brak logo

Bertani Poland

Bieruń

Opinie o Bertani Poland

trans 2009-07-30 13:50
swatowskiemu płaca 50 euro za ładunek do Francji a młodemu wszystkie polskie firmy po 1000 pln na miesiac
ale już niedługo sie skonczy he he he:)
firma 2010-01-07 12:15
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś [usunięte przez moderatora] widziałeś ja przed świętami płaciłem 100 euro i jeszcze z łaska dostalem ładunek
sierżant 2010-03-11 09:15
witam ziomale ja niemat żadnych problemów z starym i mlodym a jeżdze przez nich od 5 lat sa wpozadku a już wiele razy słyszalem że na fiacie wszyscy biorą od adampola po bertani
ZARAZA 2010-03-11 10:05
Powiem krótko to po co dajecie a potem piszecie.
kaczucha 2010-05-22 14:42
jestem za tym że bardzo
kaczucha 2010-05-22 14:44
a czy jezdzić w bertanim to trzeba zaraz dawać i dlaczego
zenia 2013-01-24 19:24
zwykla ksiegowa wywalila moja kumpele z pracy,zostala z trojka dzieci i mala wnuczka bez srodkow do zycia,oczywiscie bez wiedzy Prezesa,ktory urzeduje we Wloszech.Zastraszala ja przy tym,zabraniajac mowic szefowi,a na jej miejsce przyjela kogos z rodziny kto na dodatek ma juz jeden etat.Skandal.[usunięte przez moderatora]
Garu 2015-06-11 23:42
W tej firmie jezdzi sie starymi bardzo starymi autami, co w czesniej jezdziły po włoszech a teraz do polski przyszły zamiast na złom.Spychalscy za wszystko chca obciązac i nie długo nie bedzie sie mozna wysrac bez pytanie. Firma zeszła na psy a zarobki to katastrofa chyba ze jak co po nie ktoży do włoch eliowi kiełbase woża zeby traktorki do polski dostac, albo remikowi spychalskiemu wode, no jak sie bedzie dobrze lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to moze zarobicie te 6.500 wybor nalezy do was
1
Men40 2015-06-30 19:05
Co się stało ze Bertanii pozbył się Pana M czyżby znów kręcenie lodów przy remontach pojazdów ciekawe kiedy tym panem zajmie się prokurator czy nowa firma do której poszedł teraz przyjmuję takich kombinatorów
2
bertbert 2015-08-17 19:04
Nikt i tak tu do pracy nie przyjdzie, albo przyjdzie na tydzień. haha, więc po co tu coś pisać
2
łokoło 2015-08-30 19:42
Oferuje
zjazdy co 2 , 3 tygodnie na weekend potem dalej jedziesz nie ma zmiłuj .
Dalej radosny ?
1
akt 2016-03-08 14:28
Szczerze odradzam pracę w tej firmie, wynagrodzenia mierne, ludzie niekompetentni, banda niewykwalifikowanych cwaniaków, kombinatorów. A pozytywne opinie o firmie pisane są przez kilku pracowników firmy. Kierowcy są oszukiwani i naciągani.
3
666 2016-03-09 09:28
Witam,gdy w tj firmi beda ządzic Spychalscy to nigdy nie bedzi dpbrze, to są oczusci a zwłaszcza remik mowiący o fikcyjnych 10 tys Ucina kierowcą djety z 46 e na 23 e jak nie wyjedzie 8.45 czas pracy nie jest zapłacony. to są zlodzieje. kierowcy jeżdzą starymi autami. te na stronie brtaniego to tylko nowe auta ale włoskie. Poprostu agonia i mobing. pozdro
1
ExPracownik 2016-04-04 18:15
Jedna rodzina oszustow pijakow juz byla w histori tej firmy teraz jest nastepna na S...
Ale spokojnie pare donosow do wloch i skoncza tak samo. A jest co opowiadac, co oni wyprawiaja. Choc dziwi mnie ciagle dlaczego wlosi takimi prostakami obsadzaja najwazniejsze stanowiska? No bo po co komus ktos kto stracil wszystkie kluczowe kontrakty i dispo ktory ma blade pojecie o transporcie?
Firma wporzo ale te prostaki psuja caly wizerunek, wega jak sie ich pozbyla to dopiero odzyla :)
nicki 2016-04-05 20:56
Też nie rozumiem co bracia S robią w tej firmie. Przecież stary S jest po prostu alkoholikiem, czerwony na twarzy, na szyi czerwone plamy od alkoholu, buzia i ciało zlane potem, nawet rano w pracy bywa „wczorajszy” zalatuje od niego alkoholem. Więc czego wy oczekujecie od tych ludzi, przecież to margines społeczny jest.
odpowiedz 2016-04-07 13:54
Panie (usunięte przez administratora)
Piłeś - nie pisz
a co robią wciąż ogłoszenia o pracę na stronie Bertani.
Romek 2016-04-29 20:34
ilu polaków pracuje w bertani Poland jako kierowcy?
ExMarioantoniorenato 2016-05-01 20:11
każdy ma wypracowaną opinie widze i dobrze po to to forum chyba aby sie dowiedzieć czy warto było, czy warto będzie.
Jak w każdej firmie są dwie kategorie ludzi .
Pierwsza to ci z za biurka druga to kierowcy.
Pytam się tylko dlaczego jak jest tak dobrze to dlaczego jako kierowcy pracują w wiekszości rumuni ? czy polacy by nie pracowali jakby było dobrze?
No chyba że chodzi o rozumienie polskiego.
że nie rze itp. Licia keys wie o co biega .
Ogólnie Kocham te firme za piekne różowe kombinezony.:)
de rooy 2016-06-16 22:09
Słyszałem że 20 aut stoi bez kierowców, kaliszanom chyba nie udała się naprawa firmy, przyszedł kres ich wypocin, bertani ostrzy na nich kły. Myśle że makarony im podziękują a wtedy wróce.
czerwone iveco 2016-06-26 10:39
Zazwyczaj auta sa czerwone, zostalo kilka w kolorze bialym. I skoncz pisac o niezlych warunkach, nie pracowalas to nie masz pojecia jak w tej firmie jest, zwlaszcza jezeli pytasz jakie auta sie dostaje
czerwone iveco 2016-06-29 16:12
Dzieki abba za cynk nie wpadlem na to. Iveco i Mercedes takie sa auta, info dla tych co nie sa w temacie autotransporterow. Ciekawe czy bedziesz miala casting w WLKP czy bedziesz jechala do Bierunia na rozmowe. Po drugie: ciekawe czemu nagle tyle kobiet chce do Bertanca? Ktos z biura moze lipne posty pisze?
czerwone iveco 2016-07-07 11:22
Zdzisiek Ty to chyba prace w transporcie znasz tylko z opowiadan. Rece opadaja jak sie takie rzeczy czyta
kalafior zielony 2016-07-11 14:12
system
Wojtek 2016-07-22 11:56
Jesteście tacy mądrzy w internecie każdy może pisać o każdym wszystko !! Tylko nikt nie zdaje sobie sprawy że każdego można namierzyć ! Masz jakiś problem do kogoś podpisz się imieniem i nazwiskiem !! Pozdrawiam normalnych. Wojtek S.
Master 2016-08-29 21:13
Witam serdecznie wszystkich, widzę że anonimowo mogą pisać wszyscy o wszystkim i najlepiej oczerniać dlaczego nikt nie podpisze się z imienia i nazwiska ??
Milczący 2016-09-02 10:39
Do Karol.
Zgadzam sie z tobą w 100% niech każdy przekona się sam a nie wypisuje nie raz głupoty jak czegoś nie wie albo jak jedna osoba wymyśli jakąś bajeczkę. Jak ktoś ma problem niech przyjdzie do Dyrektora i powie jaki ma problem.

Ja pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolony.
Milczący 2016-09-07 08:59
To Zdzisek składaj papiery idz na rozmowę może cie przyjmą przekonasz się jak naprawde jest. Jak sie nie przkonasz to sie nie dowiesz a słuchając osób 3 to w zimie będzie chodził w sandałach :)
Może Ty? 2016-10-10 01:18
Firma kupuje 20 zestawów... drzwi otwarte... ale dla profesjonalistów.
znam firmę 2016-10-10 17:58
firma która nie wypłaca wynagrodzenia. To wszystko . A wpisy są wpisami braci S. Sami tu piszą- niby pytają o warunki pracy. Kto zna firmę wie o co chodzi
1
Z. 2016-10-11 09:34
Ogłoszenie znajdziesz na stronie www.bertanipoland.com.pl oraz na pracuj.pl
Mlody 2016-10-13 11:47
Nie polecam praca w bertanim pod kierownictwem spychalskich to niewolnictwo, ucinaja diety za to że nie wyjedziesz 8,45i jeździ się starymi trupami
2
wiktor 2016-10-17 14:05
A podstawa ile wynosi? Jak liczone są godziny takiego kierowcy? Nie interesuje ich ile faktycznie pracowałeś czy od całości po prostu tyle płaca czy może montują jakieś gipsy w samochodach i na ich podstawie wyliczany jest czas??
Ars 2016-10-25 17:12
Ja chyba tak samo zrobię ;)
wiktor 2016-11-15 16:57
Firma dno, nowy zarząd robi wszystko aby nie wypłacać pracownikom wynagrodzeń.
1
polonez 2016-11-17 18:38
pracuję tutaj rok i nie narzekam kasa na czas w domu co dwa tygodnie . Mógł bym iść pracować gdzieś indziej ale gdzie zarobię 8tyśaków.............. a ci co narzekają to pracować im się nie chce.
1
Mała 2016-11-22 14:02
No Pan to się wyczerpująco podpisał z imienia i nazwiska. Czyli z założenia do normalnych nie należy ?
Mała 2016-11-22 14:02
No Pan to się wyczerpująco podpisał z imienia i nazwiska. Czyli z założenia do normalnych nie należy ?
UWAGA ! FIRMA NIE PŁACI 2017-01-13 10:42
UWAGA ! FIRMA NIE PŁACI
5
browarek:) 2017-01-17 19:08
komu nie płacą? podwykonawcą.. kierowcy mają kasę dwa dni wcześniej. Ciekawi mnie czy ty płacisz swoim kierowcą w terminie? Pewnie na raty. :):):):)
1
winko :) 2017-01-23 22:11
Potwierdzam. Zgadza się w 100%. Pracownikom nie płacicie
1
rolfo 2017-01-25 19:28
Bez kitu, nie dość że mają system wynagradzania podobny do pracy na akord, to jeszcze przestają płacić w ogóle? Agonia na całej linii...
3
Adam Ochmański 2017-02-22 20:17
Ale wy głupoty piszecie !! Najlepiej wymyślić sobie dziwny nick i pisać w necie na temat firmy i ludzi !! Macie jakieś problemy idźcie i wyjaśniajcie sobie !! Mój kuzyn tam pracuje i nie narzeka !!
Wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma :)
Nie macie ludzie szacunku dla innych pisząc tutaj bzdury !!
2
Paulina 2017-03-01 11:19
Firma obecnie zamieściła kilka ofert pracy m.in. na stanowisko Kierowca kat. C+E. Co sądzicie?
Praca dodatkowa dla kierowców kat. B 2017-03-14 16:07
Poszukujemy kierowców kat.B do prac dorywczych w oparciu o umowę zlecenie.
Praca dotyczy prac wykonywanych na placu transportowym
Osoby zainteresowane ofertą proszone sa o kontakt pod nr tel 508 464 716
Miejsce pracy Tychy
Paulina 2017-03-28 09:16
Chcecie poznać więcej informacji na temat Bertani Poland? Zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową firmy - http://www.bertanipoland.com.pl/strona-glowna/o-nas/
Paulina 2017-03-29 09:36
@Mały, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w Bertani Poland, nie poszczególnych osób.
Jeździec 2017-04-05 09:29
Pracuje w firmie Bertani jako kierowca i nie narzekam, pieniądze zawsze na czas nawet i 2 dni wcześniej, nie wiem skąd takie opinie co nie których może dlatego że nie chce wam się pracować a kaska przyjdzie sama. Dla mnie firma godna polecenia.
1
Paulina 2017-04-05 09:39
@Jeździec, a jakie benefity oferuje Bertani Poland?
Paulina 2017-04-07 10:11
@Tafirmatodno, a jakie pozytywne aspekty znalazłeś pracując w Bertani Poland?
kierowca? 2017-06-22 08:45
Jest tu taki chaos ze nic już nie wiadomo. Co w końcu polecacie tą firme? Jest tu jakiś kierowca który tam pracuje bądź pracował i się wypowie!? Czy wszyscy wujkowie, kuzyni i cała reszta osób która zna opinie ze słyszenia..
Zostaw swoją opinię o Bertani Poland - Bieruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bertani Poland