brak logo

Tad Market

Poznań

Opinie o Tad Market

a 2013-03-19 10:17:55
widac,ze napisal to ktos z kierownicwa tada :)
bronic i isc zaparte za prezesem-porazka! slowa dobrewgo nie mozna o tadzie p[owiedziec.podziwiam laski,ktore tam siedza za te marne grosze.
:) 2013-04-30 20:39:58
a że jak komuś chłopa brakuje, to niby co.....pracować nie może ? Pewnie pracuje lepiej, bo życie mniej stresujące prowadzi.
magazynier 2013-05-13 09:02:04
Co wy z tym chłopem. Komu brakuje chłopa?
bon 2013-05-29 23:11:54
socjal to dostaniesz w formie bonu jako część wypłaty
mariolka 2013-05-31 15:35:29
a jako kto masz tam pracować?
marek 2013-06-03 11:33:26
a ten właściciel pan prezes to jeszcze nie siedzi?
po tych przekrętach w pozperito myslałem że posiedzi ładnych parę lat a tu patrzcie wypłynął i założył nawet sieć marketów. wstyd dla polskiego prawa.
Damian 2013-06-07 13:34:35
alan

i co, jesteś juz po rozmowie?
jak było?
z kim gadałeś?
jakie warunki ci zaproponowali?

pytam, bo w nastepnym tygodniu też mam póść na rozmowę.

Damian
asdfgh 2013-06-09 10:11:45
Damian - 2013-06-07 13:34:35

alan



i co, jesteś juz po rozmowie?

jak było?

z kim gadałeś?

jakie warunki ci zaproponowali?



pytam, bo w nastepnym tygodniu też mam póść na rozmowę.



Damian
a do którego sklepu ??
Damian 2013-06-10 15:16:26
a kto pyta?
pracownik 2013-06-12 20:08:32
umowy o prace na stale na pewno ci nikt nie da
umowa o działo 6 PLN na rękę
pracownik 2013-06-21 16:45:10
anonim - 2013-06-13 19:15:16

Jak się tam zatrudnie i będę pracować trochę dłużej to jest szansa że dostanę trochę więcej albo chociaż lepszą umowę?
nie
aha zapomniałem "pełna odpowiedzialność finansowa" - rozwalisz płacisz
dragon 2013-06-21 22:22:01
popieram opinie ludzi którzy mowia ze w TADZIE robota to jakkies przedziwne nieporozumienie wszystko popieram o kodeksie pracy co się łamie samowolce kierowniczek itp...LUDZIE!!! WSZYSTKO TO PRAWDA!!! NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE
pracownik 2013-06-22 21:59:00
anonim - 2013-06-21 16:49:52

No to szkoda. No dobra a jeśli nie rozwalę tego ze swojej winy, np wypadek przy pracy itp to też płacę?
mi jak butelka spadła na sok i się rozlał to potrącili.
pracownik 2013-06-28 16:25:32
Anonim - 2013-06-24 09:15:05

Potrzebują własnej działalności?
nie bo sie pracuje przez posredniaka
anonim 2013-06-30 21:42:10
szkoda gadac !!!
pracownik 2013-07-10 20:36:26
mi szklane butelki zleciały na nogę to nie było pytania czy wszystko ok

tylko od razu lecieli zapisać że zbiłem 2 butelki
piotr 2013-08-09 16:13:41
pani prezes to nie jego żona.
z tego co wiem jest rozwódką, bardzo pogodna i pozytywna osoba.
jedna z nielicznych porządnych w tym bajzlu.
pozdrawiam
pracownik 2013-08-25 14:09:47
hahaah - 2013-08-09 19:34:54

a może zamiast biurowych ploteczek troche faktów byście napisali? ile kasy można na początek zarobić w Tad MArket?
zależy od ilości godzin !!
w tej chili tylko przez work & profit - umowa zlecenie/o dzieło - 8 brutto ~ 6 PLN netto

potrącenia na start: 16 pln koszulka


NIE ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ O PRACĘ
2013-09-02 16:13:48
A jak góra?
w porządku w miare?
marzenka 2013-09-05 15:56:44
a co znaczy góra
kogo masz na mysli?
2013-09-24 17:17:12
kolego jesteś z poznania?
ile masz lat?
słyszałeś w ogóle kiedys o pozperito?
2013-09-25 15:53:03
to nie miejsce na tego typu wypowiedzi.
napiszę tylko krótko:
dzisiejszy właściciel tad market to jedna z kilku osób oskarżonych o [usunięte przez moderatora] kilkudzisięciu milionów z pozperito.
nabrali towarów, bardzo długie okresy płatności i nie płacili dostawcom przywłaszczając sobie kasę. to tylko taki telegraficzny skrót, bo zarzutów było dużo więcej. to przeciez nie żadna tajemnica, mozna poszukać na ten temat informacji, chociażby w necie.
2013-09-26 09:10:29
od chwili ogłoszenia upadłości pozperito nie interesuje sie juz tym tematem.
Żal mi tylko tych oszukanych ludzi i tego, że żyję w kraju, w którym oczywiste sprawy ciągną się w sądach latami, a ludzie oskarżeni nadal prowadzą biznes, za [usunięte przez moderatora] pieniądze mając się całkiem dobrze.
tyle w temacie.
żona pokrzywdzonego w tej sprawie 2013-09-26 09:31:09
Tak to nie jest tajemnica. Wystarczy wejść na stronę sadu okręgowego w poznaniu.
na przykład wczoraj o 9:00 w sali nr 4 odbyła sie rozprawa w tej sprawie.
Oto wycinek z intetnetu

XVI K 5/10; osk. [usunięte przez moderatora]. (zarzuty z art. 18 § 1 k.k. w
zw. z art. 296 § 1 i 3 k.k., art. 308 k.k. w zw. z art. 300 § 1 i 3 k.k. oraz w zw. z art.
11 § 2 k.k., art. 286 § 1 w zw. z art. 294 § 1 k.k. i w zw. z art.12 k.k.- Market
Pozperito), termin: 25.09.2013r., g.9.00, s.4

2013-09-26 09:33:34
wystarczy wpisać nr artykułów i paragrafów w internetowym kodeksie karnym i ujawnia się zarzuty.
kaśka 2013-09-27 10:52:57
Wiadomo. Jest właścicielem sieci marketów TAD i ma się dobrze :)
to ja narcyz 2013-09-30 21:51:12
Wiadomo coś jak rozstrzygnęła się ta rozprawa ??? ;)
2013-10-01 17:04:42
Agencja pracy tymczasowej ma to do siebie że zatrudnia na tymczas, prawda???? mi zaoferowano pracę na umowę po dwóch mies zatrudnienia przez agencje, ale odmówiłam. wiec można, ale wtedy płaca mniej kasy podobno
1
2013-10-03 09:52:03
sprawa jest w toku
pewniak 2013-12-03 08:00:48
Po tej firmie pozostało już wspomnienie Biedronka przejęła wszystkie Tady. A co do samego Tada to syf kiła i mogiła typowy wyzysk zarobki śmieszne umowy śmieciowe i kierownictwo z innej planety.
:) 2013-12-09 17:40:40
A jaki kierownik jest z naszej planety ?
1
Pracownik 2013-12-12 00:59:46
nie ma takiego

na pewno 1 sklep jest zlikwidowany przejmuje go biedronka kolejny zamykany będzie w marcu
gosia 2013-12-13 12:11:15
a co z ludzmi?
też przechodzą do biedronki?
ewa 2013-12-14 12:23:11
ty na szczescie zostajesz w tadzie
gosia 2013-12-17 14:37:58
Kto wie co z ludźmi?
przechodzą do biedronki, czy do zwolnienia?
eva 2013-12-30 12:58:21
w biedronce lepej placa
Kamilla 2014-03-13 08:47:46
Dobre!
Przecież jemu właśnie o to chodzi :)
1
neptun 2014-03-22 19:58:42
Bardzo cieszę się że Tad market na Lecha kończy swoją kadencję.Czas na zmiany,w końcu ten cały bajzel się zakończy.
1
były dostawca prozperito 2014-03-28 12:39:59
Żeby tylko jeszcze nasz wymiar sprawiedliwości stanął na wysokości zadania i wyrównał stare rachunki.
1
:( 2014-04-23 11:06:54
A kiedy sklepy na Lecha kończą swoją działalność ?
dora 2014-05-21 13:35:19
Podobno nie ma chętnych na ich zakup,więc raczej nigdy.
1
gość 2014-05-21 13:42:59
ktoś pytał o zarobki wyżej, więc piszę: pracowałam 3 mies.i dostawałam niecałę 7 zł na rekę. odeszłam bo dostałam inną propozycje. luksósów nie było ale przynajmniej normalne godziny pracy były. dobre i to.
JOLA 2014-06-20 14:44:13
Zlecenie, nie zatrudniają od dawna na umowę opracę - taką maja tylko ci co długo pracuja. teraz zatrudniaja przez agencje ale pensja taka sama wychodzi tu i tu.
1
Daniel 2014-08-16 07:52:42
A co sie dzieje z panią dyrektor na Lecha?
Juz dawno jej nie widziałem.
Pracuje tam jeszcze?
sara 2015-01-28 17:34:17
Hej, jak tam w nowym roku się Wam wiedzie w Tad Market? Bo faktycznie, to znana sieć sklepów. Zastanawia mnie ile tutaj mogą płacić pracownicom, bo jednak konkurencja w handlu, czy raczej marketach jest spora. W obecnym markecie zarabiam 1800 na rękę, czy i tu jest coś takiego do osiągnięcia? Pozdrawiam.
sara 2015-03-31 16:34:00
Nie oszukujmy sie, do pracy w markecie nie jest wymagana zbyt wielka wiedza, nikt nie wymaka nawet wykształcenia średniego, chociaż pewnie jest ono mile widziane. Także nie oczekujmy tez mega wielkich zarobków, ja zapytam czy oni płaca coś ponad minimalną krajową, bo obecnie pracuje za 1350 złotych i chciałabym mieć więcej.
1
beti 2016-10-02 18:33:28
pracowałam, aż dostałam lepszą ofertę.
Co mogę powiedzieć?
Duży plus: sklep jest nieczynny w niedzielę, pracowałam co drugą sobotę i tylko na rano (popołudniu zamknięte jupiii).
Zatrudnienie przez pośrednika, wypłata do 10.
Grafik raczej przewidywalny, tydzień rano, tydzień popo
Obowiązki jak wszędzie
Ogólnie spoko, teraz dziewczyny mówiły że stawka poszła w górę ale nie wiem ile, za mpoich czasów było 7 na reke ale kiedy to było :)

Anonim 2016-10-03 07:46:29
Z tego co wiem to tu ludzie piszą same bzdury.Zatrudnienie normalne na umowę jest a nie przez agencje i jestem tego pewny .
Anonim 2016-10-03 11:31:39
Z tego co wiem to umowy są różne jak w każdej firmie .
wer 2016-10-03 13:11:38
no dobra ale jakie sa one tak mniej więcej (stawki)?
Zostaw swoją opinię o Tad Market - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tad Market