brak logo

Locus Security

Łódź

Opinie o Locus Security

pracownik mc 2014-01-09 23:28:04
nawet znajomosci tutaj już nie pomogą, musisz być jakąś rodziną (usunięte przez administratora) A ścieżka kariery ? prosze Cię , śmiech na sali
1
pracownik mc 2014-01-27 22:28:48
branża ochroniarska, praca w locus na kauflandzie to ma mało wspólnego z ochroną , jestes magazynierem, cieciem, sprzątaczem, tylko nie ochroniarzem (usunięte przez administratora)
1
pracownik mc 2014-02-08 00:30:18
Ostatni raz ostrzegam wszystkich ludzi, którzy chcą podjąć prace w tym syfie.. Nie róbcie tego.. bo szczerze będziecie tego żałować. (usunięte przez administratora) nie firma. Na miano firmy trzeba sobie zasłużyć a locus i rzadzący w locusie łącznie z dowódcami na kauflandzie(usunięte przez administratora) oraz Jałmużna to jedynie (usunięte przez administratora) osoby bez jakich kolwiek ambicji . Czyli totalne zera :)
2
OMG 2014-02-17 09:48:21
Ja pracowałem w Łodzi w Rosmanie ODRADZAM wszystkim po tygodniu stania przy słupie zemdlałem i musiałem odejść. Teraz żądają odszkodowania przez sąd, koszmar z ulicy wiązów, ODRADZAM wszystkim!
2
Dowódca zmiany 2014-03-15 15:45:54
To co tu się dzieje to jeden wielki syf. Z perspektywy czasu muszę stwierdzić że trafiłem w miejsce gdzie człowiek jest traktowany jak zwykłe kupsko. Jak już wiadomo rodzina rządzi i nie da się tego zmieni. Kamil dowódca gdzie wcześniej jako pracownik był w porządku stał się najgorszym przełożonym, przyłazi tylko i pytania " zjadłeś już " gdzie teraz to jest wielki wyczyn. Kaszomen tylko żre, od tego tuńczyka i ołowiu który się w tych puszkach znajduje wali się mu we łbie. Najważniejsza jest plexa i przyjebanie 50zł działy. I Pobity człowiek bez zębów, który liże Kaszomenowi pachy, cieć od cukru hehe. Na niego uważać bo to jeden wielki podpierdzielacz. Teraz to już sie robi po mału Roka, odchodzą lub są zwalniani normalni pracownicy a przyjmują typów którzy są od ściemniania. Nie zmieni Ci taki bo mu zimno lub mu łapa drętwieje od picia wódy. Zdrowi normalni mają lipe bo są od wszystkiego i czasem brakuje czasu takiemu żeby zjeść lub wypić kawe. Jeśli to się stanie to kawa w biegu. Dobrze że idzie wiosna, czas uciekać z tego obozu.
2
Zxasfryt 2014-04-14 16:38:52
Masz rację firma ogólnie na rynku wypada ok ale ekipa rzadzących na kauflandzie to normalnie żal.Pracownik jest zastraszany,poniżany,tylko jak coś zrobisz nie tak nawet przez przypadek zaraz cię straszą działami i racja sama rodzina rządzi co jest normalnie kabaretem i mocno się razem trzymają męcząc ludzi by nie stracić tego dobrze płatnego dla nich obiektu.Odradzam pracę to nie jest zwykła ochrona ludzie maja tam takie obowiązki że normalnie włosy z glowy wychodzą.Jak chcesz być zdrowy i nie miec nerwicy to nie zatrudniaj sie tam
Łodziak 2014-04-25 14:49:58
pracowałem w firmie w 2004 r mimo wszystko chwale ta firme oraz ludzi którzy tam pracója.A ludziska tak zwane placki co w ochronie to pewnie na budowach staliscie niemacie pojecia o jakim kolwiek zabezpieczeniu obiektów handlowych badz przemysłowych.Jeszcze jedno pracowalem tez dla tej firmy jako wsparcia na zabezpieczeniach wyprzedarzy w takzwanym SUFO wydaje mi sie ze niec sie nie zmienilo.Piszecie ze jestecie terroryzowani przez dowódców zmian dlamnie to bylby moment jezeli jakis placek ze stenowiska dowodzenia robiłby jazde to albo w ryj albo stój swobie wiesniaku sam na obiekcie i koniec
zwolnił sie i nie żałuje :D 2014-05-23 17:56:04
Witam.Pracowałem tam prawie rok i zdecydowanie odradzam komukolwiek pracy w tej ,,rodzinnej ,, firmie .W sytuaci bez wyjscia lepsze bedzie zbieranie puszek (kasa ta sama ,a bez stresu) :D
jgor 2014-08-31 14:37:43
lodz magazyn centralny rossmann pracowników traktuje się jak smieci nawet gorzej 12 godzin menczarni. tylko grubasy wymyslaja jakies głupoty bez sensu i ludzi gnoja a sami tylko siedza i nic nie robia. odradzam
1
uzns 2014-09-02 10:34:39
cos prawty w tym jest licho ludzi się traktuje tam na magazynie pracowałem troche to wiem a grafik to rzenada co dziennie zmiany jak w zadnej firmie porarzka dlatego ludzie odchodzą, a każdy powinien o tym wiedzieć ze tak nie można robic odradzam a ci na gorze aby grafiki zmieniają i fajki chodza palic
uzns 2014-09-17 20:22:11
Organizacja ha po pierwsze co to za szefostwo co nie ma dawnej licencji czyli teraz pracownik kwaliwikowany smiech na sali i się rzadzi ludzmi a tak na prawde ustawy o ochronie osob i mieinia się nie zna poraszka a co dopiero ludzmi zarzadzac i dlatego tak jest i ludzie odchodza i będą odchodzić doputy nie będą to normalni przelorzeni z kwaliwikacjami i znający się na ochronie a nie gnojeniu ludzi ps. pewnie fikołkana egzaminie by nie zrobili... stanowczo odradzam ta firme
jgor 2014-10-18 06:54:03
nie niema po prostu biora ludzi z ulicy aby tylko nie był bys karany,a najlepiej z grupa inwalicka a placa 7zl na godzine i stoisz jak kolek 12 godzin.
jgor 2014-12-02 15:07:35
ha ha 7zl to duzo ja jebe dobry jestes to czemu tam nie pojdziesz stac ic tam od marca najlepiej bo teraz maja ludzi bo zima.I dostaniesz grafik piec albo cztery razy po drzad 12 godzin na nogach powodzenia i w miesiacu grafik sie zmieni co drugi dzien a i jeszcze dt tak zwany dyzur telofoniczny ha ha. to czemu nie maja ludzi bo ludzie wola isc za 5 6 lub 7 zl gdzie indziej i w nocy da sie pospac. a tu grubasy tylko patrza aby nie gadac nie opierac sie najlepiej stac na bacznosc a sami chodza na papierosy co kawalek i aby jedza i wolnych chwilach ludz jebja i traktuja jak smieci az umowa to sciemniaja ja robilem troche to wiem ma pare osob i to wszystko... wiedz witek zatrudni sie i zarobisz duzo pieniedzy....
Jeszcze pracuje 2014-12-02 15:45:13
Tak to prawda ziom co piszesz umowa to sciema wola abys sie zwolnil niz umowy doprosil powtarzam doprosil jak przyjmiuja to niby po trzech miesiacach smiech tylko tak muwia jak dostaniesz po pol roku jak wytrzymasz to ok moze dadza.Ja aby do wiosny i zegnam i nie polecam chyba ze musisz sie gdzies zachaczyc to ok bo na dluga mete nerwowo by nikt nie wytrzymal polowa to podpierdalacze by trzeba bylo ich napierdalac co drugi dzien a o gorze cala prawda...... pozdrawiam
lodziak 2014-12-07 12:53:42
No 7 zl to lipa jak sie nie posiedzi to tragedia.Nigdy nie bedzie ludzi jeszcze jak by polowe zmiany posiedIal to by byli.A takto beda ale ci co musza a z reszta za dziewiedz zloty malo klo chce pracowac.Moze wrescie zacznom placic a nie jalmuzne daja niech szefy postoja jakis czas to zobacza jak to jest
pokrzywdzony 2015-02-03 23:18:36
Chcą 1600 z tytułu kosztów zastępstwa?
Ode mnie też chcieli, ale zgłosiłem sprzeciw do nakazu zapłaty i rozpatrzenie sprawy w mojej obecności, na sprawie przedstawiłem dowód na to, że zostałem zmuszony do podpisania zlecenia ze wsteczną datą, i sprawa ucichła, pewnie się już przedawniła.
pokrzywdzony 2015-02-03 23:36:39
Chcą 1600 z tytułu kosztów zastępstwa?
Ode mnie też chcieli, ale zgłosiłem sprzeciw do nakazu zapłaty i rozpatrzenie sprawy w mojej obecności, na sprawie przedstawiłem dowód na to, że zostałem zmuszony do podpisania zlecenia ze wsteczną datą, i sprawa ucichła, pewnie się już przedawniła.
1
pi 2015-02-05 18:49:52
Ha ha wes dobrego ratce prawnego i tobie jeszcze zaplaca sie nie martw. Tyle kary to wam tam pieknie placa tylko pracowac w takiej firmie jak takie kary. Polecam radca prawny i oni tobie zaplaca a nie ty im
okaz 2015-02-11 15:27:08
losus firma jak kazda ale zalezy n a jakim obiekcie sie pracuje bo to obiekt tworzy atmosfere np. w media markt w gorzowie.wlkp sa same kapusie kierownik sprzedazy w przykrutkich spodniach i butach z ccc za 30 zł były ochroniarz z rozumem piecio latka na takim stanowisku kierowniczka kas kabluje dodaje wymysla na ochrone a drektor obiektu w patrzony w nia jak w obraz wierzy i sie czerwieni ciekawe co ona mu robi
lol 2015-02-11 22:01:45
Ale w lodzi to prawie same podpierdalacze pracuja a atmosfera zajebista szczegolnie jak jest hopie odprawa i mowi taki gej ze nic go nie slychac i aby patrzy w te kamery aby kogos upatrzyc i potpierdolic .a sam sciemnia jak malo kto a drugi nic ci nie powie tylko meile na ludzi pisze. Firma spoko dla podpierdalaczy ziom polecam jak nic
obiektywny do bólu 2015-04-17 07:41:56
locus security... nie chce tu oczerniac ani obrażać kogokolwiek powiem cała prawde o tej firmie w któerj pracowałem ponad 1,5 roku na obiektach w warszawie po pierwsze nie polecam to prawda że mają cie za nic wszystko jest ok puki dla nich jest ok nieważne jak sie starasz za te smieszne pieniadze to jeszcze potrafią ci wypomniec ze 8 zł to jest niesamowita stawka za którą powinienes oddac swoje zycie dla tej firmy i wogóle 8 zł to aż za duzo bo dla nich powinienes pracowac za darmo bo sa tak wspaniali frajerzy poadrawiam saturn na tarasach oni mysla tam ze sa agentami fbi cia bor wogóle tajne słuzby a kradną u nich wszystko jak leci strat makabryczne monitoring frajerski jakas córka szefa tam pracuje po znajomosci klika frajerska firma traci obiekty wogóle nic juz chyba na wawie niema bo potracili wszystko wypłaty na czas tylko przez pewien okres potem po 3 4 miesiącach niemasz przelewu z jednej ze spólek i robia z ciebie debila ze to twoj bank sie pomylił hhehe poprostu smiech takie firmy nie powinni istniec to zal i zenada wymagaja profesjonaliamu to ty pracujesz profesjonalnie to i tak jestes smieciem dla nich 8zł!! smiech i mówi ci taki frajer jak sie pytasz o podwyszke ze niema takiej opcij i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo umowy nie dostaniesz cwaniaki frajerzy leszcze pozdrawiam was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
jgor 2015-04-17 14:57:25
Cos w tym jest umowa to sciema jakies opinie w lodzi dostajesz na rossmannie i mowia ze bedzie umowa grubasy a tu nic szczecin. Wstrzymal wyzysk jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 7zl na godzine i dyzur telofoniczny. Grubasy wymyslily nie polecam grafik zmiany co dwa dní w ním beka lepiej do solidu isc jak musisz grafik bedziesz mial bez zmian i zmostu odrazu mowia ze umowa zlecenie a nie jak w locus sciemniaja ze umowa bedzie a naprwde niema gruby aby obiedza ze bedzie. A. I tak nie bedzie. Porazka jak mozna tak ludzi klamac
Fbi 2015-05-12 21:08:37
Racja Jarku!
SPION 2015-05-13 00:43:39
KAMIL DOWÓDCĄ----BOSZ CO TAM SIĘ DZIEJE....TO JESZCZE NIECH ZROBIĄ SIOSTRĘ JAŁMUŻNY, DOWÓDCĄ -CZY JUŻ JEST?PARODIA....ŻENADA.ŚMIESZNI LUDZIE TAM ZOSTALI.NIE BAĆ SIĘ KAR,ZBIERAĆ GRAFIKI ,NA WSZYSTKO JEST PARAGRAF.Z MIŁĄ CHĘCIĄ ZAJMIE SIĘ ADWOKAT M.MASTALERZ-BARDZO DOBRZE ZNA TĄ PATOLOGICZNĄ RODZINNĄ FIREMKE
1
brama towarowa 2015-05-18 19:09:59
Zgadzam się z tobą.Żenadą i parodią jest to co napisałeś....Jeśli wyrażasz swoją opinię to miej aktualne informacje.Ludzi o których wspominasz nie ma już na obiekcie od ponad roku więc najpierw zmień informatora,a później się wypowiadaj bo siejesz tylko kwas i nic więcej...jak tęsknisz za nami to zapraszamy na obiekt,ja jestem tu już kilka lat i nie narzekam,nawet dostałem podwyżkę do wszystkiego można się przyzwyczaić trzeba tylko chcieć.
lok 2015-05-20 16:59:36
Podwyszke 50 groszy a sie podniecasz jak bys dostal z piec zloty na godzine. to siedz tam asz do usranej smierci jak ci dobrze na najmniejszej krajowej
obecny 2015-06-10 13:13:39
To ciekawe jestem jaka masz stawkę lok?Bo pewnie jesteś na utrzymaniu urzędu?
brama towarowa 2015-06-11 16:06:03
Z taką znajomością pisowni polskiej zdecydowanie ma predyspozycje na pracę w urzędzie-może nawet Marszałkowskim.Być może używa pseudonimu bo nie potrafi się podpisać,tak też czasem bywa-trzeba współczuć...
olek 2015-06-12 20:26:30
1,5 roku pracowałeś, to co tam robiłeś skoro takie makabryczne straty były? Może już jak nie pracujesz to się trochę poprawiło....
lok 2015-07-05 11:02:02
Pracuje etat w normalnej firmie 2200 podstawy i do tego premia motywacyjna i profity multisport itd. i wekendy wolne a jesli pracuje w sobote to sto procent platne. a w ochronie zmaenowalem cztery lata na najmniejszej krajowej w tym rok umowa zlecenia szkoda tam czasu panowie marnowas szukajcie cos lepszego bo w ochronie sie pracuje tylko na szefow i przelozonych nierobow . ogarnijcie sie pozdrawiam a praca jest tylko trzeba szukac
1
koko 2015-08-22 16:03:50
haha panowie tam w lodzi na magazynie rzadza ludzie ktorzy nie maja licencji i pojedzia o ochronie i na dodatek grafik sie zmienia co dziennie nie polecam brak ludzi i dowodcy bez kwaliwikacji
pracował 2015-09-23 06:29:28
Ta zarobic na magazynie w lodzi placa 7zl po pol roku mialem 7.5zl i umowe zlecenie stalem po 12 godzin w wiekszosci jak debil przy rampach a grafik zmienial sie co drugi dzien jak by bylo dobrze to by mieli ludzi a tam brak ludzi omijsjcie to glowno z daleka w delcie juz lepiej ludzi sie traktuje i grafik tam robia raz w miesiacu a nie jak tam na magazynach w lodzi co drugi dzien i jeszcze do tego dyzur telofoniczny jak w strazy pozarnej ale nie platny nie ma tak nigdzie jak tam jest i gosciu na otprawie sepleni rano nawet niema licencji ale rzadzi perarzka nie polecam jeszcze raz
Byłem 2015-10-25 14:01:05
Byłem na obeisciu tego magazynu i na rozmowie tez mam licencje a bora jak leci tak zauwazylem nie maja ludzi stawke powiedzieli ok, ale jak bylem na tym magazynie to tojest duze ci ludzie stoja na bacznosc przestraszeni nie maja na czym usiasc i stac tak to bezsensu stwierdzilem i zrezygnowalem czego nie zaluje bo za dwa dni znalazlem dobra posadke 24 na 48 sie posiedzi stawka 8zl mniej ale spoczko i oko sie przespi w nocy a tam na rossmannie jak zauwazylem to sie nie pospi w nocy.
