Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KS - 2016-04-28 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj! Jestem kierownikiem sklepu grafik powinien być miesięczny na końcu danego miesiąca zawsze powinnaś podpisać plan na kolejny miesiąc. Więc nie rozumiem jaki problem ma twój kierownik może niewłaściwa osoba pracuje na tym stanowisku:)
zdjecie uzytkownika
ja 1 - 2016-04-28 22:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KS - 2016-04-28 21:55:45]:
jaki grafik..u nas tez kierownik robi z dnia na dzien jest super jak zrobi na tydzien!kiedy pytam rano jak ide na nastepny dzien to jeszcze pysk wydziera,strach sie odezwac.
zdjecie uzytkownika
z-ks - 2016-04-28 23:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję w R4, mam za regionalnego PŁ i wcale nie jest tak jak piszecie. Ludzie, to nie są NASZE sklepy - my tylko w nich pracujemy i chcąc nie chcąc musimy wypełniać swoje obowiązki i zalecenia od KR i DOR-a, a jak nam się nie podoba to nikt nas nie trzyma na siłę. Każdy z nas ma nad sobą kogoś, kogo musi słuchać i koniec kropka, czy nam się to podoba czy nie. trzeba po prostu zabrać się do pracy, a nie narzekać na prawo i lewo - nigdzie nie jest idealnie...
zdjecie uzytkownika
KS - 2016-04-29 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z-ks - 2016-04-28 23:45:21]:
TO NIE SA NASZE SKLEPY WIEC TYM BARDZIEJ PRAWO PRACY POWINNO BYC PRZESTRZEGANE!
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-05-02 16:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2016-04-17 12:41:23]:
Zgadzam się z powyższym postem Łukaszweski nie nadaje się nawet do miotły czyim jest pociotkiem że został kierownikiem!
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-05-05 11:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@KS wydaje mi się, że nie ma to znaczenia, czy firma jest polska czy zagraniczna. Skoro sklepy działają na terenie naszego kraju, właściciele/kierownictwo powinni przestrzegać polskiego prawa pracy, bez dwóch zdań :)
zdjecie uzytkownika
takatampani - 2016-05-10 10:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alicja - 2016-04-22 20:38:48]:
2500 brutto chyba, że wynegocjujesz sobie wyższą stawkę, ale musisz to zrobić od razu przy podpisywaniu umowy o pracę. Pamiętaj jednak, aby nie dać się zwieźć, że teraz zarabiać będziesz 2500, a podwyżkę dostaniesz po okresie próbnym, bo nie dostaniesz nic ponad standard płacowy. I będą cię tak zwodzić i zwodzić,że a to planu nie zrobiłaś, że pracujesz na sklepie niskoobrotowym, że następują zmiany w firmie i nikt nie podejmuje decyzji i inne takie tam wymyślanki, a ty będziesz zasuwać za fantastyczną pensję 2500 brutto, czyli 1750 zł na rękę.
zdjecie uzytkownika
takatampani - 2016-05-10 11:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [takatampani - 2016-05-10 10:59:34]:
Oczywiście to stawka kierownika. Zastępca pracuje za 2200 brutto, czyli 1600 zł.
zdjecie uzytkownika
HM - 2016-05-10 16:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takatampani - 2016-05-10 11:06:22]:
A PRACUJE JAKO ZASTĘPCA ZA 2000 BRUTTO.
zdjecie uzytkownika
zca - 2016-05-11 07:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takatampani - 2016-05-10 11:06:22]:
Ja też pracuję za 2000 brutto, czyli ok 1470 na rękę a jak zapłacisz sobie ubezpieczenie grupowe, to na rączkę weźmiesz ok 1420. Na taką wypłatę to walizki zabraknie, szok!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-11 18:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś już wie co będzie ze sklepami? Franczyza?
zdjecie uzytkownika
gustava - 2016-05-11 18:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo kiedy wywalają dyrektorków i prezesa?
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-12 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś już było takie pytanie na forum,ale zapytam teraz ja.Jak z waszymi urlopami za 2015 rok ?? dużo jeszcze Wam zostało do wybrania?
zdjecie uzytkownika
gwizdek - 2016-05-13 19:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adamie.....? A o co pytasz? Mamy maj i takich urlopow za 2015 nie powinno byc ( nie z racji przepisow bo jest na to czas ale z racji naleznego odpoczynku kazdego pracownika) a ludzie powinni juz realizowac urlop za 2016 - ale nie żyjemy w kreskowce! i kazdy wie ze jest różnie-ale to "jest różnie" nie moze byc powodem tego ze nie masz prawa odpoczac i ktos nie pozwala ci wybrac urlopu!. Jesli masz problem ze nie mozesz z jakis przyczyn wybrac swojego urlopu za 2015, zglos sprawę do regionalnego!
