brak logo

Bertani Poland

Bieruń

Opinie o Bertani Poland

trans 2009-07-30 13:50
swatowskiemu płaca 50 euro za ładunek do Francji a młodemu wszystkie polskie firmy po 1000 pln na miesiac
ale już niedługo sie skonczy he he he:)
firma 2010-01-07 12:15
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś [usunięte przez moderatora] widziałeś ja przed świętami płaciłem 100 euro i jeszcze z łaska dostalem ładunek
sierżant 2010-03-11 09:15
witam ziomale ja niemat żadnych problemów z starym i mlodym a jeżdze przez nich od 5 lat sa wpozadku a już wiele razy słyszalem że na fiacie wszyscy biorą od adampola po bertani
ZARAZA 2010-03-11 10:05
Powiem krótko to po co dajecie a potem piszecie.
kaczucha 2010-05-22 14:42
jestem za tym że bardzo
kaczucha 2010-05-22 14:44
a czy jezdzić w bertanim to trzeba zaraz dawać i dlaczego
zenia 2013-01-24 19:24
zwykla ksiegowa wywalila moja kumpele z pracy,zostala z trojka dzieci i mala wnuczka bez srodkow do zycia,oczywiscie bez wiedzy Prezesa,ktory urzeduje we Wloszech.Zastraszala ja przy tym,zabraniajac mowic szefowi,a na jej miejsce przyjela kogos z rodziny kto na dodatek ma juz jeden etat.Skandal.[usunięte przez moderatora]
Garu 2015-06-11 23:42
W tej firmie jezdzi sie starymi bardzo starymi autami, co w czesniej jezdziły po włoszech a teraz do polski przyszły zamiast na złom.Spychalscy za wszystko chca obciązac i nie długo nie bedzie sie mozna wysrac bez pytanie. Firma zeszła na psy a zarobki to katastrofa chyba ze jak co po nie ktoży do włoch eliowi kiełbase woża zeby traktorki do polski dostac, albo remikowi spychalskiemu wode, no jak sie bedzie dobrze lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to moze zarobicie te 6.500 wybor nalezy do was
1
Men40 2015-06-30 19:05
Co się stało ze Bertanii pozbył się Pana M czyżby znów kręcenie lodów przy remontach pojazdów ciekawe kiedy tym panem zajmie się prokurator czy nowa firma do której poszedł teraz przyjmuję takich kombinatorów
2
bertbert 2015-08-17 19:04
Nikt i tak tu do pracy nie przyjdzie, albo przyjdzie na tydzień. haha, więc po co tu coś pisać
1
łokoło 2015-08-30 19:42
Oferuje
zjazdy co 2 , 3 tygodnie na weekend potem dalej jedziesz nie ma zmiłuj .
Dalej radosny ?
1
akt 2016-03-08 14:28
Szczerze odradzam pracę w tej firmie, wynagrodzenia mierne, ludzie niekompetentni, banda niewykwalifikowanych cwaniaków, kombinatorów. A pozytywne opinie o firmie pisane są przez kilku pracowników firmy. Kierowcy są oszukiwani i naciągani.
2
666 2016-03-09 09:28
Witam,gdy w tj firmi beda ządzic Spychalscy to nigdy nie bedzi dpbrze, to są oczusci a zwłaszcza remik mowiący o fikcyjnych 10 tys Ucina kierowcą djety z 46 e na 23 e jak nie wyjedzie 8.45 czas pracy nie jest zapłacony. to są zlodzieje. kierowcy jeżdzą starymi autami. te na stronie brtaniego to tylko nowe auta ale włoskie. Poprostu agonia i mobing. pozdro
1
ExPracownik 2016-04-04 18:15
Jedna rodzina oszustow pijakow juz byla w histori tej firmy teraz jest nastepna na S...
Ale spokojnie pare donosow do wloch i skoncza tak samo. A jest co opowiadac, co oni wyprawiaja. Choc dziwi mnie ciagle dlaczego wlosi takimi prostakami obsadzaja najwazniejsze stanowiska? No bo po co komus ktos kto stracil wszystkie kluczowe kontrakty i dispo ktory ma blade pojecie o transporcie?
Firma wporzo ale te prostaki psuja caly wizerunek, wega jak sie ich pozbyla to dopiero odzyla :)
nicki 2016-04-05 20:56
Też nie rozumiem co bracia S robią w tej firmie. Przecież stary S jest po prostu alkoholikiem, czerwony na twarzy, na szyi czerwone plamy od alkoholu, buzia i ciało zlane potem, nawet rano w pracy bywa „wczorajszy” zalatuje od niego alkoholem. Więc czego wy oczekujecie od tych ludzi, przecież to margines społeczny jest.
odpowiedz 2016-04-07 13:54
Panie (usunięte przez administratora)
Piłeś - nie pisz
a co robią wciąż ogłoszenia o pracę na stronie Bertani.
Romek 2016-04-29 20:34
ilu polaków pracuje w bertani Poland jako kierowcy?
ExMarioantoniorenato 2016-05-01 20:11
każdy ma wypracowaną opinie widze i dobrze po to to forum chyba aby sie dowiedzieć czy warto było, czy warto będzie.
Jak w każdej firmie są dwie kategorie ludzi .
Pierwsza to ci z za biurka druga to kierowcy.
Pytam się tylko dlaczego jak jest tak dobrze to dlaczego jako kierowcy pracują w wiekszości rumuni ? czy polacy by nie pracowali jakby było dobrze?
No chyba że chodzi o rozumienie polskiego.
że nie rze itp. Licia keys wie o co biega .
Ogólnie Kocham te firme za piekne różowe kombinezony.:)
de rooy 2016-06-16 22:09
Słyszałem że 20 aut stoi bez kierowców, kaliszanom chyba nie udała się naprawa firmy, przyszedł kres ich wypocin, bertani ostrzy na nich kły. Myśle że makarony im podziękują a wtedy wróce.
czerwone iveco 2016-06-26 10:39
Zazwyczaj auta sa czerwone, zostalo kilka w kolorze bialym. I skoncz pisac o niezlych warunkach, nie pracowalas to nie masz pojecia jak w tej firmie jest, zwlaszcza jezeli pytasz jakie auta sie dostaje
czerwone iveco 2016-06-29 16:12
Dzieki abba za cynk nie wpadlem na to. Iveco i Mercedes takie sa auta, info dla tych co nie sa w temacie autotransporterow. Ciekawe czy bedziesz miala casting w WLKP czy bedziesz jechala do Bierunia na rozmowe. Po drugie: ciekawe czemu nagle tyle kobiet chce do Bertanca? Ktos z biura moze lipne posty pisze?
czerwone iveco 2016-07-07 11:22
Zdzisiek Ty to chyba prace w transporcie znasz tylko z opowiadan. Rece opadaja jak sie takie rzeczy czyta
kalafior zielony 2016-07-11 14:12
system
Wojtek 2016-07-22 11:56
Jesteście tacy mądrzy w internecie każdy może pisać o każdym wszystko !! Tylko nikt nie zdaje sobie sprawy że każdego można namierzyć ! Masz jakiś problem do kogoś podpisz się imieniem i nazwiskiem !! Pozdrawiam normalnych. Wojtek S.
Master 2016-08-29 21:13
Witam serdecznie wszystkich, widzę że anonimowo mogą pisać wszyscy o wszystkim i najlepiej oczerniać dlaczego nikt nie podpisze się z imienia i nazwiska ??
Milczący 2016-09-02 10:39
Do Karol.
Zgadzam sie z tobą w 100% niech każdy przekona się sam a nie wypisuje nie raz głupoty jak czegoś nie wie albo jak jedna osoba wymyśli jakąś bajeczkę. Jak ktoś ma problem niech przyjdzie do Dyrektora i powie jaki ma problem.

Ja pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolony.
Milczący 2016-09-07 08:59
To Zdzisek składaj papiery idz na rozmowę może cie przyjmą przekonasz się jak naprawde jest. Jak sie nie przkonasz to sie nie dowiesz a słuchając osób 3 to w zimie będzie chodził w sandałach :)
Może Ty? 2016-10-10 01:18
Firma kupuje 20 zestawów... drzwi otwarte... ale dla profesjonalistów.
znam firmę 2016-10-10 17:58
firma która nie wypłaca wynagrodzenia. To wszystko . A wpisy są wpisami braci S. Sami tu piszą- niby pytają o warunki pracy. Kto zna firmę wie o co chodzi
1
Z. 2016-10-11 09:34
Ogłoszenie znajdziesz na stronie www.bertanipoland.com.pl oraz na pracuj.pl
Mlody 2016-10-13 11:47
Nie polecam praca w bertanim pod kierownictwem spychalskich to niewolnictwo, ucinaja diety za to że nie wyjedziesz 8,45i jeździ się starymi trupami
2
wiktor 2016-10-17 14:05
A podstawa ile wynosi? Jak liczone są godziny takiego kierowcy? Nie interesuje ich ile faktycznie pracowałeś czy od całości po prostu tyle płaca czy może montują jakieś gipsy w samochodach i na ich podstawie wyliczany jest czas??
Ars 2016-10-25 17:12
Ja chyba tak samo zrobię ;)
wiktor 2016-11-15 16:57
Firma dno, nowy zarząd robi wszystko aby nie wypłacać pracownikom wynagrodzeń.
1
polonez 2016-11-17 18:38
pracuję tutaj rok i nie narzekam kasa na czas w domu co dwa tygodnie . Mógł bym iść pracować gdzieś indziej ale gdzie zarobię 8tyśaków.............. a ci co narzekają to pracować im się nie chce.
1
Mała 2016-11-22 14:02
No Pan to się wyczerpująco podpisał z imienia i nazwiska. Czyli z założenia do normalnych nie należy ?
Mała 2016-11-22 14:02
No Pan to się wyczerpująco podpisał z imienia i nazwiska. Czyli z założenia do normalnych nie należy ?
UWAGA ! FIRMA NIE PŁACI 2017-01-13 10:42
UWAGA ! FIRMA NIE PŁACI
3
browarek:) 2017-01-17 19:08
komu nie płacą? podwykonawcą.. kierowcy mają kasę dwa dni wcześniej. Ciekawi mnie czy ty płacisz swoim kierowcą w terminie? Pewnie na raty. :):):):)
winko :) 2017-01-23 22:11
Potwierdzam. Zgadza się w 100%. Pracownikom nie płacicie
1
rolfo 2017-01-25 19:28
Bez kitu, nie dość że mają system wynagradzania podobny do pracy na akord, to jeszcze przestają płacić w ogóle? Agonia na całej linii...
3
Adam Ochmański 2017-02-22 20:17
Ale wy głupoty piszecie !! Najlepiej wymyślić sobie dziwny nick i pisać w necie na temat firmy i ludzi !! Macie jakieś problemy idźcie i wyjaśniajcie sobie !! Mój kuzyn tam pracuje i nie narzeka !!
Wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma :)
Nie macie ludzie szacunku dla innych pisząc tutaj bzdury !!
Paulina 2017-03-01 11:19
Firma obecnie zamieściła kilka ofert pracy m.in. na stanowisko Kierowca kat. C+E. Co sądzicie?
Praca dodatkowa dla kierowców kat. B 2017-03-14 16:07
Poszukujemy kierowców kat.B do prac dorywczych w oparciu o umowę zlecenie.
Praca dotyczy prac wykonywanych na placu transportowym
Osoby zainteresowane ofertą proszone sa o kontakt pod nr tel 508 464 716
Miejsce pracy Tychy
Paulina 2017-03-28 09:16
Chcecie poznać więcej informacji na temat Bertani Poland? Zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową firmy - http://www.bertanipoland.com.pl/strona-glowna/o-nas/
Paulina 2017-03-29 09:36
@Mały, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w Bertani Poland, nie poszczególnych osób.
Jeździec 2017-04-05 09:29
Pracuje w firmie Bertani jako kierowca i nie narzekam, pieniądze zawsze na czas nawet i 2 dni wcześniej, nie wiem skąd takie opinie co nie których może dlatego że nie chce wam się pracować a kaska przyjdzie sama. Dla mnie firma godna polecenia.
Paulina 2017-04-05 09:39
@Jeździec, a jakie benefity oferuje Bertani Poland?
Tafirmatodno 2017-04-06 18:38
Pracowałem na ,,magazynie'', czyli musiałem zasuwać po całym parkingu, nie ważne że pada deszcz, że na dworze jest mróz, człowiek co chwile jest chory, kierownictwo ma to gdzieś, jeszcze cały czas narzekają na ciebie że robisz wszystko za wolno, zarobki marne, na terenie firmy brud i syf, w szatni i na stołówce szczury, TA FIRMA TO PORAŻKA, PO PROSTU DNO.
Paulina 2017-04-07 10:11
@Tafirmatodno, a jakie pozytywne aspekty znalazłeś pracując w Bertani Poland?
Zostaw swoją opinię o Bertani Poland - Bieruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bertani Poland