logo Euro Work

Euro Work

Katowice

Opinie o Euro Work

jarecki 2015-11-19 18:35
hej byl ktos zeszlego roku ma swieta jak tam jest bo sie wybieram
Betka 2015-11-30 14:56
Jedzie ktoś pierwszego czyli jutro na ścinanie pieczarek?
aga 2015-11-30 17:55
ja zastanawiam się nad pieczarkami... napisz jak tam jest, pozdr
janek 2015-12-03 14:43
Korzystając z wiedzy forumowiczów chciałbym dowiedzieć się dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic?
Drugie pytanie jakie warunki mieszkaniowe na miejscu, czy hotele pracownicze czy bungalow czy może domy, mieszkania bo to też istotna sprawa?
Ostatnie pytanie czy wymagają zaświadczenia o niekaralności bo wolałbym uniknąć wariatów i kryminalistów xD
Z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam
p 2015-12-04 13:51
Z tego co wiem to rekrutują dla( usunięte przez administratora ) Zaświadczenia o niekaralności w większości ofert nie wymagają, każdy może jechać. Co do mieszkań to nie wiem.
nowa 2015-12-06 16:50
Witam mam jechac na pakowanie miesa na oferte swiateczna chcilabym sie dowiedziec ile dostane na reke przy stawce.10.80 i czy w swieta i Nowy Rok sie pracuje.
PrisonBreak 2015-12-06 23:13
Co do niekaralnosci to takie zaswiadczenie byc powinno bo ludzie po wyrokach i po wiezieniu przyjezdzaja .
10
monia 2015-12-08 15:53
Ktoś wie coś na temat pracy w Hessingu? Jak z godzinami? Czy cięzka robota?
ana 2015-12-10 11:42
a jaka to praca w Hessingu? pozdr
3
sadawe 2015-12-21 22:21
ponawiam pytanie uważam bardzo istotne-dla jakiego pracodawcy w Holandii rekrutuje euro work z Katowic?
skorpion 2015-12-30 19:00
Pracowałem w Hessingu praca nie jest ciężka , pakowanie sałatek do szalek lub zbieranie zamówień na magazynie zależy gdzie się trafi,napewno dasz radę, jeśli chodzi o godziny to jest bardzo różnie Ja miałem po 5,8 godzin,słyszałem że teraz jest więcej.powodzenia.
az 2016-01-04 15:28
Tam mało godzin? Czyli nic odłożyć się nie da...???
1
stary 2016-01-28 11:22
Rekrutują dla HOBIJ.PL . Po podpisaniu umowy wcale nie jest pewne, że pojedziesz do NL.

Nie polecam.
3
anex123 2016-02-06 13:03
albo czy ktos był przez ta firme, ?
anex123 2016-02-06 13:05
no ale czy w tej pracy co ja mam jechac to jest to pewna praca? jade pierwszy raz i boje sie ... ale ty byłes tam w tej miejscowosci?
Alexa 2016-02-16 11:04
cześć, czy ktos moze wybiera sie z na oferte wielkanocna z tej firmy tzn okres swiat? jakos nie mam obaw procz jednej co do mieszkania. czy osoby ktore byly z tej firmy moga powiedziec cos na ten temat. duzo sie nasluchałam o okropnych warunkach ale wiadomo ze kazda firma inna.
1
Alexa 2016-02-16 13:51
Bogusia bardzo dziekuje.masz racje.wiadomo ze kazda praca inna ale napewno dobrze poczytac pozytywne opinie :-)
taro 2016-04-22 12:12
to chyba zależy jak trafisz , ale my przez nich wyjeżdżaliśmy jako pracownik ogólny , najpierw magazyn i trochę wózków, potem pakowanie , w róznych zakłądach,. Pracowałem tam 4 miesiące, teraz znowu wracam, reszta pracuje do tej pory, i jest ok. godizny raz więcej ra z mniej, średnio 35-40 , mieszkanie spoko zależy też na kogo trafisz, za koordynatorami się trzeba troche nachodzić , ale w końcu załatwisz. jak dla mnie agencja ok
drezden 2016-04-27 13:28
taro na jakim magazynie byłeś? my jesteśmy w Best , wcześniej Veghel. Praca fajna, zawkwaterowanie ok, nie są to budgalowy. trafiliśmy tak że narzekać nie możemy, tylko nie mozńa się obijać na zakłądach bo tempo niezłe , haha
1
zdan 2016-04-27 14:06
no nie zamieściłą mi się też opinia. piszę ponownie. Taro. gdzie byłeś na magazynie? bo my w Best a teraz w Veghel. Praca niezła, zakwaterowanie też, tylko to tempo....w pracy niezłe ale się opłaca, haha . Euro work polecam, teraz odpoczywamy ale za tydzień z powrotem:))
Niiki 2016-05-13 15:36
Powiedzcie mi jak jest w Helmond/Zwaagdijk jako pracownik produkcyjny przy pakowaniu owoców i warzyw. Czy są godziny? Jak z zakwaterowaniem? To dla mnie naprawdę ważne. Z góry dzięki! :)
polos 2016-05-13 18:29
Euro work rekrutuje dla Hobij do Holandii-poczytajcie o tym opinie to zrozumiecie.Odradzam!!!
5
zdzich 2016-05-17 13:50
my pracujemy przez nich , jest ok , tylko trzeba się dobijać do koordynatorów trochę żeby być na grafikach. Byliśmy w kilku agencjach i przez euro work nie jest źle. Zakwaterowanie zależy gdzie- albo bungalow albo murowane domy
Mateusz 2016-06-05 18:03
Witam, mam zamiar wybrac sie w przeciagu najblizszego tygodnia do 2 do Holandii z firma EUro Work (z Katowic) czy ktoś też się wybiera wartuby wymienic spostrzezenia, pozdrawiam. :) prosze na priva
1
Daria_24 2016-06-06 23:13 [użytkownik zarejestrowany]
Witam. Do jakiego miasta ?
1
Daria_24 2016-06-06 23:15
Witam. W następnym tygodniu jadę do pracy przez agencje EuroWork chciałbym się dowiedzieć jakie są o niej opinie ?
mw9 2016-06-13 16:11
Cześć! Będę jechał w niedziele z EuroWork do Holandii :) Jakie są Wasze opinie na ich temat? Praca jest?? Wypłaty na czas?? Kto z Was wybiera się w tą niedziele? jaką oferte macie, gdzie jedziecie ?
9
norka 2016-08-10 16:18
hej prosze o informacje o agencji Euro Work bo mam zamiar jechac na pakownie do Helmond z gory dziekuje.
Heijn 2016-08-13 14:01
Czy ktoś wybiera się 31.08 do Heijn na pakowanie elektroniki? Jeśli tak,piszcie na priv ewraa@op.pl
lala 2016-08-13 14:04
@poczet a wiesz może jak jest weryfikowany język na rozmowie?
Lokkk 2016-12-30 10:00
Wybiera się ktoś 9.01 na pakowanie ? :)
1
Trek1977 2017-02-28 21:46
Witam a jak wygląda praca w rowerach w Lelystad Holandia napiszcie coś jakie warunki spania i pracy?
Michaś29 2017-03-01 18:59
Witam mnie też interesuje oferta pracy przy składaniu roweròw może ktoś coś wie na ten temat ???
grass 2017-03-02 11:28
też tam się wybieram, wie ktoś coś? piszcie
Trek1977 2017-03-03 21:06
Aplikowałeś odezwali się do ciebie? Bo do mnie nic a 15 lat doświadczenia mam?
krxysiekbielecki 2017-03-04 09:23
Witam wybiera sie ktos do warmenhuizen na owove i warzywa od nivh teraz na 9.03.2017 jak cos to mail krzysiekbielecki22@gmail.com
Wujek 2017-03-13 11:34
Jak oceniacie firmę po wyjeździe ,da się zrobić?
Zujo 2017-03-31 09:01
Czemu wszystcy chcieli by mieć prace za lekką proste zeby zabobć trzeba zapier***** a nie siedzieć na dupie co polowa by chciala robić...
1
andrusy 2017-04-14 18:43
Czy ma ktos aktualne informacje na temat tej firmy? Czy wypłaty na czas, jakie warunki?
2
Nowaja 2017-04-16 17:49
Wyjezdzam we wtorek do pracy w Holandii.
Pracownik produkcji (ciastka, muffiny,słodkie bułki) miejscowosc Panningen.
Jak praca? Da sie zarobic?
Mam mieszkac w hotelu pracowniczym - Best Holandia.
Jak z zakwaterowaniem?
Ktos, cos?
Aron598 2017-05-04 16:13
Witam ,razem z dziewczyną mamy wyjechać do pracy na te ciastka,mogłabyś napisać coś o tej pracy??
Pawel 2017-05-04 18:16
No jak tam jest bo też mam propozycje ?
ktokolwiek 2017-05-07 11:56
mozesz juz cos powiedziec o pracy i zakwaterowaniu?
2
gregor 2017-05-14 13:46
Jeżeli jesteś po wyroku sądu, a najlepiej dobry recydywa to polecam. Najlepiej do hotelu w Amstedamie, gdzie jest ich legowisko. Co tydzień western.
k3 2017-06-09 15:09
witam.mamy propozycje pracy na poczcie. Pracował bądź pracuje ktoś z was? chciałbym się więcej o tej pracy dowiedzieć; jaka ilość godzin. dzięki
gex 2017-06-26 11:55
Pracował ktoś przy zbieraniu lillii? Ktoś coś może powiedzieć?
estrejja 2017-07-18 19:34
Witam.Wlasnie wrociłam z Holandii.Pieniadze na czas ,łatwosc kontaktu z euroworkiem.
Pani Aleksandra Golik odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ,zawsze odbiera telefonyb lub oddzwania ,jest bardzo pomocna i mila.Polecam biuro.
Pozdrawiam Pani Olu
























Marta 2017-07-19 22:22
Firma Euro Work regularnie poszukuje pracowników w sezonie letnim - to otwiera wiele możliwości. Aplikował ktoś może w aktualnej rekrutacji na stanowisko Rzeźnika? Jak wrażenia?
anula4500 2017-08-10 16:58
Bio Pilzhof Leipzigerland GmbH w BORNA ktoś coś udzieli mi jakiś informacji ?
najlepiej na poczte anula4500@wp.pl
z góry dziekuje ;)
Marta 2017-08-12 14:25
Czy ktoś może opowiedzieć, jak praca dla Euro Work wygląda w praktyce? Czy firma organizuje wyjazd za granicę - pomaga w dojeździe, pierwszym zakwaterowaniu? Pobiera z tego tytułu dodatkowe prowizje? To ważne dla osób, które nie wiedzą, jak takie wyjazdy się organizuje.
Zostaw swoją opinię o Euro Work - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Work