brak logo

Hamburger Recycling Polska sp. z o.o.

Opole

Opinie o Hamburger Recycling Polska sp. z o.o.

darek 2014-03-14 10:28:03
Kolejny wynalazek na rynku pracy....rejon Kraków.....1500 netto na rękę, 12 godzin jazdy dziennie,za takie pieniądze to można tylko odpalić auto....
3
Marko 2014-08-04 10:52:16
Nie warto iść,na rozmowę, kierownik przez telefon mówi, że praca po 8 godzin czasem po 10, a na spotkaniu mówi,że praca w każdą sobotę i w tyg po 10 godzin, prawdopodobnie za 1200 zł na zlecenie!
2
beb 2014-10-23 08:25:48
w hamburgerze nie pracuje się w weekendy to po pierwsze
po drugie nikt nie zarabia 1200 na reke
po trzecie w Hamburgerze nie pracuje się na umowę zlecenie
ktoś 2014-12-24 13:52:43
a tu się mylisz kolego zdarza się praca w weekendy poza tym nie rzadko nie pracuje się od do co do zarobków faktycznie ludzie dostają więcej niż 1200zł na czysto ale to i tak psie pieniądze w porównaniu do innych firm,generalnie nie polecam pracy w tej firmie kariery tam nie zrobicie,nie dostaniecie też godziwej zapłaty nie mówiąc już o jakiś bonach na święta czy zwykłych życzeń od firmy dla pracownika szkoda słów,wile firm na rynku pracy przynajmniej niskie zarobki i dobrą uczciwą prace wynagradza premiami czy bonami na święta a tutaj nawet przysłowiowego POCAŁUJ MNIE W D....... !
2
Ciekawski 2015-01-03 11:16:47
....z tymi bonami na święta to szczera prawda nic nie dają nawet paczek dla dzieci. A tak z ciekawości do Wszystkich Tych którzy jeszcze pracują w tej "super" firmie , czy wiadomo Wam coś na temat pożyczek które zostały obiecane jeszcze w listopadzie ? Pytam bo jak do tej pory to tylko zwlekają bynajmniej u Nas. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o info.
3
pracownik 2015-01-04 18:47:46
a ja nie rozumiem tego narzekania na prace w tej firmie. Umowa o pracę, po 3 miesiacach dostaje sie umowe na 7 lat, praca po 8 godzin od 6-14 , 14-22, ewentualnie druga zmiana w razie potrzeb 13-21, 12-20. 1800 zl na reke, kierowcy pracuja bez weekendow , magazyn w razie potrzeby przychodzi w sobote co jest platne 150% i tez nie jest to obowiazkowe tylko zglaszaja sie chetne osoby, zazwyczaj sami z nieprzymuszonej woli chca przyjsc gdyz mozna wziac fajna dniowke. Byc moze zalezy to od oddzialu, ja sobie chwale i nie narzekam.
1
ktoś 2015-02-08 17:58:53
nie rozumiesz tego narzekania ? chłopie wiesz ile zarabia kierowca na dolnym ślasku pracując po 8h ? w tej firmie to jakieś kpiny a nie wynagrodzenie !
1
hml 2015-02-09 13:16:39
Praca w tej firmie to śmiech na sali i kpina z ludzi. Nikomu nie polecam, nawet największemu wrogowi bym nie polecił. Przestrzegam innych, żeby nie wdepnęli w takie g****. Wynagrodzenie to kpina, na początku pseudo dyrektor obiecuje ci złote góry podstawy + premie. Zwyczajny kłamca, oszust i krętacz. Byleby tylko złapac delikwenta i przetrzymac 3 miesiące na okresie próbnym. Nic poza tym, w późniejszym okresie nic z tych wszystkich obietnic nie ma, nikt o tym już nie pamięta mówiąc ci robisz za 1500 albo nara, na twoje miejsce czekają inni. W tej firmie nie wyciągniesz nawet 2 tys na rękę pracując na dużych autach, nie mówiąc już o pracy na magazynie. Belownica, która dogorewa i nie długo sama się przetworzy na surowiec wtórny, psując się kilka razy w miesiącu. Główni szefowie żałują każdego grosza pracowników, na poprawę warunków pracy. Na święta nie ma NIC, możesz sobie co najwyżej wziasc książke z kontenera, która i tak poszłaby na przemiał. NIE POLECAM i OSTRZEGAM innych!!
3
krk 2015-02-09 13:41:18
To niestety sama prawda to co ludzie tutaj wypisują... Pracowałem w kilku firmach i wiele absurdów już w życiu widziałem, ale TAKIEJ "firmy" UDUŚ jeszcze nie spotkałem. Takiej "organizacji" marnotrawienia energii ludzi w gwizdek. Zgadzam się w 100% pseudo dyrektor jak ktoś tutaj napisał, przetrzymuje ludzi obiecując im obietnice bez pokrycia - potem o wszystkim NIE PAMIĘTA. Kłamie składając wszelakie obietnice, które można włożyc co najwyżej między bajki. Zmuszają kierowców do pracy po godzinach, za które nie płacą ani grosza. Potem możesz łaskawie sobie odebrac nadgodziny wczesniej pytając o zgode. Wszelakie obiecanki i matactwa kierownictwa. Ciekawe czy o tym bałaganie wiedzą tam na górze.. O tym co się tam wyprawia nie byłby w stanie nawet strescic "Bryk" albo ściąga pl. Coś takiego jak "logistyka" w tej firmie nie istnieje. Strzelając sobie w kolano każdą następna absurdalną decyzją. Pracowników mają za nic, nie ma mowy o premii czy awansie, nie mówiąc już o premii na święta. Ogłaszają się co jakiś czas na darmowych stronach z ogłoszeniami, NIE DAJCIE SIĘ NABRAC!
3
pracownik 2015-02-09 18:41:09
Wychodzi na to ze strasznie dajecie soba pomiatac. Jaki Pan taki kram.
1
ktoś 2015-03-02 18:02:19
szczera,najprawdziwsza prawda jeśli chodzi o negatywne opinie o tym czymś co nazywa siebie firmą i pracodawcą,jedyny plus jaki przychodzi mi na myśl to regularnie wypłacana jałmużna (danina,datek,zasiłek z nie wielką premią) nazwijcie to jak chcecie mnie w każdym razie nie przypomina to pensji.
1
ex mobilny nur 2015-07-30 23:33:43
Firma "krzak" i pseudo dyrektorzy nie mający pojęcia o tym czym "rządzą". Oferując stanowisko "kierowca" albo "PH" szukają nurów śmietnikowych na kilka tygodni zeby nagle z d*** ich zwolnić i wziąć kolejnych. Jednocześnie każą grzebać w śmietnikach i szukac nowych kontrahentów. Taki Pan Dyrektor nie wie jak się rozmawia z ludzmi nie mając im nic konkretnego do zaoferowania i przy okazji śmierdząc i będąc brudnym jak typowy nur z kontenera. "Masz pracę i rób!", ale co i jak masz robić to się domyśl... tak działa ta firma. Nie idzcie tam do pracy po poza samoupokorzeniem i wstydem przed ludzmi nic nie zyskacie. No może te... bagatela- 1500 polskich złotych w skali miesiąca. Na pewno naobiecują wam złotych gór, a jak zrobicie najczarniejszą robotę to kopną was w d***, a wy nabawicie się do tego czasu różnych chorób :-). Dziękuję ci panie dyrektorze za wypowiedzenie i uwolnienie mnie od tego chorego zajęcia, oraz mam nadzieję że na długo zapamiętasz mój uśmiech i ulgę:-D
3
KERA 2015-08-08 17:57:09
pracuje sie na zlecenie
sortowacz 2015-09-02 18:44:54
nie polecam tej firmy oddział we Mszczonowie bród syf i ubóstwo tyle napisze o tej firmie. kierownik kat.
1
Głos 2015-10-12 21:18:18
Zależy od oddziału , są miejsca gdzie pracuje się w wekendy
paleta 2015-11-10 17:56:14
Nie dosc ze syf to jeszcze pensi nie wyplacaja.
paleta 2015-11-10 17:59:51
Teraz jak tam pojade to kogos rozpierdole chuj ich obchodzi ze czlowiek nie ma za co zyc a ten paleto gej ciec chuj wie o czym mysli.
Pracownik 2015-11-20 19:40:25
Oddział Mszczonów -czekam do 10 grudnia, jak w tym roku nie dostanę paczki bądź bonów na święta to żucam tą robotę niech kierownik sam sobie robi .zarabiamy w tej firmie już tak mało że nie będzie szkoda jej zostawić
sortowacz 2015-12-01 18:57:26
Co wy piszecie dobra firma dobrze sie zarabia atmosfera miła jak nie wiem co kasa też dobra jak komuś sie nie chce pracować to niech sie zwolni a nie pisze takie głupoty Pozdrawiam Oddział Mszczonów :)
sortowacz 29 2015-12-01 18:59:36
PRACA MARZEŃ TYLE POWIEM
allah 2015-12-09 18:38:44
Ogólnie uważam że firma jest na dobrej drodze do rozwoju:)
allah 2015-12-09 18:42:26
ijs jeżeli tak uważasz że taka praca nie odpowiada badz nie pasuje to niech sobie poszuka prace inna fizyczna albo niech idzie na studia i niech sobie znajdzie prace w biurze
allah 2015-12-13 14:42:03
ogłoszenia sa zawsze ciekawe tej firmy-pieknie napisane ze az sie chce do takiej firmy od razu pobiec i zaczac pracowac ale jak juz sie tam wejdzie to odpycha człowieka i by chciał uciec i wiele osob tak robi bo do tej pracy trzeba sie przyzwyczaic poprostu mowie tu o pracownikach hali. A przedstawiciel faktycznie wszystko dostaje nawet wypowiedzenie po 3 miesiacach pracy ale to juz norma tej firmy tak mi sie zdaje.
UBEK 2015-12-13 14:44:58
OGLOSZENIE PARAFIALNE PROSIMY O WIECEJ KARTONU I FOLI DLA ODDZIAŁU MSZCZONÓW
yuuyyuu 2016-01-12 15:26:30
czy to prawda ze oddział we Mszczonowie pada???
słyszałem o dużych zwolnieniach ponieważ biedronka odeszła hmmm, to dobrze ze biedronka odeszła ponieważ hamburger czuł sie bardzo pewnie a tu puk i mozna powiedziec ze firma upadła ciekaw jestem czy uratuja go i powstanie niczym feniks z popiołu hehehehe szkoda tylko co niektórych chłopaków ktorzy zostali zwolnieni
paweł 2016-01-28 19:49:10
Powinni Austriacy zwolnić tych dwóch kabanów ,co odpowiadają za istnienie oddziału, a nie niewinnych szarych pracowników
yuuyyuu 2016-02-01 19:38:24
@kul wiem ze szukali ale co z tego jak na miesiac czy dwa praca byla a pozniej zawalnial kochany dyrektor ale tak mowil pieknie ze zwolnien nie bedzie firma jest na dobrej stopie a pozniej wołał do biura i bez zadnej gadki dawal wymówienia i dowidzenia
yuuyyuu 2016-02-01 19:42:11
Paweł dobrze napisał zwolnic trzeba tych ludzi co nie potrafili dobrego punktu utrzymać
1
świeżak 2016-04-17 19:10:05
witam .Pracuje w oddziale Kraków od września 2015 do dnia dzisiejszego - nie wiem jak jest w innych oddziałach firmy ale u nas jest super; wypłata 1800 zł na ręke , umowa o prace , 8 godzin i nic więcej , weekendy wolne , Dyrektor super, załoga również . Jak wymagacie cudów to za Ocean - chodź z waszymi wymaganiami to i tam będzie wam źle . Miejsce nierobów takich jak wy jest w pośredniaku teraz , zawsze i na wieki wieków .. amen
Alfaromeo 2016-04-27 16:28:57
Witam. Pracowałem w tej firmy w oddziale w luboniu kolo poznania. Jakaś masakra wszystko tam jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bele są robione ręcznie a przectawiciel to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i załatwia śmieci nie karton i do tego całe 8 godzin pisze sobie SMS. Drektor na niczym się nie zna i traktuje cie jak robola.ogolnie jedna wielka ściema. No jedynie kasa bo 2500 bez weekendów i sobót to w miarę ok ale widzę ze na innych odzialach ludzie są ostro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kasą. I do tego co miesiąc jest odprowadzane pianiadze na fundusz pracowniczy a oni sobie potem wyjeżdżają a robol nawet paczki nie dostanie....
OK 2016-07-08 11:31:29
Kraków. Witam,podejrzewam ,że większość opinii tych złych pada tutaj ze strony osób,które zostały zwolnione z powodu alkoholu,albo odeszły same (kierowcy małych aut-z powodu przedstawiciela,gość się po prostu nie nadaje). Pracuję w tej firmie już dłuższy czas i póki co jestem zadowolony.Szef w porządku,naprawdę można wiele załatwić,pieniążki co miesiąc na czas,może nie jakieś ogromne ale są ,a jak wykazujesz odrobinę zaangażowania to i premia jest.Pożyczki są,niestety brak paczek czy bonów.Soboty tylko jak jest dużo towaru do przerobienia.Wbrew pozorom nie jest to praca dla idiotów,tutaj też trzeba myśleć!!!
Nie jest to praca moich marzeń,wynagrodzenie mogło by być troszkę lepsze +"coś od firmy" na święta :) .
Podsumowując-jestem usatysfakcjonowany.
Aha-jeżeli nie jesteś w stanie przeczytać tego ostatniego słowa,to nawet tu nie startuj :)
alo 2016-07-09 22:00:35
W każdym odziale zapewne bedzie inaczej, ponieważ i sposób zarzadzania jest inny a przede wszystkim pracuja tam rozni ludzi, wiec jak narzekacie na jakis oddzial to moze faktycznie cos nie tak jest
Zostaw swoją opinię o Hamburger Recycling Polska sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hamburger Recycling Polska sp. z o.o.