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-05-13 21:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gwizdek - 2016-05-13 19:11:24]:
KR REGIONALNI WIEDZA ZE SA ZALEGLE URLOPY !KS WYSYŁALU MU LISTE KTO ILE MA...MAJA NAS ROBOLI GDZIES.JA MA CALY URLOP ZA 2015.DLACZEGO?JAK MAM URLOP ZAPLANOWANY TO WIECZNIE KTOS IDZIE NA L4 A SA I TACY CO RAZ W MIESIACU MAJA TYDZIEN L4:(
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-15 09:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hm - 2016-05-13 21:47:26]:
ja mam 20 dni starego urlopu i się nie zapowiada że dostane urlop w najbiższym czasie,bo wiecznie coś.Za mało ludzi,nie ma kto zastąpić.Regionalny nic z tym nie robi.Jak zapytałem kiedy mogę liczyć na urlop padła odpowiedź,a to nie moja sprawa
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-15 11:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-05-15 09:58:16]:
o urlopach ze pracownicy maja za 2015 rok KR wiedza i rzeczywiscie ich to nie ineresuje,za wydanie urlopu odpowiada kierownik sklepu!!!w razie kontroli IP mandat zaplaci KS(od 3tys w gore) i w takiej sytuacji nie ma tlumaczen ze nie ma ludzi do parcy !
zdjecie uzytkownika
gwizdek - 2016-05-15 14:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że KR mają listę urlopów (mają ją po to aby wiedzieć czy KS wydaje urlopy czy nie, a jeśli tego nie robi to należy mu w tym pomóc: w ułożeniu grafiku, przesunąć innego pracownika, zatrudnić tymczasowo itd tak abyś miał prawo do urlopu. To bardzo przykre co piszecie, oby takie sytuacje, tacy KR i KS byli "marginesem".
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-15 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gwizdek - 2016-05-15 14:05:33]:
Kiedys zapytałam swoja kierowniczke kiedy pusci mnie na urlop odp.ja tez mam zaległy urop,i konie tematu ona nie bierze wiec inni tez nie dostana.
zdjecie uzytkownika
Ka - 2016-05-16 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedno wielkie dno.Nie wolno brać urlopów na żądanie też opieki na dziecko grafik jest zmieniany z dnia na dzień bo jakiś lizus i donosiciel kierowniczki potrzebuje nagle urlop to go dostanie a ty musisz za niego zapieprzac. Kr na to nie reaguje więc może czas gdzieś to zgłosić
zdjecie uzytkownika
pracownik ze stażem - 2016-05-18 23:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty myślisz że nowi pracownicy to geniusze? Nikt nie docenia tych którzy pracują długo.Z tym się zgodzę ze mają na dzień dobry tyle samo co my.I tak doceniają?
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2016-05-19 08:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas nigdy nie było podziału kasa lada itp.Kazdy pracownik musiał umieć wszystko.Teraz mamy nowego kierownika i kilku nowych KASJEROW ten co stoi na kasie tylko tam stoi i nic więcej na dodatek same pierwsze zmiany robi.A stara ekipa zapiernicza po całym sklepie za tą samą kasę.Gdzie ta sprawiedliwość. Gdzie szacunek do pracownika przecież to my zwykli ludzie zapierniczamy na tą "górę".Zwykłego dziękuję nie usłyszysz tylko "do roboty"
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-05-19 10:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś wie o KR Małgorzacie P.?
zdjecie uzytkownika
Wrrrrrrr!!! - 2016-05-19 19:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Elita(dyrektorzy, kierownicy regionu, kierownicy sklepów) jedzie na wycieczkę do Pragi a ciemnota i hołota do roboty, bo to nie Wy wypracowaliście wynik tylko oni. Wy się wiecznie tylko obijacie, więc nie przyczyniliście się do dobrych wyników. Czy ktoś poniżej kierownika został zaproszony na wycieczkę? Wiecie wogóle o niej? To informuję, że w dn. 6-9 czerwca kierowników nie będzie w pracy, będą na wycieczce!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-05-20 12:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wrrrrrrr!!! - 2016-05-19 19:21:01]:
Przestań nieść ploty, nie wiesz to nie pisz głupot.
