brak logo

INOFORGES

Rydzyna

Opinie o INOFORGES

admin 2016-07-23 18:24
Wiele osób bierze pod uwagę firmę INOFORGES jako swojego przyszłego pracodawcę. Pomóż im podjąć decyzję, wypowiedz się o tej firmie na naszym forum.
On23 2016-09-06 11:16
Witam jakie macie wynagrodzenie dla nowych pracowników w rydzynie ? Operator cnc?
tyt 2016-11-29 18:54
Zapraszamy!
Mile widziany brak myślenia konstruktywnego i skłonności do używek ;)
Na start to z 2,5.
PiesNaBaby1290 2016-11-30 21:14
no i ch.j swiezy post... hmmm byly czy niezadowolony pracownik?? kandydant nie rozkmini tego w ciemno:P idzie rewolucja WINTER IS COMING gdzies trzeba przezimowac haha:) konstruktywne myslenie na ch.j? wrzucasz detal do maszyny, jak obrobi wyrzucasz go za siebie... praca lux zero spiny krzeselka przy maszynach zimny browar na przerwie no i to wynagrodzenie mmmmm 3.6 w dwa miesiace przy premii 500 zycie jak w madrycie haha JAKOSC PRECYZJA INNOWACJA INOFORES POLSKA:P
1
Byly 2017-01-24 23:10
Omijac szerokim lukiem, zero szans na jakikolwiek rozwoj, tylko robic za najnizsza krajowa a jak sie nie podoba to zmienic prace. Polityka podejscia do pracownika w tej firmie pociagnie ja na samo dno. Jesli szukasz pracy na chwile to ok jak na dluzej to zle trafiles.
1
Nick 2017-02-14 18:47
Są i tacy co długo pracują.
Wszedzie jeden wielki syf. Smród, brud, oleje, chłodziwo jak galaretka, nie dbają o pracownika, brak jakiejkolwiek standaryzacji. Kartki za wypłatę? Brak przez pół roku. Jakiś problem z detalem? Jeden podpis sprawę załatwi. A potem że reklamacja jest. Każde prawie działy budowane na studentach, brak osoby rzetelnej i odpowiedzialnej. Począwszy od kujawiaka po KJ. Nie ma kim robić na maszynach bo zakład ma już swoją opinię w okręgu. Nie polecam. Praca na chwilę. Ale nie wiążcie tutaj ani nadzieji na kasę ani na spokojną pracę.
4
zawiedziony 2017-05-04 12:13
Opinia z początku ok. Jak przyjmą do pracy jest mowa o jakości .Potem jest tylko popędzanie ilością sztuk.Pracujesz dokładnie zwolnią cię , robisz dużo ok nawet jak są buble.Na różnych stanowiskach pracy nie ma szans abyś się wprawił.Na koniec cię zwolnią bo nie spodobałeś się zmianowej a bo dla niej liczą się tylko sztuki.
2
Alvaro 2017-05-26 06:45
Dziadowska firma jakiej daleko szukac. Jak pisza wyzej nie liczy sie nic tylko ilosc a kwestie jakosci zalatwia podpis dyrektora ktory akceptuje wszystko jak leci. Przeciez zawsze mozna szlifierka poprawic. 3 zmiany z jedna szefowa zmiany ktora wogole nie ogarnia tego co tam sie dzieje bo sie najwidoczniej do tego nie nadaje, goni ludzi do ilosci a w razie reklamacji i tak to pracownik nie ma premii. Dziw ze tak dlugo to jeszcze funkcjonuje i ze klienci akceptuja takie buble. Ale co sie dziwic jak na zadnym dziale nie ma kompetentnych osob tylo swiezaki na stazu.
2
becel 2017-06-26 21:00
Nie narzekajcie przecież są często podwyżki norm, co Wy chcecie?
Na hali unosi się miła atmosfera, ale pyłu z bębna.
Szefowa biega jak samica łosia. Zamiast do pracy przyjeżdżać normalnie, czyli na 6, to już jest o 3:15.
Zamiast pakietu szkoleń,jest " mobing" szefowej co do ilości a jakość na drugim planie,
1
Zostaw swoją opinię o INOFORGES - Rydzyna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INOFORGES