Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EKO Holding S. A.

Pracowałeś w firmie EKO Holding S. A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
halo - 2014-10-01 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu się coś zmienia, oby na lepsze... Dajcie w końcu zarobić i nie wymagajcie Bóg wie czego, oby regionalni jeszcze odpuścili trochę ;)
zdjecie uzytkownika
fiks - 2014-10-01 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CO SIĘ ZMIENIA,NAJLEPSZY Z R2 ODSZEDŁ,SMUTNO:( W R1 TEŻ ZMIANY :(
MYŚLICIE ŻE NOWI DADZĄ ZAROBIĆ...NIE WIEM...KAZDY NOWY MARTWI SIĘ RACZEJ ŻEBY JEMU BYŁO DOBRZE,A CO ZA TYM IDZIE BĘDĄ NAS GANIAĆ JESZCZE BARDZIEJ...SZKODA ŻE PANA KRZYŚKA JUŻ NIE MA POZDRAWIAM:)
zdjecie uzytkownika
FELICJAN - 2014-10-01 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FAKT PAN KRZYSZTOF TO BYŁ FAJNY GOŚĆ I ZAWSZE MOŻNA Z NIM BYŁO SIĘ DOGADAĆ...
zdjecie uzytkownika
madlen - 2014-10-03 12:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEUDOLNY KIEROWNIK SPROWADZI CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU I POWIE ŻE GŁUPI JESTEŚ BO NIC NIE ROZUMIESZ...NIE DA CI WYJŚĆ Z INICJATYWĄ ŻEBYŚ SAM COŚ ZAPROPONOWAŁ,BO ON TU RZĄDZI I CHOCIAŻ MÓWI ŻLE I TAK POWIE ŻE MA BYĆ JAK ON CHCE...POTEM PRZYJEDZIE SZEF I POWIE KTO TO TAK ZROBIŁ A TENŻE KIEROWNIK CICHO BĘDZIE SIEDZIAŁ I ZWALI WINĘ NA PRACOWNIKÓW A ONI PRZECIEŻ NIC NIE POWIEDZĄ BO BALI SIĘ BĘDĄ O SWOJĄ PRACĘ...I TAK W KÓLKO GŁUPI TAŚMOCIĄG KRĄŻY I ROBI Z KOGOŚ WARIATA...)))POZDRAWIAM I MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU SIĘ ODWAŻE I ODEJDĘ Z TEJ FIRMY PRZEKLĘTEJ...CHYBA,ŻE NAM KIEROWNIKA ZMIENIĄ???
zdjecie uzytkownika
nowy 123 - 2014-10-04 21:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja powiem jedno chroń nas Panie od Pracy w eko Stronie Śl
Kierowniczka wyżywa się na dziewczynach wyzywa od nieudaczników od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt tam nie chce pracować dziewczyny na chorobowym mają depresje a regionalna udaje że wszystko jest Ok ! Masakra
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-10-06 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
PRACA W EKO TO PORAŻKA ALE JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA***
JEDNA ZMIANA SIE(usunięte przez administratora).I SZEFOWA TEGO NIE WIDZI.,...DRUGA NATOMIAST TYRA JAK GŁUPI OSIOŁ,BO PRZECIEŻ KTOŚ MUSI...TYLKO DLACZEGO ZAWSZE MY!!!!ZAŁOGO OBUDŻ SIĘ!!KAŻDY BIRZE TAKIE SAME PIENIĄDZE!!!SIĘ WEZCIE DO ROBOTY W KOŃCU WSZYSCY!!!
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-10-07 16:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmienią się regionalni teraz?
zdjecie uzytkownika
fiks - 2014-10-10 19:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
REGIONALNI ? DLACZEGO? CO NIEKTÓRZY FAKTYCZNIE MAJĄ JAKIEGOŚ KRĘCIOŁA,,,,ZESZYCIKI,ZESZYCIKI PROSZĘ...KASUJ,WYKŁADAJ TOWAR I JESZCZE ZESZYT ZAPISUJ-GORZEJ NIŻ W SZKOLE...TYLKO SKĄD WZIĄŚĆ NA TO WSZYSTKO CZAS??
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-10 21:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według regionalnych mamy czas na wszystko. Przepraszam bardzo a kto myśli o nas że nie ma czasu na jedzenie do VC i tak źle. Ja tylko czekam aż ktoś poda ich wszystkich do sądu za ten mobing
zdjecie uzytkownika
yyy2 - 2014-10-10 23:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-10-10 21:32:32]:
to prawda o przerwie śniadaniowej to już dawno człowiek nie pamięta człowiek zostaje po godz żeby wszystko grało za najniższą krajową z premią 50 zł śmieszne :(:(:(
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-10-12 13:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAKA JEST EKOWSKA RZECZYWISTOŚĆ WŁAŚNIE...I CZŁOWIEK TONIE W TYM BAGNIE BO PRACY BRAK NA RYNKU,JEDNAKŻE UWAŻAM,ŻE GDYBY NA NIEKTÓRYCH SKLEPACH POZMIENIALI KIEROWNIKÓW TO PRACOWAŁOBY SIĘ CAŁKIEM INACZEJ,CZŁOWIEK BY Z UŚMIECHEM NA TWARZY SZEDŁ DO PRACY A NIE JAK DO JAKIEGOŚ OBOZU,JAK SZEFOWA JEST NA WOLNYM TO PRACUJE SIĘ INACZEJ,KAŻDY WIE CO MA ROBIĆ,JAK JEST TO KAŻDY SIĘ BOI COKOLWIEK RUSZYĆ BO DRZE RYJA ZA PRZEPROSZENIEM I UWAŻA ŻE WSZYSTKO WIE NAJLEPIEJ I NIKT NIE MOŻE WYJŚĆ ZE SWOJĄ INICJATYWĄ BO WEDŁUG NIEJ TO JEST ZŁE!!!I MA BYĆ TAK JAK ONA POWIE,,,NO ALE HALO!!!ALBO PRACUJEMY RAZEM ALBO CIĄGLE BĘDZIE SYF!!!!!
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2014-10-12 13:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
odp.dla kamy
WIESZ U NAS JEST TAK SAMO,ALE KAŻDY BOI SIĘ ODEZWAĆ JAK REGIONALNA PRZYJEŻDZA,MOŻE W KOŃCU ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ ODWAŻNY CO????????????
zdjecie uzytkownika
złośnica - 2014-10-13 22:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciężko nie zgodzić się z tymi wszystkimi opiniami. Fakt, odbębnienie ośmiu godzin i pójście do domu, zjedzenie śniadania spokojnie, a nie w biegu to przykra ekowska rzeczywistość. Niby coś drga, coś się zmienia... ale słabo. Stare sprzęty, odgrzewane kotlety - lepiej wydać parę tys. na ciągłe naprawy lodówek i straty zamiast kupić nowe, to takie oczywiste. Najgorsze jest jednak milion akcji i promocji nakładających się na siebie. Sklep obrzucony kolorowymi osłonkami, karteczkami i stoperami - MASAKRA. Sami klienci nie widzą o co chodzi, tu jakieś urodziny, jakieś zwierzaki, wyprzedaż, najtaniej. Od strony pracowników wygląda to jeszcze gorzej bo przecież każdą akcję trzeba znać na pamięć, wszystkie produkty, regulaminy. Nie wolno też zapomnieć o tym co jest w promocji, ile co kosztuje. Od pracowników wymaga się pamięci doskonałej, a nie wspomniałam tu o kierownikach i ich zastępcach.

Eko konsekwentnie promuje cyrkowe zdobienie sklepu i zarzucanie śmieciami promocyjnymi całej jego powierzchni, pozbywa się też ludzi zaangażowanych, takich którzy wśród podwładnych na każdym szczeblu mają prawdziwy szacunek. Mam tu na myśli Pana Krzysztofa, któremu z całego serca życzę błyskotliwej i efektywnej kariery w spółce, która go doceni bardziej. Strzał w kolano.
zdjecie uzytkownika
małą - 2014-10-14 21:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w Eko już parę lat.Były czasy za Pana Gradeckiego gdzie pracowało się naprawdę dobrze.Nadeszły czasy Adventu i tutaj zaczęły się schody - teraz znowu nowy Zarząd - zobaczymy jak to będzie. Pracuję w sklepie gdzie całą załoga pracuje tak żeby było poukładane, ceny porobione, czysto ale i tak nie ma to odzwierciedlenia w np. premii .Ludzie zwalniają się bo za najniższą krajową nikt nie będzie pracował polecał produktów na aktywną i jeszcze się uśmiechał.Nowy Zarząd niech trochę się przyglądnie pracownikom w sklepach, kierownikom także bo zaiwaniają z nami na sklepie, wypełniają tabelki,robią zamówienia - a to przecież MY PRACOWNICY W WASZYCH SKLEPACH PRACUJEMY NA WAS - PREZESÓW - więc uszanujcie Nas i naszą pracę a wtedy wszyscy będziemy zadowoleni . Potrzebujemy dobrego słowa od Dor i KR A NIE TYLKO KRZYKÓW I NIEZADOWOLENIA.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-15 13:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z małą. Traktują nas jako zło konieczne. Spróbuj zadzwonić do biura i poprosić o przecenę towaru, który np. wychodzi z daty. Dowiesz się, że to nie ich problem. Kiedyś można było praktycznie wszystko załatwić z p. Szymkiem. Niestety jego też już nie ma... :(
zdjecie uzytkownika
AK - 2014-10-15 16:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do opinii powyżej, sama prawda. Powiedzcie mi kto pracuje w sylwestra i wigilie najdłużej....EKO! Bo tu są ludzie bez rodzin i którym nie należy się wieczór zabawy.Po co? Pytasz każdego dlaczego tak jest, to nie jego działka. Może tu moi drodzy dacie namiar na hu**, który odpowie, dlaczego zawsze te sklepy są najdłużej otwarte i dlaczego nie dostajemy grosza na Wielkanoc i 140 premii na Boże Narodzenie. Jesli czyta to ktoś, kto w Eko nie pracuje, to niech nie lituje sie nad nami....
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-15 17:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WŁAŚNIE ,NIBY WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA,ALE TAK DLA WAS ZASUWAMY A NA ŚWIĘTA NIE DOŚĆ ZE NAJDŁUŻEJ PRACUJEMY TO JESZCZE TAKIE MARNE GROSZE DOSTAJEMY,WSTYDZCIE SIĘ PANOWIE DYREKTORZY!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
viki - 2014-10-18 20:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam w eko prawie 4 lata ale juz dłużej nie moglam wytrzymać, pracownicy są gnojeni niesamowicie , nigdy się nic nie robi , wiecznie pretensje , wyzwiska .Po tych kilku latach mojej pracy tak mi zrypali psychike ze ja nocami nie moglam spac a jak mialam isc do pracy to dostawalam drgawek ze strachu.Dla wszystkich przyszlych pracownikow OSTRZEZENIE PRACA W EKO-LEDI was doprowadzi do obledu.To jest jak praca w kolchozach, jak by mogli to jeszcze by was bili.
zdjecie uzytkownika
amstaff - 2014-10-18 21:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To wszystko jest prawda , chyba we wszystkich sklepach eko tak jest, gnojenie pracownikow przez kierownictwo i regionalnych to jest norma.Oni niech się zajma lepiej stoiskami miesnymi gdzie mieso przychodzi smierdzace - każą to myć i wciskać ludziom zeby tylko nie wyrzucać. Ochyda
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-19 12:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK A POTEM MÓWIĄ,ŻE TO NASZA WINA I DRĄ RYJE ŻE TRAIMY KIENTÓW BO NIE PILNUJEMY ŚWIEŻOŚI NA MIĘSNYM
zdjecie uzytkownika
eko - 2014-10-19 18:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Narzekacie i narzekacie a podejrzewam ze teraz moze byc lepiej, powrocil tamten zarzad, nasz dyrektor regionalny wymaga porzadku i ulepszenia sklepow wiec nie rozumiem stwierdzenia ze bedzie gorzej, moze wlasnie teraz zacznie to funkcjonowac i firma wybije sie na tyle by doceniac nas za prace jak np inne firmy chocby w godziwym socjalu i premiowaniu, a motywacja daje duzo.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-19 20:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZARZĄD BEDZIE SIĘ ZMIENIAŁ CO CHWILĘ WIEM TO NA PEWNO,JUŻ W STYCZNIU NA PEWNO BĘDZIE NOWY,WSPOMNICIE MOJE SŁOWA,LEPIEJ JUŻ NIE BĘDZIE,WIĘ JAK TYLKO BĘDZIE GDZIE TRZEBA SIĘ EWAKUOWAĆ Z LEDI,EKO CZY JAK TAM TO CHCECIE NAZYWAJCIE SOBIE,BO JAK RÓWNIEŻ KIEROWNCITWO SIĘ NIE ZMIENI NA NIEKTÓRYcH SKLEPAcH TO PRAcOWNIcY ZEŚWIRUJĄ
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-20 19:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polomarketowi wrócą???
zdjecie uzytkownika
optymista - 2014-10-20 22:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie z Polo Marketu już nie wrócą bo,mam nadzieję że za Swoje przekręty i nadużycia nikt nigdy ich nigdzie nie zatrudni.Trzymam kciuki za ludzi,którzy już dawno mogli postawić tą firmę na nogi ale klika z polo musiała nabić sobie kabzę.
Ludzie,przestańcie narzekać,trzeba wziąć się do pracy i będzie sukces.Kto chce pracować to wszędzie pracę znajdzie a leniuchy zawsze będą narzekać.
zdjecie uzytkownika
optymista - 2014-10-21 23:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kierownikiem od kilku ładnych lat,mam świetną załogę.Ktoś kiedyś powiedział:jaki kierownik,taka załoga.Współczuję tym wszystkim "narzekaczom",którzy mają koszmarną pracę w eko.Jeśli stworzy się fajną atmosferę,pracuje się razem na sklepie,wymaga od innych tego co od siebie,to na prawdę nie chce się narzekać.A teraz to dopiero wszyscy dostaliśmy skrzydeł bo pracujemy dla Swojego prezesa.Pozdrawiam pesymistów.Uwierzcie,że Wasze zdanie jest bardzo ważne.Koniec narzekania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO Holding S. A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x