Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-06-21 19:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ledi to po prostu wyzysk,brak przerw na śniadanie,do wc jak ci sie uda wyjsc to biegiem bo juz musisz wracac,kierowniczka ciągle ma focha,i "drze gębe"bez powodu,nacisk z góry-uwaga audyt,uwaga prezes.uwaga DR w regionie,Można ześwirować a melisa juz nie dziala,najlepiej siedz w sklepie ile sie da i nie upominaj sie o nadgodziny,A Szefowa jak chce niech tu sobie nawet Śpi...ja mam dość!
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-06-23 11:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nikt na tym forum nie wspomniał jeszcze o psychologicznym podejściu do pracowników. Stosują zasadę , że jeżeli skłócą załogę , zmuszą ich do donoszenia no to mają nas w garści .Z wielu z nas wychodzi wtedy to co najgorsze bo boimy się utraty pracy . Nasza pożal sie Boże kierowniczka powiela sie jak katarynka klnąc na nas , stosuje mobing od samego rana a my potem mamy sie uśmiechać do klientów . Dlaczego zarząd nie szkoli kadry kierowniczej ucząc ich kultury i prawidłowego zarządzania ludżmi , żeby klienci którzy wszystko zauważą nie śmiali się z nich , a to że podpisujemy swistki , że nie wolno nam mówić co dzieje sie w firmie , to przecież nie chodzi o płace czy tajemnice związane z firmą tylko o to jak traktuje nas kadra kierownicza i jakich słów używają . Z tej firmy najlepsi ludzie uciekają ,
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-06-24 09:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ważne, że są te motywatory. Byle tylko się nie zachowywali jak potłuczeni bo to porozwala atmosferę.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-06-24 21:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no więc przenieśli nas do Wrocławia , i jedyna zmiana jaka jest taka 200% przyrost stanowisk kierowniczych i aut służbowych :) i strata 3h na dojazdy, Najlepiej by było wykończyć ludzi z Legnicy i nie płacić za dojazdy autobusu takie mamy wrażenie niestety ,
zdjecie uzytkownika
ET NADCHOZI BUJCIE SIE - 2014-06-24 21:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ET NADCHOZI BUJCIE SIE ET NADCHOZI BUJCIE SIE ET NADCHOZI BUJCIE SIE ET NADCHOZI BUJCIE SIE ET NADCHOZI BUJCIE SIET NADCHOZI BUJCIE SIE
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-06-24 22:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już sie boimy
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-06-25 00:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego zdecydowali się na Wrocław? Czyżby firma przeżywała ekspansję na wszystko co się rusza ??
zdjecie uzytkownika
babcia - 2014-06-25 14:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eekowiec - 2014-05-30 20:18:03]:
TO JEST PRAWDA PRACUJE W TEJ FIRMIE 7 LAT I TAK ZLE NIE BYŁO JAK JEST TERAZ STRASZA TYLKO ZWOLNIENIAMI I JAK BYŁA NAJNIZSZA KRAJOWA TAK DALEJ JEST A PRACOWNIK PO 12 GODZINNACH JEST PADNIETY NA MAKSA I CAŁY CZAS ZLE NIE SZANUJA PRACOWNIKA WOGOLE A KIEROWNIK JESZE BEDZIE CI MOWIŁ ZE DO NICZEGO SIE NIE NADAJESZ I JESTES MATOŁEM I CAŁY CZAS JEDNI MŁODZI SIE PRZYJMUJA NA MIESIAC I ODCHODZA TAKA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-06-29 23:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to jakiś obłęd. Pensja to "goła" najniższa krajowa bo w każdym miesiącu jest zawsze jakieś ALE więc premii nie ma. Zapiernicz jest straszny, kierowniczka zapiernicza na sklepie na równi z nami a premii też nie ma. Na chorobowe iść nie można bo się pożegnasz z pracą. (usunięte przez administratora) My na prawdę chcemy pracować ale w takich warunkach to długo nie damy rady :-((((!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-06-30 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego Wrocław? A takie zachowania jakie opisujecie podbiegają pod mobbing więc zawsze to można zgłosić.
zdjecie uzytkownika
KESZA - 2014-07-01 18:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p jak pani - 2014-06-19 11:14:59]:
Zgadzam się z madlen.U nas jest to samo, z-ca za przeproszeniem zapieprza jako kasjer, magazynier i sprzątaczka zarazem a kasjerki zbierają premie, brak słów po prostu i tyle !!!Pensja śmieszna a do pracy musisz z uśmiechem chodzić, tylko nie ma nic do śmiechu bo nad taką wypłatą to tylko zapłakać można !
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-02 20:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madlen - 2014-06-18 23:39:03]:
A nie czasami ze 5 pensji???a kasjerka to siedzi i czeka na ludzi?? jak ci tak zle to idż na kase
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-07-03 12:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie pożegnałam się z tą firmą, czego i innym życzę,9 lat pracy na mięsnym(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mojrata - 2014-07-03 22:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory wydawało mi się, że w eko holdingu biedy się nie zazna. 9 lat to i tak kawał czasu, zastanawiam się tylko czy przez cały ten okres zasuwałaś za tą samą pensję...
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-07-07 08:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty kasjerko"nie bądz ;taka mądra bo kto jak kto,ale akurat ja moge cos powiedziec na temat pracy wiekszosci kasjerek,a ty raczej zamienic sie nie mozesz bo na innym stanowisku "leżysz"...
zdjecie uzytkownika
smutna kierowniczka - 2014-07-09 14:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdzie nie ma miodu jak komuś źle niech się zwolni ja Tak zrobiłam co prawda nie żałuję !!!!!!!!! Zgłoście sprawę gdzie trzeba zróbcie zbiorowy protest lub Strajk Wszystkich nie Zwolnią nie ma takiej opcji ale na pewno da to im do myślenia ! Nie dajcie sobą pomiatać za marne grosze
zdjecie uzytkownika
kasierka????? - 2014-07-10 10:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mm - 2014-07-07 08:53:24]:
Coś ci napiszę.Nie ma ludzi niezastąpionych.A ty nawet to nie wiesz do kogo piszesz.Podaj swój sklep to Ci pokaże czy dam sobie rade czy nie.Choć moge pracowac na kasie czy na mięsnym nie wiesz jak szybko kto sie uczy. Zacznij martwic sie o swój tyłek.Z tego co piszesz nie jesteś napewno kasjerem ale nie poniżaj nikogo. Jak Ci tak strasznie żle idż na stanowisko dyrek bedziesz żądzić..TYLE
zdjecie uzytkownika
smutna kierowniczka - 2014-07-10 11:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wariaty jesteście dajecie sie poniżać !! hahha
zdjecie uzytkownika
amelia - 2014-08-13 22:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej,koniec urlopu i do roboty,nowe wiadomości oczywiście nowy Pan Prezes nas juz odwiedził,jakby inaczej kolejne zwolnienia,bo przecież jak masarnia żle wychodzi to najlepiej kogoś zwolnić...a może tak lepiej dostawce zmienić co panowie dyrektorzy???
zdjecie uzytkownika
amelia - 2014-08-15 16:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ UWAŻAM ,ŻE NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH,ALE JEŚLI KTOŚ WIDZI,ŻE KTOŚ SIĘ CIĄGLE OPIERD....TO CHYBA LEPIEJ WIE CO SIĘ NA JEGO SKLEPIE DZIEJE,LUB NA INNYM GDZIE MA WGLĄD I TO NIE ZNACZY OD RAZU,ŻE KOGOŚ PONIŻA,,,,SAMA WIDZĘ CO TU SIĘ PO MOIM UROLOPIE POROBIŁO,,,LENISTWO GONI LENISTWO...
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-08-17 22:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samo jest w innych sklepach w kobylej gorze miedzyborzu wyzysk i masakra za 1200 zca kierowniczki 1350 masakra
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-08-18 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@riki A jednak są osoby, którym takie pieniądze za takie obowiązki pasują. Chociaż nikt przy zdrowych zmysłach nie zdecydował się na taką ilość obowiązków za 1350 zł... Trzeba przyznać, że to trochę żałosne pieniądze, ale z braku laku dobry i wróbel w garści. Spodziewałem się więcej po całym Eko Holdingu, bo spółka jest jedną z większych w branży w swoim regionie a ofertą finansową nie zawojują świata..
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-08-19 12:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stilo - 2014-08-18 10:04:44]:
No i znowu pod młotek. Żegnaj zarządzie
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-08-19 12:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz sklepy zostaną przekształcone w sieć aptek pana A.
zdjecie uzytkownika
mewa - 2014-08-20 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stilo----to jakiś żart czy masz jakieś konkrety?????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski