brak logo

E.W.B

Kołobrzeg

Opinie o E.W.B

ania 2010-02-18 14:11:36
SZEF TO FACET KTORY MA [usunięte przez moderatora],JEST BEZWZGLEDNY ,LUDZI MA ZA SZUMOWINE A SAM JEST BEZKARNY,NIE PŁACI ZUS LUDZIE [usunięte przez moderatora] .
PIOTR 2010-03-30 09:51:39
NIE POLECAM ,STRASZNA ATMOSFERA ,CYKAJĄCA BOMBA ,JEDEN WIELKI PRZEKRĘT.
on 2011-03-24 08:46:22
Firma EWB to nie jest firma godna polecenia,atmosfera tam jest fatalna gdyż prezes jest człowiekiem okrutnym,katem-tak go dosłownie można określić gdyż pracownika ma za nic-pensje nie wypłacane w terminie,oszukuje na umowach, nie płaci Zus-u,zatrudnia [usunięte przez moderatora],brak podstawowego socjalu,sposób odnoszenia się do ludzi wulgarny.Zdecydowanie odradzam pracę u tego pracodawcy-będziecie żałować.
koleś 2011-05-03 10:05:12
ODRADZAM pracę w tej firmie- prezes firmy to oszust, złodziej,[usunięte przez moderatora], egoista, [usunięte przez moderatora].Kto podejmie prace w tej firmie bedzie żałował.Praca z takim szefem to samobójstwo.
iks 2011-05-09 16:42:39
Zgadzam się z opiniami poprzedników.Firma EWB Kołobrzeg jest firmą niewiarygodną-właściciel to krętacz, oszust, złodziej -chciałbym ostrzec wszystkich kontrahentów by nie zlecali żadnych usług tej firmie, oszukują, jakośc robót okropna a to w jaki sposób właściciel podchodzi do klienta to sie nie mieści w głowie.Facet jest wulgarny ,opryskliwy i nie tylko do kontrahentów ,także do pracowników.Jak taka osoba może prowadzić działalność.Miałem okazję być blisko współpracy ale dobrze ,że mnie ostrzezono i jestem wdzięczny dlatego odradzam innym współpracę z EWB KOŁOBRZEG.Opinie negatywna pod każdym względem.
anonim 2011-05-09 16:47:33
Firma Ewb kOLEKTORY przy ulicy Zapllecznej to ten sam oszust co był na Pomorskiej i niejednego klienta oszukał .
Uważajcie na niego
anonim 2011-10-07 10:24:45
Zgadzam sie w 100% z poprzednimi opiniami.Firma EWB , dawna siedziba na ul Pomorskiej Kołobrzeg ,obecnie to Eko-Dom ul. Zapleczna , właściciel EWB to oszust , krętacz,[usunięte przez moderatora] i zapewne dalej robi to samo,[usunięte przez moderatora] innych ale pod inną nazwą- cwaniak!Skrzywdził przez oszustwo wielu pracowników, klientów ale wierzę ,żę to się kiedyś odwróvi przeciw niemu i życzę by cierpiał tak jak inni cierpią przez niego
taku 2016-05-20 22:44:28
Ludzie mówią , że praca w tym miejscu daje dużo satysfakcji. Ta satysfakcja uwidacznia się głównie w tym co ludzie lubią najbardziej a więc w pieniądzach
Zostaw swoją opinię o E.W.B - Kołobrzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.W.B