logo Kaufland Polska

Kaufland Polska

Bydgoszcz

Opinie o Kaufland Polska

Nickname 2017-02-11 12:07
Przyjęli dużo nowych.
Zarobki 2800/2900/3000 na start/po roku/po dwóch latach - dalej już nic stoisz w miejscu.
Norma ciężka do wyrobienia bo pracownicy pracujący po 5-10lat ją podnieśli do maximum i nowemu pracownikowi jest ona nie do pomyślenia.
O akordzie można zapomnieć chyba że będzie się jadło codziennie antybiotyki a wracając z pracy nie miało życia i odsypiało 12h.
Wyjazdy do Woli bo nie ma miejsca, wszystko ok.
Ale tam palety mają średnio po 2 metry a 2,5 metra to max. a tutaj prawie każda paleta musi mieć 2,5 metra.
Przerzucanie kilkanaście ton dziennie jak górnik a zarobki jedne z najniższych w tej branży.
9
Stary pracownik 2017-02-13 14:10
Tak, potwierdzam jako stary pracownik to co napisał kolega!
5
Olaf 2017-02-15 02:21
Norma na jogurtach była jeszcze przed rokiem 240 później 260 już jest 280.
Życzę powodzenia świeżakom bo z akordu ani złotówki nie powąchają, a nie zanosi się by coś miało się zmienić na nowym magazynie.
4
zawiedziony 2017-02-17 19:36
Witam serdecznie jestem klientem od 10 lat w kauflandzie na skarżyńskiego 8 w Bydgoszczy .Jest ten market po remoncie .Zostały wprowadzone duże zmiany między innymi kasy samoobsługowe ,nie jestem z tego zadowolony no ale co są to są .Natomiast zachowaniem p. dyrektor jestem bardzo oburzony widziałem nie raz krzyki i łzy pracowników . Jest mi żal tych pracowników ponieważ kiedyś widziałem uśmiech i zadowolenie że pracuja w takim a nie innym markecie .Lecz teraz co tam się dzieje to jest nie do opisania .Pracownicy są zastraszeni a p. dyrektor czuje się jak ryba w wodzie widząc strach w ich oczach czyżby to był MOBING? Przychodziłem z chęcią do tego sklepu przez tyle lat ,lecz teraz przez ta atmosfere nerwową wole iść i nawet dopłacić do konkurencji.
'
9
Stary pracownik 2017-02-18 12:20
Obecnie norma na jogurtach to 240 na godzinę a na mięsie 170
3
AS 2017-02-19 13:19
Co nie zmienia faktu że jest ona zawyżona na jogurtach, a co najgorsze że wszyscy o tym wiedzą.
Mięso 4alejki wszystko obok siebie ładnie się układa, często calaki lub zrzucasz parę sztuk i masz 30koli w minutę.
Na OG norma prawie sama się robi.
A na jogurtach zapierniczasz jak dziki rex.
Rozumiem że starzy pracownicy pamiętają każde miejsce w każdej alejce, do tego pamiętają większość numerów.
Nie dość że musisz dosłownie skakać, biegać i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jeszcze schylasz się cały czas.
Jestem ciekaw nowego magazynu jak wszyscy zaczną od nowa.
Bo tera nowy wyrobi 75% a starzy po 160 ale to są najlepsi co zostali z 10lat a tera przyszły normalne osoby.
Powinna być norma różna dla nowych i starych pracowników.
4
Stary pracownik 2017-02-21 20:58
Norma na og sama się robi? Chyba na łeb upadles czlowieku widac, że nie pracujesz tu zbyt długo a już na pewno nie kompletowania na og. Tam norma wynosi koło 320/na godzinę i trzeba nieźle cisnąć żeby to zrobić!
4
Str 2017-02-25 07:02
Za krótko tu pracujesz!
4
Nickname 2017-02-28 00:59
Opisze krótko po miesiącu pracy.
Grafik zmieniany z dnia na dzień.
Food pracuje w godzinach 9-17:15 jeden tydzień w miesiącu i reszta miesiąca 17:15- do 1:30/2:30 według grafika którym nie można się sugerować bo pracuję się tu średnio po 11 godzin.
Weekendy Food od 14 do ? a Fresh 16:30 do ?
Informowany o tym że musisz zostać tak na prawdę nie jesteś, lub jesteś na godzinę przed, oczywiście odmówić nie możesz.
Praca bardzo ciężka, dało by rade przeżyć te 8 godzin ale po 11 nie raz 6 dni pod rząd to masakra dla organizmu.
Fizycznie i psychicznie człowiek się czuje jak śmieć bo nawet kiedy ma wolne to odsypia cały tydzień i nie jest dobrze stać na nogach bo bolą go tak stopy/nogi/plecy/ramiona.

Ja już wiem że daje sobie 2 miesiące na znalezienie czegoś nowego, nawet za niższe zarobki.

Zarobisz ze 300zł więcej niż w innej pracy ale za to oddasz im w zamian prawie cały swój dzień i noc oraz weekendy+święta, narobisz się okropnie mówimy tu o przerzuceniu 5-10ton dziennie, schylaniu się co jest chyba jeszcze gorsze niż to noszenie tego wszystkiego.
A po 11 godzinach stopy i nogi będą was tak bolały że nie będziecie wstanie zasnąć.

Nie dajcie się omamić premią bo takiej nie będziecie wstanie wyrobić.
Nie dostaniecie się na wózek bo do niego jest kolejka chętnych jeszcze tych starych pracowników którzy po dosłownie 10latach nie są nawet brani pod uwagę żeby przejść na ranną zmianę na odbiór.
Po 10 latach pracy, wyobrażacie sobie to??

Szczerze odradzam.
Zdrowia nie odkupicie, straconego czasu z dziewczyną/rodziną też nie.
7
Cd 2017-03-02 21:32
A na nowym magazynie lipa się dzieje. Brakuje ludzi. Masakra.
4
plastus 2017-03-03 07:54
Praca tu to naprawdę dla wytrwałych i ze zdrowiem!
5
Stary pracownik 2017-03-04 18:30
Odradzam pracę w tej pseudo firmie
5
Ktoś 2017-03-05 03:27
Dlaczego?
2
Kauf 2017-03-05 11:23
Firma Kaufland .
Oddział Logistyczny.
Planowanie takie że nawet nie potrafią rozplanować pracy jak nie ma wystarczającej ilości sprzętu.
Jak można przyjąć multum osób i nie zapewnić wystarczającej ilości dodatkowych wózków dla wszystkich lub rozładować ilość osób na 17:15 i dać parę osób na rano, no nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Logistycznie to dosłownie leży.
Nie mam pojęcia jak można tak prostych rzeczy nie brać pod uwagę.

Ktoś wie w ogóle ile jeszcze oni rąk do pracy potrzebują?
Bo niby były jakieś plotki o podwyżkach by przyciągnąć ludzi ale to znowu ucichło.

PS. za te godziny w weekend na fodzie od 14 powinna im się noga powinąć bo jak można człowiekowi cały weekend zabrać od godziny tak na prawdę 13 bo wyjazd do pracy.
Oni myślą że my jak Ukraincy przyjechaliśmy jak najwięcej zarobić za wszelką cenę i nie potrzebujemy życia w tym kraju.

7
John 2017-03-05 15:28
Podwyżki? Bardziej jałmużna w wysokości 50-200 zł w zależności od stanowiska i to od czerwca dopiero.
Tu do pracy to teraz będzie wiecznie rekrutacja więc nigdy nie będzie wiadomo ile osób brakuje.
7
kauflandowicz 2017-03-05 17:34
Dla wszystkich zainteresowanych:
Na start 2800brutto, połowa miesiąca nocki od 17:15 do bólu czyli może być do 1:30 a może być do 3:30 a nawet 4:00, druga połowa miesiąca na rano na 9:00- tak jest na foodzie
Na freshu i OG tylko nocki od 16:30 do bólu jak wyżej
Trzeba bardzo się napracować ale to BARDZO żeby zarobić te 2800 brutto, praca bardzo ciężka i niewdzięczna, jak twój dział kończy prędzej a inny ma opóźnienie to zostajesz przesunięty tam gdzie gorzej idzie kompletacja!
Nromy na fodzie na razie to chyba 160 lub 170 na godzinę, na freshu 240 na sztukówce i 170 na wagówce, na og czyli na warzywach norma to chyba 320 na godzinę

Ogólnie odradzam pracę w tej firmie, kompletny brak organizacji pracy pod każdym względem, musisz zostać dłużej niż masz w grafiku nawet jeżeli nie chcesz zostawać ale na plus jest to że za wszystkie ponadplanowe godziny są zapłacone
4
Food 2017-03-06 22:49
Jeden tydzień w miesiącu jest na 9 reszta na 17:15.
Przynajmniej ma tak 80%, reszcie się trafił złoty los i przez te 5tygodni w tym miesiącu trafili dwa.
Najgorsi są starzy pracownicy co siedzą tak głęboko w d... że nawet nowi pracownicy mają więcej do gadania niż oni.

5
Nick 2017-03-07 05:19
Bo starzy pracownicy co mają coś do gadania to siedzą na rano lub już tu nie pracują.
Bardzo dobrze ze nowi mają coś do powiedzenia oby takich jak najwięcej.
5
Ile można. 2017-03-12 00:00
Dlaczego dalej nic nie wiadomo o podwyżkach.
Wszędzie informują o podwyżkach w marketach i magazynach Kauflanda a u nas cisza.
O nic nie zostaliśmy poinformowani.
6
Bolebor 2017-03-12 08:16
Bo zawsze podwyzki były od marca A teraz będą od czerwca. Wszystko przez ostatnią podwyżkę która była w czerwcu i durny przepis który niewiadomo skąd się pojawił i mowi o tym ze na danej stawce musisz przerobić minimum rok. za pozniejsza niz zwykle podwyzke mozemy podekowac dyrekcji bo markety dostaja w marcu. Pewnie też w czerwcu zrobią korekty norm wydajnosciowych żeby podwyżka była jak najmniej odczuwalna dla firmy
4
ZZK 2017-03-19 02:05
Pytanie za 100pkt.
Ilu starych pracowników, zapisało się do Związków zawodowych Kauflanda?
Albo czy starzy pracownicy wiedzą że coś takiego funkcjonuje?

4
John 2017-03-19 07:40
Ludzie ze starej ekipy z minimum dwuletnim stażem wiedzą ze coś takiego jak zwiazek zawodowy jest ale jakoś nikt się nie kwapili do zapisania. Chyba tylko jeden z dyrektorów jest zapisany.
5
BOLEK 2017-03-19 20:01
Witam, mam dopowiedzenia parę słów o firmie Kulfon... Firma ceni małe zarobki duży akord. Ludzie a szczególnie w Polsce mają coraz bardziej w czterech literach zarobki BRUTTO!!! Mnie a szczególnie nas wszystkich interesuje zarobek NETTO!!! NETTO!!!

Nie wiem ile można pracować za życia, ale na pewno nie jak ROBOT...

2800 NETTO, a nie BRUTTO i można gadać + Benefity pracownika + BONY TOWAROWE i można pracować jak pół robot. Pozdrawiam

4
Omen Omen 2017-03-20 00:24
Na twoje miejsce już czeka 10 Ukrainców, którzy są lepiej traktowani i lepiej zarabiają niż ty.

5
Nickname 2017-03-22 12:01
Spojrzenie po 2 miesiącach pracy.
Akord na Foodzie obniżony na marzec kwiecień do 130/150 w zależności od działu.
Super sprawa i tak powinno być na stałe ale zapewne nie zostanie...
Szkoda że dowiedzieliśmy się o zmianach w 1/2 miesiąca marca gdzie wcześniej wszyscy myśleli że norma wynosi 180/h bez podziału na działy.

Druga sprawa to chodzenie na Fresha.
Przenoszenie nas na Fresha powoduje spadek wydajności z naszej strony oraz spadek premii, gdzie z 20 nowych chłopaków wyrabia normę jeden?
Na Fodzie wyrabia sobie przy takiej normie około 10-15 na 20, nie są to duże pieniądze bo od 30 do 400zł ale zawsze coś sobie dorabiają a przez Fresha tracą tylko pieniądze tak na prawdę.

Niestety w pracy nie wszyscy jesteśmy równi.
Osoby które pracują u nas z Ukrainy i mają takowe obywatelstwo, nie chodzą od początku dnia lub pomagać w trakcie z Fooda na Fresha przez co mogą zarobić dużo więcej premii niż my.
Smutne jest to że bardziej dba się o dobro osób przyjezdnych którzy będą pracować po kilka miesięcy niż osób stałych którzy są Polakami i mieszkają na stałe w swoim kraju.
Przepaść premii jest ogromna, w sporej większości przez to że Ukraincy skupiają się na swoim i nie muszą chodzić na Fresha tracić premie.
Dziwie się że jeszcze nikt się nie odezwał, bo przecież tracimy pieniądze przez takie zachowanie kierownictwa.

