logo Techno-Service S.A.  TS PCB

Techno-Service S.A. TS PCB

Gdańsk

Opinie o Techno-Service S.A. TS PCB

Marek1988 2009-04-23 20:29:36
Beznadziejne stawki i problemy z terminowością wypłat
paweł 1997 2009-09-18 16:14:19
do tego niezbyt miła atmosfera
zainteresowany 2009-10-25 20:54:09
paweł, czy opinie te dotyczą zakładu obwodów drukowanych czy jakiejś innej firmy z grupy? Ewentualnie kto może się wypowiedzieć o pracy w Gdańsku na leczkowa i benzynowej?
3
były pracownik 2011-07-22 22:58:22
Na leczkowej praca polega na tym ze przez 4 z 8 godzin sie narzeka, a na benzynowej to samo tylko wszyscy siedza cicho i nikt sie nie odwazy "Ojcu dyrektorowi" powiedziec co mysli, kierownicy to pionki i marionetki co nie moga sie w (usunięte przez administratora) podrapac bez zgody dyrektora, a do tego wszystkiego dochodzi "Manager projektów i rozwalania firmy do gory nogami" co kreci (usunięte przez administratora) dyrektorowi kolo nosa i moze robic co jej sie podoba. Coraz wiecej niepotrzebnych stanowisk kierowniczych i coraz mniej ludzi ktorzy ta firme od zera zbudowali i na nia pracuja. Niedlugo bedzie tam nawet manager do spraw badania ukladu slonecznego i poszukiwania zycia na marsie. Na szczescie ja na tych nierobow nie bede juz wiecej pracowal. Sajonara ,,|,,
3
byly technolog 2013-07-26 19:01:09
Nadgodzin płatnych na ma. Masz przychodzić za darmo w sobotę, za to jest wolna środa. Atmosfera jak w (usunięte przez administratora). Liczą Ci nawet czas spędzony w ubikacji. Odchodzą najlepsi pracownicy. Po 4 miesiącach pracy jako technolog miałem dość i porzuciłem pracę.
2
byly technolog 2013-07-26 19:05:05
Awans niemożliwy, pracownicy nie mają żadnych przywilejów, nie ma opieki medycznej, nie ma karty sportowej.
2
Karola-Janów Lubelski 2013-12-17 12:54:41
(usunięte przez administratora)problemy z wypłatami wynagrodzenia na czas, jednym słowem jedno wielkie(usunięte przez administratora)!
1
anonim 2014-03-04 18:49:54
za soboty nie płacą technologom i oddają za tę sobotę dzień wolny w tyg (jak ktoś wcześniej pisał) praca jest 5 dni w tyg a które to już nie oznacza że musi być sob i niedz wolne.
Pracownicy produkcji pracują w sob czasem niedziele i za to płacą 1,5 stawki czyli nawet nie 50.
pielucha 2014-06-21 08:38:20
czesc pracodawcy sa spoko tylko umowa o dzieło to beznadzieja lata przerabiasz i guzik z tego masz , a co do wypłat to nienazekałem nigdy 7,50zł na godz. 5lat w plecy
1
Jacus 2014-07-25 11:14:11
Pracowałem przez agencje pracy Techno Service i nie narzekam dorwałem dobrą fuche kasa zawsze na czas a newet wcześniej czasami nawet wcześniej potem jeszcze dorwałem coś gorzej płatnego ale zawsze coś było przynajmniej mialem pewnosc ze kasa bedzie wyplacona. Z trojmiejskich agencji w ktorych pracowalem najlepsza jak do tej pory. pozdro
4
rudy 2014-07-25 11:18:55
Jak masz wózki widłowe to umowe o prace dostaniesz od razu a tak to chyba zlecenie z zusem chyba nie wiem co z tym dzielem ale mowie o agencji pracy na leczkowa.
3
ph 2014-08-06 22:40:56
czy ktoś pracował w gdańsku w TS PCB S.A., na stanowisku Przedsawiciela Handlowego ? jesl tak to proszę o informację- jakie warunki, jaka atmosfera, mozliwoci rozwoju i jak się sprzedaję te obwody drukowane; czy plany sprzedażowe realne? z gory dziękuję z odp. :)
2
leon 2014-11-10 20:18:09
Witam, czy ktoś pracował w tej firmie w pionie produkcji i ma jakieś ciekawe doświadczenia z kierownikami i dyrekcją?
1
Thief 2014-12-01 20:33:29
Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma Techno-Service S.A. to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. Poszukujemy osób do załadunku i rozładunku kartonów na terenie magazynu w Pruszczu Gdańskim. Praca Sta
xxx2 2015-02-13 18:46:19
nie wiem dlaczego nikt nie pisze na temat który interesuje chyba każdego potencjalnego przyszlego pracownika, ale chce ponowic pytanie donatano. Nie chce wpasc w jakies problemy z nieuczciwa firma wiec dobrze ze jest taki portal i można sie skonsultowac wiec w zwiazku z tym poprosze o porade i kilka podpowiedzi na temat warunkow
1
mmmm 2015-02-21 20:34:17
Witam. DZIWI mnie bardzo że jest tak mało wpisów na temat T-S ,pytacie o zarobki ?to zależy od stanowiska od najniższej krajowej wzwyż ,są na czas wypłacane .Na umowę możesz się nie doczekać bo prędzej sami zrezygnujecie tylko desperaci i ludzie o silnych charakterach wytrzymują te nagonki ,krzyki pani kierownik .Wiele osób się zwalnia (umowy stałe długoletni staż) to chyba daje do myślenia?PRACOWNIK ma być posłuszny pracować tyle godzin ile pan DYREKTOR i PANI KIEROWNIK sobie życzą mamy być robotami bo jak nie to do wymiany na twoje miejsce jest kolejka ludzi (tylko bez doświadczenia) takich pracowników jest wielu musisz wyrabiać dziwne normy więc nie zaczynasz pracy od 6 rano tylko 5.20 jak będziesz miał(a)szczęście to się wyrobisz tylko gdzie jakość twojej pracy?to nie ważne,dostaniesz reklamacje poprawisz, ważna jest norma by kierowniczka znowu nie darła japy że premii nie będzie .PISAĆ MOŻNA WIELE więc ZASTANÓWCIE SIĘ jak zechcecie trafić na benzynową
2
Iwona 2015-10-04 07:40:57
Widziałam ofertę na kierownika utrzymania ruchu na Benzynowej,
wiem że poprzedni odszedł i jeszcze przed nim był kierownik, który odszedł.
Pytanie czy ktoś wie dlaczego odeszli?

rado 2016-02-23 23:22:11
Otrzymałem PIT-11 od tej firmy, że niby podjąłem zatrudnienie przez tą firmę. Nic takiego nie miało jednak miejsca w minionym roku, ponieważ pracowałem i pracuję w zupełnie innej branży. Co robić? Doradźcie.
1
Pawel 2016-02-29 11:29:36
Rado zadzwoń do nich i wyjaśnij.
Mora 2016-03-25 03:06:59
Zakład produkcji obwodów drukowanych.
Świetna praca, jeśli ktoś lubi być traktowany jak przedmiot. Dyrektorem przybytku jest "dziecko resortowe" kogoś, kto uwłaszczył się na cukrowniach z czasu PRL. Na porządku dziennym są pretensje do portiera, że trawa nie jest na wysokości krawężnika. Kierownicy są tylko popychadłami dyrektora i jak tylko zostaną zmieszani z guanem przez niego odbijają to sobie na pracownikach. Sobota pracująca? Pewnie, ale nie pytaj za ile, bo dowiesz się, że za bramą czeka dziesięciu na twoje miejsce, co z resztą jest bzdurą, bo wielu po rozmowie wstępnej rezygnuje, a nowi po miesiącu odchodzą. Rotacja pracowników jest bardzo intensywna. Masz czas na przerwę, ale jest on rejestrowany, podbijasz kartą. Jest tablica, na której wyświetla się wydajność. Bzdury marketingowo-zarządzające wciskane pracownikom są stale. Dyrektor woli wydawać pieniądze na szkolenia dla kierowników z wyciskania soków z ludzi, niż premiować dobrą pracę. Za błędy (też z powodu nadmiernego tempa pracy) dostajesz po kasie i jesteś mieszany z błotem, za super dobrą pracę niekt nie powie ci dobrego słowa.
5
szczery lulek 2016-04-07 12:21:42
do magazynu na magnackiej - 1530 netto - 7.00 - 15.00 poniedziałek/piątek. czasem sobota - jest opcja pracy. umowa o pracę tymczasową pierwszy miesiąc a do momentu zrobienia badań umowa zlecenie. po tym czasie profity jak bilety do kina, premie i inne dodatki.
1
bloom 2016-05-13 16:18:16
szukają obecnie młodszego operatora maszyn Cnc do gdańska
Zostaw swoją opinię o Techno-Service S.A. TS PCB - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno-Service S.A. TS PCB