Fakt wycieczka jest, i wiadomo było o niej już w listopadzie roku 2015 i dla twojej wiadomości nie miała być to Praga, więc skończ płakać bo aż z twojej zazdrości myszka mi się blokuje.:)
zdjecie uzytkownika
Maruda - 2016-05-20 14:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan "prezes" też jedzie ze swoimi klakierami? Ciekawe czy wezmą ze sobą Smerfetkę...
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-05-20 19:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggg - 2016-04-16 19:53:32]:
Prace powinna stracić Młynarczykowa ona wylecieć powinna pierwsza ,to babsko się na niczym nie zna ma pojęcie jak krzywdzić ludzi .
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-05-20 19:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Młynarczykowa tak dobrze piszesz to babsko powinno wyleciec wiem coś o tym jak potrafi rządzic .
zdjecie uzytkownika
on,, - 2016-05-20 19:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aga vel iza boże aż mi cię szkoda.. (boże widzisz a nie grzmisz) dwie ooby na jednym IP..:)
zdjecie uzytkownika
on,, - 2016-05-20 19:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga vel @iza - zwana xxxxxxx :)zacznij czytać ksiązki bo widać po tych postach ze twoja kadencja zakończona została na klasie 6 szkoły podstawowej. Idz i powiedz Pani X prosto w oczy, miej JAJA :D
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-05-21 11:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrrrrrrr!!! - 2016-05-19 19:21:01]:
A co niby mamy o niej wiedzieć? To co zawsze - jeździ po sklepach, wymyśla i nic jej nie pasuje.. Zero szacunku do pracowników i kierowników sklepów.
zdjecie uzytkownika
gwizdek - 2016-05-21 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Marudo" i pozostali zazdrośni, na wycieczkę jadą nieliczni KR i KS a nie cala firma. Na wynik sklepu oczywiście pracuje cała załoga ale nierealne jest wysłać wszystkich. Nie sądzę aby Pan prezes pojechał, ani (jak napisałeś) jego klakierzy i kim jest smerfetka? A nawet jeśli pojadą to życzę "udanej wycieczki i odpoczynku" - "Marudo" i inni nieprzychylni -a może następnym razem wy coś wygracie i nie fajnie będzie wam czytać takie wpisy.
zdjecie uzytkownika
gwizdek - 2016-05-21 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Marudo" i pozostali zazdrośni, na wycieczkę jadą nieliczni KR i KS a nie cala firma. Na wynik sklepu oczywiście pracuje cała załoga ale nierealne jest wysłać wszystkich. Nie sądzę aby Pan prezes pojechał, ani (jak napisałeś) jego klakierzy i kim jest smerfetka? A nawet jeśli pojadą to życzę "udanej wycieczki i odpoczynku" - "Marudo" i inni nieprzychylni -a może następnym razem wy coś wygracie i nie fajnie będzie wam czytać takie wpisy.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-24 23:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z racji tego co się dzieje musze wyrazić swoje zdanie ,bo ręce opadają.EKO jak EKO,lekko nie jest,łatwo nie jest i dziwne że EKO jeszcze jest.Ale..wchodzisz do pracy i nagle dowiadujesz sie,że został zwolniony WASZ REGIONALNY.Byłoby mi to obojętne,gdyby TEN REGIONALNY nie był 'ludzkim człowiekiem',i zaradnym,a także dobrym SZEFEM.Kpiną jest,że wedle kilku CYFEREK zwalnia się dobrych ludzi,a na ich miejsce wstawia się ZIMNYCH SŁUŻBISTÓW!!!CHAMSTWO I BESTIALSTWO PONAD GRANICE NORM!PANIE ERNESCIE MAM NADZIEJE ŻE PAN TO PRZECZYTA,BO JESTEŚMY SERCEM ZA PANEM,A NIE ZA TAKIM CHAMSTWEM!Międzychód jest po Pana stronie!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-25 10:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezesi siedzący wyżej powinni dowiedzieć się jakie są realnia,jak ludzie są traktowani,jak poniżani!Taki dyrektorek nie ma nawet kultury osobistej by pożegnać badź przywitać sie z pracownikami!Nakręcacie się tam tymi waszymi cyferkami,sumami-gdyby nie my naginając na każdym kroku to byście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieli,a szacunku nie macie do nas za grosz!Ubliżacie kierownikom,regionalnych zwalniacie-zimne bestie!Ten się śmieje kto się śmieje ostatni jeszcze Wam te fałszywe uśmieszki znikną z tych waszych wyżartych buziek!!!A jak szukajcie jeleni to roboty,to do lasu na poszukiwania najlepiej w Puszcze Białowieską tam ich ponoc jest sporo!
