brak logo

EKO Holding S. A.

Legnica

Opinie o EKO Holding S. A.

qww 2016-07-18 17:07:36
Zastępca musi ogarniać wszystko to co kierownik a nawet więcej... wypłata niewiele wyższa od kasjera.Ważne jest jakie zdanie wypracujsz sobie u regionalnego.Ja pracowałam na tym stanowisku i wspominam tą pracę miło.No ale miałam spoko kierownika i regio.Wszystko zależy jak sprężycie się z kierownikiem czy kierowniczka bo robota musi być wykonana na czas i audyty bezlitosne.Nasz sklep został zamknięty ale przyszło nowe i lepsze.Nowa sieć zainwestowała w nowe chłodnie i zarabia całkiem nieźle.Panowie Prezesi jeżeli chcecie mieć sklepy fresch to musi być odpowiedni sprzęt ,a nie stare chłodnie z lat 80.Proszę uwieżyć że sklep zamknięty przez Was pod koniec roku,zarabia teraz dobre pieniądze.Nie jest winna Lokalizacja i sklepy sąsiadujące,jeżeli chcieliście zarabiać przy Biedronce mogliście zarobić tylko ladą.Pozdrowienia dla pracowników eko
qww 2016-07-18 17:08:15
Zastępca musi ogarniać wszystko to co kierownik a nawet więcej... wypłata niewiele wyższa od kasjera.Ważne jest jakie zdanie wypracujsz sobie u regionalnego.Ja pracowałam na tym stanowisku i wspominam tą pracę miło.No ale miałam spoko kierownika i regio.Wszystko zależy jak sprężycie się z kierownikiem czy kierowniczka bo robota musi być wykonana na czas i audyty bezlitosne.Nasz sklep został zamknięty ale przyszło nowe i lepsze.Nowa sieć zainwestowała w nowe chłodnie i zarabia całkiem nieźle.Panowie Prezesi jeżeli chcecie mieć sklepy fresch to musi być odpowiedni sprzęt ,a nie stare chłodnie z lat 80.Proszę uwieżyć że sklep zamknięty przez Was pod koniec roku,zarabia teraz dobre pieniądze.Nie jest winna Lokalizacja i sklepy sąsiadujące,jeżeli chcieliście zarabiać przy Biedronce mogliście zarobić tylko ladą.Pozdrowienia dla pracowników eko
marian 2016-07-18 17:12:00
jakby ktoś szukał ich ofert po pracy to nie ma sensu miotać się po całym internecie, firma na swojej stronie ma świetnie zorganizowany system aplikacji z ofertami
1
Kejsi 2016-07-19 09:56:46
Są sklepy gdzie kierownik i zastepca pracują na jedną zmianę i jak jest jakis kłopot po południu to kierownika brak ! patologia...
2
pol 2016-07-19 10:02:19
słuchajcie, a jest jeszcze aktualna ta oferta pracy jako Zastępca Kierownika Supermarketu czy nie za bardzo, jak to dokładnie wygląda teraz? Mam nadzieje, że jednak wszytsko jest ok.
ktos 2016-07-19 11:00:43
bzdura, zawsze na zmianie jest ktos kto prowadzi zmiane!
1
kasia 2016-07-19 11:08:55
Widać, że raczej konkurencja nie śpi @ktoś na ile zmian pracujecie?
Mtb 2016-07-19 11:21:14
To ty piszesz bzdury ! Może u Ciebie jest zawsze ktoś tam gdzie pracowałem też nie było! kierownictwo zabierało się o 14 do domu.Fakt zostawała jedna starsza stażem pracownica ale ona nic nie mogła i też odsyłała do kierownika" proszę przyjść jutro ja nic nie poradze kierownik będzie rano" i na tym sie kończyła jej funkcja!!!!
3
Mtb 2016-07-19 11:27:42
To ty piszesz bzdury ! Może u Ciebie jest zawsze ktoś ..tam gdzie pracowałem też nie było! kierownictwo zabierało się o 14 do domu.Fakt zostawała jedna starsza stażem pracownica ale ona nic nie mogła i też odsyłała do kierownika" proszę przyjść jutro ja nic nie poradze kierownik będzie rano" i na tym się kończyła jej funkcja!!!! Kompletny brak odpowiedzialności.Dlatego ludzie się zwalniają bo mają dość a pracy w sklepach jest multum fajnie że płacą na czas ale co z tego jak to marne grosze .Bony wielka mi to łaska skoro nie dają żango socjalu to chociaż tyle a za obuwie 3 marne złote premia uznaniowa najwiecej to 120 zł brutto i nie wazne czy pracujesz rok czy miesiąc.Bardzo oporny rozwój w tej firmie oj bardzo...a szkoda bo klientów w brud. To nie narzekanie jak piszą przedmówcy to cała Prawda tak jest w Eko.
1
gu 2016-07-19 12:12:32
a skoro już mowa o stanowiska kierowniczych to widze niedawno szukaliście na szeroką skalę zastępców kierowników supermarketów - skąd się taka wielka rotacja bierze? czy to po prostu kwestia rozwoju sieci?
ja 2016-07-19 13:25:59
przyjmując się do tej firmy wiedzialas ile będziesz zarabiać!!!!!nagle ci nic nie pasuje a jeśli nie pasuje przestan oczerniać firme i zmien prace skoro jest gdzies lepsza!
2
hop 2016-07-19 13:39:04
skad się bierze rotacja....może to nie wina firmy tak jak piszecie może to wina kerownictwa które się nie nadaje na to stanowisko! wiadomo ze nikt nie napisze ze się do tej pracy nie nadawal!zwali wine na kr,dor i eszte firmy:)
2
tomek 2016-07-19 13:54:35
no mi też się wydaje, że jest dobra praca u nich jako Zastępca Kierownika Supermarketu tylko, ze naparwde odpowidzialnośc jest dosyć spora z tego co mi sie wydaje.. no i też warunki sa nieźłe.
tisi 2016-07-19 14:36:38
Oczywiście każdy z nas wie ile będzie zarabiac przy podpisaniu umowy,ale nikt nie wie w jakie g.....o się pcha za tak marne pieniądze ! A to już wyzysk! i nieposzanowanie pracownika,każdy z nas chce pracować a nie być wyzyskiwanym za te ochłapy często nawet przez osiem godz nie jadłam bo nie było przerwy a sikałam w locie bo pracowników brak wiele by pisać teraz też pracuje w sklepie i oczy mi się otworzyły że może być lepiej też za te marne pieniądze baaa o wiele lepiej!
1
mirabela 2016-07-19 14:38:32
w locie? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... a możesz napisać na jakim konkretnie stanowisku pracowałaś?
2
noo 2016-07-19 14:49:01
w tej firmie na poczatek jest 3 miesiace okresu probnego to ty po tym okresie zdecydowalas ze chcesz w tej firmie pracowac nikt nie zmuszal cie do zostania.To co wypisujecie jest chore!
2
jagioda 2016-07-19 16:53:41
a poty jak już ustaliliśmy trzymiesięcznym okresie próbnym to jaka jest realna szansa że oni mi dadzą zatrudnienie a nie wezmą sobie nowe osoby na kolejny próbny?
jak 2016-07-19 17:25:59
jezeli jestes dobrym pracownikiem to nie masz sie czego obawiac napewno dostaniesz umowe ,jesli ktos sie nie sprawdzi no to niestety.
gość 2016-07-19 18:32:33
Skoro zapewniona jest umowa, to pewnie i warunki pracy są dobre.
gosciu 2016-07-19 23:03:43
takie jak wszedzie.
mizo 2016-07-19 23:06:22
warunki pracy w dużej mierze determinuje to jakie stanowisko zajmujesz w firmie. a tak poza tym to niech mi proszę ktoś wytłumaczy co wy tak wielu zastępców kierowników od roku chyba szukacie i rekrutujecie?
kejsi 2016-07-20 10:20:04
W Eko nie ma konkretnego stanowiska a nazywa się to POS(pracownik obsługi klienta) czyli robisz wszystko nie masz zakresu obowiązków tam gdzie jesteś potrzebny to robisz głupie to ale cóż tylko Eko mogło coś takiego wymyśleć i pewnie przez ten wymysł jest bałagan na sklepach .
1
kai 89 2016-07-20 10:23:30
Nie martw się teraz przyjmuja niemalże każdego bo brak ludzi do pracy nawet jak się ktoś nienadaje to i tak go potrzymają bo przecież kierownicy sami wszystkiego nie przerobią:)...........ironia.
1
Z-CA 2016-07-20 10:25:50
Bo odeszli kto za te pieniądze będzie pełnił taką funkcję i biegał na każde zawołanie-ileż można?
Naxxx 2016-07-20 10:54:28
No ja się zastanawiam w jaki sposób tutaj można dostać się do pracy, bo przyznam, że by mi się to przydało
Mysza 2016-07-20 20:23:40
E.Sz jest nie jest facetem a ks wypowiada się w formie męskiej:) ale gdyby to pisala nasza kierowniczka to opinia o firmie była by bardzo podobna ponieważ u nas właściwie też tak jest . Fajna atmosfera, fajni ludzie , kierowniczka też fajna czasem da nam w kość ale to dzięki niej sklep ma takie wyniki . A no i u nas premie trochę wyższe ale to chyba też zależy od obrotu sklepu . Pozdrawiam z Opolskiego
luzia 2016-07-20 20:26:14
ano właśnie, to takiej premii procentowo od obrotu sklepu się mniej więcej przyjacielu dostaje? to bardzo dla mnie ważne informacja ko konkurencja tez mi taki system proponuje
Mysza 2016-07-20 20:40:33
Premia zależy od wykonania założonego celu na różne działy. Całość jest obliczana dla każdego sklepu inaczej . Mamy również dodatek motywacyjny:) nie zależny od wykonania planu . Pozdrawiam
ewa 2016-07-20 21:31:03
a czy te cele są jakieś logiczne i w ogóle możliwe do zrealizowania? pytam bo wiecie jak bywa różnie w różnych firmach
Mysza 2016-07-20 21:47:59
Czy są logiczne to nie wiem bo tym się zajmuje kierowniczka ale co miesiąc jak je dostaje to w pierwszej chwili zawsze jest krzyk ...................kto to wymyślił, kto to wyliczył, jak my mamy je zrobić?? Ale na koniec i tak zazwyczaj je robimy nie zawsze i nie wszystkie ale co miesiąc premia jest :)
3
sergio 2016-07-20 22:01:13
dodatek motywacyjny?pierwsze slysze!
ja 2016-07-20 22:07:28
Mysza hmm zwykly pracownik niby a jaka obcykana.....cele sa do zrealizowania wszystko zależy od zaangażowania wszystkich pracowników .
1
Mysza 2016-07-20 22:26:04
Dodatek jest od dwóch mc
Mysza 2016-07-20 22:28:07
Jestem funkcyjna
ktoś 2016-07-20 22:42:55
Ja to bym się chętnie załapał na zastępcę kierownika supermarketu, bo przecież oprócz pdostawy jest jeszcze szansa na jakieś premie. A benefity socjalne są?
Jarzyna 2016-07-20 23:15:55
Stwierdzasz ze cele I premia zalezy od wszystkich pracownikow
Mylisz sie nie kazdy sie nadaje do realizacji celow lecz swietnie obsluguje klientow na kasie
I reszta zalogi ma czas sie wykazac
O ile sa kompetetni do tego
Osobisce pracuje w takim sklepie ze sa realizowane cele I wogole a czlowiek nawet sie nie na meczy skoro moze liczyc na innych
2
hihi 2016-07-20 23:33:37
nie rozumiem co pisesz,ty twierdzisz ze nie kazdy sie nadaje do realizacji celow lecz swietnie osbsuguje na na kasie o co ci chodzi? oj jarzynka :)
długoletnia 2016-07-21 09:51:18
Skoro napisała że realizuje cele to widoczne tak jest.A co do sprzedaży na Kasie to prawda.Jeżeli towar wyłożony jest na sklepie warzywa ładnie poprzebierane itd to można polecać z przyjemnością A nie wstydzić się że ochlapy. Kierownictwo zamawia systematyczne towar ,Panie na mięsnym uprzejme nie robią łaski ze są w pracy .świeże mięso i wędliny (poukładane A nie wrzucone) i to się nazywa sklep .Wszystkie osoby mają udział w wyrobienie celów
gość 2016-07-21 11:13:54
Benefity socjalne są rzeczywiście bardzo dobre, bo urozmaicają znacznie pracę jak i zatrudneinie w firmie
hihi 2016-07-21 11:39:23
oczywiście ze tak, wszyscy pracownicy musza być zaangażowani......czytaj wyżej co pisze, jarzynka odp. na post @ja i cos namieszala.
Michał 2016-07-21 13:42:16
Generalnie wiem bardzo dużo o Eko Holding i musze szczerze powiedziec, że benefity sa naprawdę świetne, doskonałe są też pensje, moim zdaniem jeśli chcecie umowy o prace to zdecydowanie warto próbować
jarzynka 2016-07-21 16:48:09
To jestes kompetetny
Nie kazdy sie nadaje do wykladania I wogole ukladania planogramu ale taka osoba swietnie radzi sobie na kasie
I dzieki takiej osobie mam czas na ukladanie planogramu I wykladanie towaru
A jak juz jest problem to od tego jest brygada rr hii zawsze da rade
długoletnia 2016-07-21 21:59:51
NO to prawda coś namieszala ta jarzynka.Teraz to nie wiem już kompletnie o co jej chodzi
hihi 2016-07-21 22:16:52
z pewnoscia jarzynko nalezysz do brygady rr :):):) bardzo bym chciala miec takiego pracownika:)
edi-eko 2016-07-22 10:24:49
A co ty nazywasz benefitami socjalnymi w tej firmie ? Bo nie kojarze żeby jakoś szczególnie rewelacyjne były
bony na świeta 50-120 zł...co jeszcze ? karta rabatowa przy zakupach za 20 zł 5% rabatu? Ludzie to jest śmiech na sali to cały socjal..pomóżcie może czegoś nie dopisałem albo nam nie dają...macie coś jeszcze?
2
stars 2016-07-22 14:13:31
Bardzo chętnie bym się teraz u nich załapał, ale nie wiem czy jest jeszcze szansa, żeby znaleźć zatrudnienie, wiecie może czy coś jest? Z góry dzięki za odpowiedź
eko 2016-07-22 21:35:44
,Czlowieku o czym ty piszesz pracowałam w eko 12 lat i zadnej premi nie widzialam nie mówiąc o socjalu,a wynagrodzenie to najniższa krajowa i te bezsensowne aktywne za ktore nawet nie dostawałyśmy kasy no faktycznie żyć nie umierać.
7
gość 2016-07-22 22:00:56
Na pewno taki zastępca kierownika supermarketu może liczyć na jakieś premie do podstawy zarobków, dzięki
luci-k 2016-07-26 13:29:01
Pracowałem w Eko ponad dwa lata żadnego szkolenia BHP nie miałem byłem głupi bo podpisałem ale już straciło moc bo papier ważny jest na rok .Czy u was też tak jest nie macie szkoleń bo ja pierwszy raz się spotykam z takim pracodawcą ,przecież za to grożą kary? Nawet nie wiem jak BHP ma na imię i kto to był.
gość 2016-07-27 15:43:30
No dobrze, ale jakich zarobków może się spodziewać zastępca kierownika supermarketu, wiecie może? Przecież oprócz podstawy na pewno jest szansa na jakies premie, zwłąszca, że wypłata u nich raczej jest terminowa. W końcu doskonale wiedzą jak zadbać o swoich pracowników.
Zostaw swoją opinię o EKO Holding S. A. - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.