Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tropical

Pracowałeś w firmie Tropical i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
,.,.,.,.,.,.,.,. - 2015-03-18 17:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znowu LIZACZEK - 2015-03-12 22:35:26]:
oj dziewczyno, dobrze wiesz jak jest, teraz dostaliscie polecenie jasnie Pani Brygadzistki Bożeny aby dobrze o niej pisac i co - kleicie sie do niej jak muchy na lep.
Jestescie smutne i oblesne wszystkie be wyjatku - Brzydze sie wami i dlatego wole stac winnym miejscu.

Zaden przelozyny/ona nie jest tak wulgarna w innym zakladize jak tutaj w naszym a pracowalam juz w innych zakladach.

Klaniajcie sie Pani a bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
LIZACZKI - 2015-03-18 22:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale Ty jesteś pusta usłyszysz coś i pleciesz dalej .To my się tobą brzydzimy że jesteś aż tak wredna żmija i dalej siejesz te twoje glupie i zmyślone plotki.Nie masz pojęcia o nas więc nie pisz mi tu bzdur kto co kazał zrobią i napisać .Jesteś tak tępa że wszyscy mają ciebie i twoją durną koleżankę dosyć ,co ci mamy napisać czy powiedzieć w pracy żebyś skączyła rozsiewać te twoje głupie ploty wyssane z palca.Dziennie siedzisz z nami usmiechasz sie i udajesz że wszystko jest w porządku a po pracy piszesz jestes ŻAŁOSNA TO MY SIĘ TOBĄ BRZYDZIMY ZE JESTES AŻ TAK PUSTA I TY SIĘ KŁANIASZ I PODLIZUJESZ I BARDZIEJ WULGARNEJ OSOBY OD CIEBIE NIE ZNAMY I BARDZIEJ HAMSKIEJ JESTEŚ ZEREM -ŻEGNAM
zdjecie uzytkownika
pusta zero żałosnalizus kapus,hamska nie mysląca, - 2015-03-19 17:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LIZACZKI - 2015-03-18 22:06:57]:
kobieto ogarnij sie!!!!! pusta i pusta i zero i zero ,,jedno i to sama zmien płyte,,albo po prostu bądz w porządku moze zaczna cie lubiec i bedzie spokój nic i nikt złego by nie napisał ,,,,,,BEZ POWODU TAK SĄDZĘ.ŻEGNAM
zdjecie uzytkownika
pustaki - 2015-03-19 18:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie żegnacie i pożegnać sie nie umiecie Lizaczki wredne pustaki
zdjecie uzytkownika
Gabryś - 2015-03-19 22:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jutro pódziemy zaś na szychta i bydzie wesoło. lachony sie podgryzajo i tak durś nic a nic nowego ino dobrze sie polachać szkoda ino że nie poczytały głupie lachony tekstu od IIIII MOŻE troszka pomyślały a tak ogólnie to kaj jest ten wpis odIIIII
zdjecie uzytkownika
MYSLEC - 2015-03-20 19:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA !!!!! jak by myśleli to by wiedzieli.
zdjecie uzytkownika
Zenek produkcjas - 2015-03-22 05:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-03-04 20:56:28]:
Jak się bydło rozpisalo, no wstrzasajace .. pokłosie czy coś, produkcja idzie i gra :)
zdjecie uzytkownika
mumumu - 2015-03-24 18:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenek produkcjas - 2015-03-22 05:27:32]:
a co robi bydło takie jak ty wśród ludzi? to jest ciekawe??????? Firma zmieniła produkcję??? a może Boże Narodzenie bo bydło przemówiło.........
zdjecie uzytkownika
hihihi - 2015-04-02 18:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak idą święta bo matki polki wzieły się wreszcie do szorowania zapuszczonych szranków nie sprzątanych na bieżąco z braku czasu,wcześniej miały czas na pisanie pierdół a brud sobie rósł jak grzyby po deszczu,no to teraz wiecie skąd ta cisza
zdjecie uzytkownika
jozek produkcja - 2015-04-03 13:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihihi - 2015-04-02 18:07:59]:
dostali pare złotych na swieta to sie ciesza..:)
zdjecie uzytkownika
lizaczek - 2015-04-03 15:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ty się z tych paru groszy nie cieszysz, to oddaj bardziej potrzebującym...
zdjecie uzytkownika
hihi haha - 2015-04-03 18:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz daja na święta potem daja popalic brrrr,,,, nie sterylnie,,,,
zdjecie uzytkownika
KAPUŚ LIZUS WAZELINKA - 2015-04-03 18:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihihi - 2015-04-02 18:07:59]:
OOOO!!!! ktoś tu ma syf w mieszkaniu,, bo zamiast sie soba zajac i domem to woli męczyć,gnębic,zastraszac innych-- i... MIERZY swoja miarą ,,,,PAJC NIEMYŚLĄCY ,BARDZO NIEDOBRE LUDZIE,,,-- CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WROGIEM ,a to wszystko w imie najniższej krajowej.
zdjecie uzytkownika
jozek produkcja - 2015-04-05 03:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a coż wy macie w glowie? tyle co w gebie... jak sie wam da to i łeb do niczego, ryba gnije od głowy
zdjecie uzytkownika
jozek produkcja - 2015-04-05 04:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAPUŚ LIZUS WAZELINKA - 2015-04-03 18:13:56]:
CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WROGIEM... nie wrogiem ale wilkiem,... cytuj dokładnie głąbiu
zdjecie uzytkownika
WROGI PIEPSZONE ,KAPUSIE - 2015-04-05 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozek produkcja - 2015-04-05 04:00:40]:
EJJJJ!!!! TY UCZONY- DEBIL,,,,,- NAWET NIE DO WILKÓW ,,, TYLKO DO SZAKALI I HIEN ,ZA NAJJNIZSZA KRAJOWA KAPUJECIE WAZELINIARZE ,POWIEDZCIE TO ŻONA,MĘŻOM I DZIECIOM W DOMU CO ROBICIE TO SIĘ ZDZIWIĄ
zdjecie uzytkownika
józek niedaryje ci tej nocy!!!!!! - 2015-04-05 10:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozek produkcja - 2015-04-05 04:00:40]:
cos te smierdzi mordy spac nie potrafia,,,,,aha brakuje wyżycia sie w pracy,,,,,bo w domciu morda w kubeł,,,,,i wszystko samemu,, trza,, zrobic mmmmm
zdjecie uzytkownika
czytający - 2015-04-06 12:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd, aby tak sie wysławiać i to kobiety i mężczyżni a także kierownictwo,
W tym zakładzie to totalny MOBING a z tym trzeba zwrócić sie do innych Organów, aby dokłanie przyjrzały sie sytuacji jaka panuje w naszy zkładzie.

Najbardziej WULGANĄ osoba tutaj na tym portaliku jest osoba pod niczkiem LIZACZEK.
Czy taka jest tez w domu :( o Boże bron osoby bedące w jej towarzystwie.

Ogarnijcie siebie o osoby ktore sa w waszym Towarzystwie bo Z-d traci na renomie
zdjecie uzytkownika
jozek produkcja - 2015-04-06 22:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WROGI PIEPSZONE ,KAPUSIE - 2015-04-05 10:54:31]:
homo homini lupus est.... jak juz sie wysilasz na cytaty to dokladnie,.. i nie uzywaj słów ktorego znaczenia nie rozumiesz... tak bedzie lepiej, zmien pracę kazdemu ulzy
zdjecie uzytkownika
HOMO NIE WIADOMO - 2015-04-08 18:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozek produkcja - 2015-04-06 22:51:54]:
hahaha,,,,,,,,,, profesorek homo nie wiadomo !!!!!!! nieźle masz zajarany łeb,,,,ale mnie to nie dziwi tacy tam tylko zostają ,,,,JEDEN PLUS ,ŻE SIE ZGADZASZ ,ŻE JESTEŚCIE WROGIEM DLA SIEBIE,,,,, fajna macie prace kazdy idzie ,ale żaden nie lubi brrrr walczcie o nagrdę 1 miejsce macie jak nic,,,MOJA FAJNA PRACA,,
zdjecie uzytkownika
LIZUSEK - 2015-04-08 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO WŁAŚNIE DZIŚ BYŁ SPOKÓJ JAK WAS NIE BYŁO -PRAWDA WSZYSTKO NA TEMAT OCH ACH OCH ACH OCH ACH..........PRZEMYŚL TO SOBIE .....
zdjecie uzytkownika
powtarzam to znow - 2015-04-08 20:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż mi te gnębione osoby, bo normalnie mi ręce opadają. Ty mi pokaż pracę, w której przełożony nie wydaje poleceń,nie zwraca uwagi, nie wkurza się kiedy się zawaliło sprawę. Pisząc to tylko się pogrążasz. Idąc twoim tokiem myślenia wychodzi na to, że Ty rozmawiając chociażby ze mną, żartując,
jesteś dwulicowa, zakłamana,fałszywa i bijesz punkty u kogo? U mnie? Naprawdę trudno uwierzyć w to, że po prostu można z kimś normalnie rozmawiać. Ja przychodzę do pracy, robię co do mnie należy, żadne prace mnie jakoś nie omijają (nie mam żadnych przywilejów) Może nie każdych lubię, ale każdego toleruję i naprawdę staram się z każdym dobrze żyć. A ty przestań być incognito, to następnym razem Bożena albo pan Heniek wystosują do Ciebie pismo z prośbą o wykonanie pracy, zapytają czy masz w ogóle czas, czy Ci nie przeszkadzają. Robota jest jak mówiłam raz lżejsza raz cięższa, trzeba ją wykonać i najzwyczajniej w świecie spadać do domu.ROZUMIESZ
zdjecie uzytkownika
ŚWIĘTA RACJA - 2015-04-08 20:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO WŁAŚNIE DZIŚ BYŁ SPOKÓJ JAK WAS NIE BYŁO -PRAWDA WSZYSTKO NA TEMAT OCH ACH OCH ACH OCH ACH..........PRZEMYŚL TO SOBIE .
ŚWIĘTA RACJA DOBRZE NAPISANE

ANIA,ANETA,ANETA,OLA,DANKA,MONIKA,ASIA,IWONKA,KRYSIA
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-04-08 20:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie już sobie spokój z tym wzajemnym obrzucaniem się wyzwiskami i pomówieniami.Liczę na Wasz zdrowy rozsądek,5 dni w ciągu tygodnia mówimy sobie CZEŚĆ-DZIEŃDOBRY-SIEMA- a za plecami smarujemy innych "gównem" w czystej postaci,czy o to Wam chodzi i jaki macie w tym cel?Liczę na Wasz zdrowy rozsądek i dojrzałość a zwłaszcza tą emocjonalną i to czego nie którym brakuje czyli kulture osobistą która w tym przypadku przekłada się na znacznie zaniżony poziom kultury pracy.Szanujmy się mimo wszystko,i tylko tyle ,przemyśl sobie co tu piszesz bo tylko świadczy o tobie że jesteś pusta i swoje żale tutaj wypisujesz,bo nie masz znajomych a my bedzięmy bronic racji pamietaj WYWŁOKO WREDNA mAM NADZIEJE ZE TWOJ URLOP BEDZIE TRWAC WIECZNIE HAHA
zdjecie uzytkownika
RADEK - 2015-04-08 22:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy,jeśli Wasze niezadowolenie z pracy jak i współpracy z kierownictwem jest tak duże to może warto się zastanowić i mieć odwagę powiedzieć to wprost.Wypisywanie żali i złośliwości na "forum" ANONIMOWO,może zaszkodzić osobom, które zostaną niesłusznie posądzone o autorstwo Waszych wpisów,a co gorsza mogą mieć przecież inne zdanie.
Jak Wasz przełożony ma mieć "Dobry humor" czytając Wasze posty?
Tobie ulży pisząc "to i owo" lecz podejrzenie pada na WSZYSTKICH co powoduje że atmosfera w pracy jest jeszcze gorsza.Może warto to przemyśleć?!
Pozdrawiam wszystkich. MYŚLĘ ŻE TO PRZEMYŚLICIE NIEKTÓRZY BO TO ŚWIADCZY TYLKO O WAS A NIE O KIEROWNICTWIE BO JEST SPOKO
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tropical
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tropical?
Zadaj pytanie