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-05-25 14:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-05-25 10:14:57]:
booo najlepszy szef to taki ktory ma wyrok za mobing! dobrych i uczciwych sie gnebi.Miedzychod brawo za odwage!obyscie nie stracily pracy.
zdjecie uzytkownika
Wrrrrrrr!!! - 2016-05-25 21:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-05-24 23:25:18]:
Piszesz, że na wynik pracuje cała załoga a na wycieczkę jadą nieliczni KR i KS a dlaczego nie jadą pracownicy którzy w rzeczywisty sposób przyczynili się do wyniku? Chyba, że się mylę i jedzie jakiś pracownik lub ZKS? Jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Wrrrrrrr!!! - 2016-05-25 21:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gwizdek - 2016-05-21 16:08:30]:
Piszesz, że na wynik pracuje cała załoga a na wycieczkę jadą nieliczni KR i KS a dlaczego nie jadą pracownicy którzy w rzeczywisty sposób przyczynili się do wyniku? Chyba, że się mylę i jedzie jakiś pracownik lub ZKS? Jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Wrrrrrrr!!! - 2016-05-25 21:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-05-20 12:21:44]:
Jakie ploty? Kto wiedział o wycieczce, cyba tylko dyrektorzy KR i KS a inni byli poinformowani o konkursie? Może to ostatnie podrygi przed przejęciem przez EuroCasch. Prezesiki dyrektorki KR i KE pożal się Boże przejadą się za free na wycieczką. @ipka Ci się tnie to sobie umyj!
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-05-25 21:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrrrrrrr!!! - 2016-05-25 21:19:41]:
Ona skad Ty jestes z Międzychodu?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-25 22:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu pytasz?
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-05-25 22:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-05-25 22:02:48]:
jesteś ks?czy twoi współpracownicy wiedza ze wypowiadasz się na tym forum w ich imieniu?wyrazili zgodę?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-25 22:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiadam się WYŁĄCZNIE W SWOIM IMIENIU,TO MOJA OPINIA,MOJE SŁOWA I NIE MIESZAM W TO NIKOGO INNEGO!Co mialam do powiedzenia,to powiedziałam,a żyjemy w świecie w którym istnieje wolność słowa!!!Nikt mi nie zabroni wyrażać własnych opinii!Ze mną czy beze mnie EKO istnieć będzie!Pozdrowienia dla wszystkich pod krawacikami!
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-05-25 23:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-05-25 22:48:14]:
oczywiście że nikt tobie nie zabrania! to forum dla tchórzy bo ona to chyba nie imię :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-26 22:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wyczytałam z biuletynu KR miał możliwość wytypowania osoby ze sklepu, która w dużej mierze przyczynila się do wyniku konkursu. I znając życie żadnej takiej osoby żaden z KR nie wytypował. Moja kierowniczka powiedziała, ze u niej w sklepie nikt nie zasluguje zeby jechac z nia. Takze zapierniczajmy dalej.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-05-27 20:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie jedno w tej firmie jeśli kobieta ma umowę o pracę powiedzmy na rok (bo w tej firmie z tego co mi wiadomo nie są dłuższe jak 2 lata) po pół roku pracy zajdzie w ciążę to co dalej mogę ja zwolnić po roku?
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-05-28 09:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli umowa jest na rok a po pol roku zajdziesz w ciaze umowa automatycznie zostaje przedluzona do dnia porodu,w takiej sytuacji zachowujesz prawo do zasiłku macierzyńskiego, ale nie masz prawa do urlopu macierzyńskiego.
zdjecie uzytkownika
Wrrrrrrr!!! - 2016-05-28 18:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-05-26 22:19:00]:
Hahaha! a nie mówiłam?
zdjecie uzytkownika
pracownik ze stażem - 2016-05-28 21:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wychowawczego A nie macierzyńskiego ?
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-05-28 22:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik ze stażem - 2016-05-28 21:14:33]:
Urlop macierzyński jest uprawnieniem pracowniczym i przysługuje w okresie zatrudnienia w związku z urodzeniem się dziecka.
Natomiast zasiłek macierzyński jest świadczeniem z tytułu ubezpieczenia społecznego.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EKO Holding S. A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert