Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mm - 2014-07-07 08:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty kasjerko"nie bądz ;taka mądra bo kto jak kto,ale akurat ja moge cos powiedziec na temat pracy wiekszosci kasjerek,a ty raczej zamienic sie nie mozesz bo na innym stanowisku "leżysz"...
zdjecie uzytkownika
smutna kierowniczka - 2014-07-09 14:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdzie nie ma miodu jak komuś źle niech się zwolni ja Tak zrobiłam co prawda nie żałuję !!!!!!!!! Zgłoście sprawę gdzie trzeba zróbcie zbiorowy protest lub Strajk Wszystkich nie Zwolnią nie ma takiej opcji ale na pewno da to im do myślenia ! Nie dajcie sobą pomiatać za marne grosze
zdjecie uzytkownika
kasierka????? - 2014-07-10 10:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mm - 2014-07-07 08:53:24]:
Coś ci napiszę.Nie ma ludzi niezastąpionych.A ty nawet to nie wiesz do kogo piszesz.Podaj swój sklep to Ci pokaże czy dam sobie rade czy nie.Choć moge pracowac na kasie czy na mięsnym nie wiesz jak szybko kto sie uczy. Zacznij martwic sie o swój tyłek.Z tego co piszesz nie jesteś napewno kasjerem ale nie poniżaj nikogo. Jak Ci tak strasznie żle idż na stanowisko dyrek bedziesz żądzić..TYLE
zdjecie uzytkownika
smutna kierowniczka - 2014-07-10 11:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wariaty jesteście dajecie sie poniżać !! hahha
zdjecie uzytkownika
amelia - 2014-08-13 22:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej,koniec urlopu i do roboty,nowe wiadomości oczywiście nowy Pan Prezes nas juz odwiedził,jakby inaczej kolejne zwolnienia,bo przecież jak masarnia żle wychodzi to najlepiej kogoś zwolnić...a może tak lepiej dostawce zmienić co panowie dyrektorzy???
zdjecie uzytkownika
amelia - 2014-08-15 16:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA TEŻ UWAŻAM ,ŻE NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH,ALE JEŚLI KTOŚ WIDZI,ŻE KTOŚ SIĘ CIĄGLE OPIERD....TO CHYBA LEPIEJ WIE CO SIĘ NA JEGO SKLEPIE DZIEJE,LUB NA INNYM GDZIE MA WGLĄD I TO NIE ZNACZY OD RAZU,ŻE KOGOŚ PONIŻA,,,,SAMA WIDZĘ CO TU SIĘ PO MOIM UROLOPIE POROBIŁO,,,LENISTWO GONI LENISTWO...
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-08-17 22:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samo jest w innych sklepach w kobylej gorze miedzyborzu wyzysk i masakra za 1200 zca kierowniczki 1350 masakra
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-08-18 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@riki A jednak są osoby, którym takie pieniądze za takie obowiązki pasują. Chociaż nikt przy zdrowych zmysłach nie zdecydował się na taką ilość obowiązków za 1350 zł... Trzeba przyznać, że to trochę żałosne pieniądze, ale z braku laku dobry i wróbel w garści. Spodziewałem się więcej po całym Eko Holdingu, bo spółka jest jedną z większych w branży w swoim regionie a ofertą finansową nie zawojują świata..
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-08-19 12:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stilo - 2014-08-18 10:04:44]:
No i znowu pod młotek. Żegnaj zarządzie
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-08-19 12:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz sklepy zostaną przekształcone w sieć aptek pana A.
zdjecie uzytkownika
mewa - 2014-08-20 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stilo----to jakiś żart czy masz jakieś konkrety?????
zdjecie uzytkownika
MIŚ - 2014-08-21 17:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że żart. Pan (usunięte przez administratora). nie ma z tym nic wspólnego. Prędzej Pan (usunięte przez administratora). :)
zdjecie uzytkownika
madlen - 2014-08-21 21:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PANOWIE,POCHWALCIE SIĘ JAK COŚ WIECIE,JAKIEŚ NOWOŚCI W SPARAWIE NOWYCH PANÓW PREZESÓW????????
zdjecie uzytkownika
ekowiec - 2014-08-21 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowych nie, ale prezes od koloru plakatów i szumnych zapowiedzi idzie paść konie, a reszta nowej gawiedzi na zieloną trawkę:)może zasłużyli juz na ujeżdżanie?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-21 22:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj, zdziwisz się gdzie panowie wylądują ;)
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-08-22 12:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ALE NUMER...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-08-22 22:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co panie i panowie przejął nas wróg czytaj Niemiec.
zdjecie uzytkownika
FAFIK - 2014-08-25 18:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLAK CZY NIEMIEC,PRACOWAĆ WSZĘDZIE TRZEBA,A MOŻE JAKIEŚ PREMIE BĘDĄ WIĘKSZE.....
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-08-27 20:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto kupił ,bo podobno ktoś z Polski,ale czy to prawda??? Zaraz zaczną się kolejne pomysły,:)))) gdzie pracownice będą musiały wszystkie wykonać w określonym czasie
zdjecie uzytkownika
pupata - 2014-08-28 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stilo - 2014-06-30 09:30:13]:
Witam. Jak dla mnie praca w markecie eko jest żenująca, a pracuje od niedawna:)
zdjecie uzytkownika
pupata - 2014-08-28 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mojrata - 2014-07-03 22:51:56]:
też mam taki zamiar:)
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-31 21:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zdecydowałam sie i odeszlam. Była to najlepsza decyzja która podjelam i nie żałuje. Teraz odpoczywam w nowej pracy bez nerwów ciągłych stresow i odpowiedzialności za wszystko. Nie bojcie sie bo na eko świat sie nie kończy a teraz będzie tam tylko gorzej!
zdjecie uzytkownika
zulugula - 2014-09-01 20:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pupata - 2014-08-28 20:31:17]:
to się zwolnij i zenadę będziesz miała w domu //ziew
zdjecie uzytkownika
Tis - 2014-09-04 23:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że praca w EKO może być traktowana zarówno jako tymczasowa i jako stała. Co prawda warunki, które oferują pewnie nie są wiele większe od najniższej krajowej, ale jest przynajmniej jakieś źródło dochodów. Ciekawe tylko jaką umowę oferują czy jest szansa na umowę o pracę ze wszystkimi świadczeniami?
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-09-08 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie wymaga dużo wytrwałości i cierpliwości zarówno do kierownictwa jaki do współpracowników by nie dac sie zgnpic trzeba mieć oczy szeroko otwarte.Kłamstwo poganie kłamstwo. Jak prezes i dyrekcja nie widzi tego oszustwa jak ono jest widoczne gołym okiem trzeba zajrzeć po prostu do papierów i komputera.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x