logo Kaufland Polska

Kaufland Polska

Bydgoszcz

Opinie o Kaufland Polska

ZZK 2017-03-19 02:05
Pytanie za 100pkt.
Ilu starych pracowników, zapisało się do Związków zawodowych Kauflanda?
Albo czy starzy pracownicy wiedzą że coś takiego funkcjonuje?

4
John 2017-03-19 07:40
Ludzie ze starej ekipy z minimum dwuletnim stażem wiedzą ze coś takiego jak zwiazek zawodowy jest ale jakoś nikt się nie kwapili do zapisania. Chyba tylko jeden z dyrektorów jest zapisany.
5
BOLEK 2017-03-19 20:01
Witam, mam dopowiedzenia parę słów o firmie Kulfon... Firma ceni małe zarobki duży akord. Ludzie a szczególnie w Polsce mają coraz bardziej w czterech literach zarobki BRUTTO!!! Mnie a szczególnie nas wszystkich interesuje zarobek NETTO!!! NETTO!!!

Nie wiem ile można pracować za życia, ale na pewno nie jak ROBOT...

2800 NETTO, a nie BRUTTO i można gadać + Benefity pracownika + BONY TOWAROWE i można pracować jak pół robot. Pozdrawiam

4
Omen Omen 2017-03-20 00:24
Na twoje miejsce już czeka 10 Ukrainców, którzy są lepiej traktowani i lepiej zarabiają niż ty.

6
Nickname 2017-03-22 12:01
Spojrzenie po 2 miesiącach pracy.
Akord na Foodzie obniżony na marzec kwiecień do 130/150 w zależności od działu.
Super sprawa i tak powinno być na stałe ale zapewne nie zostanie...
Szkoda że dowiedzieliśmy się o zmianach w 1/2 miesiąca marca gdzie wcześniej wszyscy myśleli że norma wynosi 180/h bez podziału na działy.

Druga sprawa to chodzenie na Fresha.
Przenoszenie nas na Fresha powoduje spadek wydajności z naszej strony oraz spadek premii, gdzie z 20 nowych chłopaków wyrabia normę jeden?
Na Fodzie wyrabia sobie przy takiej normie około 10-15 na 20, nie są to duże pieniądze bo od 30 do 400zł ale zawsze coś sobie dorabiają a przez Fresha tracą tylko pieniądze tak na prawdę.

Niestety w pracy nie wszyscy jesteśmy równi.
Osoby które pracują u nas z Ukrainy i mają takowe obywatelstwo, nie chodzą od początku dnia lub pomagać w trakcie z Fooda na Fresha przez co mogą zarobić dużo więcej premii niż my.
Smutne jest to że bardziej dba się o dobro osób przyjezdnych którzy będą pracować po kilka miesięcy niż osób stałych którzy są Polakami i mieszkają na stałe w swoim kraju.
Przepaść premii jest ogromna, w sporej większości przez to że Ukraincy skupiają się na swoim i nie muszą chodzić na Fresha tracić premie.
Dziwie się że jeszcze nikt się nie odezwał, bo przecież tracimy pieniądze przez takie zachowanie kierownictwa.

Podwyżki od 1 lipca dla pracowników którzy rozpoczęli prace w styczniu/lutym do 2900 brutto, gdzie nowy pracownik jak przyjdzie na dzisiaj od razu dostaje 2900 brutto.
I jak mamy nie czuć się oszukani...

Inna sprawa to urlop na żądanie.
Proszone było że jeśli jesteśmy wstanie powiedzieć że tego i tego dnia będziemy potrzebować go to żeby uprzedzić 3 dni wcześniej żeby oni mogli sobie to zaplanować.
A mówisz im 3 dni wcześniej a oni mówią że nie ma szans bo kompletacja jest zagrożona.
Wtedy dzwonisz w dany dzień i nie może ci odmówić tego dnia zgodnie z prawem.
Nie rozumiem większości zachowań kierowników.

Idzie kwiecień, miesiąc gdzie jest święto i pierwszy raz będą mógł opisać jak wtedy to wygląda.

Uratować mnie w tej pracy jedynie wejście w życie wolnych niedziel handlowych.
5
Bolebor 2017-03-22 17:47
To ze mogą być wolne niedziele tj. zamknięte markety nie oznacza ze magazyn nie będzie funkcjonował. W niedzielę ompoza tym idzie wysyłka na poniedziałek poza tym wolna powinna być zawsze sobota ale pewnie wymyśla zeby chodzić i kompletowac z wyprzedzeniem.
4
Nickname 2017-03-23 14:08
Podobno związki walczą o to żeby w CD i innych magazynach pracownik decydował czy chce chodzić w niedziele do pracy a jeśli tak ma otrzymywać większe wynagrodzenie niż normalnie.
A pytanie pozostaje co z sobotą w takim razie jak sklepy będą zamknięte w niedziele.
FOOD nie ma zbytnio ograniczeń czasowych i może robić z soboty na poniedziałek, gorzej z Freshem.

Miejmy nadzieje że nie będzie przymusu chodzenia w niedziele do pracy.
3
super sayian 2017-03-24 03:03
Nie zgadazam się z Wami, Kaufland to jest bardzo porządna firma, pracuję już tam 4-ty rok. Na początku byłem na stawcę 2400, teraz już mam 3200, premia wydajnościa jak najbardziej to wyrobienia, 2500 w zaokrągleniu. Do tego mogą dojść jakieś nadgodziny, więc na rękę w miesiącu wychodzę 4500zł.
To że Wam się nie chce pracować, to nie powód do marudzenia, nieroby! Na tacy nigdy nic nie było podane.
3
Nie karmcie trolla. 2017-03-24 03:27
Mogłeś jeszcze z 4 wiadomości wysłać.
4500 brutto - no chyba że masz netto :)
3200 podstawa
1300 nadwyżki
W tym przy 10 nadgodzinach masz +/- 380zł - możesz dodatkowo przychodzić ale jak nie chcesz mieć życia prywatnego, czasu dla swojej kobiety/dzieci to twoja sprawa.
Liczmy że masz te 800-900 zł akordu, nie wiem na którym dziale.
Ale żeby wrabiać taki akord to trzeba biegać jak małpa w zoo albo napier.. tony.
Wiec stary pracuj tak dalej ale przy okazji odkładaj sobie do słoika ten akord żebyś miał na lekarzy za parę lat.
Pamiętaj kasa przepada a zdrowia nie odkupisz.

Nic dziwnego że o tych starych pracownikach jest taka opinia że potrafili by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod siebie zjeść byle by tylko zarobić.
Panadol i jazda do roboty.
Przepuklina? nie problem 2 miesiące chorobowego.

Pamiętaj że przychodzą do pracy zwyczajne osoby a ci stali pracownicy zostali przez 10 lat wyselekcjonowani właśnie takie osoby jak ty które będą na każde skinienie, nie odezwą się jak coś się im nie podoba, jeden na drugiego warczy.

Uwierz mi że atmosfera miedzy starymi a nowo przyjętymi osobami jest dzień do nocy.
U nas jak ktoś ma problem, paleta się wywaliła jest do przerzucenia, zawsze znajdzie pomoc.
Nikt koło takiej osoby nie przejdzie obojętnie, a u was szybciej będą się śmiali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej jak zwierzątka, ale wszystko do czasu.
Organizm się o swoje upomni.

Ludzie widzą co się dzieje i powoli odchodzą a skomlenia takiej osoby jak ty nikt nie słucha, jedynie ty słuchasz swoich panów kierowników.
6
Pracownnik 2017-03-25 02:49
Czlowieku.. przy stawce 3000-3200br + premia wydajnosciowa ktora w tym momencie wynosi ok 2600 (odpowiednio 240szt i 180wag) wyrobienie 200% normy to jest pikus a co za tym idzie dostajesz okolo 4tys na reke.. mam 12 dni wolnego w m-cu( w standardowej pracy ok 8=same weekendy) wiec to Ty nie masz czasu dla rodziny..

Gowno to tez chyba Ty jesz spod siebie skoro nie potrafisz wyrobic normy..

Przepuklina=kpina.. mozesz jej dostac targajac zakupy do domu.. to jest praca fizyczna wiec powinienes wiedziec z czym to sie wiaze.. to nie jest praca dla chlopcow ktorzy nie potrafia podniesc 30kg..

Przewrocona paleta.. nie ma problemu, wszyscy sie zejda bo co to jest 5-10 min przy 10-cio godzinnym trybie pracy..

Na koniec.. kierownikow to chyba Wy sluchacie jak pieski skoro wszyscy tak na nich narzekaja i maja pretensje.. dla jasnosci: dzial Fresh.. pozdro Jaśki

3
super 2017-03-25 02:52
Na samą myśl o Twoim komentarzu, aż mi się źle robi, jesteś pewnie zwykłym świerzakiem...Pracuję na dziale Fresh, a co do zrowia mam się bardzo dobrze. A jeśli zrezygnuję z jednego dnia wolnego świat, rodzina, przyjaciele na pewno mi się nie rozwalą. A co do palet, jako doświadczony pracownik zawsze służę dobrą radą dla innych, potrafię przerwać swoje zlecenie i pójśc pomóc innemu co " przewróciła się paleta, bądź trzeba ją przełożyć" Jestem zdania że trzeba sobie pomagać! Żyję ze swoimi kierownikami dobrze, bo to ma swoje zalety, coś za coś. Widać że jesteś maruderem któremu nic nie pasuje, w życiu nie przychodzi nic za darmo, chcesz żyć na pełnej swobodzie musisz na to zarobić.
4
Bolebor 2017-03-27 21:58
Pełna stawka akordu do wyrobienia. oj to chyba cos ci sie pomylilo. Tylko tylko nieliczni to zrobili bądź są w stanie to zrobić(533). Normy frisch 240 i 180 może to Pikuś ale zrobić 200% już nie tak łatwo akordy wiszą na tablicy i nie jest tak różowo jak piszecie ze to jest takie proste mieć te 2600. Poza tym pamiętajcie ze zawsze mogą podnieść normy i będą to robić. Takie Gliwice mają normę odpowiednio 270 i 210 także macie co tam gonić.
16:30 do 0:45 zero życia towarzyskiego i zawsze trzeba sie dogadywac o wolne co nie zawsze wychodzi i wolne dni planować trzeba sobie z miesięcznym wyprzedzeniem i liczyc ze kierownik o nich nie zapomni co sie zdarza czesto.
12 dni wolnego- To mnie rozbawilo bo to prawda ze tyle jest ale w kwietniu przy 152 godzinach pracy w miesiacu. Z reguly jest to tylko jeden dzien wiecej wolnego od normalnego 8godzinnego trybu pracy gdzie w kwietniu ma sie 11 dni wolnych.

Ludzie szanujmy się, szanujmy siebie na wzajem, swoje zdrowie i zdrowie kolegów też oraz szanujmy te prace nie ważne jaka ona jest. Starajmy się też aby nam się pracowało tylko lepiej.
5
Alicja 2017-03-28 15:18
Zapoznaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem http://kariera.kaufland.pl/content/kaufland_arbeitgeber/pl/home/oferty-pracy.html - przekierowującym do strony firmy.
1
POPO 2017-03-30 11:01
Nie polecam firmy pracowałem 3 miesiące i moja opinia syff nad syfami tylko wydusić trzeba żeby prysło!
5
Gorzej niż za granicą. 2017-04-06 02:13
zatrudnią dosłownie psa z kulawą nogą, są takie braki kadrowe na wydaniu że głowa mała
robienie po 11-12 godzin, to standard, nikt cię nie pyta czy zostaniesz to twój obowiązek
dowiesz się o tym 15min. przed zakończeniem pracy
problem z wolnym nawet na żądanie.
rzucają cię po wszystkich działach, nie masz stałej pracy wiec nie wiesz ile w danym miesiącu jesteś w stanie zarobić 500zł czy 0.
brak przyszłości na jakikolwiek awans
brak szacunku dla pracowników od kierowników - o dziwo szef kierowników ma większy do nas szacunek niż sami nasi kierownicy - do niego kierował bym wszystkie osoby z problemami

wózków jest za mało a ludzie dalej dochodzą
brak logicznego myślenia ze strony kierowników

kierownicy otrzymali posady chyba po znajomości

przykro się tam pracuje, ale za coś trzeba przeżyć :(
gdyby nie kredyt, podziękował bym i wyszedł już dawno :(
6
Olek 2017-04-07 05:04
Jakie największe kłamstwa usłyszeliście w tej pracy?
Od rozmów kwalifikacyjnych aż po stałą prace.
Wymieniajcie chętnie posłuchamy :)

Swoją drogą orientuje się ktoś jakie premie mają kierownicy, i za co?
6
Cd 2017-04-07 08:54
Kierownicy aktualnie nie mają żadnych premii.
4
Świeżak 2017-04-13 04:54
Najlepiej o problemach gadać z dyr. Markiem albo z Dawidem, albo Krzysztofem. Za korzystanie z tel. od razu notka krytyczna i rozmowa korekcyjna. W zależności od działu przerzucasz 15- 25 ton. Sprawdzajcie wypłaty i sami liczcie, bo kadry oszukują na wypłatach. Praca po 10- 12 godzin dziennie. Odmowy UŻ-ów i fochy jak chcesz wyjść po 8 godzinach. Tu zarobisz ale kosztem zdrowia i czasu wolnego, którego nie masz. Pracujesz 12-13, bo zagrożona jest wysyłka, śpisz i znowu do pracy. Normą są maratony 5 dni w pracy, jeden wolny i znowu 5 dni nocek. Rekordzista 9-go miał 30 nadgodzin.
10
Świeżak 2017-04-14 20:58
Wierzba szaleje, bo codziennie kompletacja nie nadąża. Masz wolne po 5 dniach pracy (średnio po 10 godzin, czasem 11-12) i tak próbują Cię ściągnąć. Sms o 22.30, że masz być na 6 rano wpracy. KAUFSCHFITZ KAUFENU. Obóz pracy dla polaków i ukraińców.
7
Zając wielkanocny :) 2017-04-15 11:38
Kaufland twój pan.
Decyduje do której spisz, o której pójdziesz spać.
Kiedy przychodzisz do pracy czy na popołudniu czy na rano, grafik jest tylko domyślny i można go z dnia na dzień zmienić.
Panu nie wolno odmówić, bo inaczej dostajesz wiązkę że podpisałeś umowę że jesteś na skinięcie palcem w każdym z możliwych dni w roku. (weekendy/święta)

Najgorsze że tu nie widać żeby miało się coś zmienić, na "drzwi otwarte" dla osób które chciały by się zatrudnić przychodzi co raz mniej osób.
Pracy jest co raz więcej a rąk do pracy brakuje.

Najlepsze jest jak kierownicy przenoszą kogoś z fooda na fresha i odwrotnie zamiast wydajności na poziomie 100%+ jak dotychczas takie osoby wyrabiają po 50-70% bo oddają w ten sposób kierownikom za to że tak ich traktują rzucają gdzie chcą.

Karny k*tas za ujowe traktowanie nas pracowników.
Ale my im oddamy tym samym w formie 2 razy wolniejszej pracy, i to mi się podoba że mało kto się z tego wyłamuje bo nikomu nie podoba się chodzenie na nie na swoje działy, przez co tracą tylko swoje pieniądze.
Nikt tu nie przychodzi dla zabawy tylko żeby zarobić a jeśli kierownicy pozbawiają go możliwości zarobienia premii to 30cm falus w ich stronę.

Dopóki się nie ogarną, nie będziemy mieli do nich szacunku.
Tak jak oni nas traktują tak my ich.
Jesteśmy ludźmi, mamy swoje życie/rodziny/związki a oni tego nie rozumieją.
Utrzymać też się za coś musimy a podstawa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie wypłata dlatego jak ktoś odbiera ci możliwość zarobku nie ma prawa na szacunek z naszej strony, nie może też liczyć na to że będziesz robił na nie na swoim dziale tak jak na swoim.

Chciał bym żeby więcej osób u nas pracowało, bo to by nas odciążyło i nie musieli byśmy siedzieć po 12 godzin w pracy.
Ale z ręką na sercu nie polecił bym tej pracy nikomu.

Pozdrawiam nowych kolegów z pracy, bo atmosfera między nami jest świetna.
Możliwe że tak to jest jak ma się wspólnego "wroga" bo na pewno nie przyjaciela w postaci kierowników.
Tak jak ktoś pisał wyżej, trzymajmy się razem.
Wesołych świąt panowie!
8
bilbo 2017-04-18 02:54
Niedawno przyszedł kompletować równo z nami sym wice prezydentki bydgoszczy. Gdyby było tak źle na pewno znalzł by lepszą miejscówkę do roboty. A typ, dobra morda jeszcze prubuje i kombinuje co zrobić żeby lepiej i szybciej się robiło. Ale jak to tu pewnie złotówki za to nie zobaczy. Tu trzeba robić i nie rozmawiać. Po co wymyślać jak i tak z tego żadnej premii nie będzie. Przerzucanie między freszem a foodem i od wrotnie. Czasem og. Idziesz do pracy i nie wiesz do kturej siedzisz. Całe szcz€$cie że idzie jakoś zarobić.
4
Nowy 2017-04-18 03:32
Syn zastępcy prezydencki na magazynie w Kauflandzie? Żart chyba jakiš. Pracuję jakiś czas i na coś takiego bym nie wpadł. Ktòry to? Zaraz go wyśmienicie za marnowanie szans i głupotę.
4
bilbo 2017-04-18 03:39
Nie wyśmiewaj chłopaka za to że sam chce do czegoś dojść nie po układach i plecach rodziny. Sprawdź loginy 10 ostatnio wysłanych namiesiąc na fresza. Porównaj z nazwiskami zast€pców prezydenta. Zdziwisz się Mordo.
4
bilbo 2017-04-18 04:04
Nie wierzę. To co? Mama nie może mu załatwić lepszej roboty? Głupia, czy za uczciwa i przeciwna układom? Który to? I piszesz że kierowniki olewają jego pomysły i układy. Idioci. A co na to p. Marek i Wierzba?
4
bilbo 2017-04-18 04:16
Szczera prawda. Ale za każdą godzinę nocną nie masz szkody.
6
CENTRUM NIEWOLI 2017-04-23 14:20
Nie POLECAM firmy
4
pracownik kaufland CD 2017-04-23 15:45
firma kaufland ceni sobie bardziej pracowników za wschodniej graniyy niż nas!!!
tak nie może być że ukrainiec który pracuje w Polsce jest lepiej traktowany niż Polak!
powinny się zainteresować tym jakieś instytucje, bo kaufland próbuje się robić taki polski a ma nas za gorszych we własnym kraju!!

powinny powstać jakieś związki zawodowe polaków na magazynie bo nie moge patrzeć na to co się dzieje
6
Alicja 2017-04-24 15:43
Wiecie, że Kaufland zainwestuje w Polsce ponad 700 mln zł? W planach ma 5 nowych placówek oraz remonty sklepów! Więcej informacji możecie znaleźć pod poniższym linkiem:
https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykuly/kaufland-zainwestuje-w-polsce-ponad-700-mln-zl-w-p,39550
1
OP 2017-04-24 18:43
Ale w jaki sposób miało by to poprawić naszą sytuację w centrum logistycznym Kaufland?
9
$wieżal 2017-04-27 17:53
W żaden sposób. Przenoszenie mi€dzy działami, ratowanie frescha. Wózki połowa to złom. Trzeba walczyć, żeby mieć na czym jeździć. Trasy takie, że zbierasz po dwie pozycje z alejki. Dostałem retraka po paru dniach rzuciłem wypowiedzenie, bo Kosa zrobił mi grafik po złości odwrotnie niż chciałem i potrzebowałem. Szkoda tylko Waldzia bo chce coś zmienić i tak ch.. z tego pewnie wyjdzie.
6
Stary pracownik 2017-04-30 13:56
Jak ktoś lubi ciężką pracę fizyczną po 10-12godzin to jest to praca idealna.Pracuje się w weekendy i święta, tylko normy i normy są najważniejsze. Prawie każdy kto tam pracuje szuka roboty bo to tyranie do oporu czyli nawet po 12 godzin jest ponad siły! Zdecydowanie odradzam ten zakład !
5
Świeżak 2017-05-02 15:12
Święta prawda. Są tu "starzy pracownicy" jak: Szulc, Topek, Pietrucha, Kaczyna, którzy wytrzymają wszystko. Reszta nowych zatrudnia się i od razu uciekają. Albo jesteś Kolli'fucker i biegasz, albo robisz po 80 proc na Freschu i boisz się, czy przedłużą Ci Umowę.
3
KaufszLandia 2017-05-06 12:08
Ukraińcy robią nawet po 100+ nadgodzin w miesiącu.
Oni mogą a wy Polacy?
Potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12-14h dziennie utrzymując przez ten czas wydajność na poziomie 150% i jeszcze być zadowolonym.
Wiec jak wy śmiecie marudzić!
Tak właśnie myślą sobie kierownicy i dyrektorzy.

