brak logo

Webber & Saar Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Webber & Saar Sp. z o.o.

hh 2013-03-15 14:39:35
Stanowczo odradzam pracę w Webber & Saar. Niskie zarobki za wieczny stres i brak jakiegokolwiek szacunku ze strony przełożonego. Pracę można stracić z dnia na dzień, bez żadnego wyjaśnienia. Cieszę się ze znalezienia pracy w innej firmie.
3
jojo 2014-05-14 11:32:30
Najgorsza agencja jaką znam. Żenujące podeście do pracownika i brak możliwości rozwoju. Zarobki bardzo przeciętne. Nie polecam NIKOMU, kto chce iść do przodu, a nie tylko stać w miejscu.
2
Kasia 2014-07-22 08:49:41
Trudno jest mi zgodzić się z tymi niepochlebnymi opiniami. Pracowałam w firmie Webber&Saar i wspominam ten czas bardzo pozytywnie. Ludzie są mega
pomocni a atmosfera jest bardzo przyjazna. Co najważniejsze, dużo się w tej firmie nauczyłam. Co rusz organizują ciekawe szkolenia. Spełnili moje oczekiwania, bo teraz doświadczenie tam zdobyte owocuje.
3
Julia 2014-07-22 09:53:18
Atmosfera 11/10
Wynagrodzenie 9/10
Realizowane projekty 8/10

Pracowałam przy PPC i Mediach społecznościowych w Webber & Saar, niestety byłam zmuszona zrezygnować z powodu przeprowadzki. Żałuję tego do dziś!
2
Tomek 2014-07-22 14:16:12
Webber&Saar? Są fatalni!

BO: nie recytują podręczników, sami je tworzą,
BO: inwestują w każdego pracownika,
BO: piłkarzyki wypełniają sporą część przerwy! ;-)

A tak serio, to nie rozumiem po co ludzie takie bzdury wypisują na temat Webber & Saar. Świetny zespół, świetna atmosfera i sporo możliwości rozwoju.
3
xyz 2014-08-11 12:43:56
Przyznam szczerze, że dopiero firma Webber&Saar dała mi duże pole działania.
Organizują wiele szkoleń, dzięki czemu pokazują liczne ścieżki rozwoju. Do tego
dbają o bardzo przyjazną atmosferę, a z przełożonym dogadasz się bez problemu.
1
tqz 2015-05-14 15:00:55
Hmm, 3 pozytywne komentarze jednego dnia. Mało wiarygodne. Ja słyszałam od znajomej która tam pracowała że kierownictwo zna się na prowadzeniu interesu jak Mandaryna na śpiewaniu. Podobno teraz wywalili wszystkich bo bardzo ktoś nasmrodził finansowo. Zostawili tylko tych którzy odwalą brudną robotę za psie grosze czyli stażystów. No ale podkreślam że wiem to z drugiej ręki, sama tam nie pracowałam.
anonim 2015-05-14 16:08:14
Potwierdzam powyższy. Firma - Widmo
Były pracownik 2015-06-17 23:23:37
Firma juz nieistnieje! Na miejscu siedzi tylko nieogarnięty Prezes TCS, szykujący spółkę do zamknięcia i ciągnący pieniądze od klientów. Żenada.
1
hej 2016-05-17 10:42:34
@ewa to o jakich wypłatach teraz rozmawiamy? Tak mniej więcej :)
Zostaw swoją opinię o Webber & Saar Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Webber & Saar Sp. z o.o.