logo Kaufland Polska

Kaufland Polska

Bydgoszcz

Opinie o Kaufland Polska

Gigi 2016-02-09 12:31
Właśnie od tego roku podobno będą wypłacane dodatki z funduszu socjalnego do urlopu. nie dużo tego będzie 300-600 zł i co dwa lata można się ubiegać.
2
Hihehe 2016-02-14 09:58
Tu nie market tylko magazyn. Tu ludzi i po 10 lat pracują
3
Jim 2016-03-22 14:16
Kolejny rok bez podwyżek wynagrodzeń dla magazynierow :-(
3
auron 2016-04-11 22:04
Wy też wymagacie nie wiadomo czego i jakich zarobków a prawda jest taka że przyjęli nas po szkole podstawowej i Liceach bez konkretnego zawodu więc ja się ciesze że mogę dostać np 1900 zł na rękę pracując 3 lata , wiem koledzy którzy pójdą gdzieś indziej mają tyle samo na wstęp ale oni są wykształceni mają zawód czy jakoś tak dlatego ta różnica, ludzie cieszmy się to co mamy.
2
Jim 2016-04-15 14:15
Za chwilę zwykły cieć na bramie będzie miał 12zl na godzinę A Ty na wejście masz 15zł. On robi niewiele A Ty 160 godzin ciężkiej tyrki.
3
Edi 2016-04-21 11:11
Są jednak podwyżki płac dla magazynierów. Dobra to wiadomość.
2
Edi 2016-05-31 16:21
Mając ze dwa lata przepracowane to masz 3000 brutto + premia akordowa nowi mają parę stówek mniej
2
ktos 2016-06-09 23:47
3000 brutto plus premia ? To napewno nie w kaufie. Ja jestem 6 lat w kg i mam 2300 a premii nie wodzialam nigdy
2
John 2016-10-11 13:27
Ale jaja lidl wszystkim swoim pracownikom ma wypłacić 600 zł jednorazowej premii bo będzie obchodzić urodziny. A w kaufie coś będzie na 15 lecie firmy w PL?
6
Bobik 2016-10-13 11:16
Bez kitu podobno w lidlu na magazynie po 2 latach pracy 3600. Czy to prawda? Ktos to moze potwierdzic?
6
Julia 2016-10-18 21:56
Witam, Kaufland to firma pełna sprzeczności,z jednej strony wizerunek zewnętrzny czyli firmy nastawionej na klienta i to całkowita prawda w relacji pracownik- klient, to klient ma zawsze rację, wolno mu wszystko powiedzieć, zrobić pracownik ma sie tylko grzecznie uśmiechać i trzymać klientowi palec w d... w przeciwnym razie narażony jest na skargi które nasi szanowni klienci coraz liczniej piszą przy czym nie zawsze do końca trzymając się faktów czyli prawdy- koloryzują, wyolbrzymiają. Można odnieść wrażenie że klient wchodząc do marketu myśli że jest panem i władcą i wszystko mu się należy, jestem pracownikiem Kauflandu od prawie 10 lat i wiele sytuacji w trakcie tych lat widziałam, przykłady - Klient zgłosił się kiedyż do marketu ze skargą, bo kilogramie maki nie było kilograma mąki tylko 965g w jednej 955g w drugiej itd. klient żądał żebyśmy natychmiast coś z tym zrobili, tylko co? doszło do takiej awantury, że kierownik musiał wezwać policję, dopiero funkcjonariusze wytłumaczyli klientowi że my tylko sprzedajemy mąkę nie paczkujemy jej na magazynie, dodam, że na paczce było napisane +/- 50g. Inna sytuacja z działu kas- klientka była tak sfrustrowana, że nie wytrzymała i uderzyła kasjerkę w głowę torbą w której miała pęk kluczy cud że nic się wtedy nie stało, ale tak jak powiedziałam klient ma zawsze rację a my mamy zrobić wszystko aby była zadowolony . Teraz obraz wewnętrzny Kauflandu, firma jako płatnik jest bardzo solidna, pensje zawsze na czas ich wysokość zależy od wielkości miasta i objęta jest tajemnicą, mogę jedynie napisać że należą one do najwyższych w branży spożywczej, do tego bony na święta i na tym plusy niestety się kończą. Pracujemy dłużej niż 8 godzin i niestety nie pozwalają nam tego wpisać do ewidencji bo nie ma nadgodzin oddają nam te godziny po trochu, ale oddają , w tym roku zmieniła się polityka Kauflandu odnośnie zatrudnień nagle okazało się że jest nas po prostu za dużo , czego nigdy jakoś nie odczuwaliśmy a teraz jest jeszcze gorzej, wystarczy że ktoś wypada
np. z powodu choroby i nagle robi się wielka dziura, którą ciężko wypełnić. Wielu z nas nie potrafi zrozumieć tej sytuacji, jak to możliwe że do tej pory na dziale było np 25 osób teraz jest nas np. 20 i nadal słyszymy że jest nas za dużo jak to możliwe? Ludzie maja dość, wychodzą z pracy naprawdę zmęczeni i sfrustrowani bo nikt z niczym się nie wyrabia, dział kas nie daje rady sam obsłużyć klientów ludzie z działów siedzą na kasie a towar zalega na magazynie, tworzy to konflikty wewnątrz marketów. Do tego wszystkiego dochodzą tzw akcje "Jadą" wtedy wszyscy musza stanąć na rzęsach aby market wyglądał nagle na kasach nie ma kolejek i co ci ludzie którzy wizytują nasze markety, mają myśleć, skoro wszystko wygląda cacy, skoro market tak wygląda wszystko jest ok więc skąd te narzekania na brak ludzi. Bo NIKT nie widzi na co dzień mega kolejek piątek wypłacanych za kolejki, magazynów przeładowanych towarem, bałaganu na dziale po przejściu 3000-5000 klientów codziennie, oto Kaufland w pigułce
3
kamaz 2016-10-18 22:00
Dzięki klientom sklep funkcjonuje @julia dlatego zatrudniając kasjerów patrzy się też na to czy nadajesz się do pracy z klientem czy nie za bardzo
2
Stary pracownik 2016-11-13 19:26
Marek to na razie musi skombinować wpip osób na nowy magazyn, jeżdżą na targi pracy, niby tyle Cv zdobywają tylko jakoś nikt nie przychodzi do roboty bo każdy wie jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest na Spornej! Wiecznie dokręcają śrubę, była podwyżka 200zł brutto do podstawy ale co z tego jak zmienili lejałt na magazynie i zarabiasz teraz mniej jak przed podwyżką bo zamiast np: 700zł akordu możesz teraz wyciągnąć 300zł!
Na dzień dobry dają 2800brutto a po dwóch latach pracy 3000 brutto+ ewentualny akord. Kompletacja tylko na nockach w święta, weekendy itp.
Odradzam pracę w tej firmie lepiej poszukać pracy na innym magazynie!
9
John 2016-11-19 12:35
Złożone cv to jeszcze nie wydajny pracownik z wieloletnim stażem. Niech przyjmują jak najwięcej osób bo leżymy z wysyłką.

7
Stary pracownik 2016-11-19 15:35
Dla wszystkich zainteresowanych pracą w kauflandzie na magazynie:
-na rozmowach kwalifikacyjnych obiecują kandydatom wysokie zarobki, w rzeczywistości ponad połowa chłopaków na magazynie nie wyciąga więcej niż 2500zł na rękę na kompletacji ( trzeba średnio przerzucić 300 ton w miesiącu żeby to zarobić)
- norma na jogurtach, margarynach itp wynosi prawie 260sztuk na godzinę i wbrew pozorom nie jest to łatwe do zrobienia, na mięsie norma wynosi ponad 180 kartonów na godzinę i tu jest w miarę ok
- umowa jest o pracę nie ma żadnych śmieciówek
- wypłaty zawsze na czas i zawsze co miesiąc wypłacane nadgodziny ( nawet za dwie lub trzy nadgodziny wypłacane są pieniądze)
- bony na boże narodzenie 300zł, na wielkanoc 200zł
- bezpłatny posiłek dwudaniowy w restauracji gasto na spornej ( jakość posiłków tragiczna, gasto idzie po najmniejszej linii oporu serwując na magazynierom byle co do zjedzenia a dyrekcja tego nie widzi lub nie chce widzieć bo tak jest od lat)
- kompletacja odbywa się tylko popołudniami od 16:30 do i tutaj jest różnie może być do 1:00 w nocy lub nawet do 3, 4 nad ranem i to jest największy minus tej roboty bo mimo, że masz np w grafiku w danym dniu 8 godzin zaplanowanej pracy to MUSISZ siedzieć do oporu, aż skończy się kompletacja!
-wózki jakimi jeździmy zarówno do kompletacji jak i wózki wysokiego składu to zdezelowane szroty naprawiane po łebkach żeby tylko się toczyły, na nowy magazyn mają być zabrane stare wózki, i inne graty z magazynu bo nasz dyrektor to dusigrosz ważne, że On odbiera pewnie z 30tysi na rękę miesięcznie a my na magazynie mamy tyrać za praktycznie te same pieniądze co 8-10 lat temu, bo podwyżki w kauflandzie są od wielkiego grzmotu lub jak jakieś strajki mają miejsce w Woli albo w Gliwicach lub jak się zwalniają grupowo ludzie tak jak parę lat temu się zwolniło sporo osób w jednym czasie to nagle wprowadzili nagrody dla najlepszych pracowników za wydajność, którą (jak się później się okazało) wprowadzono sporo wcześniej na innym naszym magazynie, a w chwili obecnej nagrody te są zlikwidowane od prawie dwóch lat.

Jeżeli czyta to ktoś kto pracuje na innym magazynie w Bydgoszczy to niech tu napisze jak jest u niego w firmie.
12
Misiak 2016-11-25 15:08
W lidlu pracowałem to fakt na urodziny była kasa pierwsza umowa masz 2850 druga umowa masz 3450 a trzecia na czas nieokreślony 3850 ale ciężko tam wytrzymać rygor straszny robisz po 12 lub 14 h dziennie kolega z o/w
4
dwbx 2017-01-11 16:18
dlaczego od pierwszego dnia nie zachowujecie konsekwentnie praw pracowniczych....macie jak chcecie....
5
arrek 2017-01-14 18:55
Czyli????
3
John 2017-01-16 17:35
Zapraszam do lektury artykulu ciekawe info o zarobkach między innymi w Lidlu.
Magazynier po 2 latach 3600 a wysoki skład nawet 4000 brutto.


http://www.pulshr.pl/fmcg/kaufland-lidl-tesco-biedronka-beda-kolejne-podwyzki-plac,40614.html
4
Cd 2017-01-24 12:48
Lidl szaleje z podwyzkami... niby kauf to ten sam właściciel A różnice w zarobkach już bardzo duże...
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Lidl-podwyzki-od-marca-2017-roku-00035681
5
Nickname 2017-02-11 12:07
Przyjęli dużo nowych.
Zarobki 2800/2900/3000 na start/po roku/po dwóch latach - dalej już nic stoisz w miejscu.
Norma ciężka do wyrobienia bo pracownicy pracujący po 5-10lat ją podnieśli do maximum i nowemu pracownikowi jest ona nie do pomyślenia.
O akordzie można zapomnieć chyba że będzie się jadło codziennie antybiotyki a wracając z pracy nie miało życia i odsypiało 12h.
Wyjazdy do Woli bo nie ma miejsca, wszystko ok.
Ale tam palety mają średnio po 2 metry a 2,5 metra to max. a tutaj prawie każda paleta musi mieć 2,5 metra.
Przerzucanie kilkanaście ton dziennie jak górnik a zarobki jedne z najniższych w tej branży.
6
Stary pracownik 2017-02-13 14:10
Tak, potwierdzam jako stary pracownik to co napisał kolega!
4
Olaf 2017-02-15 02:21
Norma na jogurtach była jeszcze przed rokiem 240 później 260 już jest 280.
Życzę powodzenia świeżakom bo z akordu ani złotówki nie powąchają, a nie zanosi się by coś miało się zmienić na nowym magazynie.
3
zawiedziony 2017-02-17 19:36
Witam serdecznie jestem klientem od 10 lat w kauflandzie na skarżyńskiego 8 w Bydgoszczy .Jest ten market po remoncie .Zostały wprowadzone duże zmiany między innymi kasy samoobsługowe ,nie jestem z tego zadowolony no ale co są to są .Natomiast zachowaniem p. dyrektor jestem bardzo oburzony widziałem nie raz krzyki i łzy pracowników . Jest mi żal tych pracowników ponieważ kiedyś widziałem uśmiech i zadowolenie że pracuja w takim a nie innym markecie .Lecz teraz co tam się dzieje to jest nie do opisania .Pracownicy są zastraszeni a p. dyrektor czuje się jak ryba w wodzie widząc strach w ich oczach czyżby to był MOBING? Przychodziłem z chęcią do tego sklepu przez tyle lat ,lecz teraz przez ta atmosfere nerwową wole iść i nawet dopłacić do konkurencji.
'
8
Stary pracownik 2017-02-18 12:20
Obecnie norma na jogurtach to 240 na godzinę a na mięsie 170
3
AS 2017-02-19 13:19
Co nie zmienia faktu że jest ona zawyżona na jogurtach, a co najgorsze że wszyscy o tym wiedzą.
Mięso 4alejki wszystko obok siebie ładnie się układa, często calaki lub zrzucasz parę sztuk i masz 30koli w minutę.
Na OG norma prawie sama się robi.
A na jogurtach zapierniczasz jak dziki rex.
Rozumiem że starzy pracownicy pamiętają każde miejsce w każdej alejce, do tego pamiętają większość numerów.
Nie dość że musisz dosłownie skakać, biegać i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jeszcze schylasz się cały czas.
Jestem ciekaw nowego magazynu jak wszyscy zaczną od nowa.
Bo tera nowy wyrobi 75% a starzy po 160 ale to są najlepsi co zostali z 10lat a tera przyszły normalne osoby.
Powinna być norma różna dla nowych i starych pracowników.
4
Stary pracownik 2017-02-21 20:58
Norma na og sama się robi? Chyba na łeb upadles czlowieku widac, że nie pracujesz tu zbyt długo a już na pewno nie kompletowania na og. Tam norma wynosi koło 320/na godzinę i trzeba nieźle cisnąć żeby to zrobić!
4
Str 2017-02-25 07:02
Za krótko tu pracujesz!
4
Nickname 2017-02-28 00:59
Opisze krótko po miesiącu pracy.
Grafik zmieniany z dnia na dzień.
Food pracuje w godzinach 9-17:15 jeden tydzień w miesiącu i reszta miesiąca 17:15- do 1:30/2:30 według grafika którym nie można się sugerować bo pracuję się tu średnio po 11 godzin.
Weekendy Food od 14 do ? a Fresh 16:30 do ?
Informowany o tym że musisz zostać tak na prawdę nie jesteś, lub jesteś na godzinę przed, oczywiście odmówić nie możesz.
Praca bardzo ciężka, dało by rade przeżyć te 8 godzin ale po 11 nie raz 6 dni pod rząd to masakra dla organizmu.
Fizycznie i psychicznie człowiek się czuje jak śmieć bo nawet kiedy ma wolne to odsypia cały tydzień i nie jest dobrze stać na nogach bo bolą go tak stopy/nogi/plecy/ramiona.

Ja już wiem że daje sobie 2 miesiące na znalezienie czegoś nowego, nawet za niższe zarobki.

Zarobisz ze 300zł więcej niż w innej pracy ale za to oddasz im w zamian prawie cały swój dzień i noc oraz weekendy+święta, narobisz się okropnie mówimy tu o przerzuceniu 5-10ton dziennie, schylaniu się co jest chyba jeszcze gorsze niż to noszenie tego wszystkiego.
A po 11 godzinach stopy i nogi będą was tak bolały że nie będziecie wstanie zasnąć.

Nie dajcie się omamić premią bo takiej nie będziecie wstanie wyrobić.
Nie dostaniecie się na wózek bo do niego jest kolejka chętnych jeszcze tych starych pracowników którzy po dosłownie 10latach nie są nawet brani pod uwagę żeby przejść na ranną zmianę na odbiór.
Po 10 latach pracy, wyobrażacie sobie to??

Szczerze odradzam.
Zdrowia nie odkupicie, straconego czasu z dziewczyną/rodziną też nie.
7
Cd 2017-03-02 21:32
A na nowym magazynie lipa się dzieje. Brakuje ludzi. Masakra.
4
plastus 2017-03-03 07:54
Praca tu to naprawdę dla wytrwałych i ze zdrowiem!
5
Stary pracownik 2017-03-04 18:30
Odradzam pracę w tej pseudo firmie
5
Ktoś 2017-03-05 03:27
Dlaczego?
2
Kauf 2017-03-05 11:23
Firma Kaufland .
Oddział Logistyczny.
Planowanie takie że nawet nie potrafią rozplanować pracy jak nie ma wystarczającej ilości sprzętu.
Jak można przyjąć multum osób i nie zapewnić wystarczającej ilości dodatkowych wózków dla wszystkich lub rozładować ilość osób na 17:15 i dać parę osób na rano, no nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Logistycznie to dosłownie leży.
Nie mam pojęcia jak można tak prostych rzeczy nie brać pod uwagę.

Ktoś wie w ogóle ile jeszcze oni rąk do pracy potrzebują?
Bo niby były jakieś plotki o podwyżkach by przyciągnąć ludzi ale to znowu ucichło.

PS. za te godziny w weekend na fodzie od 14 powinna im się noga powinąć bo jak można człowiekowi cały weekend zabrać od godziny tak na prawdę 13 bo wyjazd do pracy.
Oni myślą że my jak Ukraincy przyjechaliśmy jak najwięcej zarobić za wszelką cenę i nie potrzebujemy życia w tym kraju.

5
John 2017-03-05 15:28
Podwyżki? Bardziej jałmużna w wysokości 50-200 zł w zależności od stanowiska i to od czerwca dopiero.
Tu do pracy to teraz będzie wiecznie rekrutacja więc nigdy nie będzie wiadomo ile osób brakuje.
5
kauflandowicz 2017-03-05 17:34
Dla wszystkich zainteresowanych:
Na start 2800brutto, połowa miesiąca nocki od 17:15 do bólu czyli może być do 1:30 a może być do 3:30 a nawet 4:00, druga połowa miesiąca na rano na 9:00- tak jest na foodzie
Na freshu i OG tylko nocki od 16:30 do bólu jak wyżej
Trzeba bardzo się napracować ale to BARDZO żeby zarobić te 2800 brutto, praca bardzo ciężka i niewdzięczna, jak twój dział kończy prędzej a inny ma opóźnienie to zostajesz przesunięty tam gdzie gorzej idzie kompletacja!
Nromy na fodzie na razie to chyba 160 lub 170 na godzinę, na freshu 240 na sztukówce i 170 na wagówce, na og czyli na warzywach norma to chyba 320 na godzinę

Ogólnie odradzam pracę w tej firmie, kompletny brak organizacji pracy pod każdym względem, musisz zostać dłużej niż masz w grafiku nawet jeżeli nie chcesz zostawać ale na plus jest to że za wszystkie ponadplanowe godziny są zapłacone
4
Food 2017-03-06 22:49
Jeden tydzień w miesiącu jest na 9 reszta na 17:15.
Przynajmniej ma tak 80%, reszcie się trafił złoty los i przez te 5tygodni w tym miesiącu trafili dwa.
Najgorsi są starzy pracownicy co siedzą tak głęboko w d... że nawet nowi pracownicy mają więcej do gadania niż oni.

4
Nick 2017-03-07 05:19
Bo starzy pracownicy co mają coś do gadania to siedzą na rano lub już tu nie pracują.
Bardzo dobrze ze nowi mają coś do powiedzenia oby takich jak najwięcej.
5
Ile można. 2017-03-12 00:00
Dlaczego dalej nic nie wiadomo o podwyżkach.
Wszędzie informują o podwyżkach w marketach i magazynach Kauflanda a u nas cisza.
O nic nie zostaliśmy poinformowani.
5
Bolebor 2017-03-12 08:16
Bo zawsze podwyzki były od marca A teraz będą od czerwca. Wszystko przez ostatnią podwyżkę która była w czerwcu i durny przepis który niewiadomo skąd się pojawił i mowi o tym ze na danej stawce musisz przerobić minimum rok. za pozniejsza niz zwykle podwyzke mozemy podekowac dyrekcji bo markety dostaja w marcu. Pewnie też w czerwcu zrobią korekty norm wydajnosciowych żeby podwyżka była jak najmniej odczuwalna dla firmy
4
ZZK 2017-03-19 02:05
Pytanie za 100pkt.
Ilu starych pracowników, zapisało się do Związków zawodowych Kauflanda?
Albo czy starzy pracownicy wiedzą że coś takiego funkcjonuje?

4
John 2017-03-19 07:40
Ludzie ze starej ekipy z minimum dwuletnim stażem wiedzą ze coś takiego jak zwiazek zawodowy jest ale jakoś nikt się nie kwapili do zapisania. Chyba tylko jeden z dyrektorów jest zapisany.
5
BOLEK 2017-03-19 20:01
Witam, mam dopowiedzenia parę słów o firmie Kulfon... Firma ceni małe zarobki duży akord. Ludzie a szczególnie w Polsce mają coraz bardziej w czterech literach zarobki BRUTTO!!! Mnie a szczególnie nas wszystkich interesuje zarobek NETTO!!! NETTO!!!

Nie wiem ile można pracować za życia, ale na pewno nie jak ROBOT...

2800 NETTO, a nie BRUTTO i można gadać + Benefity pracownika + BONY TOWAROWE i można pracować jak pół robot. Pozdrawiam

3
Omen Omen 2017-03-20 00:24
Na twoje miejsce już czeka 10 Ukrainców, którzy są lepiej traktowani i lepiej zarabiają niż ty.

3
Nickname 2017-03-22 12:01
Spojrzenie po 2 miesiącach pracy.
Akord na Foodzie obniżony na marzec kwiecień do 130/150 w zależności od działu.
Super sprawa i tak powinno być na stałe ale zapewne nie zostanie...
Szkoda że dowiedzieliśmy się o zmianach w 1/2 miesiąca marca gdzie wcześniej wszyscy myśleli że norma wynosi 180/h bez podziału na działy.

Druga sprawa to chodzenie na Fresha.
Przenoszenie nas na Fresha powoduje spadek wydajności z naszej strony oraz spadek premii, gdzie z 20 nowych chłopaków wyrabia normę jeden?
Na Fodzie wyrabia sobie przy takiej normie około 10-15 na 20, nie są to duże pieniądze bo od 30 do 400zł ale zawsze coś sobie dorabiają a przez Fresha tracą tylko pieniądze tak na prawdę.

Niestety w pracy nie wszyscy jesteśmy równi.
Osoby które pracują u nas z Ukrainy i mają takowe obywatelstwo, nie chodzą od początku dnia lub pomagać w trakcie z Fooda na Fresha przez co mogą zarobić dużo więcej premii niż my.
Smutne jest to że bardziej dba się o dobro osób przyjezdnych którzy będą pracować po kilka miesięcy niż osób stałych którzy są Polakami i mieszkają na stałe w swoim kraju.
Przepaść premii jest ogromna, w sporej większości przez to że Ukraincy skupiają się na swoim i nie muszą chodzić na Fresha tracić premie.
Dziwie się że jeszcze nikt się nie odezwał, bo przecież tracimy pieniądze przez takie zachowanie kierownictwa.

Podwyżki od 1 lipca dla pracowników którzy rozpoczęli prace w styczniu/lutym do 2900 brutto, gdzie nowy pracownik jak przyjdzie na dzisiaj od razu dostaje 2900 brutto.
I jak mamy nie czuć się oszukani...

Inna sprawa to urlop na żądanie.
Proszone było że jeśli jesteśmy wstanie powiedzieć że tego i tego dnia będziemy potrzebować go to żeby uprzedzić 3 dni wcześniej żeby oni mogli sobie to zaplanować.
A mówisz im 3 dni wcześniej a oni mówią że nie ma szans bo kompletacja jest zagrożona.
Wtedy dzwonisz w dany dzień i nie może ci odmówić tego dnia zgodnie z prawem.
Nie rozumiem większości zachowań kierowników.

Idzie kwiecień, miesiąc gdzie jest święto i pierwszy raz będą mógł opisać jak wtedy to wygląda.

Uratować mnie w tej pracy jedynie wejście w życie wolnych niedziel handlowych.
4
Bolebor 2017-03-22 17:47
To ze mogą być wolne niedziele tj. zamknięte markety nie oznacza ze magazyn nie będzie funkcjonował. W niedzielę ompoza tym idzie wysyłka na poniedziałek poza tym wolna powinna być zawsze sobota ale pewnie wymyśla zeby chodzić i kompletowac z wyprzedzeniem.
4
Nickname 2017-03-23 14:08
Podobno związki walczą o to żeby w CD i innych magazynach pracownik decydował czy chce chodzić w niedziele do pracy a jeśli tak ma otrzymywać większe wynagrodzenie niż normalnie.
A pytanie pozostaje co z sobotą w takim razie jak sklepy będą zamknięte w niedziele.
FOOD nie ma zbytnio ograniczeń czasowych i może robić z soboty na poniedziałek, gorzej z Freshem.

Miejmy nadzieje że nie będzie przymusu chodzenia w niedziele do pracy.
1
super sayian 2017-03-24 03:03
Nie zgadazam się z Wami, Kaufland to jest bardzo porządna firma, pracuję już tam 4-ty rok. Na początku byłem na stawcę 2400, teraz już mam 3200, premia wydajnościa jak najbardziej to wyrobienia, 2500 w zaokrągleniu. Do tego mogą dojść jakieś nadgodziny, więc na rękę w miesiącu wychodzę 4500zł.
To że Wam się nie chce pracować, to nie powód do marudzenia, nieroby! Na tacy nigdy nic nie było podane.
1
Nie karmcie trolla. 2017-03-24 03:27
Mogłeś jeszcze z 4 wiadomości wysłać.
4500 brutto - no chyba że masz netto :)
3200 podstawa
1300 nadwyżki
W tym przy 10 nadgodzinach masz +/- 380zł - możesz dodatkowo przychodzić ale jak nie chcesz mieć życia prywatnego, czasu dla swojej kobiety/dzieci to twoja sprawa.
Liczmy że masz te 800-900 zł akordu, nie wiem na którym dziale.
Ale żeby wrabiać taki akord to trzeba biegać jak małpa w zoo albo napier.. tony.
Wiec stary pracuj tak dalej ale przy okazji odkładaj sobie do słoika ten akord żebyś miał na lekarzy za parę lat.
Pamiętaj kasa przepada a zdrowia nie odkupisz.

Nic dziwnego że o tych starych pracownikach jest taka opinia że potrafili by gówno spod siebie zjeść byle by tylko zarobić.
Panadol i jazda do roboty.
Przepuklina? nie problem 2 miesiące chorobowego.

Pamiętaj że przychodzą do pracy zwyczajne osoby a ci stali pracownicy zostali przez 10 lat wyselekcjonowani właśnie takie osoby jak ty które będą na każde skinienie, nie odezwą się jak coś się im nie podoba, jeden na drugiego warczy.

Uwierz mi że atmosfera miedzy starymi a nowo przyjętymi osobami jest dzień do nocy.
U nas jak ktoś ma problem, paleta się wywaliła jest do przerzucenia, zawsze znajdzie pomoc.
Nikt koło takiej osoby nie przejdzie obojętnie, a u was szybciej będą się śmiali i zapierdalali dalej jak zwierzątka, ale wszystko do czasu.
Organizm się o swoje upomni.

Ludzie widzą co się dzieje i powoli odchodzą a skomlenia takiej osoby jak ty nikt nie słucha, jedynie ty słuchasz swoich panów kierowników.
1
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska