logo OPINION SP Z O.O.

OPINION SP Z O.O.

Gliwice

Opinie o OPINION SP Z O.O.

Filozof 2012-03-26 14:35:20
Fajna praca jako drukarz ale za to nie polecam pracy na wykańczalni bo od 8-12godz na kolanach się pracuje
2
Kandydat 2014-06-21 20:12:05
Fatalny proces rekrutacyjny do działu IT.(usunięte przez administratora) Wysokie wymagania i niska płaca. Brak kontaktu po skończonym naborze, chociaż taki miał nastąpić. Odradzam, szkoda czasu.
5
kandydat 22 2014-08-13 10:03:16
Wymaganie nie mające przełożenie w wynagrodzeniu i brak komunikacji po procesie rekrutacji.Odradzam.
2
jacaaa 2015-04-21 09:48:27
Obecnie prowadzą rekrutację do drukarni
Rekrutacja przyjazna, warunki przeciętne ale podobne do firm obok
1
CZARNY 2016-02-12 21:29:29
Witam<
Widze szukają ludzi do obsługi klienta z jezykiem niemieckim

do dzialu handlowego z jezykiem ?
WARTO?
jaka jest atmosfera ?
mam mase propozycji pracy, nie po to znam jezyk, jezyki by pracować u pracodawcy, który NIE szanuje ludzi

jaka atmosfera?
ludzie?
jest szacun do ludzi?
dobre pensje?
kasio 2016-04-29 04:15:00
Praca w BOK'u to jakiś zamęt zresztą jak w całej firmie, ludzie nagle znikają na "chorobowym" z którego nie wracają.

NIE POLECAM

1
Julia 2016-05-20 21:33:28
Ofert jest dużo bo co chwile ktoś się zwalnia. NIE POLECAM
~KTOS 2016-07-04 15:17:38
Witam:)
a jak wygląda sprawa z magazynem? jest oferta na magazyniera. Może ktoś się wypowiedzieć jakie warunki pracy i płacy?
dzięki i pozdrawiam
You 2016-09-21 20:04:33
Bardzo nie umiejętnie prowadzony proces rekrutacji i fatalna komunikacja. Sztab zarządzający prezentuje się fatalnie. Gorąco odradzam. Lepiej szukać gdzie indziej.
xdstip 2016-09-21 20:32:47
@ You a możesz uszczegółowic co masz konkretnie na mysli. Po prostu co im zarfzucasz, co ci sie nie spodobałło w ich stylu zarządzania? daj porsze znac, złaszcza, że teraz p[oszukuą na kilka stanowisk, no woloałabym wiedzieć wcześniej z kim mam doczynienia
Były pracownik 2016-10-27 06:11:57
Nie polecam. Kiedyś pracowało się fajnie a teraz wymagania takie że nie masz czasu odpocząć. Kierownik non stop opierdziela. Ludzie fajni byli... wykruszyło się i niestety już tak nie jest mówię to jako były drukarz. A pracy magazyniera wrogowi bym nie polecał tam to masakra i nieogar. Zarobki w stosunku do wymagań bardzo małe.
Zostaw swoją opinię o OPINION SP Z O.O. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPINION SP Z O.O.