brak logo

Drukarnia Perfekt

Warszawa

Opinie o Drukarnia Perfekt

xxx 2016-04-07 10:55:24
pytalam kilka razy ale zostalo to wykasowane ILE RUDYCH DZIECI POSIADA DRUKARNIA czyzby AZ juz tam nie pracuje to taki wrwdniak mnie tez obiecywal zlote gory
lolek 2016-04-13 10:50:15
Prezesowi radziłbym codziennie rano odkazić biurko bo RUDY na tym biurku panienki przyjmuje
xxx 2016-04-13 16:40:38
t ak to prawda niby taki oddany donosiciel a sam postepuje zgodnie z regulaminem szkoda ze niema tam kamerki bo prezes lubi takie akcje
ola 2016-04-15 13:33:32
tam pełno sexoholikow-co za firma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jola 2016-04-22 10:16:13
U was goraco,a na montazu jak w lodówce,bo maszyna musi być chłodzona,przy okazji i ludzie się tak chładzą że wcześniej pójda na renty zdrowotne,już 15 lat nie można rozwiązać tego problemu,takiego mamy dobrodzieja
Johanes 2016-08-08 10:40:45
Przerażają mnie te opinie, choć w drukarni pracowałem (w ellercie) , to warunki były o niebo lepsze, w życiu nie zgodziłbym się na pracę w takim miejscu
Jonass 2016-08-08 21:03:29
Pytanie ile prawdy ile nie.
5
KW 2016-08-30 19:06:57
Raz jest zapierdziel, innego dnia nie, zależy gdzie i na co się trafi. Umowę o pracę dostałam bez problemu. Zarobki trochę słabe, ale da się przeżyć. Atmosfera na pierwszy rzut oka super, później się okazuje, że trzeba uważać na wszystkich, ale wesoło jest. Seksoholików jest tam prawie 100% w lato nie ma czym oddychać, dosłownie, druga zmiana jest najgorsza. Najlepsze jest to, że niby każdy narzeka a Perfekt, każdy chce uciec a i tak nikt nic nie robi w tym kierunku. 90% ludzi przyszło tam na chwilę, na miesiąc, na rok, a siedzi tam po kilkanaście, a nawet po kilkadziesiąt lat. Gdyby faktycznie było tam tak tragicznie jak niektórzy opisują, wszyscy by szybko uciekali i nie wciągali rodzin i znajomych, a generalnie Perfekt to jedna wielka rodzina. Ja nie narzekam na tą drukarnie, ale i nie polecam zaczynania pracy tam.
3
Alex 2016-09-09 07:34:31
Mi się podoba bo mam umowe i duzo lepsze zarobki niz w drukarni w poznaniu.
Upal to prawda.
1
szachistka 2016-09-18 09:09:43
A ten własciciel to kiedy wybiera się na emeryturę,już chyba najwyższa pora na niego,stary juz powinien ustapić młodym,ma tyle rodzinki,może atmosfera polepszyłaby się
KW 2016-09-22 07:08:19
Niech on się lepiej nie wybiera na emeryturę, on to wszystko trzyma w kupie jeszcze. Ma kontakty, utrzymuje się na rynku dość długo i zdobył zaufanie, jak przejmie to teraz ktoś z jego rodzinki, prawdopodobnie będzie musiał zaufanie zdobywać od nowa, tego drukarnia może nie przetrzymać.
Teraz ja 2016-09-28 22:37:33
Marlena została kierownikiem? Pomocą kierownika??!!! Pół firmy wypowiedzenie składa. Teraz ta firma już na pewno się posypie!
4
Masakra 2016-09-29 02:37:53
Oj tak! Marlena, najbardziej wredna osoba w Perfekcie. Donosicielka, plociara, wymysla historię ma wszystkich, a siebie stawia na piedestale. A w czym ona niby jest lepsza? Bo umie dużo gadać? Bo umie donosic? Agata nie zna życia, zawsze dostawala wszystko na tacy od tatusia milionera. Teraz wielka Pani prezes, nie umie zarzadac. Nie umie. Ta firma już teraz padła. Już znika z rynku. Agata sama ją zniszczyła. A Prezes tego nie widzi. Panie Banasiewicz, niech pan ratuje firmę, dopóki jest jeszcze czas!!!
5
zosia samosia 2016-09-29 17:07:49
A ja mu zycze z całego serca zeby mu ta firma padła,zawsze otaczał sie swiniami i donosicielami,i własnie takie kanalie mu sie podobały,a uczciwym porządnym ludziom dokuczał i nie szanował,zreszta wystarczy spojrzeć na jego zycie,jak swojemu przyjacielowi odebrał żone i troje przychówku,a jak potraktował swoja pierwsza żone
Slabe 2016-09-30 20:48:36
Jak sie nie zna prawdy to sie lepiej w takim delikatnym temacie nie wypowiadać.
4
KW 2016-10-03 01:06:19
Akurat to, że Marlena jest zastępcą kierownika to nie Prezesa zasługa, tylko Agaty. Ja nie ingeruje w życiu prywatne Pana Banasiewicza, mam do niego szacunek, bo doszedł na prawdę daleko, jeśli chodzi o życie zawodowe. Dzięki niemu firma się utrzymywała, atmosfera była w porządku, ludzie chętnie przychodzili do pracy, a teraz się tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzie się ścigają kto więcej zrobi (nie wiem po co i tak nie dostaną orderu Perfektu, ani więcej premii). Żeby wyrobić normę, nie można nawet chwilę odetchnąć, tylko równo od dzwonka do dzwonka się pracuje. I po co tak? Wcześniej było więcej luzu, a wszystko było zrobione. Teraz? Porażka. Agatka niszczy firmę. Taka prawda, że nie zna życia. Może chce dobrze, ale życia i zarządzania z książek się nie można nauczyć. Karina tego nie chciała przejąć, bo stwierdziła że sobie nie poradzi i właśnie TO ONA POWINNA BYĆ TAM GDZIE AGATA bo poradziła by sobie o niebo lepiej
1
RP 2016-10-03 11:31:41
A płacą za nadgodziny w weekendy?
KW 2016-10-03 23:56:10
Zenka zdegradowali. Był dyrektorem, później kierownikiem, teraz spadł do technologa, dlaczego? Bo miał za duzo do powiedzenia! Zwrócił uwagę raz, drugi Agacie że pierdoli głupoty i go chciała wyrzucić, na szczęście Prezes na to nie pozwolił, ale i tak spadł nisko, po tym można zauważyć, jak Prezes swojej córeczki słucha, która nic nie ogarnia. A co tu mają do rzeczy słoiki? Słoiki czy krawaty, nie ma różnicy, pracują i robią wioche tak samo.
Tak, płacą za nadgodziny w weekendy.
KW 2016-10-03 23:56:39
Zenka zdegradowali. Był dyrektorem, później kierownikiem, teraz spadł do technologa, dlaczego? Bo miał za duzo do powiedzenia! Zwrócił uwagę raz, drugi Agacie że pierdoli głupoty i go chciała wyrzucić, na szczęście Prezes na to nie pozwolił, ale i tak spadł nisko, po tym można zauważyć, jak Prezes swojej córeczki słucha, która nic nie ogarnia. A co tu mają do rzeczy słoiki? Słoiki czy krawaty, nie ma różnicy, pracują i robią wioche tak samo.
Tak, płacą za nadgodziny w weekendy.
zosia samosia 2016-10-04 07:17:25
temat znam doskonale,bo bylismy tam jednymi z pierwszych pracownikow, i akurat wszystko to działo sie na naszych oczach , zatem wiem co mówię
opp 2016-10-04 11:26:32
Chciałem sie czegoś dowiedzieć o pracy , a zamiast tego widzę typowych Polaków, narzekających na zmiany. Za 2 tygodnie mam rekrutacje , oferta wyglada atrakcyjnie.
3
S.A 2016-10-04 12:24:37
Ile kasy proponują ?
KW 2016-10-05 00:47:21
Oferta może i wygląda atrakcyjnie, ale rzeczywistość wygląda trochę inaczej. Nie polecam.
Szukam pracy 2016-10-05 06:40:34
Panie w żadnej drukarni nie oferuja takiej płacy na umowę o prace i opiekę medyCzna.
1
KW 2016-10-06 12:00:50
Tylko weź zdobądź tą umowę najpierw tam. Jak już dostaniesz to zobaczysz, jak tam jest idealnie, jak Cię będą odwoływać i z urlopu zabierać, albo przymusowo w weekendy będziesz musiał przychodzić :) najgorsze jest to, że ciężko uciec z tej drukarni, bo jak człowiek po pewnym czasie zacznie poznawać te maszyny i nauczy się wprowadzać korekty na większości to coraz trudniej odejść. A jak już się zostanie operatorem, to nie dość że odpowiedzialność, to jeszcze ścigają, żebyś po 12 przychodził, w weekendy, dzwonią i ściągają do pracy. Jak się tam pracuje, to życie prywatne idzie w odstawke, wszystko podporządkowane jest pod drukarnię, a jak się na to nie godzisz to umowy nie dostaniesz :) wiem co mówię, już tam trochę pracuje. Tylko pozytywni i fajni ludzie mnie tam trzymają jeszcze.
1
Samosia 2016-10-06 22:21:49
Ludzie co wy się tej Marleny czepiacie A ze Karina była by lepsza to sie wie Ona przynajmniej wie ze szef w pracy to bywa Można by spokojnie pracować Na urlop iść
1
KW 2016-10-06 23:00:25
Ja się Marleny nie czepiam, napisałam tylko że to Agata wzięła ją na pomoc kierownika, a nie prezes. Mi ona nie przeszkadza :)
Hmm 2016-10-07 06:14:56
Prosze Pisac wtedy kiedy sie sytuacja zna . Pan Jej ewidetnie nie zna , przykre kiedy czlowiek za Dnia wyglada na porzadnego I dobrego w tym co robi. W internecie zabiera sie za obrazenie. Naprawde p. Wieslawie.
zuzia 2016-10-07 10:06:04
No własnie własciciel w dzień wyglada na przyzwoitego,ale tak naprawdę nim nie jest
1
KW 2016-10-08 19:40:04
Jakiej sytuacji nie znam? Wytłumacz mi proszę, jakiej sytuacji nie znam? I jaki p. Wiesławie? Nie rozumiem wypowiedzi, przepraszam.
Arkadiusz 2016-10-09 21:38:14
Szukam pracy .Mam doswiadczenie pracy na falcerce i maszynie do oprawy klejonej. Niestety moga pracowac tylko na 3 zmiane .
1
wózkowy 2016-10-12 13:16:15
Witam ukazuje się co jakiś czas ogłoszenie ,,zatrudnię operatora wózka widłowego"jak wy to widzicie
ile zarabia taki wózkowy w waszej firmie i czy jest to adekwatne do jego pracy??
1
Zoorik 2016-10-12 22:54:15
Bardzo duzo premii musza zabierac w tej firmie. Zaloze sie ze pewnie 1 na rok ale wszystkie wpisy wypisuje ta jedna nudna nieszczesliwa osoba.
2
kasa 2016-10-12 22:58:47
Nie ma co ... trzeba pracowac i na reke pewnie tylko 2500 -3000 tys.
1
smolar 2016-10-13 10:36:04
FAJNIE to sobie włascicielu tej pseudo fabryki tłumaczysz
1
Krzysiek Zielinski 2016-10-21 08:57:05
Jeżeli jest Pani/Pan zaintersowany proszę przeslac cv
Mój e-mail Krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl

Pozdrawiam
Krzysiek Zielinski
Krzysiek Zielinski 2016-10-21 09:26:34
Tak jak najbardziej
Pensja do 5-tego
Premia 50 % do 15-tego

W 2016 premia była w każdym miesiącu.

Pozdrawiam
Krzysiek Zielinski
Krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl
Krzysiek Zielinski 2016-10-21 09:34:56
Witam poprosze cv.

Pozdrawiam
Krzysiek Zielinski
Krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl
Krzysiek Zielinski 2016-10-21 09:47:34
Szanowny Panie
Płaca zależy od tego co się wykonuje i stawka jest swego rodzajukontrakterm pomiędzy tym co Ty chcesz a tym co proponuje firma. To do Ciebie należy decyzja. Nikt nikogo nie zmusza. Każdy w każdej chwili może rozwiązać umowe.

Pozdrawiam
Krzysiek Zielinski
Krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl
1
tolek 2016-10-23 13:03:01
zalezy co bedziesz robił i co umiesz,na przygotowalni nie wszyscy mają 3.ooo na rekę,a ty chcesz na introligatorni tyle zarabiać,chyba jesteś optymistą
1
żożo 2016-10-31 10:27:54
Krzysiu nie sciemniaj,premia do 50 %,a nie 50% a to jest duza róznica,bo można dostać 0 %
1
krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl 2016-11-03 10:09:33
Panie ŻoŻo skoro jesteśmy per ty to podpisz się proszę.
Premia lub brak premii uzależniona jest od kilku czynników i są one znane obu stronom przy zawieraniu umowy. Nie ma widzimisię tylko są ścisłe reguły.

Pozdrawiam Krzysztof Zielinsk
krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl



1
żożo 2016-11-14 08:08:42
Panie Krzysiu nie sciemniaj Pan,nic nie jest wiadome przy podpisywaniu umowy to po pierwsze,a po drugie jesteś zięciem własciciela i bronisz jego interesow więc jestes niewiarygodny dla ludzi,a premie zabieracie własnie jak wam się widzi,bo sama tego doswiadczyłam wielokrotnie,więc daj se spokój i nie ośmieszaj się cwaniaczku
1
krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl 2016-11-15 07:39:50
Żałosne:)
Uciekaj z tej firmy w takim razie
Nikt na siłę nie trzyma

Miłego dnia
2
lukas772 - paleciak. 2016-11-16 15:04:58
@krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl Czy Pan był kierownikiem w tej drukarni i nosił okulary? Pewien kierownik wysyłał mnie do szatni gdy pracowałem sobie spokojnie wkładając kartki do podajnika. E, uciekaj, nie przeszkadzaj. I musiałem zamiatać całą hale za wszystkich.
Pozdrawiam

p.s. myslałem czy nie wrócić do Was na tydzień czasu. I pracowałbym w spódnicy. Bo lubię.
krzysztof.zielinski@drukarniaperfekt.pl 2016-11-16 16:53:30
Witam,
Nie, nie jestem osobą o której Pani/Pan pisze.
Jeżeli jest zainteresowanie pracą proszę o kontakt mailowy Krzysztof.Zielinski@drukarniaperfekt.pl Pozdrawiam
zuzia 2016-11-19 12:17:52
Tak to prawda,w tej firmie nie ma szacunku dla ludzi,człowiek to smieć,no chyba ze nosi się spódniczkę i daje się cztery litery to wtedy ma się duże poważanie jak co niektóre panie
1
PBsmajl 2016-11-26 08:00:49
Nie ma szacunku? Weźcie się ku*** do roboty, to i szacunek dla was się znajdzie! Nie jestem w żaden sposób spokrewniona z nikim w tej drukarni, a umowę dostałam szybko, bez znajomości, sami mi zaproponowali też szkolenie na maszynie. Wszystko tylko i wyłącznie dzięki pracy. A wiecie co to praca? Przychodzicie i robicie to, co do was należy najlepiej jak potraficie. Za darmo nic nie ma. Krew mnie zalewa jak przyjdzie taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i "tu za ciężko, tam za ciężko, tu za szybko, a z tym nie lubię pracować, nie mam siły" a zdarzają się często takie przypadki. Kto was trzyma w tej firmie na siłę? Kto wam KAŻE pracować w niej? Nie odpowiada mi, szukam nowej pracy. Kto chce, to ucieknie. Premii też nie zabierają bez powodu. Fakt, samej mi się zdarzy narzekać na tą firmę, ale nie przesadzajcie. Idealnie nie jest, bo nie raz jest za dużo zleceń i wtedy wszystkie weekendy i Święta się w pracy siedzi. Nie raz trochę olewają prawa człowieka, ale wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Jednak gdy człowiek jest dla firmy, to firma jest dla człowieka. Można się dogadać.
7
lukas772 2016-12-02 12:14:11
Ja tam mógłbym pracować, nawet i w spódniczce. Zaden problem. Kiedyś pracowałem w tej drukarni.
LUKAS NUDI 2016-12-05 23:11:54
BRAWO LUKAS , idz do swojej pracy .
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Perfekt - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Perfekt