Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tropical

Pracowałeś w firmie Tropical i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-03-04 20:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi Cie biedna istoto nawet nie wiesz z kim piszesz!!!! Prostactwo to z Ciebie emanuje pisząc głupoty widac że życie Cie bije kazdego dnia:):)Poradni Zdrowia Psychicznego jest wiele radze sie zgłosic .DZIEWCZYNY potrafia sie podpisac a ty nie .Po prostu jestes chora .Brawo do osob z produkcji ze w kacu napisaly prawde i nie boja sie podpisac wlasnym imieniem ,nie kojarze Oli ale Danke pamietam -wiecej takich odwaznych wpisow pozdrawiam was serdecznie i nareszcie odwazyliscie sie napisac prawde bo znam Bozene i Henka i sa super .
Beata DTP
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-03-05 16:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam zdanie Oli,Danki i Beaty,że jest spokój i miła atmosfera,a praca normalna.Wszystko mamy podane na tacy i wiecznie zle,z jakimkolwiek problemem przychodzimy do Bożeny od razu jest załatwiane na naszą korzyść,nigdy nie zrobiła problemu.Liczę głęboko w to,że skończy się ta żenada,opisywanie i wchodzenie komuś obuwiami w życie prywatne,bo to jest wredne.Szanujmy się nawzajem.Pozdrawiam Aneta.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-03-05 16:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam zdanie Danusi, Oli, Anety i Beaty w 100 % bo to juz jest nudne i żenujące. Milego popoludnia życzę
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-03-05 21:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak trzymać dziewczyny- popieram. Aneta.Z
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-09 17:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aneta - 2015-03-05 16:31:14]:
Daj sobie spokój sama nie wiesz co mówisz i piszesz. Nieraz mówiłaś cos innego, a teraz chyba chcesz się przypodobać brygadzistce.
Jesteś dwulicowa tak jak i inne piszace w tym miejscu.

ŻAL MI CIEBIE
zdjecie uzytkownika
szybcy i wściekli,reszta to nieudaczniki powolne n - 2015-03-09 20:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-09 17:21:57]:
żal mi was!!!! bo nikt Was nie lubi muszą sie uśmiechać bo chca zwyczajnie pracować,,,,a wy jak macie humorek to mmmmmmmmmmm ,ale jak nie macie bo cos nie wyszło po waszemu to nie podchodz,,,,żal mi was naprawdę,
zdjecie uzytkownika
moniczkoooo - 2015-03-09 20:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2015-03-05 16:52:53]:
nie komentuje nawet wszystkie niedouczone na forum sie odezwały brrrrr nic tylko sie bac,ps obserwator największy chodzii kapuje,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
brrrrrrrr - 2015-03-12 19:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-03-04 20:56:28]:
szkoda że muszą być na kacu żeby powiedzieć prawdę i to oznacza wasz cholerny fałsz ,po trzeżwemu ani rusz a solidarność jajników trwała przez chwile wy wredne pindy...(Beata,Aneta,ola,Danka)
zdjecie uzytkownika
wazonik - 2015-03-12 20:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brrrrrrrr - 2015-03-12 19:21:58]:
a na co liczyłeś/aś ta pier....na solidarność jajników to przykrywka na kolejne dni przetrwania ha,ha PRZECIEŻ NIKT NIE ZMIENIA SIĘ Z DNIA NA DZIEŃ TO POPROSTU MA SIĘ W GENACH ALBO MASZ KULTURĘ ALBO NIE PRAWDA BRYGADZISTKO................
zdjecie uzytkownika
Produkcja - 2015-03-12 21:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODPIEPSZ SIĘ W KOŃCU ŻMIJO FAŁSZYWA :)ROZUMIESZ
TY NAPEWNO MASZ KULTURĘ ŻE PISZESZ Z ANONIMA
MAMY CIĘ JUŻ SERDECZNIE DOSYC
DZIEWCZYNY UMIEJĄCE POWIEDZIEĆ PRAWDFE
zdjecie uzytkownika
Lizaczek - 2015-03-12 21:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WAZONIK-
Jesteś nudna i za bramę z tobą
zdjecie uzytkownika
Znowu LIZACZEK - 2015-03-12 22:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż mi te gnębione osoby, bo normalnie mi ręce opadają. Ty mi pokaż pracę, w której przełożony nie wydaje poleceń,nie zwraca uwagi, nie wkurza się kiedy się zawaliło sprawę. Pisząc to tylko się pogrążasz. Idąc twoim tokiem myślenia wychodzi na to, że Ty rozmawiając chociażby ze mną, żartując,
jesteś dwulicowa, zakłamana,fałszywa i bijesz punkty u kogo? U mnie? Naprawdę trudno uwierzyć w to, że po prostu można z kimś normalnie rozmawiać. Ja przychodzę do pracy, robię co do mnie należy, żadne prace mnie jakoś nie omijają (nie mam żadnych przywilejów) Może nie każdych lubię, ale każdego toleruję i naprawdę staram się z każdym dobrze żyć. A ty przestań być incognito, to następnym razem Bożena albo pan Heniek wystosują do Ciebie pismo z prośbą o wykonanie pracy, zapytają czy masz w ogóle czas, czy Ci nie przeszkadzają. Robota jest jak mówiłam raz lżejsza raz cięższa, trzeba ją wykonać i najzwyczajniej w świecie spadać do domu.ROZUMIESZ
zdjecie uzytkownika
Znowu LIZACZEK - 2015-03-12 22:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu się z Tobą Ola zgadzam.Niecb przynajmniej raz się podpisze, a nie ciągle anonimowo! A robota,jak robota trzeba ją wykonać. Nie pamięta ta osoba ile razy Bożena z P.Henkiem kryli nam tyłki. Nie przypominam sobie ,żeby były jakieś wyzwiska ,czy rzucanie puszkami. Uważasz się za inteligentna osobę, to miej odwagę powiedzieć w oczy każdej osobie co o niej sadzisz,a nie wypisuje bzdur.Wiem,że jutro to ja będę na językach, ale mam to gdzieś. My spędzamy ze sobą większość naszego czasu i szanujmy sie nie tylko w pracy ,ale poza nią również. ROZUMIESZ
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-13 11:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w porównaniu do ciebie umie się podpisać i nie muszę być na kacu ,żeby powiedzieć komuś co o nim sądzę. Gdyby nie było ciebie to może byłaby solidarność. Spójrz w lustro i zobacz , że widzisz w nim wredna zmije. Odpuść sobie, bo naprawę nic ci to nie da.Danka.
zdjecie uzytkownika
odwaga odwaga,, - 2015-03-13 19:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie widziało sie i nie słyszało komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uratowała,zostaja tylko te osobo co jej pasują i tyle reszta leci!!!! solidarnosci nie było i nie bedzie jedyna solidarnosc to kapusie z brygadzistko PS,A TE TEKSTY WASZE ŻALI MI WAS,,,SPÓJRZ W LUSTRO,DAJCIE JUZ SPOKÓJ SA juz nudne!!!!!!zmięcie płyte takie twórcze jesteście,,,,,podobno zreszta,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,uff
zdjecie uzytkownika
SZCZOTKO SZCZOTKO HEJ SZCZOTECZKO,,,, - 2015-03-13 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA RABEN Z NIMI DO PAKOWANIA ZOBACZYMY CZY DAJA RADE NA NOWYM MIEJSCU OD RAZY WSZYSTKO ZAŁAPAC-, ILE ,-JAK ,GDZIE,-SZYBKO SZYBKO SZYBKO I 6 LUDZI NAD NIMI!!!!!!!!!!!CAŁE 8 GODZIN ZOBACZYŁO BY SIE OJ OJ,,,,,,,TO BY DOPIERO ZAPASZKI BYŁY!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
panie etyk!!!! - 2015-03-17 18:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciu.e -robią co chca z pracownika,,nie wazne co byle było głosno,byle sobie nastrój poprawic i ego im wiecej ryku tym lepiej i dopóki tak będzie będą,uczestniczyc pisac ,,[,bzdury,],aaa nie prawdę AMEN
zdjecie uzytkownika
,.,.,.,.,.,.,.,. - 2015-03-18 17:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znowu LIZACZEK - 2015-03-12 22:35:26]:
oj dziewczyno, dobrze wiesz jak jest, teraz dostaliscie polecenie jasnie Pani Brygadzistki Bożeny aby dobrze o niej pisac i co - kleicie sie do niej jak muchy na lep.
Jestescie smutne i oblesne wszystkie be wyjatku - Brzydze sie wami i dlatego wole stac winnym miejscu.

Zaden przelozyny/ona nie jest tak wulgarna w innym zakladize jak tutaj w naszym a pracowalam juz w innych zakladach.

Klaniajcie sie Pani a bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
LIZACZKI - 2015-03-18 22:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale Ty jesteś pusta usłyszysz coś i pleciesz dalej .To my się tobą brzydzimy że jesteś aż tak wredna żmija i dalej siejesz te twoje glupie i zmyślone plotki.Nie masz pojęcia o nas więc nie pisz mi tu bzdur kto co kazał zrobią i napisać .Jesteś tak tępa że wszyscy mają ciebie i twoją durną koleżankę dosyć ,co ci mamy napisać czy powiedzieć w pracy żebyś skączyła rozsiewać te twoje głupie ploty wyssane z palca.Dziennie siedzisz z nami usmiechasz sie i udajesz że wszystko jest w porządku a po pracy piszesz jestes ŻAŁOSNA TO MY SIĘ TOBĄ BRZYDZIMY ZE JESTES AŻ TAK PUSTA I TY SIĘ KŁANIASZ I PODLIZUJESZ I BARDZIEJ WULGARNEJ OSOBY OD CIEBIE NIE ZNAMY I BARDZIEJ HAMSKIEJ JESTEŚ ZEREM -ŻEGNAM
zdjecie uzytkownika
pusta zero żałosnalizus kapus,hamska nie mysląca, - 2015-03-19 17:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LIZACZKI - 2015-03-18 22:06:57]:
kobieto ogarnij sie!!!!! pusta i pusta i zero i zero ,,jedno i to sama zmien płyte,,albo po prostu bądz w porządku moze zaczna cie lubiec i bedzie spokój nic i nikt złego by nie napisał ,,,,,,BEZ POWODU TAK SĄDZĘ.ŻEGNAM
zdjecie uzytkownika
pustaki - 2015-03-19 18:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie żegnacie i pożegnać sie nie umiecie Lizaczki wredne pustaki
zdjecie uzytkownika
Gabryś - 2015-03-19 22:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jutro pódziemy zaś na szychta i bydzie wesoło. lachony sie podgryzajo i tak durś nic a nic nowego ino dobrze sie polachać szkoda ino że nie poczytały głupie lachony tekstu od IIIII MOŻE troszka pomyślały a tak ogólnie to kaj jest ten wpis odIIIII
zdjecie uzytkownika
MYSLEC - 2015-03-20 19:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA !!!!! jak by myśleli to by wiedzieli.
zdjecie uzytkownika
Zenek produkcjas - 2015-03-22 05:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-03-04 20:56:28]:
Jak się bydło rozpisalo, no wstrzasajace .. pokłosie czy coś, produkcja idzie i gra :)
zdjecie uzytkownika
mumumu - 2015-03-24 18:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenek produkcjas - 2015-03-22 05:27:32]:
a co robi bydło takie jak ty wśród ludzi? to jest ciekawe??????? Firma zmieniła produkcję??? a może Boże Narodzenie bo bydło przemówiło.........
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tropical
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tropical?
Zadaj pytanie