Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tropical

Pracowałeś w firmie Tropical i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
myslec bo za brama - 2014-08-27 19:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mojo - 2014-08-27 18:23:13]:
było i będzie tak tam jest przyzwolenie ,żeby te niedouczone ofermy byli pseudo brygadzistami,,,
zdjecie uzytkownika
Masło - 2014-08-28 09:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rany jedyne, nie wiem jak w atmosferze skandalu, ciągłego podkablowywania można normalnie funkcjonować i pracować. Przecież w ten sposób można się z nerwów przekręcić. Nie wyobrażam sobie jak fatalna atmosfera musi być między pracownikami. Ale karawana jedzie dalej i widocznie zbyt wiele ludzi nie protestuje.
zdjecie uzytkownika
blle - 2014-08-29 17:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Masło - 2014-08-28 09:57:20]:
co minute robisz cos innego i od razu trzeba załapać jaki i co bo za brammmaaa i tak przez 9 godzin
zdjecie uzytkownika
expo - 2014-09-24 08:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ups zmienili strone, nie ma tłumaczen, chciałem link do kolegi w portugali wysłać, a teraz no jak, nie bede mu tłumaczyc oferty... co za pech,...
zdjecie uzytkownika
owsik - 2014-09-26 19:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownik Henryk to jest gość zgadnij w jakim dziś bedzie nastroju?!
zdjecie uzytkownika
imbus - 2014-09-26 19:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierowniku szanuj tych którzy jeszcze z tobą pracują bo tak szybko odchodzą...
zdjecie uzytkownika
brrrrrrrrr - 2014-09-30 18:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [owsik - 2014-09-26 19:08:13]:
zgadnijmy w jakim bedzie nastroju brygadzistka,,,,,,,brrrrrr
zdjecie uzytkownika
Zenon Jaskóła - 2014-10-05 09:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak,pracowałem w tej firmie przez parę tygodni,to był koszmar!Najpierw robiłem na górze gdzie panował totalny chaos zwłaszcza rano,wszyscy biegali jak poparzeni i tylko panią brygadzistke było słychać-totalny szał.
A potem do piwnicy,horror.Coś niesamowitego, warto się tam zatrudnić jeśli chcesz się naprawde poczuć jako mało wartościowy człowiek w tej firmie.Szkoda że taka firma jak Tropical nie posiada działu HR a szkoda,zbyt wiele osób chcę tam zarządzać nie mając o tym zielonego pojęcia,wyraznie to widać na każdym szczeblu zawodowym począwszy od elektryka-brygadzisty i kierownika a szkoda.Firma widać dobrze prosperuje lecz to czego nie widać na zewnątrz można odczuć i zobaczyć od środka.
Ci którzy na pracują od lat widocznie się już uodpornili i są obojętni na to wszystko.Nie zapomnę miny pani z kadr,zdziwiona że odchodzę-kazała mi to dobrze przemyśleć-co za paranoja!
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-10-05 12:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tak pan kierownik to jest gość wszyscy się pytają jaki ma humor bo lepiej nie podchodzić jak jest zły.Razem siedzą za tym szkłem i udawają ze myślą,elektryk -od myślenia spodnie mu szczelają
zdjecie uzytkownika
Baron Maślik - 2014-10-21 09:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wasze opinie sprawiają, że włos jeży się na głowie. Nie specjalnie mogę zrozumieć, jak można pozwolić się tak traktować a z drugiej strony - jak można tak traktować ludzi? Rozumiem, że każdemu zależy na wyrobieniu normy i na jak najlepszych wynikach, ale są chyba pewne granice, których nie należy przekraczać, no chyba, że chce się wszystkich w stosunku do siebie odwrócić.
zdjecie uzytkownika
Sebastian J. - 2014-10-24 18:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy,jeśli Wasze niezadowolenie z pracy jak i współpracy z kierownictwem jest tak duże to może warto się zastanowić i mieć odwagę powiedzieć to wprost.Wypisywanie żali i złośliwości na "forum" ANONIMOWO,może zaszkodzić osobom, które zostaną niesłusznie posądzone o autorstwo Waszych wpisów,a co gorsza mogą mieć przecież inne zdanie.
Jak Wasz przełożony ma mieć "Dobry humor" czytając Wasze posty?
Tobie ulży pisząc "to i owo" lecz podejrzenie pada na WSZYSTKICH co powoduje że atmosfera w pracy jest jeszcze gorsza.Może warto to przemyśleć?!
Pozdrawiam wszystkich.
Sebastian J.
zdjecie uzytkownika
DO MIOTŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2014-10-29 19:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sebastian J. - 2014-10-24 18:42:14]:
mój drogi przeciez dobrze wiesz jak tam jest i wszyscy co tam pracuja tak mysla tylko ,,oni ,nie mogą nic powiedzieć bo od razu ,,,za brama,,!!!!!!! zróbcie w firmie anonimowe głosowanie co jest nie tak i KTO!!!!!!!!!!!,i jak to naprawić,,,to ludzie nie są winni tylko ,,,,,,,niewykwalifikowana brygada pseud brygadzistów,i kierowników, nie mają pojecia na zarządzać ludźmi,,,ot co
zdjecie uzytkownika
rożek - 2014-11-05 18:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam teraz można u nich robić w Tropical i za jakie pieniądze za godzinę? napiszcie też jak jest proszę z nadgodzinami i czy są terminowo co do grosza płatne bo w tym temacie jestem czujnyh jak ważka i wolę wcześniej zbadać temat żeby smuteczku nie było. wszelkiej roboty przy elektryce i podobnej od zaraz się podejmę
zdjecie uzytkownika
tropic - 2014-11-21 23:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję już jakiś czas.. nie polecam nikomu.. Przyjmują osoby które bardzo dobrze pracują.. z doświadczeniem..- a po okresie próbnym zwalniają.. Pani brygadzistka nadaję się jedynie do krzyczenia, wyzywania i obrażania wszystkich.. Praca fajna miła lekka i przyjemna ale organizacja straszna.. za cała atmosferę, za wszystkie pomyłki i chaos odpowiada tylko Pani brygadzistka która sieje terror chcę żeby każdy każdemu patrzył na ręce i buduję brak zaufania wśród pracowników.. Generalnie pracę polecam każdemu jeśli zmienią brygadzistę..
