brak logo

Meat-Pros Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Meat-Pros Sp. z o.o.

lost 2016-05-17 20:00:44
Wypłaty w terminie? Są do 15-tego- dziś jest 17-ty, a pieniędzy jak nie było, tak nie ma !
3
miros.mazurek@onet.pl 2016-05-17 21:26:52
Mam pytanie dotyczące warunków w karlsruhe dokładnie w Rheinstetten jak tam jest,jakie warunki mieszkaniowe i jak z płacą .mój mail proszę o odp dostałem oferte jako pakowacz
17
Tomek 2016-05-18 15:42:57
Witam. Otrzymałem ofertę pracy jako pakowacz. Może podać jakie są warunki pracy i ile można zarobić na stanowisku pakowacza ? Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny. Wedkarz9@o2.pl
1
b 2016-06-01 12:44:24
Ostatni pojawiły się oferty. Należy zadzwonić lub wysłać CV. Namiary są na stronie internetowej.
kasia 2016-06-07 21:59:15
A ja ci proponuje wziąć słownik do ręki, jesteś zapewne jednym z (usunięte przez administratora) i jednym z plebsów pracujących za grosze i chamem, który ujeżdża swoich rodaków!!!! Pracowałam i to dobrze pracowałam byłam chwalona, ale z tymi ludzkimi śmie*ciami nie dało się wytrzymać dłużej niż rok!!!! Zjadają psychikę w mig!!! Wariaty i patola.
6
Bartt 2016-06-07 23:03:29
Czy w Britz pracuje jeszcze Dorotka bezzębna psuedo brygadzistka-leser numer 1? Patologia szczecińska :) najgorszemu wrogowi nie życzę tej pracy (jak ktos już wyżej napisał). Byłem żałuję, teraz pracuję w Niemczech za o wiele lepszą kasę i super warunki. Je*ać patologię bez wychowania!!!
17
Fleisch 2016-07-01 21:09:57
W Berlinie nie ma pakowania. Tam jest biuro.
Fleisch 2016-07-01 21:10:20
W Berlinie nie ma pakowania. Tam jest biuro.
Bartt 2016-07-05 20:18:04
Jak nie ma uzasadnienia?! Ludzie którzy tam pracują są gorsi niż faszysci.
6
Teska 2016-07-11 16:32:10
Dokładnie zgadzam się z tym :) jeżeli człowiek jest w porządku to pani Agnieszka i reszta też pozdrawiam :)
uhhaa 2016-07-31 21:53:19
bratt niestety ma rację
1
MP 2016-08-05 09:39:23
Firma prowadzi rekrutację można wysłać CV na maila lub kontaktować się telefonicznie
33 497 64 18 wew. 103 jest to numer do biura w Bielsku - Białej.
aras 2016-08-06 18:54:42
Ja 15 jadę do Rheinstetten jestem ciekawy jak będzie
1
aras 2016-08-07 12:28:14
nie wiem, pierwszy raz jadę
aras 2016-08-07 15:37:09
A co? mieli nie stabilne zatrudnienie
bombel 2016-08-22 15:53:23
Czy ktoś pracuje w zakładzie koło Poznania na wołowinie , jak tam jest z zarobkami .
2
Para 2016-08-26 14:02:55
Moze ktoś powiedzieć jak teraz wyglądają warunki pracy i zakwaterowania w konnern jak nie mtle. Miasto ponoc fajne małe i 80 ludzi tam jest zatrudnionych z polski. Ktoś cos wiecej powie ??
Gibon 2016-08-28 16:21:52
A wie może ktoś czy w Buckeburgu jeszcze Meat Pros zatrudnia ludzi?
Kto jest tam majstrem?
MP 2016-08-29 13:38:08
Namiar do firmy bez problemu można znaleźć na stronie internetowej. Poprzez stronę internetową można wysłać również arkusz zgłoszeniowy.
Zainteresowane osoby mogą również dzwonić na numer ( usunięte przez administratora )
Student 2016-08-31 17:04:03
Byłem w Worrstadt ,praca super ,jedzenie tez ,kierownik i brygadziści mogli by troche bardziej z szacunkiem do czlowieka podchodzić i używać mniej niecenzuralnego słownictwa .Przezylem dzieki właścicielce hotelu ktora nas ciagle motywowała do pracy .Polecam hotel Pani Beaty
4
szajszzz 2016-09-04 19:01:46
Ta praca to czysty syf! Nie dość że ludzie (zwłaszcza ,,szefostwo) to jedno wielkie bydło, to pieniądze masz gówniane... Wyzysk, brud, smród i ubóstwo... Pracujesz w - parunastu stopniach ręce i nogi ci zamarzają a na dodatek kiedy mdlejesz nikt ci nie pomaga bo cięzko dupe ruszyc, jedny wielki szajs. Ludzie bądźcie mądrzy nie jedźcie tam bo szybko wrócicie i wydacie tylko na to swoje pieniądze a przy wypłacie i tak wam odtrącą połowe i stracicie więcej niż zyskacie.
Takich ludzi tylko pozwać, nie warto nawet patrzeć na ich ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
Pracowity 2016-09-05 06:21:45
Zgadzam się, nie zgodne z prawem i to dużo praw łamią od przyszłego roku ma wejść prawo że pośrednicząca firma jak i Zeitarbeit muszą dac umowy Niemieckie nie ma Polskich, pozwać owszem ja pozwalem no i wygrałem parę tysie € nie będę pisał tu bo nie warto obrażać firma Meat Pros na bieżąco czyta opinie i nie radzę obrażać bo przyjdzie Pismo od advokata za wyzywanie i psucie reputacji firmy najlepiej pozwać ich do sądu tu w Niemczech !!! Bo szansa na wygranie jest w 300 %
2
kośśśśśśśśśśśśśśś14444111 2016-09-27 23:50:18
Ja chciałbym się podzielić opinią na temat zakładu koło Karlsruhe. jak tam ktoś jedzie to polecam. Szef tam jest bardzo w porządku pomagają jak tylko mogą ( oczywiście szef meat pros) . Ale należy uważać na polaczków którzy pracują bezpośrednio pod Edeką ( także nie wszyscy) , propnują lepsze pieniądze i wszystko niby lepsze, proponują pomoc przy przejściu pod edeke, przy znalezieniu mieszkanie ( później Cię z niego wywalą ) . Jeżeli jesteś na każdy ich skinienie to popracujesz( mowa tu tylko o nocnej zmianie ), dadzą Ci umowę i nie masz problemów ( nie jest tu mowa tylko o pracy , ale także o życiu prywatnym). Także moim zdaniem lepiej poracować w meat pros i mieć spokuj niz pózniej zostać bez pracy ( chyba że jesteś lizodupem ). Dzięki Bogu nie miałem z nimi (czyli Edeka) nic wspólnego, ale należy brac na dystans Pania brygadzistke na SB B.M jej konkubenta Ł.C , także na odbiór palet A.S oraz najważniejszy chyba P.SZ na nocce. serdecznie pozdrawiam
mp 2016-09-29 13:15:13
Namiary do firmy są na stronie internetowej.
1
Ex pracownik w ka 2016-10-15 12:16:04
Ludzie może i mają niemiecka umowę ale stawka godzinowe wychodzi może z 4e. Robisz po 200 i więcej godzin i nie masz dodatkow. Nawet za pracę na nockach. W Karlsruhe były 2 listy godzinowe pewnie są i teraz. Oficjalna na 6 godz dziennie. Druga już ile faktycznie człowiek przepracowal. Bywa że robisz po 16 godz i więcej. Brak odcinków z wypłatą. Bywały przypadki że ludzi nie meldowali w krankenkase. Mieszkania są w hostelu brudnych i zasyfialych. Ale zdarzają się i lepsze mieszkania. A te strasznie wyżej że ktoś się niepotrzebnie wypowiada o firmie i przełożonych i grozi adwokatem. Nie bądźcie śmiesznie jakby ktoś się dobrze wziale za to firmę to by jąszybko zamknęli. Tylko Bąk ma wtyki że jeszcze ciągnie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Ex pracownik w ka 2016-10-15 12:29:32
Wracając do umowy niemieckiej. Teraz jest niecałe 9e za godz pracy. Przy stosunku pracy 40 godz tygodniowo. W niemieckiej rzeczywistości wychodzi to około 1000e w zależności od klasy podatkowej. Nie dajcie się nabrać na obiecane tej firmy. Przed wyjazdem obiecują stawkę a na miejscu okazuje się inna prawda. Nie wiem ile teraz ta firma ściąga za mieszkanie. Ale załóżmy że 300e za pokój w sutenerze. Z brudnymi łazienkami itp itd. To powinno zostać około 700e na życie.( mówię tu o 400 godz pracy tygodniowo). A jak jest naprawdę to wiedza najlepiej starzy pracownicy i obecni którzy milczą bo biją się utraty pracy. Pochwalcie się ludzie ( mówię o tych co tak zachwalaja to firmę) ile macie tej wypłaty po przepracowaniu tych 170 godzin a ile dostajecie robiąc po 200 i więcej. Nie wciskajcie bajek
2
Mitarbäiter 2016-10-15 22:33:52
Niestety też tam pracowałam, to jest praca dla osób którzy nie mają szans na zatrudnienie w lepszej, lepiej płatnej i na innym poziomie pracy. Brygadziści i nie tylko to osoby o niskim stopniu inteligencji, chamscy, prości itd. Jeżeli macie ambicje, kulturę osobistą i wykształcenie nie wyjeżdżajcie tam, nie warto.
7
Mitarbäiter 2016-10-15 22:38:28
Niestety też tam pracowałam, to jest praca dla osób którzy nie mają szans na zatrudnienie w lepszej, lepiej płatnej i na innym poziomie pracy. Brygadziści i nie tylko to osoby o niskim stopniu inteligencji, chamscy, prości itd. Jeżeli macie ambicje, kulturę osobistą i wykształcenie nie wyjeżdżajcie tam, nie warto.
2
Jadzka 2016-10-15 22:59:59
Nie rotacje, tylko porządni i inteligentni ludzie z tamtąd uciekają!!! To nie praca, to obóz, patologia!!!!!!!!!!!!!!
5
korsarz 2016-10-17 06:45:16
Nie polecam pracy w tej firmie to zwykli naciągacze brak ubezpieczenia idziesz do dentysty i za wizytę płacisz brak meldunków wszystko trzeba sobie samemu załatwiać a warunkach mieszkaniowych już nie wspomnę tragedia
3
kordarz 2016-10-22 09:39:37
Tak można tylko każdy z biura ma to gdzieś kolega mój zranił się poważnie w rękę i był w szpitalu kilka dni to później przyszedł mu rachunek za szpital 800€ do zapłaty takie mają ubezpieczenie oszuści i kanciarze jedź i spróbuj dla nich pracować to stale nie będzie coś się zgadzać jednym słowem syf ityle
2
drv 2016-10-28 12:50:42
Witam.
Miałem tą przykrą przygodę pracować się w tej firmie - Karlsruhe.
Mieszkania to istny syf - bród, smród, karaluchy itp.
Ludzie w pracy starają się pomóc na początku i wykorzystać cię jak najbardziej.
Większość ludzi to totalni debile, którzy nie są w stanie znaleźć innej pracy.
Całkowity wyzysk za nędzne pieniądze.
Praca bardzo ciężka, operatorzy maszyn to uprzywilejowana grupa - wyręczają się innymi - zarabiają więcej.
Umowa to fikcja - nigdy nie spotkałem się żeby ktoś wystawiał takiego śmiecia.
Zmarnowane pieniądze na wyjazd, czas i nerwy.
Odradzam każdemu - masochiści to dla was raj.
4
Hetman6492XYZH 2016-10-31 16:28:40
Chciałbym pochwalić się z swoją opinią na temat tej firmy.
Więc na początku zanim tam ktoś wyjedzie jeszcze będąc w Polsce musi wypełnić mnóstwo papierów dotyczących zatrudnienia oraz podpisania umowy wysłane przez biuro w Bielsku-Białej oczywiście umowy nie są oryginalne tylko kserowane hurtowo z podpisem niemieckiego pracodawcy po czym wysyłane do przyszłych pracowników.
Po dojechaniu na miejsce okazuje się że warunki zamieszkania są naprawdę o niskim stopniu.
Sama praca może być ale jeżeli chodzi o resztę to trzeba na własną rękę trzymać palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby był meldunek AOK opłacone. miałem sytuację że w Karlsruhe odcholowali mi auto za brak nalepki kara za to i holowanie wyniosła ok 400e dzwoniąc do kierownika pani A. Usłyszałem że mam sobie radzić sam. Więc poszukałem w necie siedzibę w Berlinie i opowiedziałem moja sytuację jaka mi się przydarzyła po czym po ok 20 min pani A. została prawdopodobnie przyciśnieta przez wyższe siły zaliczka została wypłacona i auto zostało odzyskane. Koszt parkowania wynosił na 24h 50e a do wypłaty ok 3 tyg. Jeżeli ktoś decyduje się wyjechać do pracy w tej firmie to albo jest zdesperowany albo ma problemy z prawem w Pl i nie ma innego wyjścia.
2
Piotr 2016-11-05 14:27:30
Interesuje mnie opinia pracy w rostoku na pakowaniu ile się zarabia i czy praca jest normalna i jakie warunki mieszkaniowe
gość 2016-11-08 00:14:09
Kilkanaście godzin dziennie pracy, czasem też w soboty i niedziele. Jak jest zamówienie to trzeba zrobić i nie ma gadania że jesteś zmęczony. Nie wiadomo do końca jakie zarobki bo firma dopiero zaczyna w Rostocku. Za mieszkanie odbijają z wypłaty, zakwawterowanie kilka do kilkanaście km od Rostocku
Balu 2016-11-08 08:47:48
to mogłaś im jefnąć i by bło spokój jednemu tak do przykładu po cichu. Frajerstwo jest wszędzie tak że nie przejmuj się ciooolami to jest tylko element społeczny i myśla że im wszystko wolno. A tym z biura radziłbym ten komentarz od kośśśśśśśś1444 coś tam, brać na serio bo jeżeli to jest prawda to może tam dojść do tragedii .Ludzie nie dajcie sie zastraszać takiemu elementowi, pamiętajcie w kupie siła Pozdro
Martinek 2016-11-10 16:10:01
Pracowalem w worrstad mieszkalem w hotelu w amsheim polecam niedlugo wracam tez na stale
1
paulcia 2016-11-10 16:11:29
Pracowałam w worrstad, praca ok,wypłata zawsze w terminie. Mieszkałam w hotelu w Armsheim gdzie panowały przyjemne warunki. Dlatego zdecydowałam się na stały powrót do tego miejsca
1
Denis 2016-11-10 21:43:27
Tez pracujemy kolo Worrstadt ,dzieki Pani Monice przenosimy sie do Armsheim . Nareszcie bedziemy mieszkac w normalnych warunkach .Co do pracy w meatpross -jak sie czlowiek porzadnie wyspi to i pracowac sie potem chce
1
Matt 2016-11-14 16:45:00
Hotele w Armsheim są na bardzo wysokim poziomie wygody, niczego w nich nie brakuje, a sama właścicielka jest bardzo miła i dba o mieszkańców. Pani koordynatorka Monika też jest bardzo miła i stara się dbać o pracowników.
1
wojteeeek79 2016-11-16 15:40:05
czy pracuje ktoś na pakowaniu parówek?
wojteeeek79 2016-11-17 08:05:21
pracuje ktoś w Rheintetten przy pakowaniu parówek?
Jagoda 2016-11-22 17:20:39
Witam,czy może mi ktoś powiedzieć, czy jechał do pakowania kielbasek/parowek kolo Karlsruhe ?czarna05@onet.eu
Jagoda 2016-11-22 17:23:53
A dokładnie to Rheintetten i jakie są warunki mieszkaniowe???czarna05@onet.eu
pper 2016-11-23 08:51:05
ja tam pracuje i nie narzekam. pracy dużo ale wyplaty na czas, kwatery tez nie sa złe. mowie o rheinstetten nie wiem jak jest gdzie indziej.
berti 2016-11-28 14:57:28
witam ak warunki i praca wrheinstetten bo mam teraz jechac
berti 2016-11-28 15:06:24
chcialem sie dowdziec jaka praca w zakladzie jakie sa warunki mieszkaniowe czy sa godziny i jakie zarobki mowie o rheinstetten
robol 2016-12-01 08:51:18
witam czy był ktoś teraz na pakowaniu oraz myciu maszyn w rostocku, proszę o jakieś info oraz jakie są warunki. pozdrawiam
oskar 2016-12-03 14:23:41
ok
Nowy 2016-12-09 18:34:11
Pracuje ktoś w Rostock na myjce? Jak wygląda tam sytuacja z meldunkiem, wyżywieniem, ile godzin, ile dni pracy? Jakie podejście do pracowników?
Zostaw swoją opinię o Meat-Pros Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.