Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edzia - 2015-06-21 20:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
już po pracy - 2015-06-22 16:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-06-21 15:11:33]:
Wiesz regionalni i tak czytają co chcą i doceniają kogo chcą-ze złodziei robią kierowników-całą reszta się nie liczy--mają wszystko gdzieś---UKŁADY MOI DRODZY--UKŁADY SIĘ TU LICZĄ.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-06-22 20:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [już po pracy - 2015-06-22 16:44:36]:
i tu sie z Toba zgadzam!!
zdjecie uzytkownika
tosia - 2015-06-22 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedawałas stare mięso bo się na to godzilas albo zabrakło Ci odwagi żeby się odezwać przy dor albo kr to już jesteś byłym pracownikiem. A na pewno nie masz własnego rozumu skoro godzilas się na to.. Moja kierowniczka też kazała tak robić z mięsem i co... NO i tego samego dnia już nie pracowała wystarczyło się odezwać. Ale po co zawsze można skulic ogon i truc ludzi.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-06-23 13:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy się odezwac ???- nie do konca prawda- regionalna i kierowniczki to kolezanki, klika !!!! Jedna dziewczyna raz się odezwala i po miesiacu dostala wypowiedzenie !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Elka - 2015-06-23 13:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tosia - 2015-06-22 20:59:22]:
właśnie tak jest w większości sklepów.jakie odezwać się droga Pani...Sprzedajesz stare mięso---przeterminowane towary bo ci każą i nie masz nic do gadania--jak nie sprzedasz twoja strata--o dobrej przecenie zapomnij---musisz sobie radzić a potem inwentura masarni na koniec miesiąca i jak straty to jeszcze drą ryje gdzie to jest---a w koszu...jak ??dlaczego??udają wariata---trzeba było przecenić...ale drogie koleżanki ludzie to nie psy nie zjedzą byle czego!!!!!!!WSTYD,ŻE TAKIE RZECZY MAJĄ JESZCZE MIEJSCA ALE NIESTETY TAK JEST!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-25 08:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Tośka to nie wiem na jakim świecie żyjesz? O czym ty mówisz jakie odezwać przecież oni to dobrze wiedzą że takie smierdzace się sprzedaje bo nawet przeceniac nie chcą, ale my to mamy sprzedać i tyle. A ty porostu miałaś szczęście że się odezwałaś i pracujesz ale do końca ci nie wierzę co piszesz bo był by to pierwszy sklep gdzie posluchano by zwykłego robola .Ja poprostu mówię że nie świeże i tyle


zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-06-25 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no nie wierze co tu piszecie z jakiego jesteście regionu? nie ma takiej opcji żeby w ladze było smierdzace mieso!Regionalny na każdej kontroli wchodzi za lade i wacha mmieso gdyby znalazlna na 100% kierownik lady ma dyscyplinarke!u nas sa przeceny nawet 50%.Jedna zasada jeśli jest potrzeba przeceniamy nie wyrzucamy!smierdzace mieso niedopuszczalne!
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-06-25 21:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:) - 2015-06-22 20:26:20]:
dokładnie,są układy i układziki,
zdjecie uzytkownika
i jednak tak jest - 2015-06-25 23:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-06-25 20:56:53]:
Jednak uwierz u nas regionalna nie wchodzi za ladę i mięsa nie wącha a szefowa przeceniać nawet nie chce o 30 % więc jakie 50 ? zapomnij---są układy...ja też mówię ludziom że nie świeże i tyle .Sama robię zakupy w pobliskim sklepie masarniczym - tam aż miło popatrzeć jakie wszystko świeżutkie
zdjecie uzytkownika
MRX - 2015-06-26 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak tak czytam, to chyba w innej firmie pracuję :) Pozdrawiam z R3 :)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-06-26 21:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej zajmijmy się swoimi sklepami.Co za beznadzieja?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-27 13:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego beznadzieja?jesli mozna cos w tej sprawie zrobic to dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-06-28 13:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-06-25 20:56:53]:
Nie jesteśmy w stanie sprzedać, mięsa dorzucanego odgórnie,dodatkowo regionalna zawsze po 16-tej przywozi nam wrzuty z innych ,mało-obrotowych sklepów, które oczywiście mają krótką datę, bo jakże inaczej(przecież każda z eko chce się towaru pozbyć jak nadarzy się okazja i wypycha już problemowe).Przeważnie ma to miejsce w piątki, jest dużo więcej przykładowo kg fileta, ćwiartek niż zamówimy. Na sobotę robi się zamówienie a pani regionalna po kilku godzinkach od zamówienia już złożonego dowozi nam swoim czerwonym autkiem jeszcze jakieś wrzutki. Towar region. idzie do sprzedaży w pierwszej kolejności oczywiście. Przez niedzielę już zaczyna się co nieco kleić, przerzucane jest więc do nowych pojemników. Klientów jak na lekarstwo, bo co 2 tydzień inwentura na mięsnym i nie chcą przeszkadzać, towar piątkowy zalega. A w poniedziałek już rano "waniajet". Z tymi śmierdzielami to nie jest takie proste-je przecenić -gdyż są w gazetce i z ceny się czasami nie da zejść.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-06-29 00:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
towar ktory dowiezie z innych sklepow wali mnie!!!!!!!jak sie nie sprzeda w beke!!i zaznaczsz to przy inwenturze!i tak macie lepiej my iwenture co tydzien!towar w promocji tez mozna przecenic!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
R1 - 2015-06-29 09:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wali nie wali ale ryja drze...Dlaczego w innych sklepach może być pachnące---temu bo Ledi chce się nachapać---towaru full żeby przypadkiem nie brakło-bo jak o 18 już ćwiarki zostanie 5 kg to tragedia będzie---weżcie pomyślcie kierownicy czy lepiej świeże czy więcej więcej i smród!!!!!Masarniczy jest na każdym rogu i ceny są często lepsze niż u nas....Porażka
zdjecie uzytkownika
nowiutka - 2015-06-29 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanko.Co należy do obowiązków zast kier .Mam objąć takie stanowisko. Czy ktoś mógłby mi to w normalny sposób wyjaśnić. Będę wdzięczna
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-29 16:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowiutka - 2015-06-29 15:40:15]:
Kochana musisz wiedziec i umieć to wszystko co kierownik
zdjecie uzytkownika
R1 - 2015-06-29 18:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może i więcej niż kierownik bo potem jak sie wycwani to bedziesz zaiwaniac jaaak głupi osioł !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowiutka - 2015-06-29 19:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem to co kierownik robi skoro piszecie że trzeba robić za kierownika.Żartujecie sobie ze mnie czy tak naprawdę jestkażdy ma swoje obowiązki moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
nowa w eko - 2015-06-29 19:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od dwóch miesięcy wladeczek12 a rzeczy kto ma nas zmieniać na kasie na śniadanie czy do toalety gdy poproszę jakąś pracownica która jest blisko mnie bym mnie zmieniła uśmiecha się głupio mi mówi że my nie jemy ale dla mnie to jest nienormalne jak nie chodzimy też.A z daleka widzę że ciągle jedzą stoją gadaja.To są chorzy ludzie a nie praca
zdjecie uzytkownika
xs - 2015-06-29 19:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z opinią co do obowiązków zastępcy ,za parę groszy więcej od kasjerki nie warto zawracać sobie głowy,chyba ,że jesteś bardo odporna na stres,praca na 2 stanowiskach jednocześnie mult,najtaniej,haccap,zamówienia,poczta,sprawy kadrowe itd...czyli jak pisały poprzedniczki wszystko co robi kier.plus codzienna obsługa klienta,no i oczywiście pełna dyspozycyjność bo nigdy nie wiadomo kiedy kier.nie będzie .
zdjecie uzytkownika
R1 - 2015-06-29 23:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwierz kochana-nie daj się zrobić za parę groszy więcej niż kasjerka będziesz kierownikiem-zastępcą-magazynierem-kasjerką-sprzątaczką a jak zajdzie potrzeba to na masarnie pójdziesz bo nie odmówisz więc zastanów się czy warto---kierowniczka tylko czeka kiedy się podszkolisz i nagle jej się nadgodziny znajdą to zaległe wolne i będziesz ""Dybać"" za 10.Pozdrawiam i miłej pracy na stanowisku życzę bo chyba już się zdecydowałaś @@@
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2015-06-30 11:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa w eko - 2015-06-29 19:28:16]:
Witaj w klubie kochana----jak chcesz zjeśc to jedz pod kasą po kryjomu ---bo rzadko kto cie zmieni----chyba.że masz fajną koleżankę z którą jesteś na zmianie .w przeciwnym razie życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
nowa z eko - 2015-06-30 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz dlaczego nie może być inaczej? Przecież każdemu należy się przerwa śniadaniowa czy wyjść do toalety ja po prostu tego nie rozumiem jak można tak traktować pracowników jest to dla mnie niezrozumiałe.Kto dał komuś takie prawo by zniszczyć przerwy śniadaniowe czy wyjście do toalety to jest po prostu hamskie.Czy ktoś ma ochotę czy jej nie ma przerwy muszę być tak jest wszędzie i nikt nie może zakazać wyjść na śniadanie ktoś musi po prostu zmienić drugą osobę a nie ma kto Topracownicy robią sobie sami problemy ciekawe.Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją żeby pracownik pracownika miał za wroga czyli sam decydował o jego jedzeniu jego wyjście do toalety przecież to jest okropne czasami my siedzimy głodne bo nie ma możliwości wyjść czy kogoś to interesuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO Holding S. A.?
Zadaj pytanie
alert