Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paula - 2015-02-28 12:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HALLO
REWELKA -Ale na większości jest brudno-niedomyte podłogi-a na półkach tony kurzu
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-02-28 15:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2015-02-28 12:47:08]:
To złap za mopa i sprzątaj jak u Was jest brudno
zdjecie uzytkownika
Ancia - 2015-02-28 16:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2015-02-28 12:47:08]:
A może jest nas za mało ? Chętnie przyjmiemy pomoc a Ty na raczej nie pracujesz w Ledi
zdjecie uzytkownika
halszka - 2015-02-28 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Narzekajcie narzekajcie:)cieszcie że macie prace , wypłaty na czas a czasami wcześniej. Obmawiacie swoich kierowników piszecie bzdury, nawet nie wiecie co robią w biurze. Nie zazdroszczę mojej kierowniczce nawet podziwiam ją, te grafiki żeby każdej pasowało, rozpiski 2 tyg wcześniej,faktury, a tak samo odpowiada za sklep jak przyjeżdża regionalny, to ona pierwsza zbiera za coś czego nie zdąży sie zrobić, no niestety potem musi nam przekazywać wszystko taka jej rola. Moja kierowniczka nie tylko siedzi w biurze jak trzeba to i lada mięsna nie jest jej obca, czy nawet sprzątanie. postawcie sie na ich miejscu, napewno są gorsze kierowniczki ale nasza jest oookkk!!!
zdjecie uzytkownika
Ancia - 2015-02-28 20:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halszka BRAWO!!! Takie wypowiedzi aż miło czytać .
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-02-28 22:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty eee bo tak masz na imię weź się do roboty bo za to Ci płacą i lepiej nie wypowiadaj się bo robi się przykro ,że takich ludzi mamy w firmie.
zdjecie uzytkownika
halszka - 2015-03-01 00:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee- fakt brak ci kultury, jeśli nie odpowiada ci to forum to za przeproszeniem spadaj i się nie wypowiadaj. Każda ma prawo napisać co myśli a ty na pewno nie jesteś jedną z nas chyba że na jakimś końcowym etapie- czyż koniec umowy? Co do sprzątania naprawdę jest tak mało czasu ale się staramy i też myjemy sklep pod koniec dniówki kiedy nie ma klientów, zresztą nasi klienci są wtedy bardzo wyrozumiali jeśli ktoś przyjdzie, traktujemy ich z uśmiechem. Wracając do kierowniczki to NAPRAWDĘ SUPER KOBIETA zna się na swojej pracy i ma potencjał wiedzy na ten temat, a kierownik regionalny też spoko facet bywa różnie czasami reprymenda ale też i dobre słowa częściej. Pozdr.. dla KR P.S.
zdjecie uzytkownika
Róża - 2015-03-01 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym zapytać jak jest w innych sklepach EKO z grafikiem, dniami wolnymi i urlopem. W moim sklepie a pracuję w Jaworznie kierowniczka wiesza na początku miesiąca grafik. Grafik zrobiony w całości, ale często jest wystawiany na kilka dni i dopisywany co kilka dni. Listę obecności podpisujemy na początku miesiąca z górą dwa razy i potem lista jest niedostępna. W ten oto sposób pracujemy do końca miesiąca. Nadchodzi koniec miesiąca, kierowniczka wzywa po kolei pracowników i podpisujemy listę obecności niezgodną z grafikiem, w międzyczasie podsuwa nam do wypełnienia kartę urlopową którego urlopu wcale nie było na grafiku w zależności 1 dzień, 2 lub 3 dni nie ma to znaczenia że jest koniec miesiąca, podpisujemy te kary urlopowe z datą wcześniejszą o dwa dni przed urlopem "widmo". Czy u Was też tak jest? Czy jest to bardziej jawne i normalne???
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-03-01 21:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumie podpisujecie urlop choć i tak nie byłas na urlopie?
zdjecie uzytkownika
Basia - 2015-03-01 22:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Róża - 2015-03-01 20:39:54]:
Proponuję Ci kochana PIP :) to jest niezgodne z prawem pracy (o ile to prawda co piszesz) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Moni - 2015-03-01 23:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas grafik rozpisuję na 3 miesiące do przodu bo przecież każdy ma jakieś życie oprócz pracy.czasami coś się zmienia, ale niewiele.Przeważnie dziewczyny same zamieniają się między sobą,dla mnie ważna obsada na zmianie.Karty urlopowe podpisują dzień przed urlopem i jadą do kadr zaraz w poniedziałkowej paczce.Ale to wszystko zależy od kierownictwa u Nas też jest nas mało, a wszystkie nadgodziny staramy oddawać w ciągu tygodnia jest ciężko no ale nikt za darmochę nie powinien pracować.Myślę, że u Nas dawno pracownice zgłosiłyby problem tam gdzie trzeba.
