brak logo

Meat-Pros Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Meat-Pros Sp. z o.o.

Pokrzywdzona przez Mest Pros 2017-03-16 10:19
Wszyscy doskonale wiedza ze pozytywne teksty tu zapisywane sa od pracownikow biorowych ktorzy co sezon maja problem z zatrudnieniem chetnych osob gdyz nikt nie chce tam pracowac.zmuszanie do nieprzepisowej wielogodzinnej pracy, zmuszanie do pracy ze złamana ręką grozac zwolnieniem byłam tego swiadkiem.masa przełozonych nie majacych pojecia o pracy w rzezni.poprostu tragedia.mieszkania zimne zaniedbane te najlepsze zarezerwowane dla rodzin i przyjaciól tak dziala Meat-Pros.pozdrawiam.
5
Bolek 2017-03-16 17:18
Tak to jest jak ktoś jedzie się opier***ac a nie pracować ;) narzekacie na wszystko a pracować się nie chce .
Bolek 2017-03-16 22:04
Akurat mam dużo do powiedzenia na ten temat,pracuje już dość czasu w tej firmie i jeśli ktoś chce pracować to będzie pracować!!!! Tu nie chodzi o sezon zimowy czy letni. Tutaj chodzi o podejście do pracy. Każdy by chciał nic nie robić i zarabiać po 2000 € . Fakt faktem duzo godzin ale w koncu po to się wyjeżdża do pracy by zarobić . Nie zdazylo mi się by zostać oszukanym na wypłacie bądź czyms innym. Masz problem idź do Agnieszki i porozmawiaj.
Ex pracownik w ka 2017-03-17 09:18
Pan Bolek to chyba z tych wazeliniarzy Pana Arka i reszty elity. Człowiek nawet jakby tam przepracowal 300 godzin nie można mówić o dodatku. Przez niemiecką agencje jak będzie się pracować pełny miesiąc w wymiarze 160 godzin przy klasie podatkowej 4 to otrzyma się wynagrodzenie w kwocie 1000e. Po opłaceniu jakiegoś noclegu w hostelu koszt 400e za łóżko ( można znalesc taniej). Zostaje 600e na życie. I niech mi ktoś powie kto ma 600e na rękę po odciagnieciu za nocleg w tej bandyckiej firmie?
4
Do bolka cieniasa 2017-03-17 10:21
Dokladnie tylko dlatego sa te pozytywne komentarze ludzie przekonuja sie po krotkim czasie co tam sie dzieje a cienki bolek wypowiada sie nie wiedzac jak pracowala dana osoba wypowiadajaca sie tytaj
2
Rozbawiona 2017-03-17 10:24
Wogole co to za odpowiedz ha ha od tego sa przekozoni by pilnowac czy ktos pracuje czy sciemnia wiec nie maja prawa nie placic czy wyplacac mniej a jedynie zrezygnowac z pracownika.nie zrobia tego pracownik przepracowal swoje godziny pieniadze sie naleza
1
Baska 2017-03-17 10:28
Sezon jak sezon tam placza z biura caly rok martwiac sie ze za malo ludzi jest malo tego nasmiewanie sie brygadzistow z nowych pracownikow ktorzy dopiero sie ucza pracownik z ktorego sie smieja dostaje stanu przez ktory nie przychodzi jeden dzien do pracy i dostaje wypowiedzenie.hmmm czyzby mobing? - tak jest to tam na porzadku dziennym a o tym zmuszaniu do pracy ze zlamana reke tez słyszalam
2
Jawole 2017-03-18 20:42
Człowieku jeżeli nigdy w życiu na twym czole nie pojawiła się kropla potu to nie wiem jakiej pracy ty szukasz ja mieszkam na barkach 6lat i nic z twojego opisu nie jest prawdą
Solala 2017-03-18 22:13
Czy w umówię o prace jest zawarty punkt o dodatkach za święta i nocki...? Odpowiedz: nie. Kurtyna
Borys 2017-03-19 16:10
Znaczy kto jest tam najważniejszy?
Claus 2017-03-19 17:49
Czy był ktoś w Rostocku? Jak tam wygląda praca, miejsce zamieszkania i majster?

nie bolek 2017-03-19 18:53
12-14 a nawet 16 godzin bez pauzy wyzwiska to norma
1
nie bolek 2017-03-19 18:58
nie pracownik, zweryfikuj swoich współpracowników na stołkach borys bo zwykli ludzie się kończą i niedługo nie będzie debili i piz...d do pracy (cytat z britz)
2
Borys 2017-03-19 19:39
Bo pracować się nie chce ludziom to się konczom lepiej siedzieć w domku a rodzice nakarmiom
1
nie bolek 2017-03-19 20:17
ludzie pracują zapie...rda....ją wręcz ale jak ktoś stanie nad nim/ą i jebie od majstra alkoholem to sorrrry i jeszcze z ryjem do pracownika od debili chu... itp kolego obozy pracy rób sobie w domu rodzinnym z własną rodziną .A i jeszcze jedno polscy pracownicy jadą za chlebem do obcego kraju a nie żeby być poniżanym/ą przez innego Polaka mniemam że ty takim jesteś padalcem który nie rozumie czym jest praca a gdzie zaczyna się znęcanie fizyczne i psychiczne pozdrawiam cię BIEDNY CZŁOWIEKU
5
Rozbawiony 2017-03-20 08:22
Borysek zaklamany sie odezwał ha ha ha dzwonilismy kiedys do niego bylo nas czterech kazdy specjalnie zadzwonil z osobna zapytac o warunki i place.kazdy z nas otrzymal inne informacje stawki rozne oraz jak wyglada z mieszkaniem np ja otrzymalem informacje ze stawka taka i ze to juz po odjeciu za mieszkanie a moj znajomi uwaga! Stawka 10 centow wyzsza ale od niej jeszcze bedzie minus 200 euro za mieszkanie ha ha ha i tak bylo z innymi przypadkami jeden jak ja drugi jak opisany przypadek.swiadczy to o czym? Wydaje mi sie dziwne
2
Roman 2017-03-20 08:32
Zobaczcie jak pracownicy biura staraja sie tu bronic bo sezon jest i wiedza ze wielu ludzi zjedzie po kilku dniach przekonujac sie ze jest prawda co tu ludzie napisali meat pros zapewni wam obuz pracy o traktowaniu gorszym niz w wiezieniu.moja corka tam byla wrocila zapllakana z bűckeburg owszem jedzie sie po to by zarobic ale czy 14 lub 15 godzin pracy jest przepisowe? Bo z tego co mi wiadomo 10 mozna ale tam brygadzista powie panstwu musisz zostac bo nie mam kogo dac a najlepsze ze przeciez przyszla juz do pracy druga zmiana.ale na drugiej zmianie pracuja po 6 do 8 godzin i nie moga sie zmeczyc ha ha ha zwlaszcza kierownik ktory pojecia o pracy w rzezni nie ma
4
Anton 2017-03-20 13:30
Co to wogole za odpowiedz Borysa z biura ha ha ha ze lepiej siedziec w domu i rodzice nakarmia i pracowac sie nie chce? Zalozny Borysku malutki czlowieczku bąka przeciez nie tylko meat pros istnieje.sa firmy ktore nie klamia i szanuja pracownika ktore nie maja problemow z zatrudnieniem ludzi i nie musza sami dzwonic oferowac pracy bo to ludzie do nich dzwonia z checia.ty do mnie 3 razy dzwoniles ale lgales i twoje oferty sa smieszne.dzieciaku uspokoj sie i siedz w tym biurze bo nie wiesz co to praca
2
Stokrotka 2017-03-20 20:25
I co ? zostawi Pan to tak niezalatwione ?
1
Do gówniarzy z meat pros 2017-03-20 22:09
Tłumacza Ci ze jestes na warunkach niemieckich a za chorobowe płaca jak w polsce chyba nie maja nawet lojecia co znaczy pracowac na warunkach niemieckich sami nie wiedza o czym mowia.przytną z waszej pensji gdy tyljo beda mogli a wytlumacza Ci zazadzeniem prezesa ha ha tyljo kogo interesuja zazadzenia prezesa sa prawa pracownika i spotkamy sie w sadzie wy złodzieje
5
Nick 2017-03-20 22:45
Najlepiej w sadzie pracy w niemczech ,tutaj szybko ich sprowadza do pionu
2
Macko 2017-03-21 19:00
Widzę że coraz więcej lesbijek jest w tej firmie :D
2
Ex pracownik w ka 2017-03-23 18:16
Poczekajcie jak skonczycie karierę i dostaniecie swiadectwo pracy. Tam to dopiero cuda wypisuja. Znajomemu wystawili ze wykorzystal urlop wychowawczy a nie mial dzieci. Mi tez cuda powypisywali. Po wykorzystanym urlopie wpisali nieobecnosci.

Kolejna sprawa to meldunek. Przy okazji zalatwiania innych spraw urzędowych okazalo sie ze meldunku nie mialem od dnia podjecia pracy. Tylko po 2 miesiącach. A Brygadzisci brali dowody osobiste od pracownikow. Tylko pytanie. Po co? Ta firma to jeden wielki przekręt
2
Bąku 2017-03-24 15:14
Dokladnie biora dowody i meldunek zekomy bez podpisu zalatwiaja przekrety
1
Olo 2017-03-24 18:14
Nikt was na siłę tam nie trzyma,jak potraficie co weekend chlac do upadłego to po cholerę wgl tutaj przyjezdzacie ;))
Bronek 2017-03-24 20:44
Czlowieku !Zanim cos napiszesz zastanow sie kilka razy ,bo ten twoj komentarz dobrze w tej chwili o tobie nie swiadczy .Ja pracowalem w tej pseldo firmie a mieszkam na swoim NIE w hotelu robotniczym ,wiec jak stwierdziles ze pije co weekend skoro mnie pijanego nie widziales ?Jesli chodzi o imprezowanie to o ile sobie przypominam to po sylwestrze wszyscy byli w pracy procz brygadzistow ktorzy mieli wolne z wiadomych przyczyn. Po drugie gdzie jest napisane ze po pracy nie wolno sie napic? Ja jestem osoba ktora pije sporadycznie ,ale zapiepszajac w takiej firmie po 12-14 godzin za marne 5 euro na godzine i byc traktowanym przez Polakow jak smiec ,nic tylko sie uchlac ! Gdybyscie szanowali pracownika i trzymali sie prawa pracy nie musieli byscie wiecznie szukac ludzi do pracy .Dlaczego w innych zakladach sa stale grupy pracownikow ? Odpowiem Panu ! Bo sa tam przelozeni ktorzy madrze i z pelnym szacunkiem traktuja ludzi a oni odwdzieczaja sie tym samym .O Rheinstetten tego powiedziec nie moge bo byloby to zaprzeczeniem tego co zobaczylem i doswiadczylem,a widzialem naprawde wiele.
4
Narkomani 2017-03-25 10:20
Co moze napisac kolejny dupowłaz ktory za 5 euro zrobi wszystko.twoja wypowiec jest bez sensu i swiadczy tylko o Twoim poziomie.a po pierwsze to chyba prywatna sprawa co pracownicy robia w weekend.apropo alkoholu i jeszcze narkotykow to w buckeburgu kierownictwo i czesc brygadzistow by dac rade w pracy jest codziennie pod wpływem narkotykow.amfetamina to tam na porzadku dziennym jest z tad tez agresja w nich siedzi i wyzywaja sie
2
Narkomani 2017-03-25 10:25
Ludzie do pracy przychodzą pijani sa odsylani do domu i źekomo zwolnieni.siedza dwa tyg na hotelu i chleją dalej po czym są przywracani do pracy z braku ludzi hmmmm dlaczego tak ciezko firmie znalezc pracownikow?dlaczego nie mają wyjscia i nie wytzucaja za alkochol w pracy.chcesz sie nacpac i z 3 dni nie przyjdziesz do pracy? Tez mozesz sobie pozwolic po straszą Cie po czym jakby nigdy nic pojdziesz do pracy
Samanta 2017-03-25 10:31
Prawda.jestes normalnym pracownikiem nie pijesz nie cpasz robisz dobrze swoja robote przyjdzie taki brygadzista czy kierownik zadasz pytanie dotyczace pracy zostaniesz zbluzgana a gdy odpowiesz tym samym zwolnią Cie zastepując jakims narkomanem tak jest w tej firmie.morzesz cpac chlac a Cie nie zwolnia ale postaw sie gdy Cie obraza i masz po pracy
2
nie bolek 2017-03-26 20:44
hej wszystkim poszkodowanym przez Meat Pros a może .... pozew zbiorowy-więcej korzyści dla nas i tych którzy będą następni oni będą już szanowani. KOMENTUJCIE TEN POMYSŁ
3
Faktyczna 2017-03-29 19:56
Czytam i RYNCE mi opadają ! Ludzie czy Wy naprawdę nie odczuliście na własnym zdrowiu MOCY DEWASTACYJNEJ TEGO KOŁCHOZU? EBERSWALDE -BRITZ !!!! Ludzie zapierniczają od Poniedziałku do Soboty po 12 GODZIN czasami 14-15.... po 8 h pracy za każdą nadgodzinę dostają coraz mniej stawki godzinowej! Ludzie tam są traktowani jak śmieci przez pana M. S. który nie potrafi panować nad emocjami drze ryja, wolne dostają tylko uporzywilejowani a jakakolwiek pierdoła to powód do zwolnień. Pracowałam tam krótko to , że praca jest ciężka to wiedziałam to, że Pan B. zabiera za zakwaterowanie więcej niż jest to konieczne się dowiedziałam. Ale nie spodziewałam się, że POLAK TO W MNIEMANIU RODAKÓW TO ZWYKŁY WÓŁ DO TYRANIA I ROBOT który nie potrzebuje snu odpoczynku SKANDAL!
9
Syrena 2017-03-30 18:18
Witam wybieram sie do tej firmy Meat pros w okolice Berlina. Czy ktoś tam był i pracował ? Proszę o opinie na temat tego miejsca. Z góry dziękuje :)
Kozak 2017-03-30 18:29
Czy ktoś był w Eberswalde i tam pracował w Meat pros ?
Ja Szczecin 2017-04-01 13:24
Wszystko masz powyżej opisane. Praca ciężka po 14-16 godzin na dobę w niskiej temperaturze. Mobing i wyzwiska są na porządku dziennym. Brak szacunku do drugiego człowieka. Baraki mieszkalne to jakieś nieporozumienie. Woda kapie Ci na głowę a w zamian pobierają opłatę 300 euro. Jeżeli chcesz dobrowolnie zostać niewolnikiem w zamian za kilkanaście złotych na godzinę to ta firma jest dla Ciebie. Firma od dłuższego czasu szuka ludzi w okolicznych Polskich miejscowościach i nikogo nie mogą znaleźć ponieważ każdy wie jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
Albert 2017-04-01 15:46
Warto rowniez dodac ,ze umowa tak zwana na warunkach niemieckich jest fikcyjna i nie ma nic wspolnego z niemieckim prawem pracy ,wiec jesli ktos pragnie swojej osobistej kleski to MEAT-PROS czeka ,oni lubia osoby ktore zupelnie nie znaja sie na niemieckim prawie pracy i ktore boja sie wlasnego cienia bo takimi osobami moga krecic w prawo i lewo bez obawy o jakiekolwiek tego konsekwencje. Wiec,jesli ktos chce pracowac i zarobic to na pewno nie z Meat-pros .
5
Ex pracownik w ka 2017-04-01 21:56
Wyzej padlo od jakiegos lizusa firmy ze pijakom nie chce się pracować tylko kase liczyc. Historia zna takie przypadki. Jak ktos dobrze zakropi weekend i przyjdzie na gazie do pracy to odsylaja za kare do domu i dniowka wychodzi za 0e. I ten szybciej wroci niz normalny pracownik. Przy okazji takich najlepiej sie skubie z wypłaty bo cicho siedzi i nie fiknie.

Ja od dawna powtarzam......ze predzej czy pozniej na ten zafajdany "mitpros" przyjdzie pora
4
Gralakjustyna1@gmail.com 2017-04-09 09:16
Skorzystałam z oferty. Firma solidna, wypłata na czas na koncie, koordynatorzy zaangażowani w pomoc. Wysokość zarobków zgodnie z ustaleniami, wychodzi trochę więcej niż 5 euro na godzinę. ale po odliczeniu kosztów mieszkania, podatku, ubezpieczenia i dojazdu do pracy. Wszystko podane na tacy. Godzin jest dużo więc dla chętnych pracy nie zabraknie. Polecam.
1
Gralakjustyna1@gmail.com 2017-04-09 09:23
Zupełnie się nie zgodzę. Skorzystałam z oferty pracy w Durmersheim. Nie odpowiadała mi praca na produkcji zaproponowano pracę na werpaku. Dostałam szansę by dostosować pracę do moich możliwości. Zadbano o wszystkie kwestie formalne, ubezpieczenie, dojazd do pracy, noclegi. Pieniądze były na koncie na czas. Stawka zgodnie z ustaleniami. Może i nie wysoka, praca raczej ciężka ale trzeba brać pod uwagę koszty życia w Niemczech, dojazd, zakwaterowanie... Przecież wszystko kosztuje. Nie da się tylko garnac kaski na konto. Firma wywiązuje się w stu procentach.
1
Mucha 2017-04-09 14:07
Zastanawiam sie po co pani pisze rzeczy niezgodne z prawda ? Jest pani jedna z brygadzistow czy moze jedna z tych przeantypatycznych urzednikow z biura w Bielsku Bialej ? Wierze ze firmie potrzeba pozytywnych opini poniewaz zaczyna sie sezon grilowi i maja duze zapotrzebowanie ale powiedzmy sobie prawde ,,Ludzie potrzebuja pracy a zania uczciwych zarobkow ale to niestety niemozliwe z ta firma .Powiem wiecej 5 euro na godzine ,zero dodatkow za nadgodziny gdzie w okresie wiosna lato pracuje sie 12-14 godzin dziennie ,zakwaterowanie w stanie oplakanym ,idziesz do lekarza okazuje sie ze jestes nieubezpieczony .Po skonczonej pracy na ranem okazuje sie ze musisz dlugo czekac na busa ktory odwiezie cie do przytolku gdzie spisz. Brygadzisci nie maja szacunku do pracownikow ,czlowiek zastanawia sie czy isc do toalety w obawie ze zostanie wyrzucony z zakladu. ludzie sa zastraszani. Wspomina pani o kosztach zycia w niemczech ? moze lepiej wspomnac o umowie o prace ktora odbiega od warunkow niemieckich .Pani komentarze to pelna kompromitacja a zarazem niewiedza lub proba uratowania tylka Meat-pros bo osoby ktore tam pracowaly lub pracuja bo nie maja innego wyjscia z roznych powodow osobistych nigdy nieodwazyly by sie na takie komentarze ,wiec prosze je sobie darowac. A dla osob ktore zastanawiaja sie czy wyjechac z meat pros do pracy powiem .Jezeli chcecie zostac niewolnikami za 5 euro na godzine bez prawa do zycia osobistego i odpoczynku sprobujcie a sie przekonacie co znaczy tracic zdrowie za pol darmo
4
nie bolek 2017-04-09 21:02
no no ale propaganda,a złota i futer z norek a i jeszcze 77 dziewic nie rozdają.Prosze jeszcze dodać że do Britz wróciła anka tak anka co pobiera 500 zł prowizji za prace na wstępie.pozdrawiam tych co tam robią i tych co się załapią na mobing,poniżanie,wyzwiska, no i 5euro-kpina
1
Wojtek 2017-04-13 14:56
Witam mam propozycje wyjazdu do Buckeburga-Meat Pros. 6 euro na reke po odliczeniu wszystkiego podobno malo godzin ale powiedzial ze w granicach 1100-1200euro na czysto wyjdzie czy ktos tam pracowal ja mam byc do pakowania prosze o streszczenie tej firmy gdzie sie wybieram we wtorek poz. wojtek.rybkowski@onet.pl
ANTY MEAT PROS 2017-04-13 19:30
DROGI PANIE BĄK TO CHYBA ŻART Z WASZEJ STRONY (wypłata)!!!!!! PRZESTAŃCIE ZDZIERAĆ Z LUDZI KTÓRZY ZAPIER******JĄ JAK WOŁY W TEJ ZASRANEJ FIRMIE KTÓRA TRAKTUJE LUDZI JAK ŚMIECI! KONIEC WYZYSKU NA RODAKACH... WIDOCZNIE SŁUŻBA NIEMIECKA ZA MAŁO UPORZĄDKOWAŁA TEN BAJZEL PROSICIE SIĘ O JESZCZE...
2
Miska 2017-04-14 07:39
Zarobi pan tyle jezeli Pan zrobi 2 Miesiace w miesiacu .Prosze liczyc sie z tym ze bedzie Pan pracowal ok 12-14 godzin dziennie(bez dodatkow za nadgodziny) Zaznaczam iz w tej firmie o tej porze roku nie istnieje malo godzin ,masz zapieprzac az padniesz na pysk i nikogo to nie interesuje . Nie sluchac co mowia w biurze bo na miejscu jest inna rzeczywistosc .
2
Marcin 2017-04-23 15:05
Polecam stele w Worsztad ktora prowadzi Pani Monika .Wyplata na czas ,zainteresowanie ludzmi ,dobre warunki mieszkaniowe .Dowoz do pracy .Pelen pakiet socjalny .
olaf 2017-04-23 15:21
Przepracowałem rok w Gaubik ,stele prowadzi Pani Monika na cale szczescie ,bez mobingu bez wyzwisk oby tak dalej
Patryk123 2017-04-23 15:23
Pracuje na szteli w Gabik prowadzonej przez Pania Monika ,praca zgodna z umowa ,wypłata na czas, pełen pakiet socjalny
Zakochance ;)) 2017-04-23 15:27
Pracuje w Gaubik 5 lat ,odkąd jest Pani Monika szefem nie ma wyzwisk ,stresu ,wszystko jest na czas .Urlopy sa dla wszystkich nie tylko dla uprzywilejowanych jak to bylo za innego pseudomajstra.Pozdrawiamy z urlopu i życzymy dalszych sukcesów
Patryk123 2017-04-23 15:31
Pracuje na szteli w Gabik prowadzonej przez Pania Monika ,praca zgodna z umowa ,wypłata na czas, pełen pakiet socjalny
Patryk 2017-04-23 20:02
Zaraz bedzie ze teksty pisza z bielska albo z berlina , albo na zlecenie :)) Prawda jest taka ze pracowalem na trzecch sztelach tej firmy . Dopiero w Wursztad znalazlem to czego szukalem . Czasami jest stres to fakt , bo ludzi brakuje bo sa na urlopach albo na chorobowym , ale majstry tak ustawiaja prace ze sie wyrabiamy . Najlepszy majster to Krzysiek , uczy Rumunow Polskiego , zawsze jest wesolo i praca spokojnie plynie . Pozdrawiam SZefowa , wracaj do zdrowka :))
Oszukany 2017-04-24 06:19
Dokładnie ! Nie ma stawki nic, stawka minimalna jest 8,80 € , zero ubezpieczenia, nie ma abrachnungow nic ! Każdy pracodawca musi wydać abrechnung nie ma bata ! Po prostu pracują ludzie naiwni I bojacy się własnego cienia !
1
Zostaw swoją opinię o Meat-Pros Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.