logo Goldbach Audience

Goldbach Audience

Warszawa

Opinie o Goldbach Audience

michał 2009-08-26 10:43:39
firma w której główna role odgrywają układy i układziki, mąż żona kochanka szef szefowa działu i przeważająca wiekszość ludzi którzy wiedzą wszystko o niczym i myślą ze zjedli wszystkie rozumy świata.
znieszmaczona 2010-10-18 14:30:01
to cała prawda, jedno z drugim... kto komu daje ten dłużej zostaje..
JanekK 2010-10-19 18:21:06
Hey, chciałbym wiedzieć więcej od was. Niedawno moja narzeczona podjęła tam staż. Czego może ona się spodziewać? Napiszcie krótko, bym był wam bardzo wdzięczny.
janek.kowalski84@gmail.com
bez tytulu 2010-11-12 12:25:32
wynagrodzenie staz za 500 zł brutto - zenada! [usunięte przez moderatora].. a potem nie wiadomo czy ja w ogole zatrudnia... RADA dla niej :im wiecej wypije z pracownikami arbo, tym bardziej sie wkupi w laski... po jakims czasie zrozumie na czym praca tam polega..
anonim 2011-07-14 15:16:33
taka prawda - tam kariere robi sie przez lozko, a jak nie to tylko uklady, podlizywanie sie. ambitni, kreatywni ludzie, ktorzy maja honor kariery w arbo nie zrobia. na gorze sa tylko pozerzy.
lalifaty 2012-02-13 16:02:44
Dokładnie masz rację i najlepsze jest to że manager traci klientów oni odchodzą z firmy ale kto jest zwalniany pracownicy niższego szczebla, a czemu wyrzucani sa niewinni, no bo ktos musi poniesc kare, cale te spotkania integracyjne na ktorych robi sie dorze wszystkim udawanie ile to ma sie pracy zeby widzieli ze pracuje sie tu jak niewolnic a prawde mowic polowa tych ludzi na maxa sie(usunięte przez moderatora), wiec jak lubisz styl ala korpo to zapraszam do arbo mozesz tam sie duzo nbauczyc typu ze za winny innych ty odpadasz
jamjest 2013-11-07 18:59:53
Pracowałem tam zbyt długo! firma zeszła na psy nie polecam nawet wrogowi.
miało być wszystko typu prywatna opieka, obiady czy benefit, ale za dopłatą :) o jakiejkolwiek premii zapomnijcie, bo nie wyrobicie i tak budżetu!
Edward 2014-11-26 15:05:47
Tu jest taka cisza, bowiem ARBOmedia nie istnieje w sumie od października 2012 roku. Szukajac informacji o nich natknąłem się na plan podziału spółki. Otóż firmy Goldbach Audience, Goldbach Interactive oraz nowo powstała spółka Goldbach Vehicle przejęły poszczególne działy ARBOmedia. wszystko można przeczytać na stronie Goldbach audience.
Polki 2015-01-26 08:17:30
To dosyć ciekawe, że niby to na polskim rynku przestali funkcjonować, a rynek czeski dla nich pod tym względem to płodna płaszczyzna http://www.arbomedia.cz/o-nas/ Zastanawiam się z czego wynika to ich zamknięcie i podział. Ma ktoś jakieś informacje czy nie będą planowali za jakiś czas wejść z konkretnym pomysłem i zacząć go rozwijać?
Olimp 2015-02-10 08:17:46
W zasadzie już nie można znaleźć żadnych informacji o czymś takim jak arbomedia. Nastąpił podział spółki, który można zobaczyć tutaj http://www.goldbachaudience.com/pl-pl/footer/plan-podzia%C5%82u-spo%C5%82ki-arbomedia-polska-sp--z-o-o-/plan_podzialu_arbomedia Nie wiem co to miało na celu, ale powinni to wyjaśnić.
tomek 2015-02-24 13:23:41
no ja niestety nic nie wiem n temat rozowju całej sytacji, ale wydaje mi się, że ktoś z pracowników może na ten temat cos więcej widzieć co się obecnie dzieje w firmie. Mam nadzieje, ze teraz bedzie tylko lepiej z tego co się orientuje. Mają być jakieś podwyżki od nowego roku czy coś takiego, przynajmniej tak mówili.
kasa 2015-03-11 21:32:05
jak kasowo, opłaca się?
beznadziejnie 2015-03-30 14:30:33
Beznadziejna praca, w moim przypadku, równie dobrze moje obowiązki mogła wykonywać małpa. Zero możliwości rozwoju - ew. robiłbym dokładnie to samo, ale moje stanowisko nazywałoby się nieco bardziej "prestiżowo".Poziom kultury i wiedzy mojej przełożonej, dodatkowo demotywował. Pensja dla beginera- niewiele ponad 2 k net. póżniej można negocjować.
ma wiedze 2015-06-01 21:49:47
płatny, w nowej działce Goldbacha
pyt do 'beznadziejnie' 2015-06-18 18:06:50
Beznadziejnie - mówisz o pensji nieco ponad 2k net. w Warszawie?
jestdobrze 2015-06-23 12:38:18
Nie rozumiem, skąd macie tak negatywne opinie. Staż jest mało płatny (ale jednak płatny i z możliwością skrócenia). Po jego przebyciu od razu umowa o pracę na czas określony (3 mc okresu próbnego), a następnie na czas nieokreślony. Atmosfera super, praca przyjemna, wykwalifikowany personel, który zawsze służą pomocą (w każdym z działów, łącznie z Prezesem) :)
Polecam i zapraszam!
1
lololo 2016-03-29 12:27:56
Ale sobie podciagacie opinie :D niezle
Adam 2016-05-13 14:02:14
Zastanawiam się czy przyjmują, widzę sporo płatnych staży do Warszawy, jakieś wiadomości macie o tym?
Zostaw swoją opinię o Goldbach Audience - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goldbach Audience