zdjecie uzytkownika
lizus - 2014-11-22 10:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak by ciebie tam nie było to było by fajnie bo byś cały czas nie siała propagandy każdy się domyśla kto tu pisze i jesteś osobą która nie potrafi powiedzieć nic w oczy tylko za plecami.Ja też pracuje tam trochę czasu i nie zauważyłam żeby Pani brygadzistka krzyczała i był terror przez nią czy kierownika.Moim zdaniem sama sobie robisz problem nie nie umiesz przyjść i powiedzieć brygadzistce i kierownikowi że się pomyliłaś lub nie umiesz coś zrobic tylko siedzisz i wypisujesz bzdury a do roboty to cię nie ma .KOLEŻANKI I KOLEDZY LIZUSKI
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2014-11-23 14:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lizus - 2014-11-22 10:04:22]:
pracowałam tam,i mozna było zostać,ale nie dam sie za 1200 zł debila robic z siebie ,ale zgadzam sie że sie nie da praca super ,można sie wszystkiego nauczyc,,ale te traktownie przez brygadzistke jest straszne!!!!! normalny mobbing i to jeszcze przez osobe nie przeszkolona,wykształcona żeby zarządzać ludźmi,jak ma humor to jeszcze mozna pogodac,ale boże chroń jak go nie ma,,,,ryczy ,krzyczy ,straszy,wywala,obgaduje wyśmiewa,,,,,,,,,,,,jak jej ktos podpadnie to juz nie pracuje wszystko robi żle p,s co 5 minut trzeba robic cos innego i od razu wszystko dokładnie musisz wiedziec,,- liczyc pakowac układac kartonik nakleić metkę i na paletę,,,,,,,,,,,,,i sie podpisac na kartoniku,,,,
zdjecie uzytkownika
Nasze wspaniala osemka(lizuski) - 2014-11-23 17:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to spadaj do domu jak ci nie pasuje -(.lizus osmy i dziewiaty).Ale jestes tu madra szkoda mi ciebie .Twoj debilizm nie zna granic jak tak ci zle to nie pracuj tam a nie jestes madra tylko tu .Masz tak jak na to zaslugujesz.EWELINKA...
zdjecie uzytkownika
do miotły zapraszamy!!!! - 2014-11-23 17:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nasze wspaniala osemka(lizuski) - 2014-11-23 17:18:34]:
aha i jeszcze numery nadaja zapomniałam juz,,,, jak w ,,,obozie,,, tylko nie wiedza że sie mozna pomylic i kogoś wkopać,,,,,,pajace przed menopałzą ludzie uciekajcie bo jak beda wtrakcie to masakra,,,,,,,,,,,,,,szczególnie smierdzi- ryj,,ap- ropo jeszcze czuc,,,,,,czy juz myje i nitki używa,,,,dla twojej wiadomosci juz juz dawno mam spokój,,,,,od was ohhhh ps i jakos żyje polecam
zdjecie uzytkownika
MYSZKA - 2014-11-24 19:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BOZE JAK TERAZ JEST SUPER,JEST SPOKUJ,BEZ STRESU,BEZ CHOREJ PANIKI,ZASTRASZANIA,WYSMIEWANIA I DRECZENIA I OBGADYWANIA,PANI BOZENO NIECH PANI NIE WRACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RADZIMY SOBIE!
zdjecie uzytkownika
Lizuski - 2014-11-24 19:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był spokój jak ciebie nie było dwa dni a nie pani (usunięte przez administratora) ,jesteś taką okrutną żmiją jakich mało.Każdy ma CIEBIE dosyć idz do Twojej koleżanki Moniki jesteście siebie warci.W końcu my lizuski trzymamy se razem ...... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zyczliwa - 2014-11-24 19:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja widzę ze dalej trwa to samo .Panie Henryku ,Pani Bożeno -dlaczego wy sobie pozwalacie na takie traktowanie,ja bym już dawno wywaliła te jęczące jadem żmije po co one tam są tylko szkodzą a nie pracują.Mogę podać nazwiska osób które tak dalej szydzą i sieja taka atmosferę we firmie.Udają dobrych jak coś potrzebują a tak to tylko patrzą żeby głupio gadać i pisać .Jestem do waszej dyspozycji podam wszystkie szczegóły .....
zdjecie uzytkownika
wiem - 2014-11-25 18:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze był spokoj jak smierdziryja nie ma i do tego robota idzie super,szybko,sprawnie,i w przyjemnej atmosferze ,ps jedz do Anglii na zmywak i nie wracaj
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-11-25 19:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio menopałze przechodzi kierownik bo jest cały czas zły ,naburmuszony aż strach pomyśleć co będzie na remament znów się zacznie -krzyczenie ,zarozumiały będzie i znów będą robić swoje akcje z elektrykiem (śmiechu warte )szkoda mi was
zdjecie uzytkownika
ZZZ - 2014-11-25 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co robi brygadzistka jak piszą o niej zle?Ona jako XXX pisze zle o kierowniku,elektryku itp żeby jutro byli po jej stronie i jej wspóczuli.
zdjecie uzytkownika
Ewelinka - 2014-11-25 20:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje Karolina wszyscy mysla tak jak ty i twoja kolezanka .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tropical
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x