brak logo

Cegedim Group Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Cegedim Group Poland Sp. z o.o.

anonim 2011-04-22 10:37:06
Zależy w jakim dziale lądujesz. Są sympatyczne a są i takie co gapią się na ręce a szef to dupek co to nawali Ci roboty a potem \'nie przysługuje Ci odebranie godzin bo się nie wyrabiasz z robotą\".
Ja pracowałem i w lipnym i dobrym dziale. Ten dobry jest zaiste zajebisty. A co do płac to różnie :P
zainteresowana 2011-05-24 21:29:36
Witam.
Od czerwca mam zacząć pracę w Cegedim na Jerozolimskich. Jak tam jest?
doda 2011-10-06 18:50:48
Ja pracowałam w dendrite ale (usunięte przez administratora) To niezbyt fajny koordynator zwłaszcza ze pracowałam w okresie kiedy awansowała... Ale atmosfera fajna zarobki jak ktoś się stara to też nie najgorsze.
----minus---- 2012-09-19 21:29:18
Ja bym nie rekomendował tej firmy (bo na pewno nie korporacji - nie dorośli do tego) bo i nie ma za co...generalnie nowych klientów nie ma, a starzy uciekają, przy czym utrzymuje się ze starych bo nawet sprzedać tego nie można. Potwierdzam, że szef do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest, tak więc współczuje jak tam mimo wszystko trafisz.
życzliwy 2012-11-02 22:22:30
Podpisuje się pod tym, co wyżej. Generalnie to jakaś masakra i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Nie zawracajcie sobie z tym głowy. Starzy pracownicy nawet uciekają, a koordynatorzy nie potrafią w zaden sposób zachęcić do pracy, wrecz przeciwnie od niej odpychają.
SH 2012-12-17 09:10:02
Jakiś miesiąc temu wysłałem do nich aplikację. Nie dostałem żadnego zaproszenia, choć spełniam wszystkie wymagania zawarte w ogłoszeniu. Dziś patrzę i znów jest ogłoszenie na 16 województw. O co im chodzi? Przyjmują wogóle?
kk 2012-12-28 19:03:49
przyjmują
Ona 2013-01-29 23:49:44
Nie polecam firmy CEGEDIM ! Nie dbają o pracowników, wszyscy mają cię gdzieś, najlepiej siedzieć i dzwonić jak robot i nic nie mówić/o nic nie pytać. Projektów na ten moment dalej nie ma (ok. są z bazą przedawnioną i z samymi odmowami) TRAGEDIA ! Firma pod koniec kwietnia przenosi się na Mokotów i.... zamiast przytrzymać pracowników z call center nie starają się i w maju stracą starych pracowników, bo każdy odebrał to tak: wreszcie będzie mobilizacja do zmiany pracy na inna. I nie ma się czemu dziwić, bo za pełną frekwencje w miesiącu od 8-15 lub 9-16 wynagrodzenie to ok. 800-1600 zł (1600 jak są projekty czyli 3 razy w roku !!!) Nie polecam, a tym bardziej, że koordynatorki są żałosne...
Wandzia 2013-02-05 07:41:51
Hehe pracuje tam od kilku tygodni i chyba troche przesadzacie projekty są i pracy tez sporo jak dla mnie przynajmniej...jedyne co mnie razi to ta gruba koordynatorka co wlazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniczce i tej drugie dziewczynie.. jednego dnia to 7 razy u mnie byla z glupotami no i to ze inni pracownicy wyzej (usunięte przez administratora) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja przynajmniej co niektorzy zapytalam sie o cos w kuchni to o odburknela cos paniusia i poszla
Metr 190 2013-02-05 13:12:58
Wandziu jak sama mowisz jestes "smark" w tej firmie wiec guzik wiesz. Jakbys wiedziala, jak BARDZO UCINANE I PRZEZ KOGO SA STAWKI Z NASZYCH PROJEKTOW I CO SIE DZIEJE Z NASZYMI PIENIEDZMI, ORAZ CO SIE DZIEJE Z BONAMI SODEXO KTORYCH PRZYJECIA ODMAWIAJA LEKARZE to by cie wielkie zdziwko wzielo, jakie zlodziejstwo jest rozpowszechniane w tej firmie a przede wszystkim w studio call center i przez kogo ;-) dziwisz sie(usunięte przez administratora)?? popracuj tam dluzej to samej ci sie bedzie chcialo(usunięte przez administratora) na wszystko, a przede wszystkim na srodkowe biurko.
obserwator 2013-02-06 13:05:27
Metr 190- bardzo dobrze i prawdziwie napisane.
Stawki obcinane jak tylko można z każdej strony, oby tylko za dużo nie dać Ankieterowi zarobić, Pani (usunięte przez administratora)tylko patrzy, żeby na kimś sie wyrzyć, kogoś (usunięte przez administratora) w ten sposób poprawia swoją samoocenę i odreagowuje prywatne niepowodzenia, może za młodu była w szkole popychadlem i teraz w stolicy pokazuje na co ją stać.
Co do dwóch pozostałych koordynatorek, to tańczą jak im główna zagra (usunięte przez administratora) Rekrutacja jest cały czas, nowych pracowników przyjmują, szkolenie trwa około 2óch godzin, gdzie połowa Nowych odchodzi w trakcie trwania szkolenia, czasami na drugi dzień może dwie osoby przyjdą chociaż nie zawsze, wiec strata czasu szkolącego, a przeciez mozna by było dać zarobić starym pracownikom i nie inwestować w rekrutacje.
lol 2013-02-06 13:18:47
No i ja również podpisuje się do wcześniejszych opinii, bo wszystko to jest prawdą, dzieje się tam coraz gorzej. Stanowiska koordynatorek pozostawiają wiele do życzenia, każda dba o własny tyłek i tyle, dlatego dla pani(usunięte przez administratora).są tak uprzejme i włażą w (usunięte przez administratora)A obiecanki na temat ciągłej pracy i mnóstwa projektów trwają już od dłuższego czasu i to wcale nie kwestia dni czy nawet tygodni, ale od paru lat słyszy się w kółko to samo, żeby tylko pani (usunięte przez administratora)chroniła swój tyłek i posadę, tylko nie nadaje się ona na takie stanowisko... przykre ale prawdziwe.
aniekterka 2013-02-07 15:10:43
Wypowiadacie w tak krytyczny sposób a czy ktoś z was przepracował tam chociaż dłużej niż pół roku. Jeśli Ty jesteś wporządku to inny też będą w stosunku do Ciebie wporządku. Jak się chodzi i gada na kogoś za plecami to nie dziwne że później taka osoba na Ciebie krytycznie patrzy. W takim dziale jak call center zawsze coś takiego wyjdzie. A jeśli chcesz zarobić pieniądze to tam zarobissz no ale jeśli niektórzy szukają pracy takiej żeby siedzieć i nic nie robić a żeby kasa wpływała na konto to nie ma się czemu dziwić że tak narzekają. A to że jest stała rekrutacja to norma w każdym call center proponuje przeczytać artykuł z najnowszej polityki albo wprost. Jeśli ktoś szuka pracy lżejsze od leżenia to zawsze będzie bezrobotny. Zawsze możecie pójść sobie do call center sprzedażowe i namawiać biedną babcie która nie ma komputera na telewizje z internetem.
Powiem tak wasze wypowiedzi są na dość niskim poziomie. Bo każdy szef zareaguje w przypadku kiedy pracownika nie ma notorycznie w pracy w piątki i poniedziałki. Żałośni jesteście w tym co piszecie że ktoś zwraca wam uwagę. Zwraca uwagę więc pewnie źle coś robicie, podchodzi poprawia was żebyście robili to lepiej no ale tak mają ludzie którzy pozjadali wszystkie rozumy i wydaje im się że wiedzą wszystko najlepiej. Koordynatorki nie robią tego na złość tylko żeby doskonalić waszą pracę. No ale widać jaki macie poziom intelektualny skoro tego nie rozumiecie.
... 2013-02-08 19:36:11
Do jednej nowej osoby której nie podoba się nowa koordynatorka!

EWA -
1.Osoba która z każdym ma dobry kontakt ,
2. która znajdzie lek nawet jak od lekarza usłyszycie ' alsfjgnhefghb '
3. która tłymaczy po 500 razy jedną kwestię ponieważ ankieter nie rozumie
4.która wysłuchuje wasze smutki i niepowodzenia i pociesza chociaż powinno ją to g...o obchodzić .

Ale i tak bedą mówić "włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
pozdrawiam
koleś który pracował 2013-02-09 15:30:37
czytając te wszytskie komenatarze na temat Callcenter śmiać mi się chce! pracowałem tam 2 lata i jakoś sobie radziłem a co do koordynatorek to dla osób które nie wiedzą (usunięte przez administratora)jest managerem czyli szefem wydaje polecenia jednej i drugiej koordynatorce wiec jak wam sie wydaja ze skacza jak malpki w cyrku,macie racje bo sa na niższej pozycji i nie maja nic do gadania,tylko wykonuja powierzone im zadania. a co najabrdziej mnie smieszy to ankieterzy bo sami wykonujecie polecenia trzech pań a dlaczego? dlatego ze jestescie najniżej i nie macie prawa glosu. a jezeli wam to przeszkadza to ogarnijcie się i poszukajcie innej pracy- gwarantuje ze to bedzie wygladalo doslownie tak samo! czyli szef rozkazuje twojemu szefowi ktory rozkazuje osobie nad toba a ona rozkazuje Tobie! norma! a dla osób którym sie nie podoba radze zapierdzielac ostro moze dojedziecie do pozycji kiedy to wy komus wydacie polecenie ale jak narazie, wylewajcie żale na forum jak wam źle i jacy jestescie szykanowani! żal.pl
hmm 2013-02-24 18:13:24
Śledze to forum juz jakis czas.. zaczelam pracejakis czas temu i musze wam powiedziec ze od tamtego czasu zagladam na to forum i zastanawiam sie skad w was tyle zawisci i nieżyczliwości kurde wiele opini juz slyszalam, choc wcale nie potrzebowalam tej wiedzy...ale ostatnio sama sie przekonalam jakie sa Koordynatorki naprawde... mialam ogromny problem a One powinny miec to w dupie ale nie mialy i wlasnie pani (usunięte przez administratora)jak ja nazywacie wysluchala moich zali,(zreszta zawsze wysluchuje) doradzila co zrobic i nie krytykowala (usunięte przez administratora) tez podeszla do mnie jak do czlowieka nie odeslala do stanowiska a starala sie mi pomoc dobra radą...kurde nie zgadzam sie z niektorymi ze Kasia jest taka czy taka, jest normalna i zyczliwa ale pod warunkiem ze ktos traktuje ja normalnie i jest chociaz wporzadku w stosunku do Niej, inna sprawa ze ja zakladam z gory ze kazdy czlowiek jest dobry i w Jej przypadku sie nie pomylilam...co do (usunięte przez administratora) to tez uwazam ze jest najnormalniejsza w swiecie ciepla osoba...owszem(usunięte przez administratora)podchodzi czasem po kilka razy dziennie i do mnie rowniez ale przy okazji tego ze zwraca mi uwage ze cos zrobie zle mowi mi tez co robie dobrze albo zapyta jak mi idzie a nie kazdego na to stac!! kazda z nich wykonuje swoja prace i musi przybierac odpowiednia poze bo inaczej by zwariowaly użerając sie z co 10 pracownikiem z uposledzeniem w stopniu lekkim!! wiecie co chcialabym zobaczyc jak kazdy z was zachowywalby sie na takim stanowisku sadze ze bylibyscie jeszcze gorsi!! a swoja droga jak wam tam tak zle to moze czas poszukac innej pracy...nie pomysleliscie ze One prowadza rekrutacje po to zeby miec wkoncu zadowolonych pracownikow!! takich ktorzy nie zrzędzą po kontach!! Chcialabym zobaczyc wasze miny jakby Kasia dalaby wam wszystkim zbiorowe wypowiedzenie hehe Ludzie TROCHE POKORY w dobie obecnego kryzysu osoby szukajace pracy a mimo wszystko pracujace w SD powinny byc wdzieczne za to co maja i dopuki nie znajda lepszej satysfakcjonujacej ich pracy szanuja osoby ktore umozliwiaja im prace w obecnym miejscu bo ku...wa latwo jest obrazac ludzi nie podpisujac sie pod tym imieniem i nazwiskiem a swoja drogą !!!podpisalabym sie ale boje sie posadzenia o wazeliniarstwo pozdrawiam was cieplo
true story 2013-02-26 00:48:40
wydaje mi sie ze pracowalem w tej firmie dosc dlugo i jak czytam te komentarze to nie moge sie ze wszystkim zgodzic

nie wydaje mi sie ze "gruba koordynatorka" w jakis zly sposob zwrocila Ci uwage bo mi zwracala wielokrotnie ale zawsze tak jak nalezalo to robic ( spokojnie milo bez zadnych epitetow obrazliwych slow czy nie wiem o co chodzilo wandzi ) poza tym pracuje na takim stanowisku ze ma prawo a nawet obowiazek to robic jezeli cos w jej mniemaniu jest nie tak

co do pracownikow co wyzej ..itd moge ich zliczyc na palcach jednej reki a pracuje tam dosc duzo ludzi i wydaje mi sie ze wrecz nie mozliwe jest zeby w tak licznej grupie wszyscy byli "ok" ( nie dam powiedziec zlego slowa na ludzi ktorzy tam pracuja po prostu na to nie zasluzyli takie jest moje zdanie )

co do bonow sodexo ... hmm "CO SIE DZIEJE Z BONAMI SODEXO KTORYCH PRZYJECIA ODMAWIAJA LEKARZE " czy ja dobrze rozumiem ze odmawiaja lekarze a nie pracownicy call center ? co mnie obchodzi co sie dzieje z bonami ktorych nie przyjmuja lekarze ludzie mamy takie czasy ze kazdy kombinuje jak moze a w tym przypadku jest mi totalnie obojetne co sie dzieje z tymi bonami bo nie jestem LEKARZEM ... metr190 chcialbym zobaczyc jak Ty rozdajesz te bony pracownikom ...

co do obcinania stawek itd nie wiem nie znam tematu nie wypowiadam sie moze tak jest moze nie jezeli to prawda to fakt jest to niezbyt mile

wynagordzenie NIE jest ok i tylko to jest w tej formie jest odrzucajace niestety ale to prawda wyplata raczej zniecheca do dalszej pracy i tylko dlatego zakonczylem "kariere" w tej firmie
(usunięte przez administratora)
zainteresowana...... 2013-03-05 15:19:34
Witam właśnie się zastanawiam czy warto tam starać się o pracę,wiem że teraz są przyjęcia,ale interesuje mnie to czy ja tam się nadam mam 30 lat,i staram się o jakąś pracę w call center,przeważnie to w takich biurach to sami studenci a jak tu jest.Będę wdzięczna za odpowiedz.
gall 2013-03-20 19:45:55
to nie jest zawiść i nieżyczliwość tylko moje zdanie na ten temat, żyjemy w wolnym kraju i każdy może mieć inne odmienne zdanie na wybrany temat a tak się składa że pracowałem w kilku call center w swoim życiu i coś na ten temat wiem, przeważnie jest tak że trenerzy, kierownicy projektu, koordynatorzy są to ludzie ciepli i mili, wymagający ale zawsze służący dobrą radą. Atmosfera w tego typu pracy to podstawa gdyż wszyscy pracujemy na wynik w totalu. Tutaj to porażka koordynatorki miny jakby im ktoś w du...e kołka wsadził, nieuprzejme i opryskliwe co da się zauważyć już w pierwszym dniu pracy. To jest moje zdanie, nie oceniam Was i Wy nie oceniajcie mnie, takie jest moje zdanie - nie polecam, ale jak ktoś ma ochote proszę samemu się przekonać ...
1
xxx 2013-05-30 01:15:39
Anonim a o jakie stanowisko chcesz się ubiegać?
aaa 2013-07-19 21:33:30
Pracuje tu niecały miesiąc i niestety ale muszę odradzić tę pracę każdemu kto musi się z niej utrzymywać. Obecnie pracuje się po 7 h, na żadną z koordynatorek nie mogę powiedzieć złego słowa, bo wszystkie są w porządku i sympatyczne. co do ankiet, co chwile są jakieś nowe projekty, ale przyzwoitych pieniędzy się na tym zarobić nie da. być może to zależy od projektu ale nie liczyłabym na więcej niż 800 zł. stawki godzinowej nie ma, jest płacone od wypełnionej ankiety. jeśli ktoś chce sobie dorobić, nie wiszą nad nim rachunki i czynsz do opłacenia to śmiało może tu robić.
Jovi 2014-01-01 16:55:00
W biurze? Zależy w którym dziale. W księgowości z tą wiecznie ( usunięte przez administratora ) na pewno nie jest dobrze
karolccia17 2014-01-20 14:02:18
Hej! mam zamiar zmienić pracę i akurat trafiła się oferta ankietera w Cegedim. Może mi ktoś powiedzieć na czym ta praca dokładnie polega i jakie jest wynagrodzenie?
REP 2014-04-16 23:57:18
Szkoda czasu... porażka ... lecą w kulki, szpiegostwo na każdym kroku... umowa o dzieło (śmieciówka) nie masz, urlopu (tylko 12 dni w roku) nie masz L4 złamiesz nogę.... papa nie dostajesz pensji !!! Nie liczy się staż pracy (do niczego) zaliczki wydane na działania "promocyjne" zwlekają jak się da z zwrotem, pensja wypłacana 10 dniu roboczym czyli minus weekendy, święta raz masz 15 a następnym razem 20 jak płacić kredyt !!! MASAKRA
1
gość 2014-07-07 13:59:26
Moim osobistym zdaniem nie dają zarobić, człowiek się stara a dostaje marne 1000 zł a siedzi po 8h dziennie codziennie. Jednym słowem nie polecam, nie szanują człowieka który jest niżej i chciałby zarobić !!!
Ala 2014-09-11 15:59:53
Hej :) Mam pytanie.Jaka jest stawka za godzine? Bo jutro mam rozmowe kwalifikacyjną i nie wiem czy wgl warto jechać :P Czytam te opinie tutaj i trochę nieciekawie to wygląda :/
........ 2014-09-29 20:30:45
jest tam okropnie, dziś byłam 5 dzień i już mnie zwolniły!!! Do tego kłamała jedna supervizorka
Pusiaczek 2014-10-02 13:29:39
Nie wiem co superviziorka, niemniej chyba musialas się bardzo postarać skoro wyrzucili cie z csd. Co do kordynatorek - są uprzejme i pomocne.
lil 2014-10-04 15:03:19
Myślę,że "pusiaczek" celowo napisał, że nie wie co oznacza "supervizor", bo takiego słowa w słowniku angielskim, ani polskim nie ma;)
Pracowałam w CSD dwa lata i gdyby nie propozycja pracy jako przedstawiciel medyczny, wciąż bym tam pracowała, bo praca nie jest zła. Nie ma stawki godz.ale jak się człowiek stara to jest w stanie zarobić sporo, ale trzeba chcieć. W dziale CallCenter jedyne czego wymagają to umiejętności czytania, nawet myśleć nie musisz, bo leki znajduje Ci koordynator gdy sama sobie nie poradzisz.Przez dwa lata pracy w tym miejscu tylko 3 osoby zostały wyrzucone i wszystkie za robienie przekrętów z ankietami. Pracuje się 8 h dziennie,a weekend zawsze jest wolny. Nikt nie stoi nad Tobą z batem,nikt Ci nie obraża, Szefostwo jest OK, największy problem to chyba brak solidarności,ale chyba wina dużej rotacji, kolejny minus to umowa "smieciowa", ale gdzie dziś dają umowę o pracę? !. Na pewno nie jest to miejsce dla lenia, bo za samo przyjście nikt tam nikomu nie zapłaci.
A koleżankę która została wyrzucona po 5 dniach pytam:za co Cię wyrzucono? Bo tym się nie pochwaliła, a może to być ciekawa historia;)
pozdrawiam wszystkich którzy otarli się kiedykolwiek o miejsce;)
1
goloneczka 2014-10-17 20:41:37
Polecam, zalecam ciężką praca tylko ludzie sie bogacą
Stach 2014-12-09 13:59:42
jeżeli masz autko służbowe to czego się burzysz; kup sobie własne i jeździj ile dusza zapragnie a nie okradaj firmy w której pracujesz !!!
M.K 2014-12-12 19:09:53
Odradzam wszystkim. To że w CSD wpływ na wynagrodzenie ma tylko efektywna praca jest kłamstwem. jeśli kordynatorzy uznają że torchę za dużo zarabiacie, bez problemu wasz dochód mogą obniżyć dając dużo trudniejszy projekt, bądź starą baze do dzwonienia. W studiu plotki, i ploteczki na każdym kroku czego mistrzynią jest irytująca kordynatorka z czarnymi włosami, racząca wiele osób swoimi niesmacznymi żartami. Managerka blondynka, zimna, nieprzyjemna i mocno humorzasta. Wysoka kordynatorka w kącie, w porządku, bez zarzutu. Bez rewelacji ale chyba jedyna profesjonalna. Szczerze odradzam pracę w tym kołchozie,
1
szabla 2015-02-06 21:32:21
obecnie przyjąłem się do CSD, POZNAŁEM ZASADY PRACY, CAŁY CZAS SIĘ UCZĘ, NARAZIE NIE NARZEKAM ANI NA PRACE ANI NA PERSONEL, KOORDYNATORKI SĄ OK, ROZMAWIAJĄ, TŁUMACZĄ, POMAGAJĄ UŚMIECHNIĘTE, CZARUJĄCE I UWAŻAM ŻE DOSKONALE ROBIĄ SWOJĄ ROBOTĘ, ZA TO IM PŁACĄ, JEŚLI KTOŚ MA 2 LEWE RĘCE DO PRACY TO NIC NIE PORADZI ŻEBY PRZEKONAĆ SŁOWNIE ROZMÓWCĘ DO SIEBIE, W TEJ PRACY TYLKO POZYTYWNE PODEJŚCIE I MOŻNA TAM ZAROBIĆ I GODNIE ŻYĆ!!!!!!
przez to niewolnicze myślenie 2015-02-18 12:01:04
będziesz robić i robić, aż ci garb wyrośnie, a się nie dorobisz
heh 2015-03-12 15:38:58
"I MOŻNA TAM ZAROBIĆ I GODNIE ŻYĆ!!!!!!"no.. rzeczywiście godne jest życie na umowie śmieciowej : nie mając urlopów , prawa do chorowania, a w przyszłosci emerytury .American Dream
emerytowana 2015-03-14 11:01:49
"Lolku" w dzisiejszych czasach każda i duża i mała firma robi wszystko by jak najmniej dopłacać do pracownika, takie niestety mamy czasy ( aż płakać się chce) i to nie jest wina CEGEDIM. W CSD(bo o nim mowa w ostatnich wiadomościach) możliwość zmiany umowy na etat jest tylko podczas awansu,przynajmniej kiedyś tak było,a awansu nie otrzyma NIGDZIE osoba która nie walczy o to swoim zachowaniem,pracą,osoba która nie udowadnia na każdym kroku, że na awans zasługuje.W listopadzie odeszłam z tego miejsca i jeśli koordynatorki wciąż są te same to zgodzę się z "szablą" może ja nie użyłabym słowa urocze,bo urocze to chyba nie są,są normalne,pomocne,nie warczące,z którymi można podzielić się swoimi prywatnymi problemami i pośmiać się,gdy mają na to czas,ale urocze?eee nie.Wynagrodzenie to temat ciężki w tym dziale,bo jak ktoś mocno się stara i słucha uwag to jest w stanie spokojnie się otrzymać i zarobić więcej niż minimalna płaca,ale praca ta nie jest łatwa.Odczytanie pytań , czy kilku zdań to pikuś,ale umiejętność przekonania lekarza do rozmowy to coś innego i nie każdy to ma,a pracując w CSD napatrzyłam się na puste lale które miały żal do lekarzy, że czasu dla nich nie mają na gadkę o niczym w godzinach pracy, a później do szefowej , że wynagrodzenie jest za niskie, a szare myszki siedzące w rogu,potrafiły sobie poradzić z zapracowanym lekarzem,wszystko zależy od podejścia człowieka i nastawienia do pracy.Świecącą gwiazdą można być na dyskotece i tam wystarczy się wystroić, żeby drugą osobę zainteresować , w pracy na słuchawce trzeba użyć czegoś więcej niż "dzień dobry, nazywam się".Jak jesteś obrotny to dasz tam sobie radę, jak jesteś ciapą to szukaj miejsca gdzie indziej,bo nie zarobisz, a na koniec tylko dodam, że w tym naszym nadwiślanym państwie od lat nie da się godnie żyć, bo z godności Państwo dawno Nas oskubało.. i to nie wina firmy,a Państwa, że czujemy się tak jak się czujemy...
Dziękuję za uwagę, cześć i czołem :D
ddd 2015-03-15 21:08:01
" w tym naszym nadwiślanym państwie od lat nie da się godnie żyć" bo jesteście dziady do kwadratu. Żadne państwo nie dostało takiej kasy na rozwój , z żadnego państwa tak wiele osób w wieku produkcyjnym nie wyjechało i już nie wróciło. A tu dalej bezrobocie, różni mobbingerzy się śmieją(szczególnie jest sporo w branży farma),odbierają nagrody pracodwaców roku i umowa śmieciowa dla najlepszych . Koszmar .Chyba kraina jest przeklęta.
zdziwiona 2015-04-28 12:24:30
Terminowe wypłaty
System bonusowy

to jedna z zachety do pracy jako ankieter tel.
nie dajcie sie nabrac, wyplata do 15 dnia msca, a dostajecie 20 lub po 20.
system bonusowy czyli od zrobionej ankiety kasa. zaczynacie dzwonic od 2 zł.
buhahahahahaahahhahhahahahahaaha, firma dla dzieci. a koordynatorki fałszywe
2
Inka 2015-05-05 11:01:30
Call center jak inne z tą różnicą, że płacą zdecydowanie mniej niż w innych miejscach. Premia 2zł za każdą ankietę rzeczywiście robi wrażenie haha. szkoda czasu.
1
Bibbbs 2015-05-13 10:29:18
nudna praca, zarobki koszmarne, zero perspektyw na cokolwiek w tym miejscu.
habśgdyrygdyby 2015-06-12 09:50:40
Oferujemy:

Możliwość nabycia ciekawego doświadczenia zawodowego
Dogodne godziny pracy (poniedziałek - piątek 8-16)
Ciągłość pracy
Umowę zlecenie
Terminowe wypłaty
System bonusowy

- moze w koncu pojawi sie u was podstawa?
bo robic za marne grosze to wstyd, ankieta za 2 zł buhahahaha zenada
moze zmiana tej paskudnej kaski? hahahahahhaah zalosne
2
Celestyna Ka 2015-07-13 21:33:20
Ta firma to szajs. Nie polecam
1
Awa 2015-07-17 15:01:28
nie wiem jak ktoś może tam w ogóle chcieć pracować??? pieniądze niczym jałmużna, zero perspektyw na rozwój, poza tym zajęcie samo w sobie jest mega nudne. szkoda czasu na wysyłania CV a co dopiero na rozmowę kwalifikacyjną, którą przeprowadza znudzona brunetka.
1
habśgdyrygdyby 2015-07-23 13:27:44
ale mi tam pieniadze, to jest rzeczywiscie jalmuzna, jeszcze oszukuja przy wyplacie.. wystarczy spisywac sobie na kartce ilosc zrobionych ankiet i czytanek razem z "cena" ich i wyjdzie wam o wiele wiecej niz rzeczywista wypłata. firma krzak, teraz sie nazywa ims cos tam, jedno wielkie dziadostwo
habśgdyrygdyby 2015-10-22 15:01:14
@mietek wiesz potrafię liczyc i liczyłam łącznie z odprowadzanymi składkami i zapisywałam sobie na kartce kazda zrobioną ankiete czy czytanke, zostałam oszukana, bo dziwna plotkujaca na prawo i lewo SV czy jakas inna - Daria nie potrafiła chyba przeliczyc w systemie. zero perspektyw ma ta firma, zenada szkoda czasu na cokolwiek
madzix 2015-11-06 14:33:40
Nikomu nie polecam. Firma oszukuje z wypłatami,pomijając że nawet podstawy nie ma... Koordynatorki strasznie humorzaste, trzeba uważać co się mówi. Na początku przemiłe a później po podpisaniu umowy wszystko się zmienia. Niby możesz pracować ile chcesz ale w momencie kiedy powiesz że chcesz 6 godz to i tak odbije się na Tobie bo Koordynująca da Ci obdzwonioną bazę (tak miałam przez tydz.) Zwolniłam się i nie żałuję. A jeśli mówisz to co myślisz i nie dasz po sobie jeździć też masz przewalone... Jeśli ktoś chce charytatywnie pracować to polecam :D
3
nowy 2015-11-29 11:22:27
gdzie można znaleźć oferty pracy tej firmy?
habśgdyrygdyby 2015-12-03 11:36:35
madzix dokladnie.. sama prawda.. beznadziejna firma, gdy chcialam sie zwolnic bo znalazlam NORMALNA i dobrze platna prace nie chcieli mnie zwolnic, bo obowiazywal mnie okres wypowiedzenia, ale pracuje sie na na zleceniu wiec moglam sobie wziac wolne i tyle.
Katarzyna Zalewska 2015-12-11 09:25:13
Witajcie. Miałam wątpliwą przyjemność pracować w tej firmie. Niestety. Nigdy więcej i nikomu bym nie poleciła. Nie wiem czemu dałam się nakłonić do pracy. Może dlatego, że projekt był dla dużej firmy farma. Już na wstępie - przy rozmowie kwalifikacyjnej Pni Koordynatorka tak na mnie naciskała, że musze szybko, koniecznie - najlepiej w ciągu dwóch dni zrezygnować z obecnej pracy - bo ja k nie to oferta mi przepadnie - tonem nie cierpiącym zwłoki. Człowiek jak ten niewolnik - pracę chciał mieć więc poszedł. Mam 18 letnie doświadczenie w tej branży a dałam się nabrać. Najpierw praca na własną działalność. Wieczny kłopot z wypłatą wynagrodzenia za pracę czasami po kilka tygodni. Za każde najmniejsze zadraśnięcie na samochodzie 500 zł. A że samochody zmieniali nam co chwilę - mała nieuwaga i 500 z pensji szło. Doszło do tego, że z koleżanką poszłyśmy po poradę prawną, bo aż nam się niemożliwe wydawało, że za każdy odprysk na służbowym samochodzie rzeczoznawca potrącał nam z pensji ciężkie tysiące. Polegało to na tym, że Pan podchodził do samochodu i co mu się podobało uznawał za szkodę. Pętla się coraz mocniej zaciskała. W ciągu roku samochody zmieniano nam 5 razy. Za którymś razem - jeszcze na początku dostałam brudny samochód. Kazałam go Panu przetrzeć chociaż szmatką. Okazało się, że pod spodem jest rysa wzdłuż drzwi pasażera. Jeśli nie zauważyłabym jej nie zostałaby wprowadzona do protokołu przy przekazaniu samochodu. Oznacza to, że kiedy zdawałabym samochód rysa ta uznana by była za moją szkodę. Oszustwa takie miały miejsce notorycznie. Mobbing. Brak szacunku. Człowiek jest traktowany nie jako pracownik tylko jako najemnik. Justyna - jedyna porządna osoba w tej fimie.
lek 2016-05-14 20:15:40
wydaje mi się, że od takich rzeczy też jest ktoś zarządzający czy regionalny. Skoro firma szuka nadal przedstawicieli, to widocznie jest ich za mało.
Zostaw swoją opinię o Cegedim Group Poland Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cegedim Group Poland Sp. z o.o.