brak logo

DDS Content s.c.

Malbork

Opinie o DDS Content s.c.

byly pracownik 2014-01-15 09:40:09
Słaba firma. Dużo tam bałaganu, niskie zarobki i wiecznie nie zadowoleni klienci. Zresztą jak mają być zadowoleni jak płaca kase za reklamę, a potem idą ja zobaczyć i widzą ze te ich monitory nie działają. Masakra. A jeszcze czekać bmusza nawet miesiąc na zrobienie jednej głupiej planszy.
Odradzam tą pracę każdemu.Atmosfera do bani i zarobić można tylko jakues grosze.
6
~nica 2014-01-17 09:55:36
Bywają gorsze miejsca, ale faktycznie, ja też uciekłam stamtąd jak tylko mogłam najszybciej. Poza tym ta firma chyba już kończy działalność, bo sprzedają reklamy na monitorach na pocztach, a byłam ostatnio na poczcie i monitory nie działają.
Aha, firma działała w Warszawie, więc nie wiem dlaczego wyskakuje jako dds content Malbork.
7
byly pracownik 2014-01-25 20:20:36
Monitory nie działaja, ale faktury klientom wystawiają. B...el na kółkach. Podobno parę razy zdarzało się, że wypłacali pracowniką nie takie kwoty, jak trzeba. Ktoś dostał za dużo ktoś za mało. Dziewczyna która dostała brutto zamiast netto zaraz sie zwolniła i tyle widzieli kase. :) Dobrze im tak. (usunięte przez administratora) Ale widać jaki tam porządek, (usunięte przez administratora)
5
Minnie 2014-02-05 06:14:39
Żenujące było wieczne słuchanie sprośnych żarcików i obgadywanie wszystkich dookoła, a w szczególności byłych współpracowników. To chyba jedyny znany szefom sposób na "integrację" z pracownikami. Fuj.
4
na-js 2014-02-07 08:02:46
Miałem okazję porozmawiać osobiście z osobą, która tam pracowała i niepochlebne opinie o firmie się potwierdziły. Niewiele można zarobić, atmosfera marna, opóźnienia w wypłatach, pensje wypłacane w kilku częściach. Poza tym produkty i realizacja zamówień też pozostawiają wiele do życzenia, w związku z czym trzeba się wiecznie użerać z wściekłymi klientami, którzy zapłacili, a nie dostali tego, co powinni.
2
na-js 2014-02-07 08:05:59
Oczywiście firma działa w Warszawie, a nie w Malborku. Chociaż w paru miejscach podają jeszcze adres w Legionowiw, to biuro mają na Białołęce. A tutaj parę opinii: ( usunięte przez administratora )
2
bp 2014-02-27 14:56:34
Firma nierzetelna, nie warto tracić czasu na dojazdy, bo nie da się tam zarobić. Po pierwsze, pensje nie są wypłacane na czas. Zdarza się, że musisz prosić o swoje, bo pracodawca "zapomniał" o wypłacie. Monitory nie działają, a klienci faktury dostają. Błędne koło. DDS ma problemy z zamówieniami, ponieważ jest jeden grafik, który zajmuje się m.in. parzeniem kawy dla właścicieli.
4
byly pracownik 2016-04-16 19:15:45
Z ekipy sprzedażowej został 1, faworyzowany zresztą mocno przez szefostwo, pracownik. Wszyscy pozostali samodzielnie stopniowo odeszli. Część osób z powodu problemów z kasą, część z powodu niechęci do właścicieli, a reszta po prostu poszła do lepszej roboty.
Piotr 2016-07-25 11:20:06
Dlaczego jest tu forum o DDS Content - Malbork, skoro ta firma w ogóle nie występuje na tym terenie, druga rzecz to rozwijająca się firma i ja nie narzekam na zarobki, jeśli ktoś jest dobrym sprzedawcą to prowizja jest naprawdę niezła
1
Zostaw swoją opinię o DDS Content s.c. - Malbork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DDS Content s.c.