brak logo

Hydro Aluminium

Chrzanów

Opinie o Hydro Aluminium

hej to ja 2013-08-03 00:57:10
Niektóre opinie oHydroAluminiumChrzanów

pracuje tam troche i z roku na rok jest coraz gorzej.zarobki niskie
brak wolnego chodź praca jest na niektórych działach bardzo ciężka.o
kalblowaniu na siebie już nawet nie wspomne..są pewne granice nawet
jeśli chodzi o zasady BHP.w lecie na hali panuje skwar który jakoś
behapowcom nie przeszkadza bo siedzą w biurach gdzie mają
klimatyzacje.czekają tylko aż ludzie się poprzewracają i dopiero
wtedy bedzie afera BHP:/nie polecam nikomu pracy whydro..a o
kierownictwie na pewnych działach to lepiej się nie
wypowiadać...zbyt dużo wulgarnych słów musiałbym
użyć,podsumowując...marne zarobki brak wolnego ciężka praca
beznadziejne [usunięte przez moderatora]/
Midiusz - 2009-06-23 21:38 odpowiedz | cytuj

pakownie stanowczo odradzam najwiekszy skwar podłe zarobki jak widze
jak ci ludzie tam [usunięte przez moderatora] a ich menager heheheheh

nie wiem czy mozna tego osobnika tak nazwac wiecznie pyszczy na nich
wiecznie ma ale pakownia ma nie ciekawie zal mi tych ludzi dostaja
naprawde w [usunięte przez moderatora] pracowac tam wolał bym zasiłek albo
zbieranie puszek
anonim - wczoraj o 18:02 odpowiedz | cytuj

tak ja juz tam nie pracuje i chwale sobie odejscie to była najlepsza
decyzja w moim zyciu kłamstwo i obłuda tyle [usunięte przez moderatora] za plecami ci co
tam zostali to twardziele naprawde bo kierownicy i wazni ludzie
znajacy sie na rzeczy dawno juz odeszlihydroto potrafi najlepiej
wyrzucic czlowieka ktory zna sie na rzeczy albo poprostu pozwolic mu
odejsc a miejsce dobrego pracownika zajmuja [usunięte przez moderatora] Reszta opisów na stronie
osa 2014-01-21 20:59:38
Teraz będzie pięknie po połączeniu, pozdrowienia z wlkp
1
ja 2014-03-11 07:33:18
no już jest pięknie. nawet nie wiedzieć czemu mamy mniejsze wypłaty.i cisza.pewnie te mniejsze wypłaty są z pozdrowieniami z wlkp. taaaaa
kokodżambo 2014-04-01 11:27:27
..i ruszyły konie po betonie. Wyścig trwa ))
pakoowacz 2014-06-25 18:05:03
Nie polecam, Obecna sapa jest gorsza niż Valeo, patrząc na wypłaty i na to jak ciężką pracę się wykonuje, na stanowisku pakowacza. Dupolizy Nie mają źle, ale jeśli Nie jestes.grzecznymm pieskiem to masz przejebane, urobisz sie a kasy Nie widać... kierownictwo też Nie za bardzo, szukają tylko faktu Cię udupic i poniżyć, aż wkońcu sam się zwalniasz
aaa 2014-06-30 21:03:01
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba ale na kase nie narzekam
normalny chłop 2014-08-12 00:47:27
czy dyrektor tego bagna tego nie czyta?Czy jest mu fajnie zarządzać obozem pracy?czy to tak fajnie w takim barachle zarabiać?!!!itd itd itd
amol 2014-12-21 14:45:26
nie ma przyjec kasa marna
safi23 2015-01-31 05:24:42
to cale hydro niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strzeli tyle moge powiedziec na ten temat :)
Chika 2015-05-05 22:18:33
A jak jest na prasach? Chce tam złożyć cv.
asdf 2015-05-08 07:00:41
na prasach nie ma miejsca, jest nawet nadmiar
ffwefwe 2016-01-31 21:59:45
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA KOLKACH Z TEJ SAPY:D:D
michaeljaiwhite 2016-07-24 19:47:27
Witam, byłem na rozmowie w tym całym SAPA, chcę przyjąć się na stanowisko operator wózka widłowego. Interesują mnie informacje na temat zarobków, nadgodzin, urlopów i pracy w weekendy. Pozdrawiam
gibcio 2016-08-31 20:12:23
ja pracowalem na wozku masakra e tygodniu wolny dzien a soboty i niedziele praca chyba ze wakacje to masz wolne niedziele nadgodziny jak ktos choruje to sa ale jak da rady to wubije bo co 3miesiace wyplacaja i kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gibcio 2016-09-01 07:33:25
tal wyplaty sa e terminie a zarobek dwa nowego pracowalem to2000brutto
czyli jamie 1400 na reke przez kress prubny potem troszke wiecej
gibcio 2016-09-01 13:37:22
Firma sie rozwija ale praca tam jak ( usunięte przez administratora )
gibcio 2016-09-01 19:54:42
Kolego nic na lepsze sie niezmienilo pracujesz jak murzyn za marne 2000 brutto potem masz troszku lepiej2400 brutto
styk 2016-09-02 10:32:59
Cały czas są jest taki przemiał z ludźmi ze hoho
porobia pare dni i rezygnują
styk 2016-09-02 15:08:25
Zacząć doceniać pracownika atu nic tylko wykorzystać na120procent ze zchodząc ze stanowiska masz dosc
styk 2016-09-03 08:27:12
Jedź i złóż podanie raczej napewo się zamawiasz
styk 2016-09-03 09:41:08
Składasz podanie oni dzwonią i raczej na100we Cię wezmą na jakiś dział najprawdopodobniej to pakownia mava lub jakaś piła a stawki dla nowego pracownika to 2000 brutto
styk 2016-09-03 22:24:53
Tam nasz umowę o pracę a stawka dla nowo przyjętego to 2000 brutto to jakieś 1400 na rękę szału niema
styk 2016-09-04 12:24:27
Ale to nakarzdym stanowisku taka jest stawka dla nowego pracownika a wypłaty są zawsze 10tego
styk 2016-09-04 15:21:28
Tak po okresie próbnym masz podwyżkę jakieś 400zł. Brutto ale ogólnie przerabana praca na taki w lecie masz jakieś 40stopni a w zimie 30
styk 2016-09-05 07:04:47
Tak zmienili z hydro na sapa a socjal to nietaki mega 300zlwczadow pod gruszą jak nieprzekracz ci 1000zł na członka rodziny jak przekroczy to maszmniej
Anonim 2016-09-21 02:46:01
Ja zaczynałem w tamtym roku, to miałem 1850 brottu, po 3 miesiącach 2000 brutto. 3 umowę po 1 roku pracy zaproponowali na stałe, ale nie chcieli dac podwyżki. Postanowiłem nie przedłużać umowy, a w ostatnim tygodniu kierownik unikał mnie jak ognia. Widać ich podejście do pracownika. Roboty ogólnie nie polecam, warunki złe, szkoldliwe, praca ciężka fizyczna.
Anonim 2016-09-26 11:47:59
Nie chcieli dac ani złotówki więcej. Podstawa zostawała taka, jak po okresie próbnym. Dlaczego nie przedluzylem? Bo uważam, gdy pracownik chce związać się z daną firmą na stałe to powinien godnie zarabiać, a te pieniądze są poniżej godności człowieka. Zwłaszcza gdy weźmiemy jaka pracę wykonuje się na pakowni, najtrudniejsze warunki do pracy, najcięższa praca.
Anonim 2016-09-26 16:41:14
Dlatego nic na siłę.
anon 2016-10-02 10:55:10
najgorszemu wrogowi nie zycze robic z tej calej zjebanej sapie ludzie wredni dnosza do kierownikow o wszystki i kazdej nawet malej wpadce robota ciezka pieniadze marne niech zamkna ta sape w pizdu
1
styk 2016-10-04 19:46:39
ludzie tam dają dużo z siebie a oni i tak mają to gdzieś tylko wydajność i wydajność to że Social jest to jest Plus ale co do zarobków masakra
sdf 2016-10-04 19:54:49
@boleslaw hej hej no ale wiesz rpzeciez jak jest nigdy nie ebdzie takiej sytuacji ze rpzeciez wszystkim się dogodzi zawsze będą ososby którym się cos nie będzie jednak podoalo mam racje pisać tutaj ?
golota 2016-11-29 18:42:57
witam mam pytanie jak działa transport wewnętrzny i czy są przyjęcie dodam że mam doświadczenie na bocznych jak i czołowych wozkach
asdf 2016-12-01 23:24:01
w transporcie maja narazie komplet. czasami jest wolne miejsce. zloz podanie moze gdzie indziej cie wezma a potem bedziesz probowal sie przeniesc
Zostaw swoją opinię o Hydro Aluminium - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro Aluminium