Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tropical

Pracowałeś w firmie Tropical i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-11-25 19:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio menopałze przechodzi kierownik bo jest cały czas zły ,naburmuszony aż strach pomyśleć co będzie na remament znów się zacznie -krzyczenie ,zarozumiały będzie i znów będą robić swoje akcje z elektrykiem (śmiechu warte )szkoda mi was
zdjecie uzytkownika
ZZZ - 2014-11-25 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co robi brygadzistka jak piszą o niej zle?Ona jako XXX pisze zle o kierowniku,elektryku itp żeby jutro byli po jej stronie i jej wspóczuli.
zdjecie uzytkownika
Ewelinka - 2014-11-25 20:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje Karolina wszyscy mysla tak jak ty i twoja kolezanka .
zdjecie uzytkownika
EWELINKA - 2014-11-26 17:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA MOWIE POWAZNIE JEZELI JESTESCIE ZAINTERESOWANI TO JA WAM DAM WSZYSTKIE NAMIARY NA OSOBY KTORE PISZA I ROBIA CALY FERMET TU NA STRONIE I WE FIRMIE . PRACUJA TAM JESZCZE DWIE DZIEWCZYNY I DWOCH CHLOPAKOW KTORZY TEN CALY ZAMET ROBIĄ .DLATEGO RADZE WAM TO JUŻ ZAKOŃCZYC BO SZKODA MI WAS A TE ZMIJE UDAWAJA WASZE KOLEZANKI I KOLEGOW A TAK NAPRAWDE SA STRASZNI .......
zdjecie uzytkownika
Górnik - 2014-11-26 18:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj się nie zmęczyłem bo nie musiałem normy wyrobić zero porządku i pokazywania jak ma się beczkę postawić.Więcej takich dni jak dzisiaj .
ANDRZEJ...
zdjecie uzytkownika
dzoana - 2014-11-26 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet na trzecie nie mam karolina,,,,, heheheh pocieszajcie sie ze wiecie kto i co,,,,,pozdrawiam was stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w trakcie menopałzy,,,,ps,czyli po staremu zawsze musi sie wam ktos nie podobac idiotki,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
d - 2014-11-26 20:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [EWELINKA - 2014-11-26 17:24:03]:
Napisz te osoby i bedzie wiadome :)
zdjecie uzytkownika
EWELINKA - 2014-11-27 06:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina i Monika K -to wiadome....Beata
zdjecie uzytkownika
beczka - 2014-11-27 20:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-11-25 19:21:28]:
kierownik jest juz dawno po andropauzie ledwo zywy,a chciałby jak młody bóg ,,a tu se ni da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ewelinka - 2014-11-29 11:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwykle listy piszesz az sie wzruszylam -az mi ciebie szkoda jaka ty jestes zajebista .Ty musisz zostac adwokatem firmy -blondynko .No naprawde dobrze ze juz cie nie ma ha ha
zdjecie uzytkownika
mobbiinngg - 2014-11-29 12:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie jak jest sam,,,gosiaczek,,, to robota idzie szybciej milej super fajowo spokojnie bez pomyłek stresu szybko,w miłej atmosferze,bez wyzywania paniki sztucznej,,i z usmiechem pracowników,,ale jak przyjdzie ten POSZCZELIPIT TO jest pajacowanie ,obgadywanie,straszenie,ryczenie,zastraszanie itp,,,,kapusie lataja zeby punkty nabic i jest jazzda,,,,okropna baba,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
JOANNA-LIZUS - 2014-11-29 13:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSCY KAPUJĄ OPRÓCZ CIEBIE -SZKODA WIDOCZNIE NAJWIECEJ POMYŁEK JEST TWOICH ,A MY LIZUSY JESTEŚMY RAZEM I JEST NAS BARDZO DUZO .......MY LUBIMY PRACOWAC A NIE TO CO TY TYLKO UDAWAC ......
zdjecie uzytkownika
Górnik - 2014-11-29 17:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK MI CIĘ ZAL DZIEWCZYNO .........JESTEŚ PUSTA TY I TWOJA EKIPA KTÓRA TU PISZE
zdjecie uzytkownika
lekkoduch - 2014-11-29 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam te Wasze dyskusje to uwazam ze Bożena powinna Wam dojebac konkretnie roboty bo widocznie macie jej za malo skoro na forach przesiadujecie!!!!!. (usunięte przez administratora)brodziki intelektualne. Cieszcie sie ze wogole macie kaj robic i za co dlugi splacac. Jak nie pasuje to wypi.... do posredniaka i realizowac sie zawodowo!!!!!! Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
lekkoduch - 2014-11-30 02:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powedziala co wiedziala ha ha ha tutaj mozna drazyc temat latami ale po co???? Nie macie kolezanek??? Matek???ktorym mozecie sie wygadac?? Co??? Uzalanie sie jest czystym objawem słabości z Waszej strony kazdy na tle zawodowym daje z siebie wszystko!!! Nie ma sentymentow taka jest koleji rzeczy hierarchii w pracy. Czysta zazdrość jest przejawem takiej burzy tzn wylewania swych żali w miejscu publiczyn. Ale po co??? Tutaj nikt Wam nie wspolczuje nie poda ręki takie życie.Osoby dojrzale i znające swoją wartość nie wypowiadaja sie na forach tylko awansuja skoro sa takie the best!!!
zdjecie uzytkownika
nie ładnie - 2014-12-07 19:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
KASUJA NAJCIEKAWSZE OPISY ZGODNE Z PRAWDA,,NIE ŁADNIE ;;PRAWDA W OCZY KOLE ZMIANE ZRÓBCIE U SIEBIE NIE TYLKO NA OPINIACH!!!!!
zdjecie uzytkownika
fujjjjj - 2014-12-07 19:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lekkoduch - 2014-11-29 18:06:30]:
TO PANI WSZECHMOCEJ brygadzistce powinni dowalic ,a nie pracownik. ot co,wielce wymagajaca,a z pyska jedzie
zdjecie uzytkownika
lekkoduch - 2014-12-07 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fujjjjj - 2014-12-07 19:32:54]:
Naucz sie poprawnej polszczyzny zanim zaczniesz wypowiadac sie publicznie!!!musisz miec bardzo nudne życie skoro czepiasz sie czyjegoś zapachu z ust? Cóż to za maniery wymagasz zmian innych zacznij od siebie:-)
zdjecie uzytkownika
szczotko szczotko hej szczoteczko,,,,, - 2014-12-08 18:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lekkoduch - 2014-12-07 21:53:48]:
jak pracujesz i kierujesz ludźmi to ,,,pajacu,,, musisz wyglądać,i.... ,,,ale ty nie wiesz bo bez żadnego przygotowania zarządzasz ludzmi,,,,,wymagacie od innych zacznijcie od siebie stringi tu nie wystarcza,,,,stare D.
zdjecie uzytkownika
lekkoduch - 2014-12-08 19:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczotko szczotko hej szczoteczko,,,,, - 2014-12-08 18:37:54]:
Żal mi Cie biedna istoto nawet nie wiesz z kim piszesz!!!! Prostactwo to z Ciebie emanuje pisząc głupoty widac że życie Cie bije kazdego dnia:):)Poradni Zdrowia Psychicznego jest wiele radze sie zgłosic bo moze sie to zle skoczyc w Twoim przypadku!!!!Uważam że brygadzistka wyglada najlepiej z wszystkich pracowników reszta to wieśniary!!!
zdjecie uzytkownika
JOANNA-LIZUS - 2014-12-08 19:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PUSTE ,PUSTE ,PUSTE- JESTESCIE -SZKODA MI WAS ,ZACZNIJ OD SIEBIE -POPATRZ W LUSTRO A POTEM OBGADUJ I PISZ GLUPOTY BO TYLKO TO POTRAFISZ.NAPISZ COS O SOBIE A POTEM O INNYCH
zdjecie uzytkownika
;o - 2014-12-09 20:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież wy tez gadacie jedno i to samo, w pracy,co wam pasuje,a jak my sie tutaj wypowiadamy to wielkie halllooo,,,no cóż sama prawda,,,i w oczy kole nawet ;;;;;; coo lekkoodubrygadzistkooo,,, johaanooomamboo hahahahahah lizuski sierdziszki
zdjecie uzytkownika
LEKKODUPAAAA - 2014-12-13 18:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,,,,,,,,,,BARDZO NIEDOBRA, NIE!! WYROZUMIAŁA, NIE !!ŻYCZLIWA KADRA DLA SWOICH PRACOWNIKÓW,,,,LUBIĄ MAJĄ RADOŚĆ Z TEGO JAK PRACOWNICY MAJĄ STRACH W OCZACH,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
lizus - 2014-12-14 21:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy jesteście nienormalni!!!
zdjecie uzytkownika
lizusmamba,smierdzi ryj - 2014-12-16 21:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lizus - 2014-12-14 21:20:56]:
jak zawsze wszyscy pracownicy sa głupki ,,!!!!,!tylko piekne młode powabne ,mądre ,myślące,wykształcone,,,pachnace,mamby,,,,, sa naj naj naj naj,,,,,,,, ohhh baby weźcie sie ale za SIEBIE.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tropical
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tropical?
Zadaj pytanie
x