej strony.Nie robię już tam zakupów a lotka wysyłam w Słoneczku!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-01-22 13:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja robię też zakupy w iłowej,mieszkam niedaleko więc mam blisko do sklepu,ale coraz rzadziej tam zaglądamy z mężem,wole wsiąść na rower i do dino albo biedronki podjechać po tym jak kilka razy kupiłam nieświeże ćwiartki i kurczaka,piszecie o dziewczynach szkoda,że się zwolniły jak jest fajna obsługa to nawet wejść tylko dzień dobry krzyknąć jak jest komu.Taka jedna młoda to strzela oczami na prawo i lewo tam,jakoś się chyba nie przestawie...
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-01-22 16:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam swoje wiem,jako zastępca kierownika kokosów nie ma.Sama byłam z-cą przez 5 lat.Roboty tyle co kierownik albo i więcej,do tego dochodzą jeszcze grafiki,planogramy-bo przecież pani kierownik jest zawsze b.zajęta i nie ma czasu na grafiki ani planogramy,więc ty zastępco nie śpij po nocach i rób to wszystko za 1800 brutto.Przeszło pół roku temu odeszłam i uwierzcie mi aż mi lżej na sercu,a i jeszcze do tych wszystkich obowiązków dochodzi pilnowanie nocne sklepu bo przecież pani kierownik nocki nie będzie sobie zarywała a ty idż na każde zawołanie bo dzwonią z alarmu,byle wiatr i wyje a ty leć o 2 w nocy i na 6 do pracy.Porażka...
zdjecie uzytkownika
****v - 2015-01-22 19:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A już nie wspomne o aktywnej kiedy to ludzią się wpycha wafelki albo kawę jak ludzie na chleb nie maja .A taka regionalna wydzwania i straszy ze z roboty wylecisz jak nie będziesz sprzedawać ale w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich mam i juz tam nie pracuje :)
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-01-22 22:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ta aktywna to jest super!!!!!!KR dzwoni i mówi to co wczoraj mogli sprzedać 200 sztuk a wy dzisiaj co.Mówię więc oczywiście ale wczoraj był makaron po 0,99 a dzisiaj jest kawa po 10,49,jest chyba różnica nie...ale ją to nie obchodzi dla niej cyferki się liczą,pilnuje swojego interesu,zwolnieniami straszy,niech najpierw od siebie zacznie***
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2015-01-23 09:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem ta aktywna to robienia szynki głupków mają kupować to co dyrekcja chce.Kliment ma prawo wyboru a nie to co my sprzedawcy mu proponujemy chce to kupi nie to nie a są niektórzy tacy klienci że wręcz oburzając się mówiąc co mi pani będzie ciskać ja tego nie chcę.Kasjerki co niektóre sprzedają dużo ale i tak nic z tego nie mają tylko ciągle więcej i więcej.
zdjecie uzytkownika
Kla. - 2015-01-23 11:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dziewczyny czy tez zetknęłyście się że kierowniczka ma w pracy koleżankę której liże tyłek??? Oraz dostaje takie same premie co pozostali którzy wszystko robią :/ a ona nic nie robi :/ ??? Pozdrawiam Wrocław :)
zdjecie uzytkownika
xyyz - 2015-01-23 12:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA UWAGA prawdopodobnie od lutego ma przyjść do pracy były gamoń kierowniczek z NKU POZNACIE GO NOSI OKOLARY CHUDY jak patyk ,,anoreksja,,PIOTREK JAWOROWSKI Z FIRMY VISSMANN KAWAŁ dziada i kapusia bedzie chciał sie wykazać swoimi tabelkami ,i pomysłami dobrze radze niedajcie sie odrazu niech mu ktoś w morde da najlepiej za bramą bo teraz w waszej firmie bedzie te bzdury chcial wprowadzić wypier.,.go za brame na kuroniówke dziada
zdjecie uzytkownika
zofia - 2015-01-23 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczki lenie śmierdzące pracują wtedy jak Mlynarczykowa wchodzi to wynurzają się i udają. Jak to ciężko pracują a najlepiej co drugi dzień wolne i tylko aby do 15 żenada.
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-01-23 13:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale się uśmiałam tutaj,dobrze,że ja już tu nie pracuję,Z dumą mogę powiedzieć że jest mi teraz 100 razy lepiej,ale Wy moi drodzy się pilnujcie bo jakk wróci Piotrek to będzie się działo,olaboga a te wszystkie kierowniczki to powinni wypierd,i nową załoge stworzyć,począwszy od regionalnych co niektórych oczywiście
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-01-24 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie są lizusy,tragedia**mogą nic nie robić a wypłatę biorą...Po prostu żenada
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-01-25 11:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O czym Wy piszecie?Jestem kierownikiem od sześciu lat i zapieprzam coraz więcej na sklepie przychodzę rano wcześniej ,żeby zrobić swoje bo o 9 wjedzie mięso,które trzeba przyjąć ,paleta warzyw i 2 rolki nabiału a kasjerki są dwie na cały dzień i zajmują się towarem suchym.I jeszcze muszę znaleść czas na zamówienia i całą resztę bo zastępca nawet nie umie zrobić estymacji na celach i podać salda a kadry to dla niej kosmos.
zdjecie uzytkownika
od dla miki - 2015-01-25 14:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miki,nikt tutaj nie twierdzi,że ty nic nie umiesz,jesteś po prostu wyjątkiem,ja jestem z-ca kierownika od 9 lat i uwierz,że kadry to dla mojej szefowej dopiero KOSMOS!!!!!!Fajnie,że masz zgraną załogę,to podstawa dobrej współpracy,ale uwierz mi są sklepy gdzie tak nie jest...
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-25 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miki zmień zastępce będzie ci łatwiej...po co się denerwujesz..........
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-25 17:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy narzekają, ze w EKO jest wyzysk, brak poszanowania itd.Ja jak wchodzę do EKO w Przemkowie widzę, że nie wszyscy ciężko pracują, Taka Pani Mariola zawsze albo je na sklepie, albo stoi i patrzy jak koleżanki zapieprzają przy towarze.Taki pracownik nie może powiedzieć, że ją wyzyskują.Słyszałam też jak zwróciła jej uwagę, żeby wzięła się do roboty, to ona z miną "skrzywdzonego psa"stała dalej.( na zmianie pracuję tyko 2 pracownice i kierownik}. To się nazywa wyzysk koleżanki przez koleżankę.To nawet kierownik pomaga na sklepie, ponieważ jest ich zbyt mało, a ona czuje się jak pan prezes, który nie musi nic robić. Po co ją tam trzymają!!!!!!
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-01-25 17:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dominika - 2015-01-24 17:20:02]:
To ty miki naprawdę jesteś wyjątkiem bo nasza ani kolektor ani grafików a jak ma dzwonić w jakiejś sprawie to zastępcy karze haha
zdjecie uzytkownika
józuś - 2015-01-25 18:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dominika nie jesteś osamotnioną kierowniczką , która wszystko robi. Mój z-ca kierownika nic nie umie kompletnie nic tylko przyjąć towar.jest po to żeby mnie zastąpić jak mam wolne, ale to się zdarza raz na jakiś czas.Nie narzekam i nawet lubię tę pracę. Załogę mam fajną to i praca miła.
zdjecie uzytkownika
józuś - 2015-01-25 18:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dominika nie jesteś osamotnioną kierowniczką , która wszystko robi. Mój z-ca kierownika nic nie umie kompletnie nic tylko przyjąć towar.jest po to żeby mnie zastąpić jak mam wolne, ale to się zdarza raz na jakiś czas.Nie narzekam i nawet lubię tę pracę. Załogę mam fajną to i praca miła.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-25 20:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [..... - 2015-01-25 17:59:10]:
masz racje ekspedientka zachowuje się jakby pracowała w sklepie z przymusu, te jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne miny. Ciągle jak nie ręce w kieszeni to podpieranie regałów śmiechu warte.Pani Mariolu jak dla pani ta praca jest za ciężka to trzeba zmienić na lżejszą.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-25 20:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-01-25 17:42:45]:
masz racje ekspedientka zachowuje się jakby pracowała w sklepie z przymusu, te jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne miny. Ciągle jak nie ręce w kieszeni to podpieranie regałów śmiechu warte.Pani Mariolu jak dla pani ta praca jest za ciężka to trzeba zmienić na lżejszą.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-25 21:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurcze powiedzcie do kogo napisac prosbe o przeszkolenie kierownikow no bo chyba nie do regionalnych..oni w ogien za kierownikami{tak ich sobie owineli w kolo palca}powiem tak.. moja kierowniczka nie potrafi nawet planogramu wydrukowac miesny omija lukiem bo nie ma zielonego pojecia co zamowic ,jak to sie sprzedaje itd przez 8h dzien w dzien robi zamowienia magazyn mamy zajebany ze wejsc nie idzie regionalny tego nie zauwaza!dobrze ze sa jeszcze zastepcy i to dobrzy zastepcy zapierdalaja razem z nami na sklepie przy towarze o cokolwiek sie im nie zapytasz wszystko wiedza a kierownik nie zna sie kompletnie na niczym ,niestety nasz kierownik doswiadczenie w handlu (ledi)3 tygodnie i zostala kierownikiem:):):)
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-26 08:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to zajebiście zzz,nie mają kogo to łapią sie wszystkiego jak okręt tonie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie
x