logo Color Press

Color Press

Biestrzyków

Opinie o Color Press

anon 2011-01-05 19:16:21
a czy moglbys sprecyzowac swoja opinie-zastanawiam sie nad podjeciem tam pracy. chodzi mi o warunki pracy, ludzi no i czy trzeba "tyrać" zeby cos wiecej zarobic.
4
anon 2011-01-06 17:36:19
Czy to prawda że tam są zatrudniani obcokrajowcy? czy ludzie tam pracujacy mysla podobnie jak ty, czy tez nie maja innego wyboru i tam pracuja?a zarobki to jakie-moze podaj jakies widelki dla przyblizenia np. 1500-2000.
kociara 2013-07-17 11:41:30
Od niedawna pracuje tu i powiem wam, że jak na razie jest miła atmosfera a zarobki nie są niskie. Jeśli chodzi o obcokrajowców, to owszem są i współpraca z nimi jest bardzo dobra.
qwe 2013-07-25 14:14:47
Wystrzegać się kontaktów z tą firmą jak ognia!!! Absolutnie nie polecam!!!
Koty są fałszywe 2013-08-25 20:06:40
kociara - 2013-07-17 11:41:30

Od niedawna pracuje tu i powiem wam, że jak na razie jest miła atmosfera a zarobki nie są niskie. Jeśli chodzi o obcokrajowców, to owszem są i współpraca z nimi jest bardzo dobra.
hahahahahhahaha hahahah hahahahaha
chyba mowa o kolor presie z kielc
kociara 2013-08-28 10:58:06
Koty są fałszywe Każdy ma prawo do własnych opinii, myślę iż fakt, że są pracownicy którzy pracują tu po kilkanaście lat mówi sam za siebie.
LADNY 2014-02-05 23:42:52
PRACOWAŁEM TAM PRAWIE 6 LAT,TAKIEJ EKIPY NIGDY NIE ZAPOMNĘ,NAJLEPSZA MOJA PRACA I ZAROBKI TEŻ DOBRE,POZDROWIENIA Z ANGLII DLA CAŁEJ EKIPY ZE STRESOWNI
sergiej 2014-03-23 15:04:12
@trama, jesli to nie problem, mogłabyś napisać co to było za wrażenie, byłas klientką color press, czy o co dokładnie chodzi?
Filip 2014-05-10 17:48:26
Mnie zainteresowała oferta pracy drukarza sitowego w color press, możecie napisac, czy warto jest w ogóle aplikować?
Filip 2014-05-14 23:28:52
Dopytam jeszcze na jakich dokładnie maszynach pracujecie, bo nie wiem czy zaznaczac to w CV. Pozdrawiam.
paweł 2014-11-16 17:00:45
Nie tak dawno color pres, czyli jedna z bardziej znanych drukarni rolowych etykiet samoprzylepnych poszukiwała do pracy drukarza sitodrukowego. Na okres próbny - 3 miesiące proponowali umowę zlecenie, potem miała być umowa o pracę. Ktoś wie cos więcej, od jakiej kwoty można negocjować z nimi wynagrodzenie, bo zawsze mam z tym problem?
4
mav 2015-01-16 14:50:23
Witam, zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną :-) :-) a to dopiero połowa sukcesu. Istnieje wiele przewodników podających bardzo szczegółowe pytania, które mogą paść w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej. Dla mnie najbardziej pomocna bedzie wasza podpowiedz oparta na autentycznych doświadczeniach i osiągnięciach w tej firmie. Pomożecie??????????
kazik 2015-01-31 21:52:42
każdy by chciał zostać zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną :) gratuluję, też bym chciał ale cóż... ale fakt faktem dobrze przeczytać przed pójściem na taką rozmowę jak wyglądały one u innych to napewno pomaga w znalezieniu pracy znaczy bardzie zrobieniu dobrego wrażenia bo mozna być przygotowanym na wszystko
kaczorek stefan 2015-02-17 15:42:46
uważam się za wyjątkowo kreatywną i wyjątkową pod tym względem osobę dlatego jednyną nadzieją na wykorzystanie mojego talentu w pełni jest praca w jakiejś dobrej agencji brandingowej. i tak się składa że zastanawiam się własnie nad Color Press, wiecie czy tam teraz kogokolwiek nowego może chcą przyjąć?
znajacy temat 2015-09-11 19:55:30
syf, kiła i mogiła!!!
Kuba_19 2016-03-29 10:57:24
tak, z tego co wiem, to oferują umowę o prace plus prowizja od klientów
yaapao 2016-05-07 15:40:30
jasne, ze nie jest łatwa, ale wydaje mi się, ze jest naparwde dobrze opłacalna.
Zostaw swoją opinię o Color Press - Biestrzyków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Color Press