brak logo

Promis

Kraczkowa

Opinie o Promis

anonim 2011-01-05 17:28:04
Promis lepiej dobrze pomyśli i zrób wywiad o firmie przed podjęciem pracy. Firma a szczególnie dyrektor kończy ludzi psychicznie.
1
anonim 2011-01-05 17:41:52
Chyba żartujesz z tym fajnym przedsiębiorstwem czy TY znasz Dyrektora ? tę firmę wspominam ze złej strony mego życia nie polecam najgorszemu wrogowi omijajcie szerokim łukiem. Teraz pracuję w podobnej firmie i jest bez porównania
ANONIM 2011-01-30 18:23:02
Kiedyś tu było w miarę (nie licząc humorów szefa ale to jego pieniądze), przyszedł dyrektor i zajął się firmą a szef udawał że stoi z boku no i efekty są tylko czekać jak ogłoszą upadłość. A po za tym dyrektora też już nie ma (Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka). Może się opamiętają bo na razie to wywalili (lub sami się zwolnili) kilka znaczących dla firmy osób i rynek też tracą.
1
anonim 2011-02-20 10:11:56
zastanawia mnie tylko jedno jaki wpływ na te wypowiedzi ma fakt że osoby same nie odeszły a zostały do tego w jakiś sposób zmuszone.
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a szef idealny nie istnieje :D
szczęśliwiec 2013-01-27 16:44:28
Pracował.. kiedyś w tej firmie, właściciel stosuje (usunięte przez moderatora),poniża ludzi. Żona szefa zmienia się jak kameleon, nie ma swojego zdania tylko jest pod dyktando męża- pana i władcy.


Dobrze, że ten etap mam za sobą. Mam wspaniałą pracę i świtnych pracodawców
XXXXXXX 2014-06-24 11:17:55
A wiec panie materialisto:) Świeżo zatrudniony pracownik na starcie dostaje 8 zł na godzinę a praca jest na prawdę ciężka
były 2014-08-06 23:01:48
pracowałem i wiem co tam się działo. Wykańczanie ludzi i bufonada Jacusia i Piotrusia, a teraz pewnie Wojtusia.
1
były 2014-08-10 22:32:40
Moja wypowiedź ma sens, ale moderator skutecznie wszystko usuwa. Pracowałem jako umysłowy choć bardziej pasuje psychiczny, że tyle wytrzymałem. Odpuść sobie tą firmę. Pracujesz i po 12 h jak trzeba robotę zrobić jeździsz na kilka robót ( dwóch zostaje i kończy poprzednią 4 jadą na kolejną). Żaden z nazwiskiem Misiura nie szanuje ludzi. Szef przy kliencie potrafi kląć, aż klient oczy otwiera boi się odezwać. Jacek starszy syn to cienki bolek pozorant i wymusza wszystko krzykiem nie ma szacunku u załogi. Chłopaki w załogach są w porządku choć i są niesnaski. Szef ma sprutą banie i pruje ją innym w rozmowach na temat życia i pokazuje swoją wyższość. Kiedy tam pracowałem z ofertami chodziłem po kilka razy żeby ją zatwierdził i czepiał się nie o meritum, pojedyncze słowa nic nie wnoszące do oferty. Jak nie miałem pomysłu jak opisać posadzkę kazał mi pisać wiersze. Zresztą co można powiedzieć o człowieku, który jest tak mocno utwierdzony w tym, jest stworzony na podobieństwo Boga i się nie myli( jak się nie raz wyrażał). Do fizycznych czepia się nawet, że na robocie ołówek strugają i zostawiają strugi na posadzce- która za chwile będzie zamiatana i odkurzana Chłopaki w ekipach pracują bo muszą. Tak to dawno odeszli by gdzie indziej. Nie polecam chyba, że chcesz sobie zniszczyć psychikę. Właściciele są pierdolnięci w głowę co tu dużo mówić. http://www.krisdur.pl/ to jest firma którą założyły najlepsze ekipy po odejściu z Promisu - po prostu nie wytrzymali z właścielem
3
hajko 2015-01-29 20:12:57
hej, Promis w branży handlowej sprzętu AGD działa już od ćwierćwiecza i myślę, że większość osób w naszym kraju ma coś lub przynajmniej miało coś co kiedyś od nich kupili. Firma rzeczywiście znana jest w całym kraju i w całym kraju też posiada swoje punkty sprzedażowe najlepszych zagranicznych marek.
ulises 2015-03-30 21:47:33
powiemwam, ze pierwszy raz spotykam sie z czyms takim jak hurtownia internetoa ktory sprzedaje artykułu gospodarstwa domowego. nie wiem za bardzo jak porównać ceny w tym sklepie a w innych większych sklepach ktoe są dostępne internetowo. mozecie mi poweidzieć jak z cenami jest? bardzo to dla mnie wazne bo chce kupic jak najtaniej
praco 2015-06-19 23:37:21
hej. maryśka, ulises,hajko czytajcie wpisy z zrozumieniem tekstu. Tu pisze się o firmie Promis która zajmuje się posadzkami nie zasranymi garnkami z chin.
norbi zapraszam Do Promisu w Kraczkowej mogę odstąpić ci swoje stanowisko. zobaczymy jak długo pokozaczysz. "Stary" zgasi cię po trzech tygodniach bo przez pierwsze dwa będzie się uśmiechał, żartował (rozluźni cię) i obserwował. potem przejdzie do nagonki nie będziesz wiedział co i dlaczego robisz. jestem tam od kilku lat są dwie opcje dlaczego. albo głupi albo masochista nie mam kiedy tego sprawdzić u specjalisty bo nonstop zapier... obecnie wykorzystuję urlop za 2013r.a od "starego" usłyszysz "tu się nic nie dzieje ta robota to cyk cyk i gotowe" "zamieńmy pracę w zabawę, bawmy się". cłopaki zasuwają za 8zł na rękę a gość wywali naprawdę grubą kasę na jakieś pierdoły z słuchaniem chórów gregoriańskich. sory, obecnie poszły podwyżki po 12groszy. no i synków powinien trzymać z daleka od klientów bo tylko klientów zrażają i tracą roboty a potem przestoje. co najlepsze mięso tej firmy już dawno poszło w diabły na swoje
1
praco 2016-01-21 23:28:20
Ulises, mryśka i inni tutaj wystawia się opinie o firmie: promis.net.pl a wy paplacie o promis.pl sio stąd
tomiko 2016-05-14 16:21:22
wszystko pięknie, ale dlaczego firma Agra-Ovis zaprzestała prowadzenia swojej strony internetowej. Trochę to dla mnie dziwne jak na firmę międzynarodową, szczególnie w branży spożywczej. @edi co o tym sądzisz, bo jestem ciekaw waszych opinii konkretnych.
2
Zostaw swoją opinię o Promis - Kraczkowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promis