DTS Przyjemne Przeprowadzki Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o DTS Przyjemne Przeprowadzki Sp. z o.o.

byly 2013-07-24 18:23:26
pracowałem tam kiedyś ,nie jest zla robota.można zarobić.najlepsze sa balety na wyjazdach i ogarnianie lewych faktur dla ksiegowej,bo z pobranych pieniedzy trzeba się rozliczyc....
7
nowy 2013-07-30 20:48:43
koluniu a powieedz mi czy może w Łodzi pracowałeś? bo tam idę jutro to byś mi coś ogarnal bardziej ten temacik
bulo 2013-09-10 14:24:46
A ja pracowałem i uważam, że super solidna firma. Niestety musiałem rozstać się z firmą z powodów rodzinnych
anonim 2013-10-30 16:07:34
Praca w DTS była dla mnie satysfakcjonująca.
oko 2013-10-31 13:08:50
Nic specjalnego
1
DTS 2013-11-18 21:32:22
Chcieliśmy w tym miejscu podziękować wszystkim pracownikom za opinie wyrażone na nasz temat. Jest nam przykro, że nie spełniliście wysokich standardów jakie stawiamy przed naszym personelem. Jakość obsługi naszych Klientów jest naszym celem nadrzędnym. Niemniej dziękujemy za wspólnie spędzony czas i przepracowane razem dni. Każdy z was dołożył swoją cegiełkę do największego sukcesu w branży, który dzięki wysokiej jakości udało nam się wspólnie zbudować.
Dziękujemy Wam za pracę, trud i zaangażowanie.

Zapraszamy również do współpracy uczciwych i rzetelnych pracowników. Nieuczciwi ludzie nie mają u nas czego szukać. Z determinacja wyciągamy wszystkie konsekwencje kierując sprawy na drogę postępowania karnego, o czym cześć z Was mogła się z pewnością przekonać. Mam nadzieje, że choć z wyrokiem, pomoże Wam to wrócić na właściwą, uczciwą drogę. Naprawdę warto!
8
DTS PP 2013-12-31 10:36:16
Ja pracuję w firmie DTS Przyjemne Przeprowadzki i jest to naprawdę fajna branża i firma, moim zdaniem ludzie którzy angażują się w to co robią są doceniani. Sam zmieniając branże wielokrotnie bazowałem na opiniach innych,oczywiście z internetu ale zawsze brałem pod uwagę fakt że mało jest osób które wypowiadają się o pracodawcy pozytywnie, bo o tym nie myślą gdy są zadowoleni i nikt sam z siebie nie piszę o tym co jest dobre.Większość opinii oczywiście tych negatywnych napisana jest przez tych którzy rozstali się z firmą na własne życzenie. DTS nie jest firmą dla osób nieuczciwych i nie angażujących się w pracę.
3
pracuś 2014-03-01 13:59:41
Jeśli szukasz pracy w której chcesz posiedziec i za to dostać wypłatę to źle trafiłeś.. jeśli jednak chcesz pracować wśród profesjonalistów, angażować się w wykonywaną pracę to jesteś w idealnym miejscu
1
rik 2014-03-01 14:01:42
Flustracja zwolnionego ptacownika?
2
haha 2014-03-04 10:23:50
Tak. To musi być fLustracja!
3
Elwira 2014-03-28 21:55:25
Pracowałam w DTS przez dłuższy czas i nie rozumiem tych gorzkich żali pracowników zwolnionych za kradzieże, przekręty albo inną nieuczciwość. Pracodawca jest w porządku. Wypłaca terminowo, ubezpiecza i szanuje a to, że ktoś nie zniósł zmian polityki i kontroli w firmie to jego problem. (usunięte przez administratora)
2
Romek 2014-03-28 22:01:23
Laska to Ty? buhahahahahaha
1
Serio? 2014-04-02 13:48:32
Pracowałam w DTS przez dłuższy czas i żadnej Elwiry tam nigdy nie było. Nie wygłupiajcie się... Jak już ściemniacie to chociaż róbcie to dobrze.
2
Do prawdy 2014-04-02 15:16:12
A chociaż jedna osoba na tego typu forach podaje swoje prawdziwe imię?
1
edd 2014-05-21 21:12:38
Dobra, to już wiemy, że można pisac anonimowo, to napiszcie, czy można pracować w DTS i byc zadowolonym z pracy?
hi 2014-05-21 23:12:54
Można! :)
1
dominikagarnek 2014-06-17 14:35:27
Raz korzystałam z ich usług i w sumie byłam zadowolona. Jednak znalazłam firmę która bardziej mi odpowiada w zakresie usług,ceny i przebiegu samej przeprowadzki. .(usunięte przez administratora)
xx 2014-07-25 13:36:00
Wiadomo, że nikt nic dobrego nie napisze o swoim byłym pracodawcy tym bardziej jak stracił pracę przez swoje czyny.
pp 2014-08-11 16:27:00
Ale z dtsu nie zwalniają. Ludzi sami znajdują lepszą robotę.
Gerronimo 2015-10-21 10:05:58
Pracowałem w tej firmie kilka lat. Praca ciężka i często w różnym systemie zmianowym, a nawet w weekendy, ale jak ktoś się pracy nie boi to można zarobić. A najważniejsze to to że każdego 10ego zawsze była kasa. Przeprowadziłem się do innego miasta i tu też chciałbym u nich pracować. Pozdrawiam chłopaków targających szafeczki :-)
Darex 2016-01-12 16:53:14
Witam wszystkich, pracowałem w firmie na stanowisku Specjalisty ds. sprzedaży jak dla mnie fajna praca. Super motywacyjny system wynagrodzenia, szefostwo ok. Atmosfera bardzo super. Bardzo dużo nauczyłem się w tej firmie. Szacun!
2
Hans 2016-01-21 13:14:13
Tak to prawda sama pracowałem w firmie jako Handlowiec. Obecnie jestem za granicą, ale jeśli kiedykolwiek będę wracał do Polski to chciałbym wrócić również do DTS. Wspaniałe grono ludzi i praca bardzo ciekawa. Jednym słowem nie ma nudy. Firma w ostatnim czasie bardzo się rozwinęła. Prężnie działają.! Pozdro dla ekipy DTS
Darex 2016-01-21 13:22:22
Nie ma sprawy. Akurat firmę bardzo polecam. Faktycznie firma sie bardzo rozwija o ma szeroko pakiet benefitów. Generalnie praca handlowca w Dts to super propozycja. Polecam!
1
marcin lublin dts 2016-04-16 17:10:13
A mi sie praca podoba wszystko jest ok :)
1
Rejowiec 2016-10-10 20:39:11
Fajnie piszecie tylko jakie są zarobki.... na stanowisku koordynatora...
Jomel 2016-10-17 17:38:26
W tym momencie DTS Przyjemne Przeprowadzki Sp. z o.o. nie ma aktywnych ofert, ale nic w tym negatywnego, przecież wkrótce te się pojawią, tak przynajmniej sądzę
Zostaw swoją opinię o DTS Przyjemne Przeprowadzki Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DTS Przyjemne Przeprowadzki Sp. z o.o.