Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Hoven sp. zo.o.

Opinie o Hoven sp. zo.o.

Pracowałeś w firmie Hoven sp. zo.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
emerytka - 2015-02-10 17:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób które mają założone kolektory słoneczne firmy Hoven czy to jest uczciwy sprzedawca a wogole czy warto zakładać te kolektory.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-02-10 19:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emerytka - 2015-02-10 17:50:02]:
kolektory tak ale nie do grzania wody tylko do produkcji prądu i na pewno nie HOVEN
zdjecie uzytkownika
tomek33gda@wp.pl - 2015-02-11 20:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emerytka - 2015-02-10 17:50:02]:
Droga Pani jeżeli kolektory do grzania wody to może niekoniecznie z tej firmy, najtańsza Chińska produkcja.
Miłego wieczoru
zdjecie uzytkownika
EMERYTKA - 2015-02-11 21:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za informacje właśnie zrezygnowałam z tej oferty, ale oszustwo to ponoć polska produkcja tak zapewniał przedstawiciel handlowy HOVEN z Olsztyna.
zdjecie uzytkownika
solin - 2015-02-12 09:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EMERYTKA - 2015-02-11 21:13:33]:
To zależy, bo ta firma rzeczywiście bazowała na imporcie z Chin, ale po wygaśnięciu dotacji, mają także kolektory płaskie od polskich producentów. Trzeba sprawdzać, pytać, a najlepiej u producenta się dowiadywać
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-02-13 09:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maja kolektory zarówno polskie jak i chińskie. Ja mam zamontowane chińskie i sa OK.
zdjecie uzytkownika
janinka - 2015-02-17 16:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Właśnie przeszłam proces rekrutacyjny z firmy HOVEN na stanowisko w księgowości. Moje pytanie - czy w biurze również są problemy z wypłatami wynagrodzenia? Czy ta sprawa dotyczy tylko monterów lub przedstawicieli? Jaka atmosfera panuje w biurze? Proszę o pomoc ponieważ nie wiem co zrobić a czas na odpowiedź mam tylko do jutra do 12:00 - pilne. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-03-09 11:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Ja mam nie zapłaconą fakturę za montaż od września.KoleKolektory to fajna rzecz,ale zalezy ile kosztują ,jaki jest potem serwis. Montuję kolektory od 5lat i nie spotkałem nikogo kto by żałował.Wsprawie pytań pisać fhudormix@wp.pl
zdjecie uzytkownika
alicja87 - 2015-03-11 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewentualnie szukają może teraz jakichś montażystów, serwisantów i takich tam? bo ja właśnie takiej pracy szukam. wiem, że kobieta i to taka branża, ale ja generalnie już robiłam podobne rzeczy i mam niezbędne doświadczenie - czy w takim razie mam szansę na zatrudnienie w tej firmie Hoven? pozdrówka serdeczne
zdjecie uzytkownika
solatik - 2015-03-18 18:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja87 - 2015-03-11 19:07:45]:
Alicja a tylko Hoven wchodzi w gre..?
zdjecie uzytkownika
zrozpaczony klient - 2015-03-21 09:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solatik - 2015-03-18 18:48:26]:
Przyjmij się Alicjo do Hoven może poprawisz wizerunek serwisu tej firmy na Śląsku, bo jest fatalny.
zdjecie uzytkownika
witek67 - 2015-03-22 23:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te rurowe założyli mi dobre. Ostatnio grzeje jak laleczka.
zdjecie uzytkownika
Sewek - 2015-03-24 09:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczymy jak długo. Spodziewaj się niespodzianki za rok lub dwa
zdjecie uzytkownika
Krystek - 2015-03-24 23:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalozyli mi ostatnio rurowe i nie mam zastrzezen
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-26 06:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hoven to dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej - więc może ktoś miał do czynienia z ich panelami słonecznymi? bo marzy mi się aby mój dom był niezależny od nikogo, stąd też taki mój pomysł na pozyskiwanie energii, ale nie są to tanie rzeczy, więc najpierw chce mieć pewność że mają porządne produkty. A moze w Modlnicy jest możliwość obejrzenia ich produktów na żywo?
