logo Passion Cards Sp. z o.o.

Passion Cards Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Passion Cards Sp. z o.o.

miix 2012-01-17 23:12:36
Szukam opinii na temat pracy w firmie Passion Carts. Szukają na Szczecin, a opinie nie są dobre. Jak z warunkami pracy? Czy są jakieś premie, jakie samochody dają?
krys 2012-01-18 19:13:46
ojj... ja chyba bym się nie zdecydował, kumpel tam pracował i bez rewelacji... samochody cały czas te same od kilku lat, roboty mnóstwo, gps w samochodzie a i kasa też patrząc się na to ile trzeba zap... - to bez rewelacji
aaaa 2012-01-20 17:02:45
Podstawa 1200 zl + prowizja od zapłaconych fak z obrotu
Samochód przeb powyz 200tys bez klimy z gps (gps aby Cię kontorolowac gdzie jestes)

Obowiązki to prawie wszystko: zamówienia, ZWROTY!, odkręcanie popierdzielonych dostaw, fak itp. zdobywanie nowych kontrahentów, przygotowywyanie umów, WINDYKACJA itp itp
Nielimitowany czas pracy--ale jak bedziesz mial slabe obroty to odpala Ci gps i powiedza ze widza ze za wczesnie wracasz.
Obszar działania to orientacyjnie województwo - takze jest jeżdżenia.
mix 2012-01-22 18:50:06
Dzięki za odpowiedź. Chyba jednak zrezygnuję...
aaa 2012-01-22 23:16:36
przez pierwsze 3 mc jest tylko podstawa
Daro 2013-05-31 19:47:31
Daj sobie spokój szkoda twojego czasu firma upada.
1
Daro 2013-05-31 20:02:13
Na jaki teren rekrutują na PH ?
pracownik 2013-08-07 18:25:02
Zapomniałeś dodać, że podstawał jest na umowę o pracę (zusowane) reszta na umowę-zlecenie. Co jest mało fajne jak zachorujesz bo dostajesz tylko podstawę.
AP 2013-08-15 02:00:21
pracowalem w tej firmie dosc dlugo,teraz nigdy w zyciu nie zatrudnilbym sie tam teraz za te marne grosze,auta bez klimy zajechane, pensja podstawa minimalna reszta prowizja,kiedys3,5% obecnie chyba mniej,obowiazkow cala masa i kontrola non stop od GPS po telefony.Na dzisiejszym rynku w tej branzy tez nie bardzo jest gdzie robic obroty wiec szukajcie innej branzy
1
kondziu 2014-03-12 21:37:45
luiz, możesz napisać co masz na myśli, bo pilnie poszukuję pracy, mam doświadczenie i myślałem o Passion Cards.
damian 2014-04-23 17:29:11
Passion Cards to chyba to samo co firma kukartka, w zakładce kariera mają adres mailowy, gdzie wysyłać aplikacje.
Edward 2014-04-30 20:14:10
Z tego co własnie sprawdzałem to Passion Cards aka kukartka.pl ma status w upadłości, ktoś wie co sie z nimi stalo?
tobiasz 2014-12-31 06:17:48
a czy ten status upadłości to pewny jest czy nie? bo ja rzadnych konkretów fdozukać się nie mogę, a nie ukrywam że szkoda by było, bo w takim razie skończą sie kolejne miejsca pracy a o robotę w Poznaniu już i tak łatwo nie jest. A bezrobocie leci w górę jakby nie było zamiast spadać. szkoda gdyby było jeszcze gorzje
miła 2015-02-10 12:20:23
Obecnie pracuję w tej firmie i jestem z szokowana jak się traktuje pracowników w tej firmie.Odkąd tam pracuję słyszę że nie maja pieniędzy:na przeglądy maszyn , aut.Firma jest w upadłości.O podwyżce nie ma mowy.Wiem że z praca jest ciężko ale tak nie powinni traktować pracowników.Ciekawi mnie czy w innych prywatnych firmach też jest tak źle zarządzane?
4
s. 2015-03-24 21:18:52
Pracowałem w tej firmie 9 lat jako ph. Nigdy nie wierzcie w slodkie słówka prezia.jedynym celem jest tylko i wyłącznie interes firmy nie wasz.kase maja wypompowana z firmy i dla was nigdy nic nie będzie oprocz masy obowiązków i kontroli. Firma leci na łeb od momentu pojawienia sie pana M.D. jedna ręką będą was poklepywac jak najlepszych przyjaciół a drugą nie zawachaja sie zwolnić. Powodzenia mimo wszystko. S.
ph 2015-12-20 23:18:14
puknijcie się w głowe. Gościu pracuje w firmie 9 lat i narzeka. To jak wytrzymał 9 lat. Nie podobało się? trzeba było zmienić pracę, a nie siedzieć 9 lat. Nikt siłą go nie trzymał. Ja pracuję spory czas. było super, potem gorzej, bo firma miała problrmy, teraz znowu jest bardzo dobrze. Idźcie do korpo, a zobaczycie co to kontrola i wyzysk.
polo 2016-03-02 11:30:06
w przyszłym tygodniu mam rozmowę (data i miejsce później tel.), proszę o info gdzie odbywają się rozmowy (bo jak w siedzibie to podziękuję im) i jaka podstawa teraz, oraz realnie ile z premią można wyciągnąć. A co z autami, dalej bez klimy? dzięki za odp.
aljd 2016-05-14 20:45:01
W przypadku handlowca @mimi jest to można powiedzieć, że podstawa, ale dobrze że zapewniają niezbędne narzędzia pracy. Można także się spodziewać wielu szkoleń, zarówno produktowych jak i również handlowych
Zostaw swoją opinię o Passion Cards Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Passion Cards Sp. z o.o.