brak logo

tagmet

Lubicz

Opinie o tagmet

erwds 2009-08-24 10:49:20
jest to zakład beznadziejny etat 34 akord w którym niema pracy smiech na sali nie pchajcie sie tam bo tam poprostu wykorzystują pracownika i o niego nie dbają a najlepiej to by go zgnebili i doprowadzili do nerwicy poprostu beznadzieja
aswd 2009-09-08 08:58:44
DNO jakich mało
gosc 2009-09-08 09:03:19
beznadzieja kadra tam jest porównywalna do cyfry 0 napisałobysie nazwiskami ale tu nie wypada nawet szkoda czasu na nie zalosni są
--------------------------------------------- 2009-09-10 21:08:17
zgadzam sie beznadziejny zakład najgorszy kierownik jaki tam był to moim zdaniem był tzw.Buzun"czytaj wyżej tagmet jest firmą najbardziej podobną do [usunięte przez administratora] zarobki marne w swojej karierze jaką miałem do czynienia jest to bagno z którego jak wpadniesz po pas już nie wyjdziesz.
gosc 2009-09-11 10:06:47
zgadzam sie z poprzednikiem [usunięte przez administratora] jest z jednych najgorszych gosci z tego zakładu poniża wyzywa od najgorszych są jeszcze inni[usunięte przez administratora] to nie mozna nazwac kierownikiem bo nie zasługuje cały tagmet to[usunięte przez administratora] pracy
pracownik 2009-09-15 15:36:50
najgorsza firma w polsce. [usunięte przez administratora] ludzi i nic więcej. a kierownik o ile można tak go nazwać to nic nie potrafi załatwić ani się dobrze wysłowić. nic nie robi cały dzień tylko siedzi w biurze. nie potrafi nawiązać kontaktu z pracownikiem tylko stosuje [usunięte przez administratora]
gosc 2009-09-16 10:43:47
powinni tam w tym [usunięte przez administratora] pracy zająć sie [usunięte przez administratora] który nic nie robi tylko poniża ludzi powinni go wywalic na zbity pysk a na dowidzenia zasadzic mu kopa w d... Ludzie nie pchajcie sie tam bo wpadniecie w bagno i juz z niego nie wyjdziecie
anonimous 2009-10-10 17:42:01
Nie radzę podejmować tam pracy. Nie ma byłego pracownika, który by mógł mieć dobre zdanie na temat tej firmy, no i przede wszystkim na temat śmiesznego zarządu.
tagmetowiec 2009-10-14 13:34:41
jednym słowem BAGNO. człowiek pracuje w akordzie i idzie do pracy gdzi pracuje 8 godzin i wyrabia 6 lub 5. to jest karygodne.
1
BYŁY PRACOWNIK 2009-11-26 10:16:37
Podsumowywując : jaki szef firmy taka firma , czego można spodziewać się po szefie, który ma ukończoną szkołę przyzakładową, dobiera sobie ludzi głupszych od siebie żeby się nie kompromitować i taki jest [usunięte przez administratora] . Nie polecam nikomu podjęcia pracy nawet na chwilę .
obciążony 2009-12-08 15:16:29
polecam wszystkim tym ten zakład co chcą pracować za darmo. tzn. pracuj pracuj a i tak cię zakład obciąży za coś czego nie zrobiłeś lub jakąś fantazyjną sumą.
były kierownik 2010-01-12 23:04:45
właściciel firmy jest wizjonerem a nie realista (praktykiem,menadżerem). ludzie nie zarobicie w tej firemce tyle ile byście chcieli,ponieważ prezes za swoje nieudane projekty (wizje) musi z waszych pieniędzy płacić.firma nie stawia na stałą kadre-bo jej trzeba uczciwie zapłacić,tylko na ludzi z łapanki na krótki czas zatrudnionych-bo ich można oszukać i spuścić.wybór należy do was.
3
handlowiec 2010-01-25 23:25:07
Czy pan były kierownik może sprecyzować swoje niezadowolenie ?
Pytam, ponieważ zaproszono mnie na rozmowę. A może nie warto tracić czasu?
były pracownik 2010-01-29 09:59:53
PAN BYŁY KIEROWNIK MA RACJE I TRZEBA WZIĄC TE SŁOWA DO SERCA ONI ZAPROSZA NA ROZMOWE A JAK JUŻ MAJĄ CZŁOWIEKA TO WYKORZYSTUJĄ NAJLEPIEJ BY CHCIELI ZEBY ZA DARMOCHE ROBIC A O PANU PREZESIE JAK TAK MOZNA NAPISAC TO SZKODA SŁÓW ORAZ KIEROWNIK JAK TEZ TAK MOZNA NAPISAC BUZUN STOSUJE MOBBING JEST TO ZWYKŁY PROSTAK
były kierownik 2010-01-29 23:01:27
jeżeli nie ma pan na dzień dzisiejszy żadnej pracy zarobkowej,to na pewno warto "załapać "się nawet na 3 m-ce na przeczekanie-zawsze jakiś grosz wpadnie.ale w tym czasie nie szukać klientów dla Tagmetu,tylko ten czas poświęcić na poszukiwanie FIRMY w której warto pozostawić wysiłek i czas.
ja 2010-07-21 09:26:07
Panie były kierowniku jakiej wielkości są to pieniądze
byly pracownik 2010-08-05 21:02:15
przeczytalem na forum opinie o Tagmecie-wlos sie jezy ; przepracowalem w tym zakladzie kilka ladnych lat ' nigdy nie bylo idealnie lecz nie bylo az tak zle -kto chcial pracowac-naprawde mial wyplate godna wykonanej pracy (czasem opozniona) A wszyscy niezadowoleni z pracy w Tagmecie powinni utworzyc wlasny Tagmet*konkurencje* Ja postawilem na wlasny biznes * nie jest latwo wierzcie # charuje o wiele wiecej a profity mizerne*Moze w przyszlosci ?? ?
1
szkabi 2010-08-08 21:28:38
obecnie pracuje w Tensho(japonskiej firmie) zaproszono mnie na rozmowe do Tagmetu. ale po przeczytaniu forum zadzwonie do kadr i zrezygnuje z rozmowy. ludzie narzekaja w naszej firmie ale jak im opowiem o waszej to zaczna szanowac tensho. dzieki za ostrzeżenie
1
anonim 2010-10-22 14:15:24
miałem zamiar wybrać się na rozmowę,ale po takiej opini bylych pracownikow,nie wypuszczę nawet psa w tamtym kieruku.
siasia 2010-10-28 10:18:32
Niezły cyrk:) Do łez się uśmiałam,czytając forum..Nie sądziłam,że w tych czasach takie rzeczy się dzieją?!
tomay 2010-12-17 14:57:44
to w końcu jak łapać się za tą firmę czy nie ?
Bo ciągle wystawiają ogłoszeniem technologa od paru miesięcy i ... jak tam jest ? zarobki ?
Da się wyżyć ? Ile czasu można tam wytrzymać i za jaką kasę :>?

lol_23 2011-01-10 17:29:38
Przecież nikt nikogo nie trzyma na siłę, nie żenisz się z firmą, jak Ci się coś nie podoba to droga wolna. Jak wnioskuję, wszystkie niezadowolone wpisy poprzedników to rozgoryczeni, niezadowoleni nieudacznicy którzy nie odeszli sami. Czyżby nie sprostali oczekiwaniom?
byly pracownik Tagmetu 2011-05-05 10:39:04
powiem tak, może i nie płacą za rewelacyjnie, ale dzięki pracy człowiek może się czegoś nauczyć, idziesz gdzie indziej, a wiedzę wykorzystujesz. Jak wszędzie, nie jest różowo i kolorowo. A co do przełożonych, czasem lepiej z nimi nie zaczynać gadki, bo i tak nic nie pomogą, sam musisz sobie radzić. Ale mimo to wspominam miło niektóre osoby z tej firmy
3
Kosmos to rytm 2013-10-11 07:31:31
@praco a prócz bicia coś jeszcze robicie ;)? Jak wygląda współpraca z firmą - na jakie umowy pracujecie?
ziom 2013-12-29 17:06:51
Co wy mzecie wiedziec o tej firmie jak nikt w niej nie pracwal
Mike 2014-01-29 14:32:20
Czy Tagmet jest gułagiem w którym zmusza się do pracy? NIE! Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Albo akceptujesz zasady panujące albo szukasz dalej. Proste. Ja jestem zadowolony.
1
donosiciel 2014-06-08 09:02:04
zatrudniają pracowników z wyższym wykształceniem ale kto sprawdza autentyczność tych dyplomów jak kierownictwo nie ma wcale
kosmita 2014-08-01 18:16:03
a mnie dobrze się w tagmecie pracuje czasem jest dobrze czasem żle ale ważne jest to ze masz prace i trzeba się trzymać jednego pozdraiwam i zapraszam do tagmetu g€rnik a teraz tam awaNSOWAŁEM na bhp w tagmet
3
ariwum x 2014-12-14 20:12:11
Firma tamet to wielkie jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zaklad,kazdy kazdego palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzyma,same wazlenia,a o dalsze tematy sie nie wypowiadam
3
dako 2015-03-11 15:50:10
niektóre opinie są usuwane np. te o wypadku sprzed 3 lat które firma wszystkie przegrała w sadzach za zaniedbania
1
kosmita i gurnik 2016-04-25 07:19:33
a mnie sie dobrze pracuje w tagmecie i teraz z produkcji awansowalem u prezesa taglewskiego na asystenta zarzadu i gluwnego specjaliste administracji i jestem zadowolony gurnik
1
Gienio 2016-06-11 13:39:56
Co do wpisów Kosmity to proponuję nie brać ich pod uwagę.To jest równy gość,ale ma baaaardzo bujną wyobraźnię :-)
1
xxx 2016-10-14 10:49:25
Oni tylko zbierają filmiki z rozmów kwalifikacyjnych żeby się potem przy nich masturbować, nie mylcie tego z rekrutacją. xD
A tak serio serio możecie składać CV całymi rodzinami, każdego zapraszają na rozmowę, nagrywają was kamerą a potem kontakt się urywa, znam z 10 osób które tam składały i jakoś nikt odpowiedzi nie dostał. Mam wrażenie że te rozmowy są dla picu żeby mieć filmik każdego w Lubiczu i okolicach i archiwizować sobie je latami, nie żeby przyjąć kogokolwiek do pracy. + Jeśli ktoś idzie na rozmowę, spodziewajcie się też głupich pytań psychologicznych oraz o życie prywatne.
1
maciek 2016-10-14 11:03:36
Wydaje mi się, że firma od dawna nie prowadziła własnie rekrutacji - ogłoszenia pewnie były, ale zastnawiam się czy zatrudniają na to miejsce ludzi, bo widziałem ogłoszenie jako Kreślarz Techniczny, ale nikt się nie zgłosił, nie zatrudnili nikogo z tego co wiem.
Zostaw swoją opinię o tagmet - Lubicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tagmet