brak logo

Express Gifts Ltd.

Accrington

Opinie o Express Gifts Ltd.

anonim 2008-12-30 14:50:07
Słowa kojarzące się z tą firmą to:stresująca, czasami wyczerpująca fizycznie, rzetelna w fachu, przyjazna ludziom (zakład pracy chronionej), nieprzewidywalna.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako znikomą, gdyż takie nie istnieją bynajmniej dla obcokrajowców.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są życzliwi poza epizodami przysłowiowego zajścia komuś za skórę.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Stawki nie można negocjować, gdyż jest ona z góry ustalona. W 2008 roku wynosiła 5.73 funtów za godz. Z racji konsekwencji kryzysu gospodarczego w Anglii nadgodziny przepracowaliśmy za tę samą stawkę. Zgadzasz się na tę pracę bądz nie. Choć do niedawna przyznawany był dodatek dla job trainer, którym można zostać po około 2-3 latach rzetelnej pracy dla firmy.
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: konsekwencje dla nieuczciwych i działających na szkodę pracodawcy oraz odnoszących się do nich bez szacunku - to utrata pracy - choć ze znaczną zwłoką!
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w chwilach przerzucania na inne stanowisko pracy, którego z doświadczenia wiem, większość pracowników nienawidzi. Uwielbiałam swoje pierwotne stanowisko i wszelka zmiana wytrącała mnie z równowagi.
anonim 2009-03-15 11:29:43
Witam ,krótka wypowiedz - jakie 3 lata aby zostać job trainer hehe, brak możliwości awansu?hmmm...Ja zostałem trenerem po czterech miesiacach a ASL miałem po roku.Praca dla mało ambitnych,choć miałem [usunięte przez moderatora] na czerwonej tzn- koło napędowe.pozdro:)))))
chris 2009-08-12 14:11:51
expres gift - w 2006 tam zaczynalem kariere na wyspach..pamietam.. Najbardziej jako angliscie z wyksztalcenia podobali mi sie tzw "tlumacze" - z reguly dziewczynki po zawodowce z powiedzmy komunikatywnym ang. Ale i tak byly skuteczniejsze ode mnie bo dla mnie Accrington English (zwlaszcza w wersji polsko-pakistanskiej) mial tyle z j. ang. wspolnego co czlonek zarzadu z czlonkiem meskim ;) A powaznie to - bardzo podobali mi sie "supervisors" - czepiali sie tego czego powinni, nigdy bez sensu. Atmosfera tez mila, choc ja mialem niezly zapierdziel przy tasmie, gdy dziewczynki w pakowalni bawily sie flirtami. Jakie byly szanse awansu? szczerze mowiac, praca w fabryce nawet jako jakas pomaranczowa kamizelka nie pociagala mnie na dluzsza mete. To mial byc jedynie przyczolek.. dosc korzystny..poznalem fajnych ludzi. Pozdrawiam
halina1956h 2009-10-10 22:53:53
PRACOWAŁAM W TYM ZAKŁADZIE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA WRÓCĘ JEŚLI POZWOLI MI MOJA RODZINKA A ZWŁASZCZA MI MOJA KOCHANA CÓRECZKA 19 LETNIA
Alexia 2010-03-02 17:53:03
Praca zajebista,podobało mi się choć czasem było ciężko.Gdybym mogła chętnie bym tam pracowała dalej.Fajni ludzie,bardzo dobre warunki BHP i wogóle przyjazna atmosfera.
emigrant 2014-07-04 21:27:26
Praca w porzadku, choc na niektorych dzialach zapiernicz, jesli dojna nadgodziny tzn. praca do 20.
1
izabela 2014-11-09 16:00:25
wyrazam moja opinie jezeli chodzi o ten zakład . Pracowałam tam od 2009 roku do 2013 było ok. Potem nowa supervisior wszystko sie zmieniło było dla mnie bardzo żle. Powiem krótko praca nie przewiywalna żadnych overtime i praca w sezonie 12 hours dziennie jednym słowem obóz pracy ale ok. to jest tylko moja opinia. Pozdrawiam wszystkich którzy tam pracuja i powodzenia za overtime.
bellamaria 2014-11-09 16:15:40
express gifts to stare czasy dla mnie . Nie pracuje w tym zakładzie od roku ale dodam tylko ze jestem zadowolona ze nie pracuje i troche załuje ze pracowałam tam przez 5 lat za normalna stawke na overtime ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nie załuje tylko jednego które mam bardzo dobre wspomnienia z tym zakładem ale nie bede zdradzać mojej tajemnicy na forum.Pozrowienia dla wszystkich którzy lubia prace do 20-tej hahah!!!!!!
Lajla 2014-12-08 17:40:13
Powiem tak Jedna z naj presperujących firm w UK pracowałam już w tylu firmach i tak żadnej nie kojarze jako NAJ atmosfera i STAFF wporządku .. Trzeba się cieszyć to co się ma a nie wiecznie narzekać Polecam ;-)
norma 2014-12-19 23:36:42
Nie polecam nie polecam obozu pracy praca dla roboli z Polski dla tych którzy nie doznali nic lepszego w polsce!!!Ludzie troche szacunku dla siebie 12h za normalna stawke bhhhhhhhhha ale ty czasy sie skończyły bleeeeee!!!!
realnie 2015-08-09 19:45:49
praca za najniższą stawkę, plus to to że można popracować po 12 h dziennie i przez to się lepiej zarobi. Minus to target, który trzeba wyrobić - czyli jest zasuw. Chociaż na nielicznych działach target podobno idzie szybko wyrobić - trzeba mieć szczęście by się tam dostać. Niestety ja zamierzam tam wrócić bo w Polsce nic dobrego mnie nie spotkało (bezrobocie lub praca za najniższą), a tu gdzie teraz mieszkam w UK pracy jak na lekarstwo.
1
expracowanik 2015-08-25 08:45:05
Pracowalo sie ok, wiadomo jak przyszly zamowienia to byl zapiernicz i kazdy sie z tym liczyl. A czy pracuje na pakowaniu jeszcze flirciara od ciapatych, taka Justyna co meza Miska miala na 2 budynku, Sroka na nia mowili bo nie miala swojego gustu i lubiala miec co ludzie kupili. Pozdrawiam wszystkich pracujacych.
jacek 2016-05-15 11:15:38
mowisz o rekrutacji ale ja tu żadnej nie widze, wyjezdzalem kiedys do podobnej firmy do agnlii ktora zajmowala sie pakowaniem prezento i innych rzeczy, nawet spora kasa za to byla
Zostaw swoją opinię o Express Gifts Ltd. - Accrington
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Express Gifts Ltd.