zdjecie uzytkownika
OPINIA O FIRMIE - 2015-03-29 17:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [woj74 - 2015-01-25 13:27:38]:
Czekam na serwisanta od 21.03.15. Przez telefon podają informację że będą do 7 dni.Nikt nie dzwoni z Hovena z żadną informacją.Mamy solary od 29.08.13r. to już będzie druga naprawa. Wystarczy że nie ma prądu przez godzinę i solary nie działają.W domku jednorodzinnym gdzie mieszkają 2 osoby nie warto montować solary, 300 litrów wody to duże nieporozumienie.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-30 12:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OPINIA O FIRMIE - 2015-03-29 17:18:57]:
Proponuję zadzwonić na infolinię 801801221 - skontaktują Pana z Doradcą, który pokaże okoliczne instalacje.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-04-02 22:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Mam kolektory sloneczne firmy Hoven od 2,5 roku. Polecam.
Najważniejszy jest handlowiec który dobiera i pomaga.
Firma zainstalowała w mojej okolicy bardzo dużo zestawów i wygrali przetarg w Gminie obok więc jest ok.
Co do systemu nie mam problemów, działa grzeje od 65 do 85 stopni od marca do października.
zdjecie uzytkownika
ELŻBIETA - 2015-04-13 22:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [woj74 - 2015-01-25 13:27:38]:
mamy ten sam problem zalożylismy pompe ciepła i ujawniła sie usterka serwis unika tefonów nie odbiera i ma szystko gdzieś Proponuje pozew do prokóratury oraz zainteresowanie sprawą mediów ponieważ ewidetnie oszukują
zdjecie uzytkownika
witek67 - 2015-04-29 23:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sewek - 2015-03-24 09:56:45]:
Jak do tej pory jest dobrze. Ostatnie widne dni woda w zasobniku 60-70 stopni. Przed czym mnie ostrzegasz Sewek ? Nie mam doświadczenia w takich instalacjach, na razie o dziwo można się poparzyć.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-04-30 00:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bredzisz kolego aplikancie na DTH Hoven. W Modlnicy firmy Hoven nie ma już od dawna, centrala mieści się ściśle w Krakowie. W dniu dzisiejszym rozmowy kwalifikacyjnej pewnie byś nie przeszedł, tak jakoś się składa, że wymagania są na prawdę profesjonalne. Jesteś dobry w zakłamywaniu rzeczywistości. Szukaj roboty u kogoś innego.
zdjecie uzytkownika
Sewek - 2015-04-30 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wojtas - 2015-04-30 00:06:51]:
Dlatego napisałem na razie. Znam dokładnie kolektor próżniowy, który masz i od kogo pochodzi. To nie jest nic nowego. Są instalacje z 2005-2006r. Długo przed instnieniem Hovena i wiem, co się z nimi dzieje teraz. Na razie jest fajnie :)
zdjecie uzytkownika
Poinformowany - 2015-04-30 12:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu napisałem informację nt. firmy HOVEN i Energia Polska Inwestycje Sp. z o.o., a mój post został usunięty. Miała to być przestroga dla ewenentualnych podwykonawców, którym nagminnie nie płacą, a podwykonawstwo to również forma zatrudnienia, a przed takimi firmami należy ostrzegać, szkoda tylko, że gowork to ignoruje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przypadkowa, następna już dwa dni później, ale z dalekim dojazdem (chciał mnie poznać Dyrektor Regionu), więc koszty, czas itd. Powód pośpiechu? Oprócz braku pracowników (zwalniają się na potęgę lub są zwalniani bo o coś pytają) termin szkolenia w Krakowie. Po 3 miesiącach ustalenia z Dyrektorem przestały (jednostronnie) obowiązywać!
Pytania: Bzdury, bzdury i pytanie czy dam radę za dwa dni pojechać na szkolenie do Krakowa. Tyle zapamiętałem.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-06-08 10:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krystek - 2015-03-24 23:18:43]:
U mnie pracują już ponad 3 lata i jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
riczi58 - 2015-06-29 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UNIKAJCIE TEJ FIRMY ZA WSZELKA CENE OD MIESIACA ZGLASZAM NAPRAWE I NIE REAGUJA TO BANDA OSZUSTOW
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoven sp. zo.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hoven sp. zo.o.?
Zadaj pytanie
alert