brak logo

hp Polska

Gliwice

Opinie o hp Polska

anonim 2011-01-04 10:10
firma beznadziejna zwiększyć normę ale nie zarobek nie polecam tej firemki z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
komentator 2012-09-22 21:59
pracowalem tam 3 miesiace przez agencje praca w zaleznosci od stanowiska ciezka np.na majerce lekka np. na hiszpance ale ogolny nacisk na wiecej i wiecej od brygadzistow oficjalnie nawet wyjscie do toalety musisz zglaszac brygadziscie atmosfera do zniesienia placa ledwo poza prog najnizszej krajowej bywaly dni ciezkie i dni sciemniania
a.z. 2015-11-03 07:49
hej. dostalam oferte pracy w tym zakladzie przez agencje. napisze mi ktos cos
na temat hp? np. jakie place,jaka atmosfera?
z gory dzieki
A.j 2016-03-27 12:08
Kierownictwo do bani, liczą się tylko wyniki, jedyny plus to załoga, zwykli pracownicy i Zwiazek Zawodowy Kontra który próbuję walczyć tam o prawa pracownicze. Pozdrawiam zmiane C
6
AJ 2016-03-27 12:09
Kierownictwo do bani, liczą się tylko wyniki, jedyny plus to załoga, zwykli pracownicy i Zwiazek Zawodowy Kontra który próbuję walczyć tam o prawa pracownicze. Pozdrawiam zmiane C
Kowal 2016-05-18 15:03
Pracowałem przez agencje pracy w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkolenie na stanowisku pracy 2 min a wymagania jak u pracownika z kilkuletnim stażem. Pieniądze żałosne kadra kierownicza no cóż bez komentarza... Praca w nie ciekawych warunkach. Polecam omijać ten zakład szerokim łukiem.
4
żyd 2016-06-28 13:49
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głąby wszystko byście chcieli lekka ręka dosta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zarobicie a jak nie pasuje to do szkoły. To jest strefa głąby
1
koksu 2016-07-27 15:54
Ogólnie to syf totalny. Wdycha się różne chemikalia, głośno. Zarobki żałosne. Po kilku latach pracy ciężko 2 tysiące wyciągnąć. Wypłaty jak zawieje bo zarobki to ogólnie najniższa krajowa plus premia która nie wiadomo nigdy jaka będzie. Beznadzieja. Fakt, że ciągle potrzebują ludzi do pracy mówi sam za siebie.
Brak niku 2016-08-18 06:38
Pracuje juz ładnych kilka i ta firma to porażka. Za dawnych lat bywało lepiej. Ukraincy zarabiaja tyle co mlodsi pracownicy a wielu starszych i zasłużonych ledwie przekracza 2 tyś. Obecny zarząd to dno. Liczy sie tylko cyfra. Gdyby nie ludzie na produkcji to by mnie tam dawno nie było mimo ze i tu sa zmiany lepsze i gorsze. Ogolnie lepiej omijać tą firmę
3
Holi 2017-01-27 12:39
Pracowałam tam prawie rok i gdyby nie jedna osoba to pewnie i dalej bym się tam trzymała tej pracy. Wiadomo wszędzie trzeba pracować. Bo nikt za obijanie nie płaci. Dla mnie była ta praca ok a zarobki też spoko bo bez nadgodzin zawsze 2 była z przodu. Teraz niewiem co tam się dzieje bo jeszcze jak pracowałam to żadnych Ukraińców nie było. Mimo wszystko miło wspominam tam prace.. Prócz pewnego osobnika który rozumy pozjadal.
1
nowy 2017-02-28 12:52
Witam dostalem tam oferte pracy czy mozecie mi cos powiedziec o tej firmie teraz ? bo jak na rzie to stare kom tutaj sa i na dodatek niezbyt przychylne tej firmie
Zostaw swoją opinię o hp Polska - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hp Polska