Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
madlen - 2014-08-21 21:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PANOWIE,POCHWALCIE SIĘ JAK COŚ WIECIE,JAKIEŚ NOWOŚCI W SPARAWIE NOWYCH PANÓW PREZESÓW????????
zdjecie uzytkownika
ekowiec - 2014-08-21 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowych nie, ale prezes od koloru plakatów i szumnych zapowiedzi idzie paść konie, a reszta nowej gawiedzi na zieloną trawkę:)może zasłużyli juz na ujeżdżanie?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-21 22:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj, zdziwisz się gdzie panowie wylądują ;)
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-08-22 12:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ALE NUMER...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-08-22 22:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co panie i panowie przejął nas wróg czytaj Niemiec.
zdjecie uzytkownika
FAFIK - 2014-08-25 18:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLAK CZY NIEMIEC,PRACOWAĆ WSZĘDZIE TRZEBA,A MOŻE JAKIEŚ PREMIE BĘDĄ WIĘKSZE.....
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-08-27 20:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto kupił ,bo podobno ktoś z Polski,ale czy to prawda??? Zaraz zaczną się kolejne pomysły,:)))) gdzie pracownice będą musiały wszystkie wykonać w określonym czasie
zdjecie uzytkownika
pupata - 2014-08-28 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stilo - 2014-06-30 09:30:13]:
Witam. Jak dla mnie praca w markecie eko jest żenująca, a pracuje od niedawna:)
zdjecie uzytkownika
pupata - 2014-08-28 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mojrata - 2014-07-03 22:51:56]:
też mam taki zamiar:)
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-31 21:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja zdecydowałam sie i odeszlam. Była to najlepsza decyzja która podjelam i nie żałuje. Teraz odpoczywam w nowej pracy bez nerwów ciągłych stresow i odpowiedzialności za wszystko. Nie bojcie sie bo na eko świat sie nie kończy a teraz będzie tam tylko gorzej!
zdjecie uzytkownika
zulugula - 2014-09-01 20:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pupata - 2014-08-28 20:31:17]:
to się zwolnij i zenadę będziesz miała w domu //ziew
zdjecie uzytkownika
Tis - 2014-09-04 23:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że praca w EKO może być traktowana zarówno jako tymczasowa i jako stała. Co prawda warunki, które oferują pewnie nie są wiele większe od najniższej krajowej, ale jest przynajmniej jakieś źródło dochodów. Ciekawe tylko jaką umowę oferują czy jest szansa na umowę o pracę ze wszystkimi świadczeniami?
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-09-08 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w tej firmie wymaga dużo wytrwałości i cierpliwości zarówno do kierownictwa jaki do współpracowników by nie dac sie zgnpic trzeba mieć oczy szeroko otwarte.Kłamstwo poganie kłamstwo. Jak prezes i dyrekcja nie widzi tego oszustwa jak ono jest widoczne gołym okiem trzeba zajrzeć po prostu do papierów i komputera.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-17 18:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wrocław Januszowicka . co chwila zmienia się ekipa. Nowi pracownicy bardzo nie mili. Tylko na starej ekipie można polegać.
zdjecie uzytkownika
fredi - 2014-09-17 22:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NIE POWIEM GDZIE ALE JEST TAKI SKLEP GDZIE ROBIĘ CZĘSTO ZAKUPY I SŁYSZĘ JAK Z ZAPLECZA DOBIEGA WREDNY GŁOS KIEROWNICZKI PASTWIĄCEJ SIĘ NA SWOICH PRACOWNIKACH,WIELOKROTNIE TEŻ OWA KIEROWNICZKA DARŁA ZA PRZEPROSZENIEM SWOJĄ GĘBE NA SKLEPIE PRZY LUDZIACH...POCZEKAM,ALE WKRÓTCE JEJ LIMIT SIĘ WYCZERPIE I ZGŁOSZĘ SPRAWĘ GDZIE TRZEBA
zdjecie uzytkownika
optymista - 2014-09-21 22:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wreszcie wrócili ludzie,którzy mają pojęcie o handlu.Mam nadzieję,że skończą sie bzdurne osłonki,kolorowe cenówki.Wreszcie zacznie się prawdziwa walka o klienta,dobre ceny,prawdziwy biznes.Na całym świecie,w każdej sieci,filarem jest sklep a nie panowie z biura handlowego.Ludzie z poprzedniego zarządu powinni być pociągnięci do odpowiedzialności za to co zrobili z tą siecią.
zdjecie uzytkownika
ekowiec - 2014-09-21 22:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [optymista - 2014-09-21 22:28:45]:
mam nadzieję, że za wszystko poprzedni zarząd odpowie.Nowi ludzie to naprawdę fachowcy i potrafią docenić dobrych pracowników...
zdjecie uzytkownika
frig - 2014-09-24 08:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ekowiec - 2014-09-21 22:43:37]:
znowu beda stare lodowki , brudno w sklepach , spoznione dostawy i brak premii, bylo swiatelko w tunelu a tak wraca stare , katastrofa !!!
zdjecie uzytkownika
nanana - 2014-09-25 10:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fredi - 2014-09-17 22:31:44]:
Chyba wiem, o który sklep chodzi. Też byłam świadkiem niestosownego zachowania kierowniczki do pracownika. Rozumiem , że można zwrócić uwagę ok. Ale takie rzeczy załatwia się na zapleczu a nie na środku sklepu przy klientach. Żal mi tych dziewczyn.
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-09-25 20:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety to tylko pokazuje jak niski poziom prezentuja niektore osoby. Niektorym czasami rzeczywiscie przydaje sie zwrocenie uwagi czy nagana, ale wszystko w granicach rozsadku.. Martwi to tym bardziej, ze raczej nie dzieje sie to w jednym obiekcie, a moze to byc standardem-ciezko powiedziec na jakich zasadach sa wybierani kierownicy.
zdjecie uzytkownika
axd - 2014-09-26 19:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KIEROWNICY???niektórzy tylko klepią w klawiaturę,siedzą po godzinach i wk.całą załogę...znam takiego jednego kierownika,który prace dostał po znajomości a z ledwością podstawówkę skończył,co prawda jakoś sklep prowadzi,ale czasami mu to idzie b.mozolnie no ale musi się trzymać stołka bo gdzie pójdzie,,,
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-09-29 17:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można trzymać nieudolnego kierownika w sklepie? sprowadza on swoje miejsce pracy na samo dno ciągnąc tym samym pracowników na dno ( wiadomo jest na kogo zwalić ) Paranoja. ZARZĄD ! REGIONALNI ! POPÓDKA !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
halo - 2014-10-01 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu się coś zmienia, oby na lepsze... Dajcie w końcu zarobić i nie wymagajcie Bóg wie czego, oby regionalni jeszcze odpuścili trochę ;)
zdjecie uzytkownika
fiks - 2014-10-01 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO SIĘ ZMIENIA,NAJLEPSZY Z R2 ODSZEDŁ,SMUTNO:( W R1 TEŻ ZMIANY :(
MYŚLICIE ŻE NOWI DADZĄ ZAROBIĆ...NIE WIEM...KAZDY NOWY MARTWI SIĘ RACZEJ ŻEBY JEMU BYŁO DOBRZE,A CO ZA TYM IDZIE BĘDĄ NAS GANIAĆ JESZCZE BARDZIEJ...SZKODA ŻE PANA KRZYŚKA JUŻ NIE MA POZDRAWIAM:)
zdjecie uzytkownika
FELICJAN - 2014-10-01 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FAKT PAN KRZYSZTOF TO BYŁ FAJNY GOŚĆ I ZAWSZE MOŻNA Z NIM BYŁO SIĘ DOGADAĆ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x