CWS-boco Polska Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o CWS-boco Polska Sp. z o.o.

Allllaaaa 2016-08-26 21:35:44
Czy ktos mi napisze ile zarabia przedstawiciel handlowy i jakie ma auto??????
1
cynik 2016-08-27 09:48:27
Jak się zepnie taki ph i naprawdę się przyłoży, to nawet 2 tys. A auto - favoritka.
6
456 2016-08-28 11:01:16
Patrząc na poziom niektórych wpisów sponsorowanych przez zarząd widać że te opinie są chyba pisane w Indiach. Tyle błędów
8
456 2016-09-01 19:12:19
Farbowany lisek zmiany dziś planuje....
Smołkosz już szparagi w słoiki pakuje :-)
8
handlowiec 2016-09-02 12:47:04
PH jak chce pracować a nie udawac to nie ma co się bać o zarobki.
Nie ma tez co przejmować się wpisami tych którzy nie przezyja dnia bez hejtu zwłaszcza anonimowo...
4
456 2016-09-02 19:40:44
Ci którzy piszą o hejcie powinni odnieść się do kwestii łamania prawa przez rządzących firmą
9
Słone paluszki 2016-09-02 22:58:26
Anonimowo wcale nie musi być - zacznij!
3
Aa 2016-09-06 10:06:19
Atmosfera jest była i jeszcze bardzo długo będzie super dla tych co tego chcą. Pozdrawiam wszystkich pracujących bo to fani ludzie są
4
delfinek 2016-09-06 21:37:19
Nie no chyba padnę ze śmiechu.... najpierw "fani", później info o zarobkach 3 000.
Ludzie, nawet jak piszecie za pieniądze zachowajcie minimalny poziom staranności.
Dopiszcie jeszcze, że w przerwie prezes podaje kawę i ciasteczka :-)
Atmosfera rzeczywiście cudowna- człowiek człowiekowi wilkiem. Kasa- minimalna krajowa. Pracujesz dokąd można cię wyrznąc jak brudną szmatę. Zapraszam na próbę :-)
14
Roki 2016-09-07 07:00:30
Łubu dubu, łubu dubu.... niech żyje nam prezes naszego klubu! Ta i inne, ale podobne, piosenki zapewnią Ci nie tylko ciągłą obecność w eterze. Być może, w perspektywie, zaowocują nagraniem płyty! Masz zagwarantowany chórek syren, teledysk na jachcie albo w fajnym SUV-ie, zimny deser z bitą pianą na żądanie i wiele innych, ciekawych, atrakcji. Tylko baran i nieuk nie poszedłby tą drogą. Powodzenia!
9
Kill Bill 2016-09-12 23:05:35
Jest do wzięcia posada - poinformuj sąsiada.
Dyrektor handlowy poszukiwany.
Stały w uczuciach i emocjonalnie ustabilizowany.
14
Były kandydat 2016-09-23 19:16:15
Byłem u nich, chyba jakoś pod koniec 2014 r. na rozmowie o pracę na stanowisko przedstawiciela handlowego na kujawsko- pomorskie. Dostałem się, miałem jechać na szkolenie jednak przed wyjazdem zrezygnowałem gdyż otrzymałem lepsza propozycję jeśli chodzi o place zasadnicza. W cws boco podstawy było jeśli dobrze pamiętam 2200 czy 2500 brutto. Jednak podobno można było premia zarobić na "kawior" jak to określił dyrektor handlowy podczas rekrutacji :) co do procesu rekrutacji to przebiegła w miłej atmosferze i opierała się głównie na sprawdzaniu umiejętności handlowych.
1
456 2016-09-23 21:39:00
Te płatne opinie to już przesada.
Może ktoś napisze ilu klientów odeszło z powodu jakości usługi w ostatnim czasie
11
789 2016-10-02 21:07:57
Hmmmmm niektórzy zaczynają trząść portkami...zmiany w International rozpoczęte..będzie się trzeba wykazać wynikami...
7
789 2016-10-03 20:06:51
He he co ty z choinki spadłeś/aś? Firma taka cudowna a nie informuje co masz pisać i płaci za niewiedzę?
Cały obraz rzeczywistości. Oj się wiele wyjaśni, oj wyjaśni :-)
10
seler 2016-10-08 16:38:25
He he nie no skonam chyba. Kto na produkcji widział premię ostatnio? Kilku klientów odeszło bo nie mogli już tolerować tego bałaganu a kadra bawi się w najlepsze. Perspektywy szczerze mówiąc raczej mizerne. Konkurencja bije boco na głowę. Dla najwyższych najważniejszy tylko kurs Euro bo albo spłacają chatę albo zarabiają na wynajmie
8
selerek 2016-10-12 20:30:18
#Janek czy jak tam masz na imię robisz z siebie imbe...cyla kimkolwiek jesteś. Nawet pisząc za kasę albo będąc wysokim rangą pracownikiem. Sytuacja w firmie jest taka, że nie było tak źle nigdy....słoma w butach już się pali....
9
Kill Bill 2016-10-13 22:22:57
Na wysokim poziomie w tej firmie to są tylko samochody zarządu i rotacja pracowników.
15
janek 2016-10-16 12:26:43
Kill Bill zgadzam się z Tobą w 100%. A tak z innej beczki czy ktoś zwrócił uwagę, że wszystkie pochlebne opinie o firmie i rzekome pozytywne opinie pisane są w jednym stylu, zawsze z literówkami i bez polskich znaków? Ciekawe gdzie firma wynajęła moderację :-0. Obstawiam indie lub ruminię
9
Zygmunt 2016-10-19 15:21:33
Seler wywalili cię z roboty to nie pisz bzdur wyssanych z brudnego palucha , kiedyś zabraknie ci jadu.
3
Umcykgzymsik 2016-10-19 22:04:05
ŻENADA LUDZIE, NAPISANE U WUJKA GUGLA OPINIE O BOCO, WCHODZĘ BO MNIE TO INTERESUJE A TU PIERDZENIE JAK NA RYNKU JAKIMŚ, PRZEPYCHANKI JAKIEŚ, FU*K GIMBAZA CZY CO??PRAWIE ZERO KONKRETÓW A JAK KTOŚ NAPISZE COŚ WARTOŚCIOWEGO TO ZERO PRZEDŁUŻENIA TEMATU, LUDZIE PUKNIJCIE SIĘ W TE DURNE ŁBY!!!TAKIE SHITY TO SE PISZCIE NA TYCH POPAPRANYCH PUDELKACH ALBO INNYCH PARANOJKACH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO SĄ OPINIE A NIE TAKIE BZDETY!!!
5
seler 2016-10-20 20:59:19
Zygmunt nie denerwuj się bo ci żyłka skoczy i albo euro wzrośnie albo ty już nie urośniesz :-) A kredyty spłacać trzeba :-)
5
bolo 2016-10-27 20:29:52
Gzymsik porównujesz forum do pudelka? Zmień klimat bo to nie ten poziom chyba. Piszesz że nie znalazłeś konkretów a nie piszesz co chcesz wiedzieć. Coś mi tu śmierdzi.....zaraz zaraz.....czuję....władzę....
4
Zygmunt 2016-10-28 11:02:12
@bolo,@seler i takie inne robisz z tego forum pole do wylewania swojej żółci. Wywalili cie z roboty , bo się nie nadawałeś i tylko z tego powodu. Nadawałeś się do operacji , jak wół do karety.
4
Handlowiec 2016-10-28 15:28:25
Czy ktoś był handlowcem w kujawsko pomorskim szukają teraz i niewiele o nich wiem można zarobić uczciwie pracując? Jak z atmosferą i samym tygodniem pracy?
bolo 2016-10-28 18:30:38
Zygmunt, stresik chyba cię dopadł do końca bo błądzisz we mgle. Cóż, inteligencja nigdy nie była twoją mocną stroną. Ciągle piszesz o jakichś historiach a może warto zapytać co jest teraz? Sznur pustych auto pod firmą bo nikt nie chce pracować, katastrofalne wyniki na produkcji....Taaaaa.....pakuj manatki, podgól wąsa, wpłać Euro i marsz do rzetelnej roboty :-)
7
Seler 2016-10-28 18:45:32
Atmosfera się zagęszcza, super :-)
A tak dla rozluźnienia. Mo JA suczka się rozchorowała. Podejrzewam, że to przez krzywe zęby, nie może gryźć normalnie....pomoże ktoś? Zna ktoś jakiegoś dobrego weterynarza? Inaczej chyba nic się nie da zrobić :-(
12
Tym 2016-10-29 09:24:11
handlowiec zależy do którego zespołu
Listy do M 2016-10-30 21:47:21
Mariusz, teraz to się naprawdę popisałeś! Cały ty :-). Dowcipnie, inteligentnie i anonimowo.... . Pośmiejmy się jeszcze z nazwisk , z grubych , chudych, rudych, łysych, z teściowych , z twojej starej i tak dalej. Zawsze byłeś w tym dobry . Czy nowi koledzy i koleżanki już cię poznali z tej strony? Zaproś ich na forum.
7
bolo 2016-10-31 15:27:45
O ho ho zaczyna się badanie forum kto to pisze. Zgaduj zgadula :-) Nerwy puszczają :-)
13
serek 2016-10-31 23:15:29
Leśne dziadki się denerwują bo znajomości już nie wystarczają. A i lewe mieszkania już nie w cenie
12
Listy do dziadka Mroza 2016-11-03 20:25:32
Co to za cisza Listy...? A może są w końcu ważniejsze tematy jak np. sytuacja firmy?
Ciekawe czy w tym roku znów będą paczki z niemieckimi słodyczami.......czyżby nie stać już nas było na polskie produkty i potrzebne są zapomogi? No dalej, ruszamy z konkretami, chyba, że ktoś się boi....bo kolejka spraw duża :-)
7
Nie jem mięsa 2016-11-09 00:03:44
Uuuuu znów Dziadek Mróz zaniemówił gdy przyszło do faktów. No czekamy na konkrety. Konkurencja juz ręce zaciera bo szczurek malutki ma zysk niżej zera :-(
8
złotko 2016-11-17 19:49:40
Czy wie ktoś kiedy w końcu będzie premia?
5
BrudnyChary 2016-11-18 06:53:15
Ou to ile już tej premii nie było? Ciekawe jak tam się pracuje teraz w boco? Chodzi mi o produkcję :) pozdrawiam starą ekipę z elektronowej (strona brudna)! :)
7
Czysty Chary 2016-11-21 21:39:15
W boco jest fantastycznie.....p......
A wiadomo już coś o szykowanych zmianach?
6
Zima 2016-11-27 20:17:49
Jak jest w boco? Większość pracowników szuka pracy bo układy zawładnęły już wszystkimi działami. Góra z górą się nie zejdzie....a człowiek z człowiekiem zawsze. Ciekawe jakie będą miny :-)
6
BrudnyChary 2016-11-28 20:59:09
Powodzenia:) uciekajcie z tego zakładu są jeszcze w tym kraju miejsca gdzie da się normalnie pracować za normalne Pieniążki :)
5
PH 2016-11-29 14:14:48
Byłem na rozmowie na przedstawiciela ale się nie odezwali bo chyba za dużo zaśpiewałem wynagrodzenia. Ogłoszenie cały czas wystawiane, może chodzi im o to żeby mieć z kandydata 10 darmowych wyjść w teren. 50 kandydatów po 10 wyjść w teren (darmowych w ramach rekrutacji) to zyć nie umierać . W sumie dobry patent na darmowego robotnika :D
5
zima 2016-11-29 21:58:02
I JAK NASTROJE PO OGŁOSZONYCH ZMIANACH ;-)
CHYBA MUSI BYĆ CIENKO SKORO TAKA REWOLUCJA I TRZEBA WIERNYCH GIERMKÓW NA OFIARĘ SZYKOWAĆ
11
Robin chooj 2016-11-30 11:59:55
Cóż to za zmiany ? :)
słońce 2016-12-05 19:06:19
Dobreeeeee zmiany :-). Łodzią będzie rządzić kadrowa, na zachodzie leser tzn. seler. Idąc tym tropem maty będzie sprzedawać IT. Niektórzy się napalili a nie widzą, że zanim to wszystko pęknie, władza zdecydowała aby sobie poprawić CV-ki. Ot taki powiew zmian :-)
6
alleluja 2016-12-06 12:08:46
Słoneczko nasze rozchmurz pyska,
bo nie do twarzy Ci w tych chmurzyskach.
1
Słonko 2016-12-06 22:02:42
Seluś a cóż to za teksty i rymy rodem z PRL-u chyba :-)
Pomyśl lepiej o przemowie ....gdy się mężuś kierowniczki dowie...:-)
11
szczęście 2016-12-15 18:55:39
Może nie będzie tak źle. Wszak kadrowa na praniu zęby zjadła :-)
8
wyrocznia 2016-12-17 20:31:15
Ha ha do wiosny niedaleko bo wtedy kolejne zmiany! ! !
8
były 2016-12-23 20:42:08
ta firma to kibel jakich mało.Mówię o produkcji. Szkoda czasu tam pracować.
10
Sopelek 2016-12-29 16:33:45
Popieram. Hucznie rozdano podwyżki tylko ktoś zapomniał dodać że to wymóg prawny i wzrost pensji minimalnej w kraju. Dlaczego traktuje się ludzi jak idiotów?
6
Tiw 2017-01-07 15:19:10
Wit, nie kieruj forum na boczny tor. Wiadomo komu zależy aby dalsze fakty i przekręty nie wyszły na jaw. Ale w swoim czasie wszystko zostanie opublikowane :-)
4
Sarm 2017-01-08 20:36:17
Seluś, coś ty taki nerwowy? Raz Wit, raz Mars? Ty przyszykuj odpowiedzi gdy Cię mężuś kierowniczki odwiedzi. Wyjdą na jaw i przekręty boś Ty wcale nie jest święty :-)
7
Zostaw swoją opinię o CWS-boco Polska Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CWS-boco Polska Sp. z o.o.