Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
*** - 2015-04-14 17:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie tak samo !!Mobbing -krętactwo!!
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-04-14 19:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na ten mobbing pozwalają sami pracownicy; Każdy gada poza plecy. Ogólnie fałsz i obłuda;
zdjecie uzytkownika
halszka - 2015-04-15 08:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w Ledi i jakoś nie narzekam kierowniczka super, żadnego mobingu, jak trzeba zapieprza na sklepie równo z pracownicami. a co do audytu to wpada że nawet nie zauważy się kiedy nie ma szans chować niczego bo raz się uda drugi raz nie, więc lepiej nie ryzykować. Co do aktywnej sprzedaży to jak wiem nie są to produkty po terminie TYLKO PRODUKTY WYTYPOWANE dla wszystkich sklepów.We wszystkich marketach typu biedronka, żabka rosman polecają produkty na aktywną. Jak komuś źle to niech się zwolni i idzie do konkurencji i na pewno nie będzie słodko.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-04-15 14:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do aktywnej, oczywiście,że jesteśmy dzień w dzień straszone rozmowami, dlaczego tak malo sprzedałyśmy jakiegoś g*wna. Mało tego same musimy kupować,żeby podnieść sprzedaż... U was jest tak samo? Czy pan Długosz również napada Was w kółko i gnoi na każdym kroku? Miarka się przebiera, to się nadaje do telewizji. Człowiek chce pracować, bo robota jak każda, nie najgorsza, ale jak z takimi DEBILAMI??!!!! Wydaje mi się, że powinno złożyć się wniosek do PIP
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-15 19:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słychac u Was coś o redukcji etatów .
zdjecie uzytkownika
ledi iłowa - 2015-04-17 00:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-04-14 10:18:51]:
W iłowej nikt nie został zwolniony ,dziewczyny same odeszły i po co pisać te głupie teksty najpierw się dowiedz a później wypowiadaj
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-17 09:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Iłowej świat się nie kończy sa jeszcze inne sklepy .
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2015-04-17 09:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie to po co się ktoś wypowiada jak nie zna tematu...Prawda - w Iłowej pozwalniały się same...A to,że piszą ,że jakaś zwolniona głupoty wypisuje ??Beznadzieja,jak się ktoś zwalnia to widocznie ma powód...Po co takie pierdoły tu wypisywać-to forum miało mieć inne przeznaczenie***
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-04-17 09:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę,że ^nowa^ ma ciągle coś do powiedzenia--do pracy się wez a nie siedzisz w robocie i tylko opinie wypisujesz---za to nie płacą
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-17 11:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem o co się tak złoscice czy ja napisalam coś na temat dziewczyn które się zwolniły .W robocie mam inne zajęcia , a forum jest po to żeby pisać ja nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do was .
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-04-17 20:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jak tam sklepy na R1 po obiezdzie P.Adama dziś?? Złość nerwy i dowalanie czy miło grzecznie ibprzyjemnie? U mnie dzięki Bogu tavdruga wersja ;)
zdjecie uzytkownika
pracownica ledi - 2015-04-18 11:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy chce żeby pisać tak oby było po każdego myśli. W pracy to samo się dzieje.Przytakuj choć w środku czujesz inaczej.Wymuszają na nas by mówić lub myśleć inaczej.Ja osobiście czuje się z tym z tym źle. Jakbym powiedziała to co naprawdę jest i co powinno być co my czujemy i mówić z sensem a nie wyszukiwać słów by nie powiedzieć coś co nie chce ktoś usłyszeć musialabym już przestać tam pracować. Ale kiedyś to nastąpi.
zdjecie uzytkownika
ledi .... - 2015-04-19 16:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica ledi - 2015-04-18 11:50:59]:
Nie martw się u nas to samo.To sytuacja co niektórych zmusza by tak się zachowywać. Przecież każdy chce być najlepszy nawet czyimś kosztem.Obgadywanie klamanie to codziennośc.
zdjecie uzytkownika
Myszka93 - 2015-04-22 08:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tylko ja trafiłam na sklep gdzie sprzedają nie świeże mięso i wędliny ? to już nie pierwszy raz gdzie kupiłam takie coś. Gdzie to można jakoś zgłosić ? ktoś wie ?
zdjecie uzytkownika
zofia - 2015-04-22 12:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myszka93 - 2015-04-22 08:09:50]:
Do dyrektora eko MACIEJA DŁUGOSZA
TO ZROBI PORZĄDEK Z TYM SKLEPEM
zdjecie uzytkownika
Pysia - 2015-04-22 15:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myszka93 - 2015-04-22 08:09:50]:
Po prostu ZMIEŃ sklep i po problemie
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-04-23 13:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama zmień, a problemy trzeba rozwiązywać a przede wszystkim w sklepach Eko ,to sklepy brudne ,ceny nieaktualne nie wspomnę już o standardach obsługi.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-04-23 14:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-04-23 13:53:01]:
Oczywiście tylko w Eko są takie problemy!!!W każdym sklepie jest problem z cenami domyślam się,że pracowałaś w tej firmie i nie poszło najlepiej.Proponuję startuj na DORa a może na prezesa i zrób porządek!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-23 14:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-04-13 23:28:56]:
kierowniczki z regionalna kręcą jak tylko się da, straszą, ogólnie bardzo źle się dzieje, poszło pismo do inspekcji pracy oraz do innych instytucji, brak szacunku dla ludzi pracujacych. Znajomości i znajomości - tylko to się liczy w tej firmie-w tych sklepach.
zdjecie uzytkownika
halszka - 2015-04-23 14:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myszka na pewno jesteś byłą pracownicą Ledi lub Eko i zostało urażone twoje "ja". Nieważne czemu cię zwolnili ale nie robi się świństw i wypisuje głupstwa, w każdym jednym sklepie znajdzie się cena nie taka jak powinna być przecież jesteśmy tylko ludźmi a nie bogami. A co do czystości sklepów to aż miło mi pisać że tylko sanepid oceni czy jest brudno bo u nas jeszcze nigdy się nie doczepił, a firma dba o środki czystości i to nie byle jakie, widać tobie może nie chciało się sprzątac jeśli uważasz że w Ledi jest syf i brudno. ZASTANÓW CIE SIĘ BYŁE PRACOWNICE CO PISZECIE CZY WSZĘDZIE JEST PIĘKNIE A W EKO BE... Aga masz rację niech myszka startuje na prezesa tylko szkoda sekretarki bo nie sprosta jej wymogom.
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-04-26 15:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze powiedzcie dziewczyny co nalezy do obowiazków kierownika lady miesnej,jestem nia od 6 miesiecy ale niczym sie nie rozni moja praca od innych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
agnes - 2015-04-26 16:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim cudem kasjerka może zapomnieć wydać znaczki skoro na monitorze pojawia się tabelka ile klientowi należy się znaczków. To jest śmieszne.
zdjecie uzytkownika
ja3 - 2015-04-26 17:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co robisz? Sprzedajesz na ladzie mięsnej na kasie czy co?a ile u was jest kierowników. Mam na myśli z-ca
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-26 17:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie chcialabys nic robić? Masz kasę większą to źle ci
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-26 19:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas kerowniczka lady mięsnej sprzedaje ,zamawia tower robi ceny ,inwenturę .
Ale ona ma taka samą kasę jak wszyscy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie