brak logo

EKO Holding S. A.

Legnica

Opinie o EKO Holding S. A.

no jak 2017-02-15 12:14
tak myslalam:( kurcze żeby gora wiedziała co robia kierownicy(oczywiście nie wszyscy) przypuszczam ze z hukiem z tej firmy by lecieli...ale jak to mowia Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy.
3
Zk 2017-02-15 22:37
Jak bedzoecie siedziec cicho to gora sie niedowie. Zacznijcie dzialac. Pogadajcie najpierw z regionalnymi
Edi 2017-02-15 22:41
No jak by góra wiedziała to by było wesoło .Może i wiedzą co mądre kierowniczki i ich zastępcy robią. Mi to tylko żal tych ludzi co tam pracują bo ich nikt nie obroni .W Eko to jest totalna spychologia ,jakby co zwalić na pracownika , a jak jest kontrola to mało co nie pozabijają się .Kierowniczki i ich świta he he he pracujcie bo nikt na sklepie nie robi tylko wy he he he.Kto mądrzejszy już dawno odszedł z tej pracy ale są ludzie którzy po jakiś czasie zorientują się co jest grane;
1
Wrrrrrrr!!! 2017-02-15 23:00
-"protest zbiorowy, związki zawodowe"? To nie jest dobre rozwiazanie.

A dlaczego baranku uważasz, że to nie dobre rozwiązanie? Ja i prawie wszyscy pracownicy EKO uważają , że jest dobre.
1
Zk 2017-02-16 10:15
Nie wszyscy ks i nie wszyscy zk sa zli. Caly czas narzekacie na kierownictwo , ciekawe czy wy tacy w porzadku wszyscy jestescie .
6
ja 2017-02-16 11:52
Nikt nie jest idealny!! ale kierownictwo powinno być przykładem!
Zk 2017-02-16 12:09
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Ja jestem wymagajaca, dziewczyny wiedza,ze u mnie na zmianie błakac sie niebeda .ale wiedza rowniez ,ze zawsze z kazdym problemem moga przyjsc i im pomoge. Cieszy mnie to,ze mimo tego ,ze wyciskam z nich wszystkie poty to majac do wyboru ks i drugiego zastepce wola byc na zmianie ze mna i czesto narzekaja,ze jestem na innej zmianie a nie z nimi.
3
ktos 2017-02-16 12:20
ja mysle ze to krytykowanie kierownictwa nie polega na ich pracy z zloga tylko na matactwach kierownikow.
1
Zk 2017-02-16 12:49
Ok. Ale niewszedzie tak jest. U mnie tez tak bylo. I tej kierowniczki juz dawno nie ma. Teraz jest tak jak powinno.
Edi 2017-02-17 09:56
Nikt kierowników i jej świty się nie czepia a prawda boli.Pracownicy starają się pracują za trzech a kto he tylko pracuje w razie co kierownictwo śmiech he he he .Pewnie że nie wszyscy kierownicy są żli .Kierownik powinien godnie reprezentować sklep i ich pracowników .
3
Zk 2017-02-17 11:47
Mnie akurat nic nieboli. Tym bardziej,ze pracuje rowno ze swoimi pracownikami. A z tego co tu wyczytuje od dluzszego czasu to niewszyscy pracownicy sie wysilaja.
2
Zk 2017-02-17 17:43
To dzięki komu sklepy funkcjonują dzięki tobie bo ja myślałam że dzięki pracownikom .I dalej obraża się się zwykłego robola .Ja tam piszę jak jest kierownik i jej świta rządzą a reszta to co kto się nie wysila .Nie pisz bzdur.Właśnie przez takie kierownictwo nie chcą ludzie pracować.Jak zgrana jest załoga to nic nie przeszkadza ani niskie pensje ani ciężka robota tylko kierownicy doceniajcie swoich pracowników a nie jechanie na nich na forum i co myślisz że taka fajna jesteś pomyśl zanim coś napiszesz.A ty Gwizdek nie wtóruj bo siejesz zamęt .Pozdrawiam pracowników.
3
hm 2017-02-17 18:52
no to wychodzi z tego ze masz zastepce bee a ty jesteś super/
Gwizdek 2017-02-17 20:49
Popieram mądre opinie, cenię ludzi którzy lubią tę pracę, akceptuję krytykę... ale mądrą! i taka była moja wypowiedź w stosunku do Twojego podejścia! Czyli "tak trzymaj" bo to mądre.
W żaden sposób moje wypowiedzi nie "sieją zamętu" i sądzę że warto czasem uspokoić irytacje zanim coś się napisze.
2
Ide po krome 2017-02-17 21:58
Madre opinie nie powinny byc usuwane.
1
takaja 2017-02-17 22:25
Witam,
Nie pracuje już jakiś czas i chyba łatwiej z perspektywy czasu napisać opinię. Co do kasy najniższa krajowa + jakiś smieszny dodatek, więc szału nie ma. Praca cieżka. Rolki po dobre pół tony pchane są ręcznie. Jak jeszcze kierowca pomoże to ok, gorzej jak potem 2 kobiety siłują się żeby wyjechać z magazynu. Najechałam sobie na nogę, wiem jak boli. Magazyn w sklepie też porażka, bardzo mały jak na spory sklep. Śniadanie prawie na sklepie, bo miejsce w socjalnym zajmowały warzywa. Atmosfera w pracy raz lepsza, raz gorsza. Elastyczny grafik to ściema, zostawiam prośbe że chciałabym dostać wolne lub ewentualnie na rano bo czekam 3 miesiące do lekarza. Dostaje w grafiku ranna zmiane. Ciagłe prośby o wykupienie towaru po terminie.
Radze się 3 razy zastanowić przed złożeniem podania.
3
Zk 2017-02-17 22:34
A gdzie ja kogos obrazilam?! Bo jakos niezauwazylam. A jak chcesz wiedziec to mam zgrana zaloge i pracujemy rowno. Wiec tak, tez dzieki mnie sklep funkcjonuje bo nieprzychodze sie tam obijac tylko pracowac. zastepca to tez pracownik. Nie jestem osoba ktora przez 8 godzin siedzi w biurze.jak trzeba to ide i na kase i na miesny normalnie pracowac a w miedzy czasie robie zamowienia i inne biurowe rzeczy. I szanuje swoich pracownikow i zawsze jestem po ich stronie. A tak na marginesie to kiedys bylam w tym sklepie kasjerka, niedostalam tego stanowiska ani za piekne oczy ani za obijanie sie.
1
Zk 2017-02-17 22:36
Czytaj ze zrozumieniem.
Zk 2017-02-17 22:40
Pamietaj,ze niewszedzie tak jest. A poza tym wszedzie dobrze gdzie nas niema.
Zk 2017-02-17 22:43
Bede ;-)
Zk 2017-02-17 22:48
Wiesz co, nie raz i nie dwa ,,ciagnełam,, dwie zmiany albo przychodzilam w wolny dzien jak nie bylo ludzi do pracy albo dziewczyny sie pochorowaly. Wiec juz wyluzuj. Niewiem jak jest u ciebie w sklepie ale u mnie kierownictwo rowniez pracuje jak pos a czasami i dwa razy wiecej. A kazdy dobry pracownik jest doceniany.
2
1234 2017-02-18 09:24
To napisz za co? Nie wierzę że ty jedna z całej załogi taka pracowita! Chyba ze długo pracujesz i należy ci się ? Znamy ta sztuczki !!!!! Ja nic nie mówię Ale milczeć nie będę haha
Edi 2017-02-18 15:03
He he he ja wyluzowałam się i nie wiem o co ci chodzi .Też robię za kogoś jak dziewczyny się pochorują lub zwyczajnie zawalą.Nieraz z wolnego przychodziłam. .Pracownik jest doceniany he he he .Nie wiem czy się żalisz czy się chwalisz.Na forum każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i nikt się nie boi jak każdemu z osobna odpiszesz .Mi to lotto.
1
Zk 2017-02-18 15:10
Wiesz co ty albo czytac ze zrozumieniem nie umiesz albo masz problem ze soba. I tak u mnie w sklepie dziewczyny sa doceniane. Wiele moich kolezanek bylo kasjerkami a teraz sa zk albo ks. Tylko trzeba pracowac a nie sie nad soba uzalac.
1
Zk 2017-02-18 15:20
A czy ja napisalam,ze ja jedna jestem pracowita? Z mojego sklepu 5 osob conajmniej awansowalo i nikt za to,ze ,,mu sie nalezalo bo dlugo pracuje. I nie jestem luzusem kierowniczki . Na zastepce wybrala mnie poprzednia razem z regionalna. A jesli niewiesz z jakiego powodu sie awansuje to juz twoj problem. Widze, ze niektorych boli, ze sa tylko pos, a jak ktos jest wyzej to juz podejzane . Ciesze sie,ze mam normalny sklep i fajnych pracownikow.
2
Edi 2017-02-18 16:48
I kto nas reprezentuje wstyd i żenada i dla ścisłości nie mam problemu ze sobą ;
Zk 2017-02-18 19:14
Dzieki Bogu ciebie niereprezentuje i niechcialabym miec takiej osoby w swojej ekipie. Zegnam .
1
kot 2017-02-18 19:50
to ilu u ciebie w sklepie jest kierownikow i zastepcow?
Edi 2017-02-18 20:27
A ja w swojej .
1
Zk 2017-02-18 20:37
Jeden kierownik i dwoch zastępcow
kot 2017-02-18 21:16
ok tylko pytam bo u ciebie conajmniej 5 osob awansowało:):)
Zk 2017-02-19 06:17
Tak, ale poszly na inne sklepy na zk i ks
pracownica1234 2017-02-22 14:06
witam
a slyszeliscie cos o zwolnieniach po przejsciu sklepow w inna firme
Prac... 2017-02-22 15:33
O zwolnieniach nic nie słychać ale coś musi być na rzeczy bo w zbierają podania o prace w sklepie u kierownika a na olx jest pełno ogłoszeń przyjmę kasjerów-sprzedawców...
Mro 2017-02-24 00:00
Wiele sklepow dostalo zgody na dodatkowe etaty. Stad te ogloszenia o prace. W koncu bedzie lzej jesli bedzie nas wiecej :)
1
Prac... 2017-02-24 12:49
Tak tylko dlaczego nikt nic nie mówi...
stała kiedyś klientka 2017-02-24 17:41
Szczury i przeterminowane towary z wymazaną datą ważności zmywaczem do paznokci
Mięso dzień w dzień płukane
więcej zakupów tam na pewno nie zrobię zatrucie zgłoszone do sanepidu
6
ja 2017-02-24 19:05
klient czy może były pracownik?wsciekły na szystkich bo z jakiegoś powodu stracił prace?kilkanascie lat pracuje w tej firmie i nigdy nic takiego nie miało miejsca! Wszyscy dobrze wiemy jaki jest nacisk na terminy nie ma opcji żeby było mieso nie świeże!
4
DO JA 2017-02-25 09:21
KIEDY PADA DESZCZ , Z PEWNOŚCIĄ MÓWISZ ,ŻE SŁOŃCE ŚWIECI.
2
stała kiedyś klientka 2017-02-25 10:31
@ja -2017-02-24 19:05
Szłam do pracy godz 7;45 około ,weszłam do sklepu jak zwykle kupić coś na śniadanie
Pani z mięsnego płukała mięso śmierdziało na stoisku i to nie tylko moja opinia
A pani na kasie ścierała szmatką coś z paczek z chrupkami jak myślisz co to było? wycierała kurz?
3
AGA 2017-02-25 12:23
Jestem kierownikiem 8 lat nigdy takie sytuacje nie maja miejsca w naszym sklepie. Jeden raz odpowiedzialna za regał z zupami zmyła datę bo nie zgłosiła do przeceny zup i dostała za to naganę pisemną i wszyscy tą sytuację pamiętają. Jak ktoś opisuje takie sytuacje to dobrze byłoby napisać ,w którym sklepie a nie oczerniać wszystkie.
3
Nick 2017-02-25 15:22
I co się póżniej stało z tą jedną zupinką heheheh?
1
ja 2017-02-25 15:36
ok to się dziwie ze takie glajdy pracują jeszcze w tym sklepie ,bardzo proszę jesli piszecie o jakims sklepie piszcie otwarcie jaki to sklep .
1
MR-X 2017-02-25 16:58
Hahah jak widzę to co piszesz to mi się chce śmiać... Jeśli już ktoś robi takie takie matactwo to na pewno nie na sklepie, wśród klientów. Piszesz pierdoły. Mogłaś jeszcze dodać , żeby podkoloryzować , że mięso pani prała w pralce :D
2
AGA 2017-02-25 20:21
To było kilka zup poszły na RWKZ ja nie stosuję zasady "z twojego działu to kupujesz".
1
MR-X 2017-02-26 14:37
Nikt w tej firmie nie podpisuje odpowiedzialności materialnej... Nie można komuś kazać kupować tego co się przeterminowało, a jeśli już ktoś coś takiego stosuje to ryzykuje i to bardzo...
1
AGA 2017-02-26 18:29
Wiem ,że stosują takie "zwyczaje" ale doskonale wiemy ,że mamy mało etatów i dlatego ciężko dopilnować dat a złodzieje też to wykorzystują.
2
MR-X 2017-02-26 22:13
Mało etatów, to czyja to wina, pracowników? Oni nie są winni to dlaczego mają płacić za przeterminowane towary? Nie dość , że pieniądze bardzo kiepskie to stosowanie takich metod to już kompletna przesada. Ludzie pamiętajcie, jeśli któryś z kierowników każe wam płacić za przeterminowane towary to robi to niezgodnie z prawem!
AGA 2017-02-27 09:52
Ty czytasz ze zrozumieniem?U nas nikt nie płaci za przeterminy!!!
1
MR-X 2017-02-27 14:27
Czytam ze zrozumieniem... Odpowiedź ta była skierowana do kierowników, którzy stosują takie metody, a nie do Ciebie...
Zostaw swoją opinię o EKO Holding S. A. - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.