Podwyżki od 1 lipca dla pracowników którzy rozpoczęli prace w styczniu/lutym do 2900 brutto, gdzie nowy pracownik jak przyjdzie na dzisiaj od razu dostaje 2900 brutto.
I jak mamy nie czuć się oszukani...

Inna sprawa to urlop na żądanie.
Proszone było że jeśli jesteśmy wstanie powiedzieć że tego i tego dnia będziemy potrzebować go to żeby uprzedzić 3 dni wcześniej żeby oni mogli sobie to zaplanować.
A mówisz im 3 dni wcześniej a oni mówią że nie ma szans bo kompletacja jest zagrożona.
Wtedy dzwonisz w dany dzień i nie może ci odmówić tego dnia zgodnie z prawem.
Nie rozumiem większości zachowań kierowników.

Idzie kwiecień, miesiąc gdzie jest święto i pierwszy raz będą mógł opisać jak wtedy to wygląda.

Uratować mnie w tej pracy jedynie wejście w życie wolnych niedziel handlowych.
5
Bolebor 2017-03-22 17:47
To ze mogą być wolne niedziele tj. zamknięte markety nie oznacza ze magazyn nie będzie funkcjonował. W niedzielę ompoza tym idzie wysyłka na poniedziałek poza tym wolna powinna być zawsze sobota ale pewnie wymyśla zeby chodzić i kompletowac z wyprzedzeniem.
4
Nickname 2017-03-23 14:08
Podobno związki walczą o to żeby w CD i innych magazynach pracownik decydował czy chce chodzić w niedziele do pracy a jeśli tak ma otrzymywać większe wynagrodzenie niż normalnie.
A pytanie pozostaje co z sobotą w takim razie jak sklepy będą zamknięte w niedziele.
FOOD nie ma zbytnio ograniczeń czasowych i może robić z soboty na poniedziałek, gorzej z Freshem.

Miejmy nadzieje że nie będzie przymusu chodzenia w niedziele do pracy.
3
super sayian 2017-03-24 03:03
Nie zgadazam się z Wami, Kaufland to jest bardzo porządna firma, pracuję już tam 4-ty rok. Na początku byłem na stawcę 2400, teraz już mam 3200, premia wydajnościa jak najbardziej to wyrobienia, 2500 w zaokrągleniu. Do tego mogą dojść jakieś nadgodziny, więc na rękę w miesiącu wychodzę 4500zł.
To że Wam się nie chce pracować, to nie powód do marudzenia, nieroby! Na tacy nigdy nic nie było podane.
2
Nie karmcie trolla. 2017-03-24 03:27
Mogłeś jeszcze z 4 wiadomości wysłać.
4500 brutto - no chyba że masz netto :)
3200 podstawa
1300 nadwyżki
W tym przy 10 nadgodzinach masz +/- 380zł - możesz dodatkowo przychodzić ale jak nie chcesz mieć życia prywatnego, czasu dla swojej kobiety/dzieci to twoja sprawa.
Liczmy że masz te 800-900 zł akordu, nie wiem na którym dziale.
Ale żeby wrabiać taki akord to trzeba biegać jak małpa w zoo albo napier.. tony.
Wiec stary pracuj tak dalej ale przy okazji odkładaj sobie do słoika ten akord żebyś miał na lekarzy za parę lat.
Pamiętaj kasa przepada a zdrowia nie odkupisz.

Nic dziwnego że o tych starych pracownikach jest taka opinia że potrafili by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod siebie zjeść byle by tylko zarobić.
Panadol i jazda do roboty.
Przepuklina? nie problem 2 miesiące chorobowego.

Pamiętaj że przychodzą do pracy zwyczajne osoby a ci stali pracownicy zostali przez 10 lat wyselekcjonowani właśnie takie osoby jak ty które będą na każde skinienie, nie odezwą się jak coś się im nie podoba, jeden na drugiego warczy.

Uwierz mi że atmosfera miedzy starymi a nowo przyjętymi osobami jest dzień do nocy.
U nas jak ktoś ma problem, paleta się wywaliła jest do przerzucenia, zawsze znajdzie pomoc.
Nikt koło takiej osoby nie przejdzie obojętnie, a u was szybciej będą się śmiali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej jak zwierzątka, ale wszystko do czasu.
Organizm się o swoje upomni.

Ludzie widzą co się dzieje i powoli odchodzą a skomlenia takiej osoby jak ty nikt nie słucha, jedynie ty słuchasz swoich panów kierowników.
5
Pracownnik 2017-03-25 02:49
Czlowieku.. przy stawce 3000-3200br + premia wydajnosciowa ktora w tym momencie wynosi ok 2600 (odpowiednio 240szt i 180wag) wyrobienie 200% normy to jest pikus a co za tym idzie dostajesz okolo 4tys na reke.. mam 12 dni wolnego w m-cu( w standardowej pracy ok 8=same weekendy) wiec to Ty nie masz czasu dla rodziny..

Gowno to tez chyba Ty jesz spod siebie skoro nie potrafisz wyrobic normy..

Przepuklina=kpina.. mozesz jej dostac targajac zakupy do domu.. to jest praca fizyczna wiec powinienes wiedziec z czym to sie wiaze.. to nie jest praca dla chlopcow ktorzy nie potrafia podniesc 30kg..

Przewrocona paleta.. nie ma problemu, wszyscy sie zejda bo co to jest 5-10 min przy 10-cio godzinnym trybie pracy..

Na koniec.. kierownikow to chyba Wy sluchacie jak pieski skoro wszyscy tak na nich narzekaja i maja pretensje.. dla jasnosci: dzial Fresh.. pozdro Jaśki

3
super 2017-03-25 02:52
Na samą myśl o Twoim komentarzu, aż mi się źle robi, jesteś pewnie zwykłym świerzakiem...Pracuję na dziale Fresh, a co do zrowia mam się bardzo dobrze. A jeśli zrezygnuję z jednego dnia wolnego świat, rodzina, przyjaciele na pewno mi się nie rozwalą. A co do palet, jako doświadczony pracownik zawsze służę dobrą radą dla innych, potrafię przerwać swoje zlecenie i pójśc pomóc innemu co " przewróciła się paleta, bądź trzeba ją przełożyć" Jestem zdania że trzeba sobie pomagać! Żyję ze swoimi kierownikami dobrze, bo to ma swoje zalety, coś za coś. Widać że jesteś maruderem któremu nic nie pasuje, w życiu nie przychodzi nic za darmo, chcesz żyć na pełnej swobodzie musisz na to zarobić.
4
Bolebor 2017-03-27 21:58
Pełna stawka akordu do wyrobienia. oj to chyba cos ci sie pomylilo. Tylko tylko nieliczni to zrobili bądź są w stanie to zrobić(533). Normy frisch 240 i 180 może to Pikuś ale zrobić 200% już nie tak łatwo akordy wiszą na tablicy i nie jest tak różowo jak piszecie ze to jest takie proste mieć te 2600. Poza tym pamiętajcie ze zawsze mogą podnieść normy i będą to robić. Takie Gliwice mają normę odpowiednio 270 i 210 także macie co tam gonić.
16:30 do 0:45 zero życia towarzyskiego i zawsze trzeba sie dogadywac o wolne co nie zawsze wychodzi i wolne dni planować trzeba sobie z miesięcznym wyprzedzeniem i liczyc ze kierownik o nich nie zapomni co sie zdarza czesto.
12 dni wolnego- To mnie rozbawilo bo to prawda ze tyle jest ale w kwietniu przy 152 godzinach pracy w miesiacu. Z reguly jest to tylko jeden dzien wiecej wolnego od normalnego 8godzinnego trybu pracy gdzie w kwietniu ma sie 11 dni wolnych.

Ludzie szanujmy się, szanujmy siebie na wzajem, swoje zdrowie i zdrowie kolegów też oraz szanujmy te prace nie ważne jaka ona jest. Starajmy się też aby nam się pracowało tylko lepiej.
5
Alicja 2017-03-28 15:18
Zapoznaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem http://kariera.kaufland.pl/content/kaufland_arbeitgeber/pl/home/oferty-pracy.html - przekierowującym do strony firmy.
1
POPO 2017-03-30 11:01
Nie polecam firmy pracowałem 3 miesiące i moja opinia syff nad syfami tylko wydusić trzeba żeby prysło!
5
Gorzej niż za granicą. 2017-04-06 02:13
zatrudnią dosłownie psa z kulawą nogą, są takie braki kadrowe na wydaniu że głowa mała
robienie po 11-12 godzin, to standard, nikt cię nie pyta czy zostaniesz to twój obowiązek
dowiesz się o tym 15min. przed zakończeniem pracy
problem z wolnym nawet na żądanie.
rzucają cię po wszystkich działach, nie masz stałej pracy wiec nie wiesz ile w danym miesiącu jesteś w stanie zarobić 500zł czy 0.
brak przyszłości na jakikolwiek awans
brak szacunku dla pracowników od kierowników - o dziwo szef kierowników ma większy do nas szacunek niż sami nasi kierownicy - do niego kierował bym wszystkie osoby z problemami

wózków jest za mało a ludzie dalej dochodzą
brak logicznego myślenia ze strony kierowników

kierownicy otrzymali posady chyba po znajomości

przykro się tam pracuje, ale za coś trzeba przeżyć :(
gdyby nie kredyt, podziękował bym i wyszedł już dawno :(
5
Olek 2017-04-07 05:04
Jakie największe kłamstwa usłyszeliście w tej pracy?
Od rozmów kwalifikacyjnych aż po stałą prace.
Wymieniajcie chętnie posłuchamy :)

Swoją drogą orientuje się ktoś jakie premie mają kierownicy, i za co?
5
Cd 2017-04-07 08:54
Kierownicy aktualnie nie mają żadnych premii.
3
Świeżak 2017-04-13 04:54
Najlepiej o problemach gadać z dyr. Markiem albo z Dawidem, albo Krzysztofem. Za korzystanie z tel. od razu notka krytyczna i rozmowa korekcyjna. W zależności od działu przerzucasz 15- 25 ton. Sprawdzajcie wypłaty i sami liczcie, bo kadry oszukują na wypłatach. Praca po 10- 12 godzin dziennie. Odmowy UŻ-ów i fochy jak chcesz wyjść po 8 godzinach. Tu zarobisz ale kosztem zdrowia i czasu wolnego, którego nie masz. Pracujesz 12-13, bo zagrożona jest wysyłka, śpisz i znowu do pracy. Normą są maratony 5 dni w pracy, jeden wolny i znowu 5 dni nocek. Rekordzista 9-go miał 30 nadgodzin.
7
Świeżak 2017-04-14 20:58
Wierzba szaleje, bo codziennie kompletacja nie nadąża. Masz wolne po 5 dniach pracy (średnio po 10 godzin, czasem 11-12) i tak próbują Cię ściągnąć. Sms o 22.30, że masz być na 6 rano wpracy. KAUFSCHFITZ KAUFENU. Obóz pracy dla polaków i ukraińców.
6
Zając wielkanocny :) 2017-04-15 11:38
Kaufland twój pan.
Decyduje do której spisz, o której pójdziesz spać.
Kiedy przychodzisz do pracy czy na popołudniu czy na rano, grafik jest tylko domyślny i można go z dnia na dzień zmienić.
Panu nie wolno odmówić, bo inaczej dostajesz wiązkę że podpisałeś umowę że jesteś na skinięcie palcem w każdym z możliwych dni w roku. (weekendy/święta)

Najgorsze że tu nie widać żeby miało się coś zmienić, na "drzwi otwarte" dla osób które chciały by się zatrudnić przychodzi co raz mniej osób.
Pracy jest co raz więcej a rąk do pracy brakuje.

Najlepsze jest jak kierownicy przenoszą kogoś z fooda na fresha i odwrotnie zamiast wydajności na poziomie 100%+ jak dotychczas takie osoby wyrabiają po 50-70% bo oddają w ten sposób kierownikom za to że tak ich traktują rzucają gdzie chcą.

Karny k*tas za ujowe traktowanie nas pracowników.
Ale my im oddamy tym samym w formie 2 razy wolniejszej pracy, i to mi się podoba że mało kto się z tego wyłamuje bo nikomu nie podoba się chodzenie na nie na swoje działy, przez co tracą tylko swoje pieniądze.
Nikt tu nie przychodzi dla zabawy tylko żeby zarobić a jeśli kierownicy pozbawiają go możliwości zarobienia premii to 30cm falus w ich stronę.

Dopóki się nie ogarną, nie będziemy mieli do nich szacunku.
Tak jak oni nas traktują tak my ich.
Jesteśmy ludźmi, mamy swoje życie/rodziny/związki a oni tego nie rozumieją.
Utrzymać też się za coś musimy a podstawa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie wypłata dlatego jak ktoś odbiera ci możliwość zarobku nie ma prawa na szacunek z naszej strony, nie może też liczyć na to że będziesz robił na nie na swoim dziale tak jak na swoim.

Chciał bym żeby więcej osób u nas pracowało, bo to by nas odciążyło i nie musieli byśmy siedzieć po 12 godzin w pracy.
Ale z ręką na sercu nie polecił bym tej pracy nikomu.

Pozdrawiam nowych kolegów z pracy, bo atmosfera między nami jest świetna.
Możliwe że tak to jest jak ma się wspólnego "wroga" bo na pewno nie przyjaciela w postaci kierowników.
Tak jak ktoś pisał wyżej, trzymajmy się razem.
Wesołych świąt panowie!
6
bilbo 2017-04-18 02:54
Niedawno przyszedł kompletować równo z nami sym wice prezydentki bydgoszczy. Gdyby było tak źle na pewno znalzł by lepszą miejscówkę do roboty. A typ, dobra morda jeszcze prubuje i kombinuje co zrobić żeby lepiej i szybciej się robiło. Ale jak to tu pewnie złotówki za to nie zobaczy. Tu trzeba robić i nie rozmawiać. Po co wymyślać jak i tak z tego żadnej premii nie będzie. Przerzucanie między freszem a foodem i od wrotnie. Czasem og. Idziesz do pracy i nie wiesz do kturej siedzisz. Całe szcz€$cie że idzie jakoś zarobić.
3
Nowy 2017-04-18 03:32
Syn zastępcy prezydencki na magazynie w Kauflandzie? Żart chyba jakiš. Pracuję jakiś czas i na coś takiego bym nie wpadł. Ktòry to? Zaraz go wyśmienicie za marnowanie szans i głupotę.
3
bilbo 2017-04-18 03:39
Nie wyśmiewaj chłopaka za to że sam chce do czegoś dojść nie po układach i plecach rodziny. Sprawdź loginy 10 ostatnio wysłanych namiesiąc na fresza. Porównaj z nazwiskami zast€pców prezydenta. Zdziwisz się Mordo.
3
bilbo 2017-04-18 04:04
Nie wierzę. To co? Mama nie może mu załatwić lepszej roboty? Głupia, czy za uczciwa i przeciwna układom? Który to? I piszesz że kierowniki olewają jego pomysły i układy. Idioci. A co na to p. Marek i Wierzba?
3
bilbo 2017-04-18 04:16
Szczera prawda. Ale za każdą godzinę nocną nie masz szkody.
5
CENTRUM NIEWOLI 2017-04-23 14:20
Nie POLECAM firmy
3
pracownik kaufland CD 2017-04-23 15:45
firma kaufland ceni sobie bardziej pracowników za wschodniej graniyy niż nas!!!
tak nie może być że ukrainiec który pracuje w Polsce jest lepiej traktowany niż Polak!
powinny się zainteresować tym jakieś instytucje, bo kaufland próbuje się robić taki polski a ma nas za gorszych we własnym kraju!!

powinny powstać jakieś związki zawodowe polaków na magazynie bo nie moge patrzeć na to co się dzieje
5
Alicja 2017-04-24 15:43
Wiecie, że Kaufland zainwestuje w Polsce ponad 700 mln zł? W planach ma 5 nowych placówek oraz remonty sklepów! Więcej informacji możecie znaleźć pod poniższym linkiem:
https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykuly/kaufland-zainwestuje-w-polsce-ponad-700-mln-zl-w-p,39550
1
OP 2017-04-24 18:43
Ale w jaki sposób miało by to poprawić naszą sytuację w centrum logistycznym Kaufland?
6
$wieżal 2017-04-27 17:53
W żaden sposób. Przenoszenie mi€dzy działami, ratowanie frescha. Wózki połowa to złom. Trzeba walczyć, żeby mieć na czym jeździć. Trasy takie, że zbierasz po dwie pozycje z alejki. Dostałem retraka po paru dniach rzuciłem wypowiedzenie, bo Kosa zrobił mi grafik po złości odwrotnie niż chciałem i potrzebowałem. Szkoda tylko Waldzia bo chce coś zmienić i tak ch.. z tego pewnie wyjdzie.
3
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska