logo 4FRAME

4FRAME

Warszawa

Opinie o 4FRAME

anonim 2011-12-08 18:28:44
wymaganie maja wysokie, ale dzieki temu mozna sie sporo nauczyc. Duzo fajnych osob, z ktorymi dobrze sie pracuje
anonim 2013-03-02 13:47:30
Plusy:
Zupełnie niezłe kompetencje shopper marketingowe
Kilka kompetentnych osób. W zasadzie w każdym z działów ktoś się znajdzie.

Minusy:
Brak pomysłu na działanie agencji
Fatalna organizacja i kultura pracy
Centralne sterowanie
Więcej approverów niż osób pracujących w zespole na projektach
Za mało czasu, by stworzyć cokolwiek sensownego

To może być niezłe miejsce, by zbudować trochę wiedzy i kompetencji w obszarze shopper mktg. Spore wyzwanie dla accountów. Raczej krótkoterminowo.
Leo Messi 2013-04-05 17:34:07
plusy:
- dobra lokalizacja (jak ktoś mieszka w Sochaczewie)
- duży parking
- ciepła woda w kuchni
- rodzinna atmosfera (jeśli ktoś miał do czynienia z rodzinami patologicznymi to zrozumie)
- jest się od kogo uczyć (jeśli się wcześniej niczego nie umiało)
- praca nad projektami dla marek (to ważne - dla marek)

minusy:
- nie znajduję
2
Bzdury 2013-06-27 09:52:32
Yyyy a dlaczego tamto pytanie biało być prowokacją...?
Co rozumiesz przez system socjalny...? moim zdaniem jak najbardziej istnieje:
- angielski dla zainteresowanych pracowników
- znacznie tańsza sieć siłowni, bez opłat wpisowych, deklaracja dalszego uczestnictwa co miesiąc
- własny dział prawny i finansowy, który tworzą normalni ludzie - Twoi koledzy i koleżanki, którzy chętnie Ci pomogą gdy masz prywatne problemy albo nie umiesz pita rozliczyć. Nie wspominając już o odpowiedzialności jaka z Ciebie schodzi gdy trzeba podpisać umowę z klientem, który podrzucasz tylko za ścianę do prawnika
- szkolenia..jak ktoś chce to mu się przydają
- kawa w kuchni dla każdego w przynajmniej 4 rodzajach, profesjonalny ekspres, herbata zielona, czarna, czerwona itd. Zapraszam w miejsca gdzie każdy ze swoim podpisanym słoikiem z kawą przychodzi i kubkiem zamykanym w biurku.
- kwiatki na dzień kobiet, pączki w tłusty czwartek, huczne imprezy integracyjne, równie huczne pożegnania pracowników, turniej typowania meczów piłkarskich z nagrodami sponsorowanymi przez firmę
- bilety na koncerty, na mecze piłkarskie, wina....- jedyny warunek to zrób coś pożytecznego, a nie wychodź z założenia, że wszystko Ci się należy.

Darmowy Medicover w najtańszej opcji albo karta Benefit?? - nie dzięki, na szczęście firma nie wciska nam tego by podnieść swój prestiż w oczach innych, a ustanowić pomniejszone o te przywileje pensje. Jak myślisz, że to jest socjal i za to nie płacisz w innej firmie, to dzięki bogu że już nie pracujesz bo idiotów nie potrzeba.
Kamil Polny 2013-07-04 00:10:02
Make love not war. Większosc komentujacych ma pewnie tutaj sie w znajomych na fejsie i koleguje na codzien. Przezylem z wami ponad 2 lata. Bywalo roznie, jak to w agenturach. Bywaly lepsze i gorsze projekty. Czasem sie nienawidzilismy czasem wspieralismy. Dzieja sie normalne rzeczy jak to w pracy o podwyzszonym poziomie stresu. Czasem mam spora beke z tych komentarzy, ale badzmy czasem ludzmi. Cisnac calej strukturze cisnie sie czesto ludziom/kolegom. Kazdy sobie radzi jak moze. Rynek nie jest latwy, a majac pod skrzydlami ponad 50 osob mozna cos czasem przeoczyc. Opisywanie firmy troche mija sie z celem. Mozna pojsc na okres probny i wyrobic sobie opinie. Pozdrawiam kolegow bylych i obecnych, wyluzujcie juz :)
nowy 2013-08-08 14:20:11
Hahaha, anonim chętnie bym odpowiedział na twoje pytania, gdyby rzeczywiście Cię to interesowało, a nie było elementem wdrożonego planu zwalczania złego PR-u w sieci ;) Grunt to zadawać właściwe pytania i omijać te niewygodne, pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na tym polu ;) PS/ ciąg dalszy podszywania się osób z Zarządu pod szeregowych pracowników bądź osoby nie związane z firmą - co ty na to oburzony (usunięte przez administratora) ?
2013-08-28 13:00:46
To jest właśnie "world of mouth" w stylu 4Frame :)

Jasne jest, że ktoś szukający pracy już dawno by ją dostał albo nie, nie bujałby się z decyzją dwa miesiące czekając na odpowiedzi na go worku :):):)
3
nowy 2014-01-19 22:44:44
Dawno tu nie zaglądałem, ale to co się tu wydarzyło przez ostatnie miesiące to jakaś kpina. Poznikały wszystkie negatywne wpisy, nawet te napisane w dość neutralny sposób, a została tylko ordynarna propaganda w ramach projektu sobowtóra Sandu Ciorba i jego figurantów. W tej chwili ten serwis nie ma sensu, bo gdy znika 80% komentarzy i zostają tylko jednostronne "artykuły sponsorowane" to jaką to przedstawia wartość dla potencjalnych pracowników szukających rzetelnej informacji? Naprawdę szkoda...
7
Piotr 2014-03-31 22:30:56
Haha, i właśnie usunęli mój wpis!

Napisałem: to nie problemy z serwerem tylko dalsze działania mające poprawiać wizerunek 4Frame autorstwa np. nie Romana, a Tomasza :) Pr na bardzo niskim poziomie.

Będę pisał ten wpis do oporu w różnych formach do momentu jak nie zostanie usunięty. Bo to jest po prostu żenada, potem się dziwicie drogi Frejmie, że klienci od Was uciekają. Znacie się na marketingu, a na swoim własnym forum popełniacie podstawowy błąd.
3
fikumiku 2014-05-07 22:44:30
Chaos, chaos, chaos, dziadowanie (tak dziadowanie to dobre słowo), brak sensownej osoby, która mogłaby tym bałaganem kierować. Potrafią nie wypłacić pensji na umowie zleceniu z wydumanych powodów. Nie polecam osobom z doświadczeniem bo wyrwiecie sobie włosy z głowy po tygodniu. Narastający i eskalujący się konflikt: dział handlowy kontra kreacja. Wszyscy robią wszystko czyli nic - kompletne pomieszanie kompetencji i odpowiedzialności. 3 kroki wstecz...
3
hehe 2014-10-28 15:34:13
dział kreacji pracuje, póki ich nie zwolnią bez ostrzeżenia i nie wymienią :D Kreacja przekłada pomysły "śledzika za wycieraczką" i sobowtóra Sandu Ciorby, a potem dostaje za to po głowie ;)
szkalownik 2014-12-12 20:03:15
jeśli chodzi o to co 4frame ma do zaoferowania swoim pracownikom to jsą to: - wielkie wyzwania i równie wielkie marki - dużą niezależność i możliwość samorealizacji - wyjątkowo dobrą atmosferę i pracę w ciekawym zespole. Tyle wynika z oferty którą przedstawili bodajże na swojej stronie internetowej jakiś czas temu
ehhh 2014-12-15 13:04:41
Niezależność i samorealizacja w 4Frame? Dobra bajka :D
gość 2015-01-02 09:58:51
Byłam jakiś czas temu na rozmowie na stanowisko AE Wrażenia niejednoznaczne. Najpierw nie do końca podobało mi się to że wejście do firmy jest jak wejście na bazar, ludzie latają w tą i z powrotem, hałas niesmowity a co za tym idzie na bank chaos w tym miejscu. Druga sprawa, czekałam na rozpoczęcie rozmowy około 15-20minut i powiem szczerze że nie kupuję argumentu który wszyscy sprzedają w agencjach reklamowych "u nas dużo się dzieje" "nie ma czasu" itd. W każdej agencji jest presja i brak czasu ale nie jest to żadna wymówka, kandydaci mogą poczuć się na maksa zlekceważeni. Rozmowa na ogół ok, poza dziwnymi pytaniami rodem z testów psychologicznych. W rezultacie nie otrzymałam tej pracy, w sumie może i dobrze się stało, myślę że nie do końca bym się tam odnalazła
2
raf 2015-02-06 12:52:01
@szkalownik - co za bzdura... pracujesz tam nadal? :)
1
Celownik 2015-03-30 22:02:49
przed Wielkanocą pojechałem na zakupy do Wola Parka kupić śledzie dla rodziny i trochę karmy dla kota.
ale przez nieuwagę zamiast na halę główną, trafiłem do agencji 4frame.
i muszę przyznać, że zostałem oczarowany.
koty są zachwycone zdjęciami i ich zapachem.
2
Koala Lumpur 2015-06-05 21:49:38
bardzo trafna diagnoza
Pełza 2015-06-05 21:58:25
agencja mieści się w Wola Park, bo marzeniem prezesa było mieć parking na kilkaset aut.
agencja zatrudnia najlepszych w swoim fachu - trudno tylko stwierdzić, czy ten fach ma cokolwiek wspólnego z marketingiem i reklamą, bo ich poziom merytoryczny w tym temacie jest porównywalny do poziomu Bagien Nadbużańskich.
a agencji wszystko jest proste i nieskomplikowane - tak jak ludzie, którzy tam pracują. ale jak lubisz piłkę nożną i kosmetyki kolorowe to dasz tam radę.

ale poważnie - jeśli stoisz nad przepaścią, jest Ci źle i nie masz wyboru to idź tam pracować. jeśli masz jakikolwiek wybór - wybierz go. gorzej niż tam być nie może. poważnie.
3
kolo 2016-01-21 09:56:23
cienizna!!!
były pracownik 2016-04-25 21:16:21
@Natur, co to znaczy umowy o pracę na dobrym poziomie? Załamuje mnie to polskie myślenie, umowa o pracę na w miarę wysoką kwotę to dobra firma? Umowa o pracę na pełną kwotę to powinien być standard, a półsrodki to nadal kombinatorstwo i dziadowanie...
pani ryba 2016-05-05 13:08:06
as czy ten New Business Manager musi mieć prawo jazdy?
Zostaw swoją opinię o 4FRAME - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4FRAME