logo Euro Work

Euro Work

Katowice

Opinie o Euro Work

były pracownik 2015-11-17 13:58
@angie mówisz o tej ofercie z Zaandam? przy mięsie? pracowałem tam rok temu. nawet 2 tygodnie przed 24 grudnia była praca, dużo pracy. na II zmiane pracowało się po 10 godzin. (chyba) po 6 dni w tygodniu (chyba, bo nie pamiętam jak było) praca lekka, ale monotonna, a kasa? była jaka była, tzn jaka stawka taka wypłata, polecam biuro, jest ok, kasa na czas, masz pytanie, oni odpowiedzą.
ok 2015-11-18 11:10
pytanie do byłego pracownika własnie mam wyjechac mozesz cos wiecej napisac o firmie mieszkaniach i pracy dzieki
angie 2015-11-18 14:52
dziękuję za odp... pozdrawiam
były pracownik 2015-11-19 11:38
@ok zakwaterowanie to nie wiem, ja pracowałem na kontrakcie na 3 miechy z opcją przedłużenia, a nie na 3 tygodnie. ja mieszkałem w domu 6 osobowym, 3 pokoje, 2 łazienki, salon+kuchnia. jak przyjmują na święta to możliwe że będzie to jakiś hotel robotniczy, musisz ich spytać. a firma? rzucą się z polskiego eurowork do holenderskiego "unique", gdzie w biurze w zakładzie jest zawsze jakiś polak. angielski? raczej nie trzeba znać, chociaż wypada rozumieć polecenia teamlidera, lub operatora (chociaż operatorzy to często polacy, więc raczej kłopotu nie będzie). praca? lekka, za lekka, monotonna. jak na święta to duże prawdopodobieństwo, że będziesz pakować gotowe mięso do kartonów, praca łatwa. nie ma norm, nie ma jakiegoś szalonego tempa. nie ma czym się stresować. sam chętnie bym tam wrócił, fajni ludzie tam pracują.
PS. na popołudniową zmianę dostajesz obiady za free. co tydzień kilka paczek mięsa.
3
jarecki 2015-11-19 18:35
hej byl ktos zeszlego roku ma swieta jak tam jest bo sie wybieram
Betka 2015-11-30 14:56
Jedzie ktoś pierwszego czyli jutro na ścinanie pieczarek?
aga 2015-11-30 17:55
ja zastanawiam się nad pieczarkami... napisz jak tam jest, pozdr
janek 2015-12-03 14:43
Korzystając z wiedzy forumowiczów chciałbym dowiedzieć się dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic?
Drugie pytanie jakie warunki mieszkaniowe na miejscu, czy hotele pracownicze czy bungalow czy może domy, mieszkania bo to też istotna sprawa?
Ostatnie pytanie czy wymagają zaświadczenia o niekaralności bo wolałbym uniknąć wariatów i kryminalistów xD
Z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam
p 2015-12-04 13:51
Z tego co wiem to rekrutują dla( usunięte przez administratora ) Zaświadczenia o niekaralności w większości ofert nie wymagają, każdy może jechać. Co do mieszkań to nie wiem.
nowa 2015-12-06 16:50
Witam mam jechac na pakowanie miesa na oferte swiateczna chcilabym sie dowiedziec ile dostane na reke przy stawce.10.80 i czy w swieta i Nowy Rok sie pracuje.
PrisonBreak 2015-12-06 23:13
Co do niekaralnosci to takie zaswiadczenie byc powinno bo ludzie po wyrokach i po wiezieniu przyjezdzaja .
9
monia 2015-12-08 15:53
Ktoś wie coś na temat pracy w Hessingu? Jak z godzinami? Czy cięzka robota?
ana 2015-12-10 11:42
a jaka to praca w Hessingu? pozdr
3
sadawe 2015-12-21 22:21
ponawiam pytanie uważam bardzo istotne-dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic?
skorpion 2015-12-30 19:00
Pracowałem w Hessingu praca nie jest ciężka , pakowanie sałatek do szalek lub zbieranie zamówień na magazynie zależy gdzie się trafi,napewno dasz radę, jeśli chodzi o godziny to jest bardzo różnie Ja miałem po 5,8 godzin,słyszałem że teraz jest więcej.powodzenia.
az 2016-01-04 15:28
Tam mało godzin? Czyli nic odłożyć się nie da...???
1
stary 2016-01-28 11:22
Rekrutują dla HOBIJ.PL . Po podpisaniu umowy wcale nie jest pewne, że pojedziesz do NL.

