brak logo

reypol

Janowiec

Opinie o reypol

nie2 2009-12-14 14:42:05
Nie radzę tam pracować.Nie płaci,wyzyskuje,nie ma urlopów.
Ubliża na każdym kroku i oszukuje przy wypłacie.Ucina godziny.
Nie warto nawet tam pojechać aby porozmawiać.Uciekać trzeba jak tylko ktoś zaproponuje nam pracę w Reypolu.
"Dom Chleba" na rynku w Janowcu też należy do Reypolu.Tam też nawet na pół godziny nie warto iśc do pracy.Wyzysk!!!!!
bezrobotny 2009-12-16 16:30:22
Zgadzam się , nie warto nawet jechać na rozmowę szkoda czasu i benzyny. Ludziom po studiach oferuje 1tyś. zł netto za 5 dni pracy po 9 godzin dziennie na umowę zlecenie, a robi się na kilku stanowiskach.
Najlepiej aby osoba miała już doświadczenie w podobnym zakładzie i to kilkuletnie za 1 tys zł ( dojazd do zakładu z Puław 12 km w jedną stronę)
człowiek oszukany przez REYPOL 2010-01-12 13:17:51
Popieram was nie warto tam nawet zaglądać. Ja jechałem do nich ok 100 km a ten prezesina rozmawiał ze mną 4 minuty. Następnego dnia dzwoni żebym przyjechał do pracy do pracy jeździłem cały dzień na koniec dnia spytałem się na jakich warunkach praca to uciekł z firmy ten stary dzian. Nie wiem dlaczego tem sku....y syn ten stary dziad wyzyskuje i oszukuje ludzi. Apeluję tutaj do osób z PIPU aby skontrolowały tę firmę bo tam jest nic nie zgodne z prawem. Również do osób które szukają pracy naprawdę nie ma po co nawet podania wysyłać szkoda na znaczek.
bary 2010-01-22 12:31:55
A ja pracuję tu kilka lat i jest OK. Są pracownicy którzy pracują tu po kilka a nawet kilkanaście lat i śą zadowoleni. Jeśli jesteś lewusem to nigdzie nie będzie ci odpowiadać. Trzeba być solidnym to i ciebie docenią. Przychodzą tu nowi pracownicy to kradną i obijają się.To jest prywatna w firma jeśli sumiennie pracujesz dobrze zarabiasz.
ania 2010-01-23 17:54:23
Kolego ja pracowałem ponad 6 lat i gdybym nie zmienił miejsca zamieszkania dalejbym pracował. Szefowie wymagający ale uczciwi płacą dobrze za dobrą pracę.
4
były pracownik 2010-01-24 23:38:06
Ludzie nie wieszcie temu co pisze że tam jest dobrze bo to pisze prezesina ten oszust jak on może mówić że jest dobrze jak pensje płaci na raty nie jest w stanie nawet 400 złoty zapłacić tylko dwa razy po 200 płacił to dziad firma już ludzie w Puławach o niej mówią że to [usunięte przez administratora]a ten co tam pracuje to chyba syn tego prezesiny bo nikt inny dobrego zdania o tej firmie nie ma.
1
dawny odbiorca 2010-01-25 14:37:42
Ludzie tutaj większość z was dobrze pisze to jest nie wiarygodna firma, ta osoba co pracuje 6 lat to może za 3 lata ma zapłacone.
Swego czasu współpracowałem z tą firmą ale nie mogłem znieść jak tam są traktowani ludzi i już dawno zrezygnowałem z współpracy. Ludzie jak jest tak dobrze to dlaczego największe koncerny dziękują im za współpracę.
miro 2010-01-31 18:30:58
Ja pracuje tu kilka lat i jest wporzo
pracownik 2010-02-03 16:49:13
Kolego Miro to ja jestem i pensji nigdy na czas nie dostałem?
anonim 2010-02-19 11:55:00
Reypol to największy dziad lubelszczyzny.Zaraz po nim jest były Dagpol i..... nie znam innej firmy każdemu płaci w ratach,nie szanuje pracownika a zakup papieru toaletowego podlega REGLAMENTACJI I WERYFIKACJI ILOŚCI SZTUK PRZEZ ZARZĄD !!! Dodam,że zarząd to prezes plus syn.
Ta firma to jedna ,wielka pomyłka.Dostałem tam skierowanie ale nie poszedłem a w urzędzie pracy uznali,że tam nie warto i nie cofneli mi zasilku.
Ci co tam pracuja to albo nie moga znalezc pracy albo lubia byc ponizani albo sa pupilkami szefa bo donosza na innych.
Zreszta kto tam pracuje? 8 osob ????
Nie warto,nie polecam, precz z takimi firmami i takimi prezesami.
Dziwne,ze z samego Janowca i Pulaw nikt nie chce tam pracowac,okolica tez juz uciekla i niedlugo sami beda ten smierdzacy keczup nalewac.Ni i mam pytanie,skoro tam nie ma technologa to jak ta firma dziala????
2
anonim 2010-03-09 15:15:39
Co wy pleciecie.Toz to najwiekszy dziad lubelszczyzny. Tam naprawde szkoda tracic 5 minut na dojazd.Gowno sie zarobi a i tak stary reszte utnie.Zreszta ci co tam zostali to albo nie moga juz nigdzie pracy znalezc albo siedza bo kabluja kto z kim gdzie kiedy.
Nie znam drugiej firmy gdzie pensje wyplacane sa w ratach a szefostwo traktuje pracownika jak miotly.Piszesz ,ze pewnie ktos wypadl za picie lub kradziez Hehehe stala spiewka starego-pijak i zlodziej wiec won z firmy. Tylko dziwne,ze ludzie odchodzacy to albo nigdy kieliszka do ust nie biora albo nigdy nic nie wyniesli a teraz nagle to zlodzieje???
Pracujesz na wyparce wiec pewnie pracujesz dlugo-wymien dlaczego odeszli dobrzy pracownicy a zostali np.H(Janowiec city),R,P ?
smiem twierdzic,ze pozytywne komentarze pisze syn szefa czyli p..a,cz....a itp. O firmie swiadczy to,ze produkuje mase ogloszen o zatrudnieniu a nikt na nie nie odpowiada.Reypol to pomylka i powinni to dawno zamknac i zasypac aby ludzi nie straszylo.No i co to za firma co podluchuje rozmowy telefoniczne i dziwne,ze o wszystkim szefowie wiedza.Normalnie rozmawia sie z pracownikiem a potem ten leci do szefa i gada.No a starzy tez uwielbiaja podsluchiwac pod drzwiami lub oknem.Zenada a nie firma
Andzia 2010-10-12 14:16:46
Dobre,stary sobie sam opinie pisze.
Tam szkoda nawet składać cv meilem bo.....szkoda prądu.
[usunięte przez administratora],cham,wyzyskiwacz i poza tym nie płaci na czas. Sam sobie niech z synkiem tyra bo akurat są siebie warci.
1
były pracownik 2010-10-21 10:29:29
Odradzam pracę w firmie Reypol, tyle wyzwisk i poniżań co tam to tam nie doznałem nigdzie a jak odchodziłem to usłyszałem dopiero że byłem świetnym pracownikiem. Stary Rejmak ma po prostu nierówno pod sufitem, pensje (bardzo niską) płaci i tak z ogromnym opóźnieniem, ja jeszcze trzy miesiące po odejściu otrzymywałem kasę. Podam jeden przykład, pracująca tam w biurze młoda dziewczyna chyba [usunięte przez administratora], kobieta od wszystkiego przez bardzo długi okres leciał do psychotropach bo nie mogła znieść tego poniżania o ostatecznie trafiła przez Rejmaka do wariatkowa.
eks-polak 2010-10-22 10:32:26
no ładne kwiatki, a już miałem tam jechać pogadać :/ skoro ludzie piszą, że tam szkoda prądu na wysłanie CV, to co dopiero z benzyną?? niedawno odszedłem z hurtowni budowlanej w Końskowoli, która też ma problemy z comiesięcznymi wypłatami. Gdybym nie "wychodził" pensji to bym pewnie do dziś jej nie dostał, a o zarejestrowaniu można zapomnieć. Nic tylko meldować o takich pracodawcach odpowiednim organom i niech zamykają te bałagany. Przez to, że takie firmy legalnie działają, trwa ten oszukańczy proceder w Polsce. Jeszcze ci grymaszą, że masz oczekiwania za duże, raptem proste 2 rzeczy: rejestruj mnie i płać co miesiąc, już przeboleję że grosze - też za trudne:(
anonim 2010-11-29 12:15:08
Powaznie tak tam jest jak piszecie?
Ogonie to wiadomo,ze Ci co tam pracuja na sezon to maja umowe na zlecenie. Teraz jest nabor na elektryka. Jezeli mialby i mi placic w ratach pensje to ja dziekuje.
Jezeli masz umowa zlecenie to ma prawo Ci placic za czas w ktory jestes w pracy. Robisz-placi ,taka jest zasada tej umowy.
Umowa o prace konieczna. W innym przypadku moze robiza ludzi durniow i ucina kase. ci co przychodza tam na sezon pomidory gotowac to im nie zalezy,sezon skonczy sie kase kiedys dostanie.
Tzn mam rozumiec ,ze nie warto tam isc?
gall anonim 2010-12-20 12:47:35
NIE WARTO tam iśc do pracy.
Tam nie ma kto już pracować więc stary robi łapanki i obiecuje złote góry. Nie płąci wg umowy,nie płaci na czas a wypłata jest ZAWSZE w ratach. Dostajesz 50 zł,potem 20 zł potem 100 zł .
Żadnych praw,żadnych przerw tylko zapierdziel i jeszcze o wszystko zbierasz opierdziel. Naprawdę szkoda czasu tym bardziej,że starzy pracownicy to donosiciele a młodzi to albo ich dzieci albo znajomi.
Ta cała firma plus piekarnia plus sklep na rynku to jedne wielki bałagan.No i najgorsze jest to,że tam rządzi rodzinka.Rozkazy wydają wszyscy po kolei a ty jako parobek masz spełniać je migiem.
Nie warto tam jechać. A jedzącym odradzam knajpę " Dom chleba" ,żarcie stare,niesmaczne i długo się czeka.Najlepsze było to ,że tam wszystko jest z gotowców: zupa,ziemniaki,surówki a mięso stare .
rozmowa na ph 2012-08-03 13:39:45
Nie warto nawet jechać na rozmowę i tracić czasu i pieniędzy;
Straciłem po dwie godziny na dojazd w każdą stronę a rozmowa trwała może 3 min. Za biurkiem siedziało 2ch starszych gburowatych dziadków i niemalże krzyczało na mnie, przerywało w połowie wypowiedzi i zadawało dziwne pytania w stylu: \"czy mieszkam sam czy z rodzicami i czy rodzice pracują\" ;p
Po tygodniu o 7 rano dzwoni jakiś młody koleś i mówi, że jest z reypola i ma moje cv przed sobą i pyta się na jakie stanowisko aplikowałem, bo nie wiedzą -odpowiedziałem mu, że na ph, to powiedział, że przekaże komuś i żeby czekać na telefon ;p
Pracowałem już w niejednej firmie i z daleka widać, że reypol spełnia wszystkie warunki bycia firmą\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] em na kółkach ze śmieciowymi zarobkami\"
Gdybym wiedział jak to będzie wyglądać nie zawracałbym sobie głowy.
1
gelo 2013-06-25 13:06:33
nie warto !!!!!!!!!

Jaruś i jego stary to nieuczciwi pracodawcy.Pracowałem na próbę 5 dni. Po tych dniach dostałem umowę na miesiąc a zapłacono mi ...............za 10 dni bo reszta to próba. Wyzysk i ordynarne odzywki.Pracownicy donoszą na siebie , a kibelkach nawet papieru i mydła nie ma !!!
2013-10-01 09:34:33
Pracowałem w Reypolu prawie trzy lata. Cały czas tylko na umowę zlecenie. Prawdą jest, że pracownicy donoszą na siebie. W tej firmie nic nie da się ukryć. Wypłata (o ile te parę groszy można nazwać wypłatą) faktycznie jest w ratach. Dla pracodawcy najlepiej by było gdyby pracownik był dyspozycyjny 24h na dobę. Tak wyzyskiwani byli miejscowi pracownicy. Był telefon z firmy i nie było mowy o odmowie. Urlopów nie ma, premii nie ma, paczek na święta - nie ma nic. Pracownik nie jest doceniony za swoją pracę w najmniejszym nawet stopniu. Wręcz przeciwnie pan "szef" od wejścia na halę produkcyjną używa samych chamskich zwrotów i wulgaryzmów w stosunku do swoich pracowników. Wymyśla jakieś dziwne kary pieniężne, jakby mało mu było pieniędzy. Okrada pracowników i ich rodziny. Taka jest prawda o tej firmie. Powinien znaleźć się ktoś, kto raz na zawsze zamknie ten "bałagan".
2
R 2014-02-25 15:59:42
Widzę, że nic się nie zmieniło jeśli chodzi o rozmowy kwalifikacyjne przez te kilka lat. Jechałam na rozmowę prawie 2godziny, żeby posiedzieć 3minuty. Trzej panowie nawet się nie przedstawili. Najbardziej interesowało właściciela (chyba to on bo najstarszy z nich) czy jestem panną czy mężatką, z kim mieszkam, czy mam samochód itp. Jedynie (chyba technolog to był) spytał o 2 rzeczy dotyczące moich kompetencji. Rozmowa nie trzymała żadnego poziomu, żenada, zgadzam się z przedmówcami że szkoda czasu nawet interesować się tą firmą...
2
jarek 2014-04-14 23:49:29
W ogóle zobaczcie na ilość gwiazdek na profilu reypol, jedynie dwie na sześć przy 28 ocenach, kiepska średnia jak dla mnie.
Jarek 2014-05-15 00:10:16
Reypol podobno zapewnia pracę w działach takich jak: produkcja, administracja, marketing, handel, dystrybucja i inne.
Jarek 2014-05-21 16:23:36
Może ktos napisze, czy warto do nich aplikowac, bo liczba nagród i wyróżnień na stronie reypol mnie zachęciła.
wiedzmin 2014-05-23 16:10:09
hehe prezesina jarek sam pisze sobie komentarze. Żenada na maxa, dalej chcecie pracować w firmie gdzie sami sobie wystawiają opinię.
Dziady i tyle
szarek 2014-06-17 12:41:33
ucieeeeeeeeekaj gdzie pieprz rośnie.
O pracodawcy świadczy fakt,ze z Janowca nikt u niego nie pracuje, nikt oczywiście nie licząc jednej rodziny z janowic(usunięte przez administratora) Nie płacą na czas, obcinają godziny, nie ma urlopów, noisz stare smierdzace ciuchy.
szarek 2014-06-22 23:09:37
jaki technolog, pomywacz, posługus i chłopiec do bicia. Dostaniesz 1800 zł z tymże 1000 na rękę a 800 pod stołem. Każde uchybienie to zabranie tych 800 zł. Poza tym ani stary ani synio a tym bardziej córeczka nie zna się na robicie. Dostajesz przykaz i walisz zmiany po 24 na dobę a na koniec i tak uwalą ci z pensji. Tam już było 20 technologów ale jak nie ma receptur, towaru to z czego chcesz robić?
Ze starych śmierdzących pieczarek i zgniłej cebuli ?
Daj spokój, na kasie w biedronie masz lepiej.
Aha zero paczek, bonów, talonów, dodatków ,urlopów ,wolnego. Tyrasz 24 /7
mimi 2014-08-09 13:24:01
pracuje w tej firmie dobre pare lat i nie narzekam. kazdy wie co ma robic.
lady jane 2014-09-11 16:33:10
Reypol to największy syf lubelszczyzny. Nie płaci, nie szanuje człowieka ani pracownika.Nawet pies nie ma budy.Ograniczają na wszystkim, na surowcach na wypłatach na papierze toaletowym !!!
Ja miałam tam mieć prraktyki ale pani w urzędzie pracu od razu odzruciła skierowanie bo powiedziała, że szkoda na bilet. Firma nie ma pieniędzy ( ma na samochody dla siebie) a pracujący tam ludzie to kablarze i donosiciele.
xxx 2014-11-11 19:38:41
jaki przelew ? Kasę dostajesz w ratach do ręki. Nie możesz potem przed sądem udowodnić że wiszą ci kasę bo inaczej masz na piśmie, inaczej mówią . Tyrasz za 5 osób, kasę masz za byle co obcinaną. Każdy donosi na każdego a tzw. starzy pracownicy to wazelina starego WSZYSTKO MU OPOWIEDZĄ. Ludzie tam zmieniąją się co 3 miesiące tyle ile trwa umowa.
2
xxx 2014-12-25 21:59:27
nie radzą ? Człowieku tam nie ma poszanowania pracownika. Pracuje się 9 godzin a płacone masz za 8.
Ocinane masz za stłuczony słoik, brzydki towar itp. Stary oszukuje na wszystkim. Donosicielstwo , chamstwo i wszechobecny brud to jest reypol. Największe mendy to technolog i kilka bab z produkcji.
leon 2015-06-08 09:17:02
Reypol o czym w ogóle mowa w musztardzie jest barwnik kurkumina i 15% gorczycy to są kpiny to cos nie powinno w ogóle zostać dopuszczone do sprzedazy
1
Mika 2016-01-07 19:13:00
Czy to prawda, że zmienił się teraz właściciel REYPOLa ?
wrrrrrrr 2016-02-26 13:03:58
ale wiocha. Uciekajcie bo tam jest syf i donosicielstwo. Same stare baby które zjadają nawet gufno z podłogi aby przypodobać się jarusiowi. Pensji nie ma na czas ale nowy samochód i wakacje córeczki na Dominikanie są!!!!
Wiszą mi pieniądze za staż ale sprawę oddałem do sądu i mam wygraną w kieszeni. Nagrywałem dziada jak mi coś kazał robić np. dodawać stare surowce albo przeterminowane rzeczy do przecieru.
cdew 2016-07-12 14:55:34
mniszek- nie będzie płacił i krzyczał na ciebie ketchup czy majonez. Krzyczy i nie wypłaca kasy szef- srejmak.
Nie warto, no chyba ze chcesz tyrac za 200 zł bo tyle ci zapłaci. Nie ma umów, nie ma socjalu, jest tylko zapoerd.....
karolej 2016-07-13 15:48:59
cdew' wiec wszystko jasne, a jak długo musisz pracować bez umowy? Wogole to jest nielegalne i pracodawca moze poniesc z tego konsekwencje jak ktos sie dowie i ty rownież, wiec dlaczego nie znajdziesz sobie pracy na legalnych warunkach i legalnym zatrudnieniu?
Majster 2016-11-24 12:32:30
A jak wygląda pracą handlowcow?
Antonio 2016-11-24 19:11:35
Glupoty gadacie.... jak ktos chce pracowac i nie stoi jak osioł to i zarobi. Wszystko zalezy od podejscia. Nic nie ma za darmo. Sorry ale zeby zarobic trzeba pracowac. Nie uwazam zeby byl jakis mocny zapier...ol. pracowalem w o wieeele gorszych firmach.... pozdro
Zdzisław Pierdzibułka 2016-12-01 17:19:12
NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ. NIE MARNUJCIE CZASU NA TĄ FIRMĘ. SAMI PYTAJĄ CZY CZYTALEM OPINIE O FIRMIE I MOWIA ZE TO NIE PRAWDA. PO CZASIE SPEDZONYM W REYPOLU STWIERDZAM ZE TO CO TU JEST NAPISANE PRZEZ INNYCH UZYTKOWNIKOW JEST PRAWDĄ. KAZDY KTO SZUKA PRACY CZYTA OPINIE... TAKWIEC LUDZIE NIE DAJCIE SOBIE WCISNAC KITU I POSZUKAJCIE INNEJ OFERTY PRACY. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Zostaw swoją opinię o reypol - Janowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie reypol