brak logo

NCF GROUP Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o NCF GROUP Sp. z o.o.

anonim 2009-05-13 20:20:27
uważam że pracują w niej nie kompenentni ludzie. w firmie panuje bałagan, nie szanują ludzi. [usunięte przez admina] to stare zazdrosne dewotki. nie pracujcie dla nich.[usunięte przez administratora] na kase. nie szanują ludzi.
aaaaa 2009-09-11 22:06:50
uważam agencja jak każda inna ja powiedziałabym ze pracuja tam dziewczyny ktore dzieki tej agencji sie wybiły nie wspomne już o tej wrednej pożal sie boże z grójca
zawiedziona 2009-12-31 17:48:51
Szkoda że wcześniej nie poczytałam tych opinii, bo nie zawracałabym sobie głowy ..
kajka 2010-01-29 16:13:22
dolaczam sie oszukuja na kase niby co innego w umowie a co innego pozniej na koncie
P 2010-07-28 16:27:12
[usunięte przez administratora]głupoty jak sie nie wywjązujecie ze swojej pracy i obowiązków to nic dziwnego że nie dostajecie pełnej kasy. Najlepiej to byście chcieli za darmo wszystko. Pracuje dla nich od paru lat i nigdy nawet 1zl nie miałem mniej. Ale trzeba dać coś od siebie. Kasa zawsze w terminie i zawsze wypłacana rzetelnym pracownikom.
fasola 2010-07-28 22:12:08
jestem bardzo zadowolona z pracy z ta agencja i uwazam,ze wszystko jest ok i pieniadze tez zawsze! dostaje w terminie i jeszcze nie slyszalam zeby ktokolwiek byl niezadowolony ze wspolpracy z ta agencja a opinie podane powyzej sa poprostu wyssane z placa!!
Mmm 2010-08-19 20:35:08
pracowalam z ta agencja dosc dlugo. na poczatku bylo ok. wyplacali kase i ogolnie bylo dobrze. lipiec okazal sie koszmrany. oszukuja na kase. maja inne wersje wydarzen. wyplacili mi mniej kasy nie polecam!
Anna 2011-02-21 22:58:01
Pracuję w NCF a raczej dla NCF od 2 lat i nie mam z tą Firmą żadnego problemu,nie wiem dlaczego są takie opinie,aż mnie zdziwiło powiem szczerze czytając że komuś nie zostały wypłacone pieniądze ponieważ ja mam zawsze na czas a często nawet przed czasem wypłacane.Polecam tę Firmę jak najbardziej.
Anazja 2011-09-02 19:38:27
WITAM !

PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ JAK DOKŁADNIE WYGLADA CHARAKTER

PRACY W TEJ AGENCJI "NCF Group "

[usunięte przez administratora]
mon86 2011-10-02 19:16:06
ja pracuję dla tej grupy od niespełna roku, nigdy nie miałam okazji do narzekań, co miesiąć w terminie wypłata jest na koncie co do złotówki, w razie problemow zawsze mozna zadzwonic i zawsze otrzymuję odpowiedz na nurtujące mnie pytania. Idą ludziom na rękę, gdy potrzebowałam przejsc na 1/2 etatu nie bylo problemu
1
anonim 2011-10-25 19:27:52
Pracuję dla firmy NCF GROUP od mniej więcej 2009 roku.
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zawsze pieniążki wysyłają na czas, nigdy mnie nie oszukali, starannie zorganizowane przez kompetentne osoby szkolenia firmy L\\\'OREAL. Na szkoleniach zawsze dostaję się jakiś upominek.
Jedyny minus jaki dla mnie istnieje to to, iż będąc od końca 2009 roku konsultantką Maybellnie NY, firma nie zorganizowała szkolenia z kolorówki. Konkurencja nie śpi... makra COTY, np. miała szkolenie wczoraj i dziś, tj. 24 i 25.10.2011r. Dzięki czemu konsultantki COTY mogą mieć nad nami - konsultantkami MNY przewagę, mimo tego, iż staram się z całych sił.
anonim 2011-11-18 17:13:57
zgadzam sie ja jestem jedna z tych osob która sie \"nabrała\' na złote góry itp.powiem krotko firma jest mi winna 980 zl i codziennie slysze inne wymowki...obawiam sie ze sprawa skonczy sie w sadzie... tak wiec uwazajcie!!!
anonim 2012-04-07 22:10:51
W tej firmie pracują sami [usunięte przez administratora]i którzy [usunięte przez administratora] i nie wypłacają pieniędzy na czas. Ogólnie nie polecam tej firmy nikomu wszyscy tylko dla siebie a w szczególności szefostwo.
Ania 2012-05-16 08:53:14
Nie wiem, jak pracowali ludzie, ktorzy piszą negatywne opinie. Ja oceniam firmę bardzo dobrze! Koordynatorzy zawsze stają za nami, pieniądze są w terminie, współpraca mailowa, wszystkie informacje na bieżąco! Piszecie że panuje bałagan. Pamiętajcie że oni też mają nad sobą klientów, którzy nie zawsze wszystko przekazują. Firma godna polecenia!!
Pani M. 2012-07-16 17:57:52
Witam,
zostalam zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna jako wizazystka/sprzedawca na umowe zlecnie na pol etatu, jaki przedzial finansowy moge okreslic tak aby firma sie nie zrazila?
Jakie jest przecietne wynagrodzenie wyplacane przez ta firme?
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz.
aaa 2012-07-27 19:16:28
cały etat-

dla marek masowych 1600- SP, ROSSMANN
1800 Douglas
marki selektywne 2000
premie dla marek masowych
80% planu 400
100% 600
120%800
Priorytet 200 zł
2
Mon 2012-11-08 00:46:52
Jeśli mowa o pracy jako konsultantka do loreal maybelline w np.. Superpharm to nie polecam, zmieniono nam umowę po krótkim okresie pracy, czyli premię otrzymuje się dopiero po wyrobieniu 90 % targetu, a nie 80% jak mówiono na rozmowie kwalifikacyjnej, jest to traktowanie ludzi jak idiotów. Dziewczyny w douglasach otrzymują wyższą podstawę, więc są lepsi i gorsi. :( Z pewnością nie jest to praca na długo. Szkoda, bo wydawało się, że reprezentując markę taką jak loreal, będzie się traktowanym z szacunkiem. Jeśli któraś z Was chciałaby być konsultantką bądź dermo to radzę zastanowić się nad inną marką .
martyna 2012-11-17 09:53:39
ja miesiąc temu zakończyłam prace w ncf. Stałam na loreal. Od samego początku sama pani Boratyńska wzięła mnie pod swoje skrzydła i dzieki temu mialam duzo zlecen, owszem wymagajaca i nie ma z nią dyskusji. A potem trafiłam do mega durnej [usunięte przez administratora]. kasa byla ok i na czas. jak macie okazje to od razu idzcie na sama gore, bo durne osoby tam pracuja. milo wspominam wspomniania wcześniej nine. a[usunięte przez administratora] nie polecam.
minimka 2012-11-28 13:05:53
ja byłam tylko na szkoleniu 2 tygodnie temu. żadna z nich nie jest kompetentna. Szkolenie trwało 3 godziny, 2 gadaly glupoty jedna siedziała ciągle w telefonie. Zmarnowałam 3 godziny i pieniądze na dojazd. Tragedia ta firma.
marti 2013-06-28 10:52:58
Dokładnie. Agencja bierze udział w projektach, których "nie ogarnia". Ale to nic, najgorsze jest to, że nie szanują pracowników. Dla nich kilka zwolnienie kogokolwiek tylko dlatego, że PAni [usunięte przez administratora] ma takie "widzimisię" to żaden problem. Nie polecam!
1
Anna 2013-10-02 14:51:56
Nie zgadzam się ze złymi opiniami,ja pracowałam dość długo przez tą firmę i jestem bardzo zadowlona.Wszystko było na czas,polecam!
martu 2014-01-22 13:06:27
Nie polecam, osoby które tam pracują nic nie wiedzą...(usunięte przez administratora) Kpiny;/ lepiej innej agencji sobie poszukać.Dodam koleżanki dziewczyn które pracują w ncf ,nie maja kontroli :) zdjęcia robią bez Twojej wiedzy, konkursy które są i jak zwykle "po znajmości" wygrywają dziewczyny.
mściwuj 2014-02-25 23:27:32
Przede wszystkim brak konstruktywnego dialogu "nikt nic nie wie" firma czeski film. Gryzą paznokcie i sieją wszędzie te swoje br.... paznokietki (dziwię się klientom)...
A propos urlopów macierzyńskich, pewnie należy się jak jest zapis w "wewnętrznym regulaminie NCF (z tego co pamiętam nie obowiązywał on pięciu dni na zwykły wirus). Regulamin ten został stworzony przez jednego z członków owej wspólnoty, który jak pamiętam przez cały dzień obgryzał pazur u swego "kopyta"

Podsumowując strata czasu na należne pieniądze... "obiecanki cacanki"
Soif 2014-04-01 12:34:45
A ja mam takie pytanie. Którego dnia miesiąca jest w tej firmie wypłata? Miałam u nich pierwsze zlecenie i nie wiem kiedy spodziewać się pieniążków.
1
fefef 2014-05-20 11:49:33
Wypłata do 20 każdego miesiąca.Wcześniej dostajesz maila i musisz odesłać z danymi do rachunku
ZYCZLIWY 2014-09-03 12:18:35
NAJLEPIEJ ZERO ZLOTYCH..
jola 2014-11-04 09:07:10
wkurzaja mnie żądaniem 2 zdjęć do aplikacji, nabór jak do domu publicznego. Jeśli chcą kogoś obejrzeć to niech zaprosza na rozmowe i po temacie. Chyba, że to "szemrana" firma. SKANDAL
1
kuki 2014-11-05 08:42:19
Znów jest ogłoszenie, że poszukują sekretarki, w sierpniu było identyczne, ktoś wie o co chodzi?
b 2015-01-04 13:46:30
Pracuje już drugi rok na stałym zleceniu dla NCFu i jestem bardzo zadowolona, pieniądze zawsze na czas- kiedy dzień wypłaty wypada w jakiś dzień wolny jest ona przesłana wcześniej. Dla mnie naprawdę jedna z lepszych agencji a pracowałam już w wielu.
1
Monika 2015-01-14 18:20:34
Ludzie kochani, ja wspólpracuje z nimi od 10 lat i złego słowa nie powiem, czego się czepiacie?Czy o każdym pracodawcy się tak wypowiadacie, widocznie z Wami jest coś nie tak, albo wymagania za duże
o. 2015-01-15 16:47:00
Odradzam pracę każdemu kto nie chce się denerwować.Opinie są takie różne dlatego,że pracuje slę dla różnych konsultantek.Zależy na jaką trafisz.Ja trafiłam na tragiczną.Musiałam co miesiąc dzwonić i upominać się o pieniądze.Kiedy będą,czy w ogóle są.Moja konsultantka robiła przelewy jak chciała.Dostawałam pieniądze czasem 25,26 nawet.Potem okazało się,że wypłaty powinny być robione do 15.Trafiłam na nieuczciwą osobę,ale taką agencja zatrudniła.Kompletnie nie interesują się co się dzieje na relacji konsultantka-hostessa.Zdarzało się,że musiałam odsyłać paczki na swój koszt ze zwrotem ubrań z akcji.Absolutnie odradzam,mam najgorsze zdanie.Praca chyba tylko dla takich,którzy nie szanują swojego wysiłku i czasu.
AR 2016-04-11 14:36:48
Agencjia brud smród i ubóstwo !!!!
Wszystko okej dopoki pracownik sie nie odzywa, jedak gdy już coś powie co jest nie tak to zasypują cię karami, strachami i innymi uprzykrzającymi życie sprawami !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie odradzam tam sie wybierac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P. 2016-05-20 09:39:12
Ogólnie agencja fajna, od roku z nimi współpracuje. Ale fakt w tej chwili jest słabo jeśli chodzi o pieniądze bo konsultantka L'oreal/MNY ma 10 zł/h Jeśli ktoś pracuje na cały etat to te 1600 bedzie miał. Ale szału nie ma jeśli chodzi o taka akcje. Ale agencja ogólnie na plus.
Pracownik 2016-10-15 15:49:54
Pieniądze wypłacone w terminie jednak kwota jest inna niż było ustalone, oczywiście na korzyść agencji.
Zostaw swoją opinię o NCF GROUP Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NCF GROUP Sp. z o.o.