świeży 2015-11-04 22:01:16
A ja się niedawno zatrudniłem na sklepach Rossmanna i nie narzekam a i stawka wyższa.
inna 2015-11-25 10:23:13
Ta firma to wielka poraszka nie szanuja ludzi chodzi dowodca obiektu i ma ludzi za nic i nie dlugo sam bedzie musial postac bo za te pieniadze i szacuek do pracownika ktorego niema. ale wiem jedno jesli on by mial postac tyle co ci biedni ludzie do poszedl by na chorobowe bo by nie dal rady. ludzie jak chcecie na tym obiekcie pracowac to idea flex na magazyniera rejestruja na 2100 plus premia i jedzeni za fre na stolowce a tam w locusie zlecenie i zero szacunku dla czlowieka praca od switu do switu brak slow
sssss 2015-12-20 15:10:28
Powiem tak nie wiem kto rzadzi tym sywem ale ludzia dali podwyszke 1zl.ludziom ktorzy stoia po jedenascie godzin na nogach i pracuja na ta firme a te grubasy co siedza na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 12 godzin nic nie robiac tylko zdiecia i notatki na ciezko pracujacych na dole ludzi an oni za pierdzenie w krzesło 1,5zl. gdzie ci rzadzacy ta firma maja glowe no cusz za 9,5zl trzeba ciezko stac i marznac a za 11zl. siedziec i upokarzac ludzi na dole ktorzy wszystko robia nawetza sekcja ktora tylko 8 godzin gra na telefonie lub siedzi przed netem. Normalnie powodzenia po nowym roku gdzie wszyscy zaczna placic a ta dyrekcja placi ale tym co tylko siedza na gorze gdzie tak jest....
1
obcy 2015-12-21 06:37:06
Kiedys robilem w ochronie to ty kolego bys chciał aby firmy ochraniarskie nie placily na czas a kto by im robil jak bys mial miesiac stac jakies 210 godzin za dwa tysiace na reke. I jeszcze pewnie po dwanascia godzin na nogach zero platnych piedziesiatek i setek za nad godziny co w etacie mozna tyle zarobic ochrona najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie moze byc
krok 2016-01-08 07:23:10
Tak utrzymuje osiem osob a reszta się zmienia jak rękawiczki nie liczyc tych na gorze co nic nie robia a najwieksza podwyszke dostali za siedzenie polityka jak nigdzie a reeszta się nie dziwiebo madrzejsza nie ta sobie w kasze dmuchac i odchodzi nie ma stać na 12 godzin dziesięć na nogach a o sekcji ne wspomnę tylko filmy gry i smiechy z ludzi pozdrawiam tych co jeszcze zostali
Zzzzzz 2016-02-02 15:24:13
Powiem tak tam nie jest zle tylko jest klika starych pracowników co robią aby ludzie odeszli jak by ich nie było by nie było źle Janusz kuzio to tylko z SBm przesiedzi i papieros za papierosem i drugi truskawka jak jest z nim to na zmiany tylko siedzą a reszta chodzi w koło jak debile.I wiadomo te parufy na górze aby ganiaja ale może wezmna zmienia troszkę dowódców i będzie ok i ta sekcja aby ci karza abyś robił za nich a oni tylko grają w telefon albo internecik oby wywalili starych i będzie dobrze stawką nie najgorszą ale paruwy na górze dostali największą 1.5zl a na dole tylko 1zl a powinno być odwrotnie



Jjj 2016-05-05 08:41:02
No nie wiem czy nic nie robią.Odpowiadaja za was wszystkich i wasze błędy np.gdzie od swoich przełożonych zbierają jeb..
nowy 2016-07-16 05:14:32
spoko nie jest zle tylko ten dowodca andrzej na kolowrotkach jest (usunięte przez administratora) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przeciesz to nie auszwits moze byc tylko trza stac caly czas ale to uidzie
ochroniarz 2016-10-07 14:10:00
Prawda
ochroniarz 2016-10-07 14:17:34
To co się wyprawia teraz w Rokszycach na Kauflandzie to już jest przegięcie paly. Koordynatorzy zatrudnili sobie swojego kolegę i od razu z marszu otrzymał ciepła posadke na portierni osobowej gdzie siedzi sobie z dowódca W i jego pupilkiem K którzy nic nie robią tylko co godzinkę grzeją sobie posiłki w mikrofali bo mają dietę (hahaha haha z K taki koks ze strach się bać takiego patyka) a ty zapieprzaj głodny i zmarzniety na wyjeździe i mokry bo ci się pod dachem na łeb leje.... ktoś z centrali powinien się tym zająć nie mówiąc o innych skandalicznych warunkach. Nie polecam
2
Ochroniarz 2016-10-20 09:57:52
To co się wyprawia teraz w Rokszycach na Kauflandzie to już jest przegięcie paly. Koordynatorzy zatrudnili sobie swojego kolegę i od razu z marszu otrzymał ciepła posadke na portierni osobowej gdzie siedzi sobie z dowódca W i jego pupilkiem K którzy nic nie robią tylko co godzinkę grzeją sobie posiłki w mikrofali bo mają dietę (hahaha haha z K taki koks ze strach się bać takiego patyka) a ty zapieprzaj głodny i zmarzniety na wyjeździe i mokry bo ci się pod dachem na łeb leje.... ktoś z centrali powinien się tym zająć nie mówiąc o innych skandalicznych warunkach. Nie polecam
1
Sekurit 2016-10-20 10:06:27
Kaufland Rokszyce: Dowódcami są osoby nie mające pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi, nie potrafią sprawiedliwie rozdzielić obowiązków jeden siedzi i nic nie robi a drugi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wyjeździe i na obchodach... do tego te premie dla STARSZYCH pracowników przyznawane potajemnie... tak to mogą pracować, 12 godzin posiedzieć, pośmiać się w cieple i 2 z przodu jest co miesiąc :) a ty marznij w zimę na wyjeździe i spędza przerwy w kontenerze z rozwalonymi drzwiami... skandaliczne warunki. .. ciesze się ze juz mnie tu nie ma, firma skandal
dutyk666 2016-10-20 10:08:26
chodzi ci o AS???
Sekurit 2016-10-20 10:12:18
warto też dodać o mobbingu w pracy ze strony koordynatora A i grafiku niesprawiedliwym, braku wody, posiłków przy pracy na zewnątrz !! najgorsza praca w ochronie, niegodna tej stawki... niejeden wojskowy tu nie wytrzymał ale przecież ochrona to taka sielanka
3
ja 2016-11-17 20:57:13
Nie wiem gdzie dostajesz posiłki .Woda w lato jest z baniaka fakt mogłaby być gazowana .Mobing jakoś tego nigdy nie odczułem a już trochę pracuje akurat.Wszystko zleży co rozumiesz przez mobing jeśli uważasz egzekwowanie w wykonywaniu obowiązków mobingiem to...
Uwaga 2016-11-21 16:26:54
Najlepszy przykład zmiana nocna : dwóch trzech panów ściemnia całą noc kawki herbatki i obrabianie komuś czterech liter wszystko trzeba za nich robić , przy czym dwóch chłopaków stoi na mrozie całą noc przy dziurawym dachu , oczywiście dowódcy na to patrzą i pozwalają. Mam nadzieje ze ktoś to wkoncu przeczyta i zrobi z tym porządek !!! Nie polecam
Zostaw swoją opinię o Locus Security - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Locus Security