Nie polecam.
3
anex123 2016-02-06 13:03
albo czy ktos był przez ta firme, ?
anex123 2016-02-06 13:05
no ale czy w tej pracy co ja mam jechac to jest to pewna praca? jade pierwszy raz i boje sie ... ale ty byłes tam w tej miejscowosci?
Alexa 2016-02-16 11:04
cześć, czy ktos moze wybiera sie z na oferte wielkanocna z tej firmy tzn okres swiat? jakos nie mam obaw procz jednej co do mieszkania. czy osoby ktore byly z tej firmy moga powiedziec cos na ten temat. duzo sie nasluchałam o okropnych warunkach ale wiadomo ze kazda firma inna.
1
Alexa 2016-02-16 13:51
Bogusia bardzo dziekuje.masz racje.wiadomo ze kazda praca inna ale napewno dobrze poczytac pozytywne opinie :-)
taro 2016-04-22 12:12
to chyba zależy jak trafisz , ale my przez nich wyjeżdżaliśmy jako pracownik ogólny , najpierw magazyn i trochę wózków, potem pakowanie , w róznych zakłądach,. Pracowałem tam 4 miesiące, teraz znowu wracam, reszta pracuje do tej pory, i jest ok. godizny raz więcej ra z mniej, średnio 35-40 , mieszkanie spoko zależy też na kogo trafisz, za koordynatorami się trzeba troche nachodzić , ale w końcu załatwisz. jak dla mnie agencja ok
drezden 2016-04-27 13:28
taro na jakim magazynie byłeś? my jesteśmy w Best , wcześniej Veghel. Praca fajna, zawkwaterowanie ok, nie są to budgalowy. trafiliśmy tak że narzekać nie możemy, tylko nie mozńa się obijać na zakłądach bo tempo niezłe , haha
1
zdan 2016-04-27 14:06
no nie zamieściłą mi się też opinia. piszę ponownie. Taro. gdzie byłeś na magazynie? bo my w Best a teraz w Veghel. Praca niezła, zakwaterowanie też, tylko to tempo....w pracy niezłe ale się opłaca, haha . Euro work polecam, teraz odpoczywamy ale za tydzień z powrotem:))
Niiki 2016-05-13 15:36
Powiedzcie mi jak jest w Helmond/Zwaagdijk jako pracownik produkcyjny przy pakowaniu owoców i warzyw. Czy są godziny? Jak z zakwaterowaniem? To dla mnie naprawdę ważne. Z góry dzięki! :)
polos 2016-05-13 18:29
Euro work rekrutuje dla Hobij do Holandii-poczytajcie o tym opinie to zrozumiecie.Odradzam!!!
5
zdzich 2016-05-17 13:50
my pracujemy przez nich , jest ok , tylko trzeba się dobijać do koordynatorów trochę żeby być na grafikach. Byliśmy w kilku agencjach i przez euro work nie jest źle. Zakwaterowanie zależy gdzie- albo bungalow albo murowane domy
Mateusz 2016-06-05 18:03
Witam, mam zamiar wybrac sie w przeciagu najblizszego tygodnia do 2 do Holandii z firma EUro Work (z Katowic) czy ktoś też się wybiera wartuby wymienic spostrzezenia, pozdrawiam. :) prosze na priva
Daria_24 2016-06-06 23:13 [użytkownik zarejestrowany]
Witam. Do jakiego miasta ?
1
Daria_24 2016-06-06 23:15
Witam. W następnym tygodniu jadę do pracy przez agencje EuroWork chciałbym się dowiedzieć jakie są o niej opinie ?
mw9 2016-06-13 16:11
Cześć! Będę jechał w niedziele z EuroWork do Holandii :) Jakie są Wasze opinie na ich temat? Praca jest?? Wypłaty na czas?? Kto z Was wybiera się w tą niedziele? jaką oferte macie, gdzie jedziecie ?
7
norka 2016-08-10 16:18
hej prosze o informacje o agencji Euro Work bo mam zamiar jechac na pakownie do Helmond z gory dziekuje.
Heijn 2016-08-13 14:01
Czy ktoś wybiera się 31.08 do Heijn na pakowanie elektroniki? Jeśli tak,piszcie na priv ewraa@op.pl
lala 2016-08-13 14:04
@poczet a wiesz może jak jest weryfikowany język na rozmowie?
Lokkk 2016-12-30 10:00
Wybiera się ktoś 9.01 na pakowanie ? :)
1
Trek1977 2017-02-28 21:46
Witam a jak wygląda praca w rowerach w Lelystad Holandia napiszcie coś jakie warunki spania i pracy?
Michaś29 2017-03-01 18:59
Witam mnie też interesuje oferta pracy przy składaniu roweròw może ktoś coś wie na ten temat ???
grass 2017-03-02 11:28
też tam się wybieram, wie ktoś coś? piszcie
Trek1977 2017-03-03 21:06
Aplikowałeś odezwali się do ciebie? Bo do mnie nic a 15 lat doświadczenia mam?
krxysiekbielecki 2017-03-04 09:23
Witam wybiera sie ktos do warmenhuizen na owove i warzywa od nivh teraz na 9.03.2017 jak cos to mail krzysiekbielecki22@gmail.com
Wujek 2017-03-13 11:34
Jak oceniacie firmę po wyjeździe ,da się zrobić?
Zujo 2017-03-31 09:01
Czemu wszystcy chcieli by mieć prace za lekką proste zeby zabobć trzeba zapier***** a nie siedzieć na dupie co polowa by chciala robić...
andrusy 2017-04-14 18:43
Czy ma ktos aktualne informacje na temat tej firmy? Czy wypłaty na czas, jakie warunki?
2
Nowaja 2017-04-16 17:49
Wyjezdzam we wtorek do pracy w Holandii.
Pracownik produkcji (ciastka, muffiny,słodkie bułki) miejscowosc Panningen.
Jak praca? Da sie zarobic?
Mam mieszkac w hotelu pracowniczym - Best Holandia.
Jak z zakwaterowaniem?
Ktos, cos?
Aron598 2017-05-04 16:13
Witam ,razem z dziewczyną mamy wyjechać do pracy na te ciastka,mogłabyś napisać coś o tej pracy??
Pawel 2017-05-04 18:16
No jak tam jest bo też mam propozycje ?
ktokolwiek 2017-05-07 11:56
mozesz juz cos powiedziec o pracy i zakwaterowaniu?
1
gregor 2017-05-14 13:46
Jeżeli jesteś po wyroku sądu, a najlepiej dobry recydywa to polecam. Najlepiej do hotelu w Amstedamie, gdzie jest ich legowisko. Co tydzień western.
k3 2017-06-09 15:09
witam.mamy propozycje pracy na poczcie. Pracował bądź pracuje ktoś z was? chciałbym się więcej o tej pracy dowiedzieć; jaka ilość godzin. dzięki
gex 2017-06-26 11:55
Pracował ktoś przy zbieraniu lillii? Ktoś coś może powiedzieć?
Zostaw swoją opinię o Euro Work - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work