Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Hoven sp. zo.o.

Opinie o Hoven sp. zo.o.

Pracowałeś w firmie Hoven sp. zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jehoven - 2014-08-11 14:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gamoń - 2014-07-22 17:18:28]:
Ci, którzy się wybierają na rozmowę o pracę w Hoven niech spytają też (prócz powyższych wątpliwości) ile zarobią podczas urlopu wypoczynkowego albo czy dostaną rekompensatę w postaci dnia wolnego lub kasy za obowiązkowe szkolenia w soboty, na które cześć osób musi jechać przez pół Polski.

Muszę z ciekawości zadzwonić do ludzi, moim ex-DTH klientów, którym Hoven stawiał kolektory. Minęło już trochę czasu, więc jakieś zdanie już pewnie mają na ten temat.
zdjecie uzytkownika
palop - 2014-09-16 03:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jehoven - 2014-08-11 14:23:44]:
myślałem , że to stawianie kolektorów słonecznych wyszło już mody, a ostatnio okazało się , że firmy i przedsiębiorstwa w dużych miastach dopiero zaczęły z nich korzystać w całej krasie. Co raz częsciej można zobaczyć je w całych miastach. Może oszczędność nie jest od razu znacząco duża, ale w dłuższej perspektywie czasu na pewno
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-15 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestrzegam wszystkich przed firmą Hoven . Są nie rzetelni nie kompetentni , nie są wstanie odpowiedzieć mi na żadne pytanie i odsyłają do innych oddziałów.Nie dotrzymali warunków zawartych w umowie.Nie przestrzegają terminów, i umówionych godzin tylko przyjeżdżają bez uprzedzenia o innych godzinach. Jest to firma która nie przyjmie żadnej reklamacji i zostawiają klienta z problemem. Co jest ich obowiązkiem radzę szukać innej firmy która będzie bardziej kompetentna.
zdjecie uzytkownika
BYŁY zatrudniony - 2014-10-19 20:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DOBRA RADA. Trzymajcie się z daleka od tej firmy, nie ważne jaki oddział poszukuje pracownika. Każdy z koordynatorów, osób zajmujących naczelne stanowiska włącznie z głową zarządu pozostaje, delikatnie rzecz ujmując, obojętny na bezprawne poczynania względem zatrudnionych: mowa tu o pracy bez umowy, która rzekomo ma być zawarta "w najbliższym czasie", mowa także o braku należnego wynagrodzenia, które notabene ulega zmianie wedle upodobań koordynatora, mowa także o lekceważącym podejściu osób decyzyjnych do ponagleń i prób odzyskania wynagrodzenia przez pracownika. Unikanie kontaktu, kierowanie sprawy do co raz to nowych osób, rzekomo odpowiedzialnych za rozliczenie z pracownikiem, a koniec końców brak kontaktu z jakimkolwiek przedstawicielem firmy i brak wynagrodzenia. Dodatkowo taki precedens jest nagminny, o czym świadczy fakt dalszego zatrudniania pracowników, podczas gdy takowych etatów w rzeczywistości NIE MA. Popracuj sobie miesiąc, dwa, tyle czasu, ile uda się im Cię zwodzić, odwal kawał dobrej roboty, a potem działanie na zasadzie "*pierdalaj, poszukamy sobie nowego kretyna ;) dzięki za charytatywny udział w rozwoju tej, jakże prestiżowej Firmy." TOTALNA PORAŻKA. Mam nadzieję, że nikt więcej nie pozostanie ku temu obojętny i skieruje ku nim właściwe organy.
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2014-10-21 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moja negatywna opinia o Hoven zniknęła! Cenzura? Z daleka od nich, to moja rada dla szukających pracy.
zdjecie uzytkownika
Stefanek - 2014-10-21 19:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefanek - 2014-10-21 19:01:35]:
Potwierdzam. Dodaj jeszcze że nagle pozbawieni zostaliśmy 1 000,- i motywacja poszła się j...ć! I te koszty za jazdę prywatną samochodem (ha ha ha - trudno te jeździdła tak nazywać) wyssane z palca! Największy mój błąd to praca w tej ..... (piiiiii).
zdjecie uzytkownika
wiba - 2014-10-22 13:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jako klient. Moja opinia o firmie Hoven jest nie najlepsza. Do czasu podpisania umowy - obiecywanie. Za podpisanie umowy w promocji przedświątecznej:tablet. Za dojazd do banku bon: 200 złoty. Zainstalowanie kolektorów: ok.4 tygodni. Na instalację czekaliśmy 4 miesiące a tabletu i 200 zł. nie doczekaliśmy się do dzisiaj.
Inna sprawa to próba dodzwonienia się na infolinię. Odzywa się ktoś "wszyscy konsultanci zajęci" i rozłączenie. Dziękuję za taką pomoc. To gdzie i jak zgłaszać reklamacje?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-27 19:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w firmie już ponad rok, atmosfera jest super, zawsze mogę liczyć na pomoc kolegów albo KS-a, mamy dostęp do świeżych informacji co pomaga mi w pracy. Firma daje narzędzia auto, tablet, internet, telefon na jasnych zasadach co w dzisiejszych czasach rzadko się zdarza. Parząc co w tej chwili dzieje się na rynku pracy to jedyna branża, która się rozwija i ma przyszłość.
Nie jest lekko ale jak to mówią Praca - popłaca a jak dbasz tak masz.
Uważam też, że nie każdy się do tej pracy nadaje dlatego pojawiają się wpisy ludzi rozczarowanych.
zdjecie uzytkownika
były zatrudniony - 2014-10-30 19:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja opinia pracowniku to kpina, choć właściwie w jednym się zgadzam, otóż nie każdy się nadaje do pracy w tej firmie- nie nadają się ludzie którzy nie dadzą sobą manipulować i nie pozwolą ze sobą pogrywac bo ta firma szuka pracowników przeciwnej kategorii. Owszem praca popłaca ale w tym przypadku to stwierdzenie nie ma zastosowania, za to robienie ludzi w **uja zdecydowanie nie popłaca o czym już ktoś w tej firmie się przekonał hahaha 1-0 dla mnie, a to nie koniec.. ;-) walczcie o swoje ludzie;-)
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-11-13 02:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiające jest ile hoven jest w stanie wytrzymać na rynku z tak kiepską opinią. Nie oszukujmy się, ale przeciąganie terminów odbiorów dla klientów jest jednym z głównych grzechów firm. Tym bardziej, że klienci piszą na forum dla PRACOWNIKÓW I KANDYDATÓW. Daje do myślenia i miejmy nadzieję, że coś w myśleniu pracodawcy drgnie.
zdjecie uzytkownika
no name - 2014-11-25 23:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia rynku to jedno, a zmiany wewnętrzne ostatniego okresu drugie. Ogólnie mówiąc robi się mało optymistycznie.
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2014-11-27 11:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozesz kolego powiedziec co takiego nastapilo w firmie, jakie zmiany bo.nie wiem czy przed podjeciem pracy trzeba bylobyta kwestie przemyslec. Czyzby zmienil sie zarzad, a jesli to ciekawe na podstawie czego podejmuja takie a nie inne decyzje. Moze wreszcie ich ruszyla opinia firmy na takich portalach jak gowork.
zdjecie uzytkownika
lipa - 2014-12-04 11:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Hoven jeszcze istnieje ???? HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
jacgaz - 2014-12-05 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od 5ciu m-cy domagam się wypłaty kary za spóźnienie montażu. Pisma i telef. Mają w d...pie. Może ktoś z was ma podobny problem i podał ich do sądu. Proszę o kontakt (jac.gaz@interia.pl)
zdjecie uzytkownika
polku - 2014-12-11 14:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
opierając sie na opiniach powyzej nie wiam jaki wniosek mam wyciagnac, poniewaz wpisy roznia sie od siebie w znacznym stopniu...Szukam pracy, ale takiej stalej ze stalymi zarobkami. czy Hoven jest firma godna polecenia, czy zaszly zmainy na tyle oby móc polecic komus z reke na sercu prace w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
czoko spoko majster - 2014-12-25 20:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również jak polku z poprzedniego wpisu szukam dobrej pracy która po pierwsze jest stabilna i jednocześnie zapewnia stabilność finansową, musi być umowa o pracę i to na dłużej. trochę już pracuję, trochę więc wymagam od siebie i firmy gdzie się zatrudniam. czy w takim razie hoven to miejsce pracy dla mnie?
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-01-09 19:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam pytanie odnośnie warunków pracy tam, czy zawze pracownicy mają wszystko zapewnione jak na przykład odpowiednie narzędzia do pracy itd, czy nie jest ogrzewanie zimną też, bo dla mnie to jest równie ważne jak wynagrodzenie otrzymywane od nich. Dajcie znać jak cokolwiek się z tym ruszy i będa nowe ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
woj74 - 2015-01-24 23:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hoven banda naciagaczy założyłem ich solary i odrazu zaczęły się problemy z instalacją za servisem czekam pół roku a oni mają klienta w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec wszystkim odradzam tą bandę naciagaczy a ja sprawę chyba skieruj do UOKiK może oni wezmą się za tych oszustów!!!!!!Jeżeli chcecie założyć solary to nie w tej firmie!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
woj74 - 2015-01-25 13:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polku - 2014-12-11 14:42:02]:
Mam ten sam problem z tymi oszustami!!!!!!
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-01-28 22:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polku - 2014-12-11 14:42:02]:
Zgadzam się z opiniami negatywnymi.Kontakt z nimi w razie awarii beznadziejny nikt nie raczy odbierać Tel.zostawiają klienta sobie samemu.Pierwszy raz mam do czynienia z tak niekompetentną firmą.wspomnę że skusiłam się na pompy ciepła u nich i dzisiaj mam 14 stopni w pokoju a mamy miesiąc styczeń a i rachunek za prąd za miesiąc jak za pół roku.Odradzam tą firmę,jak najdalej.
zdjecie uzytkownika
sol - 2015-01-29 15:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niestety tego się należało spodziewać, skoro kupiło się sprzęt od firmy powstałej tylko na fali dotacji na solary, której jedynym zapleczem był magazyn na importowane z chin superprodukty. takie firmy wydrenowały rynek, poudzielały gwarancji na 15 lat, sprzedały chłam i teraz się zwijają. a na rynku nie brakowało od zawsze uznanych producentów
zdjecie uzytkownika
kat - 2015-02-10 14:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oni jeszcze są na rynku???
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2015-02-10 17:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób które mają założone kolektory słoneczne firmy Hoven czy to jest uczciwy sprzedawca a wogole czy warto zakładać te kolektory.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-02-10 19:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emerytka - 2015-02-10 17:50:02]:
kolektory tak ale nie do grzania wody tylko do produkcji prądu i na pewno nie HOVEN
zdjecie uzytkownika
tomek33gda@wp.pl - 2015-02-11 20:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emerytka - 2015-02-10 17:50:02]:
Droga Pani jeżeli kolektory do grzania wody to może niekoniecznie z tej firmy, najtańsza Chińska produkcja.
Miłego wieczoru
zdjecie uzytkownika
EMERYTKA - 2015-02-11 21:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za informacje właśnie zrezygnowałam z tej oferty, ale oszustwo to ponoć polska produkcja tak zapewniał przedstawiciel handlowy HOVEN z Olsztyna.
zdjecie uzytkownika
solin - 2015-02-12 09:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EMERYTKA - 2015-02-11 21:13:33]:
To zależy, bo ta firma rzeczywiście bazowała na imporcie z Chin, ale po wygaśnięciu dotacji, mają także kolektory płaskie od polskich producentów. Trzeba sprawdzać, pytać, a najlepiej u producenta się dowiadywać
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-02-13 09:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maja kolektory zarówno polskie jak i chińskie. Ja mam zamontowane chińskie i sa OK.
zdjecie uzytkownika
janinka - 2015-02-17 16:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,

Właśnie przeszłam proces rekrutacyjny z firmy HOVEN na stanowisko w księgowości. Moje pytanie - czy w biurze również są problemy z wypłatami wynagrodzenia? Czy ta sprawa dotyczy tylko monterów lub przedstawicieli? Jaka atmosfera panuje w biurze? Proszę o pomoc ponieważ nie wiem co zrobić a czas na odpowiedź mam tylko do jutra do 12:00 - pilne. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-03-09 11:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam
Ja mam nie zapłaconą fakturę za montaż od września.KoleKolektory to fajna rzecz,ale zalezy ile kosztują ,jaki jest potem serwis. Montuję kolektory od 5lat i nie spotkałem nikogo kto by żałował.Wsprawie pytań pisać fhudormix@wp.pl
zdjecie uzytkownika
alicja87 - 2015-03-11 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewentualnie szukają może teraz jakichś montażystów, serwisantów i takich tam? bo ja właśnie takiej pracy szukam. wiem, że kobieta i to taka branża, ale ja generalnie już robiłam podobne rzeczy i mam niezbędne doświadczenie - czy w takim razie mam szansę na zatrudnienie w tej firmie Hoven? pozdrówka serdeczne
zdjecie uzytkownika
solatik - 2015-03-18 18:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja87 - 2015-03-11 19:07:45]:
Alicja a tylko Hoven wchodzi w gre..?
zdjecie uzytkownika
zrozpaczony klient - 2015-03-21 09:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solatik - 2015-03-18 18:48:26]:
Przyjmij się Alicjo do Hoven może poprawisz wizerunek serwisu tej firmy na Śląsku, bo jest fatalny.
zdjecie uzytkownika
witek67 - 2015-03-22 23:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te rurowe założyli mi dobre. Ostatnio grzeje jak laleczka.
zdjecie uzytkownika
Sewek - 2015-03-24 09:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczymy jak długo. Spodziewaj się niespodzianki za rok lub dwa
zdjecie uzytkownika
Krystek - 2015-03-24 23:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalozyli mi ostatnio rurowe i nie mam zastrzezen
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-26 06:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hoven to dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej - więc może ktoś miał do czynienia z ich panelami słonecznymi? bo marzy mi się aby mój dom był niezależny od nikogo, stąd też taki mój pomysł na pozyskiwanie energii, ale nie są to tanie rzeczy, więc najpierw chce mieć pewność że mają porządne produkty. A moze w Modlnicy jest możliwość obejrzenia ich produktów na żywo?
zdjecie uzytkownika
OPINIA O FIRMIE - 2015-03-29 17:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [woj74 - 2015-01-25 13:27:38]:
Czekam na serwisanta od 21.03.15. Przez telefon podają informację że będą do 7 dni.Nikt nie dzwoni z Hovena z żadną informacją.Mamy solary od 29.08.13r. to już będzie druga naprawa. Wystarczy że nie ma prądu przez godzinę i solary nie działają.W domku jednorodzinnym gdzie mieszkają 2 osoby nie warto montować solary, 300 litrów wody to duże nieporozumienie.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-30 12:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OPINIA O FIRMIE - 2015-03-29 17:18:57]:
Proponuję zadzwonić na infolinię 801801221 - skontaktują Pana z Doradcą, który pokaże okoliczne instalacje.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-04-02 22:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Mam kolektory sloneczne firmy Hoven od 2,5 roku. Polecam.
Najważniejszy jest handlowiec który dobiera i pomaga.
Firma zainstalowała w mojej okolicy bardzo dużo zestawów i wygrali przetarg w Gminie obok więc jest ok.
Co do systemu nie mam problemów, działa grzeje od 65 do 85 stopni od marca do października.
zdjecie uzytkownika
ELŻBIETA - 2015-04-13 22:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [woj74 - 2015-01-25 13:27:38]:
mamy ten sam problem zalożylismy pompe ciepła i ujawniła sie usterka serwis unika tefonów nie odbiera i ma szystko gdzieś Proponuje pozew do prokóratury oraz zainteresowanie sprawą mediów ponieważ ewidetnie oszukują
zdjecie uzytkownika
witek67 - 2015-04-29 23:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sewek - 2015-03-24 09:56:45]:
Jak do tej pory jest dobrze. Ostatnie widne dni woda w zasobniku 60-70 stopni. Przed czym mnie ostrzegasz Sewek ? Nie mam doświadczenia w takich instalacjach, na razie o dziwo można się poparzyć.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-04-30 00:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bredzisz kolego aplikancie na DTH Hoven. W Modlnicy firmy Hoven nie ma już od dawna, centrala mieści się ściśle w Krakowie. W dniu dzisiejszym rozmowy kwalifikacyjnej pewnie byś nie przeszedł, tak jakoś się składa, że wymagania są na prawdę profesjonalne. Jesteś dobry w zakłamywaniu rzeczywistości. Szukaj roboty u kogoś innego.
zdjecie uzytkownika
Sewek - 2015-04-30 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wojtas - 2015-04-30 00:06:51]:
Dlatego napisałem na razie. Znam dokładnie kolektor próżniowy, który masz i od kogo pochodzi. To nie jest nic nowego. Są instalacje z 2005-2006r. Długo przed instnieniem Hovena i wiem, co się z nimi dzieje teraz. Na razie jest fajnie :)
zdjecie uzytkownika
Poinformowany - 2015-04-30 12:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu napisałem informację nt. firmy HOVEN i Energia Polska Inwestycje Sp. z o.o., a mój post został usunięty. Miała to być przestroga dla ewenentualnych podwykonawców, którym nagminnie nie płacą, a podwykonawstwo to również forma zatrudnienia, a przed takimi firmami należy ostrzegać, szkoda tylko, że gowork to ignoruje.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-06-08 10:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krystek - 2015-03-24 23:18:43]:
U mnie pracują już ponad 3 lata i jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
riczi58 - 2015-06-29 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UNIKAJCIE TEJ FIRMY ZA WSZELKA CENE OD MIESIACA ZGLASZAM NAPRAWE I NIE REAGUJA TO BANDA OSZUSTOW
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-07-22 21:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja juz sam nie wiem, czy warto się nimi zainteresować. W sumie sporo z tych przestrzegających opinii, to opinie pochodzace jednak od klientów, także moga mieć mało wspólnego z prawdą, bo wiadomo - zawsze trafi się trudny klient. Bardziej interesowałoby mnie jak sie w hoven pracuje, to prosze o komentarz w tejże sprawie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przypadkowa, następna już dwa dni później, ale z dalekim dojazdem (chciał mnie poznać Dyrektor Regionu), więc koszty, czas itd. Powód pośpiechu? Oprócz braku pracowników (zwalniają się na potęgę lub są zwalniani bo o coś pytają) termin szkolenia w Krakowie. Po 3 miesiącach ustalenia z Dyrektorem przestały (jednostronnie) obowiązywać!
Pytania: Bzdury, bzdury i pytanie czy dam radę za dwa dni pojechać na szkolenie do Krakowa. Tyle zapamiętałem.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-08-19 22:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2015-07-22 21:43:50]:
Ja również czekam już od miesiąca na serwis nawet nie odbierają moich telefonów
zdjecie uzytkownika
Makron - 2015-08-22 03:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to jest właśnie związane z tymi rekrutacjami, bo firma jakby nie była ni jest zbyt duża, ale może potrzebować nowych, odpowiedzialnych pracowników. A jeżeli tak to jaka jest szansa na to a by zdobyć tutaj pracę, gwarantującą zarobki na poziomie 3 000 miesięcznie? Za niższe pieniądze chyba bym nie chciał pracować.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Hoven sp. zo.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoven sp. zo.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert