brak logo

Hilton Foods Ireland

Ireland

Opinie o Hilton Foods Ireland

anonim 2009-06-20 09:42:58
[usunięte przez moderatora] aktualnie tam pracuje i nie polecam
nn 2009-07-02 22:19:33
a co takiego złego Ci się tam dzieje?
joe 2009-07-23 02:02:09
Jak Ci się nie podoba ten "obóz pracy" to wracaj do Polandii. HF to zbieranina m.in. Polaków po podstawówkach, góra zawodówkach narzekających na wszystko i nic sobą nie reprezentujących. To jest fabryka!!! Ktoś musi tam pracować...
obca 2009-12-17 16:17:04
pracowalam tam i mile to wspominam a praca jak kazda inna nie rozumiem narzekania mialam godziwe wynagrodzenie a i gdy konczylam prace zostalam mile zaskoczona pozegnaniem bo nie w kazdej pracy dostajesz kwiaty i podziekowania a bylam tam zwykla sprzataczka
xxxxxx 2009-12-31 21:27:32
ja tam pracowalm 3 lata faktycznie [usunięte przez moderatora] stawki minimalne nawet w biurze gzdie pracowalam prawie rok dostawalam 8,50 na godzine masakra do tego traktuja ludzi jak bydlo nie polecam
b.o.s 2010-01-26 15:19:48
po co to narzekanie? jesli nie chcecie to tam nie pracujcie a porownania do obozu pracy to brak szacunku dla histori nikt was do pracy nie zmusza a i nie robicie tam za darmo a ze kasa do glowki uderza to inna sprawa jesli sie nie podoba to siedz na tylku w polsce i dopiero tu narzekaj na zarobki
1
anonimka 2010-02-03 22:27:22
obecnie tam pracuje.... zgadzam sie,ze to [usunięte przez moderatora] ,ale jak mozna pisac,ze pracuja tam ludzie po podstawowce moze i sa tacy,ale ja jestem po studiach,wiec co ma piernik do wiatraka???praca jak praca,a jak sie nie podoba to wracajcie do Polski jak macie po co!!!!
do anonimowa 2010-02-09 12:40:56
Witam.mam pytanko,czy miałabyś mozliwość załatwienia mi pracy w Hiltonie?Pozdrawiam
b.o.s 2010-08-12 16:46:27
ktos cie jednak czyta fajnie piszesz
anonimka 2011-02-06 20:58:07
nie jest latwo ale wciaz mozna zarobic ,ludzie przestancie pisac o innych,bardziej interesujaca jest praca i warunki pracy a nie stosunki pracownikow
rage 2014-12-31 18:26:20
czy ta firma ma cos wspolnego z ta slawna siecia hoteli gdzie dziedziczka jest paris hilton? jesli tak to suepr nie wiecie czy teraz po sywlestrze i swietach beda potrzebowali dodatkowych rak do pracy na sezon karanwalowy tak na szybko zeby tam sie dostac bez zbednej rekrutacji. prosze o pomoc.
murański 2015-01-16 09:43:45
Wystarczyłoby trochę poszperać w internecie i już byś wiedział http://www.hiltonfoodgroupplc.com/ireland-careers/ireland-current-job-opportunities Obecnie co prawda nie poszukują nikogo, ale czy ma ktoś informacje na temat pracy tam, jakie generalnie pieniądze oferują i czy ciężko jest przejść rekrutację?
ulugul 2015-03-25 02:47:40
Chyba najsprawniejszym sposobem będzie własnoręczna aktualizacja tego typu informacji. Chyba, że w sprawie uda się załatwić jakieś prostsze rozwiązanie. Generalnie prawda jest taka, że ja bym w ciemno jechał do Irlandii, natomiast zawsze jak by pojawiły się jakiekolwiek wątpliści to wrpsżę ctc klient
ulugul 2015-03-25 02:48:11
Chyba najsprawniejszym sposobem będzie własnoręczna aktualizacja tego typu informacji. Chyba, że w sprawie uda się załatwić jakieś prostsze rozwiązanie. Generalnie prawda jest taka, że ja bym w ciemno jechał do Irlandii, natomiast zawsze jak by pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości to warto się kontaktować w tej kwestii
ula 2015-07-10 21:21:58
Witam, czy mogłabym poznać jakieś nowe opinie jeśli chodzi o pracę w Hilton food?
1
Dan 2016-05-14 11:29:21
Hilton Foods Ireland ma się bardzo bardzo dobrze, generalnie to jest mi przyjemnie powiedzieć Wam, że pojawiają się kolejne ogłoszenia o pracę do nich
Zostaw swoją opinię o Hilton Foods Ireland - Ireland
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hilton Foods Ireland