Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ewcia - 2014-12-16 14:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wujek - 2014-12-16 10:10:34]:
Hej. Dlatego, że masz pensje wyższą niż pracownik szeregowy. Największe sumy bonów, w sensie normalnych pracowników,( nie dyrekcji itp. )dostają pracownicy, którzy mają mniejszą podstawę
zdjecie uzytkownika
12elq - 2014-12-16 18:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEROWNIK ZAWSZE JEST POSZKODOWANY .SIEDZI NAJDŁUŻEJ A JEŚLI CHODZI O NAGRODY TO ZAWSZE MA NAJMNIEJ
zdjecie uzytkownika
Edzia - 2014-12-16 19:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie:
kto obecnie jest dyrektorem w Eko Holding w Magazynie w Nowej Wsi Wrocławskiej?
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-12-16 19:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie pracownica cały czas chodzi na chorobowe i dostała tak samo bonów jak inni pracownicy. Personel zapierdziela po 10 a nawet 11 godzin dziennie a ta jedna sobie byczy w domu i ma co cały personel z bonami i gdzie tu sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
zazaza - 2014-12-16 22:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie są bony czy na paragon bo u mnie w sklepie to temat tabu
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-16 22:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jatamwolecocacole - 2014-12-16 11:37:47]:
bony wydawane sa według zarobkow wiec kto więcej zarabia dostaje mniej bonow
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-16 22:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-12-16 19:01:38]:
bzdura to pracownikowi należy się najwięcej!pytam się która kierowniczka dźwiga te tony towarów? wiec za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze wcale bym nie dala nie wiem jak u was ale u nas kierownik z biura nosa nie wytyka wiecznie zamówienia robi 40h tygodniowo nie ma pojęcia o sklepie! zastępcy za nia robia , ale ma gadane
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-12-16 23:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-16 22:32:00]:
Trzeba było startować na kierownika sklepu, jezeli uwazasz, że jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kto ci kazała iść na sprzedawcę?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-12-16 23:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszcie się, że dostałyśmy bony to nie jest obowiązek firmy dawać bony na święta to ich dobra wola. a gdzie chciałaś robić zakupy?w biedronce? chyba zart. firma placi (bo bony to ich kasa) a ty miałabys iść do kokurencji!! zenada. Nie twierdze, że w eko jest zajebiści trzeba sie narobić naprawdę a płacą marne grosze. pracuje bo chcę, a nie bo muszę. jak będę miała dość to się zwolnię. ale nie mam zamiaru narzekać póki tu pracuję.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-17 11:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-12-16 19:01:38]:
dokładnie tak jak mówisz kierownik siedzi!!!!!!!!!!dlaczego się nie wyrabia w 8h nie mow ze zastępcy nic nie robia bo większość robia za kierownikow plus zapierniczaja równo z pracownikami na sklepie.
zdjecie uzytkownika
Mała Miiii - 2014-12-17 12:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! :) Jestem pracownikiem eko niecałe dwa lata. Z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Ciągle słyszę nad głową : AKTYWNA!!! Ale nikt nie weźmie pod uwagę tego,że propozycje aktywnej są absurdalne. Nasze eko mieści się w biednej okolicy, stałe produkty to hoff ,edelberg i chrupki za złotówkę, więc kiedy wypalam z tekstem: proponuję proszek za 22 zł,ludzie robią miny, jakby ufo wiedzieli. Pani Dyrektor ,ścigana przez tych wyżej, oczekuje,że ze starego budynku, gdzie farba spada ze ścian, zrobimy super nowoczesny sklep. Chodziły słuchy,że doczekamy się remodelingu, ale póki co, nie doczekaliśmy się nawet nowego podajnika na papierosy. Jeśli chodzi o nasze wspaniałe zarobki- porażka. Zawsze mają jakiś dobry powód, aby nie dorzucić nam premii... Ale Ty człowieku pracuj, najlepiej poświęć się tak,że olej własną rodzinę, własne potrzeby... bo przecież praca USZLACHETNIA!
zdjecie uzytkownika
domdidom - 2014-12-17 12:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dlaczego co jakis czas sa nowe oferty pracy dla ludzi w marketingu? Czyzby stara zaloga mialaby poleciec na zielona trawe? Albo juz poleciala?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-17 13:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-12-16 23:27:40]:
Wreszcie jakaś sensowna opinia,takim którym nie chce się pracować zawsze będą narzekać,ja akurat lubię tą pracę i jestem z niej zadowolona z bonów również.
zdjecie uzytkownika
ZUZKA - 2014-12-17 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żeby nie było,,,pracę można lubić chodzić do niej bardzo chętnie,ale jak się ma do kitu kierownika i jeszcze bardziej rozwrzeszczaną regionalną to wybaczcie obrzydzenie bierze.Rozumiem,że są sklepy gdzie jest wszystko w porządku ale takie to na palcach można zliczyć.Poświęcaj swoją własną rodzinę po to żeby kasa leciała tym na górze,ale niestety czasy się zmieniły.Nie będę już zostawała po godzinach za dziękuję albo*potem ci oddam te godziny*kiedy potem???już tego jest za dużo...Dałam wypowiedzenie ,aż mi kamień z serca spadł***
zdjecie uzytkownika
jatamwolecocacole - 2014-12-17 21:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRATULUJĘ,JEDNA ODWAŻNA,JA NA RAZIE NIE MAM NIC NA OKU LEPSZEGO WIĘC TONĘ RAZEM Z TYM OKRĘTEM
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-12-17 22:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też szukam pracy i to w trybie pilnym.Nie ma sensu tkwic w tym dziadostwie.Spółki spoleczki.jedno dziadostwo poganina drugie.Kliki i fausz.Kto cwany i wredny ten ma w miarę dobrze.Uczciwość i pracowitość to wogole nie brane pod uwagę. Jedno wielkie nieporozumienie.
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-12-18 00:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Eko to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a regionalni to gnidy gnębią zwolnic darmozjadów w biurach zrobić porządek bo tam też darmozjadów nie brakuje .To firma nic niereprezentująca .
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-12-18 06:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sory ale ten kto napisał że socjal jest pobierany nam z pensji niech się dokształci i dobrze odcinek przeczyta. Firma nie ma prawa brać składek na socjal w ich zakresie jest zapewnienie nam takiego funduszu. Ja też jest kierownikiem jednego ze sklepów robota w biurze zawsze jest na końcu. (usunięte przez administratora) na sklepie a potem po godzinach za które nikt mi nie płaci siedzę w biurze i nadrabiam każdy myśli no może prawie każdy że być kierownikiem to tylko siedzenie i klepanie zamówień. Ale jak przyjeżdża regionalny to kto zbiera za cały personel?? Kierownicy czy sklepu czy regionalni też są ludźmi mają rodziny kredyty zobowiązania każdy chce rodzinę utrzymać a prawda jest taka że jak coś nie tak w sklepie to pierwszy leci kierownik.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-18 10:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co możecie napisać o Długoszu? Na Pan to nie zasługuje. Żeby wyzywać i drwić ze świetnych kierowników (tak, są tacy) przy klientach i drzeć się na cały sklep. To jest człowiek nadający się do ośrodka zamkniętego. W jego sprawie zostanie złożony pozew do sądu pracy o mobbing. Mam pytanie kochani, co myślicie o pozwie zbiorowym? W kupie siła, jak to mówią. Czekam na wasze opinie. Niestety miarka się przebrała.
zdjecie uzytkownika
jatamwolecocacole - 2014-12-18 17:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ELU
U NAS JESZCZE DŁ.NIE ZAWITAŁ.SŁYSZAŁYŚMY TYLKO O NIM RÓŻNE OPOWIEŚCI.
TESTER BIAŁEJ RĘKAWICZKI ITP.
NATOMIAST NASZE SZEFOSTWO DO BANI JEST,AŻ MI SIĘ DO PRACY NIE CHCE CHODZIĆ,PRZY KLIENTACH NA SKLEPIE TEŻ SIĘ WYDZIERAJĄ...DOŚĆ CZĘSTO--PORAŻKA
I WEŻ TU SPOKOJNIE PRACUJ--NIE DA SIĘ
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-18 19:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mlynarczymowa powinien Dlugosz na zbity pysk wyzucic
zdjecie uzytkownika
ZUZKA - 2014-12-18 19:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U JAKIE OSTRE SŁOWA,TO SIĘ MACIE DZIEWCZYNY...A TA MAŁGORZATA TO KTÓRY REGION???
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-12-19 19:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2014-12-18 10:35:06]:
A co sądzicie o nowym regionalnym, tym co jest na miejsce Pani Anety??
zdjecie uzytkownika
nusia - 2014-12-20 12:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie mi podac nr.tel do kadr do Wroclawia.Chcialabym sie dowiedziec czy naleza mi sie bony na święta czy nie? Nadmieniam że jestem na zwolnieniu lekarskim bo tak mnie gnebily kierowniczki w pracy ze wpadłam w straszna depresje.Podejrzewam ze moje bony rozdzieily sobie kierowniczki i podpisały za mnie, tak samo jak nie dostaje rmuy odkad jestem na zwolnieniu .Bardzo Wam Dziękuję
zdjecie uzytkownika
Beti - 2014-12-20 21:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko narzekania wygląda na to ,że wszyscy pracują wbrew własnej woli. Zawsze można iść na zasiłek!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie
x