zdjecie uzytkownika
aniela - 2015-03-02 17:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ten grafik to jest już z góry narzucony czy można sobie go dokładnie dostosować do własnych potrzeb? i ewentualnie ulega on potem zmianom jak trzeba w razie czegoś? bo ja dodatkowo gram w zespole muzycznym i mamy próby i czasem koncerty. nie chciałabym tego jednak tego porzucać, da się to pogodzić z pracą?
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-03-02 18:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniela - 2015-03-02 17:05:20]:
Dzieci w przedszkolu są rozsądniejsze!!! Jak sobie to wyobrażasz ?
zdjecie uzytkownika
Moni - 2015-03-03 08:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się grafików układać tak jak chcą dziewczyny bo każdy chciałby wolne soboty, niedziele,sylwestra itd...pracujemy tydzień 1 tydzień 2 ,kierownictwo także.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-03-03 09:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A u nas kierownictwo pracuje tylko na pierwsze zmiany mowie tez o zastępstwach kierownikow .A jak u was jest?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-03 09:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas kierownik pracuje tylko na rano zastępca na 2 zmiany .Grafik mamy ułożony tak jak chcemy .Oczywiście święta pracujemy po kolei.

zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-03-03 10:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-03-03 09:58:56]:
No właśnie tak powinno być Nowa a nie jak gdzie indziej oby dwie sa na rano .A jak potrzeba to na 2 zmianach nie ma nikoga z kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
Mela - 2015-03-03 14:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy macie rację Was trzeba nadzorować przez 24h po wyjściu kierowników macie ruchy jak lodowiec i jest zupełny luz.Wystarczy odrobinę pomyśleć(a to boli) ,że większość spraw kierownik załatwia rano.Jak ktoś ma pojęcie o pracy kierownika to wie o czym piszę.Miałam nadzieje ,że te opinie będą pomocne ale w większości to bzdury i żale.
zdjecie uzytkownika
brydzia - 2015-03-03 15:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mela - 2015-03-03 14:34:36]:
brawo za prawidłowe spostrzeżenie :) tutaj szkoda się wypowiadać bo pracownicy ci co mało pracują zawsze mają dużo do powiedzenia chyba tylko z zazdrości że ktoś jest kierownikiem i ktoś zastępcą a one jak pracownikami którzy musza słuchać tego zastępce czy też kierownika :) niestety jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodziła:)
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-03-03 16:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o naszych pensjach(kierowników)chyba o nas zapomnieli? W Dino kierownik ma 3tys. plus premia -netto.
zdjecie uzytkownika
misiojogi - 2015-03-03 17:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2015-03-03 16:57:20]:
W którym Dino maja taką pensję? Bo pierwsze słyszę... Fakt ze zarobki są inne niż w ledi ale bez przesady znów...
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-03-03 17:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochana w Dino byś raczej nie chciała pracować...
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-03-03 17:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2015-03-03 17:03:45]:
Otóż to! W Dino to jest rygor wszystko jak w zegarku kierownik jak z jednym sie 5 minut spóźni to drugiego na czas nie zdąży zrobić,wiec cos za coś . Kierownik eko a kierownik Dino to kolosalna różnica i stąd też roznica w wypłatach:),kierownik eko go co ma zrobić dzis zrobi pojutrze...bedzie miał dwa dni wolnego ,taka prawda zresztą każdy moze sprobowac swoich sił jako kierownik w Dino
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-03-03 17:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem,że w Dino jest jak w kieracie .W ubiegłym roku mogłam przejść do Biedrony na kierownika ale nie mam tyle odwagi mimo tak zachęcającej pensji.Nam też nie jest tu łatwo i jakaś podwyżka przydałaby się.:)
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-03-03 17:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2015-03-03 17:27:05]:
mogłaś przejść , trzeba w życiu ryzykować...ja bym przeszła , w Eko jeszcze troszkę a pensję kierownika dogonią pensję pracownika. a jeśli chodzi o Dino ...do wszystkiego idzie przywyknąć ,wystarczy zasiać odpowiednią atmosferę i będzie ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie