brak logo

Tropical

Chorzów

Opinie o Tropical

ŚWIĘTA RACJA 2015-04-08 20:31
NO WŁAŚNIE DZIŚ BYŁ SPOKÓJ JAK WAS NIE BYŁO -PRAWDA WSZYSTKO NA TEMAT OCH ACH OCH ACH OCH ACH..........PRZEMYŚL TO SOBIE .
ŚWIĘTA RACJA DOBRZE NAPISANE

ANIA,ANETA,ANETA,OLA,DANKA,MONIKA,ASIA,IWONKA,KRYSIA
2
Beata 2015-04-08 20:49
Ludzie dajcie już sobie spokój z tym wzajemnym obrzucaniem się wyzwiskami i pomówieniami.Liczę na Wasz zdrowy rozsądek,5 dni w ciągu tygodnia mówimy sobie CZEŚĆ-DZIEŃDOBRY-SIEMA- a za plecami smarujemy innych "gównem" w czystej postaci,czy o to Wam chodzi i jaki macie w tym cel?Liczę na Wasz zdrowy rozsądek i dojrzałość a zwłaszcza tą emocjonalną i to czego nie którym brakuje czyli kulture osobistą która w tym przypadku przekłada się na znacznie zaniżony poziom kultury pracy.Szanujmy się mimo wszystko,i tylko tyle ,przemyśl sobie co tu piszesz bo tylko świadczy o tobie że jesteś pusta i swoje żale tutaj wypisujesz,bo nie masz znajomych a my bedzięmy bronic racji pamietaj WYWŁOKO WREDNA mAM NADZIEJE ZE TWOJ URLOP BEDZIE TRWAC WIECZNIE HAHA
1
RADEK 2015-04-08 22:30
Moi drodzy,jeśli Wasze niezadowolenie z pracy jak i współpracy z kierownictwem jest tak duże to może warto się zastanowić i mieć odwagę powiedzieć to wprost.Wypisywanie żali i złośliwości na "forum" ANONIMOWO,może zaszkodzić osobom, które zostaną niesłusznie posądzone o autorstwo Waszych wpisów,a co gorsza mogą mieć przecież inne zdanie.
Jak Wasz przełożony ma mieć "Dobry humor" czytając Wasze posty?
Tobie ulży pisząc "to i owo" lecz podejrzenie pada na WSZYSTKICH co powoduje że atmosfera w pracy jest jeszcze gorsza.Może warto to przemyśleć?!
Pozdrawiam wszystkich. MYŚLĘ ŻE TO PRZEMYŚLICIE NIEKTÓRZY BO TO ŚWIADCZY TYLKO O WAS A NIE O KIEROWNICTWIE BO JEST SPOKO
2
Józek produkcja 2015-05-06 18:43
Ryba gnije od głowy. .. pamiętam bossa, to już 8 lat,
yyyy 2015-06-16 19:33
zostaw bossa w świętym spokoju
Józek produkcja 2015-06-23 20:50
To był boss to miałem na mysli
yyyy 2015-06-25 02:03
to super że tak myślisz jestem tego samego zdania
Józek produkcja 2015-06-26 15:27
... naprawdę szkoda, dobrzy mądrzy ludzie odchodzą najszybciej
ANETKA 2015-06-28 18:45
ALE OBŁUDA Z WASZEJ STRONY A SKĄD WY ZNACIE BOSSA ,JÓZEK JESTEŚ DINOZAUREM ŻE MOŻESZ POWIEDZIEĆ COŚ O ŚW.PAMIĘCI P. ANDRZEJU OGRODNIKU?CHŁOPIE TY (usunięte przez administratora) WIESZ NA TEN TEMAT...TRZYM DUPE Z DALA
Józek produkcja 2015-06-28 21:21
.. Prosta robota prości ludzie bez komentarza
Józek produkcja 2015-06-28 22:22
Boss żyje i będzie żył . . W naszych sercach... a bydło to bydło i tak musi być. ...
stary 2015-07-08 11:34
( usunięte przez administratora ). a zobaczcie na to, co to jest tam sie czas zatrzymał na latach 70.... to wyglada jak etykiety zastepcze, kogo oni tam karmia, jakis łamaczy tekstów... czy co,... sztampa, napis ryba tłumaczenie od prawa do lewa... jak drewno,... a nawet te ryby, juz tak zuzyte,... i jakby szpilkami do opakowania przyklejone, bogata firma i ślepcy.. kupic okulary, przegonic po spozywczym niech sie wybitni uczą od lepszych, sie nie nauczą... artysci.. hi hi
stary 2015-07-08 13:44
i nie ma fotki produktu... na opakowaniu,... eh
Józek produkcja 2015-07-18 09:32
Stary ma sporo racji ... to było cacy 10 lat temu, nawet bardzo cacy.. ten nasz nowy szeryf spoko ale trochę mało czytelny i nudny jak flaki z olejem.. :) wieeelki cczłowiek
TAK 2015-07-24 12:24
RACZEJ MAJTEK NA ŁAJBIE,,,,,,
jokey 2015-10-04 08:37
Kon jest tak przejęty swoją rola że nawet na wycieczce dowodzi kto gdzie ma sie chować podczas gry paintball. Sam znalazł najlepszą skrytke jak pogalopowal na drzewo i... Ojojoj spadł na kopyta :) jokey poszukiwany od 10.10
Ekspert Praca.pl 2015-10-15 21:56
Jeśli ktoś z Waszych znajomych chciałby pracować w tej firmie, możesz mu pomóc i polecić go do pracy na praca.pl. Wystarczy wpisać e-mail przy ogłoszeniu, dzięki czemu łatwiej otrzyma pracę. Jak się uda sam zgarniesz 1000 zł. Zobacz jak działa ten układ na stronie ( usunięte przez administratora )
stary 2015-11-05 03:35
tak, tak, sam zsyp odpadow z agencji i firm marketigowych, tak, pewnie im dobrze, bo wysiłek zaden a spokój na wieki, wystarczy ze wyjda za brame... i bez szans... nigdzie, wiec siedza cicho i liżą....., a namnożyło sie tego,... cos z selekcja w firmie kiepsko... szkoda marki, dyro nie czuje absurdu,... aż dziwi, taki oszczedny i marnuje kasę... jego cyrk, jego małpy..:)
Andrzejek 2015-11-09 09:55
Witam. W firmie pracowałem krótko i szybko zrezygnowałem, więc opinia może być bardzo wyrywkowa. Ze spraw, które zdecydowały o moim odejściu, to przede wszystkim zupełnie nieklarowne i uznaniowe zasady wynagradzania (premia uznaniowa, nie wykazana w umowie, brak w umowie załącznika dot. prowizji i premii). Fakt, że wynagrodzenie było sowite, nie zmienia faktu, że wynikało z 'uznania' a nie ze 'zobowiązania' pracodawcy. To duża różnica.
Druga sprawa - wybitnie moja indywidualna - jako samodzielny pracownik działu handlowego nie byłem w stanie zaakceptować dziewiętnastowiecznego systemu zarządzania czasem pracy, który w tej firmie obowiązuje. Choć wiem, że wielu, taki system bardzo odpowiada.
Ludzie mili i życzliwi (choć tego tu na forum jakby nie widać). Ogólnie mogę tego pracodawcę polecić osobom, którym powyższe minusy nie przeszkadzają.
Andrzejek 2015-11-09 10:03
Firma nazywa się "Tropical Tadeusz Ogrodnik". Jest to jednoosobowa własność prywatna czyli tzw. jednoosobowa działalność gospodarcza. Stąd imię i nazwisko właściciela musi się znaleźć w nazwie. Skąd w firmie zatrudniającej 100 osób taka forma prawna? Zapytaj któregokolwiek prawnika albo doradcy skarbowego, to Ci powiedzą.
józek produkcja 2015-11-09 18:11
przez 35 lat był tropical Andrzej Ogrodnik, a Tadeusz sie kształcił na koszt firmy... 35 lat dobrze płatnych studiów, no synek przeszedł gehennę... ja po 5 latach studiów mialem dość... no cóż, jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma... prawda szefie... :).. po miliony euro....
2
stary 2015-11-12 23:45
jozek daj juz spokój nowemu, jest dobrze, wspóltworzył firmę
i dalej mnoży, był z bossem do konca,... i jedzie dalej,.. jest dobrze lepiej bedzie ale lepiej żeby było dobrze...
Endriu 2015-11-19 21:57
1 małpa siedzi na odsiewaczu i ściemy wali oraz teroryzuje dobrych chopców
xxxx 2016-01-23 23:40
z tego co się oriętuje to w Pyrzowicach na lotnisku kasjerek nie potrzebują ale
za to w Zabrzu na dworcu PKP w szalecie jest potrzebna osoba do kasowania za skorzystanie z wc .
1
stary 2016-03-17 22:44
no no no wszedzie pełno firmy, no nie wiem, na platformach plotkarskich?, wszedzie,.. czytam o hemoroidach.. i tropical, jedyny lek? czy co? ale gra,.. grafika pada, bo pada, produkt.. nie wiem, nie widziałem i nie chce widziec... ale głośno, sanepid, skarbówka, przyjazne firmy.. zobaczymy, powodzenia
jozek produkcja 2016-03-17 22:47
biznes lubi ciszę.... :)
yyyy 2016-03-17 23:55
... a znam, godzilla, wesoła godzilla, nowy lubi wielkie ale czemy godzille?
dużo tego tam ma, wielkie ego, wielka pupa, i ma męża, wstrząsające, raczej mały ale tylko fizycznie ciągnie jej firmę ... i nowego, kupa głupoty i dobrego samopoczucia, duzo ludzi potrzebne do obsługi.. kompletny brak predyspozycji, mąż.. mezalians... firma płaci, nie rozumiem nowego.. ale jego cyrk jego małpy... na szczęście gatunek na wymarciu.. godzilli oczywiście :)
Obserwator 2016-04-05 07:07
To co dzieje sie w tej firmie to istny Oboz Pracy + zaglady ludzi psychicznie. Brygadzistka Bozena drze sie jakby miala smarkaczy przed soba a sama zapomniala jak byla pracownikiem zwyklym, jak w jej szafce znaleziono produkty firmy - a skad one sie tam wziely, domyslcie sie a teraz wielka pani prze male "p" ale tej sprawie sprzed lat ukrecolo leb a dlaczetgo, co takiego robila czy co takiego obiecala ze nawet dostala stanowisko lepsze.Trzeba sie domyslic i tyle. Wrzeszczaca brygadzisko opanuj swoje emocje, schlej sie i zacznij normalnie podchodzic do ludzi bo na ciebie tez przyjdzie czas nie jestes bogiem tylko pracownikiem. Zycze ci kobieto powodznie w pracy nad sama soba nad wspolpraca z ludzmi bo to oni pracuja na ciebie i szefostgwo abys ty miala lepsza pensje i premie. Pomysl pusta glowo czy chcialabys byc tak traktowana jak ty traktujesz ludzi odwroc to w twoim kierunku. Powodzenia
4
obserwator P 2016-04-05 18:02
Znowu się zaczyna pisownia długo była cisza ale puste panie znów piszą .Co pogoniła was do pracy albo znowu były pomyłki że się wkurzyła i ego wasze zaczęło cierpieć.Po co was tam mają że macie pracować dobrze a nie przyjść i siedzieć 9 godz powodzenia.
