brak logo

DEAL sp. z o.o.

Kraków

Opinie o DEAL sp. z o.o.

Luki 2016-04-27 06:43:17
Fajnie zasłaniać się pracownikami?
Me 2016-04-27 17:45:50
"Nic nie narzekasz" gdy ruchają Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gwiazdor 2016-04-27 21:04:27
a tam ruchają?
raczej z kasy i na czym się da
hmmmm 2016-04-28 20:18:13
Jak to jest że ten kto pracuje juz w tej firmie pare lat to tu nawet nie zaglada i szkoda mu czasu na takie fora .A ten kto nie doceniony to sie tutaj dowartosciowuje...
Generalnie 2016-05-04 22:22:13
Generalnie Zgrywus już jest więc teraz Ciamajde poszukajcie
Prawda 2016-05-07 19:12:38
Władza podkreca niby fajne opinie o tej firmie może i pracowników mają idealnych ale za to wlasciciela pazdrawego na pieniądze a właścicielkę chorą na przerost osobowości...kasa kasa kasa kasa a robole niech robią za marne grosze, cudaki większe jak Kulczyk a i przyjdzie rozliczenie za krzywdy złodziejstwo i machloje ,krzywda po woli chodzi ale każdemu dogodzi ,
Popek król Albanii 2016-05-09 11:45:08
"A ja WCIĄŻ pracuje i jestem zadowolony. Zarabiam tyle na ile się umówiłem , pracuję tak jak obiecałem i nic nie narzekam. Fakt, wymagają umiejętności, ale widocznie ich nie posiadałeś skoro już nie pracujesz.wszyscy handlowcy (5) pracują dłużej niż 4 lata - to tez o czymś świadczy.... "

Jakoś nie wydaje mi się żeby to pisał Łukasz albo Darek, 5 przedstawicieli pracuje dłużej niż 4 lata? Dobre sobie...

Jak nie macie sobie do zarzucenia to wypowiedzcie się o "narzędziach pracy" stare telefony, zniszczone tablety, a o samochodach,(jeśli to w ogóle można autem na nazwać) nie wspominając.

Firma krzak :)
Czekam na waszą odpowiedź.
lulus 2016-06-06 16:14:29
W tym zakładzie jest całkowity brak szacunku dla kobiet pracujących na produkcji. Nie dostają ubrań, o rękawiczki muszą się prosić a i tak trudno je dostać. Wypłaty są pożal sie boże bo za taka ciężką prace zarabiają marne 1400zł. Z umowami też różnie bywa, częściej pracuje się na czarno niż z umową. Kobiety nie dostają premi za prace ani żadnych dodatków finansowych. Z tego co wiem to szefostwo sprowadziło ukraińców i oni mają największe prawa na zakładzie. Moja żona na szczęście już tam nie pracuje bo chyba nikt nie chce pracować w zakładzie w którym jest traktowany jak śmieć. Szczerze nie polecam
bolek 2016-06-18 17:43:12
Czytam i czytam te wpisy i coraz czesciej mam wrażnie ze niektore sa sztucznie podkrecane przez administratora tej strony .Firma nigdy nie miala umow śmieciowych ani zlecen .Owszem z umowami jest różnie ale jakie umowy o dzieło ?Takie bzdury moze pisac ktos kto w ogole nie zna tej firmy i nigdy w niej nie pracowal.
zozol 2016-06-27 20:36:27
rok umowa a pozniej kuroniówka i praca na czarno bo niby oszczedniej dla wlasciciela a ludzi jak mieli tak dalej maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyzek niema i nie bedzie a pracy dokladaja i chocby sie dobrze robilo to i tak zrownaja cie z blotem chamstwo i pospulstwo
xyz 2016-07-12 09:41:35
ta...i mnie powiedziano " sky is the limit" . Firma sttawia na uczciwosc i lojalnosc......"premia pd stolem" jak najdalej id takiej placówki
1
Wolny 2016-07-19 06:16:53
Maciek a od kiedy to idąc pracować w dobrej firmie walczy się o umowę? Raczej się dostaje dobrą umowę i dobre warunki pracy. W tej firmie nic nie ma dobrego. Nie polecam strata cennego czasu.
Klaudiusz 2016-07-19 11:54:38
A ja powiem może z innej beczki. Byłem ok 2-3 tygodni temu na rozmowie kwalifikacyjnej w Cz-Dz, która przypominała bardziej luźniejsza rozmowę z przyszłym przełożonym. Zapomniałem imienia chyba Pan Artur lub Krzysztof( aczkolwiek nie jestem pewien) Z samej rozmowy jestem zadowolony. Rozmowa dotyczyła założeń i celów firmy, lojalności i ogólnie jak naszym zdaniem powinna wyglądać współpraca pracownik-przełożony. Owszem też usłyszałem "sky is the limit" no ale kurcze fajnie pracować w firmie, która nie posiada górnych planów, -ile sprzedamy-tyle mamy. Tak więc jeżeli chodzi o samą rozmowę oraz cele założeniowe osoby z która rozmawiałem to wydaja sie całkiem ok. Jezeli chodzi o wynagrodzenie zaproponowano mi 1500 netto umowa oraz premia pod stołem( co zreszta sam rozumiem). Akurat dla mnie taka podstawa nie jest w ogóle satysfakcjonująca, więc zaproponowałem moją kwotę i tutaj jedyne co mi się nie spodobało to to , że telefon milczy a osoba, z która rozmawiałem obiecała zadzwonić ,nie ważne czy jest zainteresowana współpracą, czy nie. To akurat nie jest fajna polityka bo świadczy o braku szacunku do innej osoby, która jednak poświeciła czas na przygotowania się na rozmowę. Tak więc niby ok ale nie do końca. :)
1
Wolny 2016-07-19 21:14:45
To prawda ...przy przyjeciu do pracy rozmawia się niby na piziomie ale z czasem w trajcie pracy i to bardzo szybko okazuje siłę że czar prysl, ma sie do czynienia z głupim kimś kto tylko dużo bredni opowiada w czym nie ma składu i ładu. Na szczęście przyszło opamiętania i już nie chcę nawet wspomnieniami wracać do idiotyzmu......Ale jedno jest pozytywne ,SZACUN dla starych pracowników którzy robią swoje i nie słuchają bredni
zozol 2016-07-21 13:58:10
Szefostwo kąbinuje jak tylko może żeby im było dobrze a mają gdzieś pracowników szkoda tylko że nie widzą albo niechcą zobaczyć tego jak ci którym ufają ich okradają i okłamują wkopując tym samym niewinne osoby. Czasami warto jest poobserwować inne osoby przez kamery a nie tylko panie pracujące na taśmie, bo można przez to więcej zobaczyć a przy logicznym myśleniu i odpowiedniej kalkulacji można się zobaczyć uczciwość pracowników. Szkoda mi tych kobiet tam pracujących za marne grosze i za to pomiatanie nimi, traktowane są jak śmieci. Nie polecam tego zakładu.
Woly 2016-08-03 06:27:39
Maniek no tylko Ci się wydaje
prot 2016-08-04 08:24:12
Zosienka zastanowilabys sie nad swoimi cennymi uwagami na temat starszego leniwego kierownictwa, ktoremu totalnie sie w glowce poprzewracalo nieraz bylem swiadkiem jej pozal sie boze uprzejmosci powinni ja doszkolic pod tym kierunkiem, chyba, ze firmie nie zalezy na klientach, a na mlodych trzeba postawic ba sa bardziej kreatywni, reszta ok
wolo 2016-08-04 08:26:39
Zasięgałem opini od czterech gości którzy tam podpisali umowę.
Jakim prawem pobieracie kaucję, jakim prawem żądacie podpisanego dok. inblanco?
Na moje pytanie "co znajduje się w przesyłkach?" Pani w Waszym biurze nie umiała odpowiedzieć. Ja tylko ostrzegam innych aby byli ostrożni!
Jeżeli chodzi o sposób działania Waszej Firmy, to pozostawiam pod rozwagę każdego.
PAaaaa
monika 2016-08-04 08:31:15
Witam, wszystkich zainteresowanych praca w tej firmie, dziś byłam na rozmowie i naprawde zostałam mile zaskoczona rozmowa trwała może i godzinę ale zleciała tak jak by to było zaledwie 10 minut. Dodatkowo w czasie trwania rozmowy dowiedziałam się wszystkiego odnośnie możliwości obowiązków zalet, jak i wad, wynagrodzenia itd. Więc naprawdę gorąco polecam bardzo miłe szefostwo, atmosfera. Pozdrawiam Monika
mono 2016-08-04 08:32:30
no ja tam pracowałem dość długo-z mała przerwą ponad 1,5 roku- jest spoko- ja bardzo miło wspominam- myśle, ze wielu innych też :)

ogólnie jest szacun do ludzi- to ważne
wiesz- w mysl zasady \"szanuj szefa swego- bo możesz mieć gorszego\" :)) a tak na poważnie- to fajna firma i polecam- mozna sie tez dużo nauczyc, a po odejsciu nawet i współpracowac dale
zegarek 2016-08-04 16:27:47
Monika to o której godzinie byłaś na tej rozmowie??? skoro godzinę gadałaś ..ale brednie piszesz..myślisz że ludzie nie zerkają na zegarki???
zegarek 2016-08-04 16:28:11
Monika to o której godzinie byłaś na tej rozmowie??? skoro godzinę gadałaś ..ale brednie piszesz..myślisz że ludzie nie zerkają na zegarki???
1
meno 2016-08-05 00:09:08
Pracuje tam już prawie rok, jestem bardzo zadowolony, zarobki owszem nie są rewelacyjne, trzeba jeździc zeby zarobić, więc jak ktos tylko jeździ to nie ma problemu z zarobkiem. Sytuacja w firmie jest bardzo przyjazna, kierowcy mili, przynajmniej Ci których poznałem. Pozdro. Nie słuchajcie tych betonów, co tylko w żywe oczy łgają. ;)
zibi 2016-08-05 00:11:18
mnie interesują stanowiska związane z ślusarstwem albo elektryką. to moja branża. wiecie jak dla takiej pracy wyglądają sprawy finansowe? trochę już robię i chcę zarobić godnie
arti 2016-08-05 00:14:32
Może jest tutaj ktoś na forum, kto napisałby coś o aktualnych warunkach pracy w tej firmie, bo jak patrzę na daty komentarzy, to przez ostatnie 3 lata pojawiły się ledwo 3 opinie. Nie wydaje mi się, więc, że tak u kiepsko z warunkami, inaczej tego narzekania byłoby więcej. Podobnie jak specu napisał, gdy ktoś pracuje 5 miesięcy, to chyba nie jest mu tak źle, inaczej odszedłby szybko.
Słoneczna 2016-08-05 08:03:48
Ludzie...słonko świeci, więcej uśmiechu, więcej optymizmu... a tu pretensji moc, co wam to daje..życie nie kończy się na tym jak się odegrać złośliwe. ...przecież nikt nas nigdzie na siłę nie trzyma
życie jest cudowne
bron 2016-08-05 09:47:37
Raz na jakiś czas korzystam z usług icar i bardzo chcę podziękować kierowcy korporacji o numerze 549 marka skoda octavia kolor srebrny metalik z którego usług wczoraj korzystałam. Jestem w dziewiątym miesiącu ciąży i bardzo dziękuję za pomoc zaangażowanie i troskę jaką pan kierowca mnie obdarzył.Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę sobie więcej tak wspaniałych osób spotkać w swoim życiu.
tuto 2016-08-05 09:49:30
Jakiś czas temu współpracowałam z tą firmą i udzielałam lekcji dla klientów, którzy zgłaszali się do 5 plus. Stawki godzinowe bardzo niskie.
Z liczbą zleceń też różnie bywa. Jeżeli jakaś lekcja przepadała z mojej winy lub z winy ucznia byliśmy zmuszani do ich odrabiania, nawet jeśli żadne z nas tego nie chciało, np. ze względu na brak terminów.
Ogólnie odradzam, lepiej samemu ogłaszać się na portalach, gdzie ludzie szukają korepetytorów. Ta praca to zwyczajne udzielanie korków z dojazdem do ucznia, tylko że za stawkę niższą niż średnia kwota żądana przez nauczycieli za prywatne lekcje.
gburek 2016-09-02 07:33:19
jeśli ktoś szuka marnej umowy o pracę na najniższą, pensje pod stołem zalerzne od właściciela, stare samochody które padaja jak muchy, brak wczasów pod gruszą i nie myśli o emeryturze, to jest to firma dla niego
1
pac 2016-09-02 10:22:40
a możesz napisać jak traktują tłumaczy? warto z nimi współpracować? wszędzie się ogłaszają że potrzebują tłumaczy do współpracy. trochę mnie to dziwi, gdyż biuro istnieje nie od dzis a wygląda na to że nie mają stałej bazy tłumaczy? jaki tego powód??? dzięki za odpowiedź
lukas 2016-09-02 10:24:21
no ja też jeszcze nie wpłaciłem kaucji a juz podobno dzisiaj wysłali teraz czekam aż przyjdą i dopiero wtedy mam zapłacić a jakie wymiary maja te paczki tak mniej wiecejbo 0,5 kg maja ważyć ale o wymiarach nie było mowy a obietościowo mogą być rózne ciekawe co sie okaże czy to naprawde jakaś lipa czy jednak nie
magazyn 2016-09-02 10:26:24
Ciekawe sa te powyższe opinie, zauważcie jedno - każda opinia jest mega pozytywna, brzmi jak reklama firmy, każda pisala kobieta, nick to imie źeńskie pisane wielką literą i wszystkie opinie powstały w ciągu kilku godzin, przypadek? nie sadzę! Ktos pisze tu sztuczne opinie, pytanie tylko czemu, lepiej chyba uwazac
mana 2016-09-02 10:29:54
Jak ktoś nie lubi klientów to lepiej żeby na sali nie pracował, aniw żadnych usługach... No bo wiadomo czy za kasą, cyz handlowiec czy kelnerka to trzea się uśmiechac i znosic ludzi nie wazne jacy są. Ja pracuje na szęście "na zapleczu" więc mnie to nie dotyczy. I supelnie nie rozumiem uwag tych wyżej, bo ekipę u (usunięte przez administratora)mam zgrana
pracownica 2016-09-02 10:32:03
Ja uważam, że Firma faktycznie się pogubiła. Zgadzam się z opinią o słabej kierowniczce z północy. Miałam przyjemność z nią pracować. Ona również przyczyniła się do tego, że region północny nie robił wyników. Na początku były bardzo małe plany i ja nie rozumiem jak ludzie ich nie robili...ale to zasługa kierowniczki bo ona nie wiedziała co się dzieje i nie potrafiła zarządzac tak ludzmi , żeby osiągali wyznaczone cele, W sumie dla kogoś kto nie chciał robić premii tylko przezimować ona była idealna. Tylko najgorzej jak było ciśnienie z góry to wyładowywała się na pracownikach i to w sposób nazwałabym to mobbing. Miałam przyjemność pracować z Justyną KAM z południowego regionu. Świetna dziewczyna i z nią można było robić wyniki+kierowniczka Aga, która wie co jej region robi i jak robić wyniki. Dobrze, że juz nie ma tej kierowniczki ale w Firmie faktycznie od lipca panował chaos i decyzje z góry nie były trafione. Ale czasami trzeba się cofnąc dwa kroki w tył, żeby zrobic 5 kroków w przód. Trzymam kciuki za Firmę bo zarobki , samochód ok, i ludzie też ok. Powodzenia
kozak bo anonimowo 2016-09-02 10:36:13
Serio ? Siedziałam obok Ciebie jak byłeś w pracy i myślałam, że mnie skręci jak słyszałam Twoje rozmowy. Ile razy „słodka kontrolerka jakości” zwracała Ci uwagę, to Ty zawsze byłeś mądrzejszy. Wszyscy robiliśmy po 8-9 zamówień na tydzień a Ty zrobiłeś w 3 tyg - 3 zamówienia. Już nie wspomnę, że inni Konsultanci próbowali Ci pomóc, żebyś zrobił wynik, mimo, że nie mamy płacone za niańczenie nowych osób. Jakie wyniki takie wynagrodzenie. Na forum każdy jest kozakiem bo pisze anonimowo.
Wiko 2016-09-02 13:08:51
Gburek co racja to racja
nieznajomy 2016-09-02 13:12:46
począwszy od managerów do specjalistów wynagrodzenia są na bardzo niskim poziomie więc każdy szuka czegoś atrakcyjniejszego z czasem. Firma też zatrudnia pracowników o niższych kompetencjach mając spore ograniczenia finansowe w wyniku czego nie zawsze się oni sprawdzają
czytelnik 2016-09-02 13:15:07
ciekawe kto nad tym czuwa , ze niektore opinie sie pojaiaja, a inne nie.

Totalna sciema i wyludzanie kasy
dupek 2016-09-02 13:17:48
gburek czy gnojek bo nie łapie?
handel 1234 2016-09-04 15:48:54
gburek skoro tak żle było ci w tej marnej firmie to po co meczyłes sie w niej aż 16 lat?!Oj Jacuś nie ładnie.........................
Gburek 2016-09-07 08:37:57
nie wiem o czym piszesz, ja tam na szczęście nie pracowałem - pracował tam mój znajony w Waszym oddziale Panie Dyrektorze, wiec znam warunki. Nie miał zamiaru mnie okłamywać więc to chyba prawda...
Azu 2016-09-07 21:53:59
Maciek a uznaleś że jednak jesteś za ambitny by tracić czas w Dealu ? Czy może taka marionetka z Ciebie bezradna
Izy 2016-09-08 12:11:02
Zatrudnij się a kto ci broni
zadziu 2016-09-08 17:04:04
Witam jestem pierwszym klientem który zakupił w maju u was ręczniki bambusowe i bawełniane z lnem.Jestem bardzo zadowolony perfekcyjną obsługą klientki w sklepie Kazimierz.Pani jest uśmiechnięta i dodatkowo ma wiedzę na temat asortymentu.Z rodziny osoba kupiła przez tą samą Panią pościel bawełnę satynową egipską gdzie cechy jakie sprzedawca wymienił sprawdziła się w użytkowaniu.Chodzę po sklepach po galeriach w Krakowie ale takiego doradztwa o gramaturach i jakościach nigdzie nie usłyszałem.Towar w sklepie jest ładnie wyeksponowany i bardzo kolorowy co mnie przyciągało do oglądania aż w końcu zakupiłem jakościowe rzeczy;)Polecam ten sklep gdyż rzeczy są ładne i na lata.Firmę tę polecam wszystkim.
piotr 2016-09-08 17:06:29
Marek,czy możesz proszę napisać coś więcej jak ta współpraca przebiegała? najbardziej oczywiście interesują mnie kwestie finansowe ale pewnie nie możesz udzielać takich informacji, rozumiem, takie prawo mamy. widzę że sporo tu jest pozotywnych komentarzy, przekonuje mnie to. a jak z mieszkaniem i wyżywieniem?
tygl 2016-09-22 18:56:12
oooo widzę ze cenzurka wypowiedzi włączoną nie ładnie "GOWORK" oj nie ładnie
Nie chcę 2016-09-28 08:16:04
Ludzie - przeczytajcie post Klaudiusza - pierwszy na tej stronie z lipca 2016 o rozmowie kwalifikacyjnej. Tam macie prawde chyba - 1500 na umowe czyli najniższa krajowa, a reszta POD STOŁEM!!! Nie chciałbym pracowac w takiej firmie i myślę, że może ktoś z fiskusa to czyta...
nie chce chciec 2016-09-28 12:22:53
A Ciebie chca? chyba nie skoro sie tak flustrujesz. No ale moze zalapiesz sie na 500+
1
Ryt 2016-09-29 11:17:02
Ponoć mają starą kadrę wymienić bo sie im robić nie chcę więc nowi będą mieli szansę się wykazac
masetro 2016-09-29 13:59:42
a wiesz może kogo konkretnie niby mają wymieniać? ciekawi mnie czy masz te informacje sensacyjne z jakiegoś konkretnego źródła czy to jednak są tylko jakieś nic nie znaczące plotki... co wy na to, potwierdzi ktoś?
Zostaw swoją opinię o DEAL sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEAL sp. z o.o.