Najgorsze co mogło się stać dla tego magazynu to zatrudnienie osób za wschodniej granicy, bo tera nie muszą się spinać by zatrudniać Polaków, kiedy na twoje miejsce czeka już 5 ukrainców.

Na ten moment nie wiem czy już nie pracuje więcej ukrainców niż Polaków.
Będzie co raz gorzej panowie, trzeba się na to mentalnie przygotować.

Dodatkowo ostatnie sprawozdanie ZZ Kauflanda jest z 21lutego...
A na magazynie jedyną osobą w związkach jest nasz dyrektor.

Jak tu ma się coś zmienić!

Najgorszej dobija ta bezradność i podejście kierowników że jak się nie podoba to nie musisz pracować.
5
SamWieszKto 2017-05-10 18:55
A może tak zaczniemy uderzać do Wierzby, że też chcemy do Związków?
3
Alicja 2017-05-11 12:17
Kaufland inwestuje w Polsce w zielone technologie! Więcej dowiecie się pod linkiem: https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykuly/kaufland-inwestuje-w-polsce-w-zielone-technologie,39897
Wal 2017-05-12 21:07
Mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co kto o mnie myśli. Ojciec był w top 16 najbogatszych woj. pilskiego. Matka jest zastępcą prezydenta. Co z tego? Pracuję tak samo jak Wy. Jestem z tego dumny. Sam dochodzę do swojej pozycji.
3
Podpis 2017-05-17 16:13
Idą urlopy a ludzi nie przybywa.
Wiecie co to oznacza?
Po 11-12h w pracy w piękne słoneczne dni.
Dobry robol nie jest zły!
6
Stary pracownik 2017-05-23 04:32
Co to oznacza? Dłuższe godziny pracy. Chłopaki rzucają wypki i jest Nas coraz mniej, a szkoda, bo poprawce ostatniej reorgi w końcu wszystko będzie miało ręce i nogi. Dobrze, że jest Jacek, który chce słuchać. Inaczej SAP'a ustawialiby przez kolejny rok. Szkoda, że nie płacą za pomysły. A już chcą podnosić wydajności. Numery wewnątrz regałów super pomysł, ale głównie na freszu na sztukówce by się przydało. I na mięsie kody na ścianach. Ostatnia reorga na napojach na foodzie- porażka, ale można poprawić.
1
ciekawska 2017-05-26 21:22
Co to znaczy kody na ścianach na miesie
Cd 2017-05-28 07:57
To znaczy że każde miejsce z towarem mięsnym ma swój adres na hali np. 001-045-A i te kody wiszą dość wysoko i ciężko jest je odbijać skanerem i trzeba patrzeć do góry. Więc są przyklejone do ścian i na wysokości wzroku. Stąd hasło 'kody na ścianach na mięsie '
ciekawska 2017-05-28 20:10
Czy to jest pomoc w sprzedaży czy nowy pomysł
Cd 2017-05-28 21:45
Te info nie dotyczy sklepu tylko magazynu. Bo to jest forum magazynu.
gość 2017-05-31 10:23
jak zwykle mądrzy na forum a na codzień gęby nie potrafią otworzyć. bohaterowie forum od siedmiu boleści. nawet swoich praw porządnie nie znacie tacy jesteście mocni. ktoś was zmusza do pracy? może z nieba wam spadnie. pośredniak czeka na takich jak wy. idźcie do carefoura tam jest lepiej. ja wyrabiam ile wyrabiam, potrafię zarobić, godziny pracy są jakie są bo jestem magazynierem a nie dyrektorem i godzin sam sobie nie ustalam. a z was dzieciaki specjalnej troski i tyle
3
Pik 2017-06-02 10:21
Oho, bohater się znalazł.
Ludzie są przed przedłużaniem umowy, mają kredyty, chore dzieci nie każdy może sobie pozwolić by mówić otwarcie co mu się nie podoba, bo na jego miejsce już czeka 5 ukrainców.
Ludzie są co raz bardziej świadomi że to dąży do tego by 80+% pracowników będzie za wschodniej granicy.
Jest co raz więcej rozmów o związkach.
Wybór jest między Związkami Zawodowymi Kaufland, zrzeszone w grupie NSZZ Solidarność tyle że ostatnie sprawozdanie było w maju więc te związki istnieją tylko na papierze. (i w internecie)
Oraz
Wolny Związek Zawodowy "Zmiana - Jedność Pracownicza"
To oni wynegocjowali podwyżki dla pracowników Kaufa w Polsce.
Widać że chcą działać, i są zdecydowani żeby nas odwiedzić, jak więcej osób będzie chętnych.


3
Takie pytanie 2017-06-04 13:23
Kiedy będzie towar pożądane na paletach poukładany
Lolo 2017-06-05 07:42
Panowie ta cała dyrekcja to jedno wielkie lajno , jedynie co robią dobrze to wprowadzają chaos , nie polecam tego magazynu dopóki nie zmieni się zarządzanie
3
Nie pracownik 2017-06-05 07:51
Taka odpowiedź.A co to znaczy Pożądany
2
Takie pytanie 2017-06-05 12:29
Miało być napisane pożądnie to znaczy tak żeby nie leciało nic na głowę to znaczy żeby było jak sięgnąć i kartony z mięsem nie do góry nogami
Dyrektorzy! Obudźcie się!!! 2017-06-05 14:23
Food na 15:15 to jakiś parodia.
Gdyby to było do 23:30 to bym rozumiał ale by 85%dni siedzimy do 1-3 w nocy.
Nie mamy nic z życia.
Dodatkowo prawie cały miesiąc mamy na popołudniu, tylko nie liczni mają więcej niż 5dni na rano.
Połowa nawet nie ma 4 dni na rano bo akurat wypada im wolne, lub święto w tygodniu na rano.
Oni próbują nas jak najbardziej zniechęcić do tej pracy.
Z miesiąca na miesiąc żyjesz że będzie lepiej a tu z miesiąca na miesiąc dostajesz jasne sygnały że ciebie tu nie chcą.
Praca robi się już strikte pod ukrainców którzy są niebo wzięci że na 15 godzinę, nie mają rodzin przyjechali czysto na zarobek no to nic dziwnego.

To jak to się odbyło jest okropne.
Grafik na cały miesiąc 25-26 ostatniego miesiąca.
a 31 do podpisania że zmiana grafiku na cały miesiąc na 15:15

Dyrektor już powiedział że to zmiana na stałe.
Dosłownie 90% osób ta zmiana nie odpowiada, wszystko można było przeżyć, ale takiej beznadziejnej atmosfery nie było jeszcze nigdy odkąd tu pracuje.

Najgorsza i najgłupsza zmiana jaką można było zrobić w tej pracy.

Brak słów na to wszystko.

Najlepsze będzie tłumaczenie za rok że 80% pracowników to Ukraincy bo "Polacy nie chcą tu pracować" - chcą panie dyrektorze/kierowniku!!!
Po prostu wy nas zmuszacie aż na siłę do odejścia.

Nie wierze żebyście byli na tyle głupi żeby nie wiedzieć do czego to dąży.

Za granicą przez biuro pracy nie było się tak traktowanym przez firmę jak tutaj.
Szanowali przynajmniej nasz czas i rozumieli że tak nie wolno robić.

Powinniście się wstydzić za to jak nas traktujecie.

Dla zainteresowanych pracą.
Z ręką na sercu nie polecam.
Został mi jeden miesiąc do przedłużenia umowy jeśli nie zmienią się godziny i traktowanie pracowników to nie przedłużę umowy.

7
Ehh 2017-06-07 12:29
Była rozmowa z dyrektorem.
On powiedział że były głosy by kończyć wcześniej o 15, i że nie chcieli robić 2h przerwy dlatego zrobili na 15.
Nie podoba się to jakieś 80-90% osób ale Szulc wyskoczył od razu i mówi że super a Mucha mu przytaknął.
Zamiast zmienić coś, to teraz połechtali dyrektora i sobie myśli że to zmiana na lepsze...
5
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska