Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-16 09:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na forum nie ma innego tematu tylko obgadywanie kierownika .
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-05-16 10:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-05-15 23:20:47]:
A Ty jak pracowałaś to byłaś idealnym pracownikiem (nie zwolniliby takiego pracownika)po prostu idź do kierownika i w kadrach zmienią świadectwo.Po co ta złośliwość .Trochę poniosło!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-05-16 19:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daga
Nikogo nie poniosło!!!!!

9 lat przepracowałam----a w tym czasie 4 razy zmienił się kierownik...
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2015-05-16 22:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-05-16 19:50:37]:
to może ty pracowałaś w Międzychodzie nie w Przytocznej bo w Przytocznej od samego początku jest jeden kierownik widocznie dobra jest w tym co robi bo inaczej pewnie by ją zwolnili
zdjecie uzytkownika
Trudne sprawy - 2015-05-17 08:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszne kierownicy walczą o stołek jak Prezydent o swój ponieważ nic nie robią spijają kawkę z regionalnymi i wyzyskują się zastępcami Wypłatę odbierają za dobre wrażenie
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-05-17 10:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trudne sprawy - 2015-05-17 08:15:00]:
Ty jesteś śmieszna !!! Kierownik pije kawę a kto wszystko robi za niego?Może Ty ale dlaczego Ciebie zwolnili???
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-17 12:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trudne sprawy - 2015-05-17 08:15:00]:
Ty chyba byłaś zastepcą i zazdrość przez ciebie przemawia .
zdjecie uzytkownika
Trudne sprawy - 2015-05-17 14:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-05-17 12:48:10]:
Sama się zwolniłam następna tępa nie potrafi czytać. Zwolniłam się ponieważ stać mnie na więcej niż ucieranie d...y w Ledi. Sama odpowiedziałaś sobie zastępcy robią za kierowników inteligencją to nie grzeszysz .Więcej nie będę pisała z tobą ponieważ brak Ci mózgu
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-17 15:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trudne sprawy - 2015-05-17 14:46:03]:
Moze czułaś się nie docenione robie tak dużo wszystko za wszystkich a jestem tylko kasjerką .TOtobie brak inteligencji i kultury , ja chociaż anonimoeo nikogo nie obrazam . Życzę ci żebyś nie musiała nikomu uciera [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w nowej pracy .
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-05-17 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trudne sprawy - 2015-05-17 14:46:03]:
Masz rację nie pisz więcej bo nikt tego nie chce czytać a tępa to Ty jesteś u nas też są lalunie ,które pracują za karę nawet nie wiedzą jakie obowiązki ma kierownik ściemniają przez 8 godzin kręcą się i nic nie robią ale skończą tak jak Ty.Może nie mają mózgu???
zdjecie uzytkownika
anka K. - 2015-05-17 20:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co te wyzwiska?????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
MR X - 2015-05-18 14:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahahaha!!! Żenada :D
zdjecie uzytkownika
Ancia - 2015-05-18 19:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie czy zmiany w firmie będą dla nas korzystne?
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-18 20:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ancia - 2015-05-18 19:54:06]:
Ancia jakie zmiany????
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-19 11:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ancia - 2015-05-18 19:54:06]:
Napisz co to za zmiany . Nareszcie coś o firmie a nie o kierownikach .
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-05-20 10:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubię swoją kierowniczkę z Bytomia O i nie wstydzę się tego
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-20 11:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2015-05-20 10:52:55]:
I bardzo dobrze .
zdjecie uzytkownika
xx77xc - 2015-05-20 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o tym, że w ledi pani kierownik każe sprzedawać ciasoto świąteczne miesiąc po wielkanocy mazurek z którego kazała ściągnąć ozdoby bo zbyt dużo zamówiła... mięso jest myte , śmierdzące , mrożone bo składa takie zamówienia , że większość jest po terminie i się nie sprzedało, ciastak pakowane jak są po termnie to rozsypuje je na wage i mówi że ma się sprzedać , zmazywaczem zmazuje daty i sprzedaje - to jest żenada takich sytuacji mogę wymieniać miliony !!! a pani kierownik regionalna nic w tym temacie nie zrobiła bo to przyjaciółeczki które razem jeżdżą na zakupy... a na dodatek to w przeciągu bardzo krótkiego czasu zwalnia się kilka pracowników a to tylko dlatego , że kierowniczka stosuje mobing i wykańcza ludzi psychicznie np wyzywa ich... a tłumaczy to tym że powstała nowa konkurencja Intermarche

CIEKAWE GDZIE JEST DYREKTOR I PREZES ...?? CZEMU NIC NIE ROBIĄ ..??
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-21 09:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx77xc - 2015-05-20 23:08:04]:
A w jakim sklepie tak się dzieję???
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-21 10:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-05-21 09:03:17]:
Tak iest chyba wszędzie ,bo wszyscy chcą żeby straty były małe.Nikt nie myśli ,że przez to traci klientów a regionalni wszystko wiedzą .Dlatego jesteśmy informowani o kazdej ważniejszej wizycie .
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-05-21 14:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xx77xc - 2015-05-20 23:08:04]:
Widać,że nie masz najmniejszego pojęcia o pracy kierownika nie pochwalam Twojej kierowniczki a może Ty pokierujesz sklepem za 1.600 zł i 60 godzin tygodniowo zapraszam!!!
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-05-21 23:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sobie ktoś pracy nie potrafi zorganizować to siedzi w pracy 60h dodatkowo!!panie kierowniczki przestańcie pieprzyc przez tel .....a zaczniecie się wyrabic w 8h!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-21 23:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trudne sprawy - 2015-05-17 08:15:00]:
nie bron jej bo i tak cie kiedyś wypier...uwierz nie znasz jej,zrob cos nie po jej myśli i gotowe,przytakuj slodz a popracujesz długoooooo
zdjecie uzytkownika
kAcha - 2015-05-22 08:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie jest prawie syf---a niestety kierownik zarabia 2500 netto więc z premią mała bo mała ale ma 1950 na ręke-przyjdzie synowa---pogadaja godzinę----sąsiadka---drugą ---potem przedstawiciel handlowy---jak ulubiony to kawka ciasteczko i tak prawie jesteśmy na półmetku pracy kierowniczki----do kitu z taką kierowniczką---większość kontroli zapowiadana---ach mozna o tym powieść napisać....
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-05-22 10:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh
Wszędzie sprzedają towar po terminie---zwróćcie uwagę w Iłowej co się dzieje---nabiał z jakimi datami leży nie wspomnę już o suchych...I potem mówią,że nie ma klientów---ach a niektóre mięso i wędliny to już poemat....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie
alert