2
lizusek 2016-04-05 18:53
No no była jazda o ex i dostało się gwiazdom i znowu jest szum szkoda że tak jesteście miłe do siebie cala załoga na górze i dole w magazynie a jadem do siebie pijecie .Takich koleżanek lepiej nie mieć wcale chodzicie razem na imprezki a potem piszecie o sobie żenada
4
nn 2016-04-05 18:57
usunięte przez administratora ). a zobaczcie na to, co to jest tam sie czas zatrzymał na latach 70.... to wyglada jak etykiety zastepcze, kogo oni tam karmia, jakis łamaczy tekstów... czy co,... sztampa, napis ryba tłumaczenie od prawa do lewa... jak drewno,... a nawet te ryby, juz tak zuzyte,... i jakby szpilkami do opakowania przyklejone, bogata firma i ślepcy.. kupic okulary, przegonic po spozywczym niech sie wybitni uczą od lepszych, sie nie nauczą... artysci.. hi hi
Wesoly 2016-04-05 19:21
Napiszcie mi proszę jak zarobki na magazynie i jaka praca ,bo słyszałem że poszukujecie pracowników .Dzięki za inf.
handlowiec 2016-04-05 19:31
stanowisko na programistę PHP z pewnością dobre jak się jest w branży informatycznej, ale powiem ci, że pdoobne pieniądze można zarobić u nich jako przedstawiciel handlowy i jeszcze do tego śmigać służbowym autem i cieszyć się służbowym telefonem tam są najlepsze zarobki
Roman 2016-04-05 19:53
Witam. W firmie pracowałem krótko i szybko zrezygnowałem, więc opinia może być bardzo wyrywkowa. Ze spraw, które zdecydowały o moim odejściu, to przede wszystkim zupełnie nieklarowne i uznaniowe zasady wynagradzania (premia uznaniowa, nie wykazana w umowie, brak w umowie załącznika dot. prowizji i premii). Fakt, że wynagrodzenie było sowite, nie zmienia faktu, że wynikało z 'uznania' a nie ze 'zobowiązania' pracodawcy. To duża różnica.
Druga sprawa - wybitnie moja indywidualna - jako samodzielny pracownik działu handlowego nie byłem w stanie zaakceptować dziewiętnastowiecznego systemu zarządzania czasem pracy, który w tej firmie obowiązuje. Choć wiem, że wielu, taki system bardzo odpowiada.
Ludzie mili i życzliwi (choć tego tu na forum jakby nie widać). Ogólnie mogę tego pracodawcę polecić osobom, którym powyższe minusy nie przeszkadzają na magazynie będzie na pewno inaczej zadzwon -zapytaj ?
wakacje 2016-04-06 04:28
zobaczcie ofertę dodaną przez firmę Tropical Sun Tours Sp. z o.o. szukają osób na stanowisko pilota wycieczek,chodzi rezydenta na Dominikanie...zapewniają: zakwaterowanie, atrakcyjne wynagrodzenie, odpowiednie szkolenie na miejscu, wyżywienie podczas wycieczek, przelot na Dominikanę, oferta wydaję się dosyć atrakcyjna
Obesrwator 2016-04-06 09:39
Daremna osoba lizusek jestes, wiem kim jestes i jak postepujesz. tylko ci bic brawo na 1000 rak.Pozdrawiam Cie zdrajco!
1
myslec,myslec,myslec 2016-04-17 11:57
zawsze tam by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze darła ten smierdzi ryl,,,niedobry człowiek,tyle dobrych ludzi odeszło bo nie daja sie idiotów robic z siebie nikt jej nie lubi ,wiedza co to za fałszywy babsztyl,no ale musza byc usmieszki bo by miały przechlapane ,,,doradzały same uciekac jak maccie gdzie bo TU SIE NIE ZMIENI PRACA ANI BRYGADZISTKA,
lizusek to ja i ty 2016-04-17 16:49
Moi drodzy,jeśli Wasze niezadowolenie z pracy jak i współpracy z kierownictwem jest tak duże to może warto się zastanowić i mieć odwagę powiedzieć to wprost.Wypisywanie żali i złośliwości na "forum" ANONIMOWO,może zaszkodzić osobom, które zostaną niesłusznie posądzone o autorstwo Waszych wpisów,a co gorsza mogą mieć przecież inne zdanie.
Jak Wasz przełożony ma mieć "Dobry humor" czytając Wasze posty?
Tobie ulży pisząc "to i owo" lecz podejrzenie pada na WSZYSTKICH co powoduje że atmosfera w pracy jest jeszcze gorsza.Może warto to przemyśleć?!
Pozdrawiam wszystkich. MYŚLĘ ŻE TO PRZEMYŚLICIE NIEKTÓRZY BO TO ŚWIADCZY TYLKO O WAS A NIE O KIEROWNICTWIE BO JEST SPOKO
Ps.Jak ci się nie podoba to idż do domu
3
12345 2016-08-25 13:29
Forum powstało by ludzie mogli poczytać opinie o pracodawcy, zarobkach i poziomie pracy. A wszyscy wypisują jakieś pierdoły i obrażają się nawzajem, ktoś chce się czegoś konkretnego dowiedzieć a nie może bo tylko chamstwo na tym forum i zaśmiecanie.
2
12345 2016-08-25 13:29
Forum powstało by ludzie mogli poczytać opinie o pracodawcy, zarobkach i poziomie pracy. A wszyscy wypisują jakieś pierdoły i obrażają się nawzajem, ktoś chce się czegoś konkretnego dowiedzieć a nie może bo tylko chamstwo na tym forum i zaśmiecanie.
2
mikołaj 2016-08-29 15:41
Przedstawiciel handlowy w segmencie nawozów ogrodowych jest obecnie poszukiwany i to chyba trudna baranża jest jednak.
1
stary 2016-12-21 00:58
schodzi nowemu te puszki z "olejem do łodzi podwodnych" i z preparatami do utylizacji gadów i płazów?
.. szkoda nerwów,...
józek 2016-12-24 22:30
produkt pewnie ok ale obraz... ktoś chyba nowego nielubi i w maliny wprowadza... jakby to niepolska to kij
ale szkoda
i wesołych świąt... i ewentualnie Nowego Roku ...:)
jak zrobić 2017-01-06 18:50
lizusów przybywa z każdym rokiem wazelinka im leci z chudych tyłków
1
Misiek 2017-01-16 15:04
Czy na produkcji weekendy są wolne?
misiek 2017-02-10 01:38
19 stycznia 2005 roku zmarł boss, boss wielu ludzi,.. ojciec i twórca firmy....
twórca niemożliwego, i wielu rzeczy i dobrego które by nie zaistniały... nawet dla nowego
nasz człowiek, szef, opiekun, patriota.. i zwykły zdolny facet, opiekun rodzin ludzi którzy
u niego pracowali... i Polak..
szacun i wieczna pamięć..
Nick 2017-02-22 09:42
Witam,czy ktoś może napisać o jakich zarobkach możne być mowa?:
http://www.praca.pl/magazynier_1543315.html
Dzięki,pozdrawiam.
Negatywny 2017-03-01 08:58
Nie radzę nikomu zaczynać pracy w tym miejscu. Wszystko jest na poziomie dna, poza osobami pracującymi w tej lokalizacji, które wskazują się większą inteligencja niż osoby pełniące nadzór.
7
PIWNICA 2017-03-02 16:07
ADI
CO TAK CI SIĘ JEJ ŻAL ZROBIŁO -JESTEM POD WRAŻENIEM
OBROŃCA ANOREKTYCZEK
POZDRAWIAM SEBA
1
ada_85 2017-03-04 14:16
Znaleźli już osobę na koordynatora produkcji?.
Zostaw swoją opinię o Tropical - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tropical