brak logo

Meat-Pros Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Meat-Pros Sp. z o.o.

Do gówniarzy z meat pros 2017-03-20 22:09
Tłumacza Ci ze jestes na warunkach niemieckich a za chorobowe płaca jak w polsce chyba nie maja nawet lojecia co znaczy pracowac na warunkach niemieckich sami nie wiedza o czym mowia.przytną z waszej pensji gdy tyljo beda mogli a wytlumacza Ci zazadzeniem prezesa ha ha tyljo kogo interesuja zazadzenia prezesa sa prawa pracownika i spotkamy sie w sadzie wy złodzieje
7
Nick 2017-03-20 22:45
Najlepiej w sadzie pracy w niemczech ,tutaj szybko ich sprowadza do pionu
4
Macko 2017-03-21 19:00
Widzę że coraz więcej lesbijek jest w tej firmie :D
3
Ex pracownik w ka 2017-03-23 18:16
Poczekajcie jak skonczycie karierę i dostaniecie swiadectwo pracy. Tam to dopiero cuda wypisuja. Znajomemu wystawili ze wykorzystal urlop wychowawczy a nie mial dzieci. Mi tez cuda powypisywali. Po wykorzystanym urlopie wpisali nieobecnosci.

Kolejna sprawa to meldunek. Przy okazji zalatwiania innych spraw urzędowych okazalo sie ze meldunku nie mialem od dnia podjecia pracy. Tylko po 2 miesiącach. A Brygadzisci brali dowody osobiste od pracownikow. Tylko pytanie. Po co? Ta firma to jeden wielki przekręt
4
Bąku 2017-03-24 15:14
Dokladnie biora dowody i meldunek zekomy bez podpisu zalatwiaja przekrety
3
Olo 2017-03-24 18:14
Nikt was na siłę tam nie trzyma,jak potraficie co weekend chlac do upadłego to po cholerę wgl tutaj przyjezdzacie ;))
1
Bronek 2017-03-24 20:44
Czlowieku !Zanim cos napiszesz zastanow sie kilka razy ,bo ten twoj komentarz dobrze w tej chwili o tobie nie swiadczy .Ja pracowalem w tej pseldo firmie a mieszkam na swoim NIE w hotelu robotniczym ,wiec jak stwierdziles ze pije co weekend skoro mnie pijanego nie widziales ?Jesli chodzi o imprezowanie to o ile sobie przypominam to po sylwestrze wszyscy byli w pracy procz brygadzistow ktorzy mieli wolne z wiadomych przyczyn. Po drugie gdzie jest napisane ze po pracy nie wolno sie napic? Ja jestem osoba ktora pije sporadycznie ,ale zapiepszajac w takiej firmie po 12-14 godzin za marne 5 euro na godzine i byc traktowanym przez Polakow jak smiec ,nic tylko sie uchlac ! Gdybyscie szanowali pracownika i trzymali sie prawa pracy nie musieli byscie wiecznie szukac ludzi do pracy .Dlaczego w innych zakladach sa stale grupy pracownikow ? Odpowiem Panu ! Bo sa tam przelozeni ktorzy madrze i z pelnym szacunkiem traktuja ludzi a oni odwdzieczaja sie tym samym .O Rheinstetten tego powiedziec nie moge bo byloby to zaprzeczeniem tego co zobaczylem i doswiadczylem,a widzialem naprawde wiele.
9
Narkomani 2017-03-25 10:20
Co moze napisac kolejny dupowłaz ktory za 5 euro zrobi wszystko.twoja wypowiec jest bez sensu i swiadczy tylko o Twoim poziomie.a po pierwsze to chyba prywatna sprawa co pracownicy robia w weekend.apropo alkoholu i jeszcze narkotykow to w buckeburgu kierownictwo i czesc brygadzistow by dac rade w pracy jest codziennie pod wpływem narkotykow.amfetamina to tam na porzadku dziennym jest z tad tez agresja w nich siedzi i wyzywaja sie
2
Narkomani 2017-03-25 10:25
Ludzie do pracy przychodzą pijani sa odsylani do domu i źekomo zwolnieni.siedza dwa tyg na hotelu i chleją dalej po czym są przywracani do pracy z braku ludzi hmmmm dlaczego tak ciezko firmie znalezc pracownikow?dlaczego nie mają wyjscia i nie wytzucaja za alkochol w pracy.chcesz sie nacpac i z 3 dni nie przyjdziesz do pracy? Tez mozesz sobie pozwolic po straszą Cie po czym jakby nigdy nic pojdziesz do pracy
Samanta 2017-03-25 10:31
Prawda.jestes normalnym pracownikiem nie pijesz nie cpasz robisz dobrze swoja robote przyjdzie taki brygadzista czy kierownik zadasz pytanie dotyczace pracy zostaniesz zbluzgana a gdy odpowiesz tym samym zwolnią Cie zastepując jakims narkomanem tak jest w tej firmie.morzesz cpac chlac a Cie nie zwolnia ale postaw sie gdy Cie obraza i masz po pracy
4
nie bolek 2017-03-26 20:44
hej wszystkim poszkodowanym przez Meat Pros a może .... pozew zbiorowy-więcej korzyści dla nas i tych którzy będą następni oni będą już szanowani. KOMENTUJCIE TEN POMYSŁ
6
Faktyczna 2017-03-29 19:56
Czytam i RYNCE mi opadają ! Ludzie czy Wy naprawdę nie odczuliście na własnym zdrowiu MOCY DEWASTACYJNEJ TEGO KOŁCHOZU? EBERSWALDE -BRITZ !!!! Ludzie zapierniczają od Poniedziałku do Soboty po 12 GODZIN czasami 14-15.... po 8 h pracy za każdą nadgodzinę dostają coraz mniej stawki godzinowej! Ludzie tam są traktowani jak śmieci przez pana M. S. który nie potrafi panować nad emocjami drze ryja, wolne dostają tylko uporzywilejowani a jakakolwiek pierdoła to powód do zwolnień. Pracowałam tam krótko to , że praca jest ciężka to wiedziałam to, że Pan B. zabiera za zakwaterowanie więcej niż jest to konieczne się dowiedziałam. Ale nie spodziewałam się, że POLAK TO W MNIEMANIU RODAKÓW TO ZWYKŁY WÓŁ DO TYRANIA I ROBOT który nie potrzebuje snu odpoczynku SKANDAL!
12
Syrena 2017-03-30 18:18
Witam wybieram sie do tej firmy Meat pros w okolice Berlina. Czy ktoś tam był i pracował ? Proszę o opinie na temat tego miejsca. Z góry dziękuje :)
Kozak 2017-03-30 18:29
Czy ktoś był w Eberswalde i tam pracował w Meat pros ?
Ja Szczecin 2017-04-01 13:24
Wszystko masz powyżej opisane. Praca ciężka po 14-16 godzin na dobę w niskiej temperaturze. Mobing i wyzwiska są na porządku dziennym. Brak szacunku do drugiego człowieka. Baraki mieszkalne to jakieś nieporozumienie. Woda kapie Ci na głowę a w zamian pobierają opłatę 300 euro. Jeżeli chcesz dobrowolnie zostać niewolnikiem w zamian za kilkanaście złotych na godzinę to ta firma jest dla Ciebie. Firma od dłuższego czasu szuka ludzi w okolicznych Polskich miejscowościach i nikogo nie mogą znaleźć ponieważ każdy wie jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
Albert 2017-04-01 15:46
Warto rowniez dodac ,ze umowa tak zwana na warunkach niemieckich jest fikcyjna i nie ma nic wspolnego z niemieckim prawem pracy ,wiec jesli ktos pragnie swojej osobistej kleski to MEAT-PROS czeka ,oni lubia osoby ktore zupelnie nie znaja sie na niemieckim prawie pracy i ktore boja sie wlasnego cienia bo takimi osobami moga krecic w prawo i lewo bez obawy o jakiekolwiek tego konsekwencje. Wiec,jesli ktos chce pracowac i zarobic to na pewno nie z Meat-pros .
9
Ex pracownik w ka 2017-04-01 21:56
Wyzej padlo od jakiegos lizusa firmy ze pijakom nie chce się pracować tylko kase liczyc. Historia zna takie przypadki. Jak ktos dobrze zakropi weekend i przyjdzie na gazie do pracy to odsylaja za kare do domu i dniowka wychodzi za 0e. I ten szybciej wroci niz normalny pracownik. Przy okazji takich najlepiej sie skubie z wypłaty bo cicho siedzi i nie fiknie.

Ja od dawna powtarzam......ze predzej czy pozniej na ten zafajdany "mitpros" przyjdzie pora
5
Gralakjustyna1@gmail.com 2017-04-09 09:16
Skorzystałam z oferty. Firma solidna, wypłata na czas na koncie, koordynatorzy zaangażowani w pomoc. Wysokość zarobków zgodnie z ustaleniami, wychodzi trochę więcej niż 5 euro na godzinę. ale po odliczeniu kosztów mieszkania, podatku, ubezpieczenia i dojazdu do pracy. Wszystko podane na tacy. Godzin jest dużo więc dla chętnych pracy nie zabraknie. Polecam.
1
Gralakjustyna1@gmail.com 2017-04-09 09:23
Zupełnie się nie zgodzę. Skorzystałam z oferty pracy w Durmersheim. Nie odpowiadała mi praca na produkcji zaproponowano pracę na werpaku. Dostałam szansę by dostosować pracę do moich możliwości. Zadbano o wszystkie kwestie formalne, ubezpieczenie, dojazd do pracy, noclegi. Pieniądze były na koncie na czas. Stawka zgodnie z ustaleniami. Może i nie wysoka, praca raczej ciężka ale trzeba brać pod uwagę koszty życia w Niemczech, dojazd, zakwaterowanie... Przecież wszystko kosztuje. Nie da się tylko garnac kaski na konto. Firma wywiązuje się w stu procentach.
1
Mucha 2017-04-09 14:07
Zastanawiam sie po co pani pisze rzeczy niezgodne z prawda ? Jest pani jedna z brygadzistow czy moze jedna z tych przeantypatycznych urzednikow z biura w Bielsku Bialej ? Wierze ze firmie potrzeba pozytywnych opini poniewaz zaczyna sie sezon grilowi i maja duze zapotrzebowanie ale powiedzmy sobie prawde ,,Ludzie potrzebuja pracy a zania uczciwych zarobkow ale to niestety niemozliwe z ta firma .Powiem wiecej 5 euro na godzine ,zero dodatkow za nadgodziny gdzie w okresie wiosna lato pracuje sie 12-14 godzin dziennie ,zakwaterowanie w stanie oplakanym ,idziesz do lekarza okazuje sie ze jestes nieubezpieczony .Po skonczonej pracy na ranem okazuje sie ze musisz dlugo czekac na busa ktory odwiezie cie do przytolku gdzie spisz. Brygadzisci nie maja szacunku do pracownikow ,czlowiek zastanawia sie czy isc do toalety w obawie ze zostanie wyrzucony z zakladu. ludzie sa zastraszani. Wspomina pani o kosztach zycia w niemczech ? moze lepiej wspomnac o umowie o prace ktora odbiega od warunkow niemieckich .Pani komentarze to pelna kompromitacja a zarazem niewiedza lub proba uratowania tylka Meat-pros bo osoby ktore tam pracowaly lub pracuja bo nie maja innego wyjscia z roznych powodow osobistych nigdy nieodwazyly by sie na takie komentarze ,wiec prosze je sobie darowac. A dla osob ktore zastanawiaja sie czy wyjechac z meat pros do pracy powiem .Jezeli chcecie zostac niewolnikami za 5 euro na godzine bez prawa do zycia osobistego i odpoczynku sprobujcie a sie przekonacie co znaczy tracic zdrowie za pol darmo
8
nie bolek 2017-04-09 21:02
no no ale propaganda,a złota i futer z norek a i jeszcze 77 dziewic nie rozdają.Prosze jeszcze dodać że do Britz wróciła anka tak anka co pobiera 500 zł prowizji za prace na wstępie.pozdrawiam tych co tam robią i tych co się załapią na mobing,poniżanie,wyzwiska, no i 5euro-kpina
1
Wojtek 2017-04-13 14:56
Witam mam propozycje wyjazdu do Buckeburga-Meat Pros. 6 euro na reke po odliczeniu wszystkiego podobno malo godzin ale powiedzial ze w granicach 1100-1200euro na czysto wyjdzie czy ktos tam pracowal ja mam byc do pakowania prosze o streszczenie tej firmy gdzie sie wybieram we wtorek poz. wojtek.rybkowski@onet.pl
ANTY MEAT PROS 2017-04-13 19:30
DROGI PANIE BĄK TO CHYBA ŻART Z WASZEJ STRONY (wypłata)!!!!!! PRZESTAŃCIE ZDZIERAĆ Z LUDZI KTÓRZY ZAPIER******JĄ JAK WOŁY W TEJ ZASRANEJ FIRMIE KTÓRA TRAKTUJE LUDZI JAK ŚMIECI! KONIEC WYZYSKU NA RODAKACH... WIDOCZNIE SŁUŻBA NIEMIECKA ZA MAŁO UPORZĄDKOWAŁA TEN BAJZEL PROSICIE SIĘ O JESZCZE...
4
Miska 2017-04-14 07:39
Zarobi pan tyle jezeli Pan zrobi 2 Miesiace w miesiacu .Prosze liczyc sie z tym ze bedzie Pan pracowal ok 12-14 godzin dziennie(bez dodatkow za nadgodziny) Zaznaczam iz w tej firmie o tej porze roku nie istnieje malo godzin ,masz zapieprzac az padniesz na pysk i nikogo to nie interesuje . Nie sluchac co mowia w biurze bo na miejscu jest inna rzeczywistosc .
3
Marcin 2017-04-23 15:05
Polecam stele w Worsztad ktora prowadzi Pani Monika .Wyplata na czas ,zainteresowanie ludzmi ,dobre warunki mieszkaniowe .Dowoz do pracy .Pelen pakiet socjalny .
olaf 2017-04-23 15:21
Przepracowałem rok w Gaubik ,stele prowadzi Pani Monika na cale szczescie ,bez mobingu bez wyzwisk oby tak dalej
Patryk123 2017-04-23 15:23
Pracuje na szteli w Gabik prowadzonej przez Pania Monika ,praca zgodna z umowa ,wypłata na czas, pełen pakiet socjalny
Zakochance ;)) 2017-04-23 15:27
Pracuje w Gaubik 5 lat ,odkąd jest Pani Monika szefem nie ma wyzwisk ,stresu ,wszystko jest na czas .Urlopy sa dla wszystkich nie tylko dla uprzywilejowanych jak to bylo za innego pseudomajstra.Pozdrawiamy z urlopu i życzymy dalszych sukcesów
Patryk123 2017-04-23 15:31
Pracuje na szteli w Gabik prowadzonej przez Pania Monika ,praca zgodna z umowa ,wypłata na czas, pełen pakiet socjalny
Patryk 2017-04-23 20:02
Zaraz bedzie ze teksty pisza z bielska albo z berlina , albo na zlecenie :)) Prawda jest taka ze pracowalem na trzecch sztelach tej firmy . Dopiero w Wursztad znalazlem to czego szukalem . Czasami jest stres to fakt , bo ludzi brakuje bo sa na urlopach albo na chorobowym , ale majstry tak ustawiaja prace ze sie wyrabiamy . Najlepszy majster to Krzysiek , uczy Rumunow Polskiego , zawsze jest wesolo i praca spokojnie plynie . Pozdrawiam SZefowa , wracaj do zdrowka :))
1
Oszukany 2017-04-24 06:19
Dokładnie ! Nie ma stawki nic, stawka minimalna jest 8,80 € , zero ubezpieczenia, nie ma abrachnungow nic ! Każdy pracodawca musi wydać abrechnung nie ma bata ! Po prostu pracują ludzie naiwni I bojacy się własnego cienia !
1
Qaqa 2017-05-07 17:46
Witam.We wtorek mam być w miejscowości Luhden31711 wie ktoś coś, jak tam jest?? Proszę o odpowiedź
xyz 2017-05-12 16:45
Czy rezygnując z pracy dostaliście swoje wypłaty będąc w kraju i zgadzały się one?
Ex pracownik 2017-05-14 10:06
dostaniesz wyplate ale okrojona nie wiadomo za co. Jak ja pozegnalem sie z ta firma. Za 16 godzin pracy dostslem bodajze 8e wyplaty. Do tego swiadectwo pracy mijajace sie ogromnie z prawda. Na oczy to tylko nie widzialem pasków. Ale to chyba nie ja jedyny
1
Mateusz 2017-05-17 12:20
Jak za co z tych 16 godzin odejmij sobie 19% podatku ,następnie jakies 15% krankenkasse ,jakie 4,5 % na rente ,dojazd do pracy plus wyzywienie w niektorych filiach .To Ci powiem jak przeliczyłem to juz Ci braklo dołożyli do Ciebie .Najpierw sie dowiedz jakie obowiązkowe opłaty musza Ci sciagnac a potem gderaj
Ex pracownik 2017-05-17 17:56
Widzę że Ty masz problem z matematyką. Za 16 godzin po 4.50=72e powinno się znaleźć na moim koncie. I weź mi tu nie pitol o podatkach i innych chorych kosztach które ta firma wymyśla.
Szkoda że nie wspomniałeś o klasie podatkowej która tutaj obowiązuje każdego pracownika mającego "niemiecka umowe"(czyt. żart). Jeszcze mi powiedz że dostajesz pasek z wypłaty to już wogole parskne smiechem
1
Mateusz 2017-05-17 21:08
Ja dostaje na meila tak jak sobie życzyłem :)) Ale trzeba miec meila ktorego Ty pewnie nawet nie posiadasz ,:))))
Ex pracownik 2017-05-17 22:11
Wazeliniarze firmy maja przywileje skoro dostajesz na poczte pasek z wyplaty. Widzę że twardo bronisz firmę. Pochwal się stawką za godz. Ile to Bąk płaci 4, 4.50? Na niemieckiej umowie. Meldunek jest? Krankenkasse opacone z pierwszym dniem podjęcia pracy?
1
Mateusz 2017-05-18 18:31
Jest AOK , jest meldunek , jest porzadne mieszkanie , normalny szef i wyplaty standardowe do 1500€ .Trafiles na durna sztele .Jego najlepsze zakłady to Gau Bickelheim i Worrstad .Szefowa Monika ,Darek i Beata . Tu pracuje ponad 300 osob i nikt nie narzeka .
Ex pracownik 2017-05-18 19:51
Mateusz


Chcesz mi powiedziec że meatpros płaci ponad 10e/h?

Za ile godzin przepracowanych w miesiącu?
3
NIUSKA 2017-05-23 17:36
MATEUSZ ! Przestan pisac bajki bo to nie ta strona. MP to nie firma .To darmozjady i oszusci na mega skale. Przed wyjazdem obiecaja Ci gory ,po przyjezdzie do Niemiec wypinaja sie i robta co chceta.Odradzam kazdemu komu przez mysl przejdzie zeby tam jechac . NAJGORSI Z MOZLIWYCH !!!!!!
2
on 2017-05-25 11:26
witam mam ogolne pytanie slyszalam ze meat pros wchodzi do constaru w starachowicach, kiedys tam pracowałam.a moze ktos wie kto tam bedzie opiekunem grupy.dawniej był fany facet ale sam zrezygnował doswiadczony fachowiec i zarazem ludzki.
Nick Name 2017-05-29 15:29
Praca Britz-Chorin marynowanie mięsa- ktoś był , będę wdzięczny za opinie ?
Wujek Dobra Rada 2017-05-29 18:01
Żądajcie umowy o pracę przed wyjazdem, na każdej umowie agencyjnej musisz mieć wpisane minmalne pensum godzin np. na tydzień lub miesiąc ,jesli nie ma takowych wpisanych to możesz pracować nawet 2h dziennie lub 1h na tydzien( uwaga- często oszuści z różnych agencji piszą tylko na umowach cały etat lub półetatu-to haczyk ) ! Jesli podpiszesz takowa umowę bez wpisanych godzin minimalnych to pózniej mozesz niezle się zdziwić jak przesiedzisz kontrakt na kwaterze a nie w fabryce ! Lepiej żądać umowy przesłanej np.emailem przed wyjazdem -po co narażać się na koszty zwiazane z podróżą itp , To samo dotyczy umów na mieszkania -trzeba nauczyć ich ( tych z agencji) aby zaczęli dbać także o swoich pracowników a nie tylko o klientów (czyli pracodawców), a tak- przyjeżdża taki gdzieś z małej wioski -kwaterują go w mieszkaniu po10 osób ( 3os w pokoju itp ) i jeszcze nie ma godzin do pracy .Po miesiącu czy dwóch zniechęcony rezygnuje -a na jego miejsce jest następny ,który znów podpisuje taka śmieciową umowę, i tak biznes sie kreci ale tylko dla agencji -NIE POZWALAJCIE NA TO ,ABY NAPYCHAC KIESZEŃ AGENCJOM JEŚLI NIE SPEŁNIAJĄ ELEMENTARNYCH WYMOGÓW DOTYCZĄCYCH PRACY ,PŁACY I ZAMIESZKANIA .
3
Wstyd polski na zachodzie 2017-06-02 10:09
Hej wszystkim. Jak tak czytam co tam sie dzieje, to identycznie jest w Tonnies w Weissenfels. Ale taki urok tej pracy. To jest rzeznia. Nie spodziewajcie sie kwiatów i perfum...to daje duzo do myślenia...podziwiam ludzi którzy tam wytrzymują, aby zarobić na rodziny, dzieci...i tak to prawda. Alkohol i narkotyki to codziennosc, zrownanie człowieka z ziemia również. Czasami zastanawiam sie czemu oni trzymają takich majstrów, którzy tak naprawdę nie nadają sie na nic. Przecież wśród pracowników jest wiele osób którzy potrafią poprowadzić tok pracy bez terroru. Ale przecież musi byc tak ze jeden ma przywileje bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] druga ma bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daje a trzeci bo jest bratem siostry babki i prababki...zobaczcie co to świadczy o nas polakach. A co najlepsze jeszcze inni placa za dzien wolny i maja wpisana dniowke...albo wodke stawiaja nie mowiac o czym innym...:DWSTYD, LUDZIE WSTYD. PANIE W BIURZE TROCHE WIECEJ CZLOWIEKA W SOBIE. JESTESCIE MATKAMI TAK SAMO, TYLKO ZE WY SIEDZICIE W BIURZE. PRZEPRACUJCIE CHOCIAZ JEDEN DZIEN NA HALI GDZIE JEST 3 STOPNIE , ZAPIERDALAJCIE NA PAUZE ZEBY ZJESC W BIEGU. O OKRESIE NIE MOWIE, BO PEWNIE BIERZECIE CHOROBOWE NA TEN CZAS. A MEZCZYZN NiE TRAKTUJCIE JAK MASZYNY, ONI TEZ SA LUDZMI I MAJA UCZUCIA.
3
Kwiatuzek 2017-06-04 19:11
SERDECZNIE ODRADZAM PRACUJE SIĘ ZA 5 EURO PO 14 GODZIN WARUNKI PRACY TRAGICZNE POLAKÓW TRAKTUJE SIĘ JAK ŚMIECI WOGÓLE BRAK SZACUNKU MIESZKANIE W BUCKEBURG TRAGEDIA NIGDY WIĘCEJ DZIWIĘ SIĘ ŻE TAKIE BIURO NADAL ISTNIEJE OSTRZEGAM WSZYSTKICH NIE WYBIERAJCIE SIĘ TAM SZKODA NERWÓW I PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
qlaud 2017-06-05 16:01
Praca po 10-15 h w sezonie za marną stawkę bo średnio za 240 h się zarabiało po 1100 - 1200 euro kpina nie polecam
4
alex 2017-06-12 07:30
ja sie zgadzam na pozew bo sama i oddam do sadu
2
karinty 2017-06-21 22:43
też zastanawiam się nad pozwem, a skoro jest więcej poszkodowanych prze tą pseudo firmę pozew zbiorowy nie byłby złym pomysłem
2
marian 2017-06-22 16:20
Wstyd mi,ze ta firma jest z Bielska-Bialej,z Beskidow,moich terenow[jestem z Zywca].Pracowalem tam przez miesiac w Durmersheim ,to jest zwykly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze z pseudo umowa .Zadnych rozliczen za prace ,pobyt i dojazd.Praca po10-15 godzin za 5,5euro[charowa].Zstanawiam sie nad pozwem do sadu,dosc tego niewolnictwa.gorzej niz w 19-stym wieku. Pozdrawiam Marian
2
Zostaw swoją opinię o Meat-Pros Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.